Nya regnkläder

Nu har det blivit lite tomt här ett tag. Blev utan internet några dagar och då blir det ju lite svårt att uppdatera ;)
 
Så vad kan ha hänt sen sist då? Lite kortfattat har vi kört flyttstädning i Hummelsta, haft besök av mina föräldrar, bröder och min mormor, 18-månaderskontroll på BVC för Ellie, firat Valborg här hemma tillsammans med Elin, Jocke, Eddie och Molly där dom sov kvar också. Ja, det är lite av det vi hunnit med i alla fall.
 
Tog en tripp till Västerås en dag också då vi köpte på oss regnkläder och stövlar till barnen. Beställt hem lite nya kläder från H&M har jag också gjort eftersom att Ellie kommer att behöva en hel del nytt. Kanske kan visa det en annan dag.
 
Imorgon är det dags också, Ellies inskolning drar igång och snart ska våran lilla lilla plutt alltstå börja förskolan. Gud vad tiden springer ifrån mig.. Men mer om inskolningen får ni väl kanske höra imorgon. Nu ska jag ta och hoppa i säng men innan dess ska ni få lite bilder i alla fall.
 
 
Som ni ser blev det inte någon utav dom regnkläderna som jag frågade om tips på förr, jag var alldeles för seg på att handla helt enkelt. Jag hade ju siktat in mig på att köpa Didriksons på XXL för 399kr. Men det visade sig att dom nu hade slutade med dom.. det fick helt enkelt bli dessa set för samma pris istället.
 
 
1. Emil somnade sött med dockan som föreställer honom själv. 2. Dags för 18-månaderskontroll på BVC. 3. Njuter av att kunna laga mat och se Emil leka utanför fönstret.
4. Nöjd Ellie som får leka med leksakerna ifred. 5. Glada mitt i matlagningen. 6. Bad med massa skum.
7. Nyfiken Ellie som kikar på pappa när han klipper gräset. 8. Älskade små busar. 9. Trött Emil igår, efter ett dygn med Elin, Jocke, Eddie och Molly.
10. Idag, jag njöt av kaffe och barnen lekte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0