15/4 -08!

Tiden går, jag bara glömmer denna blogg.

Idag så var dagen rättså lat, den började med Engelska, där fick vi veta om vi klarat provet och även översätta några meningar.
Efter det, så hade vi Matte, där fick vi ett gammalt Nationellt Prov, för att träna. Jag, Cattis och Orren gick till maten halv 12.
Efter att vi käkat, så spelade jag och Cattis badminton i ca 2 timmar. Fast det blev massa mer än badminton, sjukt kul hade vi!
Sen kl.15, så hade vi Svenska, där delades vi in i små grupper där vi skulle förbereda en debatt. Min grupp ska vara Emot Dödstraff. Så Emil och Jag satt vid datorn och letade, eller ja. Emil letade och jag skrev det han sa.
Sen slutade vi klockan 16, så åkte man hem och så skulle jag plugga. Men nejnej, jag glömde ju grejset i skolan!

Nej, nu börjar jag bli riktigt trött, + att jag har en msn ruta och 2 sms som väntar. Så jag ska svara på det, sen ska jag nog gå och sova.

Förresten, igår så frågade Hampus fall jag ville med till Sthlm på Lördag och jag fick ta med en kompis, så jag frågade Cattis och om hon får, så ska hon med mig. Så sover hon hos mig sen + att vi kanske ska till Sura på Fredag. Vad kul, för jag saknar alla!

Nu har jag fått ett till sms och msn rutan har blinkat till en gång till. Godnatt!

Tjo hejhej då!

13/4 -08!

Fyfan, dagen efter är fan aldrig rolig!

Haha, nu kanske inte ni fattar någonting? Nej. Men i alla fall så bestämde jag mig för att följa med mor och far till Hallstahammar. Vi hade ju åkt bil hela dagen redan tyckte jag, men men. Det var crousing i Hallsta, så vi bestämde oss för att åka dit. Väl där så var det helt dött, typ inge bilar. Men det blev kul.
Det var en tant som skulle ha skjuts hem, tror jag, ingen uppfattade vad hon menade, för hon var allt annat än nykter. Vissa sa att hon var gravid, och ja, det såg så ut. Men vem fan är så dum så att man dricker när man är gravid? I vilket fall så gick hon och öppnade allas bildörrar, sen när hon inte kunde få skjuts så blev hon alltid sur och smällde igen dörren.
Men i vilket fall, så bestämde jag mig för att vara med bror och hans vänner istället för med mor och far. Mamma och pappa åkte hem rätt tidigt och hade jag åkt med dom så hade kvällen inte blivit lika rolig. Haha.
Jag träffade även på Alexandra och Adina från min klass, det var trevligt :)
Men i vilket fall, så blev det onyktert mot en halv två på natten, så det var det jag menade med ' Fyfan, dagen efter är fan aldrig rolig!' Haha. I vilket fall så sitter jag hemma hos bror nu, för jag sov kvar här, och jag ska nog försöka åka hemmåt snart, för jag måste duscha, det behövs. Sen måste jag tyvärr plugga, för imorgon har vi något prov i skolan, jag har inte äns läst häften så. :/

Tjo hejhej då!

10/4 -08!

Nu har jag missat några dagar igen.

Igår så var jag i alla fall i Surahammar och umgicks med Lillen, vi började med att kolla på film, Run Fatboy Run, den var rolig. Haha. Sen så gick vi till pizzerian där jag alltid käkar med Tim och c.o. Efter att vi ätit så tog vi en liten promenad. Eller igentligen var den inte så liten,.. Men vi trodde det. För Lillen sa att det skulle vara 1km dit vi skulle, men sen när vi gått 1km, så kom vi till en skyllt där det stod "camping 2km", det var dit vi skulle. Så ja, det blev ju 2km till. Men det var trevlans, lite blött och kall bara, för det regnade. Sen åkte jag hem 20 i 7 :)

Idag så har jag varit väldigt trött, hade svårt att komma upp ur sängen imorse, därför höll jag på att missa bussen. Men när vi slutade, så åkte jag med Cattis till Surahammar, för hon skulle vara med Tim. Så jag åkte dit, satt där i 20min, tills Tim kom, så hoppade jag på det tåget och åkte hem. Bara för att Cattis skullle få lite sällskap. Så träffade jag på Alex vid stationen i Fagersta :) Sen åkte jag hem och var hemma till 17.00 :)

Nu ska jag i alla fall sluta skriva här, så ska jag skriva godnatt till Anna, på tal om Anna så måste jag säga att hon är väldigt pinsam! Men nåja, nu ska jag gå och äta. Sen sova. Godnatt!

Tjo hejhej då!

7/4 -08!

Hejsan!

Idag så har det blivit en lång dag i Västerås. Eftersom att jag skulle till tandläkaren i Västerås idag så var jag ledig från skolan, brukar kunna bli sent så jag tar alltid ledigt de dagarna jag ska dit.
Men bara för det, så blev det massa handla och gå i affärer tillsammans med mamma. Jag köpte då ett par nya skor, gardiner å lite annat smått å gott. Men vi köpte mest ätbara grejor, vilket behövs för att överleva.
Men när jag väl var där i Västerås, så frågade Lillen om jag hade lust å hitta på något en stund med honom idag, det hade jag jättegärna gjort också! Men så smart var jag inte imorse, hade jag varit det hade jag tagit med mig mitt busskort, för då hade jag kunnat kommit hem. Men vi ska försöka hitta på något på onsdag istället. Sen är det funderingar på om Elin ska komma hit på fredag, men det är inte alls något bestämt. Hon ska prata med sin mamma idag, men jag hoppas verkligen att det går, för jag saknar henne!

Förresten, när jag kom hem så skrev Emil på msn att det inte är någon engelska imorgon i skolan, så med andra ord är det sovmorgon, gud vad skönt säger jag bara! :)
Nej, nu blinkar Elins msn ruta, så nu ska jag svara henne.

Tjo hejhej då!

5/4 -08!

Nu har jag varit såhär kass på att minnas bloggen igen.
På natten den 26:e, så var Lillen väldigt gullig och ringde mig för att höra hur det var med mig efter allt som hänt. Det gjorde så att jag mådde mycket bättre och hade mycket lättare att somna den natten.
Sen på fredagen, den 28:e, då umgicks jag med Tina, vi kollade på film och så sov hon hos mig.
Sen gjorde jag inte något speciellt alls, förräns den 1:a april, då åkte jag och Cattis till Västerås. Vi shoppade upp hela våra studiebidrag typ.
Sen på onsdagen, 2:a april, då åkte vi till Surahammar och umgicks med Kim & Tim.
På torsdagen, 3:e april, följde Cattis med mig hem efter skolan. Vi kollade på Step Up och käkade pizza. + Att hon äntligen fick sin julklapp, lite lagom tid. Haha!
Igår, då skulle jag har varit med Alex efter skolan, men det blev inte så. Så vi får ta det en annan dag. Men jag ringde till Cattis på kvällen, som var själv i Surahammar. Hon ville att Linnie skulle prata med mig, men när hon sa vem det var i telefonen, då vågade han inte. Så jag fick prata med Tompa istället, han fick mig nästan att komma dit och festa med dem. Men det blev aldrig av det heller. Så det blev bara att sitta hemma och glo film hela kvällen.
Idag, ja.. Jag har inte gjort någonting alls, precis som igår. 
Just nu sitter jag och kollar lite smått på 'Körslaget', fatta att kunna sjunga så bra som dom kan! För er som inte vet vad det är så kan ni kolla på tv4, på Lördagar kl.20.00! Blir nog till å krypa ner i sängen och kolla på film sen, för det är alltid mycket mysigare än att sitta här.

Sen måste jag säga att jag är så grymt glad över att jag och Elin är sams igen, efter en del tråkigheter. Som vi sagt, så kan vi lösa allt skit som händer mellan oss. Det är väldigt bra tycker jag. Just nu saknar jag faktiskt henne riktigt mycket. Det är mindre bra. Men jag älskar henne, enormt mycket! Så jag hoppas vi ses snart gumman. <3 

RSS 2.0