31/8 -08!

Nu är jag hemma och nu ska jag snart sova.

Jag försvann iväg till Hallsta igår efter lite tjat på pappa om skjuts. Jag blev mött av Dennis och sen gick vi till en källare där folket lanade. Dampade killar allihopa kan jag ju säga på en gång. Haha.
Efter att vi setat där i källaren ett tag så stack vi upp på ... samhället(?). Där jag och Dennis hyrde film. Sen gick vi hem för att titta på den. Fast den var inte speciellt bra.
Skyller på Dennis.

Tillslut, kanske runt 5-6 så somnade vi. Och vaknade vid 14. Sen låg vi kvar å hade mys tills jag skulle hem vilket var två min innan tåget kom, 20:30 på kvällen. Japp, så blir det om man är lat. Men jaja, trevlans var det och nu är jag ändå trött och jag ska fasen få gå och sova nu. Mitt fel att jag sitter kvar, men ändå. Haha.

Imorrn blir det i alla fall skola igen, tråkigt faktiskt. Men jaja. Sånt är livet. Jag ska i alla fall sluta skriva nu, sen skriva godnatt till AnnIrene och sedan läsa Dennis sms. Nördskrivande asså.

Pusshej.

28/8 -08!

Idag så  hade vi bara tre lektioner, vilket vi visserligen har alla torsdagar. Ibland fyra. Men ändå.

Började dagen med att ha BKF - "Förskola, skola och fritidshem". Vi pratade mest bara om praktiken som vi ska göra lite senare i år.
Efter det så hade vi IOS - "Utveckling, livsvillkor och socialisation". Där fick vi nästan nog bara reda på vad vi har för betyg osv. Med andra ord så var dom lektionerna sega.
Sen efter lunchen så hade vi Svenska. Under rasten så fick jag lov att gå ner i elevhallen och träffa Dennis. Vilket jag var lite rädd för, eftersom att jag är så blyg och aldrig har träffat han. Inte heller känner jag hans vänner så mycket. Bara Makke, det är ju genom han som jag känner Dennis. Men men.
Efter att jag setat med dom i kanske 5min, så var jag tvungen att gå tillbaka till Svenskan. Då satte vi oss bara ner och kollade på lite snuttar från Troja. Sen gick vi över tiden med 5min. Så 5 i två slutade vi och därefter gick jag med Emil och Malin till bussen.

Nu är jag ju hemma men jag är sjukt trött också, så jag funderar på att gå och lägga mig i sängen för att titta lite på One Tree Hill. Vi får se. Men ska i alla fall sluta skriva nu.

Tjohej!


26/8 -08!

Nu sitter jag här, helt slut, helt trött, helt hungrig.
Jag har ätit jätte lite under tiden vi var i sundbo och jag fick sova tre timmar.
Det var kallt duggregnade ute idag när vi skulle paddla hem.

När man tittade ut mot vattnet och tänkte att där ska jag, jag som är livrädd för vatten, sitta i en kanot och paddla.. i ca 2 timmar. Nej. Då hjälpte inte Dennis försök att lugna mig längre, utan jag sa till läraren att jag inte skulle klara av att paddla, så jag och Orren fick åka buss tillbaka.
Vi lär väl tacka Denise och Madde för det, eftersom att dom tog våran kanot istället. Tack!
 
Men gårdagen var lyckad.
Sammarbetsövningar, skräckfilm, spökhistorier ute i skogen och spökvandring. Kanon!
Det ända minuset var väl att Cattis skrek mig döv och krossade min hand ett x antal gånger, men det hör till.

Efter spökvandringen så var det bara å härja fritt. Tills klockan 2 då det skulle vara tyst, men ändå.
I våran stuga somnade de flesta mellan 3-4, men Cattis höll mig vaken tills 5. Då jag antagligen somnade. Eller i alla fall nån gång runt 5-6.
Sen vaknade man vid halv 7 för att Cattis kommer in i stugan och ska åka hem. Sen somnar man om på en gång. Och sen upp vid halv 8 för att fixa frukost till alla. Usch. Idag är man seg säger jag bara!

Sen nu sitter jag här, det första jag gjorde när jag kom hem, det var att duscha. Det var skapligt skönt kan jag ju säga. Sen så nu ska jag nog snart käka, för andra gången här hemma. Sen ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på One Tree Hill.

Jag är trött! Vill bara sova! Men kan jag inte ännu, för då kommer jag vakna i natt och inte kunna sova mer.
Imorrn är det skola, men dock bara en lektion. Tjugo i två på eftermiddagen. Troligtvis så ska jag, Orren och Cattis upp och simma innan dess. Men vi får se. Får se om Cattis ens kommer till skolan imorrn?
Men det hoppas vi!

Nej nu ska jag tacka för två trevliga dagar med 1&2BF och ja, Tack!

Ska sluta skriva också, för min mage kurrar. Hejhej.Jag bjuder på denna bild från när vi 2:or spelade brännboll mot 1:orna.

24/8 -08!

Nu sitter jag har, funderar på vad jag ska ha med mig till sundbo imorgon. Cattis har kommit med några idéer, men jag minns inte allt hon sa. Haha.
Men men, kommer säkert på det. Lär ju i alla fall packa idag, eftersom att vi åker imorrn på skoltid.

Igår var jag i alla fall med pappa upp till Borlänge och tittade på rallycrossen. Dock fick nästan alla punktering, så det fick inte allt för bra för varken kusin eller Jocke. Men Jocke kom visserligen till A-finalen och kusin kom till B-finalen. Så det var ju rätt bra ändå.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag ska nog bara in och duscha snart, sen packa allt som behövs. Så nu ska jag sluta skriva. Hejdå


22/8 -08!

Jaha, då var det fredag då. Helg och inga planer.

Jag och Orren tog en sväng till trafikskolan idag och hämtade böcker som vi ska ha när vi ska ha trafikkunskap på individuella valet i skolan.
Dock kommer vi bara ha det varannan onsdag eftersom att det är så många elever som valt det. Så varannan onsdag blir det sovmorgon. Ska faktiskt bli skönt.
Jag trivs rätt bra med det nya schemat. Tror jag, vi har ju inte riktigt kommit igång ännu. Det gör vi inte förrens nästa torsdag kan jag ju säga på en gång.
På måndag sticker vi på BF ju till Sundbo, kommer hem på tisdagen och sen på onsdagen har vi bara en lektion. Så det blir inte seriöst förrens torsdagen. Slapp start.

Jag ska kanske med Pappa, farbror och pappas jobbarkompis till Borlänge imorgon för att kolla på rallycross. Det är ju i alla fall en liten sysselsättning jag kan få för dagen. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på.

Något mer jag vill säga det är att ni ska titta på den här filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=iNpph3kPkG4

Min kompis blev väldigt glad över den. Och det gjorde mig glad.
Jag gjorde filmen bara för att få säga en början på allt jag vill säga henne. Men det är ibland svårt att hitta ord.
Hon är i vilket fall en av de bästa vännerna jag har & jag litar på henne till 110%. Utan henne vore livet väldigt svårt.

Jag älskar henne, extremt mycket!

Nej, nu ska jag nog ta någonting att käka för kvällen. Sen ska jag nog snart sova utifall att jag ska med till Borlänge.
Måste upp rätt tidigt i sånna fall. Men men. Ha det bra alla!

21/8 -08!

Ja, nu har man vart i skolan två dagar. Första dagen så gjorde vi inte så mycket mer än att planera.
Och idag, ja idag så hade vi ettorna (från bf) på förmiddagen. Vi bara fick dom att lära känna skolan och varann lite bättre. Men stackars dom, dom är så små och nervösa. Jag minns hur det var. Haha. Men men. Ja men sen efter lunchen så hade vi svenska och sen slutade vi.
Och imorrn då blir det en helt vanlig skoldag. Sen på Måndag så bär det av till Sundbo med ettorna. Det ska bli kul :)

Men nej, jag har inget att skriva som vanligt. Ha det bra!

18/8 -08!

Jaha, tiden går. Snart är sommarlovet slut. Men skönt ska det blir. Imorrn blir det nog att umgås med Cattis. Sen hem och fixa, för dagen efter. Då är det skola igen. In i de vanliga rutinerna, tiderna på mornarna och alltid. Usch, ja att gå upp tidigt ska bli riktigt jobbigt. Men att bara få ha någonting att göra på dagarna, ska bli skönt!

Jag har bara nördat One Tree Hill de senaste dagarna. Och jag har sovit allt för mycket, så imorrn blir det att gå upp tidigare. Så att jag blir trött till kvällen.
Nu har jag inte nå mer att skriva. Jag har aldrig någonting att skriva. Men men. Nån dag kommer det väl något intressant att berätta,..hoppas jag!

Hejhej!

15/8 -08!

Nu sitter jag här och som vanligt gör ingenting. Haha.

I helgen kanske mor och far ska iväg med husvagnen, så jag funderar på att följa med dom. Sen är det bara måndag och sen tidsdag och sen på onsdagen så börjar skolan igen. Det ska faktiskt bli skönt att börja igen, dels för att träffa alla. Men sen bara för att få allt till det lite mer normala. Visst kommer det ju bli jobbigt å plugga å gå upp tidigt och allt sånt. Men det kommer jag överleva.
Men nej, nu ska jag nog ta och sticka och kolla på lite One Tree Hill tills vi ska käka.

Ha det bra!

9/8 -08!

Som jag sa igår så skulle jag få comviq och jag skulle till Fagersta och va med Emelie och Sofia. Och alla planer gick som de skulle. Förutom att jag hade planerat att sova hos Emelie, men det gjorde jag inte.
Jag fick i alla fall comviq, vilket känns bra så jag kan skriva med alla.
Dagen igår var väl rätt seg egentligen, men det var ändå rätt kul. Vad jag nu ska hitta på idag det har jag däremot ingen aning om. Blir väl säkert bara att sitta hemma och kolla på film eller nått i den stilen. Men men.
Ska sluta skriva nu, för jag har inte äns någonting att skriva om. hej

8/8 -08!

Nu sitter jag här, väntar på att mamma och pappa ska komma hem. För de har förhoppningsvis med sig ett start paket så jag får mitt comviq idag!
Sen nu så har Emelie frågat om jag ska komma till Fagersta ikväll på Crousing, det vore ju faktiskt kul! Så jag slipper sitta hemma ännu en dag liksom.  Men nej jag har inte så mycket att skriva just nu. Så jag ska nog bara vänta in mamma och pappa. Sen fixa till lite med comviq-mobilen. Sen duscha och så ska jag bara vänta in tiden så jag kan åka iväg till Fagersta!

Men ha det bra! :)

7/8 -08!

Ja, idag ringde Cattis och väckte mig så vi fick snacka lite, har liksom inte snackat på aslänge. Inte träffats heller. Usch vad jag saknar henne! Men det blir nog lätt så med tanke på att hon är i Eskilstuna just nu. Men i vilket fall så när jag snackat klart med henne så gick jag in till datan för å snacka med Makke, se om vi kunde hitta på något. Men han var inte där. Så jag fick vänta till ett då Dennis vaknade och han övertalade mig om att ringa Makke istället, så jag gjorde faktiskt det. Men vi kunde inte va idag för han dennis å nåra killa till skulle lana och det orkar inte jag med, haha. Så vi kom fram till att vi skulle vara en annan dag.

Så idag har det vart samma gammla vanliga inte-göra-nånting-alls-dag, usch! I vilket fall så vill jag ha vinter nu, har räknat ut att det var ett halvår sen som jag åkte snowboard för första gången och det får mig bara att sakna det ännu mer! Så nu vill jag ha vinter, sommaren vill ju ändåså inte vara här som en riktig sommar.

Nej men nu ska jag väl fortsätta nörda lite här, sen ska jag nog sticka och kolla på film eller något. Ha det bra alla :)

6/8 -08!

Idag så hade jag två väckaklockor på(eller ja, mobilen, men den räknas), det är inte ofta jag har det när det liksom är sommarlov. Men det var behövligt, för klockan halv 6skulle makke gå upp sa dennis, så jag satte mobilen på väckning klockan 05.25 för att skriva ett sött litet godmorgon sms. Sen somnade jag om och vaknade igen vid 10då jag skulle gå upp. För halv 11 då skulle vi skjutsa bror John till arlanda som jag nog nämde igår. Flyga för första gången, usch vad avis jag blev faktiskt! Haha, men söt bror som han är så sa han "vi får väl åka till Paris då?" Haha. Bara för att vi såg en skyllt där vi såg att det faktiskt inte var så dyrt, men det är ju boende som man lär räkna med också, så det lär ju bli rätt dyrt ändå. Men men, så småningom ska jag också flyga!

Annars har jag faktiskt inte gjort mycket alls idag, så sjukt tråkigt sommarlov så det finns inte! Jag ska nog i alla fall skaffa comviq så jag kan hålla kontakt med mina vänner lite bättre, för när jag bara sitter hemma såhär, så känns det inte som om man har så många vänner. Men han har faktiskt vänner, många och bra. Men inte umgås man med dom heller? Usch.. låter som om jag är en jätte dålig vän nu. Visserligen är det ju inte bara jag som ska höra av mig, men det är lätt hänt att det känns som det. I alla fall, så om jag skaffat comviq, vilket de flesta har, så kanske jag kan fråga runt när jag har tråkigt "vill du hitta på nått?".. ja, det låter som en bra idé. Nästa Fredag skaffar jag nog det. Nej, nu ska jag nog sticka och glo klart på de sista delarna av Gossip Girl för datan var inte så lockande just nu. Satte mig mest här för att snacka med folk, men det var ju ingen rolig inne så.

Men ha det fint :)

5/8 -08

Jag kom precis hem från mormor typ. Var där en sväng med mamma, pappa och bror Robert. Riktigt längesen som man var hos henne faktiskt, usch vad elak man känner sig!
Mer än att hälsa på henne har jag nog inte gjort under dagen, mer än att seta å nött Gossip Girl för att Dennis gett mig tips om att kolla på det. Det är faktiskt bra, men eftersom att jag blev avbruten i tittandet när vi skulle till mormor, så ska jag nog snart försöka sätta mig och kolla vidare på det snart.

Imorgon ska jag nog försöka orka pallra mig upp i tid, så jag kan följa med mamma och pappa när de ska skjutsa bror John till arlanda. Lär ju "vinka hejdå" som mamma sa. Lite söt-lillasyster lär jag väl vara :)

Men nej nu ska jag nog kolla min bdb lite snabbt, snacka klart med Dennis och sen poppa popcorn och kolla vidare på Gossip Girl. Ha det bra alla!


4/8 -08!

Idag var jag tvungen att gå upp jätte tidigt, halv 7 liksom. Bara för att jag skulle till tandläkaren i v-ås. Det tog typ en halvtimme där, så sen var det bara åka hem igen. Fydå vad onödigt säger jag bara. Haha.

Jag vet inte alls vad som kommer hända mer under dagen, skulle kanske kunna stuckit till Hallsta. Men det är jag för feg för, vågar inte åka själv. Haha. Speciellt inte nu när Dennis säger att han ska binda fast mig?! Uschamig vilken läskig prick ;D Visserligen så säger han ska ta loss mig sen, men jag vågar inte tro han.

Men vi får se, jag hoppas jag hittar på något kul. Orkar i vilket fall, inte bara sitta hemma. Tråkigt!
Vad ska ni själva hitta på idag?

2/8 -08!

Ojoj, det blev aldrig nå skriva när jag kom hem. Men det vart aldrig nån dag då jag tog det riktigt lugnt. Men nu ska jag försöka förklara kortfattat vad som hänt de två senaste veckorna nu då! :)

Semester dag 1(18/7): Åker vi mot Bollnäs för att sen stanna där och kolla på Rallycrossen. Vi är framme sent på kvällen/natten så vi ställer bara upp vagnen och sover sen.
Semester dag 2(19/7): Kollar på Rallycrossen och åker sen uppåt när den väl är slut. Vi åker sen vidare tills vi stannar på en parkeringn ute i skogen, ställer upp vagnen och sover sen.
Semester dag 3(20/7): Idag lämnade vi parkeringen i skogen och fortsatte uppåt. Sen kom vi fram till Ljungdalen, där fanns det en camping som vi parkerade oss på. Vi gjorde inte mycket den här dagen, mest tog det lugnt efter allt bilåkande.
Semester dag 4(21/7): Idag åkte vi med bilarna upp till Flatruet och gick runt där upp, fikade en del och gick en del.
Semester dag 5(22/7): Idag så tog vi bilarna igen, vi åkte till en skog som min Farbror en gång i tiden ägde. Det var för 7-8år sedan. Då var vi mycket där uppe och vi planterade även träd där då, så vi var upp och kollade på dom. Det var faktiskt lite kul med tanke på att jag var ca 9-10 år då bara. Dom hade i alla fall vuxit om mig allihopa, haha.
Semester dag 6(23/7): Idag blev det fjällvandring. Det var många timmar gå och många km gå. Men akk så trevligt. Detta är en semester som vi med andra ord bara gjort när vi barn i familjen bara var små. Så det är många minnen som väckts och även en semester med hela familjen på flera år. Det är värt mycket. Pga att jag älskar min familj väldigt mycket <3
Semester dag 7(24/7): Idag lämnade vi campingen i Ljungdalen. Där splittrades även famijen en liten bit, bröderna mina hoppade in i bilen med Farbror Hasse och åkte med han raka vägen hem. Medans jag satt kvar med mamma och pappa i vår bil och åkte mot Norge. Väl där så var vi in och handlade lite och började sen åka hemmåt igen, eller inte hem hem utan på väg på Uppsala, för att se på ytterligare ett Rallycross-åk. Men vi kom inte hela vägen till Uppsala idag utan stannade efter vägen för att sova.
Semester dag 8(25/7): Idag åkte vi fram till Uppsala, bosatte oss inne i depon och gick runt lite.
Semester dag 9(26/7): Idag så var det Rallycross, så vi kollade på den sen åkte vi hemmåt. Och vi kom även hela vägen hem idag! :) Men kortsagt, semestern har varit kanon och det var skönt att få komma bort! :)

Elin är här dag 1(28/7): Idag kom Elin hit! Vi hann dock inte göra mycket med tanke på att hon var hemma här först runt halv 9 på kvällen. Men Tina hann titta förbi en snabbis.
Elin är här dag 2(29/7): Idag så åkte vi först iväg till Fagersta för att Elin och Cattis skulle bada. Sen när vi kom hem, så fixade vi oss, hoppade på moppen,  klockan 22.15 åkte vi mot Sura. Hem till Robin med lite folk å kolla film, sen hem till Andreas och sov där.
Elin är här dag 3(30/7): Idag vaknade vi kvart i 8hemma hos Anderas. Andreas han sov vidare, men jag och Elin satt och snackade till ca 12 då även Andreas vaknade. Då var vi dock tvugna att dra på en gång, för han skulle iväg. Så jag och Elin åkte hemmåt. Sen senare så åkte jag och Elin till fagersta och var med AnnIrene en sväng, dom badade och sen snackade vi bara. Hem runt 22 kanske.
Elin är här dag 4(31/7): Idag så var mamma och pappa iväg och lämnade våran husvagn och kom hem med en ny vacker en, så jag och Elin fick byta "hus". Tina tittade förbi mot kvällen, mycket mer än så gjorde vi inte idag. Lyssnade på åskan.
Elin är här dag 5(1/8): Idag hände det rätt mycket. Nästan, egentligen inte. Men ändå. Vi hoppade på tåg till Sura idag, planerade att dra hem till Robin, vi var på väg dit tillochmed. Men sen mötte vi dom, för dom var på väg mot Campingen, så vi gick med dom dit. Det var en tjej där, Louise, hon och jag kom fram till att vi faktiskt gått i samma klass i tre dagar faktiskt! Det var ju lite kul att man skulle träffa henne på en fest i Sura liksom!:) Sen vid 22 så bestämde vi oss för att åka hem, så jag ringde pappa och började sen gå mot Willys. Johnny gjorde oss sällskap och sen skjutsade vi tillbaka honom till Campingen, för han var inte nykter så vi vågade inte att han skulle gå själv. Hihi.
Elin är här dag 6(2/8): Hon åkte hem idag! :(

Och nu gör jag inte annat än sitta här och nöta på msn med min sexybaby ;) Nu har ni fått veta allt om mina 2senaste veckor och jag ska väl bjuda på nån bild då kanske! :)


Jag och Elin.
Detta är från våran sista händelserikadag innan hon åkte hem:( <3


Detta är från dagen då vi var uppe på flatruet.
Hunden är Farbror Mortens. Snacka om fint det är där upp!


Nej nu ska jag sluta skriva. Tack hej (:

RSS 2.0