27/2 -08!

Det här lovet har börjat rätt okej faktiskt.
I söndags, då kom Tina hem hit och vi förflyttade oss ut i husvagnen, vi hade trevligt, kollade på film och drack. Vi ringde typ massa folk som jag aldrig snackar irl med, men det var trevlans. Allt jag sa var bara "hur är det?" & "vad gör du?" Sen när  vi vaknade i mådags så hoppade vi på tåget mot V-ås, vi gick på bio och sen åkte vi hem. Vi såg på Sweeney Todd, den var väl rätt bra, men lite väl överdriven på de flesta visen tyckte jag.

Igår, då var det tisdag och då hade jag trevlans med Cattis! Klockan kvart i 12 så åkte jag och far och hämtade henne, sen fortsatte vi bilfärden mot V-ås, jag skulle till tandläkaren och Cattis var trevlig och förljde med mig in, även fast hon är rädd, stackars bästavän satt och rös :( Efter besöket där, så skjutsade pappa oss ner till tågstationen, där hoppade vi på ett tåg som åkte mot Sura, där mötte vi Tim och gick med han hem till Kim. Ja jag vet, det är ett rim. Vi kollade på film och hade trevligt, senare gick vi hem till Tim och sen käkade vi pizza under hans hus, mohaha! Värsta lyxet att bo där. Men nåja, jag och Cattis fick ont i magen och jag hade problem att äta. Men vi blev mätta. Vi fortsatte sen med Kim och Tim hem till Kim igen, där var då två till människor. Johanni och Lennie, de var trevliga! Ända tills jag sa kudde, för då fick Lennie världens skrattattack och mobbade mig resten av halvtimmen som var kvar. Det kom två / tre killar till också men jag vet inte vilka dom var, mer än en av dom, han hette Jocke. Det vet jag för att Cattis bad Tim att fråga han om han hade en kompis som hette Robert, för hon tyckte visst att han var lik en av lillens kompisar. Men ikke sa nikke, han hade ingen vän som hette Robert. Nåja, tjugo över åtta så var det dags att dra hem. Tim och Lennie var snälla och följde oss till tågstationen, sen sa vi hejdå till dem och gick istället på tåget och socialde oss med Stoofe och Beppo, eller rättare sagt Cattis socialade sig. Jag nötade musik. Sen vandrade jag hem till Tina och lämnade hennes busskort när jag kom till Norberg och efter det så åkte jag hem och nördade här!

Idag, så har jag hämtat ut kläderna som jag beställde från Junkyard.se i lördags, jag älskar dom &därför älskar jag Makke, för han valde ut linnet åt mig. (Ja jag överdrev nu, jag känner knappt Makke!)
Men nu blinkar två msn rutor och det är Cattis och Viktor som har skrivit, så jag ska sociala mig med dom nu!

Tjohej hejdå!


22/2 -08!

Idag så mötte jag Cattis vid aulan som vanligt, vi gick sen till matten och eftersom att våran grupp är klara med allt, så jobbade jag, Cattis och Orren med arbetet som skulle vara inne idag, på Åsa-maj's lektion och vi alla blev klara. Känns riktigt skönt, för just nu så har vi inte alls mycket i skolan + Att idag var det sista dagen, för nu är det sportlov, och det är ju ännu skönare, för just nu känns det som om jag skulle kunna sova i en vecka helt ärligt, för jag är super trött verkligen!

Jag har själv inte alls så mycket planer för lovet, men ändå så är det några få planer som jag och Cattis har svårt att få tid med. Det är inte alltid så bra att hon stup i kvarten ska åka till Eskilstuna. Men vi planerar i alla fall att åka till Sura någon dag och Hallsta en annan, + att hon även ska komma hem till mig på tisdagen. Jag ska visserligen till tandläkaren då, men det är klockan ett så vi hinner ju med.  Vad ska ni andra som har lov v.9 hitta på? :)

Men nu börjar det lukta mat, så nu ska jag gå iväg och äta. Vi ska äta tacos här hemma och det känns som om det var ett tag sen, ska bli riktigt gott. Men ni får ha en fortsatt bra dag, det  ska i alla fall jag försöka med! (:

16/2 -08!

I torsdags, då var det alla <3'ns dag. Jag och Cattis lyckades inte med att få den bästa dagen, inte till en början. Men dagen slutade kanon och därför blev fredagen(igår) en glad dag. I skolan var vi spralliga och hyper, för efter skolan skulle vi till v-ås.

Igår då, ja då åkte vi till v-ås, för er som inte vet vad det är, så är det en förkortning för västerås. Vi åkte dit med tåget 13:40, sen hoppade även Malin på och gjorde oss sällskap ända till v-ås. Vi hade trevligt och så. Men sen gick jag och Cattis runt och kollade i affärerna ett tag, men jag vågade inte köpa något eftersom att jag skulle klippa mig, så vi gick till minomin och klippte mig, därefter så kunde jag inte handla, för jag hade inte mer än 98kr kvar och jag skulle käka. Så sen kom Samme och gjorde oss trevligt sällskap, han gick med oss i några affärer och vi gick sen för att äta. Efter det hade jag 58kr kvar. Samme stack sen, så vi fick klara oss själva. Men vi träffade på Linn och tillsammans med henne gick vi till NewYorker, där fick jag låna 30kr av Cattis, så att jag skulle kunna köpa en tröja. Snällaste bästa vän <3
Vi gick sen tillbaka till donken, för er som inte fattar det, så är det McDonalds. Cattis köpte glass men åt inte äns hälften. Men vi frågade Mikke och Makke om de skulle komma eller ej, men ikke sa nikke, vi fick klara oss utan dem.  Men vid 19.45 stack vi ner mot tågstationen och mötte Micke och han flickvän Emelie. Klockan 20.00 ringde jag Makke och frågade om vi skulle ta 20.15 tåget till Hallsta(Hallstahammar) och vara där i sirkus la en timme, men han sa bara; nja fan inte idag. Så vi sket i det. 20.15 stack Micke och Emelie, de skulle med tåget. Så kom det självklart ett fyllo och frågade om pengar och för det blev vi utskrattade utav en liten kille som var 92a, sen blev han själv förföljd av fyllot upp i rulltrappan så han fick igen för det. Så då fick i alla tre något att skratta åt. Sen åkte vi med tåget hem 21.15, vi var på värsta flummhumöret och självklart så ringde vi till Makke igen, men vi visste inte om det var han vi snackade med. Men vi gissar på det. I Sura(Surahammar) då hoppade Samme och hans stockholmskompis på tåget igen så vi gick träffa på dem i sirkus la en 10 min, för de skulle av vid Ramnäs. Efter det var jag och Cattis trötta så bara satt och tog det lungt. Sen skjutsade pappa och jag hem Cattis och så.

Idag, så är jag trött och har ingen aning om vad jag ska göra, nån som har nån idée? :D

image5
Samme, Cattis &lite Stockholmsgrabb!

10/1 -08!

Idag så är jag på riktigt bra humör, jag har visserligen ingenting att göra. Men jag är glad och det gör allt mycket bättre.

Annirene ringde igår klockan 22 på kvällen, hon frågade om jag inte kunde komma över till henne, eftersom att de hade tjejkväll där, det vore helt skojj att få komma iväg, eftersom att jag har setat hemma hela helgen, men dock var det för sent. Så jag fick sitta kvar i mina pyjamaskläder och nörda vid datorn, dock var det det inte speciellt mycket kul som hände. Eftersom att alla festade / gjorde något annat kul.

Men i alla fall så har jag fått rabblat om och om igen vad som sades mellan mig å snyggingen igår, helt söt är han och det är liksom som en dröm just nu. För jag har aldrig haft sån här tur när det gäller killar, så det glädjer mig. Men just nu så tänker inte jag skynda på någonting, för jag vet hur det bli då. AnnIrene och Cattis är i alla fall värlens sötaste! För de säger så mysiga saker och det gör mig bara ännu mer glad;

PACKAR` caaattis säger (12.56):
OMG :D
PACKAR` caaattis säger (12.56):
DET KOMEM BLI NII :D:D:D::D:D:D::DD:D skolans kärlekspaaaaaaar :D
----

,´ ann irene rörvik, säger (17:16):

men jag hoppas fan att det blir nått mellan er :D fyfan vad glad jag skulle bli då för det förtjänar du verkligen :D

Jag tackar er så det inte finns ord för det, för jag är redan glad som fan, men ni säger så mycket och jag lovar, jag blir överlycklig! Det är klart, jag ska inte ta ut allt i förskott nu och tro att allt kommer att hända, men tro mig. Jag är glad åt att jag har er i alla fall. Jag älskar er så himmlans mycket och vad som än kommer hända nu, så släpper jag inte er. För Cattis var söt nog och fråga det också, men jag kommer aldrig släppa er, ingen av er!
Nu har jag i alla fall ingen aning om vad jag ska göra, men imorrn är det i alla fall dags för Västerås tillsammans med Tina, hon ska till tandläkaren och jag är ju alltid så snäll, så jag ger henne sällskap. Men jag ska ju såklart göra något för mig själv också, så jag ska gå och klippa av mig håret, det känns mindre bra, dock ska inte allt av, men det kommer bli så mycket kortare. Men jag får skylla mig själv, för jag klipper aldrig håret regelbundet. Det lär jag göra om jag vill skaffa långt hår. Så jag ska i alla fall börja med det nu, det är lite smartare så! :)

Tjo hejhej då!


7/2 -08!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, börjar bli riktigt dålig på det nu. Men jag glömmer det hela tiden, så vad ska man göra?

I tisdags, då fyllde ju AnnIrene 17år, så då åt vi på kina. Jag, Cattis, Orsida, Linn & AnnIrene. Det var riktigt trevligt och det var rättså gott också. Men jag hade nog trott att det skulle vara godare, för folk tjatar så mycket om det, men det var i alla fall gott så att det gick att äta, + att jag åt mer än en portion så.

Idag så var det ju fridluftsdag, hela skolan hade det, så det är ju rättså mycket folk som ska överallt. Men jag, Cattis, AnnIrene & Amanda valde i alla fall att åka till Högbyn. Kändes bäst att åka dit eftersom att jag & AnnIrene aldrig åkt snowboard tidigare, + att Amanda sa att hon var lite ovan, vilker jag förstår för snön är ju så sällan här. Men i alla fall så åkte jag med bussen som vanligt mot skolan klockan tjugo i åtta på morgonen. Känns ju lite trist eftersom att vi i alla fall började senare, halv tio. Men i alla fall så var det lungt på bussen för det var bara jag + fyra till. Sen så gick jag hem till Cattis och vi gick sen vidare mot skolan där AnnIrene & Amanda väntade, sen hoppade vi på bussen och åkte upp till Högbyn.
Sen när man satt där, berädd att åka ner för backen, så kändes det som att det inte alls skulle gå så bra. För det var lite svårt att stå som man ville på en snowboard. Men Cattis bara körde på så jag tänkte att det antagligen inte var så svårt, så jag ställde mig upp och började åka neråt, men när det gick för fort så bromsade jag in och satte mig. Det var i alla fall inte så svårt, sen så åkte jag ner för resten av backan, så var det bara att åka med liften upp. Bara? Jo, det kan väl inte vara så svårt eller? Jodå, det var jättesvårt tycker jag, och jag ramlade därför efter några få meter. Jag klarade aldrig av att åka lift hela vägen upp, klarade dock endast 1/4 tror jag, så det kändes ju inte så kul, för jag blev därför tvungen att gå upp för hela backen tre gånger. Men det var inte bara jag här i världen som ramlade så, jag fick en "ramlarkompis", även fast han hade åkt snowboard ända sen fyran, fast han började väl bli trött.
Klockan tre, så åkte vi tjejer hem med Johanna, hon skjutsade oss till Fagerstahallen och där väntade pappa. Så vi skjutsade hem Cattis och därefter åkte jag hem och tog en varm, skön och lång dusch. Nu är jag helt slut i kroppen och jag antar att det kommer vara värre imorgon, nån som har en aning? Haha, men det var i alla fall en toppen dag, kul var det, och stolt är jag, för jag är envis och jag gav därför aldrig upp, även fast liften gick skit!

Tjo hejhej då!


1/2 -08!

Jag får ibland lite klagomål utav t.ex Annirene & Tina, att jag aldrig skriver och ja det är ju sant.
Men jag är inte så bra på å komma ihåg + att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska skriva, förslag?

I alla fall så har dagen varit riktigt lat idag, våran första lektion var matte och där var Cattis den ända
som jobbade, bra jobbat tjejen! Men minus till mig, Annirene och Orren som bara tittade på då (a)
Efter matten så hade vi Gunnar, som vanligt var det mestadels prat, men vi hade faktiskt kul!
Speciellt min grupp då, jag, Annirene, Cattis, Orren och Carro, gud vad vi fick skratta! Men det är bra!
Sen gick vi och åt hamburgare tillsammans med Orrens syster, som har börjat blivit en vana nu faktiskt :)
Och den här gången han vi till och med med å äta på en halvtimme, snabbt utan Cattis!
Men sen gick vi till samhällen där vi bara kollade på film igen, fortsättningen på pay it forward.
Den är kanonbra, så för er som inte sett den; Titta på den!

Men nu ska jag nog ta å hoppa in i duschen, sen så ska jag kanske börja packa ner lite sov grejor,
för ikväll så bilre till att sova hos Tina, eftersom att vi ska med ett tåg 12.48 imorgon :)

tjo hejhej då!


RSS 2.0