18/7 -08!

Nu snart bär det av! Eller om några timmar. Men i alla fall. Jag har faktiskt vart lite duktig idag med, hängt upp tvätt osv. Jag har även packat in lite mer kläder i husvgnen nu. Ska nog börja kolla ordentligt nu, så jag inte glömmer något viktigt hemma. Usch. Men det ska inte hända, jag ska ha full koll, så att allt jag vill ha med, följer med.

Jag tror inte äns att jag kommer sakna datan speciellt mycket. Jag vet inte, men det känns som att det ska bli skönt att slippa sitta här. Haha. En sak som kommer vara jobbigt är att när jag kommer hem så kommer det vara 1000bilddagböcker som uppdaterats med 1000bilder var. Nej det var överdrivet. Men det kommer vara mycket bilder uppladdade sen tror jag, bli jobbigt att kolla på alla.

Nej nu ska jag nog ta å fixa klart det jag behöver och så nu. Ska nog även ta en snabbdusch så jag är ren å fin när vi åker iväg. Visserligen ska vi bara sitta i en bil idag, men jaja. Nej men ni får ha det så bra nu då, så kan jag blogga när jag kommer hem, berätta om hur det var och så. Hoj!


17/7 -08!

Elin kom aldrig hit igår och kommer inte heller nå den här veckan. Hon kanske kommer veckan efter att jag kommit hem, det beror på om inte det blir så att vi ska åka till ullared. Hoppas! Isånnafall måste jag snacka med Cattis också, se om hon vill med nu när vi gör en gångs skull kan få åka dit. Hihi!

Igår städade jag i alla fall nästan typ hela nedre våningen i vårat hus. Pappa sa åt mig att jag skulle damsuga lite, men det räkte inte för mig, så jag slängde ut mattorna och allting. Så mamma och pappa blev lite glad på mig faktiskt. Att städa så mycket som jag gjorde tog typ hela dagen, så jag gjorde inte så mycket mer, tog det lite lugnt ute i solen innan det bara.

Och idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Mamma ska i alla fall iväg å klippa sig, så jag kanske ska följa med henne å fråga om dom har tid att klippa mig också. Vore skönt att få klippa mig nu lite innan vi sticker iväg på semestern. Vilket är imorgon! Shit vad jag längtar! Det ända som är ett minus just nu, är att mina tights som jag beställde förra veckan ännu inte har kommit. Hoppas dom kommer imorgon, för jag vill verkligen ha dom med mig. Om dom nu äns kommer passa.

Men nu ska jag kanske ta och se på nån film eller någonting. Ha det bra alla. Hoj!

15/7 -08!

Ojoj, dagarna går.

Imorgon kommer troligen elin hit, inte helt bestämt än, men jag hoppas. För sen åker hon hem på Torsdag igen i sådanna fall. För sen på Fredag åker jag iväg med familjen. Fasen vad skönt det ska bli!

Jag har precis kollat runt efter någon ny mobil, så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem. Se om vi kan beställa en ny. Jag har ju så att jag får byta efter ett år. Och jag är himlans trött på min så. Men men, får väl se hur det blir med det. Kan ju inte räkna med att få allt här i världen.

Men nej, jag har fan ingenting att skriva nu heller. Jag vet inte äns varför jag satte igång och började skriva. I alla fall så fyller Lillen 16år idag. Grattis till bästaste "lillebror" <3

Nej nu vet jag inget mer. Ha det bra alla. Hooj!

9/7 -08!

Det var ju år sen jag skrev nu ju, jag ber om ursäkt för det.

Men jag kan säga att det inte har hänt mycket allt egentligen, fast egentligen har det hänt en del också.
Jag har ändrats en hel del tror jag, men ändå inte.
Jag tycker att det lät som om jag var väldigt osäker på hur det är egenligen nu ju.
Det är jag också, fast  ändå inte.
Något jag i alla fall är till 110% säker på, är att det är ett av de tråkigaste sommarloven på länge.
Jag har typ bara setat hemma liksom. Usch!

Men jag har trots allt vart på några fester, jag har vart på Power Meet, jag har träffat nya människor. Men det har inte alls räddat mitt lov. Långt ifrån.
Jag och Cattis ha planerat att åka till Ullared. Men nu går det inga fler bussar i sommar, så fall inte mamma och dom ska dit. Då får vi nöja oss med att shoppa i västerås, det vore inte alls kul. Med tanke på att ullared är mycket billigt men även kul!

Elin har i alla fall varit här i tre dagar, det var kul! Hade saknat henne. Hon kommer troligtvis snart igen. Näste helg då åker jag bort, är borta en vecka tror jag. Ska faktiskt bli skönt. Jag ska iväg med HELA familjen, det är kanon! Har inte haft med min äldsta bror på en semester på flera år, med tanke på att han flyttat hemmifrån och typ lever sitt eget lilla liv. Men vi är inte bortglömda och tur är väl det.

I helgen ska kanske Cattis sova här, får se. I sånna fall ska vi i alla fall glo på Step Up 2 The Streets. Nån som sett den? Jag har, haha. Den är faktiskt skapligt bra får jag lov att säga! Har sett den två gånger redan och jag laddade hem den typ för 3-4 dagar sen. Haha. Funderar på att kolla på den nu igen, men fall Cattis kommer i helgen, så kanske det blir för tjatigt. Får försöka leta på någon annan film alla kolla på kanske.

Jag vet inte äns vad jag skriver om just nu, jag är bara så sjukt jävla uttråkad. Mycket som var planerat den här sommaren har i alla fall gått åt helvete. Känns som om resten av sommaren också kommer att spenderas framför denna dator, förutom veckan då jag far iväg med familjen. Usch, jag tror jag längtar för mycket till det faktsikt. Jag brukar aldrig längta speciellt mycket  till att få åka bort. Men nu gör jag det, fan vad skönt det ska bli! Önskar att det var imorrn vi skulle åka! Tänk att liksom bara få åka iväg, till något nytt ställe, åh vad skönt! Hoppas bara på kanonväder! För jag har tröttnat på vårat "sommarlovs-väder" just nu, för det är inte sommarlovsväder, det är verkligen jätte tråkigt väder. Blä för det.

En sak till som inte är bra, är att jag tror jag bröjar tänka tillbaka på en gammal kille jag en gång föll för, usch. Skulle aldrig träffat han sist  jag gjorde det, för han kramade mig och det är därför jag börjar tänka så mycket på det. Nej nu får jag ge mig. Jag ska i alla fall inte bli kär i han, för jag vet att han är bra på att såra. Ja, jag tror inte att  jag nångång mer faktsikt ska bli kär, nej det är inte bra, inte för mig i alla fall, för det funkar ALDRIG. Då menar jag aldrig!

Men nej fan nu måste jag sluta skriva, för jag har märkt att jag har setat och skrivit enormt mycket saker som inte alla i världen borde veta, tur är väl kanske att alla i världen inte läser min blogg. Men FAN nu börjar jag igen ;S

Nu slutar jag skriva, punktslut ha en bra dag! :)

RSS 2.0