30/11 -08!

Idag blev det, som sagt i gårdagens inlägg, att åka till Västerås.  Sen hem och pynta med massa julsaker.

Jag hittade en hel del faktiskt. Kläder och saker till rummet. Tillochmed en julklapp.
- Trosor (78kr)
- BH (99kr)
- Byxor (600kr)
- Tunika/klänning (199kr)
- Tunika/klänning till julafton (149kr)
- Julstjärna (95kr)
- Julgardiner (98kr)
- Chokladkalender haha (23kr)
- Leggings (30kr)
Jag betalade dock inte för allt själv.

Men det känns bra, nu har man lite nytt. Vilket jag länge velat ha. Nu är det bara en tråkig sak kvar och det är:
Jag måste sova nu, skola imorrn! Hej.

29/11 -08!

Blev hem till kusinerna idag. Sötaste Hugo fyllde ju hela 6år i tisdags. Usch vad tiden går. Han var ju nyss en bebis!

Efter ett kort besök hos han och lillasyster(som nyligen fyllde 4). Så blev det in på godisaffären och massa godis köptes. Då menar jag MASSA. Men gott är det. Sen blev det till att åka hem och jag satte mig och tittade på film, Heartbreak Girl. Någon som sett den?

Vad har ni gjort idag?

Imorgon blir det att åka till v-ås en snabbis och se om man hittar något kul. Så nu ska jag sova. Godnatt.

28/11 -08!

Det blev till att komma hem sent idag då.

Dagen började med att försova sig, hihi. 

När man kom till skolan så hade man en timmes engelska, segt värre. Men trots allt så hade vi kul på idrotten lektionen efter, eftersom att Cattis är så sjukt söt när hon åker skridskor. Ja vi åkte skridskor på idrotten. Haha. Hon är en blandning mellan bambi på hal is och lotta på bråkmakargatan när hon ska lära sig åka slalom. Ni förstår kanske inte alls? Nej, det måste ses för att förstås. Men hon är söt!
Sen blev det mat och sen matte. Visserligen så satt jag och Orren bara och väntade på att få gå hem. Och ja, hon gick hem, men jag gick till tåget.

14:30 var jag i Hallsta, blev hämtad av Dennis syster som sen ställde sig och vi väntade på Dennis som var inne på ICA och handlade. Sen åkte vi hem till Dennis och det blev massa mys <333 3timmar fick vi umgås. Sen åkte man hem och saknar honom redan. Fan för avståndet!

Men nu sitter jag och babblar med Cattis i telefonen så jag kan inte skriva mera. HEEEEEEEJ!


27/11 -08!

Nu sitter jag här i skolan tillsammans med Amiis och Cattis. Vi ville nörda och kolla våra bilddagböcker. Men nejnej, skolan är ju så elak. Så dom har blockat sidan.

Men ja, bussen väntar jag på just nu. Jag och Amiis rättare sagt. Men det tar ju ca 30min till.
Sen när man kommer hem, då vet jag inte alls vad jag ska göra. Måste nog försöka plugga. Men jag har inte så mycket ork för det. Det är ju så sjukt mycket som ska göras i skolan just nu.

Men nu ska jag sluta för jag har inget att skriva.

26/11 -08!

Jag märkte precis att det faktisk var ett tag sen som jag skrev sist. Fy på mig.

Jag sitter just nu med lilla Lollo i knät för hon är här igen. Hon åkte hem igår och sov med min bror för en natt. Men ikväll kommer hennes riktiga familj och hämtar henne. Man saknar henne då, käns tomt att inte ha någon vovve som springer runt.

Skolan idag var rätt slapp. Åkte till skolan med kvart över 9 bussen, vilket är tidigt med tanke på att jag börjar 10över12, men men. Jag gick i alla fall upp i datasalan då och satt där med Orren tills Cattis slutade.
Sen gick vi upp och käkade och 10över12 hade vi idrott. Vi hade bodypump. Vilket faktiskt var skönt. Jag gav aldrig upp heller så nu känner jag mig riktigt stolt över mig själv.
Sen hade vi samhäll och då kollade vi bara på film. Efter det så hade vi lektion med Lena; Förskola, skola och fritidshem. Vi satt då bara och pratade om praktiken. Så tiden gick fort.

Men nej, nu börjar jag bli riktigt hungrig så nu ska jag gå ut och se om maten är klar snart.
 
HejHej :)

23/11 -08!

Helgen har varit toppen hemma hos min baby. Det var trevligt hos hans kusin och det var mysigt med Dennis.
Jag saknar honom redan.

På vägen hem, på tåget, så såg jag att en tjej satt och spelade The Sims, så då blev jag sugen på det. Därför skrev jag sms till bästaste Cattis och bad henne ta med mitt spel till skolan imorgon, som hon har lånat.

Men nejni, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig tillrätta i sängen. Efter att sötaste Lolla har vaknat kanske? Hon har somnat i sängen bakom mig nu. Så sjukt söt!
Det är min brors kompis hund, så ni fattar vem jag snackar om. Haha.

Jag bjussar därför på en bild på henne. Erkänn söt?

21/11 -08!

En försenad födelsedagspresent av min älskade Dennis. ♥
Tack!

Jag fick det igår, men jag satt inte här då så.

21/11 -08!

Jag sitter just nu hemma hos Älsklingen och väntar på att han ska sluta skolan.

Dagen igår blev lite stressad. Det var bara att så fort man kom från dagiset, hoppa in i duschen, fixa sig, packa och sen åka.

Så 18.30 var jag i hallsta och blev mött av Dennis och hans mor i bilen. Dock var det Dennis som körde, längtar fan tills han får körkort. Haha.
Sen blev det hem och mysa lite innan det var dags att åka till hans träning. Sen blev det inte så mycket mer. Mysa lite till och sen sova typ. Blir mycket mys när man träffas, eftersom att det är så sällen. Men det är ju mysigt ju.

Men jaja, nu sitter jag här själv. Fryser och saknar baby. Men han kommer väl om 1-3 timmar.

Någon som har något förslag om man kan göra?

20/11 -08!

Nu sitter jag här på min praktik.

Barnen är ute och leker så jag passar på att sitta och arbeta lite med mina uppgifter. Tråkigt nog så får jag inte alls ihop så mycket som man ska. Men jag får väl hoppas på att det räcker.

Jag ska fråga sen om det är någon som skulle kunna sitta och fylla i hur jag skött mig osv idag. Så att jag inte behöver komma imorgon för att jag ska bort. Jag kommer ju ändå få ta tre extra veckor i 3an. Det stör mig!

Men nej, nu ska jag fortsätta jobba och vänta på att barnen kommer in så att vi kan gå upp och äta. Hungrig är jag.

19/11 -08!

MIN BROR FYLLER 26!

Grattis till alkoholistbror, du är bäst!  Jag älskar dig. Tyvärr ingen present av mig, men massa kramar har du fått och en pinsam syster. HAHA.

Nu är festen slut och jag ska sova. Dock onykter men klockan är 10itolv. Jag hinner nyktra till?

Nuuu ska evvepevve sovapova. Utan älskade Dennis, ja det är tråk. I love you! ♥

18/11 -08!

Jag älskar dig Dennis, vad som än händer  ♥

18/11 -08!

Jag har sjuuukt tråkigt. Kollade nyss på film så orkar inte göra det igen. Ge mig en sysselsättning?

18/11 -08!

Nu blev det inte så att jag skrev något igår. Men det blir lätt så, man glömmer av det.

I vilket fall så hade jag tänkt att jag skulle få träna lite till samhällsprovet vi har imorgon i skolan. Men nej, jag hittar inte mina papper så det var ju bara glömma. Bra det? Nej inte precis, för nu kommer jag ju inte klara provet.

Snart är i alla fall praktiken över, det ska bli både skönt och tråkigt. Kommer ju sakna dom små söta barnen. Men det kommer vara rätt skönt att komma tillbaka till skolan också.

Nej, nu är det så att jag är väldigt trött. Så nu ska jag sluta skriva.


16/11 -08!

Min helg har varit fram och tillbaka. Då menar jag inte "Bra och dålig" utan "Hit och dit" haha.

Fredag: Går upp runt 10 för att jag ska hinna fixa mig innan bror kommer för att skjutsa mig till skolan. Fixar mig och grejer sen 11 kommer han och ska hämta mig, precis samma sekund som jag ska gå ut till honom så får jag ett sms från AnnIrene att hon inte ska till skolan så det är bara att tacka ändå men sen tyvärr be bror åka iväg själv.
Timmarna går sen och 13 så kommer bror och hämtar mig, skjutsar ner mig till bussen som går 13:15. 13:48 sätter jag mig på tåget mot Hallsta. 14:30 är jag framme och möts av Dennis lossaspappa som skjutar mig hem till dom.
Sen umgås jag med min älskling några timmar och hoppar på tåget hemmåt (som elin sitter på) klockan 17:30.
Sen spenderas resten av kvällen tillsammans med Elin, med massa gottigott och film.
Jag är ju fortfarande inte helt frisk så när man la sig ner för att sova, ja då blev man gensat täpt i näsan. Jippi.

Lördag: Vaknar vid 11-12 tror jag. Dagen blev mest spenderad i Västerås faktiskt. Åkte dit för att köpa en jacka till mig.
Hade räknat ut att jag hade 2000:-.. hur mycket hade jag då när jag stod där i kassan med en jacka för 1499:-? JO.. 1400:-.. kan man räkna så fel?.. Ja tydligen. Fick som tur var låna 100:- av Elin, min räddare i nöden så nu har jag en snygging jacka. Kan fixa bild på den sen. Om ni vill se?
Nåja, innan vi åkte hem så gick jag och Elin runt inne på IKEA. Sen åkte vi hemmåt.
När vi kom hem så blev det bara att kolla igen en massa gamla bilder på oss, sen lägga oss för att kolla på film och sen sova.

Söndag: Planerade att gå upp vid 9 men blev väckte av pappa 11. Vi var för trötta så.
Men trots att vi var trötta och gick i sömnen, så fick vi i oss frukost och vi fixade oss. Elin packade ihop sina saker och jag sysselsatte mig med vad vet jag.
12:20 åkte vi mot tåget och vi kom denhär gången i tid! Happyface för det. 12:48 kom tåget och eftersom att Dennis fortfarande inte hade skrivit något "jag är vaken nu" - sms. Så fick jag lov att ringa och väcka honom.
Dennis - Mmm (Han lät faktiskt glad, haha) 
Jag - Är det du som är vaken eller?
Dennis - Jaja det är klart
Jag - Haha säkert
Dennis - Ja men du tror ju aldrig på mig så
Jag - Men det gör jag ju. Men du svarade ju inte på mitt andra sms ju?
Dennis - Nej.. Men jag var vaken.. Jag somnade bara om
Jag - Haha ja men precis, då är du ju inte riktigt vaken

Osv.. Tänker inte skriva allt. Men liksom har man en seg pojk eller? Haha!
Nåja, sen satt jag och babblade med Elin tills jag 13:30 var i Hallsta. Älskling mötte mig där och vi åkte hem till han. Resten av kvällen spenderades med andra ord med honom. Mysigaste människan i världen.
(Förutom då han är spåpass nörd att det första han gör när jag kommer dit är att sätta sig och spela. Men det hör till, haha. Han tjatade dock till sig att jag skulle sitta i hans knä så att jag var i närheten av honom. Min Dennis. Jag älskar honom!)
Och Elin var gladast för att hennes Jocke sa att det snöade massa i Eskilstuna också, haha. Glad för din skull sötan, för så mycket julfreak som du är. Så är ju snö allt som krävs för att du ska vara glad ett bra tag till liksom. Och såklart så älskar jag henne också!
20:30 hoppade jag på tåget hem från Dennis. Fick dåliga tankar när jag satt på tåget då:
Tänk ifall tåget skulle spåra ur.. Jag skulle aldrig mer få träffa honom! Usch! Tanken bad mig dock Dennis att slå bort, för den var inte bra tyckte han. Inte jag heller, haha.

Men nej ni, nu tog det tid att skriva dehär megalånga inlägget. Så nu blev det en ny dag. Men tänk er att jag helt enkelt skrev det på söndagen. Haha. Jag är så krångling ibland jag.

Men nu ska mina gaddar borstast, sen ska jag nog försöka att få mig lite söms. Godnatt.

Jag & Elin är egoister <3


13/11 -08!

Heeelg!

Happyface ofc. Praktiken gick bra idag. 5barn istället för 3 idag. Lite mer rörelse. Jag frågade även min handledare idag om jag kunde få vara i skolan imorrn. Eftersom att det är genomgång för matte b då. Tråkigt men ett måste.

Sen efter skolan så blir det kanske att åka till avesta och köpa en jacka(?) Sen hem till Dennis nån timme och sen hem med Elin. Bästaste Elin. Hihi, Sakna!

Nejni, jag sitter och laddar hem massor av filmer eftersom att jag fick en extärn hårddisk av min bror i måndags. Det är skönt att ha. Men tillbaka till vad jag skulle säga - ska välja en av alla filmer nu, och titta.

Hej


12/11 -08!

Jag klarade en dag till på praktiken. Hade troligen inte gjort det om jag hade varit där igår. Det var bra att jag fick vara hemma en dag och vila lite. Men 3barn hade vi idag. Hur lite som helst ju.

Min lärare kom förbi och tråkigt nog så har jag varit såpass sjuk så att jag faktiskt måste ta igen vissa dagar (tre veckor) i 3an sen. Kul? Nja, vet inte. Får ju kanske inte exakt samma barn då. Inte så kul. Men annars så klagade min lärare inte alls. Hon är så snäll så.

Men nyss så pratade jag med min bästaste Elin i telefonen, hon ska hit i helgen och det är ju kanon. Saknar henne. Hon skulle ju komma förra helgen men hon blev sjuk. Så nu på fredag kommer hon istället. Hihi. BravoBravo.

Nej nu ska jag nog ta och renskriva lite uppgifter som är till praktiken. Hej

11/11 -08!

Jag ska lägga mig "i tid" idag :)

GODNATT

11/11 -08!

Sjuk och åter igen sjuk.

Är det någon mer än jag som tycker att jag precis var sjuk?
Jag tycker det, fattar inte vad det är. Jag är helt sjukt igen, halsen svider och jag hostar på som fasen. Därför blev jag även hemma från praktiken idag igen. Men imorgon måste jag dit eftersom att min lärare från skolan ska komma och se hur det går för mig. Bra tycker jag! Haha.

Jag var i alla fall hos tandläkaren idag, jobbit att ligga å gapa när man  har ond hals och måste hålla sig för att inte hosta. Men jaja. Livet är hårt ibland. Jag är glad ändå.

Nej men fy, jag klagar rätt mycket va? Haha. Hur mår ni själva idag? :)

10/11 -08!

Sjuk och 17år.

Jag kan inte påstå att min födelsedag har varit BRA. Den har varit okej. Helt sjukt tråkig och seg bara. Jag är sjuk och är helt slut. Jag har inte fått mycket alls idag. Mestadels pga av datan jag har i mitt knä. Haha. Jag får la skylla mig själv.

På prakteken så hade vi bara 5barn, alla andra är hemma i magsjuka osv. Usch! Blir jag smittad av det då går jorden typ under. Hatar verkligen magsjuka. Säg mig någon som inte gör det? Haha.

Men nej, nu orkar jag inte skriva mer. Är för trött för det här. Men hoppas ni haft en lite bättre dag en vad jag har. hooj


10/11 -08!

Grattis till mig och min älskling är underbar!

Ja, jag skrev ju inte nu innan klockan blev tolv men i vilket fall så kom jag hem från Dennis runt 22. Vi har haft det bra i helgen. Visserligen har vi det alltid, men ändå. Som firande för våran första månad tillsammans så tyckte han att vi skulle bada med tända ljus, käka och kolla på någon mysig film. Är det inte sött?
Men eftersom att jag kom så sent hem till honom, så blev det då att käka plankstek med tända ljus och en vas med?.. Jo, 10röda rosor. Fysatan vad jag är glad åt att jag har honom. Och under natten till söndagen så gjorde han mig helt stum. Jag älskar dig - det var vad du sa och älskling, jag älskar dig med!

Men ja, nu ligger jag här i min säng och kollar(lyssnar) på idol som jag missade i Fredags. Ha fått en känsla av att det var Lars som åkt ut? Men vad vet jag, det märker jag väl snart. Haha. Jag är på väg att bli sjuk, igen! Illa, men sant. Ha ont över allt och fryser som en galning.

Det är i alla fall min födelsedag idag. 16:02 fyller jag 17år. Jag har fått ett perfekt liv i present. Tack!

Nu ska jag svara på Dennis sms sen kolla vidare på idol och sen blir det till att sova, måste ju trots allt upp i tid för att sjuk och trött orka vara på praktiken imorrn. PUSS

Rosorna från älskligen <3

7/11 -08!

Ändrade planer, Elin mådde inte bra så jag far till Dennis snart.

Dagen har gått fort, som vanligt. Men idag har vi lekt lite mer med barnen på den andra avdelningen också. Trevligt. Men vissa barn var ju lite gnälliga idag faktiskt. Och det känns inte som om man kan sylla på att det är fredag, för dom sover ju ändå så 100gånger mer än vad vi gör. Haha.

Nej, nu ska jag fixa klart det sista och sen åka mot tåget. För jag vägrar missa tåget som jag gjorde sist. Haha.


6/11 -08!

Hemma för idag och veckan är snart över.

Jag tycker bara att dagarna på praktiken går snabbare och snabbare. Jag är så van och vet allt vi gör.
Kommer dit 8.30 då kommer dom ner från frukosten.
Efter att de tvättat av sig så är det fri lek till 10.
Sång och frukt till 10.30
Sen tvättar de sig, kissar och klär på sig.
Sen är de ute och leker, till 11.30/12.00 tror  jag.
När de kommer in tvättar de sig sen upp och äter.
Till 12.30. De minsta sover då (och jag har en halvtimmes rast)
Mellan 14-15 så vaknar småttingarna och dom får piggna till lite.
15.00 är det mellis till 15.30. Då slutar jag.


Så... det känns rätt kort, haha. Men barnen är söta.

Men idag hade jag helst vart ledig och spenderat dagen med min baby. Men men :/ Illa att det är mitt i veckan.

Elin kanske, bara kanske. Kommer hit imorrn. Kul! I miss my BÄBY :D <3

Nä.. har inget att skriva. Det ända jag är bra på att skriva är känslor. Haha!

6/11 -08!

1 månad  ♥

5/11 -08!

Ja ni ser kanske vad som har hänt? Jag har fixat en massa med utseendet här på bloggen. Känner mig stolt. Dock så är det saker jag fortfarnade inte har ändrat, utan det får fixas någon dag då jag orkar tänka lite extra.

Men jag har fått till en header och tackar gudarna för det. För allt ser så mycket bättre ur, gladare på något vis. Och texten är inte heller lika ful. Så jag har nog fått till det lite. Eller vad tycker ni?

Klockan är typ tjugo över elva, om 40min är det min och älsklingens 1månaders dag. I do miss you baby!

Nu ska jag äta och nog lägga mig för att somna i tid ikväll. Good Luck? Bye !

5/11 -08!

Ja inlägget under skrev jag igår. Men datorn fuckade ur och startades om, så jag trodde att det försvann. Men nu loggade jag in och såg att det fortfarande fanns kvar. Så det är inte skrivet idag (vilket det står på datumet längst ner)

Men det här skriver jag nu, idag, 5e November 2008. Jag sitter i skolan, är sjukt trött och vill hem. Men innan dess ska jag äta, ha prov och sen samhäll. Bläää. Jadu, vad ska jag säga. Jag är hungrig. Men Cattis lektion är ju så seg så hon slutar aldrig.

Här är tråkigt nu jag ska logga in på bilddagboken igen. Ha det bra. puss

http://fevelina.bilddagboken.se

4/11 -08!

Ja men ni ser, jag har bytt namn här på bloggen. Då menar jag bara det som står där uppe ^ Ni kanske inte minns, men det stod "Just smiling" förut och nu är det A Big Happynes, för det är just precis vad mitt liv är nu! :D Ändast glädje. Mums på att jag är så glaaaaaad :D

Bjussar bara för det på en bild,
Tubbe har gjort om den så tack till han (:

4/11 -08!

Jag är trött och ge mig fredag nu!

Ja usch ja, inte kom jag i säng så mycket tidigare inatt heller. Fy på mig. Jag är dötrött nu. Så ska jag snart iväg till alla barn, usch säger jag bara. Man blir så sjukt trött. Allstå det är enormt. Men dom är söta, sen finns det ju vissa som är lite dryga. Men det är väl sånt man får leva med, barn vettni.

Och imorgon är det prov på idrotten tror jag att jag såg igår. Ja, det är ju bara ge mig ett stort lycka till. För jag ska läsa häftet för första gången idag, hade helt glömt det. Fy på mig igen.

Men nej, som alltid har inte jag något att skriva. Så jag sluta nu och lägger ner vad som ska med till praktiken och snart ska jag ju åka dit också så. Usch.. jag vill bara sova

pusshej


3/11 -08!

Jag är hemma och snart fyller jag år.

Idag är det dock Tubbe som fyller år, grattis till honom han fyller 18 och han är bra, för han klarade teoriprovet för körkort också. Nu har han bara uppkörningen kvar och bara hålla tummarna då, men det klarar han nog. Han är bra. Grattis igen!

Men ja, jag är hemma från pojken min nu, jag har varit där tisdag-söndag och usch vad jag kommer sakna honom, mest när man ska sova. Det känns verkligen hur tomt det är, bläää! Men men.

Jag somnade för sent inatt. Jag kom hem halv tolv och skulle då duscha. Sen skulle håret torka och massa, så jag kom inte i säng förrens runt halv två, men nej, jag somnade inte då. Det tog sin tid. Jag somnade i alla fall efter tre. Så skulle man upp sju och sen leka med barn från 8.30-15.30, jag klarade det. Men uschamig så trött jag var! Ikväll blir det till att somna i tid, hoppas jag. 
 
I vilket fall, jag vill ha onsdag. Jag saknar klassen, mina kära vänner. Min bästaste <3 och resten. Men jaja, inte många dagar kvar. En.

Nu har jag sådär tråkigt så jag bara skriver och skriver. Jag har inte ens någonting att skriva.
Men om en vecka, då är det jag som fyller år. Jag fyller 17. Kul? Nja, inget speciell.

Btw så är jag irriterad på några tjejer, jag vet inte vilka dom är. Men shit the same. Dennis, jag tänker inte lämna dig. På Torsdag är det en månad, <3

Pusshej nu ska jag knäppa mig in på nån annan sida.


RSS 2.0