28/10 -08!

Ingen frukost och snart åker jag.

Jag har varit vaken i ungevär en och en halv timme nu. Jag råkade vakna lite sent, inte bra. Men men. Jag har inte ens ätit frukost. Jag har bara fixat å donat sen jag vaknade. Dumt att fixa sig när jag bara ska till min pojkvän, men jag är tjej, sånt gör väl vi? ;)

Snart ska jag åka. Hm.. får se om Dennis vaknar innan eller om jag får ringa och väcka honom som han så sött bad om igår. Haha. Det känns lite dumt, för vi har snart varit tillsammans 1 månad och än så länge så har vi aldrig snackat i telefonen. Galet, men sant.

Men nej, nu ska jag kolla klart min bilddagbok och sen så ska jag försöka hinna äta och packa ner det sista sen lär vi åka till tåget om en ja.. oj, 20MINUTER :/

Tjohejdå!

27/10 -08!

Jag är superglad och upp tidigt första dagen på lovet.

Ja, det säger ju de mesta. Klockan 7 fick jag lov att gå upp imorse eftersom att jag skulle till tandläkaren. Töttsamt ju. Första dagen på lovet och allt. Menmen, jag kanske slipper tandställningen snart i alla fall.
Det blev hem och vänta tills mamma kom hem sen, och när hon kom hem då blev det att åka till avesta och kolla efter en dator. Här sitter jag nu, egen dator med internet och allt. Shiises vad glad jag är!

Jag har tjatat i år efter en!

Men men, nej jag ska nog hoppa in i duschen nu, sen packa väskan för imorgon åker jag till min extremt saknade älskling! Sen hem till kusin på lördag, hon fyller ju 3år. Usch vad tiden går!

Nu ska jag sluta skriva, men jag kan ju alltid länka till min bdb så ni får se min vackra dator! (jag vet att bilden är liten:/)
http://fevelina.bilddagboken.se/p/show.html?id=286222202&directlink=1

Kram å hejhå (:

25/10 -08!

Tänk att jag skriver inlägget 24e (fredag)
Jag har saknat min bästavän och jag saknar min pojkvän.

Jag har haft det kanon idag med bästaste Cattis. Ja, vi började dagen med att spela kort, det gör vi alltid! Kul som alltid hade jag också, går inte att ha tråkigt med baby. Sen for vi ner till fritids.
Jag påpekade då på vägen dit att Samme var i Fagersta över helgen, och vet ni vad? Han kom till fritids! Ååh vad glad man blev! Han har ju trots allt flyttat ifrån oss och så underbart mysig och härlig som han är, så går det bara inte att låta bli att sakna honom.
Jag älskar dom båda och det är perfekt att dom har fått göra en trist fredag till en av de bästa. <3

Men vi stack upp till en fest för att säga hej till Amiis och AnnIrene också. Usch, jag ångrar att vi gick dit. Helt ärligt. Fjortisvarning var det och ja.. vi passade helt enkelt inte in. Så efter att jag fått lite ursäkter av psst.. usch vill inte prata om det. Nog om min dag, den var toppen. Men .. förstörde kvällen.

Men älsklingen har räddat den, jag saknar min Dennis! Måste åka dit snart. Mums vad massa mys det kommer bli då.

Jaja. Tack Cattis för en great dag med dig. Love to you!

Nu slutar jag skriva. För jag skriver ingenting intressant, mohaha.

22/10 -08!

Äntligen lov, härligt värre.

Ja, jag har varit hemma från skola/praktik hela veckan och jag blir hemma imorgon också. Men jag ska intebara sitta hemma imorgon utan jag kommer att spendera min dag med bästaste Cattis. Det ska bli kul eftersom att det var längesen som bara hon och jag hittade på något - sakna henne!

Annars vet inte jag mer vad som händer. Måndag blir det tandläkarbesök, tidigt på morgonen. Inte kul, för det är lov. Fydå vad efterlängtat det är säger jag bara! Blir antagligen mestadels tid tillsammans med älsklingen. Men jag ska inte säga för mycket.

Jag har inte ens någonting att skriva, dehär är ju inte intressant alls.

Men ni kan gärna titta in på min bilddagbok och lämna spår efter er:
http://Fevelina.bilddagboken.se

Som jag sa, jag har inget att skriva. Jag slutar därför nu. Äter, sen kanske kollar på film. Vi får väl se.
Hejdå allesammans (:

 
Jag bjussar på mig och baby <3


21/10 -08!

Jag vet inte vad det är.

Jag har märkt att jag alltid skriver en mening högst upp i inläggen. Varför? Det vet jag inte.

Sötaste Dennis gick precis ifrån datan och skulle sova. Känns inte bra. Saknar han bara mer och mer. Men nästa vecka är det lov, så då kommer nog rätt mycket tid läggas åt honom. Hihi.

Men på fredag, ja då läggs tiden åt Cattis. Saknade bästavän ju! Ska nog inte hitta på något speciellt. Men vi vill bara umgås, det var ett tag sen. Men ni kanske har något förslag till vad man kan göra?

(jag vet, ingen läser min blogg)

20/10 -08!

Tänk er att jag skriver inlägget 19e (söndag)
Ja fyfan va jag är trött & är jag sjuk?

Jag vet inte om jag är sjuk eller vad det är, men halsen gör ont. Dock inte som den brukar, den har envisats ända sen i torsdag. Jobbigt är det.

Jag åkte i alla fall iväg till Dennis i fredags, ganska sent. Men bättre sent än aldrig. Igår (lördag) så var vi in till v-ås och käkade på mcdonalds och kollade på bio Max Payne, jag tyckte faktisk den var bra. Även fast det var mycket till "kill-film", med andra ord action. Haha. Men den var bra, dock inte värd 90 spänn. Men som både jag och Dennis sa, ingen film är värd 90 spänn. I alla fall inte för att ses EN gång. Eller vad tycker ni?

Nej, nu har jag ingenting mer att skriva. Ska bara fixa iordning mig för sängen. Sen blir det till att sova, i alla fall försöka!

Tillbaka till 20e(idag egentligen) så firas det två veckor för mig och sötsaken <3

15/10 -08!

I skolan och fattar inte ett skit.

Just nu sitter jag i skolan, har samhäll men fattar inte vad jag ska göra. Det ska lämnas in nästa onsdag och jag har inte ens börjat, så idag blir det nog hem och plugga en massa.

Cattis sitter breve mig och skriver blogg hon med, roligt värre. Mycket plugg för vår del.
http://juniflikkan.blogg.se

Men nej jag har inget att skriva egentligen, så jag ska väl bara uppdatera om att jag ska sova hos min älskling i helgen trots allt. För att bästaste Cattis inte kunde i helgen, men det kommer fler dagar, som tur är.


Nej, nu slutar jag skriva. Kollar klart min bilddagbok sen ska jag väl kanske försöka plugga lite, vilket jag måste.


Heejdå


13/10 -08!

Trött är jag men barnen är söta.

Idag började jag praktisera med små söta barn, 1-3år,dom är mysiga. Men man blir trött efter en dag med dom.
Hela veckan ska jag i vilket fall vara där från halv nio till halv fyra. Lite segt, men ändå skönt.

Jag och min Dennis har umgåtts hela helgen, vi har myst, "lekt", kollat film och tjockat massa gott. Underbart är det. Jag kan ju inte klaga på något utav det. Bara att jag saknar honom nu, en vecka firas in idag & mer blir det.
Dock så kommer det nu ta sin tid innan vi ses igen, två veckor :/ uschusch. Men jag får hoppas att barnen får tiden att gå.

Nu vet jag ingenting mer att skriva, för nu är jag mega trött. Ha det fint alla!

7/10 -08!

Vårat datum var igår och nu har jag ont i magen.

Innan 00.00 så kom det fram att jag och Dennis är tillsammans nu, så 6oktober är vårat datum och det är jag glad över. Mycket glad över! <3

Nu sitter jag i skolan, sista lektionen, har svenska men gör ingenting, kollar bara runt på bilddagboken och väntar på att klockan ska bli tio över fyra så att jag får åka hem, jag har verkligen sjukt ont i min mage just nu och varför vet jag inte.

Men imorgon är jag ledig, så ska jag sova ut. Tack för det. Nu orkar jag inte skriva mer därför pyser jag nu.


Förresten så förlovad jag mig med min bästaste Cattis igår också ;)

3/10 -08!

Trött och ensamshopping.

Idag försov jag mig IGEN, dock så hann jag i alla fall med bussen idag.
Dagen  var rätt lat egentligen, men ändå är jag sjukt trött! Hade matteprov, och nej.. det gick inte alls bra.

Jag shoppade i alla fall efter skolan, eftersom att ingen kunde följa med så fick det bli att åka själv. Jag handlade upp ca 750kr och det känns som om jag gjort bra köp. Men jag måste då erkänna att det är rättså tråkigt att shoppa själv. Usch.

Imorrn ska det nog bära av hem till Dennis, sover där till söndag sen på söndag så blir det antagligen bara duscha sen sova. Sen börjar den där dryga skola igen, ja usch vad jag är trött på den nu. För jag är så enormt trött på dagarna eftersom att det är så himla långa dagar. Blää!

Men nu väntar min mage på mat och Dennis väntar på ett svar på sitt sms, så jag lär sluta skriva. HojHej!

2/10 -08!

Överraskad och en missad dag.

Igår skrev jag inte, igår blev jag överraskad. Av Dennis. Det var en söt överraskning och jag blev enormt glad. Han böt från att heta bara sitt namn på msn och la istället till "Evelina <3" på slutet, mitt hjärta tog ett skutt och ja, allt går framåt.

Idag däremot, ingenting har hänt, jag har pluggat och jag har kommit en bit, känner mig stolt men är sjukt trött nu och ja jag har visserligen varit det hela dagen.

Imorgon blir det matteprov, jag kan ingenting och jag minns ingenting. Det kommer gå illa. Men jag ska göra mitt bästa och sluta att vara så negativ. Jag är ju fortfarande glad. Jippiyey, ja det är jag!

Nu ska jag nog äta, sen ska jag se vem som åker ut ur idol sen blir det till att sova, eftersom att jag, tråkigt nog, försov mig imorse. Illa, men sant.

Ha en trevlig senkväll/natt. Hooj hojdå!



Ja, jag bjussar på denna vackra bild som bevis på att jag är glad!


RSS 2.0