Sämst

Ja ingenting blev som planerat idag. Förutom grillningen, jordgubbarna och hårfärgningen. Den negativa stämningen har smugit över på mig.

Jag saknar min pojkvän, min morgon var ju så underbar..

Valborg i all ära

Precis hemkommen från fagersta. Teambuildingen som vi hade med 2BF idag var faktiskt roligt, mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Så nu är jag på gott humör, förutom att mitt studiebidrag inte har kommit in ännu, vilket är konstigt eftersom att det ska den sista, vilket är idag. Detta skapar ju lite problem då det är jag av oss brudar som ska köpa de dyraste grejerna. Men men, det löser sig nog.

Men ja, nu ska jag tigga åt mig lite kosing av pappa sen lär jag åka och handla. Får se om det blir nå mer uppdatera, annars kommer det imorgon när jag kommer hem från Cattis.

Hoppas alla får en bra valborg, sup lugnt / var nyktra ;)


Trudilutt

Jag såg tåget från olyckan idag och jag åkte förbi olycksplatsen idag, ja lite hemst var det faktiskt. Även om det inte var allt för farligt.

Nu är jag hos baby och har vart det i typ 1½ timme. Han ligger i sängen å glor på simpson så jag ska göra människan sällskap. Inte för att jag tycker om simpson, men jag tycker om Dennis :)
Kollar ni på simpson?

Blir nog inte så mycket update för min del eftersom att jag är här, blir kanske något inlägg imorgon efter skolan. Kommentera massor!

Tears of an angel

Idag så kom jag och Cattis på en asrolig grej "ey mannen vad göru vad göru" - nej det låter inte alls kul. Jag vet. Men man måste höra :)

Men ja, imorgon har vi ju egentligen sovmorgon till 10 över 12 men jag och Amanda ska vara pluggisar och sticka dit till halv 9 och göra prov till trafikkunskapen, hoppas på ett G efter få försök. Orkar ju inte sitta där hela dagen. I vilket fall så sticker jag hem till älsklingen efter skolan och sover där, mysigt. Men jag måste passa på, eftersom att jag inte ens ska dit i helgen, kasst. Haha.

Två roliga saker, vill ni veta? Hihi, vilket fall så får ni det.

1. Kanske inte bara är kul. Men sygglinneah ska byta skola till hösten, hon ska börja på min skola och hon kommer med andra ord vara ett snäpp coolare. Haha, elakt. Men asså det är ju tråkigt att hon får lämna sina vänner, sin klass. Men hon kommer ju lika snabbt få nya, det vet jag. Så jag är happy för det! :)

2. Min bästaste vän Elin väntar på en bebis och jag är sjuuuukt happyface. Jag längtar som fasen efter lillskrutten och jag kommer typ skämma bort den med kläder, om nu mina pengar räcker till, höhö. Vilket jag tyvärr inte tror. Men i vilket fall så kan jag ju alltid försöka. Hon var på sitt första ultraljud igår och sen skickade hon bilder på bebisen till mig. Sweet - även om man inte alltid kan se så bra, men är man bra så ser man. Och om någon undrar nu så har hon pojkvännen, pappan, kvar. Med andra ord så kommer skrutten att få mor och far som älskar varandra sen 4(5i år) år tillbaka! Galet länge. Men jag är glad för deras skull, så ja :)


Ni kanske ser skruttens hand där ovanför huvudet?
Hihi, min bebis!
(inte bokstavligen men trots allt min bästa väns)


Men ja, nu ska jag runda av dehär. Cattis klagade idag på att jag tydligen skriver för långa inlägg? På tal om klagande så vill jag tacka alla beröm jag fått på senaste tiden för att jag skriver bra och har en snygg blogg, tack!

I like this one

Idag på morgonen så gjorde Makke mig happyfece när han skvallrade lite om saker jag inte visste, dock suger det att jag inte är i skolan på torsdag, men jag överlever nog det.

Det var i alla fall någon föreläsning i aulan i skolan idag, för oss på BF. Blä tänkte jag innan, orkar verkligen inte föreläsningar. Men, man ska inte säga blä innan man vet.
Första killen snackade i ca 45 min, vilket kändes som 10. Med andra ord hade han kunnat stått och pratat i flera timmar utan att jag skulle tröttnat. Han fick alla att hänga med, och skratta men det kanske berodde på att han bara var 22 år.
Sen så snackade den andra killen och då blev det än bättre då han faktiskt nämnde att grabbfan skulle vara med i idol. Tur var det att Cattis vågade, för hon bad honom sjunga. Vilket han gjorde, tillsammans med beatboxning - allt gjorde han själv och shit. Jag vart helt paff. Jag tänkte innan att nja, han är nog inte så bra. Det kommer bara bli pinsamt. Men detta var bara en sån första tanke jag fick.

Nu kommer jag hålla på honom jämtjämtjämt om han kommer med i idol på tv och grejer. Han var grym!
Jag är inte sån som blir helt chockade när jag hör folk sjunga, sällan i alla fall. Så nu menar jag verkligen att han var BRA!

Men nejni, jag har planerat lite allt möjligt den här veckan så det känns som om det kommer att gå fort till torsdag, som är våran sista dag.
För troligtvis så sover jag hos Dennis från onsdag till torsdag och sen blire det sova hos Cattis torsdag till fredag. Japp, nu är jag pepp på.. nånting :p

Men nu ska jag plugga lite. Eftersom att jag inte gjorde det jag skulle på lektionen idag :) Hur är det med er idag?

Vad det än handlar om, så finns det gränser!

Jag blir faktiskt lite sur nu. Jag satt precis och kollade runt i massa bloggar hit och dit och tillslut hittar jag till det värsta man kan höra(läsa).

Klagande på hur folk ser ut.
Klagande på vilka som passa och inte.
Klagande på folk man inte ens känner/pratat med.


Okej. Om jag ser ett par som pussas hit och dit så kanske jag dömmer deras utseende och om dom passar eller inte - enligt mitt tycke. Men detta gör jag självklart bara tyst för mig själv i mitt lilla udda huvud. För jag vet själv att om personerna skulle få reda på det så skulle dom antaligen bli sårade utav det. Eller så skulle dom bara inte ta åt sig för att dom själva ser att dom passar.

Det jag vill få fram nu är att det vi ser. Är inte allt. Jag kan se dedär paret och tycka att oj, dedär var ett udda par. Dom passar inte - utseendemässigt. MEN det dom troligtvis fallit för hos varandra är förhoppningsvis inte utsidan utan insdan. Och den kan ju inte jag dömma om jag bara ser dom. Om jag däremot skulle stå bredvid dom och höra hur dom var mot varandra, då är det lite annorlunda. Men ändå så ser jag inte vad man har för nytta att skriva det ut i en blogg att man sett ett par som inte passar. Den ena var snygg och den andra ful - hur kunde den snygga falla för den fula?!

Herregud tänk lite mer än så.

Jag har visserligen det sämsta självförtroendet, men om jag ändå försöker göra detta till ett realistisk exempel.
Jag är inte dendär super snygga tjejen som man tänker att alla killar vill ha - supersmal, "perfekt" hy, blond, blåögd. Blablabla.
Haha det låter fel allting nu. Jag vet själv att killar inte bara faller för blonda & blåögda. Men ni förstår nog vad jag menar. Skulle jag ställa mig bredvid den där blonda, blåögda, smala, översminkade tjejen så skulle jag vara övertygad om att killen i fråga skulle valt tjejen bredvid mig.

För man tänker oftast att de går efter utseendet och i vissa fall så gör dom det. Men det är i sånna fall som killarna inte vet bättre. Det är därför jag försöker få in i era huvuden att man faktiskt inte kan kasta ur sig ord om hur folk ser ut.

Som jag sa, jag ser mig inte som dendär snygga tjejen som alla killar vill ha. Men jag har ändå fått en kille. Dock är jag smal så som man tänker sig att killarna vill ha tjejens kropp. Men min pojkvän skulle faktiskt inte klaga ett piss om jag gick upp några kilon till eftersom att han älskar mig precis som jag är. Han älskar min insida i första hand. Eftersom att vi började prata över sms så är det liksom inte så konstigt om det är insidan som han föll för. Eller?

Sen en sak till. Om en snygg kille nu väljer en "ful" tjej istället för dendär översminkade "snygga" så är det faktiskt bra. Jag tycker om sånna killar som ser själva att dom vill ha en tjej med hjärna&hjärta istället för utseende. (Och nej, jag säger nu inte att alla blonda, blåögda, supersmala, översminkade tjejer är osmarta&känslolösa. Men i vissa fall är det tyvärr så..)

Men nog om det här. Jag blir bara arg när jag tänker på det.

Jag tror nog många vet vems blogg det handlar om, men för er som inte vet så får det förbli så. Jag ville bara skriva av mig, sen vem det var som skrev det spelar faktiskt inte någon roll.


Elin elin elin min kära "allt du är" :)

Jag såg precis din kommentar som du kommentetrat på min bdb och nu kändes det som om du blev lite sur på mig där. Höhö.

Jag känner mig lite elak också, men det är såhär. Att så som jag mådde i torsdags, så kände jag att jag verkligen inte skulle hinna bli pigg nog till fredagen och nej det blev jag inte. Jag började dock bli lite piggare på fredagen och på lördagen kände jag att jag nog kunde försöka smita ner till byn och försöka få lite frisk luft i alla fall. Dock var jag inte ute såpass länge som jag skulle velat - eftersom att jag fortfarande inte är helt pigg.

Så att jag nu inte tog hit dig i helgen beror mest på att jag inte var pigg nog i fredags. Jag tänkte att jag skulle fråga dig tidigt på lördagen ändå om du ville komma. Men jag vet att du inte tycker om att byta tåg och grejer och eftersom att det står ett krockat tåg efter tågrälsen så skulle du bli tvungen att hålla på att byta mellan buss och tåg. Vilket jag inte tror att du skulle vilja. Men jag kunde ha frågat, det vet jag. Förlåt BÄBY. Men jag kände när jag kom hem att jag nog ändå inte hade orkat haft någon sovandes hos mig, för jag behövde verkligen sova.

Och idag får jag skylla mig själv att jag sitter och fryser lite smått och är lite extra snuvig. Sånna smällar man får ta när man inte kan fatta att ens kropp inte är helt frisk än. Haha.

Men kort sagt. Förlåt om det såg fel ut att jag var på marknaden ändå :/


Dennis; Men det är inte så du äter :)
Jag; Haha nehe?:-O
Dennis; Du äter hela tiden ;D
Jag; Haha nejdå:-O Inte nu:A
Dennis; Men ta mig på orden :D
Jag; Jag gjorde ju det:-O
Dennis; Just det jag menar ^^
Jag; Haha bra:D
Jag; Trodde vi missförstod varann ;)

Konversationen är typ några månader gammal men ändå. Vi är ju så normala. Jag saknar min pojkvän.

GLÖM INTE ATT SVARA PÅ DAGENS FRÅGA!


Dagens fråga

Har du någon tvångstanke?
Vad isånna fall.

Norberg is not a good "city"!

Nej precis som rubriken säger. Norberg suger! - Norberg är där jag bor, för er som funderar.

Det är markna i helgen och det betyder mycket folk - på dagen. Nu på kvällen när alla vi unga normala människor skulle ut och umgås/festa så var alla ställen helt döda. Ingen rörelse alls. Men jaja, jag kanske klagar lite extra eftersom att jag redan är hemma medans resten av folket stack till myntan - där det nu var folk.

Men jag är ju inte helt pigg i kroppen och nu är även min röst rättså borta, så jag ska nog bara bjussa på två bilder. Sen ska jag krypa ner under täcket. Det lockar rätt mycket faktiskt, så.. Godnatt :)


Jag, Mända och Fjanten <3


Mända och Fjanten åkte twistern.
Första gången på år och dar som jag inte åkte den fan!

Mer bilder kommer kanske imorgon eller något, Amandapanda får skicka lite :)

Utmaning

Har fått denna utmaning av Cattis

Vilken mat äter du ofta?
Svar: Massa

När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av?
Svar: Beror väl på vart jag är

Vart sitter du helst när du bloggar?
Svar: Här - mitt rum.

Köper du trisslotter ofta?
Svar: Nej

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Svar: Vet inte, typ västkusten

Vilken TV kanal tittar du mest på?
Svar: Kollar inte på tv

jag utmanar: De som vill :)


Much better

Japp, så ligger det till. Jag mår mycket bättre idag och bara för det tänkter jag nog smita ner till Amanda senare där allt folk troligtvis kommer hålla till. Haha. Men får väl se hur mycket jag orkar. Alla kommer ju dricka, men så pigg är jag nog inte. Eller? Hm. Får fundera på det. Men jo, det är jag nog. Fett gott det skulle vara!

Nog om det. Det är perfekt väder idag, därför vägrar jag dissa marknaden!

Falling behind

Jag fick ett sms från Linneah för ett tag sen och hon berättade att det hade hänt en tågolycka precis vid Virsbo. Hon frågade om jag var med på det, men som tur var så var jag ju inte det.

Tåget kom från Ludvika och åkte mot Västerås, med andra ord hade jag lika gärna kunna åkt med det om jag kände för att åka till min baby idag, men nu har jag som tur var inte haft det i tankarna. Däremot hade Linneah själv tänkt ta det tåget på en liten tur, tackar gudarna för att hon inte gjorde det. Oshiises.


"Tåg urspårat utanför Virsbo - flera skadade
(Uppdaterad 20.27) Ett pendeltåg kolliderade med ett traktorsläp och spårade ur norr om Seglingsberg strax efter klockan fem på fredagskvällen.

Ett så kallat totallarm utfärdades och räddningstjänst och tio ambulanser larmades till platsen.

49 personer färdades i tåget som var på väg från Ludvika till Västerås då olyckan inträffade. Enligt räddningstjänsten ska traktorföraren som befann sig vid en obevakad järnvägsövergång, inte hunnit undan med hela ekipaget då tåget kom och krocken med traktorsläpet var ett faktum. Tågvagnen ska inte ha vält utan klarat sig upprätt.

Enligt jourhavande ambulansbefäl har ingen människa skadats livshotande men fem personer, inklusive traktorföraren, har förts med ambulans till sjukhus med bland annat benbrott, sår-, nack- och chockskador
- Vår katastroforganisation är igång och det har fungerat bra. Ingen har fått livshotande skador men flera har förts till sjukhus. Vi har rekvirerat en buss till personer med lättare skador och övriga drabbade passagerare för färd till Centrallasarettet i Västerås där de kan stanna en stund för observation, säger Sören Svärd, jourhavande ambulansbefäl vid ambulanssjukvården i Västmanland.

Räddningsledare Björn Svensson var först på plats vid det urspårade tåget. När han kom till olycksplatsen hade några passagerare redan tagit sig ur tåget. Räddningstjänsten bad dock folk hålla sig kvar i tågvagnen medan området strömsäkrades. Ungefär en halvtimme senare kunde drabbade passagerare börja evakueras.

Räddningstjänsten uppger att de hade god hjälp av en läkare som befann sig på tåget och som hade inventerat läget ombord.

Förutom järnvägen spärrades bilvägen av cirka en kilometer förbi olycksplatsen. Polisen uppger också att elledningar fallit ner i samband med olyckan.

Banverket meddelar att bussar har beställts för att ersätta tågtrafiken mellan Surahammar och Fagersta under kvällen.

Biltrafiken släpptes på igen vid sjutiden på kvällen men det är ännu oklart hur lång tid det kommer ta att bärga tåget och laga rälsen efter olyckan. Sträckan trafikeras av Tåg i Bergsgslagen.

Hanna Oscarsson
Jackie Meh"






Källa: vlt.se

Ja okej, det kanske inte känns som om jag är så pepp på att åka tåg nu precis..


Ten years back..



Från 1997-2009
Som ni ser så är inte alla årtal med, men jag vet inte vart alla skolkatalogerna är.

Det är ju faktiskt nästan pinsamt!


Det suger totalt!

Jag skickade precis ett mail till min lärare där jag frågade om man får göra det nationella en annan dag utifall att jag inte orkar komma till skolan imorgon. För som jag känner just nu så är det liksom - no school!
Så det är bara hoppas att hon svarar mig snart så att jag vet. Men man borde väl få en annan chans att göra det?

Sen skickade jag ett sms till Elin och sa hejdå till helgen, vilket hon höll med om eftersom att hon också är sjuk. Så för min del blir det troligtvis ingen marknad. Visserligen kanske jag hinner piggna till till lördagen, men det får vi se då. Elin kommer i alla fall inte, vilket faktiskt känns tråkigt. För jag saknar ju henne.. Men vi skulle bestämma en annan helg, som tur är.

Men nej ni, min dag har inte ens gått till att göra klart arbetet om växthuseffekten, bara lite. Tubbe var snäll och hjälpte mig lite med några frågor, men jag har många kvar och dom orkar jag inte göra nu. Med tanke på att min dag istället gått åt att ligga i sängen och halvsova/sova. Tråkigt men sant. Jag orkar inte mer än så. Ingen sol har jag fått på mig heller.

Ja jag vet att jag är väldigt negativ. Men ser ni något positivt i det hela eller? Nej precis. Puss.

Just thinking twice

Nu är jag hemma från skolan och är sjuker. Så nu när jag har hela dagen på mig ska jag faktiskt göra ett försök till att få klart min uppgift om växthuseffekten. Skulle dock vara skönt om man hade fått hem det trådlösa internetet så att jag kunde sitta ute, med tanke på att det är massa sol. Men jaja, jag får väl sitta inne och tråka på som vanligt då.

Hur mår ni idag? Och vad ska alla hitta på? :)

Fucking shit!

Det är faktiskt mycket jag tänkt på idag som jag vill skriva av mig om, dock är jag inte säker på om jag ska skriva allt. Kanske blir ett sånt där långt och jobbigt inlägg som Amanda aldrig fattar hur jag kommer på, haha.

Jag kan i alla fall börja med att säga att jag håller på att bli sjuk. Det suger! För på fredag kommer Elin, på lördag-söndag är det marknad och då ska vi vara ute ju. Jag ska vara frisk!


Okej, men på bussen hem så blev jag lite halv deprimerad - överdriv. Jag insåg hur sjukt mycket jag saknar M, en gammal kompis.

I 7an blev vi kompisar och bästa vänner på en gång och nu sitter jag där och vi pratar inte ens med varandra. Hon lägger liksom inte ens en blick åt ens håll. Visserligen kanske det är ett tecken på att hon beteer sig fel eller något, men jag ser det inte så. Hon satt där med sin klasskompis och skrattade på. Så som vi skrattade då när det var vi 4 brudar. Fyfan vad jag saknar dom tiderna, det/dom åren. Ojoj vad många minnen som kom på så kort tid.

Jag kan faktiskt inte förstå att man kan glömma alla - 3 - sina bästa vänner, bara för att man blir kär. Ja, jag har blivit kär då jag haft bästa vänner, eller bara vänner över huvudtaget. Min Dennis kom in i mitt liv och förändrade en hel del och det är jag glad över. Men, jag har inte förhastat mig in i något. Visst, vi är i ett förhållande. MEN, vi spenderar tid åt våra vänner också. Jag skulle aldrig kasta alla mina vänner bara för att få leva med Dennis. Jag älskar honom, men jag älskar fan mina vänner lika mycket. Så det är ju helt fel.

Dennis ställde frågan om jag redan idag skulle tackat ja åt att förlova mig med honom - nej vi ska inte förlova oss!
Jag sa faktiskt att ja, jag tror faktiskt det. För det avtryck som han har gjort inom mig är stort för mig. Min kärlek till honom är stor. Det är fel att förlova sig så här tidigt, det vet jag. Eller jag tycker det i alla fall, men jag sa ändå ja. För jag skulle aldrig neka honom om han skulle fråga seriöst.
Men anledningarna han hade till att han inte skulle fråga det ännu var att vi varit tillsammans för kort tid, han var för ung och lite skit som hade hänt precis då. Anledningarna håller jag fullt med om, så jag kan ju säga att jag är glad att jag fick den här killen och inte blev dedär paret som förlovade sig efter 3månader och umgicks 24/7 - M&hennes pojkvän.

Ni kanske förstår att hon inte ha oss, sina bästa vänner, kvar.
Nog om min saknad.


Vad ska man göra om man vill berätta en sak för någon, men inte vågar prata om det?
Jag vill få det sagt, jag vill få det ur mig. Men jag klarar inte av att nämna det.


Dennis Johannes Ekholm - Jag älskar dig!

The sugarboy

Nu sitter jag i skolan efter ungefär en bloggfri dag, den ni. I alla fall så kunde jag ha sovit fortfarande.

Vi skulle ju ha bytt däck idag på trafikkunskapen men det blev visst inte så, så istället skulle läraren bara berätta betygen sen fick vi gå. Men eftersom att jag och Orren redan fått våra betyg, så gick vi på en gång. Med andra ord så hade jag kunna legat och sovit tillsammans med min älskade och mysiga Dennis. Men nej, så blev det inte. Istället så gick jag upp 10 i 7 och skynda mig lite lagom och sen kom självklart Dennis och gjorde mig sällskap till tåget, även om han var ledig och kunde sova hur mycket som helst. Men så är det är man har en söt pojkvän.

I alla fall så umgicks vi med Micke, Mike och Tommi igår några timmar och dom är ju lika galna som alltid. Vilket är kul, för då har jag någonting att skratta åt. Sen gick vi hem och jag sov från typ 22 till 1 sen somnade jag igen vid 3-4, det är så när man har en pojkvän som vänder på dygn osv. Haha. Mycket babbel om pojkvännen märker jag.

Men nu ska jag försöka jobba, kanske plugga lite till mitt samhällsprov som jag har efter idrotten, hihi :)

Morning!

Nu är jag helt vaken. Eller nja, men ungefär. Har typ ångest för att jag har en prov idag som jag inte alls kan. Kanske är mitt eget fel, men nåja.

Nu har jag precis käkat frukost så ska snart börja gå mot bussen, jobbigt värre. Jag tycker faktiskt inte om att åka till skolan i buss på morgonen, för jag håller alltid på att somna och det är inte så omtyckt att somna på bussar enligt mig. Hur tar ni er till skolan?

Men nej ni, nu måste jag väcka min mamma. Jag måste ha pengar så jag får ut Dennis armband idag. Vi får se om jag uppdaterar nå när jag är i skolan. För jag åker ju som sagt till Dennis efter skolan och då kommer jag inte uppdatera någonting förrens på onsdag igen. Så hoppas ni får en bra tisdag & början på onsdag! :)

Dagens fråga.

Vem betyder mest för just dig, i ditt liv?

It's only for today.

Jahapp, hemma från en dryg man ända skön måndag. Vi slapp naturen så istället för att käka halv 1, så fick vi mat kl.11 vilken är mega skönt. För jag var hungrig. Men stackars Cattis kunde inte äta. Undrar varför?

Efter skolan tog jag i alla fall sällskap med Orren mot "stan" så jag kunde gå och lämna in Dennis armband så nu håller dom på och kortar av det och i morgon ska jag ge dom 20kr, då får jag tillbaka det. Hihi. Och imorgon efter skolan så blir det nog även att åka hem till baby. Vilken jag längtar till, mycket.

Men något jag inte längtar till, är provet vi har imorgon. Så bara för det måste jag faktiskt plugga nu, lite till provet som är på tisdag också. Blä. Men ja, hur mår alla idag? :)


Sometimes goodbye is a second chance.

Jag är lite gladare nu. Har insett att jag kanske kommer att klara samhällsprovet på onsdag. Men det är bara kanske, har skrivit upp det jag måste träna på och det kanske går bra.

Sen sa min pojk precis åt mig att jag få komma någon dag i veckan till honom, så att det liksom slipper gå 2hela veckor. Då blev jag happyface.
På tal om happyface. AnnIrene den gula smilie t-shirten som jag fick av dig, Dennis tycker inte om den :( Han klagade hela kvällen när jag hade den. Hahah!

Men nej ni. Nu ska jag krypa ner under täcket. Se hur lång tid det tar innan jag somnar. Vaknade ju trots allt rätt sent. Vilket inte alls är bra. Men men. Får göra mitt bästa.

Hoppas alla sover gott. Godnat!

Den bästa jag vet.

Jag har en bästa vän eller egentligen har jag två, kan säga tre egentligen.
Men just nu vill jag nämna en.

Med dom bästa och finaste orden i sikte så kan jag ändå inte plocka ut ett ända som kan beskriva hur bra du är.
Jag kan ändå inte plocka ut ett ända som kan beskriva hur mycket du betyder för mig.

Varje gång som jag har mått dåligt så har du funnits för mig, varje gång.
För detta är du värd ett stort tack, ett tack för att du liksom bryr dig.
Men ett tack? Vad hjälper det.
Jag skulle kunna säga det hur många gånger som helst.
Men det skulle aldrig räcka till.
Nej.. så du vet bästavän, utan dig hade jag inte levt mitt liv såhär bra idag.
Utan dig hade inte jag varit den jag är.

Tack för allt du gjort och allt du gör. Du är bäst.


Varje bild har en egen betydelse och ett eget minne bakom sig.

Katinka Elizabetteh Eriksson, jag älskar dig av hela mitt hjärta.
KEEF

Believe me when I say this

Jag får tårfyllda ögon om det inte räcker så rinner tårarna över ibland. Hur hemskt är det inte egentligen?

Tänk dig att mista allt. Sen efter en kort tid så händer något ännu mer hemskt. Nej jag tänker inte avslöja någonting mer. Läs Kristinas blogg och inse hur mycket ni egentligen har även om (ja jag erkänner) vi tjatar om nya saker varje dag.

Jag önskar henne alla lycka i världen att allt går bra i fortsättningen. Även om jag inte alls känner eller vet vem hon är.
Empati kallas det.

Bilder på mig och bästa i samma t-shirt

Nu har jag fått bilder av bästaste så jag bjussar på tre av dom. 
Nej jag sa inget om att bilderna skulle vara skarpa och bra.







Bästavän, jag älskar dig ♥

I'm riding on a dolphin, doing flips and shit

Jävla söndagar asså. Ännu en sån dag där jag inte har någonting att göra. Jag borde verkligen plugga, med tanke på att jag har minst 2prov i veckan + massa jävla andra uppg. som ska göras. Är dock inte säker på om allt ska vara klart den här veckan, hur som helst som kommer det inte bli klart.
Fattar inte hur lärarna tänker ibland. Visserligen är det jag som har skjutit upp allt nu, men när man får uppgifterna under praktikveckorna, så jobbar inte jag med dom. För praktikveckorna ser jag som veckor då jag ska fixa mina praktikuppgigter inte alla andra ämnen också.

Jaja, jag ska väl sluta klaga på allt plugg och försöka tänka positivt. Om en vecka (nästa helg alltså) så kommer Elin hit, sover här hela helgen och vi ska vara ute en massa eftersom att det är marknad här i lilla norberg. Ska bli kul, bara hoppas på fint väder för annars är allt typ förstört. 
Sen lär jag någon gång i veckan gå in på smyckesbutiken där jag köpte Dennis armband och korta av det. Så ja, lite har jag ju och göra förutom skola. Men inte fan är det mycket i alla fall.

Hata jävla avståndet mellan mig och Dennis också. För jag saknar honom redan och vi kommer fortfarande inte att ses på i alla fall 2veckor. Sug! 

Ja.. Hoppas ni är lite positivare än mig idag. Hihi. Ha en bra dag! :)

Some things

Som ni ser så har jag ändrat lite textstilar. Är det något som ser fel ut eller är det något som inte syns så säg till.

Just nu vill jag bara fråga någon kunnig, hur gör man så att det är en annan textstil på den texten som man skriver när man kommenterar?
Fattar du inte?
Man ska skriva in Namn, ev. Epost, bloggadress och till sist en kommentar. Då står det ju Namn, sen är det en ruta som man ska skriva sitt namn i och i den rutan så blir det en helt annan text mot det jag vill. Hur kan man ändra det?

Jag är hemma igen.

Ja, jag är redan hemma och jag har inte en endaste lilla aning om vad jag ska hitta på ikväll. Jag vill tillbaka till min pojkvän.

I går så hoppade jag i alla fall på tåget 14.48 och Mikke&Makke gjorde mig sällskap, tillsammans med två andra killar. I vilket fall så fick jag skjuts av Mikke från tåget sen så att jag skulle slippa gå och möta baby. Det var ju snällt. Sen gick jag och Dennis hem så han fick duscha och fixa lite å sen stack vi hem till Ante och sen blev det ut med hela gänget + lite fjortisar. Ja, jag är lite emot fjortisar det är jag.
Vid 11 så gick jag och Dennis hemmåt och ja. Sov ;) Vilket var skönt. Tills jag vaknade och var medveten om att jag var tvungen att åka hem, buhu. Dock vet jag inte varför, men jaja. Nu får jag ju inte träffa människan på 2veckor, vilket är mer än hemskt!

Vad ska ni hitta på ikväll?

The day is the day.

Sitter i skolan nu, har redan slutat.. som vanligt. Men jag får sitta här tills jag ska åka iväg med tåget.

Dagen började med engelska som faktiskt var ganska lugn och skön, första engelska lektionen på typ..7veckor eller något. Tror jag? I alla fall så hade vi simning efter det och nu har vi precis varit uppe och käkat, hamburgare :)

Så nu sitter jag här, i datasalen och tråkar. Själv. Alla har dumpat mig. Jävligt ledsen är jag. Or not. I alla fall så väntar jag på att Dennis ska sluta, han ska ju skriva sms då, så jag kan hoppa på tåget mot Hallsta. Men nej, här är det faktiskt tråkigt, så jag tror jag istället ska börja gå mot station i seg takt och sen sitta där och njuta i solen isället. Låter det smart? Ja!

Så ni vet och ni kanske förstår, så blir det inte så mycket uppdatering i helgen då eftersom att jag inte kommer vara hemma, kan hända att vi kommer bo utan data också. jag tror det? I vilket fall, så vill jag komma hem och ha massa kommentarer att läsa. Okej? :)

Kanon, nu ska jag kila. Vad har ni för väder hos er och vad ska alla hitta på i helgen?

SVAREN PÅ FRÅGORNA!

Brukar dina vänner läsa din blogg?

Ja, vissa av dom gör det. Speciellt dom som själva har blogg :)


Har du gjort designen på din blogg själv?

Ja, helt själv faktiskt! Jag fick sitta och klura lite för att komma på hur allt funkade och så, men man kommer på det tillslut :)


Vad är det värsta du varit med om?

Oj, det beror lite på hur man ser det. Jag har en grej från när jag var liten som jag inte pratar mer om. Annars var det nog då jag höll på att drunkna eller då jag blev påkörd eftersom att det har gett mig lite rädslor och så. Dessutom misstaget att vara otrogen.. mer behöver jag inte säga!


Hur många har du legat med?

Haha, en. Min nuvarande pojkvän :)


Vilken är din favoritfärg?

Sån har jag inte ens, jag tycker om alla färger typ :)


Varför började du blogga?

Jadu, jag hade ju en blogg innan den här, som var som en dagbok tror jag. Jag skrev precis vad jag gjorde om dagarna, och om man kollar längre bak i den här bloggen så kan man se samma där. Men nu mot slutet så har det blivit för att skriva av mig om mina tankar och så. Jag tycker om att tycka till om saker, skriftligt. Haha


Din favoritblogg?

Oj, jag vet inte om jag har någon speciell favorit faktiskt. Men jag är mycket för att läsa lite djupare bloggar. Som t.ex så läser jag en pappas blogg han skriver om sin son som precis fyllt 19år, för ungefär 4månader sen så körde han av vägen och jag läser om hans väg tillbaka. Men jag läser även unga föräldrars bloggar :) Mest sånt tror jag det är faktiskt, haha. Men även mina vänner såklart!


Gilla du Coca Cola?

Love it!


Vad är ditt favorit klädesplagg?

Jag tror det är sånna enkla linnen från Gina Tricot. Dom finns ju i massa färger och dom går att ha både till leggings/bara ben eller byxor. Som baslinnen eller vanligt. Det är ju perfekt!

Vad gör du när du inte går i skolan?

Jadu, på helgerna blir det mest vara med pojkvännen, annars umgås jag med vänner. Men när skolan är slut och det är vardag. Så händer inte så mycket faktiskt. Blir mest bara hem och ta det lugnt.


Hur gammal är du?

Jag är 17, fyller 18 i november. Segt värre!


Kenza eller Blondinbella?

Ingen av dom. Jag läser inte den typen av bloggar :p


Vad vill du jobba med i framtiden?

Jag har ärligt taligt inte en blekaste aning!


Vart bor du?

Norberg, haha. Lycka till att veta vart det är :)


Vill du bli känd genom bloggen?

Nej. Jag skriver i min blogg för att få skriva av mig, inte för att väcka uppmärksamhet. Ärligt taligt så vill jag inte vara känd på något vis.


Vad tycker du om esth.blogg.se?

Haha, jag såg ju bloggen första gången idag jag. Så det är ju lite svårt att dömma än, tyvärr.


Om du skulle byta liv med nån, vem?

Oj. Jag trivs bra i mitt liv jag. Så jag vill helst inte byta med någon! Men för en dag så skulle det nog vara någon som typ Vanessa Hudgens för att hon är så sjukt fin och han snyggaste pojkvännen. Men då menar jag verkligen för en dag. För som jag sa längre upp, jag vill inte vara känd :p


Kallar du dina kompisar dumhuvve 1&2? Vad har dom gjort för att förtjäna det?

Hahaha! Bra att du tyckte det var kul och att jag inte var elak. Dom är några av mina bästa vänner och vi pratade om det idag faktiskt. Vi är så bra, för vad vi än säger till varandra "elaka" saker, så förstår vi att det är skämt, så vi tar ju aldrig åt oss av det. Dom är inte så smarta av sig egentligen, dom är riktiga nötter, men det är en av alla anledningar till varför jag älskar dom.

Jag har faktiskt aldrig kallat dom Dumhuvve 1&2 förut, jag kom på det när jag skrev just det inlägget. Hihi :)

Vad tycker du om homosexuella?
Jag har ingen speciell åsikt om dom, jag tycker dom är lik vilken annan människa som helst. Bara att dom gillar samma kön. Men vad spelar det för roll? Alla är vi olika :)


Tack för att ni ställde så bra frågor, haha. Det var faktiskt kul att svara på det! Är det något som är oklart för er som ställde frågorna, så fråga igen så svarar jag till er direkt sen :)


Slut!

Nu är frågestunden slut och jag ska sätta mig och svara på lite frågor :) Svaren kommer upp snart!

Hemma från en kort men lång dag

Ja, min korta skoldag blev ändå en lång dag i Fagersta.

Slutade ju 10 idag eftersom att vi bara hade en ända lektion. Så jag och Cattis vi stack upp på stan och tog en fika, det är vi så bra på så. Efter det så stack vi in på en smyckesbutik och frågade lite grejer och sen stack vi hem till Håomo (Dumhuvve nr1 som jag kallade henne i förra inlägget:)) och fick lite kläder. Det är alltid kul och jag och Cattis hade lite extra kul eftersom att vi mosade ihop oss i en och samma t-shirt.
Kan se om hon kan skicka bild på det sen eftersom att Amiis var snäll och tog en. Ja sen glodde vi väl på The Perfect Man och nu är jag hemma.

Väntar på käk och jag ska få en kababrulle tjock som jag är. Det förvånar mig faktiskt att jag fick plats tillsammans med Cattis i EN t-shirt. Men men, är man som vi, så kan man :)

Nej, nu ska jag kolla klart på bdb å bloggen och se om det händer något kul innan maten kommer.

Men glöm inte att fråga frågor!
Ja jag vet, jag tjatar. Men jag vill ha många.

Dumhuvven

Just nu sitter jag hemma hos Dumhuvve nr1 tillsammans med Dumhuvve nr2 (AnnIrene & Cattis). Det är väl askul, för jag är hungrig och vill hem, men Cattis säger att jag inte får åka än.
Dom kollar på film, jag lyssnar. The perfect man. Har ni sett den? :)

18 frågar har jag fått ihop, när det är 20 kanske jag svarar på frågorna, haha. Så två till! Men nej, ska sluta. Jag har ju inte ens någonting att skriva. Skriver mer när jag kommer hem.

I skolan

Sitter i skolan nu. Har egentligen redan slutat men det går ingen buss nu så jag sitter kvar här tillsammans med Cattis i typ ja, några timmar eller så.

I vilket fall så är ni fortfarande snåla med att ställa frågor. Buhu på er!

Godmorgon

Har alla sovit gott? Det har i alla fall jag!

Nu har jag precis setat och läst lite kommentarer här och amanda, haha. Din fråga, tönt. Nåja, några frågor har jag i alla fall fått till en frågestund. Men kom igen, mer vill jag ha. Annars blir det inget. Ställ din fråga här!

Nja, nu ska jag nog fixa klart mig här så jag kan hoppa på bussen mot skolan. Känns som om jag kommer halvsova på bussen, vilket jag inte alls tycker om. Men det blir ju lätt så. Men nej. Nu ska jag kila. Ha en bra dag!

Fel av mig.. Men en frågestund kan vi köra!

Nej någon dagens fråga tänker jag nog nästan inte börja med, om det inte är så att jag kommer på något sjukt bra. Haha. Men det kommer nog inte hända. Visst, folk har svarat på dagens fråga, men det är för nåra för att det ska bli lite extra kul, dock har jag gjort en kategori - dagens fråga. Men den får vara kvar, för nån mer kommer jag säkert ha det.

Men nej, jag ska göra att försök till att orka tvätta bort sminket och borsta mina tänder. Jag känner att jag börjar bli lite för trött för det här.

Men, jag gör ett försök på en frågestund nu. Blir det allt för få frågor så kanske jag skiter i den. Så fråga på nu, alltid kul att svara på frågor tycker jag. Alla frågor är tillåtna, sen om jag vill avslöja allt, det märker ni. Haha.
Men yes, börja fråga nu! Så säger jag till när ni kan sluta fråga ;p


Dagens fråga.

Har ni någon väldigt stark fobi/rädsla?
För vad i sånna fall och är det av någon speciell anledning.

Lite stolt får man faktiskt vara!

Idag så hade vi trafikkunskap direkt på morgonen, jag vet. Igår sa jag att jag hade sovmorgon, men det var visst inte så. Vi skulle sitta i en bil och få lite upplevelser om hur det är att sitta i en bil då den voltar. Dock dissade jag bilen och tittade bara på och skrattade åt alla som bara satt och skrek/skrattade i bilen. I vilket fall så fick vi reda på betygen på arbetet vi lämnat in tidigare och? MVG! Jo, därför blev jag megastolt. Haha, inte för att skryta om betyget. Men asså jag är inte den som är bra på att plugga, så därav vill jag skryta liiiite? Hihi

Sen så forsatte dagen på och på sista lektionen fick vi reda på ännu ett betyg, på en utav APU-uppgifterna och vad nu? VG+! Lite halvstolt igen. Haha.
Sen är jag ju lite extra stolt för att min pojkvän även han fick bra betyg på sitt nationella eng.prov - VG. Men han är ju bäst på engelska så det förvånade ju inte mig!

Men ja, nu väntar jag bara på mat och jag hörde precis att det var hela 20minutet kvar, gah. Jag kommer ju dö.

Btw så fick jag kallsup på simningen idag, usch vad jag hatar det! Jag hatar vatten..

Godmorgon people!

Hoppas alla har sovit gott, det har i alla fall jag. Ända tills jag vaknade. Usch vad trött jag är idag! Helt galet, men det förvånar mig lite, med tanke på att jag faktiskt lagt mig och gått upp i någorlunda bra tid hela lovet, vilket är ovanligt. Hihi.
Brukar ni vända på dygn?

Nåja, snart ska jag åka till skolan. Vi ska ner på fordon och kolla in voltbilen, haha. Vet inte vad det innebär men ja, vi får väl se. Sen har typ 2timmars hål som vanligt och sen efter lunchen ska vi simma. Resten av dagen är onödig att ta upp. Men men, skulle hellre stannat hemma och sovit.

Men nej, nu ska jag nog ta och fixa klart mig och det som ska med till skolan. Ha en bra dag!

Det är då fjärilarna vaknar till liv.

Jag; Jo, jag är bäst. Jag vet allt :)
Jag; Det vet du ju :)
Dennis; Du vet allt du vill veta xd
Jag; Ja:D Sak samma?:p
Dennis; Nej xd
Jag; Men jo :p För nu vill jag veta dehär å då gör jag det:A Med andra ord vet jag allt ;) Just nu :p
Jag; Som har med dehär å göra:p
Dennis; Haha xd
Dennis; Bra att någon för det iaf ^^
Jag; Ja ellerhur:D
Jag; Säg nånting du vet liksom? :p
Dennis; Att jag älskar dig

Söta baby.


Glöm nu inte att svara på mitt förra inlägg!

Blir nog sängen typ snart, så jag säger godnatt nu. Godnatt!

Frågestund/Dagens fråga?

Jag vet inte om jag ska ha en frågastund. Jag tycker alltid att det är så kul och läsa andras svar på frågor. Så vem vet, det kanske ni också tycker? Jag tycker i alla fall att ni får säga nu om jag ska ha en frågestund eller inte!

Sen funderar jag på att ha en dagens fråga. Men jag är inte säker på om det är något som kommer komma upp varje dag, utan kanske lite då och då?

Vad tycker ni? :)

Unga vs. Gamla föräldrar?

Jag förstår fortfarande inte varför alla ska klaga då det är någon ung tjej som väntar barn. Vad är det som gör det så speciellt?

Visst, man kanske inte har gått klart skolan, man kanske inte har nog mer pengar, man är ung. Men om man nu känner att man klarar av att ta hand om sitt barn så är det väl ändå det som är viktigast? Och jag vet att många säger "man kan inte ta hand om ett barn när man är ett barn själv" - fel.

Har ni aldrig sett en 30årig mamma som gör fel i uppfostran till sitt barn? Det har jag. Jag har sett unga som tagit bättre hand om sina barn än vissa äldre. Och det är så. Åldern spelar liksom inte någon roll, man känner själv när man är mogen nog att ta hand om ett barn.

Säger jag det nu om mig själv, så säger jag att jag inte är helt redo för ett barn. Jag vill gå klart min skola. jag vill ha bättre med pengar och jag är inte speciellt mycket för att ta ansvar här hemma. Men, skulle jag nu idag få reda på att jag var med barn, så skulle jag också vara medveten om vad det innebär och därefter så skulle jag klara av att "växa upp" under de 9 månader som mitt barn ligger i magen. Jag tror man mognar så sjukt mycket under den tiden så ni anar inte.

Nu är det ju inte så att jag har varit med om det så jag kan ju inte säga till 100% att jag vet att det här såhär. Men jag tror jag kan säga det ganska säkert ändå, för jag har sett tjejer som fått barn tidigt. Jag visste ungefär hur de var innan och jag ser själv vilken stor skillnad det blivit på dom.
Så jag tycker bara att alla ska sluta klaga på unga föräldrar - de kan faktiskt vara lika bra/bättre än äldre.

Min sista lovdag!

Det är ju hemskt. Nu ska jag tilbaka till skolan igen! Men som tur är så trivs jag i min klass och jag saknar mina kära vänner därifrån. Plus att faktiskt så börjar jag 10 över 12 imorgon sen är det ju bara torsdag och fredag kvar. Sen återigen helg, haha. Skönt! Men ni som har haft lov nu, vad har ni hittat på?

I vilket fall så vaknade jag till vid 9 imorse och det första jag gjorde var att skriva sms till Dennis. Jag visste inte om jag hade drömt eller om det var sant. Tydligen så hade jag drömt att han sagt en sak och tur var väl det. Jag hatar i vilket fall att vakna och vara osäker på om man nyss drömt eller om det faktiskt har hänt. Har ni varit med om det någon gång?

Nejni, nu ska jag kolla om det finns varmvatten, i sånna fall ska jag hoppa in i duschen. Hur mår ni idag? :)

Pussas vi så pussas vi


Är det någonting jag insett den senaste veckan så är det hur mycket jag älskar dig.



Jag vet att jag har skrivit mycket om Dennis och vårat förhållande den senaste tiden, ursäkta om det blivit tjatig. Men jag har inte haft så mycket annat i tankarna, dock så börjar skolan på onsdag och då kommer jag in i "normala" rutiner igen och kommer därefter säkerligen också prata om annat.

Nu är jag glad!

Jag har precis slagit rekord i både antal kommentarer och i antal besökare. Jag har inte riktigt brytt mig förut. Men jag är jätteglad när så många varit snälla att svara på min Dagens fråga - är det kanske någonting att fortsätta med?

I vilket fall så har jag fått mycket smarta kommentarer tycker jag. Allt från att förhållanden stärks av tjafs till att man inte skulle orka utan tjafs.

Nu sitter jag i alla fall här och har inte alls någonting att göra, som vanligt. Men jag funderar på att sätta igång en film. Men vet inte vilken.
Min kära familj har ju precis kommit hem igen, har ju varit själv i kanske 6timmar. Själv tycker jag faktiskt att det är skönt att vara själv. Vad tycker ni?

Men nåja, säg en bra film!
Btw så har Tommi rakat håret av min pojkvän :(

Dagens fråga.

Går det att ha ett förhållande utan tjafs?

Stupid question yes. Men förhoppningsvis så förstår ni. Svara på, tack.


Bilder från fredagen.

Nuså, fick en massa bilder av Anna idag så nu kommer det lite smakprov.


Anna & en av kissekatterna :)


Jag & Anna (ja ursäkta hur jag såg ut, men jag orkade inte fixa mig)


Dennis & Paulina :)


Jag & Dennis pussades på som vanligt + lite till, hihi


Dennis & någon, minns inte hans namn :/


Och Anna & Kaj pussades också :)
Tackar er för en trevlig kväll!

Mer bilder finns på min bilddagbok :)

Sunny day!

Nu är jag hemma. Känns tomt, men ja vad ska man göra då? Inte mycket, haha.

Idag så har jag i alla fall setat ute i kanske 2timmar i solen, medans sömntutan så sött låg och sov. Men det var han värd eftersom att Makke&Ante kom och väckte honom när han sovit ändast typ 3timmar. I vilket fall så gjorde Makke&Ante ett försök att sova i sängen hemma hos Dennis också, men nej. Dom blev för avundsjuka på min och Dennis "säng" (bäddsoffa) för den såg tydligen mycket mysigare ut? I vilket fall så stack dom väl kanske hem efter en timme och då klarade Dennis av att somna om, tillslut.

I alla fall, jag kom på att jag hade två bilder från fredagen i Dennis mobil, så jag kan ju visa dom. Jag ska få fler bilder sen, så fort Anna skickat dom. Men här kommer i alla fall några, extremt suddiga, bilder från bilen påväg till festen;


Jag & Dennis hade pusskalas :)


Och jag gjorde ett försök i att vara cool i Tim/Jens? brillor.



Yes, nu väntar jag bara på mat. Vi grillar, fyfan vad gott! Sommar? Jatack.


Hos baby <3

Jag sitter hemma hos Dennis. Blev lite full rulle igår. Trevligt var det.

Började ju med att komma hit vid 11 igår och det var bra av mig för Dennis gick upp i någorlunda bra tid pga. det, i vilket fall så kom hans syskon och deras pojk/flickvänner och käkade påskmiddag med oss, sen bar det av hem till Anna&Kaj på partay, jippiyey. Jag kände ju dock inte så många, men trevligt var det.

Sen skulle jag och Dennis gå hem och det tog sin tid, haha. Men så alla vet, jag älskar min Dennis, oavsett vad. Så det så!

Ska se sen om jag kan få tag på några bilder från kvällen, i sånna fall visar jag dom kanske när jag kommer hem.
Nu ska jag krypa ner hos Dennis i soffan och glo på nått dåligt på tv:n. Hej!

Almost there

Nu är kl 10 i 10 för mig då, 9 i nu. I vilket fall så åker jag till Dennis ca 10.00. Ska bli kul å se om det är någon som är vaken när jag kommer dit 11 på morgonen. Annars får jag ringa baby så att han kan öppna åt mig.

Ni undrar säkert varför jag ska åka så himla tidigt, men det är så att jag faktiskt inte kan åka senare, så ja.

Men nu fan har jag ingenting att skriva. Men vad ska ni hitta på i helgen?
Nej, nu lär jag fixa klart här, sen åker jag. Tjingeling!

The "money" is gone!

Yes, shoppat klart nu. Kom hem med ett linne, en tunika och ett par tights. Dock orkar jag faktiskt inte ta bild på det. Så jag snor bilder från GinaTricothere you go;


Linne
Ljusrosa
99kr


Tunika
Ljusgrön
149kr


Tights
Svarta
49kr

Tolalt blev det 297, så tur har jag, för jag hade 300 ;)

I love it.

Idag blir det att åka till Västerås för min del, själv dock. Men jag måste faktiskt shoppa lite nu när jag väl har "pengar" för det. I vilket fall så kanske Amanda kommer och gör mig sällskap senare, det beror på hur lång tid det tar hos henne på lasarettet. Vore bra om hon kunde göra mig sällskap, slipper man åka tåg själv och sånt, haha.

Jag kan nog visa vad jag köpt sen när jag kommer hem, men ska bara hitta nå enkelt å lite halvbillig. För jag vill bara ha något nytt, hihi.

Men nu ska jag sluta, lär bortsa mina tänder och göra min i ordning. Vad ska ni hitta på idag?

Why do all good girls like the bad boys?

Hur vill ni att eran pojk/flickvän ska vara?

Är det verkligen så det är? Det tror inte jag. Jag har ju liksom alltid varit en "good girl" - men inte fasen är väl min Dennis en bad boy?
Verkligen inte.

Jag vet att vissa nog fastnar i dehär. Good girls get bad boys. Men vad är bra och vad är dåligt då egenligen. Man dras ju till något speciellt och jag dras dårakt inte till dåliga saker. Vem gör det egentligen? Jo, kanske dom som dras till bara utsidan.

Det är nog ända gången jag kan förstå att man har fallit för en badboy. Men dumpa honom då. Varför vara tillsammans med någon idot som ser bra ut? Varför inte skaffa en snäll jäkel istället? Jag kan säga att jag vet många sjukt snygga killar som även är jävligt snälla. Men jag vet även snyggingar som bara ser på saker helt fel. Badboys. Sen finns det "normal"-snygga som även dom är supersnälla osv. Varför gå på utsidan först.

Det gör inte jag.

Nu tänker ni säkert "jo det gör hon visste, det gör alla" men nej. Jag kan inte påstå att det var Dennis utseende som fick mig att bli kär i honom. Vi skrev sms ett bra tag innan jag såg hur han såg ut. Jag lärde känna honom innan jag såg honom. Med andra ord så var inte det första jag sa "ey skicka en bild jag måste se hur du ser ut" - nu hade ju visserligen jag tur att min baby var snygg också, så det var ju ett plus på det hela. Men huvudsaken med det hela är faktiskt att jag älskar hans insida, inte hans utseende. Även om jag nu älskar hans utsida också. Så är det insidan som är viktigast.

Jag älskar hans sätt att vara mot mig. Ibalnd helt sjukt udda och ska klaga(påpeka) sånna små saker som att jag börjar i fel ände av mackan. Och ibland så är det dedär söta han kommer fram med. T.ex som när han skickade in en hälsning till radion.

Jag vill inte ha killen som kommer med rosor varje dag och bara måste ha allt helt seriöst. Jag vill ha killen som kan skämta bort saker. Och jag har faktiskt haft tur att hitta en sån.

T.ex så är det ju så sjukt nu att igår då vi käkade frukost så frågade jag "Kommer du klaga nu om jag tar mjölk innan oboyen? Ja! Svarade han då. "Okej, då gör jag som du vill nu då, så slipper du påpeka det sen."
Men sen när han ser att jag har i oboy först och sen mjölk så börjar han igen "Men vafan gör du nu? Nu gör du ju fel!" och mitt svar blir bara "Ja nu kan du ju fan inte klaga, för nu gjorde jag precis dom DU sa att jag skulle"
"Men jag tänkte bara att det du sa från början var fel, för du gör alltid fel." Haha, tack för att han inte ens lyssnar utan bara gissar. Han är knasig min pojk, men det är en stor anledning till varför jag älskar honom.

Knasig och söt. Hur vill ni ha eran? ;)

För er som vill se

Jag har ju ännu inte avslöjat vad Dennis skulle få i present utav mig. Dock så fanns presenten med på den bilden då det var massa bilder på han och mig. Men det syns ju inte så väl, så här kommer en bild på armbandet och på själva inslagna paketet (som jag förövrigt blev stolt över, haha!)




Evelina ♥ Dennis.

Han påpekade visserligen att det borde stått Dennis ♥ Evelina, men sånt är la sak samma? ;)


I'm home and I'm happy!

Jag är hemma från Dennis nu. Dom typ 2senaste timmarna så stod vi ute med hans vänner, dock blev det lite kallt. Så det var skönt att sätta sig på tåget sen. Även om jag hellre hade krypit ner under täcket tillsammans med Dennis. Men jag hindrar inte honom från att umgås med sina vänner och inte heller vill jag "vara för mycket".
Ingen som förstår någonting nu kanske, men det är saker jag tänker på själv i huvudet ibland. Just feelings.

I vilket fall så blir det nog snart åka och shoppa. Eftersom att älsklingen så sött gav mig ett presentkort på GinaTricot, liksom en av de bästa affärerna också så en stor puss till honom. Men han visste ju att jag ville ha nya kläder också så, hihi.

I vilket fall så är jag trött. Jag skulle gärna lägga mig i sängen och kolla på film, men min dvd är så elak, så det blir nog inte av. Får väl kanske sitta här, oskönt. Men sant.

Vad har ni gjort idag? :)

I miss you like hell.

Gårdagen var hemsk.

Jag tror ni alla redan förstått vad som hände. För er som inte alls förstår så tog det slut mellan mig och min pojkvän. Men tack och lov så löste allt sig, därav firar vi in våran 6e månad idag. Därav ska jag dit idag och nu jävlar kommer jag inte släppa människan ur sikte. Jag har inte träffat honom på över en vecka och jag saknar honom ännu mera nu.

I vilket fall så vill jag bara säga att jag aldrig mer vill gå igenom gårdagen.
Rädslan steg till max inom mig och jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen.
Det ända jag kunde försöka med, var att inte skriva till honom, så att han fick tänka.
Men jag klarade inte det så bra.
Men jag tror faktiskt att det är ett stort själ till varför han ändrare sig.

Jag älskar min pojkvän, oavsett vad!


Ett halvår idag.

Den bästa tiden har varit med dig, och den fortsätter.
Jag älskar dig.


Tack!

Tack till alla som finns för mig så sjukt mycket.
Största tacken går till bästavän Cattis, AnnIrene, Amanda, Linneah och "Anna", jag vet inte säkert nu om det här är Dennis syster, men jag tror det.

Tacket till Cattis, AnnIrene och Amanda för att dom bara lyssnar och bryr sig.
Tacket till Linneah för att hon lyssnar, förstår och bryr sig, och dethär!
Tacket till Anna för;
" åhh! Det känns så jävla tråkigt! Du är en så jävla fin tjej och det kommer att ta lång tid innan han hittar någon som är så bra som du. Jag blir så ledsen när jag tänker på hur du mår nu.. Men det kommer gå över. Det känns inte som det nu men så småningom så gör det de. Tro mig! Du kommer att hitta någon jättefin kille som du kommer att älska så otroligt mycket! Hoppas att du tar dig igenom det här med mycket stöd från dina vänner. Kram Anna"

Tack till resten av folket som bryr sig och stöttar också.

ibland inser man inte vad man har, förrän man förlorar det.


Den bästa tiden har gått förbi.
Den bästa tiden är över.
Den bästa tiden fick jag spendera med dig.
Men nu är den slut. Det är slut.
Jag kan inte ens förstå det.
Fan..

Jag älskar ju dig!

Bilder från igår.


Brors bil.


Lite grejer.


Sooooooligt :)


Syskonen Fahlström i en djungelbil på väg hem.



Ibland saknar jag att få saker förklarade för mig. Ibland

I don't wanna be anything other than me

Söndag söndag söndag. Vad kan man nu hitta på då?

Igår hade jag ju lika tråkigt hela kvällen, hände ingenting kul alls. Bara njöt av min underbara dator eller någonting i den stilen. Jag ville ju jättegärna till min pojk, men han tyckte (för mitt eget bästa) att jag skulle komma idag eller imorgon, haha. Söttönt är han. I vilket fall hoppas jag på att få åka dit idag, för jag är trött på att vara ifrån honom nu. Jag saknar honom sjukt mycket nu, och jag kämpar hårt varje dag för att inte säga det till honom - blir lite tjatigt i längden dedär. Bara hoppas på nu.

Annars blir även denna dag en såndär "njuta av datan"-dag. Höh.

Jag har inte ens någonting att skriva, jag är trött men jag kan inte sova nu. Jag väntar bara på att Dennis ska vakna, så han kan säga när jag ska komma, idag eller imorgon?

Vad ska ni hitta på idag?


Ah, i just can't go to sleep
Cause it feels like I've fallen for you
It's getting way too deep
And i know that it's love because

I can't sleep til you're next to me
No i can't live without you no more
Oh i stay up til you're next to me
Til this house feels like it did before


Some feelings just can't go away..

Hur långt det än går, så har jag insett att vissa känslor faktiskt kan stanna förevigt. Eller i alla fall otroligt länge.

Som jag skrev i torsdags så var det då ett år sedan som jag och Tubbe började snacka. Ni vet ju inte ens vem han är, för han har inte nämnts så mycket i min blogg, pga mig själv.

Det började i alla fall då. Jag hittade han på bilddagboken och han hade operatören tre, precis som jag. Så därför började vi smsa med varandra. Det tog mindre än en månad för mig att falla för honom, och detsamma för honom. Vi blev störtkära på en gång. Han är den första personen som fått mig att känna såpass starka känslor, känslor som liksom svämmade över inom mig, jag kunde inte hålla allt inom mig utan jag pratade hela tiden om honom och med honom. Jag skrev om honom och med honom. Mina känslor växte för varje dag.
Utan att vi ens träffades..

En dag bestämde vi att vi skulle träffas. Han beställde tågbiljetter hit. 23e Juni skulle han sitta på tåget hit, 23e Juni skulle jag möta honom sent på kvällen i västerås, sent på kvällen 23e Juni 2008 skulle vi ha träffats. Men så blev det aldrig.

Mamma och pappa körde av vägen i maj och jag fick mycket att tänka på. Allt handlade om dom då, jag glömde bort Tubbe lite där i ett hörn. Även om han varje dag sa att han fanns för mig och han bad mig ringa om jag ville prata. Men jag klarade det inte. Jag satt bara för mig själv istället och såg allt springa ifrån mig. Tillslut vågade jag inte träffa honom längre.
Mina känslor hade verkligen inte försvunnit ännu, men jag kände att nej. Jag är inte redo för dehär. Självklart var jag ledsen den dagen, ca en vecka innan han skulle ha kommit, då jag sa att han inte längre borde komma. Han blev ledsen och det gjorde så sjukt ont i mig.
Men några få dagar innan den 23e så frågade jag honom om han verkligen ville komma fortfarande. Om han verkligen ville, så skulle han ändå få komma. Jag klarade inte av att stå emot mina skuldkänslor för vilken skada jag gjort emot honom. Men han sa nej. Han tyckte det var för jobbigt. Jag förstår honom.

Sen var den den 23e. Jag tänkte på honom hela dagen och det gjorde ont. Hans tåg skulle ha varit framme ca tio på kvällen. Vi skulle vara hemma hos mig ca elva på kvällen. Jag var medveten om att NU kunde jag ha haft honom här, NU kunde jag ha träffat min största kärlek någonsin. Men det var mitt eget fel att jag aldrig fick det.

Mina känslor är inte såhär starka för honom idag. Men jag älskar honom, vi har snackat i ett år. Han fick mig att känna starka känslor, han fick mig att inse mycket. Men jag älskar honom som kompis. Han är en bästavän för mig idag. Det hade varit mer om jag inte hade backat den dagen, det vet jag. För det hade nog blivit vi och det hade inte tagit slut än. För de stunder då jag pratar med honom, så är allt annorlunda. Vi blir aldrig sura på varandra, inte på något sådant vis som skulle göra mig rädd i alla fall.

Men Tubbeliten, även om jag svek dig och backade den dagen (jag ångrar det ibland sjukt mycket) så älskar jag dig.

Ja, idag har jag en pojkvän. Jag har Dennis. Jag älskar Dennis. Jag är kär i honom.
Men att jag ser tillbaka och minns andra tider är väl ändå inte konstigt? Jag saknar ingenting idag, men jag funderar ibland på hur mitt liv hade sett ut nu om jag någon dag i mitt liv, valt en annan väg en vad jag gjorde. Gör inte ni?

Och Dennis om du läser det här och tycker att det känns fel att jag skrev dehär om "min andra pojkvän"(han kallar honom för det) så gör inte det. Jag älskar dig, du är min pojkvän och du har gjort stora avtryck i mitt liv du med. Du har gjort annorlunda avtryck och dom kommer att betyda sjukt mycket för mig, resten av mitt liv. Du är han som jag vill mysa med, kramas med, pussas med, allt som en pojk&flickvän gör. Det är det jag vill göra med dig. Med Tubbe ser jag bara att jag vill ha kompis-kul, prata och skoja. Ja, det vill jag självklart göra med dig också, men jag vill mer med dig. ♥



Big nothing

Ja dagen idag är ett BIG nothing. Nästan.

Jag följde ju med bror till IKEA idag som jag skrev igår att jag skulle. Väl där så köpte bror en hylla, en papperskorg och en blomma medans han även köpte en klocka och en likadan papperskorg till mig. Snälla människa. Men ja, jag ska betala igen det sen ;) Hade bara inte pengar med mig, haha.

I vilket fall så kom jag hem och började packa ner lite kläder och sånt i en väska utifall att jag skulle fara till pojken idag, men nej, han ville inte vara med mig utan skulle supa idag också ;) Självklart så är det bra att han passar på att umgås med sina vänner. I vilket fall så kände jag då att faaan så tråkigt jag kommer ha idag. Så nu har jag damsugit hela nedre vånigen här hemma - lite halvslarvigt. Torkade golvet i hallen och i mitt rum plus att jag vädrade alla mina kära sängkläder.

Jag gjorde ett försök med att möblera om också, men det vara bara onödigt slit på ryggen. För nu står allt som det stog innan igen. Det är svårt med dethär lilla rumet.

Men jaja, vad hittar alla andra på ikväll då? Lördag liksom.

I own you.



Jag säger godnatt nu.
Imorgon går jag upp tidigt då bror min övertalade mig att följa med honom till IKEA imorgon. Jag älskar IKEA, men när pengar inte finns, så är det inte så lätt. Eller ja, pengar finns ju. Men dom ska ju sparas! Så det blir att följa med honom som trevligt sällskap plus att kolla runt lite, så jag vet vad jag kan åka dit och köpa när jag har money.

Så ja, vi ska åka runt 9-10, så nu måste jag sova. Annars blir jag väldigt jättetrött imorgon.

Jag säger godnatt nu.

Look at me now

Dagen har änsålänge gått som planerat. Hoppade på samma buss som Amanda imorse och så åkte vi till skolan och masserade varandra lite granna. Sen käkade vi lite snabbt och sen sprang vi + Cattis till stationen. Väntade in tåget och dumpade sen Amanda själv där.

Jag och Cattis gick i alla fall in på Åhlens och jag fick med mig lite smink hem och Cattis köpte sig ett par brills. Yes, sen dumpade hon mig och jag blev själv i ca 30 min tills jag hoppade på tåget och satte mig med min lillebror lillen då. Längesen men träffade honom nu, så lite saknar man ju honom faktiskt. <3
Mycket har förändrats också på honom, lillskiten har börjat snusa plus att han har fått sin efterlängtade tandställning, så nu kommer han bli lika snygg som jag ;)

Sen när han plus hans vänner dumpade mig i Sura, så blev jag i alla fall inte själv. Eftersom att Samme kom på och satt och pratade med mig en stund. Så idag har jag socialat mig lite extra känns det som. Synd bara att det är det ända roliga som kommer att hända idag, borde egentligen plugga. Men vet inte alls om jag orkar det nu liksom? Min första dag på ett LOV nu liksom.

Men vad händer hos alla andra ikväll?


Egopic från igår.

The last day

Nu bär det snart av ner till mammas jobb, sen efter det så ska jag gå till bussen. Sen blir det till skolan och massera mina kära klsskompisar + få lite massage tillbaka. Sen följer jag med Cattis till tåget mot v-ås.

Det är nämligen så att Cattis ska till E-tuna, men för att slippa åka tåg själv så åker jag med. Så då ska jag även passa på att köpa lite smink i Västerås, med hjälp av Cattis. Sen åker jag hem igen. Eftersom att min älskling ska på krogen ikväll och fira sin nyblivna 19åriga vän. Grattis i eferskott till honom!

Nu ska jag i alla fall stänga av här.


It just run away

Har ni tänk på vad tiden verkligen flyger iväg? Ett år kan gå sjukt snabbt och en vecka behöver vi inte ens snacka om.

För ett år sedan - 08.04.02 så började jag och Tubbe att prata. Detta ledde till att vi blev störtkära men att jag sen fegade ur och ja. Men idag är vi brabra vänner och tack för det!
Detta känns som i förrgår, för jag minns allt så sjukt bra. Liksom ett år, det är ju länge..

För åtta månader sedan - 08.08.02 så började jag och Dennis att prata. Detta ledde till ja, ni vet till vad. Efter ca två månader så blev vi tillsammans och är det än idag. Firar snart ett halvår med andra ord.
Detta känns som igår. Då jag alltid fick samma svar när jag sa "jag är trött" Visserligen får jag samma svar på alla mina "jag är trött"-sms idag också, men det är inte samma ord han skriver, det han skrev då var sjukt. Men det hände en vacker dag och ja, jag är lycklig med honom.

Har ni vart med om det någon gång? Att ni helt plötsligt en dag inser att "OJ, detdär var ju ett helt år sen!"

You might need somebody

Idag tror jag det var den segaste och mest onödiga dagen någonsin.

Började med att vi "spelade spel" från ca 9 till 12. Värdelöst var det, även om Cattis tyckte att det var kul. Ja, vi var olika lag och alla olika lag var olika länder och blabla. Ja, tråkigt. Sen fick vi i oss mat och efter det kollade vi på JallaJalla! och sen var det sluta. Kul? Nej, segt och onödigt som sagt.

Än värre blir det imorgon då den ända lektionen är idrott och vi har massage. Hur värt känns det egentligen när det är såhär? Ja inget alls enligt mig. Sen vet jag inte om jag kommer åka till Dennis redan imorgon eller hur det blir. Har liksom inte ens pratat om det. Annars funtar jag på att ta samma tåg som Cattis i alla fall och åka till västerås för att kolla efter lite smink. Skulle väl kanske helst haft Cattis med mig då, eftersom att det kan vara tråkigt själv. Men jaja, vi får se hur det blir.

Some boys isn't like everybody else. Some girls isn't like everybody else. Everyone is different.

Night.

And now I say godnatten.

Dumma Amanda.


Denna bild föreställer:
Mig, då jag tydligen drömmer om Dennis.

Amanda tror att han inte finns, så drömmer och ljuger är tydligen det ända jag gör.
Jadå, en dag ska jag bevisa att han finns, det är lugnt ;)

Bilden är gjord av Amanda ofc!

Sunshine <3

Ja idag har det varit nästan sommar ju! Gud vad man längtar till den riktiga våren och den eeeeefterlängtade varma underbara sommaren.  Eller i alla fall jag längtar. Någon annan?

Efter skolan så följde i alla fall både Cattis och Amanda med mig ner på "stan" då jag ville försöka hitta någonting till baby. Börjar ju trots allt försvinna lite tid, snabbt. I vilket fall så har jag köpt något nu, men jag fick inte med mig det på en gång så medans jag väntade var Amanda snäll och tog en fika med mig (jag bjöd dock henne, men ändå, hihi), och vi satt ute i solen. Fiket hade inte satt ut några utemöbler än, men hon i kassan litade nog på oss så vi fick sätta oss ute ändå. Vi satt där på en scen i solen och njöt! Tårta käkade jag, fråga inte vad jag firade för något.

I vilket fall, så är jag stolt för att jag hittat något till Dennis nu. Fin persent blev det också, Amanda vart avundsjuk och ville ge likadan till sin pöjk, hihi!

Men ja, mer har inte hänt. Kom hem för ett tag sen och har inte hunnit mer än att börja slappna av lite smått liksom. Så nu ska jag väl helt enkelt inte börja skriva om sådana "klyftiga" saker som typ - nej precis, skulle ju inte börja skriva nu så hej. Hoppas ni har en lika solig och bra dag som jag har!

Jag vill ha nya kläder, jag vill klippa&färga håret, jag vill handla till Elin pga skäl som hon kommer skriva i sin blogg så småning om, jag vill på bio på fredag, jag måste spara pengar till slutet av månaden så det är ju ganska säkert att typ bio är det ända som kan slå in denna månaden.

Dumpad.

Ja, Orren och Amanda har dumpat  mig. Dom lämnade mig ensam i ett klassrum med bara killar - fordonskillar.

Men Amanda hade fel med "sitta i ett klassrum med massa svettluktande fordonskillar" - det luktar goda parfymer, ha!

RSS 2.0