Happyface

Min man är på jobbet, hans familj stack iväg till Alund för att handla lite. Så nu är man ensam hemma en stund, om inte Ragge är hemma, men det orkar jag inte kolla. Haha.

I vilket fall serrni, runt två kommer Sebbe hem från jobbet, sen ska vi in till stan för jag måste hitta skor och jag kom ju på att det är 30:e idag så då tänkte jag; hmm, har jag fått nå pengar? Ja och det är väl klart att jag hade. Så nu kan jag köpa skor som är dyrare än 200kr om jag vill, bra va ;) hihi. Klart som fan att det är bra. Men finns ju risk för att Sebbe kommer bli uttråkad när jag ska välja skor men så får det bli ;D

Men nej, nu ska jag göra något annat. Om det finns något annat att göra? Pusshej och hörrni. Imorgon är det våran sista dag på 2009 så, GOTT NYTT ÅR!


mån.tis.ons.nyår- 2010

Ja.. vad ska man säga. År 2009 är snart slut, jag som tyckte att det nyss började. Och alla vuxna säger att tiden bara går fortare och fortare ju äldre man blir, läskigt eftersom att jag tycker det går FÖR fort redan nu.

I vilket fall så har väl inget speciellt hänt hittills. Började med att fika och byta julklappar i fredags när jag kom hit. Sen åkte mamma och pappa hemmåt och jag blev kvar här. Har alltså vart här en helg nu då. Och idag så har jag inte gjort så mycket mer än å vara inne i stan med Sebbes päron + lillebror. Blev en hel del nyårsmat och sånt smått och gott.

Sebbe är på jobbet och kommer väl säkerligen inte hem förrän runt sju som vanligt. Skulle inte tror att han tänker sticka hem tidigare i alla fall, men vi får la se :)

I vilket fall. Som ni ser där uppe i rubriken - det är snart 2010, hur man nu ska säga? Man kan ju inte säga 010 precis som man sagt 09? Eller? Ja.. blir väl till å säga 2010 då? Jobbigt ;)

Nej, nu ska jag väl sysselsätta mig med något. Eller bara vänta på maten - kyckling <3


Juldagen

Idag kanske vissa har kommit över julen och istället har en helt vanlig dag. Men så blir det inte för mig då jag faktiskt åket över till mormor idag också - med mamma och pappa. Kanske syskonen följer med också, eller bara ena. Vad vet jag. I vilket fall så kommer mammas syskon med deras familjer så blir väl nån klapp till och sen runt fyra så ska vi åka mot Uppsala. Blir hem till Sebbe och öppna ytterligare paket + ge en del. Sen blir det såklart mys x1000! Ska blir super.

Men ja, kanske inte blir så mycket update efter dehär. Kanske nångång. Men i vilket fall, imorgon firar jag och Sebbe 3 månder. Toppen tycker vi, så nu får ni säga grattis ;)

Hejdå och gooood fortstättning allesammans!

Some of it

Så, nu är man hemma från mormor och ja, det har jag väl vart ett tag med tanke på att hela mitt rum just nu ser lite annorlunda ut, även om det inte är allt för stor skillnad, men ni ska få se lite av förändringarna i alla fall - för de är ju också en del av de julklapparna jag fick idag :)


Av bror fick jag först och främst tre svarta ramar


Sen fick jag denna underbara tavla


Av mamma&pappa så fick jag först dom här ljusen(ej snöbollarna)


Sen såklart svarta sängkläder, efter evigt tjat om mörka sängkläder. Haha.

Mer som jag fick av John: 
- En bok med 1001 olika drinkar i ;)
- Ett par gardiner som inte hör julen till därför sätter jag inte upp de än :)

Mer som jag fick av mor&far:
- En almenacka
- Rakhyvel + 5 rakblad + raklödder (sånt för oss kvinnor ni vet ;))
- Ansiktskräm + rengöring

Sen fick jag även av mormor&morfar:
- Pengar/presentkort

Minns inte nu, men säkert glömt nå. Haha.
Imorgon blir det mer, av morbor m. familj
(ev. andra morbror m. familj också?)
Och av Sebbe och hans mor

Hihi ;)


Merry Christmas!

Ja god jul till er alla från mig då.

Vill faktiskt säga; Speciellt god jul till Nellyyyyy ponken! :) Ha en bra dag <3


min sotare <3

Nu har vi fixat klapparna till mor&far, den till mormor och morfar blev inte helt klar då skrivaren inte alls ville som vi och istället bara skrev ut halva bilden - fel format med andra ord. Men John skulle försöka fixa det imorgon innan han kommer hem till mormor i alla fall, får väl se om dom får några julklappar av oss eller ej ;)

I vilket fall så har jag packat lite under dagen också, för jag vet inte hur mycket tid som kommer försvinna dom närmaste dagarna, på fredagkväll eller på lördag så ska jag i alla fall till Sebbe och packning måste följa med för jag blir kvar där ett tag, hur länge vet jag dock inte.

Nej.. undrar om jag ska försöka orka lite knäckemacka med julskinka då? Jag var ju nyss såpass dum att jag mosade i mig två mackor så att jag blev mätt.. illa illa..

Men hörni, jag måste ju hälsa alla GOD JUL!


Har jag någonsin sagt att min pojkvän är rädd för smuts?

Hade väl inte trott det. Vet för den delen inget han är rädd för.. (förutom att förlora mig ;) men det kommer han ändå aldrig göra så, hihi) Vilket kanske är bra. Men jaja, fick bilden för en stund sen av Sebbes mamma och det stod "vill du bli kramad av denne pojk?" - men det är väl klart jag vill ;)

Kärlek är vad han är, oavsett om han är skitig eller ej. Sen blir han säkert superglad nu när jag visade bilden för alla miljarder som läser min blogg liksom ;) - vi kan ju låtsas i alla fall....

Puss på min sotare som egentligen bara är en liten bilnörd :) <3


Dan före dan va!

Och idag blir det till å fixa en massa med julmat och jag å bröderna ska fixa de sista julklapparna - mormor&morfar + mamma&pappa. John kommer upp och hämtar oss sen/snart så ska vi åka hem till han och ta lite kort och grejer, sånt uppskattas alltid. Tydligen.

I vilket fall, jag sa ju igår att jag skulle överraska mamma med städning och bakning, i did it! Men tror ni hon såg något först eller? Eller ja, såg kanske hon gjorde men. Lollo blev ju sådär sötglad när mamma kom hem så Mamma föll ju ner på golvet och satte sig och kelade med henne så jag blev tvungen att säga "Mamma, Lollo är inte allt... - ser du inte vad fint det är?" Såklart svarar hon "jo jag såg det, det var riktigt fint faktiskt, är det du som städat eller?" Det hade hon tydligen förstått, sen stack dom iväg och handlade julklappar. Ha.Ha.

Hon i alla fall smaka en kaka (som jag förövrigt blev nöjd med) och lite tårta.

Bara för att Lollo tar all uppmärksamhet i det här huset just nu så lär jag väl bevisa hur duktig hon är.



grattis mamma

Ja, för hon fyller faktiskt år.

I vilket fall så blev det till å baka igår när mor min kom hem. Vi fixade årets knäck och daimkakor sen var vi även lite nyttiga och doppade frukt i choklad. Ja, sen tänkte vi göra hallongrottor också men allt kan ju inte hinnas med. Kanske ska jag göra det nu idag då när mamma är på jobbet så att hon kommer hem till nybakta kakor? Kanske städa lite också? Eftersom att jag inte har något att ge i present så kanske det ska bli min present då, ett rent hus och lite kakor, ja varför inte :) haha. Dock är ju kakorna till alla men då slipper hon baka dom i alla fall, sen lär hon ju få tårta, men den kanske pappa får göra då?

Skit samma. Nu ska jag nog börja med att plocka undan lite för det behövs oavsett om mamma fyller år eller ej.

Lollolove


Varför äta på ett enkelt sätt liksom? :)


sjuker

Japp, jag har gått och blivit sjuk. Igår fick jag lov att somna med feber som löd - låg under ett täcke, en filt och inmosad i elementet. Jag var kokhet men hade gåshud och var lite fussen. Ja, lät det inte underbart? Jag älskar verkligen att försöka somna med feber. Nooot!

I vilket fall så kom Lollo hit igår. Ska ha henne här några dagar, trist att hon kom just när jag skulle bli sjuk. För jag kan ju säga att det inte var det roligaste att gå upp vid tio och gå ut med henne, jag är helt slut! Just nu sitter vi här i sängen och är slöa. Eller ja, hon sover här i sin "korg" men ändå.

När mamma kommer hem ska vi väl i alla fall göra ett försök till att baka en massa, får väl se hur det går för en svag liten Evelina som jag.

Kul att veta..

never said i was an angel

Söndag. Måndag. Tisdag. Onsdag. Julafton. Ja, snart så.

Jag fick uppgiften att slå in lite julklappar igår, så då passade jag på att slå in Sebbes också. Så nu är det klart. Dagen idag har typ bestått av att leta efter en film. En film som jag alltid såg på när jag var mindre, men vet ni va? Den är helt borta! Och den finns inte att ladda hem. Jag tror jag går under. Får väl sätta mig och glo på Twins med Arnold Svartneger istället - nej jag kan inte stava hans efternamn..

Skit samma, ett sms väntar. Sen ska jag väl flytta in mammas å pappas vhs hit då. Något måste jag ju ha att göra. Å nu ropa pappa, hej!

Se inte tillbaka..

Jag tycker att jag har vart dum av att dra igång dehär. Både för att jag blir sårad för allt och för att jag sårar på samma gång. Det positiva som jag ser just nu är att ja vad ska jag göra? Jag är starkt ogillad. Liksom vadå? Jag sa fel en gång, varför? Jo för att jag var så sjukt jävla förbannad så mina ord bara flög ur mig och det var inte ens sanningen som flög ut. Det slutade såhär då. Inte alls fortsätta som vänner utan no more talking.

Som sagt. Jag borde inte bry mig. Jag kom nog mest på det när jag läste dehär..

"Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit.
Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid.

När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.

Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger."

Från och med nu tänker jag avsluta dehär skiten jag drog igår, varför leka med hans hjärta även om han krossade mitt? Jag tänker ge upp mitt "hej jag har ingen aning om vem du är". För på riktigt så sitter jag och driver sönder med honom, jag vet allt om honom. Jag frågar ut honom om saker jag redan vet. varför ska jag såra tillbaka? Han är inte ens värd det.

Jag bad om ursäkt för mitt misstag att prata utan att tänka, men jag fick inte ett ord tillbaka. Jag är luft för honom så jag ska väl låta honom förbli luft också då. Jag kan inte annat än säga förlåt än en gång för att jag ens kom på tanken att försöka se hur du mår idag, för det gjorde bara att du ville träffa "mig". Förlåt.



Men Sebastian, du såg det understukna i texten där uppe? Från och med nu tänker jag försöka glömma det som varit helt, från och med nu tänker jag ge alla tankar till dig. Jag ska älska dig som om jag aldrig någonsin har blivit sårad. För jag vet att jag inte behöver vara rädd för att älska dig, jag vet att du aldrig kommer såra mig. Jag älskar dig så förbenat jävla mycket, jag vill inget annat än att ha dig vid min sida. <3


lördag

Nu mer är det 5 dagar kvar till jul. Om jag räknar med idag. Visst går det fort?

Jaja, ska väl med mor å far och shoppa julklappar eller ja. Jag ska väl inte handla antar jag för jag har ju liksom inge pengar, men vad gör det? Ska jag kanske orka hoppa in i duschen eller ska jag göra det när jag kommer hem?

Bra fråga dedär..

Juuuul!

För att även ni ska få lite julkänsla så tänkte jag visa Amandas fina jul"teckning" som hon gjorde i måndags :)


you

Är det någon jag älskar så är det min Sebastian. Han är den ända som fått mig att se såhär ljust på framtiden så nu vill jag bara förklara för dig älskling:

att oavsett om jag nu sitter och gör en helt sjukt fel grej så är inte det ett minsta lilla täcken på någon tvekan mot dig eller mina känslor. Känslorna jag har för dig är 100%iga och det kommer dom förbli. Du är min bästa älskling. Du är den ända jag vill ha, du och ingen annan.

Jag älskar dig.


If I miss you I might kiss myself

Jaha. Varför loggar jag ens in här? Jag vet att jag inte har något att läsa och jag vet att jag inte har något att skriva. Värt. Nej.

I vilket fall så är det the last dig imorgon. Skönt. Ja. Och idag spenderades lunchen med att skratta eftersom att vi hade Evelina J vid vårat bord, ja, hon och hennes nära vänner bör ha bra magmuskler annars är något fel :)

Shit samma. Jag orkar inte skriva mer än så. Mina APU-uppgifter är soon soon klara, men är done for now då jag helt tappade orken och hjärnan.


SNÖ <3

Så säger jag idag. Det är vitt överallt, vägar, gräs, hustak, träd. Är det inte för underbart? Jo klart det är.

Jag har inte ett skit att skriva. Förutom att jag kan skvallra om att mitt jullov på tre veckor börjar om två dagar. Jag har en pojkvän som är rik så vem vet jag kanske får en liten julklapp i alla fall - fast det har han ju alltid sagt att jag ska få men ändå.

Imorgon blir det att börja dagen med Body balance på idrotten, sen är det svenska där vi troligen ska kolla på film? Lunch. Historia - fika + film. Sen är dagen över, jiho. Sen är det liksom fredag. Vad består fredagen av då? Joo, börja kvart över tio, ska få reda på betyg i kursen och julpyssla. Sen ska man käka och glo på juljippot och sen är det lov. Slappt. Tro mig.

Ska bli skapligt jävla skönt. Samtidigt som, vad ska jag göra på lovet? Ev. åka ner till Elin någon helg eller så sen blir det troligen nyår i Uppsala som baby bad lite sött om idag.

Skit samma. Jag ska väl kila. För hade jag mycket att skriva? Nej.

Old times, I love it

Jag satt och kollade på bilder på mig och Elin var det ja. Det var ju ett tag sen nu. Men vet ni va? Det var när jag såg bebisanonsen som jag verkligen började tänka på det.

Jag minns då, om det nu var 06, när jag och Tina satt i husvagnen och Melle var nere hos sin mormor och hon umgicks ju såklart med Elin eftersom att dom umgåtts sen dom var små där nere för att dom bodde grannar. I vilket fall så skickade vi ett varsitt mms till varandra för jag och Tina ville ju se hur Elin såg ut och så fick man en bild på henne och Elin fick en på oss så alla skulle veta hur vi såg ut o.s.v.

I vilket fall så gick tiden och April så kom Elin till Norberg. Den lilla söta rödhåriga skogsmulle-elin. Istället för tre bästa vänner så blev vi väldigt snart fyra. Jag - Elin - Tina - Melle. Just we!

Ja, tiden gick det var fighter hit och det var fighter dit. Allt från att Melle förlovade sig för tidigt till att jag vägrade ställa mig på någons sida. Det blev mycket tjabbel. Mycket som splittrade oss men mycket som drog oss tillbaka också. Jag och Elin fick en speciell liten vänskap för vi så mycket mer lika än alla dom andra - samtidigt som vi egentligen är HELT olika. Det är konstigt dedär.

I vilket fall, på bilden här i början så har ni mig och Elin under 06. Här står hon och håller mig på magen för att lyssna på vårat barn som jag väntade (fråga inte hur det kom till). Vi hade så sjukt kul då. Under den där tiden. Jag var 14 och hon var.. lär väl ha vart 14 hon med tror jag eftersom att det var i April. Shit samma. Två 14-åriga småglin som inte ens vet var ett barn innebär. Som inte ens har en minsta aning om vad livet har att vänta..

Tiden gick och här har ni mig och Elin under November 06 då vi kom på att jag fortfarande var gravid. Ja, under den här tiden hade det hänt mycket, men egentligen hade det ändå inte hänt någonting alls. Sant. För allt hände egentligen i December. Melle blev tillsammans med sin pojkvän å allt "sprack". Ja nu tänker väl alla, eehm vadå sprack för att en skaffade pojkvän? Ja, så var det tyvärr då. Hon klarade inte av både och, eller så var det inte vi som hade tålarmodet för hennes nykärhet. Jag hade aldrig varit kär på riktigt, äkta kärlek och inte Tina heller. Elin var ju fast i sitt förhållande sen snart tre år tillbaka. Klart vi blev lite blinda, men samtidigt. Ser man inte när man glider ifrån sina vänner? Kanske, kanske inte.

Allt skingrades i alla fall mer och mer och i början av 07 så gled alla åt varsitt håll. Melle förlovade sig och alla vi tjejer förstod att vi inte skulle bli samma glada gäng igen. Inte bara p.g.a. Melle såklart, nejnej, det blev bara mycket som ändrade oss alla. Alla växer upp olika snabbt, vissa mognade väl till på något vis så att det inte längre gick in i våran tidigare vännskap.

Det hända som höll sig, lite fram och tillbaka. Var min och Elins vänskap. Den som var mycket annorlundare än alla andras, eftersom att vi var så lika men ändå så olika. Det var vi som höll ihop bara.

Jag erkänner nu, jag har tvekat på dedär. Elin och Jocke? Liksom haaaaaaaha dom blev tillsammans när Elin var 12, ofta man håller ihop hela livet liksom, haaaaaaaha. Ja, så tänkte jag nog ett tag, för att jag själv såg hur jävla svårt det var att verkligen finna sig i kärleken. För jag själv hade aldrig varit kär på dedär viset. Jag hade aldrig kysst någon så som Elin hade. Aldrig hade jag ens tänkt på ett förhållande i stort egentligen. Men med åren så har jag förstått. Förstått att kärlek visst kan starta vid 12 år. Kärlek kan byggas upp när fan som helst. För det om man när man är liten säger "Jag äääälskar dig" samma dag som man blir "tillsammans" med personen så kanske man snart kan känna en känsla i tidig ålder som faktiskt är kärlek?

Jag tänker inte se på någon och skratta om dom säger att dom är kära. Visst, nu slog det mig idag att Cattis sa idag i matsalen att hennes lillasyster har en pojkvän. Hon går i 6:an, man är 12 år då. Men jag har förstått själv att det där inte är äkta kärlek. Det brukar synas när det är äkta och när det är bara för att ha någon. Jag kände inte Elin i början av hennes och Jockes förhållande. Men jag kan se det framför mig, att det dom hade inom sig var äkta. Att dom såg något i varandra som alla andra inte såg. Att dom kände något som inte andra förstod och att dom hade något som dom såg själva att det var äkta. Det var dom.

Ja okej. Lilla Elin. Jag tyckte det var stort då dom förlovade sig. Det kändes liksom så overkligt för mig. Jag var visserligen själv i ett förhållande då så jag såg inte längre deras förhållande som "haaaaaaaha" utan nu hade dom liksom varit tillsammans i över fyra år. Att sätta en ring på varandras fingrar var nog samtidigt ganska så självklart för dom. Även om Elin nu bara var 16 år. Liksom i slutet av mitt 16:e år så gick jag in i mitt första förhållande någonsin. Men som jag sa, för dom var det nog ganska så självklart efter att ha levt tillsammans i 4 år. Jag kan inte säga annat.

Jag kan bara säga att dom klarat sig hit idag p.g.a. av deras kärlek. Dom har kämpat. För dom har gått igenom alla jävla möjliga saker men det dom har gjort har vart att kämpa och det är fanimej det ända som gäller om man ska få ett förhållande att fungera och om man är riktigt kär så funkar det.

Idag.
Hon är 17, jag är 18.
Hon är tillsammans med den killen hon föll för när hon var 12, för fem år sen.  
Jag är fast i mitt andra förhållande - som i mina ögon kommer leda längre än vad det tidigare gjorde.
Hon är 17, jag är 18.
Hon bor i egen lägenhet tillsammans med sin pojkvän.
Jag drömmer mig bort till den dagen då jag flyttar ihop med min.
Idag.

Jag sa det där i början. På den där första bilden så hade ingen av oss den blekaste aning om vad vårat liv skulle leda. Vet ni vad som är den största skillnaden i det hela?

Idag.
Vi är 17 och 18 år.
Vi väntar inte på vårat barn som ligger i min mage. Hon har sitt barn som hon bar på i nio månader, hon har sitt barn som hon födde, som hon uppfostrar, som hon lever med. Som hon och hennes pojkvän har skapat. Dom har ett barn som ingen annan kan få. Och barnet är redan över två månader. Ser ni? Jag sa att man kan starta sitt förhållande när fan man vill, det kan ändå ta en hur långt som hellst. En liten skogsmulle-elin blev helt plötsligt Mamma Elin. Hon blev helt plötsligt en helt annan person, även om hon fortfarande är samma. Hon bildade helt plötsligt sin egna lilla familj. På egen hand dessutom.

Fyfan säger jag bara. Jag blir avundsjuk på samma gång som jag blir livrädd. Hur kommer mitt liv se ut då? Jag kan drömma mig bort till att flytta, att förlova mig, att skaffa barn, att en dag gifta mig, men ändå? Kommer jag våga ge mig in i dedär vuxna livet? Kommer jag våga skilja mig bort från det livet som jag levt i över 18 år - att vara barn? Att vara den som får hjälpen & inte ger den, att vara den som blir nerbäddad om kvällen & inte den som bäddar ner, att vara den som äter & inte den som ser till att alla får mat, att inte längre bara leva utan istället ta hand om allt.

Elin, du ska veta att jag tycker du är sjukt stark som vågat dehär. Även om du kanske blev lite "inkastade" i vissa delar utav det du idag lever i. Men ändå. Att du klarar av det. Jag skulle bli livrädd om jag fick veta att jag var gravid, samtidigt som jag skulle känna en enorm lycka. Men liksom. Hur fan lyckas du?

Jag älskar dig bästavän. Du är en stor jävla idol för mig då jag ser allt du har - jag vill också komma dit en dag. Tack för att du finns.

Jag hoppas ni förstår att jag inte längre tänker klaga/kolla snett om någon förlovar sig efter en månad eller efter tio år? Jag tänker inte bry mig. Jag har haft andra tankar förut ja.
En kompis förlovade sig efter tre månader HAHA tänkte jag dedär kommer ju dö ut - dom är fortfarande tillsammans efter snart 3 år.
En annan efter 4 år, det funkar lika bra.
En annan nu nyligen efter endast en månad.
Och vet ni vem som avgör dedär? Du själv. Inte fan kan väl nån komma och säga DU GÖR FEL om du gör något som du känner att du blir lycklig utav? Jag vet inte hur jag ska säga det bättre. Jag kan inte säga att det är rätt eller fel att förlova sig tidigt eller sent. Jag kan inte säga något - det kan bara du själv göra. Jag vet själv att många skulle kolla snett om jag förlovade mig nu, efter tre månader. Men det är ju som Sebbes kompis sa - ens eget jävla val.

Jag tror ni fattar grejen. Gör det som känns rätt för er. För det är då man kommer längst.


Min helg

Tjeena, nu var det ju ett tag sen jag skrev. Eller aa, så längesen var det ju inte, men jag är rätt van att skriva typ varje dag så. Men i vilket fall så har alla fattat att jag har varit hos min pojkvän i helgen.

I fredags så kom jag dit runt tre och dagen/kvällen bestod av att umgås med svärmor min ungefär. Vi käkade chips framför idol och sånt smått och gott. I vilket fall så kom Sebbe inte hem förrän runt halv ett, han hade gissat på att han skulle komma hem runt elva, men allt kan man ju inte veta, haha. Han kom i alla fall hem å han var supermysig. La sig å höll om mig hårt hårt å sa hur mycket han älskade mig och allt. Massa mys. Sånt gillar jag!

Sen då, lördag, ja, Sebbe var ju lite seg från dagen innan så jag kan väl bara säga att vi låg i sängen å glodde på film/inte gjort något specielt alls. Med andra ord så tog vi det bara lugnt.

Söndagen så åkte vi först iväg till nån kille som hade hämtat plast till Sebbes rallycrossbil, så dom + Sebbes pappa stod å babblade lite om killens bilar å massa sånt, så kul för jag fattar ju sååå mycket ;) Jag höll mig mest ståendes på ett och samma ställe och sa inte ett ljud, lika bra å hålla tyst så inte alla skrattar åt en. Lätt hänt. Men ja, sen stack vi in till Gränby Centrum å gick i lite affärer så nu har Sebbe fått lite förslag till vad han kan köpa till mig i julklapp. "Nu har du ju gett så mycket förslag så jag inte ens kan välja vad jag ska köpa!" hihi!

I vilket fall så tänkte jag visa vilken superfin klänning jag testade på Gina Tricot för att jag har förklarat för både Amanda och Cattis idag hur det såg ut, men ingen av dom förstod vilken jag menade och vet ni va? Den fanns inte ens på hemsidan ;o Så ja.. Jag kanske har drömt att jag testade den, vad vet jag..

Skit samma, kom hem igår runt tio, hoppade in i duschen och slängde mig sen i sängen och idag var det back to school, skönt faktiskt. Komma tillbaka till klassen å mina älskade&saknade vännsor liksom <3 Dom är ju bäst så. Sen så ja, nu ska jag väl göra något annat vettigt. Kanske.. om jag kommer på något.

Btw, var det rätt som vann idol då? ;) Jag tycker nog det i alla fall :)

Hos älsklingen

Är hos Sebbe nu. Sitter och väntar på att idol ska börja, är väl ett tag kvar dock men jaja. I vilket fall så är Sebbe på julbord och det är han väl ett tag till, typ till sent ikväll. Får väl se om jag är vaken eller ej när han kommer. Men i vilket fall så blir det idol ikväll med familjen Karlsson/Larsson. Annars vet jag inte vad som händer mer, snart mat antar jag väl. Eller snart å snart men ja, om en stund kanske.

Skit samma, nu ska jag glo vidare antingen på tv eller på datan.. hm..

Dancin'

Jaha, då var sista dagan på praktiken över. Det blev lucia för hela slanten men jag måste faktiskt erkänna att min klass och 1-2:an var helt klart bäst av alla, eftersom att dom sjöng HÖGST av alla, det gillar vi :)

Nåja, ska väl kika lite nu så jag har allt med mig, för om ca 40 min så kommer min bror hit och hämtar mig, då ska vi åka mot Sala där min sötnos ska möta mig och sen åka vidare hem mot honom. Ja, så kan man också lösa det att komma dit. Det har ju vart lite krångel för mig att ta mig dit idag, men nu är det löst. Så tack bror <3

Och ja, 15 mil kanske inte är det enklaste avståndet men vaffan ;D

Som sagt, kolla om allt var packat var det ja :) Ha en super helg nu!

I won't survive one more lough!

Amanda har tagit död på mig idag. Shit. Jag minns inte ens när jag skrattade så mycket sist. Amanda föll ihop på golvet, vi grät, magen gjorde ont - för mig, gommen gjorde ont(?) - för Amanda.

Smell den fule, jag kommer aldrig övrleva en dag till med Amanda. Aldrig.

Men en positiv sak "Evelina jag har skrattat så jag har ont i huvudet" / Amanda. Ja, tur att hon inte kände av det förrän nu när hon åkte hem då.

Fan vad bra vi är bruschan!


Just back in time

Jag satt precis och letade efter lite bilder på mig och Elin, varför ska ni få se senare. Men i alla fall, då kom jag in i massa mappar där det fanns bilder från lååångt tillbaka. Eller asså aa, det känns långt i alla fall. Har inte kontakt med någon utav människorna som fanns i mitt liv då, nu. Det känns både bra och dåligt faktiskt. Men mycket hände i mitt liv just då så det är ju ändå något som fått mig till att bli den jag är.

I vilket fall, jag la märke till en sak, jag tror många tyckte om att kramas med mig?


Alex först å främst

Haha Hampus ocskå

Jimmy, eller ja han kanske inte kramades så mycket utan mest bara snurrade runt mig i luften

And then Karlsson (okej vi kanske har liiite kontakt med tanke på att vi båda går i 3BF ;D)


Sen då? Ja jag hittade lite annat old med :)


Känns tryggt, hänga upp å ner i Alex onyktra armar

Vattenkrig med mina vantar mellan mig och Rasmus, yeah

Här har ni då den bilden som var min favorit i några månader eller så. Varför? Joo för jag tyckte att jag såg så lycklig ut där med Rasmus! Haha shit, jag tror inte jag visste vad lycka var för något..

Japp, det får räcka så, jag och grabbarna.


Pyssla på

Barnen har pysseldag idag och vad ska jag ta mig till? Jag är mega trött och liksom alla barnen är ju överallt och ingenstans för att "åååååh vad kul det är å pyssla!" Ja, jag minns väl själv hur det var när jag var liten..

Shitsamma, dagen kommer gå fort det vet jag. Sen är det fredag och hallå? Min sista praktikdag. Skönt på sätt och vis, men kommer ändå kännas lite tomt. I vilket fall så ska jag väl kila nu då, vore ju skönt om jag skulle kila till sängen för att sova men nej, jag ska kila till klassrummet och fortsätta pyssla..

Eller vadå pyssla? Jag ska väl inte pyssla? Nej.

Just say yes

Kanske ska jag ta och baka lite då. Men vad? Hm.. äta först <3

Don't upset the rhythm

Hemma igen. Gick fort idag och självklart så var jag klar när klockan var runt fem i halv elva, hej det går ingen buss halv elva utan jag fick gå runt i affärer i Fagersta en timme liksom, kul liv. Jag kollade på allt från kläder, barnkläder för småslantar (varför såg man inte den affären innan vi åkte till Elins dop?), ringar - typ sådana bröllopsringar för kring 48000:- Vem har råd med det då? Det är ju inte direkt bara en ring man ska ha om man gifter sig, vad kostar inte kläderna liksom? Och att fixa hela bröllopet, jaja. Jag ska inte klaga. Finns ju rika folk också ;D

Sen åkte jag i alla fall hemåt och nu sitter jag här. Funderar på vad jag ska göra idag. Baka? Äta? Dricka? Ja dricka i alla fall - ska jag göra nu. För jag är törstig ni vet.

klicka?
JAG ÄLSKAR DIG


New

Detta följde med mig hem idag. Eller ja, inte skärpet då för det hade jag ju sen innan :)


Tjockt hungrig!

Jag kommer använda tjockt mycket tjocka ord idag för jag är fett tjock och asså, ja. Jag är egentligen tjockt platt just nu för magen ba kurrar tjockt mycket å asså maaaaaaaaaaaaaaaaaaat <3

baby-big-fääättto; tillägnat dig Linneah <3

Nåja, skolan idag vad nödvändig, eller ja, egentligen inte men. I vilket fall så stack jag till Avesta efter det och tog med mig en stickad typ tröja hem, vet inte ens vad det heter. Och ett nagellack, synd att pengarna inte räckte så jag kunde köpa en till bas-tröja som "skulle" vara under den stickade, men men. Snart jul ;)

Skit samma, tjockt mycket ska jag äta nu. Typ feta mackor!

Maybe baby

Såja. Nu har jag varit i Avesta tillsammans med bästa Cattis och glott efter lite julklappar. Köpte två till Cattis, å ja hon köpte en till mig också. Haha. Sen fick jag med mig en hem till Sebbe också, dock ska jag köpa något mer till honom också. Får väl se vad jag kan hitta på ;)

Men jaja, imorgon är det ingen praktik, då är det dags å åka till skolan, prova studentmössor(antar jag?) och sen inte mycket mer I guess. Sen blir det back to Fagersta på onsdag också. Sen är det bara torsdag(pysseldag) och fredag(lucia o.s.v.) kvar. Sen är praktiken över och det är back to school, i en vecka. Sen då? Jo.. jullov!

I hela tre veckor och det ska bli toppen! :)

2:a advent

Goddagens. Nu är helgen alldeles strax över.

Helgen har i alla fall bestått av ungefär, pojkvän, idol, mys, film, bakning(ja Sebbe kleta ner hela mitt ansikte ungefär), cola i öronen, bilåkande, bästavän, dop, fika(MUMS tårta), skrik, o.s.v. o.s.v. Massa :)

I vilket fall så var det super å få träffa bästa Elin tillsammans med lilla söta Molly som förövrigt skrek sig igenom sitt egen dop, men vad gör det? :) Super söt var hon i alla fall. Så ja, det var ju mys å få träffa dom :)

Men men, jag har inte något att skriva. Kan ju bara säga att jag har lite problem att komma på vad jag ska köpa i julklapp till min pojkvän, förslag? Kanske kan ni ge mig tips om vad jag kan önska mig också? Haha.

Jag tänkte bara lite.. söta.. är vi ju..



Miss it

Jag hittade faktiskt lite grejer i Avesta. Men jag tänker inte visa, för jag vet att en viss Elin brukar kika in på min blogg och hon får tyvärr inte se vad det är.. förren på söndag såklart ;) För då är det dop för lilla Mollybus. Nåja, magen börjar bli lite smått hungrig också. Men vet inte när/vad jag ska äta. För min pojk är påväg hit just nu och jag antar att vi ska äta mat när han kommit hit och när mamma kommit hem(?) så ja, jag får väl kanske ta en macka eller något annat smått. Skit samma.

Jag kom på att jag aldrig visat er första bilden som togs med min mobil, utav Cattis, så jag kan väl visa er nu då :)


Fast ja, den är ju lite redigerad ;)
Men visst, vi är ju alltid snygga så!

Och vet ni va.. Jag saknar sommaren.



Men ja, äta var det ja.


Still alive

Och så var det helg :) Nu bär det väl av till Avesta då.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Sängen kallar. Jag har ju börjat lägga mig nio nu för tiden,
men på torsdagar håller jag mig ibland vaken lite längre.
Fråga mig inte varför. (Jag vet varför men..)

Men som sagt. Godnatt då.


Heldag i Sthlm..

.. känns det som i alla fall.

Åkte från Fagersta ungefär vid halv åtta och var hemma ungefär halv fem. Lagom segt att åka när det är mörk och komma hem när det är mörkt. I vilket fall så sög mässan för min del, då jag ändå "aldrig" kommer få en aning om vad jag vill göra. Känns rätt segt, men jag har väl bara mig själv att skylla. I vilket fall så sminkade brudarna sig vid (inte Orren då). Så vi två fick stå och vänta och ja, lite bilder har jag. Speciellt på Cattis som gjorde en lite udda men fräsig fest-sminkning. Inte direkt så att man kan sminka så själv kanske, men ja, övning ger färdighet.

I vilket fall så kommer baby hit imorgon, när vet jag inte, han skulle fundera. Jag gav han ju rätt många förslag så. Men ja, kanske borde hoppa in i duschen så jag slipper det imorgon? För det kommer jag troligtvis inte ens hinna? Vilket fall, ska till Avesta efter praktiken å titta lite efter något skoj också. Vad jag hittar får vi se. Och nej, jag ska inte handla ett dugg åt mig själv. Det har jag inte råd med.

Men nåja, bilder häääääär då!



Så snygg blev Cattis ;D


Mina snyggaste ♥


06:40

Det är lite väl tidigt att vakna 05:45 en vardag, p.g.a. skolan, tycker jag. Men jaja, klockan 07.30 går bussen. Snart åker jag alltså till Fagersta, så jag inte missar den. Sen ska jag sitta på en buss med mina kära vänner + lite annat folk, hela vägen till Sthlm.

Någon som någonsin varit på en SACO-mässa? Det har jag.. snart.

Minus

Seså, idag var det inget regn ute. Det var minus och massa frost, med andra ord LITE mer juligt jao. I vilket fall så fick jag ju inviga mina skor idag och det passade ju super att det var minus då. Så jag kan ju bara säga er att dom var varma och goa, så nu frös jag inte ens om benen, tack vare "fåret" i skorna :)

På praktiken idag så var vi ner på en teater som hette Jag är här nu!. Jag tyckte den var bra och det var ju super att dom avsluta det hela med att "tjata" en hel del om att ALLA är fina på sitt sätt. Lite bra sagt då en av dom sa "vi föds fina och vi kommer dö fina och där imellan så måste ni komma ihåg att även leva fina" - för det är ju som dom säger, alla är faktiskt fina på sitt sätt. Dedär borde jag har fått höra typ när jag var lite yngre, eller ja, kanske för typ 2-3 år sen. För jag har också varit i svackor då mitt självförtroende varit sämst. Visserligen är det inte så att jag idag kan säga "jag är fin" men jag säger såhär; jag duger som jag är.

Det gör vi alla.

Men i vilket fall, nu tänkte jag baka lite, om det finns något att baka utav. Sen ska nog Lollo få i sig lite mat och en promenad om inte min bror kommer och hämtar henne snart?

The big city

Blev att åka över till Västerås efter praktiken, fick med mig mitt legg och ett par skor hem. Känns rätt GREAT! För det om jag ser ut som ett helt jävla spöke på bilden eftersom att den är kritvit, tro mig. Utan överdrift, mina ögon och ett stärck som munn är vad som syns. Kassa skatteverket, tumme ner på dom!

Nåja, skorna var brao. Jag hittade till och med ett par med får innuti (fodrade) och det är ju ett stort plus på mig, för jag brukar sällan hitta skor som funkar bra i kylan. Men nu får vi hoppas. Håll era stora tummar för min skull.

Nåja nåja, en duktig pojkvän har man också, han jobbade över idag. Ja, det har han tänkte göra mycket mer också, han är lite galen minsan. Men vad gör det? han är ju bra på alla sätt å vis så. Alla ;)

Aa å sen vill jag bara att du, Sebbe, säger till dina vänner att jag är tacksam för hur dom är mot mig. Jag är så jävla glad att jag för en gång skulle har en pojkvän som har kompisar som kan acceptera mig ( eller låtsas jävligt bra i alla fall annars ) för det känns sjukt mycket bättre när jag vet att jag kan prata/umgås med dom utan att tänka speciellt mycket på vad jag säger/gör. För som sagt, dom verkar acceptera mig som jag är och det är toppen. Visserligen kanske det inte är så konstigt med tanke på att ni är jäkligt konstiga hela aa-hej-tuna-folket. Men som sagt va, ni är bra. Så tack för att ni låter mig smyga in lite i ett hörn :)

Men nåja, nu ska jag kela lite med Lollobus innan baby kommer till datan och läser mitt "fjäska-för-sebbes-kompisar"-inlägg ;) Haha. See ya!

-

Lite seg väntan på det här då kanske..

Tisdag idag

Det vet väl alla.

Men en sak ni troligvis inte vet, eftersom att min bror är lika bilgalen som min pojkvän (ja jag är omringad av biiiiiiiiiil, mooootor, lite mer bil och så vidare) så har min bror och hans vänner nu startat en hemsida vid namn donken.nu. Ja, det är sant. Ni som är lika bilgalna som min omgivning kan ju alltid gå in och glo lite. Hemsidan kom upp idag och den uppdateras smått och gott fortfarande. Alltså är den inte helt fullständigt klar ännu, men det kommer ska ni se. Som sagt..

Gå in här då :)

Men jaja, lektionen kallar!

RSS 2.0