Till L&N

Haha, jag tror det fvar första gången jag fick klagomål för att jag inte uppdateerar min blogg. Det var från Linneah och Nelly så nu lär jag väl vara lite snäll mot dom då.

Jag sitter hemma hos Dennis och det förklarar varför jag inte skrivit så mycket ju. Stannar säkerligen till Söndag så det kommer kanske inte bli så mycket mer skriva heller. Ni får ursäkta det. Men när jag kommer hem tar jag igen det, lovar!

Haha, tack för att ni var söta nog och sakna min blogg i alla fall.

Men nu ska jag mysa med pöjken så jag ska sluta skriva. Hoppas alla mår bra?

Hunger!

Jag sitter här nu, hemma, är hungrig och jag väntar på ett sms. Ja, jag trodde jag skulle få ett "nu är jag vaken" från Dennis kanske runt två-tre tiden, men aj så fel jag hade. Jag har fortfarande inte fått något och klockan är kvart över fem! Liksom när ska jag hoppa på tåget då. Skriver han inte snart så ringer jag och väcker honom. Jag saknar ju människan.

Ja, som jag sa så är jag hungrig. Så jag ska bara bjuda på en bild från dagens egofotande, sen ska jag ta någonting att äta (och fortsätta vänta på dedär sms:et, vem vet, han kanske har glömt mig? ;))




Hoppas alla har en bra dag! ♥

Hur orkar man klaga så mycket på andra?

Jag satt nyss och läste lite bloggar då jag kom till Nadjas och läste att det var någon som tydligen skrivit ett inlägg om bloggmammor. Läs inlägget här om ni vill veta vad som stod!

Jag tycker det är dålig stil. Visst om hon nu tycker så då, men måste hon skriva ut en sån grej. Jag själv tycker faktiskt att det är intressant att läsa de bloggar som mammor/pappor skriver. För jag tycker det är kul att se hur barn kan utvecklas och lära sig så himla mycket. OCH hur personen som skriver, också påverkas av allt. För att bli förälder kan ju inte vara ett litet steg. Nej, det är nog det största steget man gör här i livet(om man nu blir förälder).

Men ja, för att inte detta ska blir ett allt för långt sådant "klaginlägg" så ska jag runda av nu. Och på tal om Nadja. Läs hennes blogg! För hon om någon klarar sin mamma roll sjukt bra!

Min kommentar till tjejens inlägg blev nog min längsta någonsin:

Men herregud männsika! Låt dom leva sitt liv och sluta klaga på dom!

Att dom "hänger ut sina barn på nätet", det är deras val. Alla lägger inte ens in bilder på deras barn. Eller att dom som du säger "trycker upp en kamera i ansiktet för bloggens skull", vadå för bloggen? Det gör dom väl för fan för minnets skull? Och jag tror dom skriver själva bloggen om deras barn, ja, deras liv. För att kunna se tillbaka. Tänk hur kul det lär vara för deras barn när de växer upp, att kunna läsa allt dedär. Att kunna läsa om hur dom själva utvecklades. Jag skulle vara jätteglad om jag kunde få ha en hel blogg som handlade om min barndom(så länge det inte gick in på privata händelser, men det är det inte så många som skriver upp heller!).

Och att dom har tid och skriva? Ja, dom kan ju faktisk passa på när barnet sover / leker osv. Man måste inte sitta fast i ungen varje sekund, hur mycket man än älskar sitt barn, så måste man kunna göra något annat. Låt dom skriva sina bloggar, låt dom leva sina egna liv och sluta för fan att klaga på dom!

Jag läser hur många "mamma-bloggar" som helst, för att jag tycker det är intressant. Och starkt av dom som är mamma, för det verkar fan inte vara en enkel uppgift. Men ja, du kanske bara kan se det negativa i saker, vad vet jag?

Tack för mig och hoppas alla haft en bra lördag! Detta blir nog dagens sista inlägg. Jag ska fortsätta skriva sms med min pojkvän tills jag blir trött nog att sova. Godnatt! ♥


Melodifestivalen?

Hur många tittar? :)

Jag sitter i alla fall och kollar lite smått, dock vet jag inte om jag gillar det jag hör eller inte. Lite för lite fart för min del, hihi!

Helvetes sista mål!

Det är otroligt hur mycket en innebandymatch kan påverka en egentligen.

Själva matchen var aldrig lugn. Den gjorde så man blev helt pepp bara av att sitta och titta på liksom. Kan i alla fall säga att hallsta ägde allt första perioden då det blev 4-0. Men andra perioden så tog skinnsberg ikapp lite då det blev 6-4. Det är då man börjar bli lite spänd, liksom 2poäng ifrån. Då kan ju allt hända!

När det sen var 6sekunder kvar. 7-7! Fy helvete vad den matchen var spännande. Men det sista målet som skinnsberg gjorde, var helt dumt. (Det stod 7-6 till hallsta.)

Han som gjorde det sista 7-7 målet stod inne i målgården, hoppade och hade hög klubba. Liksom vad fan dommare? Vart är dom när sånt  händer egentligen? Och för det om hallsta försökte snacka med dommarna så är det väl klart att dom inte tror på det, oavgjort är väl aldrig kul. Synd att det blev så. Men skinnsberg var oschyssta också, dom tacklades och knuffades hela matchen näst intill. Så det var en jävla tur att dom inte vann!

Nåja, nu har jag skrivit av mig om en hel innebandymatch. Haha. Bra gjort av hallsta i alla fall! (Jag är inte säker på om alla period-poäng stämmer. Det slutade i alla fall 7-7!)


Och min älskling är bäst!

Hoppas på vinst nu

Nu ska jag bara borsta mina tänder sen ska jag och mor åka mot skinnsberg, hoppas det blir vinst för hela slanten nu. Då kanske Dennis får en extra stor puss sen efteråt, nejdå. Han ska få en lika stor hur det än blir. För han är alltid bäst i mina ögon.

Men vad ska ni hitta på idag?

Min bror på radion!

Ja vad annorlunda att helt plötsligt höra en röst som man känner igen, i radon liksom.

Fredagsflörten, vad gör min bror där liksom? Haha. Men kul att tjejen valde honom trots allt ;)

Elaka text!

Jag vet inte hur det ser ut för er. Men mitt förra inlägg fick två olika textstilar i sig. Jag har även sett att det blivit så tidigare i min blogg. Men jag har ingen aning om varför. Så nu har jag ändrat stil här igen. Ser ni det? Förhoppningsvis.

Sen så blev det även olika storlekar på textstilarna. Så jag får hoppas att det blir bättre. Elakt att bloggen inte vill som jag liksom!

Men ni får gärna säga till när ni ser att något ser konstigt ut, så jag vet :)

Mätt!

Nu är jag mätt! Inte mätt som i cm utan mätt som i några kg till på kroppen!

Det blev ingen tacos idag, men det blev att beställa tjockmat från kiosken. Jag valde där en kebabrulle och usch så mätt man blir på det! Sen så har jag ju som sagt bakat kladdkaka, så efter att jag, mamma och pappa vart ner och köpt grädde, lite godis och dricka. Så tog jag en bit kladdkaka. Det skulle jag aldrig ha gjort, för nu mår jag nästan illa. Haha.

Jag diggar min älskade guldfisk(AnnIrene):

"köp kalsonger nästa gång:P killar fiser ju så jävla mycket så det är säkert därför dom alltid har hål i röven på sina kalsonger" - du är inte normal gummen. Men jag älskar dig ändå!

Det var bara för att byta samtalsämne, men hon sa det precis så jag var bara tvungen. Jag är i alla fall glad nu. För min mamma är snäll. Imorgon ska vi åka till skinnskatteberg för att kolla på älsklingens innebandymatch. Ett stort lycka till till dom!

Men nog för mig, nu ska jag fixa mina naglar i min tråkighet. Ha det bra!


Mer bakning!

Jag ringde till min kära mor nyss och bad henne köpa med sig lite grädde hem. Så med andra ord blir det väl kanske lite efterrätt om man kan kalla det så. För nu har jag använt mina mästerkunskaper till att baka en kladdkaka igen. Visserligen är det för enkelt för att kalla mästerkunskap att klara det, men jaja. Jag vill låta lite bättre än vad jag är. Haha.

Bara hoppas att det blir någon god mat också. Önskar att jag var hos Dennis, där äter dom alltid annorlunda mat. "Finmat" för min familj. Vi äter typisk husmanskost eller vad det heter. Men dom äter alltid massa gott kött å mmm. Mums! Men jaja, jag klagar inte på mamma och pappas mat, men lite tråkigt är det allt. Men ja, "finmat" blir det nog inte för våran del idag. Blir det bara på nyår ungefär. Men man kan ju hoppas på tacos kanske?

Vad brukar ni äta?

Men nu ringer nog klockan till min efterlängtade kladdkaka snart, så nu lär jag sluta. Ha det bra! ♥



Nu ringde det!

Aha?

Liksom nu är det typ lov. Jag önskar att jag fick vara med min pojkvän hela veckan. Egentligen vill jag vara med han jämt jämt jämt, men vi har ju vänner att tänka på också. Tråkigt för mig är dock att min bästaste Cattis åker till E-tuna. Tror jag?

Jag har inte en ända plan för lovet. Men det är lugnt. Jag ska ju vara sjuk hela lovet nu säger mamma. Sjuk. Liksom, min mage är konstig. Men okej. Ja. Sjuk.

"Är du hemma imorgon, då är du sjuk hela lovet. Det vet du." - Love it! *Not*

Vad har ni för roliga planer som jag kan bli lite sådär avudsjuk på? För er som nu har lov, vissa har redan haft, andra kanske har det senare.♥

Jag saknar min farmor!

Jag hittade gamla skolböcker och grejer, sen jag gick i typ 1-3an. Där låg det en "helgbok" - en bok där man skrev vad man gjort under helgen. Alla skolor kanske inte gjorde så, men det gjore jag när jag gick i skolan.

När jag satt och läste igenom den så hittade jag dehär:
29/1 2001
Jag har varit hos farmor och ätit mat sen fick vi kräm vi fick välja i mellan jordgubbskräm och en till smak den andra krämen hade farmor gjort det var jätte gott tyckte vi.

Ni får ursäkta att det är lång mening utan punkter och komma. Men jag skrev av så som jag hade skrivit.

Jag minns faktisk dendär dagen. Då vi fick välja på två olika smaker. Tror tillochmed jag känner smaken på krämen som farmor hade gjort själv. Hon hade alltid massa gott att bjuda på ju, även om ingen var sugen. Så skulle hon bjuda.

Hon glömde heller aldrig någons födelsedag. Hon glömde inte ens någons namnsdag. Det är rätt jobbigt att ha namnsdag nu för tiden, för man fick alltid en kort (och pengar, men dom bryr jag mig inte om) med en söt hälsning på. Jag saknar henne. Jag saknar min farmor!

Bjuder på några bilder på henne och mig:






Jag älskade dig nå så sjukt mycket. Jag är glad att jag har ditt namn i mitt så att jag faktisk har dig kvar lite mer än alla andra.
Lite mer än 5år sen som du försvann nu.. ♥

Tack!

Jag har fått ihop en massa massa tips redan faktisk. Så ett extra stort tack till Nelly & Linneah som gav mig massor! Det behövde jag. Så nu är det bara att ladda hem. Haha. Kommer ju ta sin tid men men.

Är det så att ni också vill ha lite filmtips, så kan ni alltid gå in på Nellys blogg, för han skrev upp alla filmtips där!

Ni som inte alls fattar vad jag snackar om för tips, läs här.

Nåja, idag blir väl en sån filmdag då kanske. Lär ju i alla fall kunna tycka om någon av alla filmer, haha. Annars lär ju något vara fel.
Jag har trots allt varit hemma idag med. Jag vet inte vad min mage lider av. Men något är det. Mamma börjar bli sur för att jag är hemma så mycket, men vad ska jag göra då? Haha. Hon tjatar i alla fall på mig om att jag måste gå imorgon eftersom att det är sista dagen innan lovet. Får väl se hur det blir.

Som ni kanske märker, så har jag ingenting vettigt att skriva. Så ja. Hoppas alla har en bra dag! ♥

Tips!

Jag vill ha tips. Filmtips. Låttips. Alla tips som kan finns att ge.

Jag är en tönt när det gäller filmer, jag kan nästan gråta åt allt. Ja det är sant. Sen är det så att jag älskar drama, men det är sak samma. Börjar tröttna på att bara se kärleksfilmer som ska sluta på samma vis. Ge mig tips på alla sortes filmer. Tack!

Jag är musiknörd. Jag lyssnar på nästan all sorts musik. Jag skippar gärna opera och sådant som jag inte kan tyda ord i. Men det går säkert att tycka om sån musik med. Om man vill. Ge mig tips på all sorts musik. Tack!

Vad man mer kan ge tips om vet jag inte ens själv? Mat, bakning? Haha shit the same. Jag vill ha musik och film. Love it!

Men det tråkiga med det hela är säkerligen att jag inte kommer få några tips. En dag då det kanske är i alla fall 84st som läser min blogg så är det ändå 0 (max 2) som har kommenterat något. Vad tyder det på? Är jag tråkig? Eller är ni bara lata? Ja, jag vet inte. Men försök att visa vilka ni är. Försök lämna lite spår här så jag kanske orkar fortsätta skriva ens. ♥

Jag vet inte.

Ni ser kanske själva att jag har ändrat textstil över allt. Jag tror inte det blev bra. Eller så är det bara det att jag inte orkar tro på det.

Vad tycker ni? Är det för mycket? Fint? Fult?

some days..

Vissa dagar är verkligen sämre än andra.
Det kan ha med vad som helst att göra.
Just idag har jag väl mått rättså bra.
Men det vänder nu.
Min mage börjar göra ont igen
och illamåendet kryper i mig.
Sen finns det mer saker också.



Dennis, jag älskar dig! ♥

Ork?

Jag satt precis och läste Nellys blogg. Liksom ja, jag önskar att jag också kunde vara så motiverad till någonting. Så pigg på att håll igång. Mitt liv har verkligen ingen rörelse! Det är sant. Eller ja, lite rörelse. Men den är så liten så den märks inte.

Det är nog lite tur att min kropp aldrig vill ta åt sig allt fett jag får i mig, för om den gjorde det. Då skulle ju jag vara smällfet! För ni vet inte hur jag äter. Det är knappt så jag vet det själv. Just nu sitter jag och tjockar i mig pepparkakor för hela världen typ, jag åt nyss mat. När jag tröttnat på att käka pepparkakorna så kommer jag säkerligen gå och och leta reda på någonting annat att äta, ingenting nyttigt utan onyttigt. Det är typ så mina dagar ser ut. Äter.

Inte nog med att äta, så sitter jag ju som sagt stilla. Jag rör mig inte, kanske just då när jag går från sängen till toan eller liknande. Haha, låter värre än vad det är. Det är inte riktigt så att jag alltid ligger i sängen. Men typ. Min ända träning som jag får har Dennis i alla fall kommit på vad det är. Vad tänker jag inte avslöja. Men jag tror att Nelly själv kan räkna ut, så som han är. Men ja, haha!

Nej. Nog om träning jag ska börja simma när jag fått mitt studiebidrag. Tack för mig!

Tränar ni? Vad i sånna fall? ♥

sega kropp!

Mer än så kan jag ju verkligen inte säga. Jag är hungrig som en tok, men nej jag vågar inte äta. För jag mår illa som en ännu större tok. Orka när det är såhär där.

På tal om min kropp, så hittade jag massa gammla bilder i fredags, så jag satt och tittade igenom dom lite noggrannare idag. Haha, shit så man såg ut! Jag orkar dock inte lägga upp någon utav bilderna här på bloggen, kanske kommer någon gång. Men det är mindre troligt, istället så kan ni kolla på min bdb på den 16e februari 2009. Smakprov på hur jag och några vänner (dock umgås jag inte med alla längre:/) såg ut för ca3 år sedan. Haha ojoj!

Jag tycker det är kul, att hitta gamla bilder, se tillbaka till gamla minnen. Roliga tider då man inte alls tänkte på saker på samma sätt som idag.

T.ex så kan jag säga att då dom bilderna togs, så fanns det inte ens i tankarna att våran vänskap skulle ta slut. Det fanns inte ens i tankarna att jag skulle ha en pojkvän 3år senare. Inte heller fanns det i tankarna att jag faktisk hade grön ögonskugga på mig? Liksom va? Hur såg jag ut egentligen! Herregud. Pinsamt ju.

Nog om gammalt. Nog om min kropp. Jag saknar min pojkvän. Jag saknar sommaren. Och jag saknar... mycket mer.

Godnatt! ♥

vad ska man säga?

Ja, magen den värker och bara för det så blev det ingen praktik idag heller. Fy på mig. Alltid ska det väl vara något fel..

Så vad min dag ska gå åt till blir väl att ligga här i sängen och kolla på film, men vilken film? Jag har massa filmer, men hur ska jag då kunna välja ut en och titta på? Ja, det är nog dagens problem. Hur gör ni när ni inte vet vad ni ska välja?

Förutom film tittande så borde jag verkligen städa mitt rum, men det är ju inte så att jag har orken till det. Nåja, nu ska jag väl försöka välja ut en film och bortsätt från allt. Så saknar jag min pojkvän.

Hoppas alla får en fortsatt bra dag! ♥

hata söndagar!

Ja verkligen! Jag hatar söndagar, för det är den ända dagen då jag åker ifrån min älskling. För lyssna liksom hur hemskt det låter. Usch!

Nåja, fredagen blev att åka direkt till babys innebandymatch, hade tur att dom börjat lite senare, så jag missade inte. Dom är ju självklart bäst, så dom vann med 12-2. Woho! Haha.
Alla hjärtans dag blev mysmys och liksom ja, jag älskar min Dennis. Så är det bara! Mer behöver jag inte säga.
Jag kom i alla fall hem med tre röda rosor, en chokladask och ett par örhängen. Tack <3 Och självklart så kom jag ju hem lycklig eftersom att jag varit där i 3dagar, och bara myst. Som sagt, myst.

Haha. Kul det låter ;)

Nåja, nu är jag hemma. Imorgon väntar en veckas praktik (4dagar + 1skoldag). Jobbigt, men sen är det loooov! Skönt värre. Så bara för det ska jag sluta skriva massa onödigt nu, säga godnatt till folket och snacka klart med prästen och älsklingen.

Btw, hur firade ni alla eran alla hjärtans dag? :) ♥

alla hjärtans dag present!

Till min älskade pojkvän så måste jag ju ge någonting känner jag. Även om han säger att han nöjer sig med mig, sötan <3

Jag ska i alla fall snart åka till honom, redan idag. Mysa lite och så. Och så blir det väl kanske å mysa till med mysig middag och allt imorgon(hans idé) :) Mer än så vet jag inte, men mer än så behövs inte heller, en alla hjärtans dag med Dennis gör ju allt!

Men jaja, jag har varit hemma från praktiken i två dagar nu, igår och idag. Så jag hoppas barnen blir glad när jag kommer tillbaka på måndag, annars blir jag ledsen. Haha.

Som vanligt så har jag ingenting att skriva, så jag ska väl packa klart nu, sen ska jag bara vänta på att klockan ska bli "åka-till-tåget"-tid. Så jag hoppas alla får en trevlig helg!

Jag bjuder på en bild på min inslagna alla hjärtans dag present till baby;


Sweet.

godnatt!

Ni förstår nog vad detta inlägg innebär?
Ja preics, jag ska sova. Hoppas alla sover gott, trots att det nu är fredagen den 13e. Hur många tror egentligen att det är en otursdag?

Nog för mig. Godnatt! ♥

bakdags!

Blev så sjukt sugen på kladdkaka runt ja, nio tiden kanske? Inte allt för sent. Men eftersom att jag inte hittade något recept hemma, så var jag tvungen att leta på nätet. Vilket går snabbt!

Men inte alltid. I kladdkaka så har man ägg och vad gör man då om man inte ha några? Haha. Jo, man letar på ett recept på kladdkaka utan ägg. Det fanns och nu står min kladdkaka i ugnen och ska stå i 20-25minuter till. Halv elva på kvällen, lagom tid.

Jag kan bjuda på receptet ifall ni vill ha det: (tänkte ge er en frestande bild, men bloggen gick visst inte med på det)
2½ dl socker
50g smör eller margarin (smält)
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1½ dl mjölk

1) Vispa socker, det smälta smöret och 1msk mjölk poröst.
2) Blanda ihop resten av de torra ingredienserna och tillsätt växelvis resten av mjölken.
3) Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten.
4) Grädda i 150° i 35-40min.

Servera med vispad grädde.
Thats it!

Bara att hoppas på att den är lika god som de kladdkakorna med ägg. Någon som vet? :) ♥


ändringar!

Ja, ni kanske ser att lite har ändrats här. T.ex har jag lagt till vad min blogg kostar. Haha, onödigt, men det var lite kul. Ska man kanske sälja den då? Haha, nej.

Sen har jag bytt bild där till höger och även klockan. Men nu funderar jag på att sitta och ändra lite textstil på all text osv. Får se hur jag löser detta! Ge mig gärna tips :) ♥

tjuvlyssnat.se

Jag satt och kollade runt lite inne på tjuvlyssnat och hittade denna:


Fyra killar ~18 sitter och diskuterar olika tv-program. Efter en stund kommer samtalet in på Miami Ink.

Kille 1: De som tatuerar sig i Miami Ink är ju fan helt sjuka.
Kille 2: Ja vafan allt ska ju symbolisera något! Kan de inte bara göra en tatuering för att den är snygg eller?
Kille 3: Ja typ "Min brorsas tjejs mosters kusins killes kompis körde i diket med sin Volvo 240 och nu vill jag ha en tatuering som symboliserar det".
Kille 4: Ja eller hur, och så tatuerar de in något som inte har ett skit med det att göra... typ en jävla pingvin eller något.

- Kan inte sluta störa mig på den där låååånga "min brorsas tjejs mosters"... Haha!

Men det var inte det jag menade. Tattuera in något som symboliserar eller bara något snyggt. Vad gör ni helst? Jag kan säga att jag kan göra båda sakerna. Dock så skulle jag inte göra en pingvin om jag kört i diket, så länge jag inte körde i diket för att det stod en pingvin på vägen(haha!) Men det är ju mindre troligt.

Att skriva in sin kärleks namn då? Kan man göra det? Jag menar, tänk om det tar slut. Hur kul är det då? Speciellt om man skaffar en ny pojk-/flickvän så står det en annans namn i ett hjärta eller liknande. Nja, det skulle aldrig falla mig in.

Dock så kommer jag och Cattis tattuera in något som har med oss att göra, för våran vänskap är sjukt stark. Men även OM den skulle ta slut, så är det inte så att någon annan kommer känna sig dum för att det står något som har med henne och mig att göra, på mig. Det är ju liksom bara ett minne då. För vi har gått igenom mycket, vi har massa minnen. Dom bästa. Så jag kommer inte tveka på att göra den tattueringen.

Jag fyller 18 i november, pengar ska fixas. Sen är det bara tattuera!

Vackra sak, sån skulle jag lätt kunna ha!

Bilden är tagen från Google. ♥


präst fixad!

Precis som det låter, jag har fixat präst till mitt och Dennis bröllop.
Nelly är bokad!

Det kommer nog bli kanon ;)

giftemål & barn?

Kan man tänka på sånt redan när man är 17-18 år? Eller är det alldeles för tidigt då? Jag antar att alla har egna uppfattningar och åsikter om det. Men jag tycker man ska få tänka på det, hur mycket man vill. Haha.

Kom på det nu, för idag i skolan så satt jag, Orren och M och snackade om förhållanden, giftemål och barn osv. T.ex så sa M att hon och hennes pojkvän redan kommit på vad deras barn ska heta, vad de ska heta i efternamn och vem som ska vara gudfar/gudmor osv.

Det fick mig att tänka till, att tänk, en dag så kommer man nog sitta i den sitsen på riktigt. Då man väntar på sitt första barn. Försöker komma på namn för han/hon som ligger där i ens mage. Killen kanske kommer på ett namn om det blir en son och tjejen om det blir en dotter. Eller så väljer man namnet gemensamt. Det är ju sjukt massa olika vis man kan komma på ett namn till sina barn.

Och tänk dom dagarna innan bröllopet. Då när man går och planerar för fulla muggar, då när man testar sina kläder för att se hur de sitter, då när man är iväg och fixar en tårta. Kanske gör man en själv, eller så beställer man en. Ja, det finns så sjukt mycket! Sen dom där sista nätterna, då när man ska sova. Hur bra kan det egentligen gå? Jag såg på Bonde Söker Fru - Bröllopet. Var det någon annan som såg det? I sånna fall kanske ni förstår vad jag snackar om. Killen och tjejen sover ju liksom inte ens med varann natten till bröllopet, dom tar sig dit utan varann, de kommer olika tider och får inte se varann förrän tjejen är på väg upp. Alla tittar på henne.

Shit, det här får mig att tänka så sjukt mycket! Jag bara önskar att jag fick uppleva allt detta med min Dennis. Som jag känner nu så ja, då kommer det vara så. För som jag känner nu, så ska det alltid vara han och jag. Men hur lätt är det att avgöra nu? Allt kan hända. För det om vi har sagt att vi aldrig vill mista varann, inte på något vis. Så kan det ju faktiskt blir så.

Men drömma får man alltid! ♥

hej redovisning

Ja, idag var det ju skola. Det gick väl bra, förutom att ja. Jag är trött!

Dagen började i alla fall med trafikkunskap och ja, nu är jag lite räddare för att sätta mig i en bil. Det är inte alltid bra att se hur saker och ting verkligen kan gå till. Men jo, det är bra så att man vet!
Sen efter den långa håltimmen+lunchen, så blev det till att redovisa på idrotten. Vilket vi trodde skulle vara nästa vecka. Men ja, så vi fick till att inprovisera så gott vi kunde och det gick väl rättså bra. Hade självklart kunna gått bättre, men jaja. Att läsa innantill är inte alltid det enklaste. Det var i alla fall kondition - boxning och jag tror det uppskattades. Folket blev trötta.
Men på bedömingen som några av klasskompisarna fick skriva, så skrev dom att det var kul. Så ja, plus till min grupp då!

Nog om skoldagen. Jag är hemma nu och vill att mamma ska komma hem så att jag får någon mat. Ja, jag är hungrig hela tiden, jag äter hela tiden. Men min mage går inte upp kilon. Den bara blir utåtstående? Haha. Det lät ju roligt.

Jag står fast på mina ynka 45kg. Blä!

Hur har eran dag varit?

Lyckliga jag!

Jag tänkte på det nu.

Alla mina vänner sa alltid "det kommer bli ni!".

Hela tiden sa dom det.

Men det fick mig ändå inte att förstå,

att det skulle bli såhär.

Jag är så sjukt jävla lyckligt lottad!

Lyckligt lottad som har fått den sötaste pojkvännen.

Den mysigaste pojkvännen.

Den pojkvännen som verkligen älskar en,

för den man är.

Han vill inte ändra på något,

han vill ha mig som jag är.

Han bryr sig inte om jag går upp några kilon.

Han bryr sig inte om jag går utan smink.

Han bryr sig inte om jag går i mjukisbyxor mitt på stan.

Han håller mig ändå i handen och visa för alla,

att det är vi. Han och jag.

Att han vill ha mig.

Mig som jag är.

Utan smink.

Utan fin klädsel.

Utan denna "perfekta" kroppen.

Han visar att han älskar mig.

Inte min utsida.

Även om han nu säger att;

"du är alltid fin i mina ögon"

- han älskar mig. Hela mig.

Oavsett vad, så är jag vacker i hans ögon.

Oavsett vad, så är det hela mig han älskar.

Och även om jag har har gjort mitt största misstag mot honom.

Så tog han tillbaka mig.

Det är ett tecken på att han verkligen älskar mig.

Han vill ha mig kvar, även om det blir knas.

Även om vi skulle bråka, skrika och vara osams.

Så skulle vi kämpa, det vet jag.

Jag känner att det kommer vara så.

För har vi klarat oss igenom "detta",

så klarar vi nog det mesta.

Jag älskar min pojkvän.

Han är det bästa som har hänt mig.



Allt i detta inlägg är skrivet av mig.
Ta ingenting utan att fråga! ©


17dagar nu!

Det är endast 17dagar kvar på praktiken. (18 för alla andra) Jag räknade ut det och nu känns allt lite bättre. 5veckor låter så sjukt mycket, så jag var tvugen att räkna hur många dagar det var och se så lite.

En dag blev avklarad idag, slutade halv två och skönt var det! Imorgon är det back to school för en dag, jag tycker det ska bli skönt. För jag saknar min klass och jag saknar att vara där, i skolan. Inte lektionerna kanske, men ja. Ni kanske förstår hur jag menar. Det är ändå iskallt i klassrummet där jag praktiserar, så det ska bli skönt att komma till våran skola igen. Dock brukar ju den också vara kall, men om jag jämför, så är det vaaaarmt i skolan!

Jag ligger i alla fall under täcket i min säng just nu och värmer mig fortfarande efter den kalla dagen. Även fast jag bara setat inomhus då. Men ja, snart får jag varm mat så då kanske det blir bra.

Har inte ens något att skriva, som ni kanske märker.
Men jo, nu ska jag in på google och kolla på de roliga alla hjärtans dag - present-förslagen som jag hittade där idag när jag satt vid datan under praktiken. Så nu ska vi se vad jag hittar, om jag hittar något. Vissa saker var inte så smarta att kolla på i ett klassrum med 8-9 åringar ;)

Men ni får ha en bra dag! ♥

sängen

Japp, nu ligger jag för ovanlighetens skull i min säng. Bloggar sista, enormt onödiga, inlägget för kvällen. Ska sätta igång en film nu sen blir det soova så skönt.

Skriver när jag är hemma imorgon igen. Godnatt! ♥

done!

En dag är avklarad. Det gick väl ganska bra, det är dock så att jag också kan känna mig extremt dum. Jag ska nog aldrig bli lärare. T.ex, ett barn räcker upp handen och jag ska hjälpa, jag går andra året på gymnasiet och dom i andra året i skolan. Och jag kan inte hjälpa dom? Jag det är sant! Men vi får hoppas på att det helt enkelt är för enkelt för att jag själv ens ska kunna se lösningen. För när jag väl kom på svaret, så var det ju sjukt enkelt. Tänk om man hade det så enkelt nu, ojoj!

Oroa er på tal om ingenting, om mitt "jag orkar inte"-inlägg som for upp igår kväll. Det vara bara någon sorts ångest attack som for in i mitt huvud och vägrade försvinna förrens ja, helt borta är det inte.

Nåja. Nog skrivet. Har som vanligt inte så mycket att skriva. Men min första dag på praktiken är klar och nu ska jag peppa mig själv till att orka. 08.00-(ca)15.00 är ju inte långa dagar, så detta ska jag nog överleva!

Pojke: Du är söt!
Jag: *skrattar* Tack!
Flicka: Han brurkar fråga chans på alla som praoar.

Senare samma dag
Pojke: Vet du vad jag brukar fråga dom andra som praoar här?
Jag: *skrattar" Nej vadå?
Pojke: Om jag får chans på dom! ?
Jag: *skrattar* Okej, men jag har pojkvän
Pojke: Men fan! Där sprack det. *stampar i golvet och går därifrån*

- Ja, vissa barn är ju lite "raggigare" än andra. Detta får avsluta mitt inlägg.

bilder från lördagen!


Så såg jag ut.


AnnIrene, 18åringen själv :)


Amanda var trötter och hade sina vackra bruna linser!


Cattis och Emma skrattar för fullt här då ;)


Carro och Linne höll igång sången :)


Jag och bästavän <3


Linn och Cattis som härmar väggen (<-) får avsluta denna trevliga kväll.

När fyllt 18 brudar, då jävlar! ♥

sjdhsugfujsdhnlkmf !!!

JAG ORKAR INTE!!!!!!!

hemma, igen!

Jag är hemma från Dennis nu. Mysiga människan. Saknar han redan!

Nu är det så att jag inte alls är pepp på att det imorgon börjar en praktik med barn. Jag tycker visst om barn, men nej. Inte nu. Jag är trött, trött, trött, för trött för att vara med barn i 2:a klass i 5veckor framöver. Lyssna liksom hur det låter. Åhnej. Jag vill bara ha looov!

Men det hände en grej när jag hoppade av tåget i Fagersta när jag var på väg hem. Så nu har jag bestämt mig att jag ska ta vara på mitt älskade liv. Det kan ju trots allt ta slut, när som helst. Så vet ni va? Jag ska fan försöka pallra mig igenom dessa fem j*vla veckorna. Tänk att jag ens säger det. Jag känner att min kropp verkligen kommer hålla sig kvar med all kraft i någonting imorgon när jag ska till praktiken. Men det är första dagen så inte fasen kan jag ju stanna hemma då heller! Nejnej, nu ska jag ta tag i mig själv.

Hos AnnIrene var det i alla fall jättetrevligt igår. Och jag hoppas 18åringarna fick en fortsatt trevlig kväll ute på krogen sen. Kul hade vi i alla fall.
Nu ska jag kolla igenom bilderna som togs under kvällen, ni kanske får se några sen, beror på om någon blev såpass bra. Kan hända att vi blev *för snygga för att visas på bild* (; ♥

hos cattis

Jag sitter hos bästaste bästavän. Hon håller på att fixa sig för fullt, segisen själv. Hihi.

Men snart bär det i alla fall av till AnnIrene, trevlans! Så har jag inte ens något att skriva, det var ju nödvändigt.

Men nu är hon klar, jippiyey! ♥

snart hem

Om en halvtimme ska jag hoppa på tåget, blir hem och fixa mig sen sticker jag nog hem till Cattis en snabbis innan det bär av till kära AnnIrene. Där ska det käkas massa gott och ha massa trevligt. Men vid halv elva-elva så ska 18åringarna ut på krogen, så därför ska jag sticka därifrån klockan tio, så att jag är här hemma hos Dennis till elva ungefär.
Ja det blir mycket framochtillbaka åkande, men jag vill passa på att träffa Dennis så mycket som möjligt, nästan två veckor sen vi sågs sist ju. Så ja, mycket trevligt ska det nog bli idag.

Men nog för mig, ska kolla min bilddagbok en sväng sen ska jag väl bara vänta på att klockan ska närma sig halv tre så att jag kan hoppa på tåget hem. Men vi hörs. Hoppas alla har en bra helg! ♥

redan 4månader?

Ja gud så tiden går. Jag tycker det känns som om det var igår som jag kom ner i elevhallen och Dennis satt där. Jag tycker det känns som om det var igår som vi skrev sms om saker som inte alls skulle föra oss till ett förhållande. (Okej, inte igår. Men nyligen!)

Men det är inte så. Det är ett halvår sedan allt detta hände. Ett helt jäkla halvår. Shit. Men det är exakt 4månader sen som det verkligen blev han och jag.
"Hoppas du sover gott flickvän <3" - Ja, 4månader sen fick jag det smset. Gud vad tiden går snabbt! Men det är dock 4månader fyllda med allt. Så jag är nå så sjukt glad över dehär. Jag är lycklig så inibomben!

Jag älskar min Dennis. Mest!

Nog om kärlek, nog om min kärlek. Jag sitter själv här hemma hos Dennis nu, då han är i skolan. När han kommer hem så vet jag inte vad som händer. Något kanske? I alla fall så åker jag hem imorgon igen, sen blir det att fira bästaste AnnIrene på hennes stora dag(I efterskott). Det blir nog trevligt det, tror jag.

Men ja, nog för mig. Har inte ens något att skriva. Hoppas alla får en bra helg!

hemma idag

Ja, idag har vi igentlgen fridluftsdag men eftersom att ingen hade så stor lust at hänga på till Kläppen, så stannade jag hemma. För jag är inte så pigg på att gå 1½mil. Usch nej. Inte i dehär vädret i alla fall.

MEN ETT STORT GRATTIS TILL VÄRSTA BÄSTA ANNIRENE SOM IDAG FYLLER 18ÅR! :)
Hoppas du får en toppen dag, på Lördag ses vi i alla fall.

Men jaja, nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen blir det att packa väskan. För 15:48 tåget hoppar jag på sen, jag ska hem till min Dennis! Saknade människa. <3

Nog för mig. Hoppas alla mår bra?

hemma

Skolan sög hårt idag! Om jag ens kan kalla dagens "skolgång" som skola? Nja, jag tror faktiskt inte det.

Inga lektioner, och redovisningar som ingen kommer och tittar på. Hur kul är det att göra arbeten när ändå ingen annan vill se dom? Precis, hur tråkigt som helst!

När jag tänker på det nu. Jag hade hellre gjort ett eget arbete om det än en stor Monter som alla ska få läsa på. (Även om ingen gjorde det) Visst, det är inte alltid så kul att göra arbeten heller, men hellre det än något helt ovärt som bara kunde få betyget G.
"Ja men ni som har varit här och redovisat får ju G, men mer än så kan ni inte få" - Ja men tack för det då!

Jag skulle gärna få in ett fett stort MVG pga att vi var där och redovisade BÅDA dagarna. Och till och med missade en lektion pga det. Ja, det är tillåtet att vara sjuk. Men det är ju lite genomskinligt att de som ska redovisa är det, på samma dag? Ja, eller ännu mera genomskinligt att en av gruppmedlemarna var i skolan, men inte på redovisningen. TACK TILL VÅRAN ÄLSKADE GRUPP SOM INTE ENS BETER SIG SOM EN!

Men ett plus till mig, AnnIrene, Pernilla och P. Som skötte allt själva. ALLT!
Förlåt, men jag blir sur på att ingen annan av dom tre som KUNDE vara där, var där.

Nog om arghet. Jag saknar min Dennis och jag vill åka dit nu. Men jag vet inte hur det blir med den saken. ♥

skolan

Nu har jag setat här i skolan sen halv 9. Nej jag har egentligen inte ens en anledning att vara här.

Jag och Orren bestämde oss för att gå hit, vi skulle göra klart lite grejer till idrotten. Men hur mycket har vi fått gjort då? Ja precis, typ inget. Värt. Vi hade liksom kunna sovit ända till nu. Så hade vi kunna kommit till skolan nu.

Cattis sluta förhoppningsvis snart, då blir det upp och käka se gå till Aulan och "redovisa" samma arbete som igår. Ja, jag kan inte påstå att det är speciellt mycket till att redovisa. Det är typ som en mässa? Där folk går runt och kollar och vill dom något så frågar dom. Men är det någon som frågar? Nej verkligen inte, extremt tråkigt. Förstår inte ens varför vi gjorde det.

Nej, nu ska jag sluta. Skriver väl när jag kommer hem. ♥

bilder = stjäl allas ögon!





Bilderna är tagna av AnnIrene. Här & Här hittar ni henne ;)

Nu ropar sängen, godnatt! ♥

redovisning

Idag så har dagen varit rätt lugn. Men efter lunchen så blev jag och AnnIrene väldigt irriterade på att dom som idag skulle ha redovisat temaarbetet (det som vi arbetat med de senaste torsdagar, som ni kanske minns?) tydligen var sjukskriva. Ja men kul att båda två skulle vara sjuka på samma dagar då? Nej inte precis. Så då fick vi ca 1timme försent(?) springa runt och ställa upp vårat arbete, samtidigt som vi därför missade våran lektion. Men jaja, sånt är väl livet. Vi vill ju trots allt ha betyg.

AnnIrene tog öven två bilder på vårat "vackra" arbete, jag ska fråga henne sen om dom så kan ni få se.

Men nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas alla har en bra dag! ♥

kommentarer

Ursäkta mig om jag inte svarar på era kommentarer eller om jag kanske svarar med 100likadana svar? Jag vet inte hur det ser ut för mig. Men min blogg krånglar. Så nu får ni vänta med normala svar tills allt är som det ska. ♥

today was the day

Jag undrar vart alla var idag. Kanske bara vara halva klassen som var i skolan. Det känns ju konstigt, för vi brukar ha bra närvaro. Ibland. Blir kanske lite sämre med tanke på det sjukt jobbiga schemat!
Nog om skola.

Jag har kommit på att Cattis är bäst! Hon har nu lovat, kom ihåg lovat! Att ett Hej kommer nästa gång. Ja, ska bli kul att se om hon håller det löftet. Hoppas!

En sak till, jag lånade en bok i skolan idag. Innan jag dör. Är det någon som läst den? I alla fall så läste jag en grej som påminnde om mig och Cattis;
"Vårt skratt, det låter alldeles fantastiskt. Trots att det gör ont, så älskar jag det. Att skratta tillsammans med Zoey är absolut en av de saker jag gillar allra mest, för jag vet att vi båda två har samma dumma bilder i huvudet. Hon behöver bara säga: "Ett mansstuteri kanske vore nåt", för att vi ska bli hysteriska av skratt."
Just mansstuteri kanske inte får oss att skratta, men vi tänker alltid lika. Vi har alltid samma bilder i huvudet och vet ni vad? Vi har sjukt mycket att skratta åt, som ingen annan förstår sig på. Det är det som är så bäst med oss. Haha.

Såhär såg jag i alla fall ut idag.





Linne - Gina Tricot 99kr
"Nät"linne - New Yorker 129kr
Strumpbyxor - H&M tror jag. (Gamla)
Liten tröja - New Yorker tror jag. (Gammal)

Nog för mig nu ska jag läsa i min bok! ♥


ny säng

Nu har jag en ny. Den är tillfällig men efterlängtad att sova i. Så efter att jag pratat klart med Cattis i telefonen så ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag inviga min säng. Haha!



Hur har eran helg varit?
 ♥

1 februari

Det tyder på att snart så blir två till av mina kompisar 18år.
Det tyder på att snart så är det alla hjärtans dag.
Det tyder säkert på mycket mer också.

Men ja, vi är inne i andra månaden på år 2009. Och jag har fortfarande ingen speciell känsla av att det är ett nytt år. Konstigt men sant.

Förhoppningsvis så får jag snart en ny säng i alla fall, men den är dock bara tillfällig tills jag får en helt ny. Haha. För det är så att den jag har nu, den är väldigt liten och väldigt hård. Eller vad säger du Cattis? Så nu ska jag få en som i alla fall är typ oanvänd och större. Skönt!

Jag har egentligen inte ens någonting att skriva, bara att det är söndag. = skola imorgon. Usch!

Nog för mig, jag skriver ju inte ens någonting. Haha! ♥

RSS 2.0