kärlek.

Det är faktiskt ett starkt ord. Mycket starkt.

Jag tror dom flesta faktiskt har fått uppleva det på något vis, någon gång i deras liv. Eller? Jag har fått uppleva att vara kär, hur många gånger som helst. Men att få kärleken besvarad har bara hänt två gånger. Och det är bara en av dom gångerna som det ändå blivit ett förhållande. Det är det jag har nu.

Men ett förhållande? Jag har alltid drömt om ett. Men innan man går in i det. Vet man verkligen vad det innebär då? Det tror jag inte att jag visste. Jag har alltid vetat att problem kan uppstå, att man måste kämpa. Jag har vetat vad som varit viktigast i ett förhållande osv. Men det är inte allt.

Jag hade en kompis som misste alla sina vänner pga att hon blev tillsammans med en kille. Efter det sa jag att om jag skulle få en pojkvän. Så skulle han låta mig vara lika mycket med mina vänner. Annars skulle jag dumpa honom. För mina vänner hade jag från början, mina vänner har alltid funnits vid min sida, mina vänner är dom viktigaste jag har. Därför är det bland det viktigaste som finns, att ge varandra lite egen tid.

Dom gick även igenom en tuff grej under dom första månaderna. Och jag vet hur dom båda mådde då och ja, saker gick inte bra till. Därför vet jag även pga det, att man måste kämpa. Man får inte bara ge upp. Jag sa därför alltid åt mig själv att OM det skulle hända, så måste man klara sig igenom det. Och det är ju så, älskar man varandra och det inte är en allt för stor sak som hänt. Så kan man faktiskt försöka glömma(vilket är svårt) och gå vidare.

Men ja, ett förhållande är faktiskt inte lätt. Man kanske säger allt innan man går in i ett förhållande. Sen när man väl sitter där, tillsammans med sin pojk-/flickvän, så kanske man glömmer allt. Man kanske ger all tid åt honom/henne och glömmer sina vänner? Man kanske kommer in i en fas då bara bråk uppstår och man glömmer helt bort att man måste försöka. Måste försöka reda ut allt.

Men en sak som jag kom på idag då jag läste L's blogg. Det är inte alltid så lätt, i början. När man ska träffa pojk-/flickvännens vänner. Tänk om dom skulle tycka illa om en? Tänk om dom verkligen inte skulle klara av en. Hur skulle då allt bli? Jag bryr mig självklart om mina vänners åsikter. Men det finns ju gränser också. Är det så att den jag blev tillsammans med var taskig mot mina vänner, då skulle jag inte klara av att vara tillsammans med honom. Tror jag inte.

Men, är det så att någon utav mina vänner nu, skulle börja klaga på min pojkvän. Då skulle jag faktiskt inte bry mig. Jag älskar ju honom, jag vill leva med honom. Då får dom klaga. Men jag vill att dom ska se att jag faktiskt är lycklig tillsammans med honom. Jag vill att dom ska kunna vara glada åt att jag är glad, i alla fall försöka. Jo, självklart bryr jag mig om mina vänner inte tycker om min pojkvän. Men jag skulle aldrig dumpa honom pga att dom inte tycker om honom. Jag skulle bara se till att umgås med dom på olika håll så att dom slipper träffa varann. Enkla lösningar.

Men ja, oavsett vad, så älskar jag min Dennis. Och jag ångrar inte att jag startat upp ett förhållande med honom. Tvärt emot, jag är stolt. Känner mig stolt över att vi faktiskt kan klara det. För det är inte alltid en enkel uppgift. Och vårat förhållande är faktiskt bra, för vi båda klara av att vara ifrån varandra och ge varandra egen tid. Han är med sina vänner och jag med mina.
Dom kommer aldrig att glömmas bort i någon mörk skugga som bara blir till ett minne. Aldrig.

Jag älskar mitt liv förfan! ♥

kjh

Ja, en bra jävla rubrik men jag vet inte vad jag ska skriva. Därför slutar jag nu.

Hoppas alla har en bra helg?

shopping!

Ja, äntligen fick jag mitt studiebidrag. Jag är så bra så det redan är slut. Tyvärr.

I skolan idag så pratade jag med syon, så istället för att behöva söka om "utökat program" för att jag får 50poäng för mycket, så ska jag hoppa av matte B. Matte B är ju en kurs som jag ligger jätte mycket efter i just nu, och den är bara värd 50poäng. Så nu ska jag hoppa av. Skönt!

Efter maten så hade jag och Cattis veckans roligaste. Jag och en till(kan vara olika) brukar alltid dra Cattis från matsalen till skolan eftersom att hon har så halkiga skor. Men nu fick jag dra henne själv så jag föreslog (på skoj) att jag skulle dra henne ner för en liten backa och självklart säger hon: Jaaaa! Helt överlyckligt, så vad gör jag inte? Jo, jag börjar springa ner för backen och samtidigt dra i Cattis och hon bara skriker, sen glider hennes fötter in mellan mina och då ralmar jag bakåt så att hon ramlar i backen, sen ramlar jag på henne. Åshiises vad vi skrattade!
Det låter kanske inte så kul, men det var det :)

Efter skolan hoppade jag på tåget tillsammans med Cattis. För hon skulle till Eskilstuna och jag skulle shoppa. Så nu är jag hemma igen efter ca två timmar i Västerås. Hela mitt studiebidrag gick i alla fall åt, det är ju inte mycket pengar, men det är ju trots allt idag vi fick pengarna. Så sån slösa som jag är, så får jag därför klara mig en hel månad utan pengar, IGEN! Jag måste skärpa mig. Men jag är trots allt nöjd med alla mina köp, ibland kommer jag hem och ångrar lite och funderar, varför köpte jag den? Hm, det är då man blir lite smått irriterad på sig själv.
Har ni gjort så någon gång?

Resten av kvällen blir väl till att käka tacos med familjen sen ska jag nog sätta mig och glo på lite filmer. Jag vill pusta ut efter all skola. Hur har eran dag varit? :)

Smakprov på vad som handlats in idag.
Tunika - Gina Tricot 149kr
Leggings - Gina Tricot 79kr
Liten tröja - New Yorker 29kr

Billigt och bra skulle jag säga. ♥

haha

Glömde bort det, duracellkaniner!

livet ut?

Jag och Cattis har snackat mycket om förhållanden hit och dit idag. Är det så att man redan idag verkligen kan finna sin kärlek och sedan hålla ihop till döden? Klart man kan! Men hur många är det som klarar det utan att någon gång under tiden, vara med någon annan? Såklart kan man klara det också, vilket vore bäst!

Men tänk om det är den första killen/tjejen man träffar på det viset, den första man kysser, den första man ja.. Gör allt med. Tänk om det är den första någonsin och sen ska ni leva hela erat liv tillsammans. Kommer inte någon utav dom någon gång då få lust att "testa någon annan" (misstolka nu inte detta, låter sjukt fel, men ni kanske förstår?).

Då kom jag att tänka på min mamma och pappa. Mamma var ju lika gammal som mig när dom träffades. Så jag frågade mamma sen om någon utav dom någonsin vart med någon annan under deras förhållande, men det hade dom faktiskt inte! Så tur är väl det, fast då hade ju dock dom haft förhållanden/vart med någon annan innan. Men ja, det vore kul att se. Om man kan vara tillsammans med den första killen/tjejen någonsin och hålla sig till det, resten av livet. Vad tror ni? :)

Underliga funderingar vi har, men det är ju faktiskt sant. Jag älskar visserligen min Dennis och som Cattis sa; Det är ju inte direkt så att ni kommer vara tillsammans resten av livet liksom. Eller jag tror inte det. Men det är kanske sant, man vet aldrig vad som händer, det har ju bara gått snart 4månader. Allt kan hända, men hoppas kan man alltid. Jag vill leva med honom! Men som sagt, vi är unga ;) ♥

bästavän

Dagen var seg som satan, temadag. Men det var sista gången idag. Skönt! Dock är jag inte alls nöjd med det vi gått till.

Efter temat så blev det fika med Cattis som vanligt,(fast innan det då blev hon "kär", fett sött allt var!) gott värre. Sen följde jag med henne hem och vi hade våran spela-kort-stund. Trevlans. Jag älskar min bästaste. <3

Nu lagar jag mat, så jag skriver sen. Måste skriva av mig om en grej! ♥

tråkigt mycket jag har i hjärnan? nej kanske inte

Varför bara känner jag att jag vill skriva hela tiden när jag ändå inte ha något vettigt att skriva? Jag tycker verkligen om att skriva tror jag, för jag kan skriva massor! Det tror jag i alla fall att min älskade Dennis är skaplit medveten om vid dehär laget. Visserligen så skriver jag känslor då, inte ... blogg.

Men vet ni vad, jag satt och läste lite i min blogg igår och nu hade jag tänk att sitta och göra lite kategorier tror jag. För att OM, det är så att någon letar efter något speciellt här, så kanske det blir lite lättare då. Låter det bra? Vilket fall så ska jag fixa det nu.

hihi!

Denna header stannar nog ett tag, känns bra!

Dagen har varit seg och jag är tyvärr för trött för att orka skriva något seriöst. Hur har eran dag varit?

i skolan

Jag är lite lagom irriterd för jag är medveten om att jag just nu egentligen skulle kunna sova istället för att sitta här. Trafikkunskapen var inställd, jobbigt värre. Men visst, man kan väl se det som en positiv sak att sitta i en rutten datasal i ca3 timmar?

Haha Orren sitter och läser min blogg och hon skratta. Jag är grym! ♥


now i just wanna strangle you

Min lärare sa så till mig i fredags, jag tyckte det var elakt. Men jag får väl skylla mig själv när jag inte kommer på vad jag har för hobby. Isch.

Ja, jag har faktiskt knappt någon hobby. Jag har inget att kalla en hobby. Vi skulle berätta om något som inspererade alla i klassen. Så det kunde vara en hobby, eller ja, vad som helst. Min lärare försökte i alla fall hjälpa mig att komma på något, frågade om vad jag gjorde på fritiden - ehm, sitter vid datorn? Det är typ det jag gör. Hur tråkigt det än låter, så är det sant. Sen fick jag frågan vad jag hade för favorit sak i mitt rum - sängen!

Det är faktiskt sant, liksom mitt rum är tråkigt, jag har min älskade dator ja. Men jag skulle nog hellre ha en säng än en dator, en dator är kanske roligare, men tänk om man inte hade en säng. Den är bra till mycket. (tolka hur ni vill!)

I vilket fall, vet inte ens varför jag kom in på det. Men får en lärare äns säga att den vill strypa sin elev? Haha!

home

Jag är hemma, dock sen en och en halvtimme tillbaka. Men i alla fall så ja, har jag ens något att skriva?

Är det någon som någon gång kan känna att alla inte är rättvist behandlade? Jag känner inte själv att det är så mot just mig, men just idag så har jag faktiskt tyckt synd om min stackars Cattis.
Enligt vissa lärare så kan man tydligen tvinga elever att gå på "möten" som dom inte vill, men enligt andra lärare så kan ingen någonsing tvinga någon till något? Hur ska dom ha det egentligen?

Visst okej, vi lottade fram vem som skulle gå på "mötet" av alla i klassen, det är då ett rättvist sätt. Men vi sa även att - dom som varit där förut, skriver vi inte upp. Cattis hade varit där förut, Cattis vägrade gå dit ifall hon blev vald. Och vad händer? Jo, det är hennes namn som ropas upp, även fast hennes inte ens skulle stå med? Ja. Det är sjukt hur alla ibland kan säga saker med sen göra precis tvärt emot.

Och att en person i en klass på ca20 st kan få så mycket särbehandling (Utan att behöva det? In my ass!) är sjukt! Denna personen är dock inte Cattis, utan henners värsta fiende. Typ.

Okej, jag kanske överdriver, men det blir ungefär såhär vi kan se på allt. Jag kan inte påstå att jag tycker det här är rättvist? Skulle jag bli lärare så skulle jag aldrig tvinga någon, visserligen så skulle jag aldrig göra det nu heller. I alla fall inte om sånna här saker.

Förlåt, men jag var tvungen att skriva av mig.

Det är inte lätt att få en syl i vädret när Cattis är i farten så det är lika bra att skriva istället för att prata. Haha!  ♥

orkar inte!

Jag sitter i skolan nu, naturkunskapen som vanligt och jag fattar fortfarande ingenting! Fy vad sur jag blir.

Sen är jag nå så sjukt skoltrött så det finns inte. Tips för att få bort det? Tack!


så underbart

Nu har jag varit lite borta från denna blogg. Förlåt för det. Men det är så att igår så åkte jag iväg till min pojkvän.

Vi började med att bara sitta hemma och ta det lite lugnt framför datorn fakitskt, innan vi for iväg till Västerås där vi käkade på donken tillsammans med hans bror och hans flickvän. Efter donken så stack vi på bio där vi tittade på Yes Man, helt klart sevärld enligt mig. Och antagligen enligt alla andra inne i biosalongen också, för gud så alla skrattade. Nästan så man skrattade mer åt folkets skratt än åt filmen, inte för att filmen var tråkig utan för att ja, vissa har roligt skratt ;)

Men nu ska jag inte vara elak. Efter det blev det hem och mysa extra mycket eftersom att det har gått nästan hela 2veckor innan vi sågs sist, mycket mys och sen somnade vi. Reletivt tidigt tror jag. Men det underbaraste var ju trots allt att jag somnade i hans famn, finns ingenting bättre.

Idag åkte jag i alla fall hemmåt och ja, nu är jag hemma. Tråkigt, men det blir ju lätt så. Imorgon är det skola igen, som vanligt. Är faktiskt riktigt skoltrött. Någon annan som är det?

Nu ska jag ta någon macka tror jag sen ska jag nog försöka sova. Hur har eran helg varit? :) ♥

header

Ja, den är ny igen. Förlåt, men jag tröttnar så snabbt. Kanske byter tillbaka snart, we'll see.

Nu ska jag sova, godnatt! ♥

in my hole life

Jag har sökt och jag har slutat bry mig.
Jag har gjort allt för att finna någon som jag skulle få uppleva allt dehär tillsammans med.
Allt dehär mysiga och underbara. Kanske till och med bråken som följer med i svängarna.
Bara jag fick vara med någon jag älskade och någon som älskade tillbaka.


Nu har jag dig, jag kan ligga och titta på dig hur länge som helst när du sover. Bara se på dig och allt annat existerar inte längre, det är bara du och jag. Jag har många gånger sett på dig och tänkt "tänk att han faktiskt är min!" - jag är lyckligt lottad som har fått dig. Jag är lyckligt lottad som har dig kvar.
Jag kan inte längre tänka en tanke att faktisk leva utan dig. Det skulle bli alldeles för tomt och tråkigt. Det är din närhet, den gör så att jag bara vill krypa in i din famn och aldrig gå där ifrån mer. Den gör så att jag verkligen känner att det är där jag hör hemma. När jag ligger i din famn och hör dina hjärtslag så ryser jag i hela kroppen. På ett bra sett. Jag älskar känslan så sjukt mycket. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag aldrig mer skulle få ligga där.
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag aldrig mer skulle få se dig i dina ögon, dina blåa ögon som jag bara kan drunkna i. Det är sant att jag faktiskt kan fastna med blicken i dom medans du stirrar på tvn, det är sant att jag faktiskt älskar dom. Dom blåa underbara ögon.
Men sen när du känner att jag stirrar på dig så börjar du bara skratta och då kommer leendet fram istället. Ett leende som är lika underbart som allt annat med dig, du vet nog inte att mitt hjärta tar små skutt för allt du gör. Du vet nog inte att jag kan stirra mig blind på dig, på dina ögon, på ditt leende, på hela dig!
Utan att ljuga, jag skulle kunna lyssna till ditt hjärta en hel dag, bara höra varje slag, jag skulle kunna ligga vaken hela natten och se på dig när du sover. Jag skulle kunna lyssna till allt du säger om det inte vore så att jag blev så fast i allt jag såg på. Det är svårt att se dig i ögonen och samtidigt kunna koncentrera sig på vad du/jag säger. Det är en svår sak.
Men det är värt allt anstängande. Det är värt allt. Mer än allt.

Varje gång du säger att du älskar mig så blir jag helt varm, känslan är obeskrivlig. Och jag vill bara höra det mer och mer och mer och mer! Men mest av allt vill jag bara veta att det är såhär det kommer förbli.
Jag vill veta att dom hinder som kommer att komma i våran väg, dom kommer vi hoppa över eller bara ta oss igenom på något vis okej? För det är dig jag älskar och det är dig jag vill göra allt dehär med, underbara som jobbiga tider, vi klarar det tillsammans.

Dennis Ekholm, Jag älskar dig bara mer och mer <3Allt i detta inlägg är skrivet av mig.
Ta ingenting utan att fråga! ©

dålig

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera, men det blir så när hjärnan är tom på inspiration osv. 

Amiis bjöd i alla fall på Cupcakes (stavas?) idag på engelskan och mums så goda dom var! Nu funderar väl säkert alla varför hon bjöd på fika på en engelskalektion? Men jo, hon valde det som uppgift att redovisa så ja. +poäng till henne.

Sen måste jag bara passa på att informera er om hur rädd man kan bli utan att tänka på det;
Jag satt i matsalen tillsammans med Orren & Cattis som vanligt(satt tre tjejer till vid samma bord) och så satt jag i min egna lilla värld och tittar ut igenom fönstret och så går det förbi lite folk och jag kolla lite vilka det är och sen reagerar jag, FREDAGS! och då blev jag alldeles rädd när jag såg han så jag tappade typ glaset på mina bestik och det bli ju ett jävla liv av det så Cattis blev ju rädd och skrek till, så då fick ju alla något att fundera över. Men ja, kul var det i alla fall.
Och ja, det är låter inte lika kul som det var och det är nog bara vissa som förstår detta. Den smällen får jag ta.

Idag blir det som alla andra dagar, massa plugg. Sen imogon blir det bio med älsklingen och sova kvar till söndag. Får se om jag skriver mer senare, nu måste jag plugga. ♥

just love that smile

Jag var hos tandläkaren, hon drog å hon slipade. Det lät illa och det tog tid.


Men säg mig någon om det inte var värt det så liksom vadå? ;


Tack för mig. ♥

hemma igen

Fy vad skönt! Nu är jag hemma, men dock så lär jag ändå fortsätta plugga.

Nu har jag ingenting att skriva igen, det är så att jag har kommit på att det nog går perioder med allt detta. Bloggandet. För ibland kan jag ju liksom sitta och skriva massa inlägg på en dag och alla har någon speciell handling, men vad har jag gjort idag då? Jo.. Jag har skrivit skit rent-ut-sagt!

Jag är trött på det här. ♥

i'm done!

Äntligen.

Såklart inte med allt, men med ett arbete i alla fall. ♥

godmorgon

Nu sitter jag i skolan, även fast jag inte börjar förrän 12:10. Men ligger man efter så gör man. Eller?

Jag sitter i datasalen och ska med andra ord plugga nu. Fy säger jag bara. Jag skulle ju inte direkt tacka nej till en säng. Men men, imorgon är jag i alla fall ledig eftersom att jag ska till tandläkaren då. Ska bli skönt! Sen är det ju bara fredagen kvar och så är helgen här, igen! Tack och lov för det.

Men nej, nu ska jag försöka få någonting gjort här så får vi se om jag skriver mer under skoltid eller om det blir först när jag komme hem. ♥


inte lika trött?

Hur kan det komma sig nu då? Igår var jag nå så oerhört trött att jag inte ens kunde sitta vid datan till halv 10. Och då hade jag inte ens gjort någonting under dagen. Idag har jag pluggat en massa och vadå? Jo, jag är inte alls så trött nu som jag var igår. Dock så höll jag till och med på att somna i bilen på vägen hem från skolan. Men jaja, något fel lär det ju vara på min hjärna/kropp!

Jag har setat och arbetat med mitt arbete om skilsmässa och så har jag även pratat med Dalle(som jag alltid kommer att kalla honom, trost hans namnbyte) om en massa "typ sånt".

Det är då det att vissa skilsmässor kan ske pga av otrohet, med andra ord satt jag och Dalle och snackade om det. Och vet ni va? Det är sjukt vad man är dum egentligen, att man skiljer sig efter kanske 7år pga att ens fru/man är otrogen. Varför? Det är väl för f*n bara att kämpa på och försöka glömma och gå vidare? Såklart är det inte lätt, speciellt inte att glömma. Men att gå vidare är ett måste! Ett måste för att alla ska må bra. Sen om nu paret också har barn, ojoj stackars barnen.

Nog om tråkigheter. Jag har pluggat jättemycket idag plus att jag ska till skolan tidigt tidigt imorgon för att få klart det mesta. Sen blir det hem och jobba likt förbaskat då också! Men men, jag får skylla mig själv. ♥

pluggdag..

Skolan var seg idag. Har i alla fall klarat av att koncentrera mig lite mer idag så det är ju bra att allt börjar försvinna ut ur mitt huvud. Och det måste jag tacka alla mina vänner för, för det är ni som hjälpt mig igenom dehär.
Alla som stöttade i fredags och alla ni som stöttat mig efteråt, tack!

Jaja, efter lunchen så stack jag och AnnIrene i alla fall till UM eftesom att jag hade tid där. Efter det så skjutsades AnnIrene hem och jag åkte hemmåt. Sen dess har jag bara setat här mest. Lite plugg har jag gjort, då menar jag verkligen lite. Men det är ju alltid något. För det ska bli mycket plugg idag. Funderar nästan på att gå och duscha nu så att jag bara kan sitta och plugga enda tills sängen? Hm. Får se hur det blir.

I vilket fall, jag är på bättre humör, allt känns ett snäpp bättre. På torsdag försvinner min tandställning som setat i ~2år, skönt, men tomt. Ja fyfsen.

Mitt liv var kanon innan helgen, helgen sög, men var ändå toppen, nu börjar allt bli bra igen. Som jag skrev förut; Life goes on.

No matter what, it always do. ♥


godnatt?

Ja det är faktiskt sant. Tankarna lutar mot sängen just nu. Är nå så sjukt trött och det kanske är bra att lägga sig i tid för en gångs skull?

Vilken tid brukar ni lägga er?

Ja, sängen får det bli. Godnatt allesammans! ♥

i'm home

Jag överlevde en skoldag i alla fall. Skönt att det bara blir en halv imorgon.

Dagen har nog gått rätt bra, men jag har inte kunnat koncentrera mig. Inte en ända gång på hela dagen. Är det någon som kan ge tips på hur man får bort tragiska tankar ur huvudet?

Jag borde verkligen plugga nu, med tanke på att det är nå så sjukt mycket som ska göras för mig. Men det är bara att min hjärna inte förstår något alls. Men jag ska försöka, sen kanske kolla på film. I vilket fall är jag hur trött som helst så jag vet inte hur det blir.

Men jag har ingenting att skriva om idag. Vissa vet varför andra inte. ♥

naturrätt?

Jag sitter i skolan nu, har natur. Jag och Cattis sitter och försöker jobba oss ikapp det som missades förra veckan. Men jag förstår ju ingenting.

Ni förstår säkert ingenting utav min rubrik heller, men det är så att jag ska "ta reda på vad man ska tänka på när man handlar om man vill vara "naturrätt"" Liksom va? Är det nån som förstår eller? Då är ni själva om det.

Jag orkar inte ens tänka, jag är hungrig och har 23.45 i tankarna hela tiden. Fan vad less jag blir på det här..

Nu ska jag väl försöka leta vidare, sen ska jag få se hur det gick på mitt prov. Det ser jag inte fram emot. ♥

bilder från fredagen


Festens första bild; Linn & AnnIrene :)


Cattis, Jag & AnnIrene <3
- ja en del hade vi ju gemensamt för den kvällen..


Linn, Cattis & Jag <3


Jag & Linn <3


AnnIrene, Jag, Cattis & Karlsson :)


Haha :) Evelina, Emil & Johanna ;)


Cattis & någon danskung, haha :)


Cattis, AnnIrene, Nettan & Jag :)
bilden är tagen av AnnIrene.


Ett stort gäng brudar, men ändå litet med tanke på antalet som var där.
bilden är tagen av AnnIrene.


Tack till alla för en så sjukt trevlig kväll, bortsett från 23.45. Jag hade sjukt kul och kommer aldrig glömma kvällen. Speciellt tack till Amiis som fixade festen. Hoppas det var en bra 18-års fest för dig! :) ♥

helgen är över..redan!

Jag kan kortfattat förklara min helg, eftersom att jag nu känner mig riktigt elak för min dåliga uppdatering.

Fredagen var en toppen kväll, ett stort tack till Amiis för att jag fick komma och ett stort tack till alla som gjorde allt så kul. Största tacket går till Cattis & resten av folket som har stöttat mig för det som händer exakt 23.45, tiden är den värsta som finns. Men vad som hände tänker jag dårakt inte gå in på.
De som behöver veta, vet.

Men för er som vet vad som hände, försök undvika att prata med mig om det. Vill helst inte bli påmind om det mer än att jag har det i tankarna 24/7. Jag är tacksam för allas stöd i alla fall <3

Vi stack i alla fall hem runt 2 halv 3 och somnade några timmar senare pga olika skäl.

Lördagen bestod av sova/film och detsamma med idag. Men fan att det är söndag redan säger jag bara. Jag vill inte gå tillbaka till skolan redan. Jag är nå så sjukt trött och har verkligen för mycket i mitt huvud för att klara av en hel vecka (minus 1½) dag i skolan. Ge mig en vecka sen kanske jag kan klara det.

Men jaja, jag ska bjussa er på lite bilder. Dock i ett nytt inlägg, för annars blir detta bara jobbigt långt. Så se ovanför ^ ♥

Jag lever

Ni undrar kanske vart jag tagit vägen? Isånna fall kan jag säga att jag lever. 

Fredagen var kanon. Men mer om det kommer imorgon då jag orkar skriva. Nu ska jag sova. Natti (: ♥

KEEF <3Nu blir det fest! Tjohej, ha en trevlig kväll :) ♥

Snart så!

Klockan börjar närma sig fest! Ska bli så sjukt kul, tror jag i alla fall. Jag är redan färdig fixad. Bara Cattis som är kvar nu, hon står i duschen nu så ska hon fixa sig sen. När vi satt på oss kläderna och är helt klara, då kan vi ta en bild och lägga in innan vi sticker iväg.

Sen kommer det la bilder från festen sen. Men, ja. Nu har jag ju inget att skriva. Bild kommer snart/senare. ♥

Allt & Inget

Ja, jag tänkte på det när jag stod och klädde på mig nyss. Tänkte på hur "perfekta" vi tjejer jämt måste vara. Visst, det är ju ett eget val. Som imorgon, då är det fest. Alla tjejer (inte alla, men de flesta) har varit och köpte nya fina klänningar att ha. Vi nämnde det igår i omklädningsrummet och en tjej i klassen höll på att bli galen. Varför skulle alla klä upp sig?
"Jag tar bara nå kläder som jag vet att jag kan decka i utan att jorden går under" - smart sagt av henne om man tänker efter. För skulle man nu dricka så att man deckade i en buske, så vem bryr sig om ett bar mjukisbyxor och en skön tröja får ta den smällen? En klänning för 300:-/ uppåt, är kanske inte det roligaste att ha sönder första gången man använder det? Nej verkligen inte!

Så är det med vissa av oss tjejer i alla fall, måste se bra ut. Det är det där lilla extra, att komma fin till en fest och få höra av alla hur fin klänning man har osv. Jag klär mig dock inte fint bara för att få höra hur fin klänning har jag etc. Utan jag klär mig finare bara för att det är kul. Det samma gäller sminkning. Själv tycker jag att det är nå så sjukt skönt att gå till skolan utan smink. Men ändå sminkar jag mig. Jo, för att det är kul! Inte för att "se bra ut", det är liksom ja.. Jag är jag, utan smink. Dock med smink också, för jag använder såpass lite smink att det egentligen inte spelar så stor roll. Men jaja. Kanske bara är jag som är sån?

Sen har jag kommit på en sak idag. Jag är rätt elak i mina tankar. För jag var kär i en kille i ca4-5 månader, sen kom det en annan tjej från ingenstans och dom blev tillsammans bums. Typ. Vilket gjorde att jag vägrade tycka bra om henne! Men vet ni vad, hon gjorde ju mig en tjänst. För killen hade inga känslor för mig, jag var olyckligt kär. Inte glad åt en massa sprudlade kärlek mellan oss precis. Så hon hjälpte mig, så isället för att förbli olyckligt kär lääängelänge, så släppte jag honom ur mina tankar osv, efter 6månader. Ja, så tack till henne. Läser hon så vet hon vem hon är.
Jag hade bestämt mig för att hon var en elak typ, haha! Helt sjukt. Men jag har haft fel. Hon är toppen. Hon är snäll och i ärlighetens namn; Hon fick skuldkänslor för att hon "tog honom ifrån mig", eftersom att hon trodde att något var på G mellan oss. Men så var det ju inte. Så vännen, bort med skuldkänslorna. Du har hjälpt mig. Tack! :)

Haha, ett långt och onödigt inlägg? Jag vet inte. Men nog om allt, jag fick i alla fall skriva av mig liiiite av allt som jag vill kasta ut ur mig just nu. Men jag är glad åt mitt liv som jag skrev i förra inlägget. Vet ni varför? Jo, för att jag kan lära mig att acceptera folk även om jag sagt att jag verkligen inte "ska" tycka om personen i fråga. Jag tycker det är bra. Jag vill verkligen försöka ge alla en chans. Sen har jag mina underbara vänner, min underbara familj och min älskade pojkvän. Allt detta gör ju livet bara ännu bättre. Dock sa jag även detta; Vissa dagar är sämre än andra. Så är det för alla. Men man får klara sig igenom dom, life goes on!

Nog för nu, nu ska jag läsa. ♥

Torsdag = Fika

Ja, det börjar nog bli en vana de dagar då det är temadagar, jag och Cattis tar en fika. Jag kan ju bara säga att jag är nöjd med att mitt liv är som det. Jag kom på det nu, jag är faktiskt glad åt allt jag har. Visst, det blir trassligt ibland. Men nu när jag tänkte på det.. Allt är faktiskt riktigt bra! Men bättre blir det la? Imorgon blir det party ju!

Men nu ska jag fixa mina naglar. Skriver mera snart. ♥

Ny header

Ja nu har jag fixat en ny. Mer än headern tänker jag inte ändra, för då kommer ni snart bli galna på mig. Jag vill egentligen ha någon färg tror jag. Men jag nöjer mig med black and white ;)

Abort har N gett mig som förslag att skriva om, jag har funderat på det. Hm.. tonårsaborter?.. hm. Mer förslag? :) ♥


Vad?

Ja nu stog det inte datum där uppe, som det alltid brukar göra. Men jag har bestämt mig för att börja skriva en rubrik som har lite med själva inläggen att göra. Och nu undrar väl ni vad "Vad?" ska ha med detta att göra?

Jo, jag sitter och är full av massamassa saker jag skulle kunna skriva om, som dagens ämne. Men jag vet verkligen inte vad jag ska välja, jag vill bara skriva av mig en massa och få folk att tänka till. Jag brukar vara bra på sånt. Men just nu så är det nog lite jag själv som behöver tänka till. Med allt.

Men jaja, jag längtar till fredag. Då blir det fest. Ska bli skönt att få göra något annat. Något med massa kompisar, klasskompisar och även nytt folk. Fyfasen vad skönt det ska bli! Tro det eller ej, men jag har saknat festandet lite faktiskt.

Nog om onödigt babbel. Jag vill skriva något seriöst. Men vad? ! ♥

14/1 -09!

Jag sitter i skolan. Jag har tråkigt. Jag är trött, snälla låt mig sova..

Hejhej ♥

14/1 -09!

I'm home.

Min dag har sovits bort, skönt men ändå tråkigt. Men ja, nu är klockan halv ett så jag ska väl fixa mig för sängen och se om jag kan somna. Annars får jag väl sätta mig och kolla på film eller något annat.

Nu ska jag inte skriva mer, för jag har inte ens något att skriva. Säg mig vad jag ska skriva om! ?


Hejhej ♥

12/1 -09!

Jag sitter i skolan. Jag och Cattis har sluppit mycket av skolan idag. Skönt!

Jag vaknade utav Dennis kl. 06.00. Jag var totalt trött och det var eftersom att jag bara sovit ca 2timmar. Dennis hade inte ens sovit någonting, så han var helt pigg. Vilket gjorde mig liiiiite irriterad. Haha. Men han fick ju i alla fall mig att vakna, vilket var huvudsaken.

Jag och Cattis har varit hos tandläkaren och på um. Därför har vi sluppit med hela (nästa) två lektioner! Skönt. Men när vi väl kom tillbaka till sista lektionen så kunde vi verkligen inte låte bli att skratta. Oj vad mycket vi tänker lika. Lektionen är dock inte slut än. Så jag ska väl börja jobba nu, sen bär det av till tåget och hem till Dennis igen (:

Hur har eran dag varit?

Hejhej ♥

10/1 -09!

Snart ska jag packa, sen åker jag till min älskling. Jag blir kvar ända till tisdag den här gången. Det är första gången jag ska dit då det är skola för oss båda, vi får väl se hur det går.

Men det blev lite panik, då tågen är så förbaskade elaka ibland:
16:24(precis utkommen ur duschen&inget är packat) - Kollar tågtider. Kul, sista går 16:48!
Ja det är då men blir galen på att tågen inte går oftare, även om det är helg. Men jag blev även sur på mig själv eftersom att jag faktiskt kunde ha tittat tågtiderna tidigare. Men ja, tågen borde skärpa sig. Fler tider!

Men det fixade sig såklart, jag har föräldrar och dom har bil. Jag ska dit när väskan är packad och magen är full med mat. Så nu ska jag packa. Hoppas ni får en bra helg.

Hejhej ♥

9/1 -09!

Det kommer antagligen hinna att bli 10/1 -09. Men tänk er att det är fredagen den 9e Januari 2009! Okej?

Nåja, tack till Cattis för en dag, en dag fylld med skratt och trötthet. Precis som det alltid är för oss. Kalas. Men i avesta hittade jag inte alls så mycket som jag ville, jag trodde mina pengar skulle gå åt. Men en klänning, örhängen och strumpbyxor fick jag med mig hem. Dock blev jag av med ca600:- på det, så av 1000:- är det bara 400:- kvar. Det är jobbigt. Men snart kommer nästa studiebidrag, toppen.

Någon blid får ni inte se. För det är till nästa fredag så det ska inte få vara någon som kopierar min fest-outfit. Men det kommer säkert att komma bilder där ifrån sen, då får ni se hur sjukt fint allt är. I alla fall på en snygging som mig! Yeah right.

Cattis har i alla fall tagit min data under hela den tiden vi var hemma. Jag läste som jag vill vara så länge och fan(!) snart är boken slut. Hoppas allt slutar bra. Men vet ni va? Käre Cattis har gjort en ny header och tack vara Dalle så har hon fått in musik och vadå? Jaaaa, jag blev också helt sugen på att fixa en ny header. Har dock flera som jag aldrig använt. Men det är så sjukt kul att göra dom. Men blir det allt för jobbigt när jag gör om hela tiden?

Ja, Cattis jag vet att jag länkade till han jag med, men känns elakt att nämna honom men ingen får reda på vem proffset är. Så nu vet ni alla. Hans blogg är baro (:

Nu orkar jag inte skriva mer. Läsa mer bok sen sova tror jag det blir. Cattis sluta göra mig så trött!

Hejhej ♥


9/1 -09!

Snart bär det av till avesta med bästavän. Dagen började tråkigt. Liksom fredag och inga planer? Ja så låg det till.

Nu är dagen planerad och toppen. Eller nja, planerad? Jag och Cattis ska i alla fall ta bussen om ca 40minuter till avesta. Det ska bli trevligt.

Haha, vi satt precis och pratade om trevliga minnen där ifrån. Men nu ska jag sluta skriva. Försöka lära Cattis lite vett :)

Hejhej ♥

8/1 -09!

Världen är liten, en skånebo har bott i Fagersta. Tror ni mig?

Det är sjukt ibland vad så mycket kan hända, så mycket man kan lära sig och så mycket ett misstag kan ge en. Positivt eller negativ? Ja båda går lika bra. Har ni märkt det någon gång?

Ni kanske inte ens förstår vad jag snackar om? Hm, ett exempel kanske? Ehm.. jag tar dagens grej:
Orren lånar min mobil för att skriva till en som har operatören tre, hon råkar då byta plats på 1an & 6an när hon skriver nummret (detta kallas misstag). Senare samma dag får jag svar från nummret. Det visar sig att han är 17år. Han bor i skåne. Han har bott i Fagersta? Är det något fel på min hjärna så jag har inbillat mig eller kan det verkligen vara så?

Haha, det är faktiskt sant. Ja okej, det är inte så märkvärdigt. Men det var ett misstag Orren gjorde och det gav mig en trevlig "sms-kompis" - hur länge det varar hänger på mig "fortsätt skriva tills du inte orkar mer". Vi får väl se vem som tröttnar först helt enkelt.

Nog om det. Det var bara en kul grej. Jag har börjat läsa boken som Cattis tipsade om, och yesyes. Du hade så rätt. Den är brao! Jag har dock inte kommit så långt än, men den är ändå bra. Det är väl så det ska vara? Ja precis.

Därför ska jag nu lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar, kanske lär äta något först också? Nåja, godnatt!

"Första och ända bilden jag skickar till dig Cattis och det är rätt" - Jag är sjuk. Du är sjuk. Vi är sjuka. Vi lever i våran värld ingen annan förstår. <3

Hejhej ♥

8/1 -09!

Ett tack till Cattis & ett stort tack till mig?

Tack till Cattis för en sådandär trevlig dag på "stan" och stärkelse av magmuskler. Och en till bjudning på fika. Haha plus en maaaassa parfymer och klädor. Och godis, hon tycker att jag ska bli tjock!

Tack till mig för att jag ska köpa hörlurarna av Makke och sen ge dom till Cattis. Jag bara köper saker jag inte ens ska ha själv, 150:- hejdå.

Sen så måste jag ju få lov att skriva av mig om mina och Cattis skrattattacker såklart. Sånt vill ni veta. Ellerhur?

Vi börjar i matsalen då Orren & Cattis hade en disskution om Orrens lillebrors pengarspara:
Cattis: Han är liteN och det är lite pengar.
Orren: Ja?
Cattis: Ja, han är liten och det är lite pengar!
Orren: Jaa precis! Han är liten och det är mycket pengar.

HAHAHA! Det här är nog en grej som man måste vara med om för att förstå, tyvärr. Man måste höra betoningen på ord och allt. Haha, synd att ni inte känner oss väl.

Sen så kan vi ta dehär då jag & Cattis är inne på en affär där hon ska köpa minneskort:
Cattis: Men du, i min förra mobil, då försvann all min musik när jag tog ut minneskortet. Varför blev det så?
Killen i kassan: För att den ligger på minneskortet kanske?
Cattis: Jahaaaaaaaaa! Men då fattar jag.
Jag & killen i kassan börjar asgarva.
Jag: Cattis, vaffan skulle du med ett minneskort till?
Cattis: Men inte vet jag? För att få plats med musik kanske?

Ja, hon är trögare än vad jag tror ibland. Men ja, som jag sa; Tack för en stärkelse av magmuskler. Du är bra bästavän <3

Nåja, nog om våra skratt. Hon tipsade även om en bok, så vi gick till bibblan och lånade den Som jag vill vara, någon som läst den? I sånna fall, är den bra? Jag tänkte försöka sätta mig och läsa lite i den nu, efter att jag testat linnet som jag fick av Cattis.

Ojoj, nu blev det långt. Vad har ni gjort idag?

Jag bjussar på en bild på mig och min bästaste trögvän. <3


Hejhej ♥

8/1 -09!

Nu sitter jag här i skolan med Orren. Jag slutade egentligen kl. 11 men jag har inte orkat gått hem än. Haha visst låter det mysko? Men sant är det. Första bussen missade jag pga att jag ville få i mig mat. Andra sket jag i för jag tänker istället ta sällskap med Cattis upp till "stan" sen för hon skulle kolla efter typ nåting?

Medans Makke är jättesnäll och erbjuder ett par nya plupphörlurar för 150:-, oanvända. Men nej, just DOM vill inte Cattis ha. Hon är lite rolig hon.

Men jaja. Hoppas att hon slutar snart för jag börjar bli trött på att bara sitta. Önskar bara att jag hade lite pengar så att jag kunde bjuda Cattis på fika, vilket hon gjorde sist. Men jag får väl överleva.

Nåja, nu tror jag Cattis har slutat. Så nu ska jag sluta skriva.

Hejhej ♥

8/1 -09!

Jag är vaken för skola!

Ja usch ja, halv 7. Halv 7 gick jag upp.. eller nej, tidigare ändå var det. Men trot eller ej, jag är inte trött. Haha ja, jag tror det inte. Men det är sant.

Men nej, mina tänder ska borstas sen ska jag gå mot bussen. Kanske skriver något i skolan, blir ju trots allt en sådan "fri"dag. Annars blir det uppdatering när jag kommer hem i alla fall.

And I do look like this today.


Hejhej ♥

7/1 -09!

Jag har setat och läst bloggar i timmar nu. Jag tror det i alla fall?

Jag är sån som har vissa bloggar på favoriterna i internetrutan. Där ligger det mest bloggar med unga mammor. Det är för att jag tycker det är kul att läsa hur det är. Sen så ser man hur starka alla verkligen är. Det är ganska häftigt.

Men i alla fall, i en utav bloggarna så hittade jag en annan blogg. En pappa faktiskt. Och han tipsade om en pappa som skrev om sin son som var född med hjärtfel. Jag fastnade för den bloggen direkt! Jag började läsa från första inlägget tills ja, jag har inte läst klart än. Ska fortsätta imorgon när skolan är slut.

Men i vilket fall. Han skriver så bra, han skriver så att man verkligen fastnar! Plus att det är himla starkt av han och hans fru att dom klarar sig igenom det dom gör, för dom har ju trots allt en tvåårig son också. Hemskt är det också såklart.

Men nej, jag tänker inte avslöja för mycket. Vill ni läsa ni också så gör det här! Den är värd att läsa, utan tvekan.

Men ja nu ska jag sluta prata om bloggar och ta mig en godnatt-macka. Sen ska jag försöka få mig lite sömn innan klockan ringer för skola. Godnatt.

Hejhej ♥

7/1 -09!

Nuså.

Jag kom på en sak. Nu när jag och N har setat och pratat om det ett tag. Kan man verkligen bry sig för mycket? Eller ja, jag vet att man kan bry sig för mycket. Men jag menar, jag är en sån som verkligen alltid bryr mig. Lyssnar, stöttar osv. Och det är inte bara till mina närmaste vänner jag gör så utan även till främande människor ibland. Men gör jag fel då? Det kanske är jobbigt för dom som mår dåligt då istället? Eller så är det kanske så att alla människor kanske inte vill prata med just mig om sina problem. Och det förstår jag ju, jag är ju inte precis så att jag sätter mig och skriver med en villt främande människa om mina problem. Vissa gör så, har jag märkt. Men jag skulle aldrig göra det.

Men om jag nu bryr mig för mycket. Bör inte folk säga åt mig att sluta? Jo. Så som jag sa till N:
Jag tänker inte sluta bry mig, så länge inte någon ber mig om det. Jag är född till att bry mig, så då tänker jag fortsätta.

Rätt inställning eller är jag ute och cyklar och skrämmer iväg folk? Haha. Ja, det var ju ett till sånt är inlägg som inte har med någonting att göra. Men nu ska jag väl dricka upp min cappuccino och sen ska jag borsta gaddarna och fara till tandläkaren. Vad ska ni göra idag?

Hejhej ♥

7/1 -09!

Jag vaknade lite mer i tid idag.

Men jag är inte helt vaken än, nej. Så nu ska jag äta frukost sen bloggar jag när jag kommer tillbaka.

Hejhej ♥

7/1 -09!

Ibland önskar jag verkligen att jag var vuxen.

Med vuxen menar jag, bo i egen lägenhet, ha någon liten bebis som kryper runt, har hela lägenheten inredd precis som JAG vill, allt är som jag vill och det är ingen som ändrar på det. Förstå vad skönt! Inte för att folk ändrar på grejer på mitt rum eller så här hemma, men resten av huset är inte i samma stuk som min stil om man säger så. Haha.

Men jag vill såklart inte bo själv, själv med en bebis å en lägenhet. Jag vill bo med min Dennis. Ja okej, det är tidigt att tänka dom tankarna. Men det vore ändå helt underbart mysigt att få bo ensam med honom. För jag saknar han nå så sjukt mycket, speciellt nu när jag har tankarna mot att lägga mig och sova.. själv i sängen. Då blir det bara så j*vla tomt. Usch för det säger jag bara!

Visst okej, det är inte alltid så att vi somnar och håller om varann. Vi kan somna med ryggarna mot varann. Men det är inte själva närheten jämt. Utan bara att jag hör hans andetag och jag känner värmen från hans kropp. Så då är jag helt lugn. Känner mig som tryggast då. Eller ja, tryggast känner jag väl mig i hans famn. Men det är lika tryggt och veta att han ligge bredvid mig.

Nu skrev jag precis till han att jag är konstig. Varför? Jo, för att jag sitter och skriver om det här. Vad fan kom det ifrån helt plötsligt? Men ja, alla som känner mig vet att jag är som jag är. Udda.

För att få slut på mina fingrar som flaxar över tangenterna så säger jag godnatt nu!
& Jag älskar Dennis, mycket mer än ni tror <3

Hejhej ♥

6/1 -09!

Ja nu har ännu en urtråkig dag gått. Det ska nog bli lite skönt med skola igen, faktiskt. Fast ändå inte.

Min dag har i alla fall gått åt att ladda hem filmer / göra om bilder. Kul liv? Nej. Men snart ska jag sätta mig och bara glo på någon av alla filmerna och hoppas på att någon (helst alla) är bra.

Men får se, blir nog inge mer uppdatering förrens imorgon. Då ska jag till tandläkaren också. Kul? Nja inte precis.

Jag bjussar på en av alla meningslösa bilder.Hejhej ♥

6/1 -09!

Jag och min älskade Dennis firar 3månader tillsammans idag. Grattis till oss.

Det är inte alls många som vet hur mitt liv har vart, så om ni nu kanske tycker att "hmm, 3månader? Det är ju ingenting" Men ni kan väl få tycka så då, men dom här tre månaderna har varit så sjukt annorlunda mot resten av mitt liv. Så jag är jäkligt glad åt att jag för en gångs skull, har lyckats hitta någon. Mina närmaste vet nog vad jag menar.

Nog om kärlek. Jag fick i alla fall fyra filmtips igår. Alltid något, men ni är fortfarande snåla. Illa, men sant. Men jag får väl överleva. Hoppas bara att dom är bra. Visserligen har jag inte hittat alla med bra kvalitet osv. Men jaja, livet är inte alltid så rättvist.

Nu ska jag sluta skriva massa onödigt igen.

Hejhej ♥

5/1 -09!

Någon som vill säga en bra film?

Jag vill kolla på film men jag känner att jag just nu inte har lust att se NÅN av dom alla filmerna jag har så jag är tacksam för tips. Tack på förhand!

Annars har jag inga planer för dagen, jag har stor lust till att åka till Avesta eller Västerås och shoppa lite. Men hur kul är det att åka själv? Egentligen är det rätt skönt ibland, men nu är jag inte på humör för att åka själv. Eller jo det är jag nog, men nej. Jag orkar inte. Haha. Svårt att bestämma mig.

Men nu ska jag inte sitta och skriva massa onödigt. Men glöm nu INTE! GE MIG FILMTIPS! :)

Hejhej ♥

5/1 -09! Sammanfattning år 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Ja :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Hade inget/inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej inte av mina vänner

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej

5. Vilka länder besökte du?
- Sverige & Norge

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
- Mer sysselsättning

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 11maj, 23juni, 28aug,26sep,6okt

8. Vad var din största framgång 2008?
- Hm?

9. Största misstaget?
- Sånt man lär sig av.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Sjuk yes,

11. Bästa köpet?
- Datan.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Tågbiljetter/kläder/datan

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Verkligen.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
- Bra fråga.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Sysselsatt mig

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- "Surat"

18. Hur tillbringade du julen?
- Hos mormor som vanligt :)

19. Blev du kär i år?
- Twice,

20. Hur många one night stands?
- 0

21. Favoritprogram på TV?
- Bra fråga

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
- Nej. Hatar få personer. Läs så förstår ni.

23. Bästa boken du läste i år?
- Leva med döden tror jag den heter :)

24. Största musikaliska upptäckten?
- Bra fråga

25. Något du önskade dig och fick?
- Kärleken som funkade kanon maybe?

26. Något du önskade dig men inte fick?
- Ett klart rum,

27. Årets bästa film?
- Vet ej

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Ingenting

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Ja, sysselsättning

30. Vad fick dig att må bra?
- Dennis <3, mina vänner ett plus till Tubbe, min familj.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
- ?

32. Vilka saknade du?
- Farmor.

33. De bästa nya människorna du träffade?
- Dennis <3
_______

Där tackar jag för mig, där säger jag godnatt. Det är första måndagen år 2009, hoppas ni får det bra. Godnatt!

Hejhej ♥

5/1 -09!

Jag trodde faktiskt att det skulle vara svårt att börja skriva 09, men det var det inte. 08 tog jätte lång tid! Men nejnej, 09 var enkelt. Haha.

Men jaja, jag är hemma nu. Utan min Dennis. Tomt. Kallt. Ensamt. Tråkigt. Han är saknad <3 Ja jag vet, det kanske låter sjukt att jag saknar honom redan, jag har ju trots allt bara varit ifrån honom ~6½timme. Men vet i vad? Är man kär, då är det fan jobbigt att vara ifrån personen! Någon som känner igen sig?

Men ja. Vi är inne på 5e dagen på år 2009. Själv känns det inte som ett nytt år ännu. Men jaja, det kanske kommer med tiden? Jag vill att mitt år ska blir bra i alla fall. Och vet ni va? Jag tror det kommer att blir det. För första gången i mitt liv, jag har en pojkvän! För första gången i mitt liv, jag har någon liiite annorlunda sysselsättning. Glad är jag för det.

För första gången i mitt liv, så säger jag att jag måste skärpa mig nu! (Okej, det var inte alls, verkligen inte, första gången jag sa det. Men kanske första gången jag menade det?) Skräpa mig med vad undrar ni säkert då?
- Träning, det måste jag faktiskt börja med. För mina dagar spenderas framför datan.
- Hjälp, jag måste lära mig att städa och hjälpa till mer här hemma. Jag börjar tycka synd om min familj.
- Våga, jag måste faktiskt lära mig att våga mer än vad jag gör idag. Träffa nytt folk? Prata? Smaka något? Testa något nytt? Spelar ingen roll hur, bara jag vågar mer.

Ni får hjärna hjälpa mig om ni kan, på något vis :) Tack!

Men nejni, nu ska jag avsluta detta inlägg och så ska jag ge er en lista, sammanfattning år 2008!

Hejhej ♥

1/1 -09!

Woho, det är ett nytt år! :D

Hade alla en bra nyårsafton? Jag hade det bra, men min stackars Dennis fick tyvärr ont i huvudet mot 12slaget så vi vandrade hemmåt efter det. Men annars hade vi mysmys.

Just nu sitter jag här en snabbis så jag tänkte bara fråga hur det är med er alla? :) Med mig är det i alla fall brao. Ha det bra så skriver jag sen någon gång igen.

Hejhej ♥

RSS 2.0