Did it make me smile?

Varför fan le av dedär? Vad håller jag på med? Jo jag går vidare. Men nå måtta får det vara. Lite lugnt kan jag ju ta det. Mitt liv kanske behöver dehär, kanske blir lite mer liv i det hela då. Men vaffan, skärp dig. Jag pratar med mig själv, så ni vet.

Burning years


Missing days

Jag har precis setat och tittat igenom massa gamla bilder. Eller egentligen är dom inte gamla, men ibland så känns det som det var 100 år sen. Det har varit bilder på mig&Elin, mig&mitt nötgäng, dagar med Dennis och mycket mer. Och bland bilderna på Dennis så fann jag en bild som jag tagit på hans mamma och vet ni va? Jag saknar henne också!

Ni vet inte hur hon är. Hon har varit jättegullig mot mig. Alla gånger då det varit osäkert mellan mig och Dennis så har hon alltid kramat mig innan jag åkt hem, sagt att hon hoppas vi ses snart igen, sagt att jag får ha det så bra. Efter att det tog slut nu sist så lyckades jag vara där på hennes födelsedag i alla fall och hennes kommentar till det var "det var verkligen guld på min födelsedag!" Och ni ska bara veta hur mycket hennes ord värmt mig. Hur mycket allt hon säger betyder.

Och dagen då Dennis sa "Hon har gråtit varje gång det hänt något mellan oss" då visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Idag sitter jag här. Nästintill 100% säker på att jag inte kommer vara där igen. Aldrig mer träffa henne. Det svider. Sant.

Jag saknar Dennis också. En del av mig kommer alltid att sakna honom. Även om jag går vidare. Jag älskade honom(vilket jag gör fortfarande fast på ett annat vis) och han var min bästavän. Ingen kommer kunna ta den platsen han hade hos mig så är det bara.

Och på tal om att sakna. Vart fan är mitt liv?



Trapped

Nu har jag städat lite, damsugit den här jobbiga soffan. Eller rättare sagt så är det en grön filt som bara är sjukt jobbig då den luddar väldigt mycket mot den svarta soffan. Jag har drygat med att få rent den väldigt länge nu. Och den ser väl okej ut. Diskat har jag också gjort, för 100-11 gången. Kuuuul! Nej egentligen inte, men ändå skönt på något vis.

Jag har packat ihop alla grejer nu också, förutom datan så ska väl snart packa ner den också kanske. Eller nej, jag ska bo kvar till runt fyra kanske, käka lite sen åka hem. Eller vi får se, då måste jag ju diska igen..


Btw så var det andra gången det ringde en kill"försäljare" nu som lät snygg. Hur man nu kan låta snygg? Var nån som lyckat nog var ifrån Göteborg som ringde för någon dag sen och han var till och med trevlig "haha ja men då är han ju i samma stad som jag då med andra ord ;)" Ja fan. Lite kul kan man ha.

Nej. Nu ska jag nog.. Kolla facebook då.

Safe at home

Jag ska snart hoppa i säng. Med mig själv. Så fort msn folket drar så drar jag.

I vilke fall så blire å städa undan å packa å diska imorgon när jag vaknar. Sen blir det hemfärd. Vad som händer i helgen har inte jag en blekaste om. Kanske ska pallra mig iväg nånstans? Lyckat när man är pank. Nej.

Råna en bank sa jag till min bror igår. Råna en bank så jag kan flytta hemifrån och så att jag kan åka iväg. Låter toppen, så får det bli.

Nu ska jag fortsätta mitt trevliga samtalsämne ;)

Vi joinar the fettos

Me saying:

Duuu, en kompis å jag sa precis att vi ska bli feta. Du blir inte ledsen om jag blir fet va?

The dude saying:

nejdå

du kommer nog inte bli de heller

Me saying:

Okej bra. Du, jag ska bil fet!

I vilket fall, hon sa att vi skulle rulla fram så jag tänkte.. Eftersom att du spelar fotboll... lova att aldrig ta fel på mig och bollen, okej?

The dude saying:

hha nejdå inge problem

Me saying:

Vilken tur! Blev lite orolig

The dude saying:

haha

knäppis


We aint lost, we are happy!

Jag och Linneah borde ha slagit i huvudet. Eller i alla fall så känns det så.

Jag tror många tänker under varje inlägg jag skriver "mådde inte hon dåligt?" och jo, det gjorde jag. Från veckan innan det tog slut tills i måndags. Under den tiden var det fram och tillbaka, tvek, osäkerhet, tårar. När jag fick ett säkert besked - från och med nu är vi bara vänner. Så kändes det lättande. 

Självfallet så saknar man våran tid innerst inne. Men jag är trött på att må dåligt, jag är trött på att vara ledsen och jag gör därför precis som Linneah gör, lever livet. Och vet ni hur skönt det är? Att för en gåns skull verkligen kunna leva. Alltså glatt. Utan tvekande.

Så Linneah och jag har inte alls slagit i huvudet för att vi är glada. Vi ha bara börjat om. Vi har gått in i ett nytt liv, men vi har ändå kvar det gammla. Inom oss. Men vi mår bra. Vi är glada.

Nu måste vi bara festa och supa satan!


We're free now, but we'll stick together, and live our life.

No other place

Idag är det typ sista dagen jag bor själv. Eller inte riktigt, men jag flyttar hem imorgon igen. Så ungefär.

I vilket fall ha Amanda dissat Norberg nu, åkt över till Fagersta och dragit med AnnIrene så AnnIrene har dissat Fagersta. Tillsammans med Linn. Dom har stuckit iväg på en jävla kryssning och nejnej jag är inte avundsjuk.

Men nu måste jag se vad Linneah svarade på min intressanta grej och sen ska jag skälla på Tommy. Puss

Hahahah?

Helt ärligt? Vad händer med världen? Haha, det är ju sjukt. Jag lider inte, det är kul.

Förlåt till Shlms Dennis som blev anklagad för att vara pedofil. Men som sagt. Jag är inte så van med dehär.

Haha. Undrar hur lång tid det tar innan jag vänjer mig med det här då? Haha. Jag är glad focks. Very happyface.

Det är nog som Linneah säger: Alla världens dörrar öppnar sig när man är singel.

Godspeed

Goddagens!

Jag hoppas Amanda lever, hon skulle skicka sms när hon kom hem, men hon glömde nog bort mig? :(

I vilket fall så ska jag nog damsuga resten av lägenheten nu, eller ja. Snart. Sen diska det lilla jag stökat till med. Elin kommer senare så lär ju ha det fint tills hon kommer, hihi. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med det blir väl flumma skallarna av oss och glo på x antal filmer som vanligt. Men jag måste försöka leta på batterier till min kamera, annars blir det ju allt för tråkigt :(

Är det så att jag idag/nån annan dag snart dissar sms från nån av er så I'm sorry, mitt kompis är slut och jag är pank! Med andra ord; Jag har snart inga pengar kvar på luren.

Nej, nu ska jag gå in å kolla min facabook för ovanlighetens skull sen ska jag börja fixa lite. Kanske ska duscha också? Mjo. Vi hörs!

I don't belive you

Det börjar med att Amanda klagar på att jag inte uppdaterar. Sen kommer Linneah också. Så, vad gör man inte för sina vänner? :)

I vilket fall så stack nyss Amanda. Hennes man väntade på henne utanför så att hon skulle slippa gå själv, det kallar jag sött! I vilket fall har vi fått ta igen lite skratt vi missat. Vi kollade på en film med sötaste hunden i och så kollade vi på I taket lyser stjärnorna. Sen mosade Amanda en harkrank(?) som hon var väldigt rädd för och sen innan hon stack så körde hon spanska fyllan här på golvet. Tror brors grannar tycker om det(a) Förlåt!

I vilket fall så har jag lekt lite modell idag innan pandan kom hit. Tycker John hade så bra bakgrunds väggar här hemma så jag stal lite av dom. Men nej vet ni vad, min mage börjar göra ont. Så jag ska nog joina både Sebbe, Tommy och Dennis. Alltså sova. Tror det lockar mest just nu. Men innan det:









Sist men inte minst, Sebbes favorit.

Sist MEN minst:

SÖTAST!
Tagen från google.se


Godnatt för nu börjar min mage göra ont...
 


Saknade vän <3

Jag saknar min Elin "bästavän" Skogsberg otroligt mycket, jag hoppas du kan komma i veckan! :)




Morning people

Godmorgon!

Eller ja, jag vaknade inte precis nu. Jag har hunnit käka frukost, borsta tänderna, borsta håret, byta om och damsuga vardagsrummet här. Egentligen tog jag fram damsugaren för att jag skulle damsuga av datan, som för övrigt ser ny ut nu, men det behövdes i resten av rummet också så. Men som bror sa, jag måste ju på något vis betala hyra för att jag får bo här ;)

I vilket fall så borde jag typ springa ner på ica och köpa typ juice eftersom att jag blev tvungen att dricka vatten till frukost. Vilket jag är rätt van med, men det är inte så gott. Sen vill jag typ ha popcorn. Men vi får se hur det blir med ork. Nu ska jag läsa lite bloggar å sen får vi se vad som händer.

Svar till Pappa Lunkan:
Haha jaa klart, å dady.. Jag saknar dig :(

Puss

As everyone else

I'm saying godnight now.
A happy godnight :)


 


If we keep making out.

En månad imorgon. En månad sen som jag fick beskedet att det var slut. Denna månad har egentligen inte vart speciellt mycket singelmånad eftersom att vi betett oss som om vi fortfarande var tillsammans. Utan att säga "jag älskar dig" till varandra då.

I vilket fall. Jag fick inte som jag ville, säga lite grejer öga mot öga. Så nu blev helvetet över sms och nu är det just friends. Även om jag vet att det inte kommer vara så mycket kontakt mellan oss pga det. Men men.

Skönt å ha det avslutat for real nu. Så jag slipper gå runt och undra.

I'm free now. Or alone? No.. Free :)


we build then we break

Nu är jag glad idag. Jag har märkt att jag är på bra humör. Fast min fötter börjar bli kalla så jag borde nog sätta på mig ett par stumpor. Funderar på om jag ska sätta igång en film kanske? Även om jag hällre hade haft sällskap av någon. Nån mysig eller nån rolig människa. Skulle vara kul att få träffa mina saknade vänner nån gång, men dom är ju upptagna typ hela veckan så det är ju lite tråkigt. Får kanske passa på att träffa nytt folk? ;) Haha. Gud så jag håller på.



Ni kanske ser att jag har väldigt kul? :) Ja självklart har jag det. Alltid kul att vara själv utan sysselsättning. Haha, jag är glad men ändå sitter jag å klagar. Tänk om jag bara hade haft lite pengar? Då hade jag kanske kunna åkt till typ Göteborg? Eller Skåne? Typ Uppsala? Stockholm? Eller varför inte bara Avesta? Fan vet jag. Bättre om alla kommer å hälsar på mig istället ;) För alla vill ju, det vet jag, bara att det är avstånd som hindrar. Mohaha.

I vilket fall så har jag nog gett upp. Tror det känns bäst att vara säker först. Men säker är jag ju inte förrän jag är säker på om jag gett upp.

Maybe I will know later this week.

My new home

Nu sitter jag i "min" lägenhet. Brorsan stack ju till Gbg så jag stal den på en gång. Det är liksom mitt andra hem dehär. Eller något sånt. I vilket fall så känns det bättre å ha en hel lägenhet för sig själv en bara mitt lilla rum hemma. Jag trivs hemma. Men ibland är det skönt å va själv. Även om jag kanske vill ha liiite sällskap nån dag i alla fall? :(

Nåja. Får se hur det blir med dedär. Just nu tänker jag inte så mycket på the past ;) Jag bara lever i nuet och ska jag vara ärlig så är det kul. Ända tills jag tar fram hjärnan igen kanske. Men ja, det går nog rätt framåt nu, bara jag inte fegar ur. And as a matter of fact I won't.

I vilket vis så tog jag nyss en dusch, sitter här och luktar på min nya parfym som kom hem idag. Luktar faktiskt gott! Men finns nog inget namn eftersom att det inte är en sån märkesparfym som alla köper. Jag köper inte sånt. Även om jag vill. Jag orkar aldrig.

Men nej, nu ska jag fixa mina naglar sen kanske jag ska fixa nå käk? Fast innan det så borde jag nog diska, haha. Bror lämnar aldrig disken till mig ;)


Give it to me

Från att jag skrev mitt förra inlägg så låg jag och sov lite fram och tillbaka i baksätet på bilen ända till typ 4. Sen kom mamma, pappa och bror tillbaka och vi åkte hem. Mycket jag såg utav rallycrossen. Verkligen. I vilket fall så kom kusin 2a!
 
Mitt humör är inte på topp idag. Eller ja, jag pratar som om allt är asbra på typ msn å skit. Men här hemma säger jag typ inte ett ljud. Jag orkar inte. Just nu vill jag bara flytta in i brors lägenhet så jag får tänka. Ensam. Elin har sagt mycket idag som jag faktiskt tror att jag måste tänka till på. Jag måste nog försöka. Även om jag tvekar på att jag kommer klara det. Alltid värt ett försök.

Sen är jag sur för att jag kan sitta och säga till alla andra att "ibland måste man faktiskt gå vidare också" Men jaha, om det är så jävla lätt, varför fan gör jag det inte själv då?!

Fan vad sur jag blir. Men nej. Jag ska sluta beklaga mig här över bloggen. Alla borde inte få veta hur jag mår. Alla vet ändå inte hur jag mår. Men ja, det är rätt lugnt. Jag lever trots allt och mitt liv är faktiskt inte too bad. Även om det låter så på mig. Jag är nog glad trots allt. Jag bara vill klaga av mig lite av allt som jag kan vara bra på att hålla inom mig.

So make up your mind cause it's now or never


Bilen är immig

Haha jag sitter i bilen nu. Lyssnar på lite musik och hatar dagens väder. Är ju uppe i Borlänge på rallycross och har setat ute första racet, men inte sett något. Jag satt istället med paraplyt så långt ner jag fick det. Som vindskydd. Men ändå satt jag och skakade där under. Plus att jag höll på att somna. Så jag valde att sätta mig här. Varmt och tort. Dock ser jag inte tävlingen men då får det väl vara så då. Kanske ska sova? Eller kanske sluta andas så att rutorna inte blir så jävla immiga? Äh. Hejdå

blue blue eyes

I'm tired of this, why can't it be like it used to?
I miss us..



Baby you don't want me

Dagen har spenderats i Hedemora. Följde med mamma och pappa dit och kollade på uphill rallycross, lite annorlunda bana bara. Som ni som kan engelska kanske förstår, så var det mycket uppför :p

Rätt segt bara att allt var så segt. Men när allt flöt på så var det helt okej, dock vill jag har lite mer action. Typ kraschar. Men det händer aldrig! Haha, vad elak jag är. I vilket fall så var det nog första gången som det var en kille som tog kontakten med mig idag, haha. Inte så ofta det händer.

Och imorgon blir det Borlänge istället.

På måndag flyttar jag in i brors lägenhet, så Amanda, om du ser dehär. Blir inge söndagsmys för våran del imorgon, buhu :( (ser du det som kan du ju slänga en kommentar, annars messar jag dig senare:p)

Nåja, jag vill träffa Dennis. Jag saknar honom.. Jag borde sluta tänka så mycket.

Massa jävla ogräs

Idag har jag varit lite duktig. Ligger här i sängen nu lite skönt må jag säga. Ligger dock med smutsiga arbetsbyxor som är typ 10 storlekar för stora. "Du tycker ju om gällivarehäng" var pappas kommentar. Men ja okej, i sånna fall skulle jag ju behövt en lite större rumpa som i alla fall kan hålla upp byxorna. Nåja. Jag har ett skärp på mig.

Jag har ränsat ogräs. Det är därför byxorna är på. Fyfan vad tråkigt. Men jag har hållt mig sysselsatt. Sen kommer Linneah nu och tror att hon är cool bara för att hon har fått kläder. Sen såg jag Jocke åka förbi i bussen så nu är han påväg upp till Leksand med massa kompisar (typ Alex å dom? ;p) Dom ska upp och ja semester. Var ju lite lagom fusk. Sen är Dennis i Gbg tillsammans med kompisar. Det slår ju fan allt. Men Makke har faktiskt lovat mig kläder (roliga) och två stora Nallar. Haha, som om man kan få allt man vill ha. Nej. Nåja. Dennis kommer få skavsår.

Svar till Anna:
Haha jag lovar, vinner jag en massa så kan jag köpa en kissekatt åt dig :)

Haha

Endast ett svar till Anna sen är det godnatt för min del.

Haha du, skaffar jag en sån katt då är den min! Du kommer aldrig kunna sno den för jag kommer hålla hårt i den, sötsak ju :D


More things

Nu har jag kommit på en maaaaaasssa saker som jag vill ha. Som jag kan drömma om eftersom att det är dyrt.


Hundvalp och kattunge skulle dårakt inte sitta fel.


Saker som, mobil, ipod och platt tv.


Typ nytt hår(brunett) å nya kläder.


Sist men dårakt inte minst, bilen och lägenhet!


Anna, du fortsätter väl hoppas på att jag snart vinner lite pengar va? :) Haha

I'm sorry for, not being myself

Jag är värsta hyper liksom jag fick till och med Linneah att kalla mig toker. Sure liksom.

Jag är lite arg också, jag vill ha Car Tuning Studio. Typ nått sånt? Man stylar i vilket fall bilar och jag tyckte det såg kul ut. Men jag fick nyss hem det men aa, då funkar det inte! Skit på dig jävla cpprogram. Men jag håller på att testa igen. Så det är lugnt.

I vilket fall är jag partyy sugen. Typ supa skallen av mig. Satan vad skönt. Vakna upp och inte minnas ett skit. Okej, då har det gått för långt. Men ändå. Jag vet inte.

evelina , säger (16:21):

Haha men duu, fett nice

L. säger (16:24):

hahahahaha

jag garvar ihjäl mig

får ingen luft

evelina , säger (16:24):

ANDAS!

Svar till Anna:
Haha tack, kan nog behövas att folk hoppas lite åt mig :)

Jag sitter å dunkar musik nu igen, så mina inälvor skuttar runt. Jag måste äta. Vi hörs.


Where is the sun?

Jag drömde inatt och guess what. Jag minns den. Haha, inte ofta det händer. Nåja. Godmorgon på er!

Började mitt fast and the furious-maraton igår, men hann bara se första och andra filmen så jag ska väl fortsätta med det ikväll. Annars har jag (som vanligt) inga planer för dagen. Inte så kul att hitta på något när vädret suger för den delen heller så. Nej, det regnar inte. Men det är mulet. Det är tråkigt.

Svar till Anna:
Jo det blir nog något sånt om jag flyttar in i hus någon gång. Litet men lyxigt. Men ändå mysigt. Haha. Det går nog att få ihop det på något vis, tror du inte? ;p


Vi är snäppet bättre än andra ;)

Nej nu ska jag kila. Dennis sover. Sebbe är seg på msn. Alla andra är vart-vet-jag. Jag sitter här. Hejdå.

It's just dreaming..

Just nu är jag på ett sånt där flytta-hemifrån-humör. Allt jag tänker på är typ hur jag vill att det ska se ut i mitt hus/lägenhet. Men jag ska vara ärlig. Just nu vill jag bara vinna typ sjukt mycket pengar och få bygga mitt eget hus. Från grunden. Allt har man valt själv liksom. Sköööönt.

Fast jag vet inte. Jag skulle typ ha 40 000 olika ritningar att välja mellan för min smak är väldigt blandad men ändå inte kanske. För det första så vill jag ha ett litet och mysigt hus. Men ändå vill jag ha ett stort och lyxigt. Hur lyckas man med det? Jadu. Svår fråga. Inga svar har jag heller. Kan lika gärna sluta drömma. Så mycket pengar kommer jag aldrig att få.

I vilket fall så har bror och jag rätt lika smak (ovanligt?) och därför så ska jag flytta in i hans lägenhet när han sticker till Gbg i helgen och stannar nästa vecka. Då ska jag försöka få med mig lite sällskap. Typ som sist. Amanda ska komma någon dag. Om hon får tid, hon hade ju rätt många planer, haha. Sen får vi se. Men Dennis kanske flyttar in med mig någon/några dagar. Vilket tycks om av mig för jag älskar att ha en hel lägenhet för mig själv tillsammans med honom. Även om det kanske blir lite annorlunda när vi inte är tillsammans. Shit the same. Jag ska bo där, med eller utan sällskap. Bara skönt att få bo lite själv.

Slippa min första syn när man vrider om persienerna på morgonnen liksom. Den ända personen jag hatar. Funny? Nej. Fan bättre med vatten utanför, som bror har. Även om jag hatar vatten också. Eller nej. Vatten är jag bara rädd för. Det kan vara fint med vatten också. Fint men farligt. Höhö.

Nåja.

Drömande om eget hus och hela kittet. Måste skärpa mig. På tal om drömande så ska jag ha en Beetle eller en Audi TT sen. Som första bil! Hahaha. Okej. Nu får jag ge mig.


Audi TT och Beelte.
Nice hus och nice kök.

Se så jag drömmer mig bort..

Jag skrattar idag.

Jag har jobbat lite idag jag. Har precis oljat en massa plankor som vi ska ha till altanen. Jobbigt. Men inte allt för jobbigt. Det är ju typ som att måla och måla är kul.

Nu ska jag duscha.

Stupid

Varför låter jag alltid mina tankar övervinna min kropp? Varför låter jag alla tankar gå ut över dig? Jag vet ju att du ändå inte vill höra dom. Inte när dom är på det viset.

Av alla personer i världen så är det dig jag litar på mest, ärligt. Jag vet att jag kan säga vad som helst till dig, jag litar på att alla ord stannar hos dig. Jag kan säga vad jag vill. Du kommer ändå hålla kvar det hos dig, inte din omgivning.

Så varför säger ja hela tiden saker som sårar dig? Ja, jag vet inte. Allt går upp och ner. Vissa dagar säger jag mer än jag borde. Igår var en sån dag. Jag har sagt förlåt och det är glömt. Men oavsett om jag nu redan sagt förlåt, så känner jag mig dum idag. Jag mår bra idag så idag kan jag tänka klart. Det kunde jag inte igår. Allt går upp och ner.

Hade allt gått vägen så hade jag kommer och bett om ursäkt öga mot öga idag. Så att du förstått hur ledsen jag var över min dumma tvekan. Att säga förlåt över sms är långt ifrån samma sak. Jag skulle kunna se dig i ögonen och säga förlåt för mitt beteende som kommer och går ibland.

Men precis som man inte kan styra över dina känslor så kan man inte styra över mina tankar. Dom är fast.

Du är en bästavän för mig. Du är mitt allt. Älskade du. Jag älskar dig än idag för den du är. Oavsett om det är kärlek eller vänskap. Du är allt.

Och tro mig när jag säger det, de stunder du får höra en tanke som sårar dig, försök att inte ta åt dig. De gånger jag säger dumma saker är de gånger jag inte kan tänka klart. Jag skulle aldrig såra dig medvetet.

En tanke jag har nu är att allt jag vill och allt jag någonsin velat, är att ha dig i mitt liv. Alltid.

På vilket vis? Just nu är det skit samma.. Bara du finns <3


ksafh

Varför har jag ingen blogglust längre?

Jag ska ju ha fast and the furious maraton, men det funkar inte om man inte har alla filmer. Har första och sista, smart. Nej.

Jag har vart i västerås idag. Min bror fick en data, jag fick ingenting.

We are not gonna make it

Det är orättvist

Tanken av att det faktiskt redan är slut. Varför inser jag det inte på en gång? Alla tårar som kom då du sa att det var slut. Var inte det ett tecken på att jag förstod? Kanske. Kanske inte.

Runt de dagar som det tog slut mellan oss så kom det hela tidnen ett nytt par som gick isär. Det var nog något speciellt just den månaden. Nu ser jag bara fler och fler som hittar någon att älska. Jag ser fler som hittar tillbaka. Varför gör inte vi det? Varför är det inte lika lätt för oss som för dom?

Varför är det så jäkla orättvist allting.. Jag vill bara att allt ska vara som förr. Förlåt, men.. Jag saknar dig. Jag saknar oss..


Dennis: Är det jag som är det lilla hjärtat eller? *haha*
Jag: Ja faktiskt, det är du som är det lilla diamanthjärtat. För det är värt mer...

Stuntman

I lördags när vi var på rallycrossen så var även Jonas Johansson där och körde runt på sin motorcykel i pauserna. 19årig stuntman som hållit på sen 05. Dock på moppe de första åren.

I vilket fall så blev jag lite halvt imponerad av att han redan som 19år är så jäkla duktig. Men men, övning ger färdighet.

Tänkte visa ett klipp som jag hittade på youtube så ni får se lite vad jag snackar om :)



Så nu har jag ni sett lite.
Hemsida har han också, så ni kan se mer här.

I'm home

Nu är jag hemkommen. Kom runt tio tiden ungefär och nu längtar jag bara efter att få sova.

Ensam i en stor säng. Kan sova hur jag vill. Skönt!

Viva la gloria

Nu är vårat förtält nere. Vi ska åka mot motorstadion antingen ikväll eller imorgon. Håller i alla fall på att plockar ihop lite smått.

Ikväll blir det revansch i bowlingen och då ska jag vinna lite extra mycket hade jag tänkt eftersom att jag hade lite orut sist men men. Sån händer. Hoppas det är disco bowling idag också bara.

Nej men fan, veckan har gått för fort. Ska ju snart hem. Det är ju lite trist..


Igår var vi uppe på ett berg :)

Home in the caravan again

Nu är vi hemma igen. Vid 11 stack vi iväg och nu kom vi hem vid 23.30 typ. Jag har fått lekt massa modell idag igen, vid en fors och vid en utsiktsplats, där fick vi oss några goda skratt. Så det ska vara.

I vilket fall så kanske jag kan visa bilder sen efter att jag fört in brödernas bilder i datan. Men det kommer väl senare. Men jaja, nu ska jag vara tyst. Kanske ta över marsanvispningen, bror verkar lite osäker. Men men, har alla det bra? :)

Godnatt!

Nu ska vi sova här. Det är ljust som om klockan är 7-8 och så kommer det nog förbli hela natten, myyyysigt. Tur att man har rullgardiner.

Hoppas alla sover skönt, själv sover man trångt med en bror på vardera sida i en 120säng(ca). Liiite litet kanske. Men men, är man 5 så är man.

Det vackraste med dina ögon är att om jag tittar riktigt riktigt nära, så ser jag min egen spegelbild.

Kalix

Nu sitter jag här i Kalix, i förtältet och njuter lite av utsikten. Vi kan se lite av en älv här som går ut i havet sen, skönt värre. För det om vattnet är iskallt men.

I vilket fall så blev det två dagar i bilen. En natt stannade vi och sov efter vägen. Vid högakustenbron. Skitfint var det när vi kom dit på kvällen och alla lampor var tända. Men sen stannade vi och tog lite fika vid havet en gång, då fick jag stå lite modell. Dock var det lite mulet och tråkigt väder då men jag ska inte klaga för idag har solen lyst för fullt.

Efter maten blir det upp på "stan" och kolla affärer sen bowla. Ska bli funny funny. Vad som händer mer idag det vet jag faktiskt inte. Men nu kan jag kanske visa nån liten bild eller något, ska se om jag hittar någon bra.. Nuså :)




Dag ett: Jag ute vid havet :)


Mot kvällen så kom vi till Högakustenbron, där vi sov :)


Dag två: I bilen var vi snygga :)


Dag tre: Idag. Jag som håller upp lite förtält.
Nu sitter jag under här, så vi fick upp det ;)

Det var lite bilder i alla fall, tagna av båda mina bröder :)

Goddagens!

Just nu sitter jag för en gångs skull vid mammas och pappas data, ja jag har setat här förut men då spelade jag sims. Nu sitter jag här och använder deras internet eftersom att jag inte orkar sätta igång min data. Inte för att den är speciellt seg men, ändå..

I vilket fall så börjar det nog närma sig avfärd snart. Mamma springer fram och tillbaka och packar in allt grejer i kylskåpet. Pappa går efter och tittar. Typ. Han hjälper nog till. Jag gör ingenting medans alla andra är sysselsatta (Robert duschar och John vet jag faktiskt inte). Men vad ska jag göra då? Jag har lagt in mina grejer. Det ända som saknas är grejerna som jag ska ha i bilen, typ datan, filmer, mp3, osv.osv. Orkar inte rabbla mer.

Men är det någon som liksom kan ge mig lite förstånd i huvudet? Eftersom att jag varje dag loggar in här, skriver ett meningslöst inlägg. Loggar ut. Loggar in senare igen - 0 kommentarer - ännu ett random inlägg.

Ohja, jag tycker om mig själv även fast jag är udda. Det är faktskt därför jag tycker om mig. Hihi!


Bild tagen av Pappa

Sooooooooooova.. Nej jag ska äta!

Ja nu är det så att jag legat och försökt sovit i typ 1-2 timmar. Tillslut gick jag upp för att dricka vatten. Sen la jag mig igen. Det slutade med att jag satte igång den här saken igen. Jag är hungrig. Jag svär jag kan äta en kebabrulle. Men nej, nu är det så att jag inte har någon. Jag vill ta en macka istället då men ja, det mesta av vårat goda bröd verkar redan ligga i husvagnen. Så hur ska jag nu lösa detta?

Nej, jag tänker inte gå ut och hämta något.

Putta är ju dum han. Han är kock i mina ögon och just precis så sa han att han lagade mat. Liksom.. Kom hit?

(:

I'm home från lite party party.

Stack trots allt ner till bror min på lite partaj. Dock är jag alldeles för trött för detta men men. Ska ju iväg 12-14 imorgon så kanske var bra att jag stack hem nu i lagom tid också.

I vilket fall så.. nej det var inget. Ska hålla mig vaken ett tag (nykta till) sen sova. Puss

Bara en liten bit..


Vi kommer att få åka ca 92 mil.
Det kommer ta ca 12timmar.

Det är bara en liten bit uppåt?

I will be away, but still here.

Som jag nämt ett par gången så åker jag bort imorgon, en hel vecka. Men jag ska nog kunna updatera någon gång ibland med tanke på att datan kommer att följa med både i bilen och i husvagnen. Vi får se om vi hittar en camping där det är bra mottagning eller ej, vi ska ju trots allt upp i Norrland och grojsa runt.

Ordet grojsa kom jag på nu, helt själv. Jag tycktedet lät bra.

I vilket fall så följer inte datan med bara för att jag ska ha sysselsättning, nejnej. Det är för att jag ska kunna lägga in bilder i datan på en gång utifall att min käre kamera skulle råka bli full. Ja, jag är finurlig jag. Man får passa på när man väl har en data som kan följa med.

Nyss satt jag och proppade min mp3 full. Ja då menar jag full, det gick inte in nå fler låtar, annars hade jag nog lagt in fler. Kan ju behövas när man ska åka så jäkla långt. Men i vilket fall så har jag ju mobilen också, dock har jag typ samma musik där. Bara lite mer i mp3:n. Men ja, jag tror jag borde skaffa en ipod med typ 2gb. Känns lite mordärnare än min mp3 klump med endast 1gb. Jag ska sluta klaga.

Eller visserligen klagade jag inte, jag påpekade bara att jag borde. Men nej. Nu ska jag nog kolla om det är något mer jag ska lägga in i husvagnen och så ska jag kanske hjälpa till att duka fram eftersom att mamma och pappa snart kommer hem och ska börja med maten.. TACOS!

Vad ska ni göra hela veckan? ;o

I guess I have something to say..

Okej, Amanda tjatar rätt mycket om att hon inte fattar, hon påpekar att "ingen verkar fatta". Så jag kanske ska försöka förklara allt så gott jag kan, även om jag vet att Amanda är snäppet trögare än andra.

Jag och Dennis är kort sagt, inte tillsammans. Inte än i alla fall (om det nu blir så). Vi träffas, vi umgås och ja, jag sover kvar. Allt detta för att: Vi saknar varandra när vi är ifrån varandra, vi vill träffas och ja, vi vill helt enkelt inte bara att allt vi ska rinna ut i sanden.

Vissa tycker att det är för mycket. Jag kan säga att i mitt huvud beter vi oss rätt mycket som om vi är tillsammans, men jag vet också att vi inte är det. I mitt huvud så beter vi oss som innan vi blev tillsammans. Ni vet dom där månaderna i början, då man lär känna varandra, innan allt blir till kärlek där man dagligen säger "jag älskar dig"? Då man träffas, myser, pussas, myser lite extra, saknar varandra, och ja. Allt dedär. Det är så det känns för mig.

Han känslor känns enligt honom "som innan det blev kärlek". Så min känsla ligger nog på samma nivå som hans känslor.

I vilket fall så tvekade jag sist, jag vet att vissa killar gärna leker. Så sist jag sov där. Så blev jag tveksam så fort jag åkt därifrån, så jag frågade honom. Han gav mig ärliga svar som: "Det var verkligen inte sista gången vi sågs, i alla fall inte om jag får bestämma", "Jag vill inte ens strula med någon annan, och det skulle kännas elakt". Det är ord som övertygar mig. I era öron kanske det låter som om han säger det för att han ska få träffas av andra skäl, typ sex? Men vet ni vad. Jag har varit tillsammans med Dennis i nästan 9månader. Jag vet själv att jag kan lita på hans ord.

Han har till och med sagt att han känner sig elak att han har mig sovandes där och att vi beter oss som om vi är tillsammans, mitt svar var bara att han inte behöver göra det. Det är ju fortfarande mitt val om jag vill åka dit eller inte.

Men i mina ögon så är han inte elak. I mina ögon är han bäst. Han gör mig så sjukt mycket gladare när han låter mig sova där, när han låter mig vara där och umgås. Med han och med hans vänner. Han träffar mig inte direkt i hemlighet. Och jag är glad åt att han vill. Han vill trots allt träffa mig lika mycket som jag vill träffa honom. Så varför ska jag helt plötsligt neka honom? Mina kyssar mot honom är visserligen av kärlek medans han är inte endast vänskap, men inte kärlek heller. Utan något snäpp över vänskap.

Det är ingen som vet om vi kommer hitta tillbaka eller ej. Det är ingen som vet.

Jag träffar honom. Självklart har jag hopp om att allt detta ska få hans känslor att växa, men tro mig. Jag är fullt medveten om att han snart kan hitta någon ny. Hitta en tjej som får hans hjärta att slå så som inte jag kan längre. Jag är medveten om det. Jag vet att det är 50-50 om hans känslor. Antingen så kommer dom tillbaka, eller så gör dom inte.

Jag förstår om detta är oklart för vissa och jag förstår om vissa tycker att detta är för krångligt att förstå. Men jag kan inte förklara bättre än såhär. Vi är vänner, snäppet mer än vänner eftersom att jag är kär och han tycker om mig såpass mycket som han gör. Men, vi är inte tillsammans.

Och om han nu skulle hitta en ny, nu, snart. Så okej. Jag har sagt att han lever sitt liv nu, vi är inte tillsammans. Så jag måste ju låta honom gå vidare. Precis som jag kommer göra en vacker dag, om det nu kommer behövas? Time will tell.

Bad bad

Dålig update av mig på senaste tiden. Kan bero på att jag bott hos Dennis sen i tisdags, tro det eller ej. Haha. (jag ska förklara allt i ett inlägg sen, för det verkar finnas lite små tröga folk :))

I vilket fall, kom dit rätt sent i tisdags så vi la oss bara och kollade på tv. Sen på onsdagen var det tänkt att jag skulle åka hem eftersom att dom skulle iväg på fest. Så jag fick skjuts av Tim till tåget och sen hoppade jag av tåget i Virsbo, åkte hem till Linneah och väntade på att Dennis å hans kompisar skulle komma, suprice! Haha, jag älskar att luras. Men i vilket fall så stack vi hem till Dennis sen igen mot natten och sen stannade jag där ända tills idag med andra ord.

Har inte gjort mycket, med tanke på det sugiga vädret. Men vi har i alla fall fått några dagar tillsammans. Jag var i alla fall tvungen att åka hem idag så att jag hinner packa lite eftersom att vi åker på söndag och nu har bror min bjudit mig på fest imorgon? Får se hur det blir med det, haha.

Bilder från då när vi var hos Linneah:


Makke och Mike :)


Jag och Dennis :p


En snygg hiphop-Linneah :)


Mycket snygga Tommi och Linneah ;)

 
Dennis and me                                              Folk (;

Så tack för mig, jag förklarar allt med mig och Dennis sen. Måste packa lite nu, men hoppas alla mår bra? :)                  

Soon.. Soon..

Jag väntar på mat nu, ska bli gott. GOTT. Men ännu mer gott ska det bli med godieset som ligger hemma hos Dennis och väntar på att bli uppätet. Eller?

Nåja. Jag är hungrig så  nu ska jag sluta skriva här. Kanske skriver senare.

Btw så hade jag rätt, fast på lördagkväll, då åker vi mot Kalix, hela familjen. Kul <3

This day is this day

Amanda hon är negativ idag hon. Hennes dator har tagit bort alla ikoner från skrivbordet och hon har inte speciellt mycket tålarmod när det gäller datorer, stackars Mändy. Men gumman, jag kan inte hjälpa dig även om vi har lika datorer, för mina ikoner är inte borta na na na na na na. Puss.

I vilket fall så tror jag att mamma och pappa stack till Västerås, jag önskar att jag följde med. Men fy på mig att jag ska sova bort hela dagarna då. Jag ville nog inte med till Västerås, men jag ville hoppa av i Hallsta. Jag vill träffa Dennis. Det är lite jobbigt med 7 mil. Det är det. Även om vi inte är tillsammans.

Nåja på söndag(tror jag) så åker jag iväg med husvagnen med hela min familj, till och med John. Det ska bli funny. Vi ska vara borta en vecka tror jag. En vecka i Kalix? Ja så var det nog. Jag vet inte. Jag hörde bara lite babbel om det när jag låg och halvsov. Så jag kanske ska fråga mamma och pappa innan jag säger för mycket. Min bror John är ju dock lite elak då han helt plötsligt sa; Synd att du inte är 18, annars hade vi ju kunnat gå på krogen där uppe. Aaha. Nej men det är lugnt.. bara 4månader kvar typ.. KUUUUUUUUUUUUL!

Skit samma. Nu ska jag fortsätta prata med snygging-Dennis och sen ska jag se om Amanda är på bättre humör, mohaha! ;)


Kan inte alla bara se hur lycklig jag är med dig?
Det är det jag är, lycklig. Överlycklig.
När kommer vi tillbaka?

Damn it..


I seriously going crazy..

Ord som dessa.

"Jenny om Now I don't know anything anymore..:
usch.. att behöva leva utan den man älskar är väl troligen bland det svåraste, eller kanske rent utav det svåraste som finns. har läst igenom dina inlägg de senaste månaderna nu, och jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga.. mer än att du verkar vara en stark tjej. glömmer gör du nog aldrig, men någon gång går du nog vidare. visst, det tar tid.. men tillslut vaknar du upp en morgon och märker att det faktiskt inte är så svårt att andas utan honom längre. att världen har så himla mycket mer att ge. det gäller att ta en dag i taget och att inte tänka på det så mycket. jag vet, lättare sagt än gjort.

när det tog slut mellan mig och mitt ex så kände jag precis som du. jag VILLE inte ens gå vidare, för jag tänkte att "vad finns det att hämta i livet som är bättre än honom?" det är så himla svårt att se det när man är ledsen och olyckligt kär.. men det finns alltid mer att hämta. det tog faktiskt inte mer än ett halvår innan jag kommit över mitt ex, och träffat en ny kille. världens finaste, som jag nu varit tillsammans med i 1 år och 8 månader. och jag är fortfarande nykär!

det jag ville få sagt var väl att.. ge inte upp, håll inte fast för hårt vid det förflutna. för är det meningen att det ska vara ni två, då blir det ni två igen.. om inte, så finner du något bättre någon gång i framtiden. kram på dig och ta hand om dig!"

Gud vad glad jag blir när jag hör sånna här ord. Ord som liksom verkligen menar någonting. Egna erfarenheter = bättre ord. På något vis är det så i alla fall. Både Linneah och Jenny här har sagt alla ord utifrån egna erfarenheter. Dock vet jag inte vems fotspår jag kommer fastna i? Kommer det gå fort att komma ifrån dehär eller kommer det ta lång tid? Kommer jag kunna hitta någon ny och bli lika kär (ev. mer kär) igen? Eller kommer jag alltid vara fast vid att Dennis är rätt för mig. Även om jag inte är rätt för honom? Det är många frågor.

Det har gått en vecka idag, som sagt. Och jag går fortfarande lite upp och ner i känslorna. Jag lever i en berg-och-dalbana. Tror jag? Jag har aldrig åkt någon. Kanske ska jag dra med mig Dennis till Liseberg/Grönalund?

Min ekonomi stoppar mig.

I vilket fall, tack Jenny och lycka till med Daniel! :)

I just love the thought..

Amanda klagar på att jag inte ha uppdaterat något idag, ska hon säga. Hon som bara lägger upp typ ett inlägg om dagen medans jag brukar hålla igång med typ 3. Okej, det är olika från dag till dag för oss båda så jag kanske inte ska klaga.

I vilket fall så vill jag ha en fest, där jag äntligen får supa aset av mig. Sebbe sa att det är folkrace festival nästa vecka och han skulle supa hela veckan, inte lite frestad man blev då heller liksom. JO!

I vilket fall är jag avundsjuk på Linneah också, hon umgås med sin pojkvän. Tänk om jag också kunde det. Hade räckt om jag umgicks med Dennis. Han är som en pojkvän för mig, i mina ögon. Även om det var en vecka sen vi började leva våra egna liv så har jag inte riktigt vänjt mig vi tanken.

Nåja, jag börjar längta rätt mycket tills jag fyller 18. Vill kunna åka på kryssning, gå på krogen och allt dedär som alla mina vänner kan, men inte jag. Det känns en del att sitta hemma medans man vet vad alla 18-åringar gör. Till och med Makke har fyllt 18 nu. Så nu fan är inte bara Norberg/Fagersta folket 18 utan även Hallsta folket, usch vad orättvist.

Sak samma, jag ska steka kassler!

Now I don't know anything anymore..

Tänk att mina tankar alltid ska fara iväg så långt. Till happy endings eller till hemska mardrömmar. Just nu kan jag ju bara meddela er om att mina tankar står stilla.. eller mer åt hemska mardrömmar.

Jag tycker inte om mitt liv.

Okej nu borde jag sluta vara såhär. Borde förstå att jag kanske borde tänka tanken på att gå vidare. Glömma Dennis och bara leva mitt nu. Inte vårat. Men hur lätt är det då på en skala? 0% kan jag säga på en gång. Jag kommer aldrig kunna glömma.. Jag vill inte ens gå vidare. Varför gå vidare, bort från mina lyckligaste månader, dagar, sekunder, i mitt liv? Kan någon förklara varför jag ska gå ifrån det? Nej det är det ingen som kan. För.. Fan.

Alltid kommer jag le åt tanken av han och mig. Tanken av våra mysiga stunder, våra kyssar, våra skratt. Jag kommer alltid le åt våran första natt tillsammans, våran första dag vi umgicks liksom. Jag kommer alltid le åt ALLA dagar tillsammans med honom. Till och med åt den dagen då han sa stopp. Till och med den dagen kan jag le åt för han fick mig till och med att le den dagen. Tro vad ni vill.

Jag önskar bara att jag kunde le lika mycket nu. Men nej tyvärr. Jag hänger läpp här. Jag får vara glad åt att jag antagligen redan fått mina sista kyssar, min sista natt i hans famn. Ja.. Jag antar att det kommer ta sin lilla tid för att gå vidare, bort från den bästa tiden i mitt liv. Jag antar att jag kan glömma att hoppas. Jag antar att våra sista ord är sagda.

Ja okej, vissa kanske tycker att jag överdriver nu. Men nu är det såhär, jag vågar inte hoppas på att det här ska bli bra. För då kommer allt bara bli värre. Jag vet. Mina tankar kan säkerligen bli till verklighet. Så får jag inte säga, för Dennis om någon vet hur hemska och cp tankar jag kan ha i mitt huvud ibland. Så jag hoppas att dom inte blir verklighet? Men en av dom blev trots allt det..

Det skulle ha varit 9månder idag. Klockan är över 00.00. Det är 6 Juli idag. 9månder sen som jag fick dedär sms:et om att din flickvän skulle sova så gott. Tro mig, jag sov bättre än någonsin den dagen, första dagen i mitt liv då jag hade en pojkvän som låg en bit bort och faktiskt tänkte på mig. Tänkt på oss.

Det finns inget oss längre. Jag älskar dig.

It can't be easy to just take a picture.


This aint easy!

Nu är jag hemma. Kom fram otroligt sent igår och därav blev det inte många timmar ute utan kanske 1-2 timme ute och 1timme på donken? Något liknande. I vilket fall blev jag inte så där "supa aset av mig"-full som jag skrev att jag ville bli. Rättare sagt var jag inte ett dugg full. Kanske både bra och dåligt?

Det värsta var nog det första jag fick se när jag kom fram. En tjej kom och slängde sig runt halsen på Dennis och skrek "hääär är ju min pojkvän" (hon hade setat i hans knä tidigare och grejer, även om han inte ville det dock men) Då kände man lite lagom att man hade lust och slå ner henne och säga "Ge fan i MIN Dennis!" - Men vad hjälper det, han är ju inte min? I vilket fall så sa han "Här är mitt ex" Då stack hon snabbt där ifrån, schi fick hon!

I vilket fall så stack vi in till Västerås idag också, kollade på bio med det konstiga Hallsta gänget. Transformers 2. Funny när man inte sett ettan, men vad gör man inte för att få extra tid med den man älskar som mest? Fan vad jag hatar att vara singel.

Bilder kan jag bjuda på, dom är snygga.


Nilsson stekte på med sina nya brills.


Och Tommi, han stekte utan.


Jag och Dennis.


En jag, en Dennis och en Herr Nilsson.


Utsikten.


Bling bling på Tommi med snyggt hår.



I guess this was my last night with you..

Now, this is me today!









Nu ska jag nog börja göra mig klar, tror jag sticker om sisådär 30min.
Puss.

This aint happening..

Är det bara jag som fått för mig att ALLA verkar göra slut nu eller? Det är galet, men jag vet 2Evelinor + mig som har splittrat från sina pojkvänner, liksom aa okej. Och jag tror jag ska sluta klaga för en av dom hade liksom varit tillsammans med sin pojkvän snart 5år och dom bodde tillsammans, inte nog med det, dom var förlovade. Liksom när fan är man säker i ett förhållande? Jo, aldrig.

I vilket fall ska jag börja fixa mig nu, måste inte direkt stressa med tanke på att klockan bara är tre och ja, jag vet inte ens när jag ska iväg. Men jaja. Det är jobbigt att stressa också så, känns bättre att bli klar sakta än att bli klar sen upptäcka att man är helt svettig och måste börja om? ;o Haha okej, så illa blir det nog inte med tnke på att solen inte ens är här.

Men som sagt, nu ska jag börja fixa mig, men innan det ska jag visa vilka kläder Dennis var duktig nog att välja ut åt mig igår:


Han kan han :)


Btw, Linneah jag finns här för dig, i alla lägen <3

Just words or what?

Jag bara skriver jag, men ändå har jag ingenting att skriva. Jag skulle kunna göra en lista med saker å klaga över men det vore tråkigt, jag skulle till och med kunna göra en lista med positiva saker, tror ni mig inte? Kan bevisa båda delarna om ni så vill!

Men alltså jag är fortfarande hungrig, jag tror inte jag har ätit sen sist jag sa att jag var hungrig, jag har bara druckit vatten. Men jag ska äta mat, snart. Nu börjar jag liksom känna hur det kurrar. Men jag ska äta mat, snart. När mamma och pappa är klara med den.

Nej jag är inte bortskämd för att dom gör mat åt mig, jag bor faktiskt hemma fortfarande.

I vilket fall så älskar jag min mamma väldigt mycket och jag älskar pappa exakt lika mycket. Så tack för att ni finns.

Jag funderar på att göra dedär listorna nu, men ändå. Jag vet inte om jag orkar? Kanske skulle bli värsta långa grejerna? Plus att... åååååååh nu börjar det nog lukta grill här! Förlåt, men ja som sagt; Puls att det är nog inte så många som är så intresserade ändå?

Gud vad han kurrar! Eller det kanske är min musik som gör att alla inälvor vibrera? Dom kanske dansar?

Negativa saker:
Magen kurrar
Jag saknar Dennis
Mina rutor skallrar av basen
Min näsa är spätsig, passar inte mitt ansikte
Mina p-piller är slut
Jag är singel!

Positiva saker:
Jag är för en gångs skull nöjd med min hela kropp(förutom näsan)
Jag har inte ont någonstans
Nelly tycker att jag och Dennis hör ihop
Jag har inte gråtit en ända gång idag
Jag får träffa Dennis imorgon
Jag ska äta mat snart(hoppas jag)
Jag har "delar" av Dennis kvar här i sängen(bara han som förstår i guess)
Jag har sommarlov
Jag är brunare än någonsin förr(tror jag)
Jag ska supa aset av mig imorgon(hoppas jag)
Jag är mer positiv än negativ
Jag är ung, har hela mitt fucking liv kvar!


Skit samma, orkar inte mer. Jag är mer positiv en negativ i alla fall, trots omständigheterna. Vet ni va? Det är för att jag är trött på att klaga. Jag har tyckt synd om Dennis som hört något klagande VARJE dag under vårat typ 9månders förhållande. Vore det inte jobbigt? Jo jag anade väl det. Sak samma, idag är jag positiv. Förutom att jag vill ha mina p-piller. Det är dom som stör mig mest just nu.

Jag hoppas mina vänner är glada åt att jag är positiv nu. Speciellt Dennis. Jag hoppas du tappade hakan när du såg min positiva lista. Jag hoppas bara att allt fortsätter såhär.

+ lite bättre <3

Det är fredag idag, visste ni det?

Jag visste faktiskt det, men ändå är jag inte sysselsatt. Dock har jag provat kläder hit och dit och tagit kort så nu skickade jag precis bilderna till Dennis så han får hjälpa mig. Om han kan? ;)

"Alla tre funkar nog:p"

Nåja, Amanda hon försöker göra allt för att jag ska bli avundsjuk tror jag. För det första tjatar hon om att hon äter jordgubbar varje dag, ja jag vill också ha. Hon tjatar om att hon börjar bli bruuuuuun, jag bryr mig inte för jag är brunare än vad jag brukar vara ;) Sen är hon dum nog och tjatar om att han blivit bränd, SKYLL DIG SJÄLV! Jag steker när jag är sysselsatt utomhus, enklast så.

Just nu vill jag bara ha mat faktiskt. Typ en tonfisksallad. Eller nej typ kebabrulle? Fast nej fan då kommer jag spy. Jag vet inte vad jag vill ha.

På tal om annat. Så.. Vad fan skriver jag egentligen? :s

Kattfan

Nu är katten/katterna här och låter igen. Det skrämmer mig. Det låter läskigt när det är en blandning mellan ett barn, en katt och en varg. Ni fattar inte hur det låter men fan. Tur att jag har musik..


















Bild tagen från Google.

Movies..

Minns ni att jag skrev ett inlägg förut om min rädsla för vatten? Här finns det annars.

I vilket fall så skrev en utav killarna som var med den där dagen, idag. Han skrev att han hade kollat på filmerna dom gjort. (En "talkshow" och en film där dom puttade mig i vattnet) Han sa idag, 2år senare. "Fyfan vad omogna vi var. Förlåt :/" - Eller ja, jag har fått ett förlåt för dom innan men..

I vilket fall så bad jag han skicka filmerna för jag ville se dom igen, utan tårar i ögonen. Och jag fick dom. Genom talkshowen satt jag och skrattade med tanke på att jag nu ser hur sjukt oseriösa dom var. Men det som gjorde mig ledsen då var att dom nämnde mitt för- och efternamn i den och eftersom att dom la ut den på youtube så alla kunde se så..

Sen kollade jag på den där dom puttade mig i vattnet och om jag ska vara ärlig så kändes det fortfarande litegrann att se den.. Som Dennis skrev: Såg liksom hur hjälplös du var när man visste att du inte kunde simma :/

Inte ens han ville kolla på filmen, så ni kan ju tänka er hur det känns för mig. Dock tänker jag inte visa er den för då måste jag lägga ut den på youtube igen så.. Nejtack.

Little girl

Vad ska jag skriva? Jag har inte ens något att skriva. Jag är sugen på jordgubbar så jag önskar att jag tog några igår när det fanns. Mamma köpte två paket jordgubbar och jag åt två små ynka gubbar. Jag börjar bli hungrig. Jag dunkar musik så mitt huvud vibrerar bara för att jag lutar det mot väggen.

Vet ni va? Igår innan jag somnade så hörde jag något mysko "skrik" utanför fönstret så jag tittar men såg ingenting. Lät typ som en blandning mellan ett barn, en katt och en varg. Liksom ja gud vad mysigt. I vilket fall så såg jag tillslut en svart liten gatt gå upp för gatan och sen ser jag en svartvit som går åt andra hållet? Jahapp. Dom kanske sa hejdå jag kommer sakna dig vi ses en annan dag.
Sen vaknade jag imorse och jag drömde att den svarta katten var våran och jag var liten, jag la katten under kyskåpet för att den inte skulle springa runt överallt. (nej inte så att den blev mos utan bara bakom nå galler) Sen nä vi skulle ta bort honom/henne så var den inte kvar. Utan den var under diskbänken tillsammans med den svartvita.

Jag sa att jag drömde. Jag måste äta!

Some years back

Jag hittade min gamla mp3 här hemma jag, så jag tänkte att jag skulle se vad jag hade för gammal bra/dålig musik i din. Och självklart är det bara massa låtar som passar in just nu.. Kan nog beror på att jag aldrig haft tur i kärlek innan Dennis så..

Men här är ett smakprov på vad jag lyssnade på för några år sedan, haha!


Espen Lind - Unloved


RMK - Den Sanna Kärleken


Rock Ryders - Don't You Know


Kewd - En Ängel Från Ovan


Anton och Affe - Låt Oss Leva Förevigt


Arash - Min Himmel


Emilia - Var Minut


Dj Carlee - Tell me where you are


Cascada - Another You

RSS 2.0