This day is this day

Amanda hon är negativ idag hon. Hennes dator har tagit bort alla ikoner från skrivbordet och hon har inte speciellt mycket tålarmod när det gäller datorer, stackars Mändy. Men gumman, jag kan inte hjälpa dig även om vi har lika datorer, för mina ikoner är inte borta na na na na na na. Puss.

I vilket fall så tror jag att mamma och pappa stack till Västerås, jag önskar att jag följde med. Men fy på mig att jag ska sova bort hela dagarna då. Jag ville nog inte med till Västerås, men jag ville hoppa av i Hallsta. Jag vill träffa Dennis. Det är lite jobbigt med 7 mil. Det är det. Även om vi inte är tillsammans.

Nåja på söndag(tror jag) så åker jag iväg med husvagnen med hela min familj, till och med John. Det ska bli funny. Vi ska vara borta en vecka tror jag. En vecka i Kalix? Ja så var det nog. Jag vet inte. Jag hörde bara lite babbel om det när jag låg och halvsov. Så jag kanske ska fråga mamma och pappa innan jag säger för mycket. Min bror John är ju dock lite elak då han helt plötsligt sa; Synd att du inte är 18, annars hade vi ju kunnat gå på krogen där uppe. Aaha. Nej men det är lugnt.. bara 4månader kvar typ.. KUUUUUUUUUUUUL!

Skit samma. Nu ska jag fortsätta prata med snygging-Dennis och sen ska jag se om Amanda är på bättre humör, mohaha! ;)


Kan inte alla bara se hur lycklig jag är med dig?
Det är det jag är, lycklig. Överlycklig.
När kommer vi tillbaka?

Kommentarer
Postat av: amanda

men ikonerna kom ju tillbaka ;) victor försökte firra spotify men det ville inte med sig ;S funderar på att lämna den till honom i ett par dagar så får han sitta o knåpa med den,haha. Är mycket som kan fixas! ska du hem till dennis? :o :p

2009-07-07 @ 20:50:11
URL: http://aaamandab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0