While you have the chance..

Är det någon som vet hur lång tid det kan ta att komma över någon? Hur lång tid det kan ta innan man slutar gå upp och ner i humör och psykiskt mående(vet inte om det finns något som heter så?)? Hur lång tid det tar innan man verkligen kan leva normalt igen?

Jag vet inte om det någonsin kommer bli bra, känns inte som det just nu i alla fall. Men som sagt så går det ju upp och ner hela tiden. Idag har det varit en sån dag som jag inte ens vet hur jag mår. Jag har inte vetat om jag varit glad eller om jag varit ledsen eller om jag mått bra över huvudtaget, jag har inte ens känt några känslor. Jag har varit helt neutral på något vis, om det nu går? Det har varit en jobbig dag, lyssna nu people, även om jag varit sysselsatt. Det hjälper inte ens mig. Alla säger att jag måste hålla mig sysselsatt så att jag får bort mina tankar. Men hur ska jag få bort mina tankar från någon som varit mitt allt i 9månader? Hur?

I mina ögon är det omöjligt. I mina ögon är allt omöjligt just nu. Jag vill bara vakna. Jag vill se att detta är en mardröm ingen sanning. Ingen verklighet..

Mitt liv bestod av samma sak i 9månader, åka till min pojkvän ungefär varje helg, ibland på vardagarna. Jag älskade helgerna eftersom att det var lättast att ses då under tiden vi gick i skolan. Då det var lov så hände det ibland att jag var där en vecka. Varje sekund tillsammans med honom var dom bästa någonsin. Det var månader som jag andades lyckliga andetag. Kan man ens göra det? Jo tydligen för det är helt ärligt någonting som jag gjorde.. Andades lyckliga andetag..

Usch.. jag blir depp av att jag sitter och tänker på det, men vad annat kan jag göra. Dennis gör mig dock lycklig än i dag med tanke på att han bryr sig och ändå vill göra saker med mig och ingen annan tjej. Det glädjer mig. Även om jag vet att han snart kommer hitta någon annan som tar min plats. Han var(och är) en bra pojkvän så varför skulle det inte hända liksom?

Jag måste bara få säga att jag inte kommer komma över Dennis. Alla tänker nog "tillslut så gör du". Men vet ni vad? Jag kan lova att, nej, faktiskt inte. Visst, tillslut kommer mina känslor svalna en del, tillslut. Men aldrig, aldrig någonsin att jag kommer komma över honom helt. Han kommer alltid att ha stor betydelse för mig och han kommer alltid att ha bästa platsen bland killar(förutom mina bröder). Nr. 1 kommer han alltid att vara för mig. För han var min första pojkvän, min första i allt. Den första som fått mig att verkligen älska någon på riktigt, den första som verkligen fått mig att inse var äkta kärlek är.

Hur fan ska jag överleva det här.. Jag vill bara få han att ändra sina känslor, tillbaka som det var innan.. Hjälp mig!Mitt liv bestod av dig och jag vill att det är så det ska vara :(

My bikini (utan underdel -.-)
Och för det om man har snygg bikini måste man inte vara snygg själv..

Nu måste jag bara se till och hinna köpa underdelen innan den försvinner :p

Tack!

Tack Pauliina för din omtanke och för allt du säger! :)


Jag vill säga tack till alla som bryr sig, men just nu tänker jag inte nämna alla för det är lite för många. Tack, jag tror i alla fall att ni vet vilka ni är.

Känns bra att veta vilka som verkligen bryr sig <3

3 days..

Jag saknar Dennis och det har bara gått tre dagar..

Morning

Jag är redan vaken tro det eller ej, låg och skrev sms ända till 3 inatt men när jag sover borta så brukar jag oftast vakna tidigt. Mysko men sant. I vilket fall så dör jag typ av värmeslag. Inte lätt att vara så het ska ni veta.

Idag blir det nog att göra lite allt möjligt, jag vet faktiskt inte riktigt vad? Haha. Jag vill i alla fall att det ska bli helg, jag vill till Västerås på powermeet, någon annan som ska?


Vem håller inte med om att Cattis är söt liksom? :D

Shumpilump

Jag sover hos Cattis och jag är nörd och tog med min data :)

Some days..

Har precis kommit hem, åkte iväg med mamma och bror till Avesta för att handla lite mat och sånt, tråkigt men som mina vänner säger. Just nu måste jag sysselsätta mig, för det om att gå runt i en affär inte är mycket till sysselsättning, men bättre än inget.

Mamma står och fixar mat här medans jag dunkar musik och jag hittade precis min nya låt som jag kommer nöta ett tag framöver. Senare sticker jag iväg till Cattis och umgås lite med henne, ska bli trevlans.

Jag längtar till nästa helg..


Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Promise me, Promise me,  I will be fine without you

Promise me, Promise me, Once more in my life to see you

Promise me, Promise me,  I will be fine without you

Promise me, Promise me, Once more in my life to see you

Can you promise me to see you?

Can you promise me..


PROMOE


I made it.

En liten förklaring.

Veckan började med ett litet tjafs, ett sånt tjafs som alla förhållanden går igenom, utan dom funkar det liksom inte. Sen bestämde jag mig för att inte skriva på några dagar. Och det klarade jag, även om det var sjukt svårt för jag saknade honom bara mer då. Igår fick jag konstiga ord från en av hans kompisar, elaka kommentar om att jag inte förtjänade Dennis osv. Jag upprepade hela tiden att "ja men kul att du vet, Dennis väljer ju själv". Vad jag inte visste då, var vad jag fick höra idag.

Jag skrev i alla fall ett sms till honom igår och då kom det fram att han inte längre visste vad han ville och att vi skulle prata mer idag. Så idag frågade jag om jag kunde komma dit så vi kunde prata, orkade inte ta allt genom telefonen eller över msn så han stack ifrån sina vänner ett tag då mamma och pappa var snälla och skjutsade dit mig så vi kunde prata. Det första han gjorde var att krama mig och säga att det var sjukt svårt att säga det här. Han sa att hans känslor inte var lika staka längre och därav vill han inte lossas. Jag kunde inte prata utan jag bra grät medans han höll om mig och pussade mig i håret som han alltid gör. Vi satt där tysta med mig snurvlandes en stund. Men sen började vi prata lite smått och tillslut påpekade jag att jag var hungrig, som vanligt skrattade han bara och sa att det var ovanligt. Skönt tyckte jag att vi kunde skratta trots allt. Jag påpekade saker som att han inte hade något bra minne och vi höll varandra i handen för ev. sista gången under hela tiden.

Det kändes jobbigt till en början, men han tyckte vi skulle höras av mer ikväll. Vi kramades hejdå och jag fick mina ev. sista pussar utav honom. Sen kom hans kompisar och jag gick mot bilen där mamma och pappa väntade. Sen åkte jag hem.

Visst är det jobbigt. Det gick nästan 9månader för oss. Snart är det ett år sen som vi började prata.

Det kommer bli tomt. Tomt utan hans kärlek som han gett mig dagligen. Tomt utan hans värme. Tomt utan hans hjärtslag. Tomt utan hans famn. Tomt utan hans ögon och hans leende. Tomt utan hans underbara doft.

Jag tror jag njöt extra mycket utav den idag. Jag borrade in näsan vid hans hals för att känna hans underbara doft. Ärligt så kände jag den flera timmar efteråt. Men nu var det ett tag sen jag kände den. Jag minns den, men jag känner den inte på riktigt.

Jag kommer klara mig. Vi fortsätter som vänner. Vi har pratat på msn i några timmar nu och det gör mig glad. Han bryr sig fortfarande om mig och han tycker om mig jättemycket säger han och vet ni vad? Det är synd att det inte är nog mycket.. För just nu känner jag att jag inte riktigt tror på att det är slut än.

Jag kommer inse det när jag träffar honom i Västerås nästa helg. Eller inte. Jag kanske inser det om en månad då jag saknar honom för mycket och då det gått för lång tid från att träffa honom. Eller inte. Jag vet inte alls hur lång/kort tid det kommer att ta.

Det är inte lätt, verkligen inte lätt. Men Dennis gav mig dom bästa månaderna i mitt liv och att han fortsätter som vän till mig, är bätter än ni tror just nu.

Jag älskade honom och det gör jag fortfarande.

Vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra? Som man säger, om man verkligen är menade för varandra så hittar man tillbaka. Upp till bevis.


You don't know baby, you don't know..

Nu kan jag skriva. Humöret går upp och ner, rättare sakt, känslorna är blandade.


He did hold me tight
He did get me to laugh
He did get me one last kiss

I gonna miss this
I gonna miss you..

I can guess..

Idag blir det nog inte så mycket update. Jag är inte riktigt på humor för det. Tankarna har snurrat mycket sen igår kväll så..

Snart måste jag sms:a Dennis. Men jag skriver kanske senare, om inte, så skriver jag en annan dag. Ha det bra så länge!

Home

Nu är jag hemma. Amanda ligger bakom mig och babblar om vad jag ska skriva.. "michael jackson dog" blablabla "fast ändå inte" blablabla "det blir bra" "punkt".

Klart. Hoppas du är nöjd Amanda? :)

Nä. Min dag har varit långt, upp 06.30, iväg med bussen 08.15, med tåget 09.48, shoppa, steka, käka, fixa rosa coca cola glas från donken, "lyssna" på jazz, ställa sig längst fram och dampa lite mot Promoe.

Dock slutade dagen i magont, huvudvärk, klagande med andra ord. Och nu fortsätter det negativa.. kul att ha "alla" emot mig.

Min pojkvän var i Västerås, men jag visste om det? Kul :( Jag saknar honom.

Tyvärr tycker jag synd om Amanda som lider av en irriterad mig. ARGGGGG!(förlåt jag stal Amandas ord..)


Gula tröjan, gift dig med mig, love the voie (;


Mucho folk :D


Promoe was nice (:

Mer bilder kanske kommer..

<3

Snart sticker vi, funnyface på mig! Hoppas alla får en bra dag i solens varma sken (;

Varför ens tro att jag skulle ha en sån tur..

Lördag nästa

Nu är det så att planerna varit allt ifrån sitta själv hemma - rallycross 20mil bort (20mil bort vore skönt just nu). Men det slutade inte hemma hos AnnIrene på "förfest" utan i Västerås, en "shoppingdag" och glo på Promoe med Mändy B och Cattis gonna be fun!

Måste typ skriva sms med någon så antingen blir det Sebbe eller Linneah som blir offer, om inte båda? Det är svårt att inte skriva till någon alls så..

Men som jag sa, det blir en heldag i Västerås med två av mina brundar, GONNA BE NICE MOTHERFUCKER! I solen, det är sommarlov och jag älskar det. Jag älskar mina bruds med ;)

du luktar bajs

This is'nt me..

Jag känner värsta suget att skriva på engelska eftersom att Linneah kommenterade med en engelsk kommentar nyss. Men jag ska skita i the english för jag vill att Cattis ska kunna läsa min blogg och förstå vad som står <3

Ni märker att mina inlägg är udda. Ni märker att det kommer upp glada inägg, blandade inlägg och enbart kanske irriterande eller varför inte förvirrande inlägg. Vet ni varför? Jo, för att det är så jag känner mig just nu, jag har många tankar som snurrar i mitt huvud och just nu är Amanda den ända som förstår, okej, kanske Linneah också. Men tro nu inte att jag sagt det enbart till dom för att dom är dom ända som får veta, nejnej. Jag orkar bara inte snacka om det. (Det är fler som vet om men dom läser ändå inte här så what ever) Men jag kommer inte skriva ett inlägg om varför jag mår som jag mår och shit för det låter bara psyk. Jag har mina tankar i mitt huvud och dom får stanna hos mig och dom som vet om det.

Jag önskar bara att allt var perfekt. Jag längtar till söndag, då kanske jag sticker till Säter och träffar Tubbe, ja det är något jag seriöst verkligen längtar efter! Träffa honom efter ett år liksom, det är sjukt.

Jag vill bara veta saker och ting.

Jag kommer få träffa honom, men även hans flickvän, lite trevligt faktiskt. Kan ju vara kul och träffa den nya som tagit en lite mer seriös plats än mig, haha. Men hon verkar ju snäll då jag pratat med henne på msn/bdb så jag tycker det ska bli funny.

Jag måste skriva av mig, till en viss person. Men hur funkar det när personen inte LÄSER min blogg utan bara kollar in lite då och då och skrollar lite upp och ner? Hur funkar det när jag inte "får" skriva till personen. Det är ett eget val så ni vet, men det är ett måste i mitt huvud. Förstå att jag vill få dig att förstå hur jag känner. Förstå att jag kämpar här. Det är inte så lätt som du tror - så lätt som det verkar vara för dig.

Gah vad jag saknar dig..

Jag är trött på att vänta nu, jag hatar väntan.
Och samtidigt som jag väntar så måste jag stå emot för att du ska lära dig.

 
Sexymama.

You smelling pooooopo

I feeling kind of hungrey, I gonna eat now. Kisses babes.

Schtek!

Nyss stack Amanda hem. Hon var snäll och sov kvar med mig så vi myste i soffan hela natten. Nu eftersom att hon stuckit så ska jag hoppa in i duschen. Eftersom att vi ska iväg och steka vid Noren sen så är jag happy, för nu är alla brunare än mig tror jag.

I vilket fall kanske Amanda pojkvän och hans vänner gör oss sällskap, till skillnad från vissa andra.

Nej nu ska jag sluta klaga och springa in i duschen istället! Hoppas ni njuter lika mycket av vädret som jag. Puss.

Jag lever i alla fall.

I omständigheterna så lever jag.

Amanda är här och kissar hela tiden. Vi kollade på White Noise som hon tillslut kallade Vit Näsa - Vit näsa = Michael Jackson blablabla. Ja, vi satt och skojade tidigare idag men efter att det knakade för mycket i lägenheten under våran filmstund så pausar vi och vi får reda på att han är död. Liksom ja, nu känner vi oss kanske lite elaka.

Bara för det hoppade jag in på youtube och satte igång låtar med honom. Han lever inte. Okej jag har inte tänkt så mycket på honom i mitt liv så jag kommer inte sakna honom.

Men varför i all världen vet alla om att han är död förutom vi? ;o Liksom han dog för 1timme&40min sen(?) och halva Sverige vet redan om det. + resten av världen. Jag känner mig utanför. Varför informerar inte folk mig för.

Mitt liv är nog inget liv som pojkvännens vän säger till mig. Kul att veta. Tack för att min pojkvän låter dom hålla på hur mycket som helst. Det är lugnt. Jag älskar min pojkvän.Say something honey, I miss you <3

Funny

Jag skojade. Det blir Västerås med bästa på lördag. Amanda är på väg! Hejdå.

Without you I'm dying

Jag dör snart av saknad. Min pojkvän hallå :(

Amanda är nog seg, annars borde hon varit här så fort jag sa chokladpudding! Ja för jag har gjort chokladpudding och vaniljsås och hon kommer få smaka om hon vågar, annars tar jag gärna allt själv. Men men, hon kommer nog snart kanske.

Jag fick nyss frågan av Cattis om jag ville med till Västerås på lördag, vore ju skönt å få träffa bästaste men där stoppade ekonomin mig. Sug pung. Så det blir väl bara att följa med pappa till Karlstad på rallycross och steka sen mysa med mina brudar på kvällen. Blir en fullspeckad dag jao.

Men nej nu ska jag nog ta och kolla igenom mina filmer, se vad allt är för något å se om jag hittar någon jag och Mändy kan kolla på, sen måste jag påminna henne om popcornen!


Summer <3I'm tired of waiting, just say something baby..

Tjossan i solen

Sitter inne ja det gör jag, men det är ganska sjukt att man bara behöver sitta ute ca15-20min för att få färg. Jag trodde jag hade svårt för att bli brun? Kanske inte då.

Om Amanda inte kommer hem allt för sent idag så ska vi kanske sticka till Noren och steka lite mer annars ska vi i alla fall göra det imorgon, goodie så jag får ta igen lite. Tror alla har blivit "mininegrer" medans jag håller mig till min sexy-bränna som troligvis kommer hålla i sig några år - det känns i alla fall så.

Men nej ni, nu ska jag nog hoppa på min kära moppe och åka hem och duscha, smart att ta med allt man behöver när man ska duscha, förutom nya kläder? Ja, tur att jag inte bor allt för långt här ifrån.

Jag är galen, jag tänkte tanken att jag skulle gå, för då får jag mer färg på mina ben, men nää. Det är för varmt att gå långt. Jag tar moppen.

Vi hörs säkert senare, Amanda är ju snäll och håller mig sällskap idag igen så :)

Hejdå

HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå Hejdå HejdåHejdå Hejdå Hejdå

Amanda är jobbig

Jag har sällskap i min lägenhet(min brors men just nu är den min ett tag) utav Amanda, just nu kollar vi på film "It's a boy and girl thing" Vi började precis kolla och Amanda har redan ställt sin första fråga. Jobbiga lillskit. Men jag ska inte svara, det förstör ju det hela.

Men nej nu ska jag faktiskt lägga ifrån mig datan, men jag ska bara skryta lite till Linneah; Jag har egen lägenhet, jag har två datorer, internet på båda och en stoooor tv.
Du har inget internet, du är kass!

Men som jag sa, jag ska sluta nörda nu och kolla på filmen. Puss!

I don't know

What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you


Is this true?

Minns ni att jag skrev ett inlägg förut? Ett inlägg där det stod om mina skuldkänslor för att jag "dissade" Tubbe? Minns ni inte, så läs här!

Jag kan nog sluta åma mig för att jag känner mig elak. Jag ska få träffa honom. Med sin flickvän så ska han på semester, dom kommer stå 45minuter ifrån mig och jag tänker dra in mamma i bilen och sticka dit. Utan tvekan. Han kanske kommer dit på Lördag, kanske åker jag dit då eller kanske på söndagen, kanske någon annan dag nästa vecka, det beror på hur länge jag vill vänta och hur länge dom stannar på samma ställe. Kan ni förstå? Jag ska få träffa honom! Helt sjukt.

Den dagen då han skulle kommit var idag (23e) exakt ett år sedan, tänka sig att det tog ett år och ca en vecka, sen fick vi träffas. Happyface säger jag bara.

Han var min största kärlek någonsin, utan att överdriva och utan den minsta tvekan. Jag var lycklig tillsammans med någon som var 60mil bort, någon jag aldrig träffat. Jag trodde inte att jag skulle få träffa honom nu, pga mig. Visst har vi sagt att vi borde träffas ändå, men jag trodde inte det skulle bli av. Men nu blir det.

Åh, jag är helt överlycklig helt ärligt.

Jag tror jag ska sluta hata mig själv.

Jag tror jag ska börja se positivt åt årets sommar i alla fall. Jag får träffa Tubbe. Snart, om en vecka.

Och även om jag är överlycklig för att äntligen få träffa honom, så tro inte att jag glömmer bort min pojkvän Dennis för det ;p Haha!

Chicky chicky

Nu blev det ännu en dag i Västerås, dock kom jag inte hem med något idag utan följde bara med för sysselsättningens skull.

Jag funderar på att fråga min bror om jag får låna hans lägenhet och om jag får det, så funderar jag på att ta hit min pojkvän och bo med honom. Hm, vi får se. Mitt sommarlov har inte börjat så bra som jag sa att det skulle, jag är inte nog sysselsatt.

Hejdå tråkiga människor.

New things

Jag stack iväg till Västerås tillsammans med mamma och pappa idag, dom skulle köpa lite grejer till altanen så jag följde med i hopp om att få med mig ett par skor.

Och det fick jag, mina första tygskor ever, haha. Sen fick jag även hem en hylla och en lampa från ikea, kan vara skönt, så mitt rum kan bli HELT klart någon gång, men nu börjar det ta sig ska ni veta.

I vilket fall så har det varit toppen väder och jag har hört att det ska hålla i sig hela veckan, bara hoppas det stämmer. För jag är trött på regn och moln.

Jag saknar min Dennis redan jag, vilket liv jag har.Vilket liv jag har.

Jag har ett block här och där står det hur min drömkille skulle se ut. Ni vet, jag var liten. Jag och en kompis satt och skrev ner det vi ville att våra blivande pojkvänner skulle ha. Min lista såg ut såhär:

- Modekille men inte överdriven

- Spela gitarr

- Åka snowboard

- Gullig

- Omtänksam

- Måste kunna vara ifrån mig

- Rolig

- Ingen mustasch

- Inte sexfixerad

- Lite äldre

- Lite längre

Ibland är jag glad för att jag glömt att kolla på den där listan. Tänk vad petig man ska vara. Tänk om jag verkligen hade varit lika petig då en kille kom in i bilden, då hade jag inte haft Dennis med tanke på att minst 3punkter inte stämmer. Vore ju elakt om man verkligen skulle tänka t.ex "nej han åker inte snowboard, han kan jag ju inte ta". Usch, känner mig elak att jag ens tänkt tanken på att skriva upp vad jag ville ha hos min kille. Jag är glad åt att Dennis inte har alla punkter på denna lista, för hade han haft det skulle det bara känns som om jag prickat av, det har han, det har han inte, osv. innan jag valde att verkligen satsa på honom.

Glöm! Jag har inte gjort så, och jag kommer aldrig göra så. Jag har en liten tanke i mitt huvud som säger om killen är rätt eller fel, men inte fan har det med sådana saker som ovan att göra. Kanske vissa punkter som stämmer, men nej. Orka bry sig om han klär sig efter mode eller om han spelar gitarr? Inte precis.

Min Dennis är bra. Han är inte som jag då "drömde" om. Men han är sjukt mycket bättre <3


En hel helg..

..med min man.

Det började i fredags då jag blev mött av honom, Ante, Nilsson och Tommi. Vi cyklade hem till Makke på en gång och började smådricka. Mot kvällen blev det fullt hus och det mesta hände, golv gick sönder och folk gjorde vågen, det är privat. I vilket fall så släpade jag och Dennis oss hemåt någon gång mot natten men minns inte när. Sen sov vi skönt kan jag säga.

På lördagen stack vi till Makke igen och segade lite, kollade film och bara var allmänt sega. Dagen gick sjukt fort också så vid åtta stack vi hemåt och tog en bad. Och Dennis var snäll, för jag sa att jag ville ha bubblor(skum) och det fick jag, så satt vi där och myste ett tag sen la vi oss och kollade på film tills jag somnade antar jag.

Och idag har ingenting hänt, jag åkte hem halv fem och nu börjar jag bli skapligt sugen på jordgubbarna som väntar på min i kylen så jag ska nog ta dom. Men innan det ska jag bjuda på böghögen hemma hos Makke från i fredags :)Dennis ligger och försöka ta det lite lugnt, men Simon och Nilsson är skapligt dryga och ska volta och "prutta" på honom, det är inte alltid så lätt att vara tröttast på festen med dom galnaste vännerna.

Tack alla för en trevlig kväll i alla fall.

Hur har eran midsommar varit? :)

Glad midsommar i det bästa vädret!

Byt ut näst sista ordet.

Jag kommer nog inte updatera så mycket den här helgen, beror kanske på när jag åker hem, det har jag inte kollat upp än, men det märker vi sen. Orkar inte riktigt planera min hemfärd från min pojk ;o Haha.

Men nejni, blir inget långt inlägg nu heller med tanke på att jag måste ner till min räddare i nöden och lämna hennes stumpor typ. Men ja, hoppas alla får en  bra midsommar trots det kassa vädret! Puss


This is me today

(y)


I do love parteeey!

Tack Amanda, räddaren i nöden (;

I hate this part right here

Jag tycker inte om att alla verkar ha något att blogg om. Vad är det meningen att jag ska blogg om då? Alla verkar ha tagit min fantasi. Mina ord ur munnen på mig.

Men ärligt. Vad kan man skriva om? Jag har inget intresse. Ska jag skriva om min knäppa dagsysselsättning? (jag sitter vid datorn) Eller ska jag skriva om mina udda vänner som inte är mina riktiga vänner? (jo det är dom) Eller ska jag skriva om min pojkvän som jag aldrig har nämt förut? (jo det har jag) Ni ser, jag har ingenting att skriva om längre.

Det blir ju tråkigt om jag bara ska logga in varje dag och skriva samma sak "Godmorgon, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Kan inte solen titta fram snart?" Det är typ vad mina senaste inlägg har bestått av, erkänn?

Jag ska nöja mig med åt att den regniga midsommaren i alla fall ska spenderas med min pojkvän. Med andra ord så ska jag åka till honom imorgon, så ska vi väl partaja lite lagom. Om jag nu har något att dricka det är en annan fråga. Linneah är på tal om imorgon, värsta dissarN.

Hejdå


Jag kan tvätta moppen.

She's home

Min Elin har åkt hem nu. Vi har inte gjort så mycket, mest varit sega. Och dissat dörrplingare. Men nu ska jag duscha, puss.

All the love

Nu ska jag hämta Elin, happy!

The best day!

Idag fyller min älskade bästavän Cattis hela 19år! Säg grattis tycker jag!  (och hon har varit utan cigg i 1 och ½ år idag!)

Säg även tack, för hon hennes dag har gett oss sooooolsken, love it <3 Det är ju bra det, för vid tre så kommer Elin hit och vi lär väl försöka hitta på någonting tycker jag då, vi får väl se, vi får väl se. I vilket fall så väntar tandläkaren om en timme, hon blir nog inte så glad på mig :) Haha.

Men jaja, hoppas alla har sol precis som jag och hoppas alla tar vara på den! Liksom, vem vet den kanske är borta imorgon igen ;o

kjfhskdhfkndskj!

Vad är det för jävla mening med ett sommarlov om det inte ens är sommar ute?
Gah, jag blir galen snart. Jag vill ha SOMMAR!

Until the day I die, will I love my loveSing a song and live your life.

21 guns

Nu blev jag ledsen. Min man kommer inte. Jag kommer inte träffa min älskling på lång tid..

This kids

Igår fick jag sällskap, J&N från praktiken kom och hälsade på, drygade satan med mig, tog sprutor och snurrade mig i stolen och sånt, men sweeta barn att dom faktiskt kommer och hälsar på mig. Sen fick jag massa kramar också. Och idag, ja då kom mamma "ja justja, du har fått post ju" och vem var det ifrån då om inte samma ungar, haha. Sötnosar. På en bild stod det "tack för att du praua" haha, söt stavning också. Men vad gör man inte annat än ler, haha.

Tack sötnosar.

This day aint gonna be nothing

Har jag tur, så kanske min man kommer hit idag. Vilket samanträffande, för Amandas man kommer ju till henne också. Mysigt. Om Dennis kommer hit vet jag dock inte vad vi ska hitta på, bara mysa lite extra och så eftersom att vi inte kan ses förren torsdag/fredag, jobbigt med sant. Dock vet jag inte om han kommer idag ens, han har ju trots allt inte vaknat och svarat på mitt sms än. Haha.

Men helt ärligt, min blogg suger!

Resten utav sommaren blir nog att göra något i stort sett varje dag. Jag och Cattis kom på det i fredags att eftersom att det är vårat sista sommarlov så ska vi ta vara på varenda dag om vi så bara sitter och ugglar på film. Mitt förra sommarlov sög och hade det varit mitt sista så hade jag ångrat det resten av livet. Den här sommaren ska bli bäst! Nu väntar jag bara in det bästa vädret också.

Något annat som jag och Linneah bestämt om sommaren är att hon och jag ska hitta på något med våra gräbz med tanke på att vi alla känner allt typ, lär väl blir funny! Om dom inte är för nördiga då.

Sen kom Amanada på att vi måste ha ett filmmaraton en hel natt, vi får väl se hur det blir med tanke på att dom flesta i vårat nötgäng faktiskt har skaffat sig ett sommarjobb. Bajs.

Förutom detta så ska det bli partytimes med nötterna, mysstunder med pojkvännen, party med bror, lekstund med Linneah, lekdagar med Elin, semester med familjen och självklart mycket mycket mer! The best summer? Ohyes!

Vad ska ni hitta på i sommar?

Älskling, vakna nu då <3

Min BÄBY!

Min älskade Elin kommer på tisdag. Min Elin har en big mage. Det ska bli kul att träffa min Sall, jag saknar henne!
Någon som vill leka med oss någon dag? :)

You are my number one star

Jag är trött på dehär, ingen kommenterar och jag vet ingenting att skriva, vad ska jag ta mig till...


My angel. My everything. Jag älskar min pojkvän mest!

I love it


This lovely gang <3

Grillning med brudarna blev mer skratt än grilla. Självklart blev det käka grillat, men regnet öste ner så vi myste ihop oss i soffan, jag bjussar på bilder och senare kommer det ännu mer funny stuff (;


Amanda, Nettan, Cattis & AnnIrene körde dampdansen (:


Carro & Emma (:


Och jag å Cattis var snyggast fängslade (;

Mer bilder finns på min bdb!

SOMMARLOV!

Fyfan vad skönt!

Vaknade vid babys sida, sjukt skönt att vara hemma men ändå ha honom hos mig. Sen duschade vi och så fick han självklart vänta på mig medans jag fixade mig, roligt för honom antar jag. Sen kom Amanda och vi for iväg till skolan. Sen när man sitter där i bilen så säger älsklingen helt plötsligt bara; Vad fin du är. Tack hjärtat <3

Nu sitter jag i alla fall här med Cattis, vid varsin data. Sen vid 5-6 så åker vi ner till Amanda och umgås med brudarna. grilla, studsa på mattan och mysa lite extra med Amanda med tanke på att Dennis ska mysa med Makke. Porrigt :)

Nejni, nu kommer bilder.


Baby tyckte om mina rosa väggar :)


Älskade klänning <3 (ja jag vet att bilden till höger är cp)


Och så rosen till (;

Såååja, nu ska vi bara se till att få världens bästa sommarlov. Tack!

Myspojke

Min baby är här, ligger i sängen å glor tv, men han var snäll och vände ryggen mot mig nu. Jag var tydligen elak? Ja, smällar man får ta ibland. I vilket fall så sover han här tills imorgon sen följer han med mig till skolan, höhö. Men då är det ju skönt nog sista dagen, sen är det sommarlov. Sweet.

Blir grillning med brudarna imorgon också, kan ju hoppas på lite finare väder tack!

Nu ska jag sluta skriva och vara lite mysig istället, ha det fint!

Höööhöhöö


Amanda & Cattis började


Evelina & Amanda åkte också, eller om det var Evelina & Cattis?
Shit the same, funny å glo på dom när dom flög i vattnet ;)

Mer bilder kommer.

Fräning

Jag får massor av sms. Jag är populär. Jag är normal.

Hejdå.

Then I'm home for real

Så, nu har jag varit och tittat på barnens avslutning. Dom har sommarlov från och med nu. Fusk.

Min handledare blev i alla fall jätteglad när hon såg att jag kom och tittade och så blev även barnen. Det första man fick höra var; "Jag har saknat dig mest!" ... "Nej det har du inte, det har jag!" Haha, sötnosar.

Men men, nu måste jag försöka komma igång med min samhäll, annars kanske cpamanda kan hjälpa mig imorgon? Om hon inte vill sitta och ragga med alla mina kontakter i mobilen då också? Vi får se, hon kan få smisk om hon inte är snäll och passa dig Mändy, jag har pojkvännens nr ;)

Jag har för mycket att göra så jag ska vara tyst nu. Innan det måste jag bara säga att 2BFa vann dragkampen mot alla på BF, vi är faktiskt bäst, inse! <3

Faaaaaaaast

Nu ska jag bara säga att jag är hemma. Men jag ska även säga att nu ska jag byta om sen sticka iväg och kolla när barnen på min senaste praktik har avslutning, sweet! :)

Skriver mer sen.

Happy hour

Kom precis hem.

I skolan så blev jag lite nerskvätt idag. En hink med vatten bakifrån. Jag vill dock inte förstöra 3ornas glada sista vecka, så jag gick glatt där ifrån och frös resten utav dagen. Alla skrattade åt mig, men jag fick tröst utav att Dennis ville var söt och slåss lite mer personen som kastade vatten på mig, sött.

Efter skolan blev det att åka till V-ås med mor, far och ena bror. Mamma och pappa köpte en ny dator och the sims 3 till mig, ja jag tycker om det.

På tal om Västerås, när jag var där så träffade jag på både Tommi och Dennis pappa. Men var det någon utav dom som hade Dennis med sig? Nejnej. Jag får vänta till torsdag. Och vet ni vad? Jag längtar!

Svar till Anonym:
Ja det är det långa avståndet jag kan klaga på, annars är allt bra. Men jag klarar av milen mellan oss eftersom att jag är medveten om att världens bästa väntar på mig nästa gång jag kommer, det är det som är så underbart :) Hihi.

And some picz from today then ;
 

Puss!

Allt i ett

Tanken av att det är sommarlov från och med fredag är kanon. Men tanken av att detta sommarlov är mitt sista någonsin, att studenten sen betyder att jag borde veta vad jag vill göra. Vad jag vill bli. Vet jag det? Nej just det jag inte gör. Jag vet, jag har ett år på mig att fundera. Men hur lätt är det egentligen? Ska jag komma in på en högskola och plugga vidare? Ska jag börja jobba direkt? Ska jag vila från allt ett tag och leva på mamma och pappa? (känns elakt)

Jag har inte någon aning alls.

Något jag vet är att jag saknar min Dennis. Något jag vet är att jag ska ha fun med mina brudar på fredag, right? Något annat jag vet är att jag ska på rallycross på lördag. En annan grej är att Cattis fyller 19 nästa tisdag. Ska det bli bra dehär eller? Allt händer på en gång, men ändå är det ingenting som händer.

LINNEAH, lyssna noga nu! Dennis kanske kommer till mig på onsdag, åker med mig till skolan på torsdagen och åker med Makke och dom hem sen. Underbar tanke att jag ska få täffa honom. Än underbara att jag ska vakna vid hans sida, att jag ska gå upp samtidigt som honom, att vi ska ta oss till skolan tillsammans, som om vi går på samma skola. Ååh, jag önskar att det var så det var, på riktigt. Nu hoppas jag bara på att han verkligen kommer på onsdag också, annars blir jag lite ledsen då jag inte kommer få träffa honom förrän ett långt tag, än en gång. Det suger med 7elaka jävla mil mellan oss. Förlåt mig om jag klagar, men ni kanske inte förstår hur jävla jobbigt det är?!

Imorgon är det måndag, sista måndagen i år 2 på gymnasiet. Sista veckan börjar imorgon. Veckan kommer vara slapp om jag bortser från att jag måste göra ett arbete på samhällen till onsdag. Om vad?

Ser ni vad lite jag vet? Ser ni vilket sjukt jävla segt liv jag lever?


Jag ska få den bästa sommaren genom tiderna,
jag ska göra mitt sista sommarlov till det bästa.

jag säger bara vad jag tycker.

På tal om ingenting så måste jag skriva av mig om fjortisar.

För de är en grupp tvillingar som ser exakt likadana ut, alla med exakt lika mycket smink och lika mycket hårspray i håret, lika mycket parfym och lika mycket annat fake.

Det är klart, vissa ser nog bra ut utan allt smink och skit också men jag stör mig ändå på att det är så sjukt många killar som verkligen dras till dom, ordagrant. Det är läskigt.

Men nej jag orkar inte ens skriva mer. Jag blir bara arg. Och ni som nu läser detta och är fjortisar. Jag säger inte att alla är HELT lika, men typ.

Ni får tycka att jag är dum i huvudet eller att jag är omogen som skriver dehär. Men som min rubrik säger; Jag säger bara vad jag tycker.

Tack för mig.


A drop in the ocean

Roos var nyss väldigt snäll och ringde mig och därför fick jag självklart prata med min älskling som jag saknar så förbenat jävla mycket. Det är hemskt vad jag saknar honom egentligen :( På onsdag får han sommarlov och jag får vänta ända till fredag, segt men sant.

Sen när jag pratat klart med Roos, alla andra 100människor på festen och sagt hejdå och jag älskar dig till Baby så ringde Cattis och jag fick vara med när hon tjatade på sin kusin som lekte med hennes syssling och därefter så fick dom gratis taxisjuts till konsum, det är lugnt. Hon kommer hem levande även om hon klagade på "jag kommer dö av hunger", "jag kommer dö av kylan" osv. Min bästaste klagar alltid. But I still love her <3

Men nu har jag kikat på film också, så jag ska slänga mig bakåt i sängen och sova. Ska bli lagom skönt. 

Fast nu ringde ju Cattis igen så jag ska prata klart med henne :)  


:(


Kossan.se

Så sjukt jävla hemskt så jag vet inte vad!

Some pictures

Shopping med Mändy B i torsdags


Shorts från hm för 98kr


V-ås med bröderna igår


"Bokhylla" från IKEA för 479kr
Rosa "korgar" från IKEA 39kr
(även klockan är där ifrån dock minns jag inte priset och när jag köpte den)


T-shirt från New Yorker 99kr


Tröja från New Yorker 169kr


Brills från New Yorker 79kr

 
Och bror testade kläder ;p                    Och i allt donande så har jag fått upp
                                                                     denna lampa som jag fick i julas :)

Detta äre lite av allt, köpte ju även en klänning och två par trosor då jag var med Mändy men det får ni klara er utan att se ;p Haha. Sen köpte jag även två hyllor som ska sättas upp på väggen, dom får ni kanske se när dom sitter där dom ska. Jag är i alla fall nöjd med allt jag har fått med mig hem, nu börjar mitt rum se ut som ett rum och min garderob som en killgarderob. (kläderna från NY inhandlades på killavdelningen ;)

6e Juni

Betyder att det är Sveriges nationaldag men än bättre, även 8månader för mig och min älskade Dennis. Love <3

Ville bara berätta det. Har inte gått upp ur sängen än, så nu ska jag klä på mig, käka frukost, sen börja med mitt rum direkt, funny? Jo ganska, fatta skönt när allt är klart sen, iiih :D

sorry guys

Blev ju inte så mycket bättre update idag. Men jag är lika trött nu, så nu ska jag sova.

Jag kan berätta om dagen imorgon och ev. visa bilder på vad jag köpt. Ni vet, jag har köpt lite hyllor och mojjs så jag måste dona en maaaaassa på mitt rum imorgon för att få det beboeligt, nu står allt överallt. PUSS :)

Goddagens :)

Idag är min kropp halft död, men det är lugnt. Jag är stolt över mig själv med tanke på att jag är noll tränad. Men i vilket fall så fick jag troligtvis inte nog med gå igår, därför sticker jag snart till IKEA med mina bröder. Väntar bara på att John ska komma nu så.

Som tur är har jag lite mer pengar nu också, så nu kanske jag får med mig lite grejer hem också, happy!
 
Och btw, grattis till Sebbe som tar studenten idag, lyllobarn!
Och fusk för TjockLinneah som har sommarlov nu också :(


Vad ska ni hitta på idag? :)

Jag är död!

En vandring i x antar timmar, x antal mil. Med 16kg på ryggen är inte så lätt. Men jag klagar inte mycket faktiskt, det har kommit nu efteråt och det kan bero på att mina höfter till och med är svullna så nu kanske ni förstår hur det har känts, hihi. Men jag är pepp inför vandringen i 3an, tro det eller ej!

Efter den halvregniga vandringen så stack jag och Mändy B till Västerås och shoppade lite, bilder på lite utav det kommer kanske sen, en är lite privat, bara Pandan och Mamma som sett den så HA för alla andra som inte får förrens senare ;)

Och imorgon blir det Västerås med bror då ska vi till IKEA så då kanske det kommer bilder på det samtidigt som kläderna, who knows?

I vilket fall bjussar jag på en vacker bild på mig och Cattis från idag:Nu ska evve sova!


Än en gång

...så har jag varit i farten och fixat med en annan blogg. Men denna gången blev det Elins syster som blev offer, haha. Hon bad visserligen om hjälp och självfallet ställde jag upp, på egen risk ofc eftersom att jag inte kan någonting sånt här. Haha :)

Men men, kika in den i alla fall!


Linneah Scheffler

Jag vet inte riktigt vem hon är den där Linneah är. Hennes namn har dykt upp ganska många gånger i min blogg på senaste tiden ellerhur? Lite kul är det ju.

Jo. Det är klart jag vet vem hon är. Linneah är tjejen som Makke är tillsammans med. Nu vet ju ni säkert sååå mycket bättre, right?


Nä, tänkte väl det. Jag ska vara seriös. Det är egentligen ganska sjukt dehär. Liksom hur bra vänner vi har blivit bara genom att våra pojkvänner är kompisar. Ja det är sant. Det är den ända anledningen till att jag har börjat prata med henne.


En dag så såg jag deras första pussbild och jag kunde verkligen inte låta bli att skriva hur söta dom var och sen dess har jag och Linneah varit lite fast i varann, ja vi blev nog lite kära vi också <3


Så jag kan ju säga att så fort lite krångel kommit i vägen så har hon funnits där för mig och jag har självklart försökt att finnas där för henne också. Och jag är glad för det. För det största hon hjälpt mig med var under en tid då hon gick igenom exakt samma sak. Hur lätt är det egentligen att peppa en annan att kämpa, när man själv knappt klarar av det? Ja inte fan är det enkelt i alla fall. Det vet jag själv. Men hon lyckades och jag kan inte säga mer än tack.


I vilket fall så är jag förvånad att jag klarade av att prata så lätt med henne under de få minuter vi träffats irl. Jag är ju liksom den där blyga tillbakadragna, men ändå så kunde jag lätt som en plätt prata med henne den dagen då hon var och hälsade på på min skola. Helt sjukt. Men det är väl antagligen för att vi är lika tjocka båda två.


Nog för mig, detta skrev jag nu för att jag inte hade något vettigare för mig + att Linneah gav mig idéen, dock tror jag inte att hon var seriös. Men jag tog det seriöst.


Så Linneah gumman, tack för allt du gjort för mig och ja, du är brau!


Bara för det länkar jag än en gång till min tjocka vän <3


Let's watch this city burn

Jag har kommit på mig själv. Jag skriver aldrig sånna där tänkvärda inlägg längre? Är det bra eller dåligt?

Jag vet inte själv vad jag ska skriva om längre. Nu känner jag dedär skrivsuget igen. Men vad? Vad kan man skriva? Jag vet inte om jag vill sätta mig och skriva meterlånga inlägg. Jag vet inte om någon ens läser dom? Jag vet inte om det är värt det. Även om jag kanske blir av med lite utav skrivsuget jag känner.

Är det någon annan än jag som känner skrivsug ibland?

Hjälp mig. Vad ska jag skriva om?

Big love

Blev inget fika med bästaste idag eftersom att hon inte mår så brao men nu har jag för första gången någonsin, övertalat henne om att stanna hemma och piggna till istället. Ja hon är aldrig hemma från skolan. Men i vilket fall så stannar jag alltså hemma ända tills idrotten som börjar 10 över 12, sköönt!

Men jag funderar på om jag ska försöka komma igång med samhällen nu kanske, vore ju skönt. Även om jag hatar att plugga men skönt sen när det är klart, hihi. Men jo, nu ska jag plugga.

Linneah, jag har bloggat!

puss

Can't keep goning on this way

Idag var det två personer från AA och hade en liten föreläsning för oss på 2BF, det var slappt så pga det så blev hela dagen lat. Men har ni någonsin haft en lektion där ni bara var 5elever, haha. Det hade vi idag. Sista lektionen bestod av mig, Cattis, Orren, Carro och ensama killen Emil. Coooooolt.

Nu är jag i alla fall hemma, ligger i sängen å ligger inte så super bekvämt, men det var lite elakt internet som inte hittade mottagning när jag satt som jag ville. I vilket fall så måste jag plugga lite nu.

På tal om något annat så ska jag kanske fika med Cattis imorgon, mums :)


This time i wont give up

Skolan blev slapp idag så det var skönt. Har ni någonsin gjort ett omprov där ni får sitta och snacka och ta hjälp av era kompisar? Det har jag (;

I vilket fall så har det ju varit schteek väder idag så vi har stekt så mycket vi kunnat, vilket inte har varit så mycket, haha. I vilket fall så ska jag försöka hinna med att följa med Amanda till Eskiln och steka en massa på fredag, sen blir det väl att åka till V-ås och shoppa efter det, äntligen säger jag bara!

Men nej ni, jag orkar inte skriva med. För jag dör av värmen, även om jag bara anstränger fingrarna. Men det räcker tammefan. Vad har ni för väder? :)


Pandan stekte i klassrummet också :)


Och Cattis var typ glad :)


Sen här är en av 4fina saker som jag har gjort på våran estetlektion, stolt är jag också ;)

Haha den är sjukt ful, men jag älskar färgen
+ att jag är lite stolt för jag fick VG som slutbetyg i den kursen, happy!


RSS 2.0