Lollo

Såhär kan det se ut när busen är i farten :) Nåja, tror duschen ropar mitt namn nu va?



Ny vecka

Sitter på praktiken. Ungarna har rast,  men dom sitter väl troligtvis inne i klassrummet eftersom att det är massa regn ute. Jag minns hur det var när jag gick här, man blev ju superglad när lärarna sa "ni kan vara inne nu när det regnar såhär" och nu för tiden, då behöver man inte ens gå ut när man har rast, inte alla gånger man hinner heller visserligen. Men jaja.

Helgen blev toppen, såklart. När jag kom till Sebbe i fredags så började vi med att umgås med Ludde, Robin och Hansson. Vi åkte in till max så dom fick käka och sen åkte vi bara runt lite och medans jag "sov" så var Robin gnällig som fan, men det var ju bara för att jag hade somnat så jag tog upp hela baksätet ;) Eller ja, egentligen var jag ju fullt vaken bara att jag inte orkade sitta upp, så jag låtsades sova för då fick jag halvligga där utan att nån skulle putta bort mig. "Hon är minst i bilen men tar mest plats" det var hans kommenter, dum gris..

Sen då, åkte hemmåt och var väl hemma runt tolv. La oss och sov och sen var det redan lördag. Den dagen spenderades med att gå i en affär å glo lite, och sen bestämde vi oss för att bara ha lite mys för oss själva resten av dagen/kvällen så vi åkte iväg å köpte lite gotti sen satte vi oss och glodde på film resten av kvällen :) Massa mys såklart.

Och söndagen kom, mamma och bror kom för att hämta mig men som vanligt blev det fika innan vi åkte hemåt. Känns så bra på nå vis, att våra föräldrar får träffas så mycket ändå liksom. Dock var ju inte pappa med, men ändå :p

När vi åkte hemåt så blev det även å hämta Lollo, så nu är hon hemma hos oss. Våran lilla lånevovve ;) Sötan var ju så snäll så det första hon gjorde (efter att mamma hade varit ute och gått med henne) var att kissa på hallmattan. Snäll vovve.... Men ja, skämdes gjorde hon.

Shit samma, nu ska jag göra nå annat, typ fortsätta läsa min Ninas Resa som jag fortfarande inte ens har kommit halvvägs i, jag kommer antagligen inte hinna läsa ut den heller, fy på mig :/

Jaja, läsa var det. Puss


kärlek ♥


Me today

Färdigfixad. Bara lite packning och mat kvar. Sen så.


I could say

Goddagens, nu är jag hemma. Vart det i en halvtimme också då. Men så kan det gå när hjärnan blir seg och allt händer i seg takt. Skit samma, det var inte alls någon pannkaka. Mer typ biff och makaroner? Vadå fredagsmat? :(

Nej. Jag måste göra något vettigt inte bara sitta och tänka. Måste typ kolla hur varmt vattnet är, kolla om jag kan duscha. Hejdå..

Ninas Resa

Sitter på praktiken. Igen. Sista dagen den här veckan, rätt skönt. Med tanke på att dagen är helt lat. Men men, nu har ungarna rast, i ungefär en kvart till. Jag passar på att läsa lite ur våran svenskabok - ninas resa. Själv fattar jag ingenting hittils. Någon annan som läst den?

Skit samma. Lär försöka läsa klart den i alla fall, har två veckor på mig nu och jag är inte ens halvvägs, långt ifrån. Inte ens en fjärdedel tror jag. Okej, kanske borde ge upp att bara läsa på rasterna? Utan även läsa hemma. Men svårt att göra det när den inte är så bra, i alla fall  inte i mitt tycke.

Vilket fall, efter rasten har dom idrott sen är det dags för lite food. Men vad är det för mat idag då tro? Vore ju gott med typ pannkaka? Mums. Jaja, sen är det slut för idag. Med andra ord har jag typ 1 timme och 45 minuter kvar? Hm.. Tror jag :p

Men ja, nu ska jag läsa vidare. Skriver när jag kommer hem. Antar jag.

Barn barn barn

Min pojkvän sa att julen var för barn, så ja, jag är ett barn nu :) Det är väl tillåtet att vara det en gång om året då? ;) Haha

I vilket fall, 1:a advent är på söndag, det betyder att man brukar börja pynta va? Och då är inte jag hemma. Så just nu ser mitt rum ut såhär:


Julen är ju faktiskt här om mindre än en månad.

Fast vart är snön?


Sleeeeepy

Såja. Blev inget leka med pandan idag då vi båda är aaaalldeles för trötta. Men vad gör det? Det finns ju flera dagar :) Om inte annat så ses vi ju på torsdag nästa vecka för så ska vi åka iväg till Stockholm med skolan. Då får jag ju även träffa min bästa Cattis som jag också saknar en massa <3 Och Borren-Orren också :) hihi.

Skit samma. Har packat ner lite kläder nu i alla fall, som ska med till Uppsala imorgon. Så slipper jag göra allt imorgon. I vilket fall så är mitt vita linne borta, det gör mig lite ledsen faktiskt! Måste fråga min mor sen. Men aa. Till Baby ska jag i alla fall, med eller utan det vita linnet, haha.

Men nej, nu ska jag fortsätta vänta på att pappa kommer hem så han kan beställa mat och hjälpa mig med mina sängben :D

Shit the samma, nu ska jag göra något vettigt. Fast nej nej, jag vill visa lite snygga bilder från helgen först :)


Så kan det se ut ja ;)



Rain

Igår for jag iväg med bror min till Västerås, skulle ju försökt hämta mitt legg också, men det gick ju mindre bra eftersom att klockan gick lite snabbare än vad tragiken gjorde. Men i vilket fall blev det lite vandra runt i affärer, och med mig hem gick jag mest småplock. Så som galgar, sängben och ett par hörlurar. Så ja, nu är jag lite nöjd.
Och imorse vaknade jag till av ett sms där det stod ungefär
"Godmorgon älskling:) Och grattis på oss som firar två månader idag <3 Helt underbart:) Puss älskar dig."

Ohja, fan vad bra vi är älskling. Jag älskar dig.

Och idag efter praktiken blir det nog, antar jag, att leka med Amanda. Ska bli skönt och det är bra också, för då blir det helg lite snabbare. Jaja, nu ska jag klottra ner lite mer på min praktikuppgift så hör jag av mig när jag kommer hem.

Hejhå.

Maybe that's true


Jag tycker själv att det är lite utav en blandning men..


Oooooold times!

Jag skulle hitta bilder sa jag i förra inlägget ja och ja, det har jag kanske också gjort. Men det roligaste var nog alla filmklipp som jag har hittat. Eller ja, tyvärr kan jag inte se på de äldsta som jag hittade, av någon anledning. I alla fall, har hittat från att jag låg på skolgården i 9:an och låter allmänt sur/bitchig? Till att jag och Martina sitter och sjunger hemma hos mig och nej, det får ni inte se. Sen hittade jag även lite mys med Cattis. På tal om henne så, jag saknar dig bästa <3



Gamla roliga minnen kommer alltid upp ibland ;p


Would need some..

Idag känns inte min kropp så jättepigg. Kanske är en del av varför jag var hemma idag. Men ska tillbaka till praktiken imorgon, för det är inte så smart att vara borta, måste ju i alla fall vara bota en dag nästa vecka och en dag sista veckan ( ja jag är ledig då, genom skolan, så inte mitt fel ). Men men, jag kände att jag behövde det här för att orka mer.

I vilket fall så blir att att brumma över till Västerås med bror min imorgon efter praktiken, ska bli skoj. Får se vad vi hittar på, jag har ju inte allt för mycket pengar, men någon kan jag ju alltid komma hem med. Något jag i alla fall behöver/vill ha är ev. två tavlor ovanför min bokylla/bänk här. Dock är ju bror sådär smart, så han ska istället ta egna bilder och fixa på dedär viset. Jag vet visserligen inte om jag kommer kunna göra så? Jag är ju inte den som tar kort så som dom gör. Men ja, jag ska nog sätta mig och kolla igenom lite gammla bilder som jag har liger på skivor här hemma. Låter rätt frestande att få upp något i alla fall, är ju liksom.. tomt. Något mer jag skulle behöva är en ny matta, en ny dörr in till mitt rum, för den är lagom ful, hm, nya sängkläder, två svarta ramar, en ny tv, en ny tv:bänk, en ny fönsterbräda, lite nya gardiner och ja, en rullgardin. Nya sängben kan också behövas, jag vet, dom är inte så pigga. Ev. för att min säng är begagnad. Den är old. 

Ja ni se, är ju faktiskt en del del jag behöver. Jag undrar bara när jag någonsin ska få pengar till allt? Eller i alla fall till en tv, det kommer ju dröja något år. Men jaja. Vi får se, något kanske jag får med mig hem i alla fall. Men jag gör nog som bror min, framkallar mina egna foton. Om jag nu har några? Skulle ju kunna ta vad som helt egentligen, eller måste det vara fina bilder? Det kan väl vara något på människor också? Kanske ska jag istället sätta upp en hel hög med foton? Hm.. nu vart det ju lite problem. Får testa mig fram lite och till att börja med, se vad jag har.

Jaja, mindra uppiggande är att min pojk kom hem från jobbet igår och mådde skit. Ännu mindre uppiggande att han imorse skrev att han trodde det var magsjuka. Ja okej, jag tycker sjukt synd om min älskling om det verkligen är så. Men ännu mer synd om OSS. Tänk om det kommer få gå en hel vecka till innan vi ses? Det funkar inte. Liksom hallå, tre veckor? Ska ni ta död på mig eller. Shit. I vilket fall, det är bara tisdag, han blir säkerligen frisk, men risken finns väl att hans familj blir smittad. Nåja, nu ska jag vara lite positiv här. Klart vi kommer ses i helgen. Fira in våran andra månad och mysa en massa.

Men innan fredag är det torsdag och det betyder leka med Amanda. Vilket jag redan sagt va? Jag har inte riktigt lagt det på minnet. Men sak samma, jag ska. Men vad vi ska göra vet jag inte. Vet du Amanda? ;)

Aja, leta bilder var det. Pussen!

Just so you know

Sitter på praktiken, som vanligt. Vaknade imorse och var allt annat än pigg. Sjukt trött är jag idag. Känns inte så bra när man sitter i klassrummet och gäspar hela tiden. Men men, vad ska man göra liksom? Skit samma, nu vill jag först och främst ha onsdag, för då ska jag och bror min åka över till Västerås och hitta på något. Sen på torsdag så jag ska leka med pändy, vilket gillas för nu var det ju ett tag sen vi sågs. Saknar ju äcklet <3 Sen är det fredag och det betyder uppsala!

Så ja, den här veckan kommer nog gå rätt fort, I hope :) Men ja, lektionen kallar!

Söndag...

Ja, sängen låter rätt lockande. Redan? Ja faktiskt. Sjukt jävla trött är vad jag är. Visserligen har jag ju varit det hela dagen, men ändå. Men ja, sängen får det nog ta och bli. Godnatt godnatt.

Jag vill ha helg.

Skyll på mig

Kvällen blev en fartfylld en. Vi började med att spela en hel del Buzz tillsammans med drickande. Folket började trilla in och med Emma så kom två persenter till mig. Varav en var en bild på lånevovven Lollo som är bäst och den andra var en krogdebut på Star. Så tack till Emma för det!

Och ja, Star blev det. Jag, Emma, John, Hans och Tias. Vi for dit. Dansade litegrann sen for vi hemåt igen. Lite efterfest. Dock sov jag nästintill där i soffan medans alla andra sysselsatte sig med annat, t.ex. slicka grädde, diskutera sina framtida barn och så vidare in i oändligheten. Runt 4-5 började folket dra sig för att jag skulle få sova(?) så bror min var lite äkta storebror och bar in mig i sängen och sen tog det nog inte så lång tid innan jag sov.

Så idag, jag mår som jag förtjänar. Varför vet jag egentligen inte men. Bilder KANSKE kommer sen, beror på ork och sånt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hm...

just me

Tjossan. Har fixat och donat hela dagen, med ja.. endast mig själv. Varför? Jo för att jag och min bror ska ha kalas. Åh.. vad litet det lät. Kommer ni ihåg när man hade kalas när man var liten? Haha. Vad kul.





Lite ego får man faktiskt vara ibland. Men jaja, jag ska väl se om det är nå mer som ska göras innan jag far till bror min. Vet dock inte ens när jag ska åka dit. Men ändå :)


Idol, fredag, trött, vet inte mer. Orkar inte.

Jag vet inte vilka mer som satt fast framför Idol och glodde? Men det gjorde jag. Jag satt kanske inte då, men jag låg. På mage i sängen. Och tjockade i mig popcorn. Sen tog jag lite juice - eftersom att det nu inte fanns någon dricka då. Sen tog jag ännu lite tjockt, Turkisk yoghurt med lite honung till. Turkiskt är samma sak som Grekisk. Någon som ätit det? Mer än Cattis & Amanda då ;)

Skit samma. Vem tror ni åker ut ikväll? Själv tycker jag att det börjar bli omöjligt att säga "han/hon åker ut!" för nu är alla så jävla bra. Eller ja, så har det varit ett tag enligt mig, men ändå. Reza kanske? Hm.. nej, jag vet inte faktiskt. Kan inte alla få vinna? :)

Skit samma en gång till. Jag har ju inget att skriva. Det vet alla redan om. Jag vill bara skriva. Sånt där sug i fingrarna, men inget klokt i huvudet. Typ så det brukar ligga till. Men ja, som sagt va.. Jag orkar inte. Så imorgon blir det party för hela slanten. Jag ska glädja mig åt att jag har fyllt 18 tillsammans med min bror och hans vänner. Alkohol och bra musik. Så får det bli. Även om jag är lite för trött. Men men, i veckan blir det nog lite Västerås-shopping med bror också. Låter frestande.

Hoppas alla mår bra i alla fall, bättre än mig också så. Jag börjar tröttna på det här. "Det här"? Jag vet inte vad det är. Så jag vet inte vad det är jag börjar tröttna på.. mitt liv kanske? För det är ju inte så mycket till liv. Hejhå. Ett ännu mer värt inlägg, nu ska jag renskriva en text istället och leta på ett bigbig kuvert. Ev. också sno in mammas och pappas skrivare? Eller lät kanske lite för krångligt. Vi får se hur jag löser mina problem.

Lär bli svårt..

CAN



Jag såg den här för ett tag sen men glömde sen bort den och idag på praktiken så berättade min handledare om den + att hon visade den för eleverna i klassen så då kom jag på den igen och därav ville jag bara visa er den (för er som nu inte redan har sett den då).

Det är ganska sjukt egentligen, att man verkligen för ALLT för sitt barn. Eller kanske till och med "bara" för någon vän/kärlek? Jag vet ju inte själv hur många som skulle göra allt detta för någon man älskar. Jag kan bara säga att jag är sjukt imponerad av att det verkligen finns folk som kan gör allt. Det här i filmen är ju inte direkt små lätta saker utan det är ju tuffa utmaningar. Men älskar man någon så gör man.

För det om ni inte visar kärlek till någon på det här viset, så glöm inte att visa den på något vis i alla fall. Er mamma/pappa/syster/bror/bästavän/pojk-/flickvän/ja-allt-vad-det-kan-vara.

Ta vara på tiden med dina närmaste!


Snart så

Nu har barnen snart idrott, så jag ska väl vandra dit och glo lite. Ev. vara lite sällskap till Pellefinken(personen heter inte Pelle på riktigt nej) som har lite ont idag efter sprutan som togs igår. Stackars barn. En plutt är ju hemma med feber också så..

Men nåja nåja. Jag ska väl kila nudå. Efter att bror min vaknat (runt två) så blir det väl kanske att åka över till Västerås då, se om mitt legg har kommit nu redan eller ej. Men skit samma, ska dra. Hejdå :)

Godmorgon

Fredag. Skönt. Sista dagen blir troligvis kort. Sen är denna praktikvecka över. Nu återstår bara tre stycken. Jag tror det kommer gå.. ganska i alla fall.. fort. Vi hoppas på det med. Men nåja. Snart är det dags att kila tänkte bara visa vilken underbar pojkvän jag har först.

"Älskling du anar inte hur bra du är för mej:) Allt hos dej och mej passar så bra ihop!
♥ Älskar dej och vi är bäst! ♥ :)
PUSS sov gott"

Ord som dessa värmer skapligt mycket! Jag älskar dig Sebastian ♥

Nåja, praktiken nästa nudå..

Neeeew dude, it's new.

Jappsan. Ni fattar. Headern är ny. Var ju ett tag sen nu och jag kom just på att jag valde att ha de två-delade hjärtat för att mitt hjärta var brustet, men hey det är det ju inte nu. Dårakt inte. Kan inte ens tänka mig att min Sebbe kan ha någons hjärta itu. Ärligt. Han är inte sån människa. Han är en snäll en. Som inte förstår sig på allt.

Som t.ex. så kom han hem med två presenter till mig förut då jag fyllde år. Ett par leggings och en BH. Och vet ni vad han sa om leggingsarna? "Vad fan är det för färg på dom?!"
Jag; Ja det har du väl sett innan, det var väl du som köpte dom?
Han; Ja men jag kollade väl inte så noga heller.

Detsamma sa han sen när han kom hit i helgen och hade ett par örhängen med sig. "Jag vet inte hur dom ser ut för jag tog bara något när jag fick förbi" - hm, undrar om han stjäl också då på en gång. För han borde ju sett dom någon gång? Men men, sötan.

Skit samma, en vecka kvar nu. Sen är det två månader <3 

Jajja, ska väl vänta in mormor och morfar nu, sen typ svara på Sebbes sms. Sen ska vi fara ner till bror John :) Käka upp hans tårta och så :D


Dumma bdb.

Ja tänkte lägga upp en fin bild och en superbra text till bror min idag eftersom att han fyller år, men vet ni vad? Det funkar inte att ladda upp bilder för mig där just nu. Känns tråkigt. Så istället utnyttjar jag min blogg och lägger upp det här istället:


Han fyller år.
Han blir gammal.
Typ som en gubbe.
Jag ska käka tårta.
Massa tårta.
Idag&på lördag.
Jag ska supa då.
Jag får det.
Jag ska vara med bror.
Och hans dumma vänner.
Ni måste säga grattis.
För han fyller ju år.
Han är bra.
Jag älskar dig bror.
<3

27 år.


Today again

Praktik. Snart ska några barn ta spruta. Mot svinet liksom. Själv ska jag sitta med resten av klassen medans dom läser lite för sig själv. Jag tror jag ska passa på och rätta lite då. Det är jag bra på ;)

Nåja. Grattis bror på 27 års-dagen! Hoppas du får en toppen dag. Du är brao tjockis :)

Aja, sms väntar. Läsa lite bok. Snart börjar nästa lektion.

Btw

Idag sjöng dom för mig i klassrummet, idag. Sen så var tjej1 och tjej2 busiga och gick och ringde i klockan i matsalen och sa Evelina fyllde år för några dagar sen så vi måste sjunga. Så hejhå där stod hela matsalsen och sjöng för mig, för andra gången på en dag. Efter en vecka och en dag så fick jag min födelsedagslåt. Lyllos mig.

Plus på det hela så kom bror min hem och tog en tårta ifrån oss idag. Han kom hit och lämnade en räkning sen glodde han på mitt rum. Sen stal han en tårta och åkte hem. Visserligen så är tårtan hans. För imorgon, vad händer då? Jooo, han fyller år. Gubbjäkel...

En annan sak, min pojkvän är bäst, hans vänner är små grisar och speciellt Ludde och Robin då. På tal om det så vill jag dit å partaja snart igen. Så kan dom skratta åt lilla my lite medans jag slåss. Låter så bra dedär.

Jag saknar fortfarande min man. Undrar om jag ska tjata ut det totalt och skriva ett helt inlägg där det bara står jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig typ 100 gånger. Hur många skulle sluta läsa min blogg? Hm... typ 90 av 100? Troligast. Roligast är att jag har skrivet tre helt ovärda inlägg idag. Skit samma. Jag orkar inte skriva mer.

Pussen puss!

Done

Kändes bra. Jag pluggade. Jag gjorde klart det jag skulle. Förutom sista uppgiften men jag fattade inte om jag var tvngen att göra den eller inte? Så vi får väl se vara lärare säääger då! Nåja, min pojkvän har slutat jobbet för tio minuter sen så nu är det vara vänta fyrtio minuter tills han är hemma + trettio minuter till så han kommer till datan <3

Home sweet home

Nu är jag hemma. Har visserligen varit det i kanske 45minuter eller så. Men jaja, jag kanske borde plugga nu. Så jag slipper ha allt kvar i sista sekund, för jag är bäst på att spara saker till SEN. Men nej NU ska jag plugga. Nu.

Rubrik

Jaja. Dag två(egentligen tre). Halva har nästan gått. Nu när rasten är slut ska jag vara med på trä slöjden. Vilken tur att jag har mina drar-åt-mig-allt-skit-byxor på mig idag då :) Eller inte.

PUSS på Sebastian.

Teardrops

Ibland borde inte saknad få finnas. Usch. Det gör liksom ont. Riktigt ont. Både inombords och på utsidan (för att det bränner bakom ögonlocken, ingenting annat). Det är hemskt. Jag tänker inte direkt gråta mig till söms i två veckor. No way. Dröm. Jag vill vara glad och le och göra något vettigt just nu. Men nej. Jag är opepp på allt och jag skulle just nu bara vilja lägga mig under täcket och gråta. Jag hatar det här. Varför kan inte femton mil vara bara ibland. Kan inte dom här femton milen ändras till typ femton meter lite då och då? Snälla. Hur ska jag orka två veckor om jag är såhär efter ca 4dagar? Äååååh. Slå mig nån, snälla.

Jag älskar min snyggebastian, min älskling, min bästa, min saknade. Jag älskar dig.

Jävla saknad.

It's worth it.

Jag sa att jag ville skriva något. Men vad? Here you go..

90 tonårsfrågor

FRÅGOR OM ALLT OCH INGET
Namn?
- Evelina
När fyller du år? - 10:e Novemver
Några piercingar? - Öronen ja
Vad har du på dig just nu? - Mjukisbyxor, linne, tröja åså
Vilken årstid är bäst? - Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna bredvid Min Sebbe.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag är jag.
Vad är du bra på? - Jadu, finns nog något
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med Sebbe!
Vem vet allt om dig? - Dennis är nog den som vet mest.. änsålänge.
Vem är den roligaste av dina vänner? - Oj, alla är roliga ju :D
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla
Vem är mest partyprisse? - Typ AnnIrene kanske
Vem är den du helst har filmkväll med? - Gänget :)
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Cattis....
Vad har du gjort? - Vart på praktiken
Har du varit glad idag? - Mjo duger
Har du varit ledsen idag? - Lite
Har du gjort något bra idag? - Jarå
Vad ska du göra nu? - Ta lite popcorn å cola
Har du gjort något dåligt idag? - Vet inte jag.
Vad har du ätit idag? - Frukost, muffins, lunch, mat, kladdkaka, youghurt, gotti osv.
Har du duschat idag? - Nej
Är du trött nu? - Ja
Vad händer imorgon? - Samma som idag.
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Nej
Vad har du för trosor/kalsonger på dig? - Ett par typ hipster?
Hur ser de ut? - Grå med en svart rand med mindre färgglada ränder i
Är du hungrig nu? - Ne tror jag inte. Tjock. Btw, ska hämta kladdkaka nu när jag är klar.
Vad är klocklan just nu? - 19.10 (.12 enligt datan)
Vilka sidor på internet är du inna på just nu? - Bloggen, bdb, facebook & msn
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - Hurtful - Erik Hassle
Vad gillar du för musik? - Massa och lite till

FRÅGOR OM DIN FAMILJ
Vem står dig närmast?
- Alla, maybe bror J då.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja det har jag ju :)
Vem är farligast i din familj? - Jag.
Vem ser roligast ut i din familj? - Alla? Vi är ju släkt. Samma kött och blod.
Vem är coolast? - Jag&John
Har ni något husdjur? - Nej endast lånehunden Lollo, min bebis.
Vem har du mest gemensamt med? - Bror John
Vem står för underhållningen? - Jag och John igeeeen.
Vem sover du oftast med? - Ingen. I sånna fall John om jag festar där kanske :p
Roligaste kvällen med familjemedlem? - När alla är samlade oftast :)
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Ehm, 15-20 min sen? Halvtimme?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Ehm, igår eftermiddag :p

KÄRLEK/FÖRHÅLLANDE
Är du kär just nu?
- Ja lite och lite till.
Är du singel? - Nej tusan heller.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kanske, när jag ser det hända.
Har du kysst någon idag? - Nej :/
Är du romantisk? - Kanske kan vara.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Mjo har hänt
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Dennis
Hur länge höll det? - Almost 9månder
Hur länge var ditt kortaste? - Det pågår fortfarande ;)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Med min Sebbe mår jag bäst :)
Är du en bra pojk/flickvän? - Fråga Sebbe :p
Vem sov du senast bredvid? - Min älskling
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
När fick du din första kyss? - Minns jag inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Typ 17 och 25 eller nå
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nejfan :p
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Tror jag inte du :p Kanske dagen innan jag dör då jag varit gift med personen i 70 år :p
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpad.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Sån stil som jag inte bryr mig om. Jag faller för killen inte för stilen ;)
Sebastian Karlsson, det gör så sjukt ont. Jag saknar dig så det gör ont. Tro mig..

jag vet inte

Jag vill skriva. Men jag vet inte vad. Jag orkar egentligen inte heller. Jag vet inte.

Praktik

Sitter just nu på min praktikplats. Alla barnen är ute på rast och min handledare är hemma och ute med vovven. Själv kom jag hit imorse och blev typ attackerad av alla barnen. Lite sött var det ju. Men jag kan ändå erkänna att jag hellre hade varit i skolan för jag är inte speciellt pepp på att vara här. Fel humör för barn. Även om det nu inte är något speciellt med mitt humör. Men det bara är så.

Skit samma. Jag ska väl kanske ta och försöka läsa min svenskabok nu, om inte handledaren snart kommer så ska jag ju hjälpa henne med något. Men jaja. Hejdå.
Sebastian Karlsson, du vet att jag saknar dig ♥

I just smile. You make me smile. A big smile.

Jag såg igår då jag satt och kollade lite att snart är jag och Sebbe inne på att fira våran andra månad tillsammans. Det har alltså snart funnits ett Evelina ♥ Sebastian i två månader. Det är bara lite mer än en vecka kvar nu. Sen är det två månader. Jag tycker att allt har gått för fort, för jag kan inte tro det själv. Jag tyckte det var igår som vi firade våran första månad tillammans, men samtidigt så känns det som om det var igår som allt hände första gången. Men ja, det var ju som sagt var snart två månder sen..

Hur kan man leva i en värld som man inte ens hinner hänga med i? Jag vet inte det. Men på något vis så går det ju. Som tur är.

Jag skrev det till Sebbe igår. Att även om det går för fort för att min hjärna ska hänga med, så har den här tiden varit jävligt behövlig för mig då den både har hjälpt mig att gå vidare från det gammla men även fått mig att le på riktigt.

Jag blir rädd ibland.. Ärligt. För ibland kommer jag in i någon svacka där jag inte kan släppa mina tankar från vad som hänt tidigare, mitt förfluta, mitt förra. Det är då jag blir rädd, rädd för att jag "kastade" mig in i det här för fort.. Känns dumt att säga det. Men som sagt, det skrämer mig. Men innerst inne, hur kan man kasta sig in i kärleken? Den kommer ju när den kommer? Så jag vet ju på riktigt att jag inte alls kastat mig in i något. Men visst borde jag väl snart släppa mina tankar på det förra jag hade. Men det pågick ju såpass länge att det inte alltid är så lätt att bara "kasta bort". Det är ju fortfarande en del av mig. Utan mitt förra så hade jag troligtvis aldrig vågat ta kontakten med Sebbe. Så utan mitt förra hade jag aldrig suttit här, kär, i en ny, underbar, bästa, Sebastian.

Så jag borde tacka mitt förflutna.



Och älskling, bli inte rädd när du läser att jag blir rädd för att jag kanske gjort ett misstag. Bli inte det. För jag vet till 100% att det här inte är ett misstag. Jag får det bara för mig ibland.  Att välja dig var ett utav dom bästa valen jag någonsing gjort i mitt liv. Det är något jag aldrig kommer ångra, oavsett vart det kommer ta vägen. Med tiden kanske det blir sämre, men vem vet, det kanske till och med kan bli bättre? Det är ingen som vet. Inte jag. Inte du. Ingen. Det är bara tiden som kan visa det.

Och om du funderar varför jag inte pratat med dig om det här så är det för att det är en skitsak. Att jag ibland kommit ner i nån svacka inom mig är något som får försvinna med tiden. Huvudsaken är att jag har dig. Att du vill ha mig och att ja, vi har varandra. För det är det ända som betyder någonting för mig just nu.

Allt du ger mig, allt du vill ge mig. Det är det bästa jag kan få. Tro mig.

Det är inte så att jag någon dag kommer komma och säga att jag tvekar på det här för nej, det är omöjligt. Mina känslor är så starka dom kan vara och det är långt ifrån något jag kommer tappa. Det är bara dig jag vill ha. Det är bara du och jag i mitt huvud. Det är väl så det ska vara va? Du och jag.

Jag börjar bli trött på det här. Skriva. Du vet själv att jag alltid kan skriva. Jag skulle kunna skriva huuuur mycket som hellst, för jag skulle kunna förklara känslor till dig resten av livet, för det är något som aldrig kommer att ta slut. Mina känslor för dig, dom växer, dom blir starkare. Och som stannar kvar.

Jag älskar dig. Just nu 23 gånger så mycket mer än första gången. Vi är bäst.


Det är äkta kärlek.
Du vet det nu.
Det är på riktigt.
Du vet det.


Mitt rum..

..börjar se lite hemtrevligt ut.

I vår familj så är vi inte så snabba. Från att jag bestämde att jag skulle byta rum med mamma och pappa till att idag börja få lite ordning på det, så har det nog gått ett par år. Tro det eller ej.

I vilket fall så köpte vi i alla fall hem en spegel idag när vi var över till Västerås och kollade efter present till bror min och bara för det så kom allt upp idag. Mina hyllor, min klocka och min nya spegel.


Så kan det se ut :)


;)

Först så måste jag ju självklart visa AnnIrenes kissekatt. Den var ju så söt när det så sött försökte lära sig för att bli en DJ, det förstår vi ju alla. Sen så intresserade hon sig väldigt mycket för min mobil också såklart, men det skulle jag med gjort ;) Smart Asta!

Sen lyckades AnnIrene på något vis hitta våran vackraste isdans!


a night with my girls

Min babyboy var snäll, han skjutsade mig och Amanda till Fagersta efter att han käkat och så. Han körda våran bil, för första gången

Sebbe: Det är första gången jag kör en så här ny bil.
Jag: Hur känns det då?
Sebbe: *tycker på tutan* så känns det!

Är det bra eller dåligt? ;) Jag gissar på bra, för våran bil är bra ;D

Jaja, efter lite hejdåpussar med Sebbe så handlade jag och tjejerna lite gott och sen for vi hem till AnnIrene och började vårat mys. Började med att tjocka oss tjocka på tacos sen massa glass med varm hallonsås, haha. Sen blev det lite sms skrivande med några(?) och film, dock tittade jag och Amanda kanske inte fullt så mycket som man bör. Men men, så kan det vara.

Ev. så visar jag någon söt video på AnnIrenes kattunge imorgon också, massa mys på den. Haha. Men jaja, nu ska jag fanimej sova, för jag är tröööööööttt!


I like this

Just nu i skrivande stund så sitter Sebbe ute i köket och käkar med min familj medans jag sitter här och nördar. När klockan närmar sig halv så ska han skjutsa över mig och Amanda till Fagersta då vi ska mysa till bara vi tjejer idag. När han skjutsat oss dit så ska han åka hem, känns mindre bra. Men men, jag fick i alla fall träffa honom två dagar den här helgen med :)

Igår var vi på bio, 2012, den var good. Någon annan som har sett/ska se den? :)

Men nej, nu ska jag ringa Amanda.

Soon..

Goddag. Idag blev det prov. Jag kanske får ett G? Vem vet. Det får vi se om fyre veckor.

I vilket fall så stack jag och fikade med bästaste Cattis efter skolan, det var ju typ 100 år sen. Men imorgon blir det i alla fall en kväll med mina tjejor. Men i vilket fall så fick jag ett sms om att min pojk var påväg hit under tiden jag satt där med henne så jag tog närmaste bussen hem och nu är jag hemma. Får se när han kommer nudå. I vilket fall så kanske vi ska på bio ikväll och vem vet, Amanda och hennes pojk kanske också ska med? Det hänger lite på Victor dedär.

Men jaja. Nu ska jag sluta skriva och kolla runt lite tills baby kommer.


Sebastian Karlsson, snart är du häääääär ♥

Tjenixen!

Idag blev det hälsodag i skolan. Började med att försova mig, slänga i mig en macka och fick skjuts till skolan. Sen kom man till skolan, då började vi med morgonsim - med tända ljus och så. Sen efter det var det meditation och en nyttig frukost. Kul att jag tål alla nyttiga grejer bara :) Sen var det bodypump - mina ben är döda. Sen var det dags för lunch och min sallad var inte så jättemums för det var alldeles för lite tonfisk. Efter lunchen var det dags för massage och sen skulle vi haft yogo, men det skulle vi istället ta efter praktiken så vi hoppade direkt över till avslappningen. Sen slutade vi för dagen och då for jag och Amanda till Avesta.

Där shoppade jag med mig lite kläder hem, och ett par örhängen. Det är alltid kul. Nåja, nu ska jag ta och försöka komplitera min hälsorapport och skicka in den så Johanna blir glad, den här gången :)

Så ja, hejhej!


Sebastian Karlsson, min älskade ♥


Vad ska det bli av mig?

Jag vet inte vart jag ska ta vägen så fort jag tänker på studenten. Vad ska hända efteråt? Och hallå, det är inte ens långt kvar. Det är snart jullov och det har gått hur fort som helst för att komma hit. Fyra veckors praktik och sen en vecka i skolan. Sen är det dags för jullovet. Sen är det liksom Januari. 2010. SNART STUDENT! Shit.. lät ännu mindre nu när jag skrev dedär.. usch usch. Visst okej, jag sitter och klagar på att det är extremt mycket plugg just nu. Men jag håller mig hellre kvar i skolan än att gå ut och stå där som ett frågetecken. För VAD ska jag ta mig till? Vad ska jag jobba med? Vad ska jag bli för en människa när jag blir "vuxen"?

Kan man inte få stanna sin ålder här, 18? Eller okej. Jag vill nog fylla 20 också..

I vilket fall. Det är mycket jag inte vet vad det ska hända med. Jobb, som jag redan nämnt. Men mer då, vad ska hända med boende, familj, allt.. Det är inte direkt så att jag planerat att bo hemma resten av mitt liv och aldrig skaffa barn. Jag har min lilla bild i huvudet av att flytta hemifrån(med vilka pengar?) och skaffa min familj - två barn. En pojke, sen lite senare en tjej. Hur jag nu ska kunna bestämma det. Men hallå. Min Sebbe då? Hur länge kommer vi sitta fast i varandra. Hur länge kommer jag sitta hemma och känna saknaden för att han jobbar och hur länge kommer jag sitta hemma och känna alla 1000 känslor som jag verkligen inte kan beskriva? Huuuur! Hur ska jag någonsin kunna överleva ett liv som jag endast har "orealistiska" planer till? Hur fan ska jag kunna leva vidare i mitt liv. Som än så länge bara pågått i 18 år och en dag + några timmar + några minuter + massa sekunder. Usch...

Blir snart rädd för mig själv.

Jag vill hålla fast i planer om att flytta ihop med Sebbe om några år. Även om jag inte kan säga ett skit om "några-år-frammåt" för det ända jag kan säga något om är det jag redan har upplevt. Min bakgrund, min dåtid. Inte min framtid. Låter det inte lite hemskt egentligen? Hur mycket jag verkligen vill allting, men troligtvis hörrni. Så kommer inte en ända plan som jag idag har, gå i uppfyllelse. Inte för att vara negativ. Men på min 18åriga väg. Hur mycket har gått som jag vill? Inte mycket kan jag säga er.

Mycket ha gått en helt fel väg, en väg som visserligen gett mig både skräck och lärande i bakhuvudet. Men jag vill ju inte leva mitt liv på fel väg. Jag vill ju leva ett lyckligt liv. Jag vill leva.

Jag menar inte att jag är död nu. Men jag menar att jag kommer dö.

Haha, det menar jag inte alls. Det var det ända jag kom på. Och det var ju faktiskt sant. Så på ett litet funny vis ska jag nu avsluta detta seriösa och ledsna inlägg.

Vart kommer mitt liv ta vägen innan jag ramlar ner i kistan? :(

Sebastian Karlsson, vad vore jag utan dig? ♥

Will I survive this?

Nu känns det som om pluggandet börjar avta, samtidigt som det känns som om jag får ännu mer.

Hur nu det går ihop?

I alla fall är det mesta inlämnat. Fick dock en ny uppgift idag (som ska vara inne om två veckor då) sen har jag en uppgift som ska vara inne imorgon, blev jag påmind om på bussen hem, och så har jag prov på fredag. Så ja, ännu en dag med pluggande då kanske?

Svar till Anna:
Tack så mycket :) Gör inget att det kom en dag försent, har fått två grattis i efterskott idag med nu så, haha ;) Men ja, när min första utgång blir.. det har jag ingen blekaste om just nu. Men det blir säkert super! :)

No no

Nu ni, har jag käkat massa tårta. Gott vare och nu är jag mätt.

Ni ni, ska jag plugga massa historia så att jag får in det idag. Annars blir Aggi ledsen.

Pusshejdå va.

10:e November 2009!

Igår blev det inget bloggande för mig eftersom att jag åkte iväg till Västerås direkt efter skolan, i hopp om att få fixa min legitimation. Men nej, de kunde tydligen inte ta hand om sånt just den dagen. Så vi åkte ju dit lite i onödan. Dock så skulle ju mamma och pappa leta efter någon present till mig också så efter många förslag från min sida, så kom vi ifrån Västerås runt åtta på kvällen och med mig hem hade jag en ny mobil.

Så nu är jag glad, förutom att jag inte ha nå pengar på den, så jag har ju inte fått så stor "nytta" utav den än om man kan säga så. Jag vet inte riktigt hur jag har klarat mig sen i torsdags-kväll. Duktigt av mig! 

Nåja, idag är det tisdag, idag skulle ett arbete till Träning och Hälsan lämnas in och redovisas men så blev det inte för min del, eftersom att jag inte var klar. Fy på mig. Sen ska ju även Historian lämnas in, idag, snart. Typ inom 1½ timme. Dock är jag lite rädd för att jag inte kommer hinna med det heller, så hörni.. jag ska göra ett försök till att plugga nu. Bye!

Ni vet att jag fyller 18 idag va? ;)


Sony Eriksson T700


Sebastian Karlsson, jag saknar dig ♥

I'm alone now..

Min pojk åkte hem för två och en halv timme sen, vilket betyder att han alltså är hemma. Skönt att veta. Så han klarade sig oskadd. Dock mindre skönt att veta att jag få sova själv inatt, att jag är själv nu. Det känns lite konstigt.

I vilket fall så bestod fredagen mest av ehm, handla gotti och glo på idol. Sen vet jag inte om så mycket mer hände. Igår så stack vi upp och kollade när bror körde bil och sen åkte vi hem och värmde oss vid elementet för det blev kaaaaallt! Grattis bror till 6:e platsen i alla fall ;) Aa sen umgicks vi mest med varandra / mamma å pappa framför tv:n.

Annars vet jag inte, inge speciellt har väl hänt. Myst, skrattat, flyttat sängen lite hur som, stökat till på mitt rum. Men baby var ju snäll och städade också så. Btw så har jag kommit att jag och Sebbe är allt annat än normala. Liksom jag minns inte ens om vi pussats normalt en ända gång mer än när vi pussades hej och hejdå. Hm.. typ äckelpussar sen har jag typ sagt "iiiiiiisssssssch" efter varje puss. Jag har låtit som en bebis hela helgen och jag fattar inte hur Sebbe fortfarande kan tycka om mig, men glad är jag för det!

Imorgon = sovmorgon! Är lika med, kila lite tidigare till Fagersta med Amanda och gå till UM, sen ska vi börja kl. tolv och sen har vi typ en och en halv lektion sen slutar vi. Efter skolan så blir det till att brumma till Västerås i think? FÖRSÖKA fixa legg och mor ska kolla efter något till mig, hihi.

Och ja, Amanda ville att jag skulle uppdatera, men nu blev inte dehär precis det roligaste inlägget? Jaja, klaga inte!
 


Sebastian Karlsson, du är den ända för mig. Jag älskar dig så sjukt jävla mycket

Freeeeeeeeedag!

Äntligen :)

Dagen i skolan gick fort, vi satt bara och tyckte till om onsdagen och sen slutate vi. Då åkte jag med pappa till skatteverket eftersom att jag måste fixa legitimation, det roliga var ju att man måste åka till skatteverket i Västerås och att man troligtvis måste åka dit redan vid nio på morgonen och sen vara där hela dagen för att det är sån kö, ja. Det lär ju frestande för nu kan jag ju bara informera mina brudar om att nej, det blir inge krogen på lördag. To bad, för jag ville ju gärna köra en debut så fort som möjligt men nej, skatteverket svek min vilja.

Nu sitter jag i alla fall här och känner att jag är lite hungrig eftersom att jag inte åt curryköttfärsåsen i skolan. Visserligen sa tjejerna att det var gott, men jag skulle ju ändå hem så.

Sen är älsklingen på väg hit, så jag kanske ska käka nu så jag inte sitter och tjockar en massa när han kommer innanför dörren, vore ju lyckat :)

Sebastian Karlsson, min ♥

bilder


Vårat tryck på tröjorna :)


Mycket rosa :D


Våran (fula/läskiga) VIP gäst Johan :)

Sen orkar jag inte nå mer..


hahah!

Justja, kom på det nu när jag kikade på Cattis blogg, måste ju (vara lite wanna be cattis då) visa er vilken söt film vi kikade på igår när vi inte hade så mycket att göra innan Öppet Hus igår. Jag höll ungefär på att dö där medans Cattis inte ens kunde kolla utan springa iväg och gömma sig för att det var så kul, haha! :



I vilket fall så har jag tappat orken till att plugga, så nu har jag setat massa dötid eftersom att jag inte kommer hem. Hade jag kunnat kommit hem så hade jag nog lagt mig på golvet och tagit tag i pluggandet igen. Men nej, jag är kass på att plugga där man ska, i skolan. Men men. Amanada kämpar på så jag får väl stå ut med att vänta på henne sen blir det till att kika in på någon skoaffär för hon ska kolla. Sen åker vi väl hemmåt. Sköööönt!

Sen är det bara en lektion imorgon sen kommer baby <3

Men nu är hon den där Amanda klar så vi ska kila :)


Snart snart!

Har slutat för dagen, men som vanligt är det mycket att göra så jag blir kvar ett tag.

Igår, då blev det i alla fall en heldag i skolan. Jag trodde det skulle bli snäppet jobbigare än vad det var, men nej, det var inte nå jobbigt alls faktiskt och dagen gick fort. Gratis pizza fick vi och smaskade på lite bulle under kvällens gång också. Gott. Sen fick vi ju självklart ha supersnygga t-shirts på oss. Vilket jag kan visa sen när jag kommer hem. För jag sitter ju som sagt i skolan fortfarande.

Nåja, skönt nog så kommer min sötnos hem till mig imorgon och stannar hela helgen. Blir supermys, för jag saknar honom som en liten hare eller något. Nej, jag saknar honom sjukt mycket i alla fall. Min snygging <3

Men nej, nu ska jag skriva ut lite papper, sen ska jag kanske ta mig ner till BF och låna en överstykningspenna eftersom att dom är dom ända som verkar ha sånna. Borde nog köpa mig en egen. Men ja, ska kila nu. Ha det super!


Sebastian Karlsson, kärlek ♥

Never gonna happen

Jag sa för ett tag sen att jag aldrig skulle sätta mig och jämföra det jag hade och det jag har. Nu kanske det blev lite så ändå..

I vilket fall, jag la mig, som jag sa, på golvet. Jag pluggade lite också. Så se så bra jag är. Undrar om jag pluggar bättre på golvet? Hm.. kanske ska fortsätta i den stilen :)


Sebastian Karlsson, i alla lägen ♥

I wanna be loved by you

Idag blev det en kort dag, fast ändå inte.

Jag och Amanda hoppade på bussen kvart över nio här i Norberg, hade sen redovisning och sen var dagen slut för våran del. Skulle egentligen haft en lektion med Åsa-Maj i 1½ timme - men hon var sjuk. Sen en 2timmars håltimme efter det och sen historia. Men för att slippa en ca 4timmars håltimme. Så letade vi rätt på historialäraren och bad om att få jobba lite under håltimmen och ja, det gick bra. Men för mig blev det inte alls mycket jobba. Vilket verkligen var ovanligt, noooot!

Dock fick jag och Carro många skratt och dumamanda då, med katten och svansen och allt :) hahahahah!

Skit samma, jag följde med Amanda och Carro upp till simhallen sen, dom simmade och jag glodde. Vet ni när jag kom hem? Jooo, kl 17.00. Låter ju toppen att jag spenderat hela dagen i skolan även fast jag bara haft en lektion i 1timme?

Och imorgon blir det ännu en HELDAG i skolan, och då menar jag verkligen heldag - runt 12 timmar? Från halv nio till halv nio? Ungefär.

En rolig sak är i alla fall att studentkryssningen nu är betald - vilket betyder att det blir funnyfunny den 6:e April 2010!

En annan rolig sak är att jag ska hoppa in i duschen nu sen, hör och häpna, lägga mig på golvet och plugga. Lät väldigt normalt. Men det passar ju mig, för jag är ju på topp i hjärnan :)

Allt förändras..

Tjeeeena. Jag tänkte i alla fall göra ett försök nu, att blogga, även om min lust inte alls finns kvar för tillfället. Men nu idag så fick vi våra enskilda foton i skolan och då byter vi gärna lite med våra kära klasskompisar och så, även om vissa är tråååååååååkmånsar och typ vägrar byta, speciellt Malin och Pellan här då ;)

Så i vilket fall.. när jag kom hem så satte jag igång och tog fram korten från 1-3:an här med BF och jämförde dom jag kunde. Och tillslut slutade det med att jag istället satt och jämförde mig själv. Ni ska få se själva sen vad jag menar.

Skönt nog så fick vi i alla fall sluta redan vid lunch, yes. Det var toppen enligt mig med tanke på att jag inte sov allt för mycket inatt. Jag borde ha gjort det, för jag la mig liksom i sängen runt nio. Men somnade jag då? Nejnej, inte förrän runt tolv. Verkligen huuuuuur kul som helst, nej. Men jag gick i alla fal upp tjugo över sex, så jag kanske kan somna ikväll. Oavsett om jag drömer mig bort till idiot tanker eller ej. Vilket jag gjorde innan jag somnade. Så innan jag somnade skrev jag ett sms till baby som löd:

Något som blev 10 rader här på bloggen om jag skrev in det + jag älskar dig! <3

Ni får vara nyfikna.

Men jag lovade er att visa.. jag sa ju att jag jämförde..



Kortfattat:
Första fotot                                                 Sista fotot


Nelly, om du läser dethär. Du vet vart jag finns, du vet vart du har mig. Även om vi inte känner varanda allt för väl. Du är en bra person, du är värd mycket. Så tveka aldrig på att prata med mig. Du är toppen <3


Sebastian Karlsson, jag är din säng värmare ♥ (för er som inte vet, det är ett slang för flickvän;))


This is the true


Coz you’re all I have,
When the world comes down on me,
You’re the one I love,
And I’m begging you to see,
You’re all, you’re all, you’re all I have,
You are, you are the one I love
You are, you are, you’re all I have


Bara för att..

..jag har tappat min blogglust helt och inte har ett smack att skriva. Puss på det.


RSS 2.0