Sick..

Jaha, blev inge leka med Cattis idag. Tråkigt nog. Istället har jag spenderat min dag i sängen. Sovit eller glott på tv. Med andra ord, jag är sjuk. Ja gud vad kul. Vaknade med tjock/ond hals. Nu är det det + feber. Och ett illamående som går fram och tillbaka. Idag tycker jag till och med lite synd om mig själv. Poor me..

Funny

Noooo fun at all..

Idag var det ju en kass dag. Imöra blir det i alla fall å umgås lite med Cattis, great.


Från i lördags.
Bilden är tagen av Ess


Mhm

Det ända som passar mig idag är att ligga i sängen å glo på tv. Så ska väl göra det nu då.


Förresten så har jag en andra kärlek jag med.
Precis som min pojk har sina motorer.


Well well

Idag är det söndag och jag är trött. Ja. Trots att jag var hemma tidigt så är jag ändå trött, det är illa dedär. I vilket fall ringde pappa och nötte telefonen vid nio. Med andra ord blev jag tvungen att kliva upp ur sängen, sög ju rätt hårt. Men ja, jag la mig bara och sov igen. Skönt.

Vad denna dag ska bestå av vet jag dock inte. Vill bara att det ska bli tisdag(då jag kanske ska leka med Cattis och Carro) och sen blir det torsdag. Åhja! Men innan dess är det idag och måndag. Hoppas bara dagarna går fort.

Nej fasen, lär kolla om jag har någon film eller nå som jag kan kolla på sen. Vill ha något att göra.. stackars mig.


Home

Fyfan vad skönt att vara hemma! Ja, jag stack från krogen efter - vad var det? - en och en halv timme? Jag och Carro tröttnade och stack hem. Kan bara säga att det ska bli jävlans skönt att bara tvätta bort smink å lägga sig i sängen framför tv:n nu. L.o.v.e.l.y!

Bilder kommer när Amanda och AnnIrene gett dom till mig ;p

In the night..


Nu pyser jag. Bye!


Turn this around

Idag är det lördag. Känns som vilken dag som helst. Ja, det beror på att jag inte har något jobb eller någon skola att gå till. Synd om mig då. Tss.

Idag är det i alla fall dags för utgång med tjejorna. Till och med Carro har bestämt sig för att haka på nu, vilket gillas eftersom att jag bara träffat henne en gång i sommar! Är det så lite?

Men men. Jag har redan fixat mitt hår (halvt) och naglarn. Sminkning och byta om är kvar och klockan är bara tjugo i ett? Dags att ta't lite lugnt nu känner jag ;p


Titta där var ju älsklinges nya kärlek också. Bil menade jag. Samma sak :)


Carshow

Sidärja. Nu har till och med jag kört bil. Kanske på tiden när man är arton år? Snart nitton till och med. Min bror övertalade mig i alla fall, så nu har jag gasat omkring på lite småväger, träffade till och med på en älg - men vad gör det? Självfallet så höll jag mig lugn, han sprang ju dock bara över vägen så ;)

Men nej. Själva grejen med att jag väntat är liksom min rädsla för grejer som har med trafik och göra. Innerst inne har jag nog velat köra ett tag, men modet har inte riktigt funnits och nej, helt finns det nog inte ännu heller. Jag körde ju som sagt bara på små skogsvägar = ingen trafik.

Ja, min pojkvän lär ju vara stolt i alla fall. Jag tror han är den som längtar mest till jag har körkort. Tro't eller ej men jag tror han längtar mer än mig, hihi. Kanske är ganska förståeligt då det alltid är han som får köra om vi ska hitta på något eller om jag ska hem till honom så är det liksom mina parentz som får köra, dock har jag börjat ta tåget nu istället.

Men slut på skitsnack från min sida. Ska ni lägga mig i sängen och slå igång tv:n istället.. eller en film, får se. Imorgon är det i alla fall dags för utgång med tjejorna så.

Old times. New times

Jag satt och läste i en blogg nyss och självklart nappade jag i det som stod. Det handlade om hur saker och ting har blivit den senaste tiden, jämfört mot när vi(dom i min ålder typ) var små.

Jag läste bland annat att idag är en hel del av de trettonåringar som finns sugna på att ha sex, bara för att bli av med oskulden så fort som möjligt liksom. Jag minns inte ens vad jag tänkte på när jag var tretton. Ska jag vara ärlig så kanske inte jag är den som mest tänkt som de flesta tonåringar gör. Men jag kan nog säga att jag inte ens tänkte på killar på det viset vid den åldern. Det skrämmer mig att det faktiskt är som det är idag.

Jag läst t.ex också att det är pojkar i tio-års åldern som vet det mest om brott, alltså är dom experter på att krossa rutor på bilar eller varför inte bara slanga lite bensin? Ja, det var vad jag läste. Bl.a. Självfallet håller jag fortfarande med.

De flesta unga idag ska vara så "vuxna" för att de tror att det är så det ska vara nu för tiden. För att de tror att det är coolt. Ja, vad är det som är coolt med det. Precis, precis.. ingenting.Med vuxna så menar jag att göra saker som älder oftast gör. Att förlora oskulden när man är tretton är inte ett måste enligt mig. Varför skynda?

Jag kan inte påstå att jag led av att vänta tills jag var sexton (skulle fylla sjutton någon månad senare). Visst kanske det kändes lite udda när vännerna pratade om det när jag själv inte gjort det. Men som sagt, jag led ändå inte. Jag kände inte att jag behövde stressa med något sånt. Killen jag var med, var såklart även min första pojkvän - seriösa. Vi hade varit tillsammans ltie över en månad, ja nästan två månader då vi tillslut hade sex. Inget stress för mig, vi fick ta allt i min takt och det hände när jag var redo. Med andra ord har jag nu, som arton (snart nitton) haft sex med två olika killar. Som om ni har med det att göra ;) haha.

Nej men på riktigt. Tror jag skulle kunna hitta många vid tretton-fjorton års ålder som redan haft sex med en-två eller varför inte mer till och med? Finns ju faktiskt dom som föder sitt första barn vid fjorton-års ålder så. (Ja, jag läser en blogg med en två barns mamma, som fick sitt första vid 14 års ålder. Dock är ju hon en toppen mamma, så jag tänker inte börja klaga på det. Men hon säger ju själv att hon inte uppmanar någon annan att skaffa barn vid fjorton, kanske ganska logiskt?)

Och hur många är det inte som supit sig själva fulla redan vid tolv-tretton-års ålder(tidigare också) i dagens samhälle? Ja, det är tyvärr rätt många det med. Jag nekar inte att jag började dricka när jag var rätt ung. Jag nekar inte att jag supit flera dagar i rad, tills jag spytt, tills jag inte längre kunnat gå normalt eller tills jag helt enkelt bara ramlat omkull för att det blivit lite för mycket. Alldeles för mycket om jag tänker till idag men.. Det skrämmer mig egentligen. Att en dag var jag den som gärna drack ofta, i alla fall ganska ofta. Dock fanns det ju dom som drack varje helg, kanske till och med i veckorna. Så extrem blev jag aldrig. Tacksam är jag för det.

Jag kan erkänna att jag gjort mycket dumt. En del saker jag inte ens vill prata om för att de är så fåniga, idiotiska, skrattretande, sorgliga. Ja allt. Jag kan tänka tillbaka och skämmas. Men på något vis är jag väl ändå stolt, åt den jag är idag. Jag har trots allt detta alltid haft förmågan att förstå vad jag håller på med, ja, låter kanske del med tanke på att det gått lite för långt ibland. Men sanningen är att utan mitt förstånd hade jag nog inte heller setat här. Utan mitt förstånd att säga nej när det räcker, så hade jag nog inte varit som jag är idag. Kanske hade jag varit partyprissen som är ute varje helg och super tills jag inte minns vad som hände, strular med killarna som kommer i närheten och sen blir allt bara knas dagen efter och man ångrar allt. Ja kanske hade jag blivit sån om jag inte hade haft förstånd nog att första när det räcker.

Idag är jag en liten motsats till vad jag var för tre-fyra år sen. Jag tackar gärna nej till att festa. Någon gång ibland duger väl. Men att sticka ut på krogen, att dricka tills att grejer man säger blir sluddrigt är inte längre någon hitt för mig. Jag trivs bättre när allt runt omkring mig står stilla och inte snurrar. Självfallet finns det något som heter drick med måtta, men ja.. jag gissar väl bara på att jag tröttnat på dedär med alkohol, festande och ja, det som hör där till. Och ja, hur sjukt tråkig låter jag inte nu, men tro det eller ej så finns det hur mycket annat kul som helst att göra plus att det är ju roligare att minnas sina kvällar än att vakna dagen efter med frågan "vad fan hände igår?".

Jag vet, jag ska ut imorgon. Men nykter. Folk ställer frågan om jag är gravid, men too bad, jag valde bara att stå över alkoholen denna gång. Ooops.


På tal om annat. Min man räknade igår ut att han lagt ner 60-65 tusen på sin rallycrossbil sen i oktober förra året. Men vad gör det om 100 år liksom? Idag har han köpt en bil och en cross, ja tänk om man kunde göra det bara sådär liksom. Ge mig lite pengar kanske? :) (bilder på dom kanske kommer sen..)

stupid phone

Hejsan du.

Här sitter jag och väntar på att min telefon ska dö. Ja, jag vet.. man kanske brukar sätta i laddaren när man ser att batteriet börjar ta slut. Men nu är det så att jag fick för mig att det kanske är bättre för batteriet om det får laddas ur helt på ström ibland. Alltså att mobilen dör. Och ja, nu sitter jag här och väntar.. väntar.. väntar... dör den? Nej.

Vad är det frågan om? Alltid när man inte vill att den ska dö, ja då dör den. Men nu när jag vill, ja då ska han fanimej inte dö.. tydligen. Dumma sak.Jag var bara tvungen att visa. Och ja, ni ser den lilla vita rutan i högra hörnet? Den är ju TOM! Eller okej, det står att det är 4% kvar, men det har det ju typ stått den senaste timmen också. Nu tänker alla "men använd mobilen så dör den snabbare", jag skriver mina dagliga sms som alltid, så den används. Men han vill tydligen leva länge idag. Han kanske tror att han dör föralltid om han dör? Kanske borde berätta för honom att jag ska trycka i sladden så fort han dör? Ja, det skulle jag säkert kunna göra. Varför inte börja prata med sin mobil liksom?

Jag kände bara att jag var tvungen att informera alla om att min telefon är taskig idag. Därför ska jag svara på ännu ett sms nu och istället gå och fixa lite gele igen tror jag. Det var rätt gott sist. See ya!

Time to sleep

Nu har jag bokat tågbiljett till älsk. Åker på torsdag klockan 14.40. Märks det att jag längtar? Liksom.. så nödvändigt att boka biljetter en vecka innan är det ju faktiskt inte. Men nu är det bokat så det är mer än toppen.

Alltså, nu känns det ungefär som om det är tredje gången vi ses eller något - alltså precis i början när man precis börjat träffas. Ja, det känns så. Bara för att att det gått en hel fucking månad. Bad bad att jag tjatar så jävligt om det. Sorry my friends (dom som läser...) men sånt är livet. Jag är kär och jag är saknad av någon som jag saknar lika mycket tillbaka. Saknad är inte kul, men återseendet ska bli kul, underbart, lite mer kul, lite mer underbart. Åh :)

Men nej.. undrar om man ska ta och lägga sig till sängs. Inte för att jag kommer somna men ett försök duger ju. Men jag måste vänta tills pappa kommer först, prata med honom lite, sen kanske glo lite på tv innan jag stänger igen ögonen.

Intresset flödar här, or not. Goodnight!Tänk att när man väl är tillgänglig, när man väl kan, ja då behövs det inte..

Broken Open. Häh?

Nu har jag fått mat i magen och disken är diskad. Med andra ord har i alla fall lite nytta gjorts idag, ja jag har ju trots allt duschat också ;) Kanske lät det som om det var en vecka sen jag duschade när jag sa sådär, men så illa är det faktiskt inte. Jag brukar duscha. Haha.

Nu sitter jag i alla fall här igen då. Jag funderade på om jag skulle ta typ en promenix eller något idag, men det höll inte vädret med om eftersom att det har regnat exakt hela dagen, alltså ända sen jag vaknade och nu är klockan halv sex på kvällen liksom.. eller ja, nu kommer det bara sånt där dugg som inte syns typ, men det är inte promenad väder för mig ändå. Haha.

I vilket fall som helst. Anledningen för promenad var att jag kanske skulle sova bättre inatt, men jag får väl klara mig ändå. På lördag när jag kommer hem från GM lär jag väl i alla fall somna då.

Finns kanske fler anledningar till att gå ut och gå lite. Min kropp kan ju trots allt behöva det med tanke på hur lite (ingenting) den får röra på sig. Men hittils har den inte klagat så den får väl skylla sig själv, haha. Trots allt jag som blir lidande senare ändå men, nog om det.

Min tjockis till pojkvän var nyss ute och åkte cross, nu sitter han och käkar pankisar. Pannkakor alltså. Den fuskisen. Kanske borde jag börja steka pannkakor varje gång istället för att göra en kladdkaka? Hm, nej. Då skulle jag nog trötta ut pannkakor, det får man inte göra.. haha. Förresten, för er som inte fattade så menade jag att han var fuskis för att han åt pannkakor, inte för att han åkte cross. Det blir jag inte så avundsjuk på, nej inge alls faktiskt. Och han är inte speciellt tjock heller liksom, perfekt är han. Nej, man kan inte vara perfekt. Men han är nära, så nära man kan vara, haha. Undrar om inte alla tjejor sägr så om sina grabbar? Skulle väl gissa på't.

Jag har inte ett skit och skriva och så skriver jag det liksom.. Slå mig i huvudet någon?


Bilden är 1 år och 4 dagar gammal. 22:a augusti tjenamors.


Firande

Ja, 26:e idag.

Måste börja med att säga GRATTIS till bästavän som nu varit tillsammans med sin pojke i hela sex år! Shit.. Så glad att allt funkar så bra för dom och ja, det är väl tur med tanke på att dom har lilla skruttan också, hihi.

Sen vill jag skicka iväg en puss till min älskling, som tack för att jag fått vara hans i elva månader idag. Nu är det bara en månad kvar bästa. Du & jag.

Kanske skriver något mer senare, nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen..


Tröttöga

Nu känns det som om jag är trött. Klockan är elva på kvällen. Men ja, jag sa att det känns som om jag är trött. Så fort jag lägger mig i sängen inser jag att min kropp inte är lika trött. Får vrida och vända på mig hela nätterna. Kanske behöver jag mer sysselsättning på dagarna för att jag ska sova helt utvilad på nätterna? Ja, det fattar jag själv. Men vad ska jag göra då? Det får jag väl antagligen komma på själv också. FYFAN vad jag saknar min pojkvän. Positivt att han saknar mig med då.

Rain

Lite drygt är det väl kanske när regnet gör så mottagningen på tv:n försvinner. Too bad.

You kidnap my heart.

Ja, idag är det onsdag.

Onsdag betyder, halva veckan har gått. Alltså är det snart helg. Vankas utgång med tjejorna (eller åtminstonne Linn, Amanda och AnnIrene?). Får se vart det leder. Nåja, det är på lördag.

Innan dess är det torsdag - då älsklingen kanske pyser till Värmland och glor på en bil.. om den finns kvar. Fredag - då inga planer ännu är satta.. troligvis blir det inget speciellt utan bara en kass dag som denna och alla andra. Sen är det lördag. Sen är det söndag. Förhoppningsvis en pigg söndag. Jag brukar ha förmågan att bli slö dagen efter festligheter (även om jag vart nykter). Ja, det är underligt dedär.

Sen är det bara vänta en vecka och pysa till älsk. Jag tror jag ska se till och pysa dit redan på torsdag. Blir det bra Sebbelajnus? Det vet jag att det blir ;)

Men innan alla dagar jag nämnt här ovan, så är det idag. Vad händer idag? Jo.. ingenting. Very funny. Kanske borde skaffa mig ett jobb? Ja.. jag försöker :)


Old pic.


Förresten så glodde jag på nån halvtöntig film igår där jag helt fastnade för lite text i en låt, såklart..

Love at first sight never thought in could happen to me
But you made me believe

Kidnap my heart
Take me with you
Kidnap my heart
Make my dreams come true
Take me away cause falling in love
Ain't very far, not far from the start
Kidnap my heart.


Turn away, turn away, close your eyes..

Ännu en dag.

Kan ju säga att dagen idag varit lika kass som alla andra.

Åskan smög sig på när jag höll på och sorterade alla mina filmer på hårddisken så jag var tvungen och avbryta det och spela kort istället, trevlans då. Som tur är så har jag gjort klart det nu och samtidigt som jag skriver det här så sitter jag och lyssnar på lite ny musik som jag fått hem idag. Kan vara bra med lite nytt. Kanske borde uppdatera min mobil med det också då, men det är ju bara om orken finns. Vilket den inte gör just nu.

Dock var det något som gjorde min dag lite mindre kass, det var mitt sms jag hade imorse när jag vaknade, från min älskling såklart. "Du är så jävla underbar. Vet du det? Lova att det alltid är du och jag <3 Jag älskar dig <3"

Det är sånt man vill höra ibland. Så jag ska väl vara glad åt att jag har den pojken som kan säga sådär till mig  och han säger att han inte kan skriva söta sms? Hm. Ja, jag är ju i alla fall lyckligt lottad. Min älskade ♥

Vi firar snart elva månader. Helt ofattbart i mina ögon. Elva månader betyder snart ett år.

Tänk att jag alltså snart haft dig som min i ett helt år. Tänk att jag snart haft någon att kalla min pojkvän i ett år. Helt ofattbart. Ett år är lång tid, samtidigt som det är kort tid. Det är ju bara en början.

Jag har många drömmar om oss.
En dag kommer som slå in.

Jag älskar dig.
Dag in, dag ut.
                                      ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Nej, för att få tyst på mig själv nu så ska jag typ pysa in på facebook istället..


Don't ask me one more time..

Ja. Det är kul det här med att gå hemma hela dagarna. Eller kanske inte?

Hela kvällen igår bestod som sagt av Final Destination-maraton. Kollade alltså på alla fyra filmerna. Klockan blev nog runt ett-två. Så vad ska jag hitta på idag?

Hittils har jag bakat. Än en gång. Ja, jag vet inte hur många gånger jag har fått för mig att baka en kladdkaka bara för att ha något att göra den senaste tiden. Jag fixade även ihop lite gele som nu står i kylen på "kylning". Ja sån där gele som man typ kan käka till vaniljsås. Vet inte ens om det finns att köpa i Sverige? Den är i alla fall köpt i Norge. Så mer än baka då?

Kanske blir till att kolla på Eclipse, ja trot eller ej. Men eftersom att alla(många) är så galet förtjusta i Twilight-filmerna så tänkt jag att jag lika gärna kan ge dom alla en chans. Har sett ettan och tvåan och jag är ledsen men alltså jag kan bara säga att dom är lika bra som en annan vanlig film, alltså är det inget speciellt "WOW VAD BRA!!!!" utan mer, "dom duger" ;) Åh vad alla Twilight-fans lär vilja slå mig i huvudet just nu. Och nej, Pattinson är icke snygger heller.. Ja, kom och slå mig nudå ni som tycker jag är så jäkla dum i huvudet..

Men nej, nu ska jag glo om det är något på tv och bränna ut lite film istället. Ja, jag är olaglig..

Byeee!


22:a augusti

Det slog mig plötsligt att det har gått ett år. Sen när? JO, sen jag insåg att jag inte tyckte om Sebbe som vän utan lite mer. Ja, det var på crousingen i Uppsala för ett år sen.

Han åkte förbi i sin bil. Jag kände igen honom genom att se hans arm. Jag skakade som ett litet löv - då trodde jag visserligen att det var för att det var kallt, men sen kom jag på mig själv med att det faktiskt inte ens var kallt och kände mig genast väldigt dum genom att stå och skaka mellan mina bröder som stod där helt cool-lugna. Bilen försvann bortåt och jag fummlade med att skicka iväg ett mms till honom. Ja, till och med så hade jag svårt att skriva på mobilen. Då är det rätt illa.

Ett år sen var det i alla fall. Det betyder att det även snart var ett år sen som vi träffades för första gången (12:e) och viktigast av allt, snart ett år sen som vi blev vi. Den här tiden bara flyger förbi oss.. shit.

Kärlek på oss.


Goodbye

Nu har min fina vän åkt hem. Vi har mest glott på film hela helgen. Eller på One Tree Hill - ja Elin har ju börjat glo på den serien så eftersom att hon fick lov att sluta kolla mitt i ett avsnitt när hon skulle till mig, så kollade vi klart på det avsnittet plus några efter också.

Självklart vart jag då helt sugen på att kolla på dedär igen. Jag slutade ju titta förut när det liksom inte finns några fler avsnitt att ladda hem. Ja, får man kanske kosta på sig att köpa allt någon gång då? Eller varför inte bara önska sig det, det är ju trots allt inte så himla långt kvar tills jag fyller år. Värdelösa nitton.

Sen när jag satt och tittade bland alla mina One Tree Hill avsnitt så upptäckte jag att de första avstnitten på säsong 1 var puts veck. Undrar vem som kan ha lånat dom?

Förresten, på tal om fylla år. Min pojke fyller tjugo om två månader (- en dag). Vad kan man hitta på åt honom då? Första steg är kanske att hitta något till våran ett års dag. Åh :)

Nåja, nästa helg ska det bli utgång med tjejorna. Dock nykter för min del för jag har inte lust med något annat. Helgen efter blir det till och pysa till baby, äntligen! Kan inte säga annat än att jag saknar honom, en månad är liiiite för länge för våran smak. Illa illa. Bara två veckor kvar..

Skit samma, resten av dagen idag ska nog gå till att ha Final Destination-maraton. Kul liv :)

New!

Igen..

Ja, jag blev lite sugen på att plottra ihop en ny design till mig själv när jag gjorde Anna's igår. Så nu har jag bytt bakgrund, header, texten i slutet av inläggen och bilden på mig till vänster. Tycker det får duga bra :) Känns som om det blev mycket bättre faktiskt!

Nåja. Elin sitter på tåget. Pappa lagar mat. Mamma är påväg hem från jobbet. Alltså blir det snart till och hämta Elin och sen mätta alla hungriga magar - min är i alla fall hungrig, hihi.

Say it

Hallosan.

Idag kommer Elin hit. Det var ååår sen som vi umgicks bara hon och jag. Eller ja, inte år men. Sist vi träffades var i alla fall inte så länge sen, fast då var det ju bara någon timme då hon och Jocke stannade till på vägen hem från Leksand. Så som sagt, idag kommer hon och vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte? Men vi hittar alltid på något.


SHOOLABOBO BÄBY ♥


Hear me

Tjeena.

Idag har jag försökt leta rätt på någon förskola här i Norberg som behöver personal. Men det dom hade som svar var bara (som på alla andra ställen) tim vikarie. Ja. Blev att kontakta Hallstahammar. Även där blev jag tillsagd att skriva upp mig på vikarielistor men dom sa även att det är ganska ofta som det rings ut. Sen påpekar jag att jag ju inte bor i Hallsta, ja då blir det ju genast lite tveksamt - dom ringer ju trots allt till dom i Hallsta i första hand. "Blir du utringd tillräckligt mycket kanske du får överväga att flytta hit" säger hon och skrattar. Ja jo, klart man kan flytta. Men Hallstahammar av alla ställen? Nja, inte speciellt lockande. Inte ett dugg lockande. Men jaja.

Får väl kolla upp dedär. Skriva upp mig och sen se om det är möjligt att ens vikariera där. Måste ju trots allt pendla med tåget och det kanske inte passar alla deras tider. Ja, skitgrejer!

Nej, nu ska jag ta å fixa till mig lite eller så. Ska trots allt till min farbror som fyller hela 60år idag. Bye.


Jag älskar dig min finaste ♥


Haha..

Lite kul var det ju att gå igenom de gamla kartongerna, även om sex kartonger blev:  Fyra som kastas, en som spars och en blev tom.

I vilket fall. Det roliga var att se vad jag hade för grejer plus att jag hittade två papper med udda, söta, dåliga dikter/meningar och även ett myckt vackert foto på mig själv.

Något smakprov på vad de bestod av;

"Du är så het. Solen blir avundsjuk"

"Mitt hjärta är ett fängelse och du har livstid!"

"Den dagen en stum säger till en döv att en blind sett en förlamad gå på vatten, den dagen slutar jag älska dig"

"I love you 2-day
I love you 2-morrow
Put them together, and
I love you 4-ever"

Några passade dock inte in och bestod av;

"Varför rimmar hjärta på smärta? Och liv på kniv? Är det meningen att ta sitt liv med en kniv när man har smärta i sitt hjärta?"

Och självklart visar jag också den vackra bilden..


Uphill climb

Tjenamors. Inatt hade jag en lite mysko dröm. Det var så att jag och Sebbe var och handlade barnkläder och barngrejer. Ehm?

Jag tror jag börjar få fnatt för att alla runtomkring mig nu för tiden skaffar barn/är gravida. Det gör något med min hjärna. Vet inte riktigt vad. Haha, skrev i alla fall sms till Sebbe när jag vaknade till direkt efter drömmen och berättade att jag nog måste vara skadad. Fast han tyckte det var bra? Snäll pojke :)

I vilket fall, snart är det fredag. Elin kommer då. Lite mer sker också. Vad jag och Elin ska hitta på då och resten av helgen vet jag inte ännu. Vi brukar alltid komma på något kul. Fast det kanske blir något annorlunda också. Man vet aldrig vad som händer.

Nej, nu tror jag att jag ska ta tag i mig själv och gå igenom alla kartonger uppe som är fulla med grejer som jag hade i mitt förra rum. Vad kan vara bra att ha kvar och inte? Det är alltså det jag ska kolla. See ya!
Bild tagen av Andreas Rundström


Sleepless

Tjeena va.

Idag är det tisdag. Min dag borde nog gå åt till att söka jobb. Ett mejl har flugit iväg i alla fall, dock för att få reda på vilken person jag ska kontakta. Känns visserligen helt fel att skicka mejl så blir nog till å ringa runt snart istället. Men jag är ett litet frågetecken till vart jag ska söka, även om H gjorde en sådan fin plan åt mig att först söka Hallsta/Norberg och även Fagersta. Norberg för att det är närmast och Hallsta för att jag varit där förut och allt var så bra där. Men sen är ju frågan, varför söka jobb här när man inte vill bo här? Haha. Ja, självklart kan man byta jobb sen, men det känns inte helt 100 det heller. Som sagt, lite utav ett frågetecken har jag blivit.

Sen fick jag post från AF idag. Jag ska återkontakta dom sen om hur mitt jobbsökande går. Jag önskar att jag slapp det, varför kunde jag inte bara kommit igång med mitt jobbsökande utan deras hjälp? Jag är visserligen skitglad åt att jag fick min jobbcoach, men det hade nog räckt med honom. Han är bra för mig tror jag, alltså jag menar han peppar mig bra. Han få mig att tro lite mer på mig själv än vad jag brukat göra. Men men, hittar jag ett jobb snart så är det väl bara ta bort sig från AF igen då, vore skönt.

Btw så firar jag och min älskade två månaders förlovning idag. Den där tiden å flyga iväg alltså..

Men som sagt, jobbsökande var det. Och jag som hatar att ringa...


Princess

Jag är hemma igen, efter en heldag med möten. Kändes det som i alla fall?

Började mitt första möte klockan elva i alla fall, vad nu det mötet gav mig vet jag inte. Hon sa ungefär samma saker som min coach redan berättat för mig så efter ungefär en halvtimme gick jag vidare och träffade min coach istället och där babblade vi på i en timme som vanligt och tillslut kände vi oss klara för dagen och nu har jag rättat till mitt dåliga CV till ett lite bättre - det var mina egna ord. H sa inte att det var dåligt direkt, haha.

I vilket fall så sa vi hejdå för idag och skulle höras igen om kanske två veckor, för nu ska jag ta kontakt med lite förskolor här ikring!

Men det ska jag nog börja med imorgon, orkar inte ta allt på en dag. Tyvärr. Skulle min coach höra detdär skulle han blir besviken, haha. Men nu är det ju också så att det är min känsla jag ska gå efter om den känslan som behövs finns inte inom mig idag. Istället ska jag kanske dra igång med något bakande idag igen.

Sen när mamma kommer hem (vilken minut som helst) så kanske jag kan få henne att gå med på att börja lägga in nytt golv i hallen, vi var ju liksom såpass bäst att vi drog ur golvet där inne igår så nu måste vi in med nytt. FORT!


Och såhär fick jag se ut idag.
John var ju självfallet tvungen att dra upp den där fule fan i mitt ansikte :)


Jiho!

Bravo Cattis! Hon har varit inloggad på sin blogg och svarat på kommentarer. Duktigt gjort. Fast dock ser jag ingen uppdatering i hennes blogg. Mindre bra. Haha. Vilket fall, bra att du ska med ut gummsi :)

Och i helgen kommer Elin. ÄNTLIGEN! Vet inte hur länge och hur många gånger vi har bokat datum men sen har något kommit i vägen ändå. Men nu jävlar ska vi ses, eller? ;) Ja det ska vi. På fredag kommer hon. Eller när kommer du? :D

Timeless

Jag kom på att jag inte ens har berättat vad jag och Cattis hittade på. Visserligen hittade vi inte på speciellt mycket, men vi var nera på stan lite i alla fall. Sen stack vi till solariet så Cattis fick ta hand om pengarna och då kom även Minkken förbi en sväng så då fick man träffa han en sväng också. Jag har ju inte träffat någon från BF sen studenten, förutom tjejerna då.. Känns lite dumt, mysko, tråkigt.

I vilket fall så stack vi över till Cattis moster mot kvällen och umgicks lite med hennes och Cattis lillasyster som också var där. Sen vid elva så skjutsade vi hem Cattis och sen åkte jag hem. Ja, lite grejer hittade vi väl på då, men vi tog det mest lugnt. Jag passade även på att låna kläder utav henne till höstfesten som är om två veckor. Och hennes kommenter om det var bara; "Men vad bra att du lånar kläder, då får vi en anledning till att ses igen så jag kan få tillbaka dom". Haha, så rätt så!

Nåja. Nu är det söndag i alla fall, imorgon är det dags för två möten. Ett hos arbetsförmedlingen och ett med min jobbcoach. Får se om man kommer fram till något vettigt, för som det känns just nu så vet jag inte om hjälpen jag får hjälper så himla mycket? Dom hjälper väl en lite med CV:t och liknanden, men själva jobbsökandet får man ju ändå lov att sköta själv - vilket jag självklart förstått hela tiden också men ni kanske fattar..

Ja men i vilket fall så är det alltså ett litet tvekande från min sida om det här med AF, visst, man kommer få lite pengar, men resten vettesjutton alltså. Kommer kanske få gå ut på praktiker och liknande, vem vet det kanske hjälper, men innerst inne önskade jag bara att jag visste vad jag ville så jag bara kunde fixa allt själv istället. Poor me.

Word. Jag saknar min älskade pojkvän. Bokstavligt talat fästman, men det låter sjukt fult. Nästa gång vi ses kommer vi ha varit ifrån varandra i fyra veckor - en hel månad alltså. Det är det längsta för oss under vårat snart elva månaders långa förhållande. Hm, blandade känslor där. En månad utan varandra är länge.. Men ja, saknad är ju bra för den delen, för det om man hinner sakna varandra när det går "bara" en vecka också, men ändå ;)My big love. I love you baby.Hipp hipp hurra! hurra! hurra! hurra!

Min underbara svärmor fyller idag 50 år. Grattis!


Todays

Dagen idag kommer bestå av att umgås med Cattis. Ja, det var typ 100 år sen och ingen av oss minns när vi sist umgicks själva. Hur illa är inte det?

Nåja. Nu ska jag kolla så jag är helt klar sen ska jag nog bege mig mot Fagersta - där man får livstid. Ja, det är sant. Det är ju åtminstonne vad som står på skyltarna när man kommer dit.. det är rätt illa det också.Haha, vet inte om vi vill minnas den kvällen.
Men men det är smällar man får ta ;p


...


Love will always find a way

Jag har kommit fram till att jag saknar Elin OCH Molly. Även om jag nu inte ens träffat Molly så himmla mycket, kanske är det just därför? Hihi.Skit samma. Jag är tom på ord. Alltså ingen fantasi om vad jag ska skriva.. Därför kanske jag ska ta och runda av istället. Förresten så är jag nyfiken om vad min pojk har för planer till våran ettårs dag? Buse.
Känns som om jag glidit ifrån det som en gång var..

Vad är det för dag idag?

Hm. 10e Augusti 2010. En tisdag.

Någon speciell tisdag? Nej.

Det bara slog mig. Den här månaden firar jag och pöjken elva månader. Och? Ja. Det betyder ett ÅR(!) nästa månad.. något kändes konstigt när jag skrev det där. Kanske för att jag aldrig någonsin fått skriva att jag firar ett år liksom. Shit, varför ska tiden gå så fort?!

Nåja, nästa helg ska Elin komma hit. Helgen efter är det tydligen höstfest. Sen måste vi snart ta en dag då vi kan ses alla tjejor. Någon som kan i helgen? Dumt att fråga här, ingen läser nog ens min blogg?

Varning för 50-års fest!

Ja, nu kommer lite av bilderna.


Sådär. Sen när dom yngre människorna började komma, ja då låg jag i sängen. Så det kan vara..


Trötter

Efter att ha varit hos pojken min sen i Tisdags så är jag nu hemma.

Blev ju till att fira svärmor igår. Kom en massa folk, allt från grannar till släktingar. Så nu har jag ju i princip träffat hela Sebbes släkt och mamma och pappa var ju också där. Så det känns bra :)

Dock kom mamma och Sebbe in till mig vid två i natt och kollade hur jag mådde eftersom jag la mig vid tolv redan då min mage inte längre ville som jag. Vad säger mamma då? Jo; Alla säger att ni ska skaffa barn. Haha jaha, kul det, men shi fick dom, dom får allt vänta ett tag till. Tyvärr, hihi.

Men nej, nu ska jag ta ett glas dricka/vatten och vänta in maten. Blev ute mat = fettis mat. Idag valde jag kebab med mos. Var ett tag sen och kändes som om det skulle passa.. Hejdå.

Bilder kanske kommer imorgon eller något.


Kärlek.


Klart!

Jag fick med mig pojken in till stan så nu har vi handlat en liten present eller två. Skönt det. Hoppas hon blir lite glad i alla fall..

John, om du läser det här: Jag har äntligen hittat en hatt! Haha, fick lov att bli barnavdelningen tydligen ;)

Nu undrar ni kanske varför? Jo, för att jag har så litet huvud..


Se där ja..

Nu kom min man hem. Han som slutar halv två? Ja, hemma är han i alla fall och det är ju toppen!

Vad vi ska hitta på idag vet jag faktiskt inte, men förhoppningsvis så kan jag övertala honom om att åka in till stan så vi kan leta på nån present till svärmor som ska firas på lördag. Men som sagt, får väl se om det går att övertala honom till det då?

Förövrigt så finns det massa grejer jag vill köpa nu. Bland annat svarta strumpbyxor(en tunnare modell då..), hårfärg.. kanske typ blonda slingor eller något och sen har Amanda sagt att jag MÅSTE med ut på höstfesten så med andra ord skulle jag gärna även köpa en klänning till dess, men ja. Troligtvis tänker jag inte köpa något av detta, för jag har inget jobb och lever på typ 370 kr just nu.. Poor me.

Nu ska jag kila. Hejsvejs!


If I can.

Hallå där.

Nu sitter jag hemma hos Sebbe.

Tågresan hit gick bra trots att jag aldrig åkt den vägen förut, så det var ju bra. Sebbe mötte upp mig på stationen innan vi sen åkte hem hit och åt lite plus att Sebbe såklart fick passa på och kolla sin bilddagbok när jag hade min data med eftersom att deras är på lagning efter åskan..

Nåja. Klockan är bara halv två. Imorgon slutar Sebbe den här tiden men långt ifrån samma idag, han slutar klockan sex och är inte hemma förrän sju ungefär så med andra ord får jag se till att sysselsätta mig lite. Visserligen är jag inte själv hemma, men ja jag tror jag ska försöka glo lite på cv-mallen som min coach skickade igår så jag kanske får ihop något vettigt. Dock skulle jag gärna ha en produktnyckel till mitt word för jag tror inte jag har så många gånger kvar nu och det kanske krävs några gånger med tanke på att jag ska skriva tre grejer, inte bra dehär..

Skit samma, till att börja med; glo på lägenheter. Varför? Jo för att det är kul, haha.


If holding hands is too descret..

Goddagens.

Igår umgicks jag som sagt med Amanda. Vi började med att ta en promenix på över en timme och sen glodde vi på lite film, dock var det ju tråkigt nog fel på filmerna eller så hade bränningen blivit fel så dom typ hackade och gick i slow motion.. Too bad. Men ja, vi ska ta och kolla ifatt på resten av filmerna någon annan dag eftersom att pappa ringde och skulle hämta mig när vi inte ens hunnit sett dom filmerna vi ville se, haha.

Nåja, idag pyser jag med tåget till Uppsala. Kommer bara ta 53 minuter, vilket är lite lite med tanke på att det tar två timmar med bil från mig till Sebbe, haha. Visserligen kanske det blir två timmar om jag räknar dit vägen till tåget och vägen från tåget? Skit samma. Nu ska jag i alla fall packa klart tror jag sen ska jag nog bara ta det lugnt fram till sex tiden då jag ska bege mig mot tåget.
Jobbcoach

Idag var min första träff med coachen. Han berättade lite om hur vi kommer gå till väga och vi kom fram till lite olika saker. Jag är positiv till det här faktiskt. Ja, då menar jag något i stil med att han verkar toppen, för hur kul kan det vara att träffa en coach med jämna mellanrum och inte tycka om honom/henne? Ja, han är bra hittils och än så länge känns allt bra.

I vilket fall så blir nästa möte den 16:e och då ska jag har knapat ihop ett cv, en ansökan och ett intressebrev. Eller vad allt nu hette.. hihi. I alla fall så är det väl bara sätta igång då, antar jag. Men jag vill nu har lite folk runt omkring mig, jag behöver hjälp. Speciellt med saker om mig själv, på tal om det så ska jag även få ihop en kort presentation utav mig själv som jag ska berätta inför honom nästa gång.

Ja, nu vet ni vad jag har gjort idag. På tal om idag så ska jag även umgås med Amanda idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi hittar alltid på något :) Men nu ska jag ta och boka tågbiljett eftersom att jag ska ta mig till Sebastian imorgon. Lär ju passa på när biljetterna knappt kostar..

Men hejdå nu.


Besök

Nyss åkte Elin och Jocke hemåt, de var snälla nog att stanna här och ge mig lite sällskap i en timme. Trevligt :) Såklart toppen att träffa bästavän men vi lär snart ses igen, för lite egentid med roliga grejer att göra :)

Nåja, min kära familj lär väl komma hem snart. Hoppas jag? Mamma gissade på en timme när jag pratade med henne men hon lär ha haft riktigt fel med tanke på att det gått två timmar nu.. När dom kommer lär vi i alla fall börja med att stoppa mat i magen, så jag hoppas dom kommer snart för jag börjar bli hungrig. Annars får jag väl laga mat själv idag också då.

Men nej, nu ska jag runda av detta onödiga inlägg och istället vänta på min familj.


RSS 2.0