Söndag

Helgen har bestått av.. festa.. sova.. äta.. lite sånt. Mys också. Men ikväll blir det till å åka hem..


Let's get loud

Vad kan man säga om den här dagen då? Ja inte mycket.

Nu har jag setat och fixat mig själv typ sen jag kom hem. Känns ju lagom dumt när min eftermiddag skulle bestå av pluggplugg&plugg. Kanske beror det helt enkelt på att det är för mycket annat jox i min hjärna just nu. Ja, vissa fattar andra inte. Dom som bör fatta, dom fattar om vi säger så. Nåja, runt sex/sju-tiden så ska jag fara mot Uppsala. Blir att åka hem till Sebbe den här helgen. Ska faktiskt blir skönt att få komma dit nu. Var ett tag sen jag var hos honom känns det som och just nu blir det helt enkelt bara extra skönt att komma bort några mil.

Jag tänker inte fastna vid dehär, nej. Men jag tänker inte heller nonchalera det.
Det konstiga är att jag inte ens känner saknad..


My kids name will be....

Jag hittade in på en sida.. om det var.. familjeliv.se? finns det? Skit samma. Någon familjesida var det i alla fall, jag ramlade in där för jag såg reklamen "trendigaste namnen till ditt barn" ungefär. Och jag är ganska rolig av mig så jag gärna sitter och kollar namn. Jag hittade i alla fall en topp 10 över barn namn 2009. I mina ögon var dom dock rättså "tråkiga".

Topp 10 bland nyfödda flickor:
1. Alice
2. Maja
3. Ella
4. Emma
5. Elsa
6. Alva
7. Julia
8. Linnea
9. Wilma
10. Ebba

Topp 10 bland nyfödda pojkar 2009:
1. Lucas
2. Elias
3. Oscar
4. William
5. Hugo
6. Alexander
7. Oliver
8. Viktor
9. Erik
10. Axel

Kanske bör jag inte klaga allt för mycket då jag själv har funderat på både Julia, Wilma och ja med mera. Killnamn är helt uteslutet i min hjärna för de ända killnamn som jag kan komma på att jag haft i tankarna är Rasmus och Sebastian - men Sebastian är rätt utkastat ur mitt huvud ifall jag någon dag skule få en son med min pojkvän - Sebastian. Ni hajar grejen?

Amanda var lite lika rolig som jag och försökte komma med fler förslag på både kill och tjejnamn och då kom namnen: 

Valfrid -
Reinhold -
Sigfrid -
Valdemar -
Harald -
Algot - Lite sött då kanske?
Petrus - Det låter typ som ett smeknamn av Petra?
Bo - Ja det är det vi bor i
Göte - ...borg
Helge - Det är väl han älgen va?
Folke - Folke hör till befolkningen
Israel - Är kanske mer ett land eller vad det nu är :p
Olaus -
Ored - + a = Oreda.
Evald - Eva + två bokstäver
Salomon -
Eugen -
Germund -
Laurentius -
Ambrosius -

Nu ställer jag frågan, när man är 18. Hur många vill då heta såhär? Och nej, jag tror inte att dom här förslagen var direkt från Amandas hjärta. Lite mer seriösa förslag var:

Tjejnamn:
Viola
Fredrika
Josefina
Amalia
Emilia
Sissa
Lilly
Paulina
Susanna
Tyra
Elly
Inez

Killnamn:
Hilmer
Elias
Alrik
Chuck
Vincent
Natanael
Nathan

Hm. Tycker synd om er blivande föräldrar där ute i världen. Hur fan lyckas ni komma fram till namn till barnet/n? Lycka till alla säger jag bara...
Too bad..

Jag sa ju att jag skulle spendera min dag tillsammans med historian men nej så blev det inte alls. Jag åkte i alla fall hem med bussen vid kvart över två, sen fick man sitta vid busstationen i ca trettio min tills bussen upp till mig kom. Så ja, kallt blev det. Hemma var jag i alla fall runt 15.20-15.30. Så då blev det att glo igenom alla sidor på internet och sen började jag glo på frågorna på Historian som vi måste kunna för att klara av provet som är om en vecka. Men yeah right. Fattade ju typ inte ett smack...

Så istället käkade jag lite sen tog jag ut resten av faktan av de 3000 papper som hör till Lena's kurs så det är i alla fall klart. Eller ja, jag har i alla fall strukit över faktan. Jag har inte skrivit om det till egna ord och så men jag har precis lagt märke till att jag nog bör sova. Men vem vill säga godnatt kl. sju liksom? Eller ja, den är kvar över just nu. Men det är samma sak.

I vilket fall så är jag sjukt törstig. Cola vore gott. Även om jag i själva verket vet att jag aldirg blir mindre törstig om jag dricker dricka. Vet faktiskt inte vad jag ska dricka för att bli av med törsten. Inte ens vatten duger. Är jag konstig? Ja asså ja, jag är konstig. Men jag mena om jag är extra konstig för att jag sällan kan bli av med min törst. Ni kanske förstod det själva. Vad vet jag?

En annan söt sak är ju att jag sitter här och min pojkvän sitter 15 mil bort. Liksom hallå? Det är ju våran dag idag så varför ska vi sitta så långt ifrån varandra och inte ens få ge varandra en puss eller få hålla om varandra lite? Ja okeeej, fyra månder kanske inte är något speciellt. Men alla dagar med Sebbe är speciella i mina ögon om vi så är ifrån varandra eller inte. Jag bryr mig inte heller om vad någon annan tycker eller tänker om den saken. Det underliga som jag hört förr är typ "kärleken känns mest den första månaden" men hur äkta är då den kärleken? Min blir i alla fall bara starkare och starkare för var dag som går.

Nog om kärlek nu ska jag visa lite kärlek till min käre vän Elin genom att dona lite med hennes bloggdesign istället :)

Surt

Vi hade nyss lektion med Åsa-Maj där vi skulle redovisa lite kort om vad vi hade jobbat med. Dock hann inte alla berätta idag så vissa får göra på måndag, bl.a. jag ;) I vilket fall så slutade vi tjugo över ett, vilket betydde samtidigt som bussen. Med andra ord så sitter jag nu i datasalen och ugglar tills klockan närmar sig nästa buss. Vilket är om typ en halvtimme. Kul kul. Nej inte egentligen eftersom att man inte ens kan göra någonting på dom här datorerna. Liksom ja jag kommer in på något som liknar msn och på bloggen. Kul liv. Nej. Kan säga nej många gånger idag om ni vill.

Jaja, när jag kommer hem så blir det till å plugga historia. Eller i alla fall försöka. Om inte det går så blir det ev. å göra lite vettigt i Lenas kurs istället eftersom att jag och Amanda jobbar i samma grupp och det var myyyycket papper att hålla reda på så. Men jaja, det som jag borde börja tänka på nu i skolväg är typ att börja med idrottsarbetet som egentligen skulle varit inne innan jul. Kul som fan, eller nått.

Ja, nu ska jag väl försöka sysselsätta mig då. Kanske glo i någon annans blogg istället då?

Glöm inte att säga grattis idag förresten. 4 månder mellan mig och min pojk :)

Kostregistrering

Sitter här nu och har precis gjort en kostregistrerning. Så farligt var det ju inte :D

Orkar inte

Det blev inge blogga idag. Trots att jag slutade halv ett istället för kvar över två. Jag for hem, pluggade från ca. fyra till ja, typ nyss? Kul. Det var i alla fall ett arbete som blev klart så det var ju bra. Men nej. Nu blir det sova och vet ni va? Jag och min man firar fyra hela månader imorgon. Älska ♥

kärlek på HÖG nivå

Godnatt nu serrni. Skola imorgon. Studentmössa ska provas. Äntligen.


sunday night

Helgen är över.

I fredags efter skolan så stack jag och Amanda till frisören för att hon skulle boka tid. Sen stack vi till Lidl och mötte upp Sebbe och sen stack vi direkt mot Västerås. Vi började med att gå mot den balklännings-butiken som jag visste vart den låg. Men vi lyckades ju komma dit 14.15 och dom hade ju lyckat nog lunch mellan 14-15 - sen lunch ja! Men i vilket fall så lyckades vi hitta till en annan butik och vi fick perfekt hjälp av hon som jobbade där. Hon fick fria händer och tog fram vad som kunde passa oss och både jag och Amanda kom där ifrån nöjda. Vi har fixat balklänning nu! Wiho säger vi till det. Sjukt fina.. Men det var dom ju allihopa typ, vara bara att välja och vraka liksom. Sebbe kanske inte hade allt för kul, men han fick ju i alla fall se hur vi kommer se ut på balen, vilket inte någon annan vet, mohaha!

Sen är ju bara frågan, blir balen av nu då? Och... vem kan jag gå med?

Skit samma, resten av helgen har bestått av mys och film. Nu har Sebbe åkt så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sätter mig och pluggar, för det behövs!

Värt att slåss för

Min data sattes igång nu bara för att jag blev tvungen att skriva ett litet inlägg här. Egentligen hade jag liksom redan lagt mig i sängen för att göra ett försök att somna, men jag har ju ändå inte lagt mig förrän tio resten av veckan heller typ, så vad gör det med en kväll till? Ja precis, ingenting.

I alla fall så har jag ju liksom inte skrivit något idag, så jag tänkte att jag skulle skvallra om vad Emil&Malin hade för redovisning på idrotten idag - alla ska göra en egen lektion för resten av klassen. I alla fall så körde de träning utan vikter. Lätt tänker ni, men ta er i arslet för det var jobbigt!

Det började i alla fall med en rejääääl uppvärmning. Med allt från att springa runt, till att köra en slags strafftatten. Blev man tagen så fick man ett straff som kunde vara t.ex. 10 upphopp, 10 armhävningar, 10 situps eller 10 ryggresningar. Ja, dom kallade det bara uppvärmning. Lektionen fortsatte sen med både hopprep och boxningsslag i luften. Sen blev det även mer boxningsgrejer två och två men sen då? Jo en liten sista grej var att jag började springa till andra sidan gympahallen och körde 10 benböj, sen sprang jag tillbaka och klappade Orren i handen, så sprang hon till andra sidan och hoppade 9 sen kom hon tillbaka och så jag 8 o.s.v. ni hajjar? Men nej, tro inte att vi var klara när vi kom till Orren kom till 1. Nej nej, då skulle jag springa dit och köra 1 benböj, sen skulle Orren köra 2, sen jag 3 o.s.v. ända upp till 10 igen. (alla andra två&två grupper körde såklart samtidigt) Ja mina ben var rätt döda resten av dagen och imorgon kommer jag ha träningsverk, men vad gör det? Det är ju bara ett bevis på att jag gjort något.

Sen kan jag ju även passa på att säga att jag dock inte tog med allt vi gjorde under lektionen. Men det där var nog den största delen. Jobbigt var det, men det är väl liksom det som är meningen?

Nåja, en annan rolig sak är att det är fredag imorgon. Vilket betyder: En lektion, lite planerning med Orren&AnnIrene, frisören med Amanda, gå till Lidl och möta upp Sebbe halv två, sen åka mot Västerås. Sen då? Joo, glo på balklänning. Hem och äta. Mysa hela kvällen med min älskade pojkvän. Mmmm :) Det gillar vi, eller vi och vi, jag gillar det och Sebbe gillar det. Men sen om resten av människorna i den här världen gillar det, det skiter jag i. Haha.

En annan söt sak. Jag älskar min pojkvän och nu ska jag sova. Puss.Godmorgon Sebastian. Hoppas du kommer i tid idag. Annars vet du att vi inte kommer ses nå mer den här helgen ;) Men jag vet ju visserligen att du alltid brukar komma prick på minuten, så jag litar på dig. Det gör jag visserligen alltid. För du är den mest ärliga personen jag någonsin känt och du är den personen jag faktiskt litar mest på. Varför? Jo för jag vet att du alltid bryr dig och att du alltid kommer finns för mig. Jag vet att oavsett om jag är pissur och låter illskan gå ut över dig såpass mycket att vi skulle bli osams, så kommer du inte vilja somna utan att vi är sams igen. Det får mig att inse att du faktiskt vill ha mig mer än vad jag trodde nån kunde vilja. (om man nu kan skriva så?) Skit samma, det jag vill säga just nu är bara att du är den bästa jag har och du är den jag litar på mest. Du är den jag kan vända mig till oavsett hur jag mår och veta att du kommer bry dig, lyssna och stötta. Precis så bäst som man kan vara, det är du. Hoppas du sov gott, för det ska jag försöka göra nu. PUSS ♥

Jag älskar dig, kram från din Evelina

sunbrownsextalk

Jag tänkte på en sak idag, då jag skulle leta fakta om sex och droger. Då hittade jag något på aftonbladet om att europeiska ungdomar tycker att sex och droger hör ihop. Liksom okej?...

Då tänker jag lite såhär. Varför ha sex när man har droger i kroppen? Okej det stod något om att det tydligen var skönare och antagligen kan man även hålla på längre. Jag vet ju dock inget om det eftersom att jag aldrig testat. Men  jag känner bara, varför testa? Jag älskar nyktert sex så tänk om det sen nu skulle vara "bättre" påverkad då? Då kanske man aldrig mer klarar av att vara nykter och ha sex? Hm..

Jag borde inte ens gå in på dehär för jag vill inte prata om mitt sexliv så jag ger upp nu annars kommer jag säkert komma in på det ;)


Hard work

Blir mer plugg nu. Liksom ja, jag trodde att sista terminen nu innan studenten skulle bli mycket men liksom. Vi är i vecka två och jag har redan 5 jäkla grejer liggandes här som måste göras.. Hm.. Är väl säkert något mer också som jag glömt skriva upp nu bara för det. Skitskola säger jag bara just nu. Men ja, jag ska inte gå in i någon vägg. Jag ska orka, vilket jag visserligen alltid gör. Men ändå.

Plugga var det ja..

Old Love

Nu har jag gjort klart det jag skulle. Dock blev det rejält kort så det känns inte riktigt som om det blir godkänt, men vad fan jag är trött och inte fan kunde jag hitta någon fakta heller..

Men i vilket fall så fick jag ont i magen nyss, tror det berodde på alla popcorn jag kastade i mig. Troligtvis så var det väl så i alla fall. Men vad ska jag göra nu då? Mer än å diskutera tattuering med min pojkvän. Men det kommer väl ändå pågå tills vi ska sova så det är väl lika bra att fortsätta med det. Antar jag.

Trött är jag i alla fall.


Jag tycker bilden är lite söt jag, jag ser ju liksom ut som en liten tant. Men vem vet, det kanske kommer vara sådär om 80 år? Min man drar med mig på massa biltävlingar... fortfarande? ;o


Poppicårn

Ja, nu ska jag tjocka popcorn samtidigt som jag gör ett försök med att plugga. Hej!

Jag måste ha mat!

Skolan är över för idag. Borde just nu egentligen bara sätta mig och plugga, men jag har inte så speciellt mycket ork. I vilket fall så vet jag inte om det blir idag eller om det blir på fredag. Jag ska i alla fall iväg till Västerås för att kolla på balklänning. Testa lite och se vad jag egentligen vill ha.

Åker jag idag så blir det med mamma och åker jag på fredag så blir det tillsammans med Sebbe och Amanda. Om inte Sebbe backar ur men det gör han nog inte ;)

Största problemet jag har just nu är typ; Vem ska jag gå med och hur ska jag har råd? Haha. Synd om mig. Men ja, på balen ska jag om jag så får gå i mjukiskläder.. nja, där kanske gränsen är nådd men..

Men nej, som rubriken säger, jag måste ha mat ♥


Somebody to love

Helgen är redan över. Känns rätt värdelöst för liksom, skola imorgon? Fan. Nåja. Helgen var skoj med mina brudar i alla fall. Bra filmer och god mat + trevligt sällskap. Så det ska vara.

I vilket fall borde jag verkligen plugga men det finns verkligen ingen ork, vilket är bad bad. Men i vilket fall så har jag ingenting mer att skriva nu. Så ja.

Den här världen är konstig så alla vet..

One year ago


Som Amanda's kära 18-års fest var. Det var en minnesvärd kväll som var både positiv och negativ. Men vad gör man inte? Jo man går vidare, haha. Det har jag gjort och idag sitter jag här, ett år efteråt och minns. Men jag ser kvällen som bra. Trots allt.

Men nu sitter jag i alla fall hemma hos Cattis. Än så länge har vi inte gjort så mycket mer än att vakna, vara i tvättstugan, käka frukost och setat här. Men vi ska väl snart fixa oss lite sen blir det att dra till affären och handla lite gott till senare då brudarna kommer. Blir käka mat, glo på film tillsammans med massa gotti och sen sova kvar här idag med.

Ska nog springa på toa nu i vilket fall för jag håller på att kissa på mig!


Loverboy like never before

Nu är det såhär. Att igår så var mitt humör lite underligt. Eller rättare sagt så har det nog varit det ett par dagar eftersom att Sebbe nämde det - att jag har varit "sur" i flera dagar. Hm? tänkte jag, för det hade inte jag märkt av. Samtidigt blir man ju självklart glad för att någon 15 mil bort kan märka det. Känns bra. Men ja, i vilket fall så tjafsade vi fram och tillbaka om det ett tag och det underliga var att jag faktiskt märkte mot kvällen när jag skulle lägga mig att jo, mitt humör är udda. Där lär det ju vara om man börjar gråta för att ens mobil är lite seg? Hahaha. Skrattretande idag, men jobbigt då.

I vilket fall så fick jag inte till att somna på ett tag i alla fall. Men tur var väl det eftersom att jag helt plötsligt vid tio får ett sms från Sebbe. Jaha? Han som alltid brukar ha somnat redan tjugo över nio liksom. Sms:et fick mig i alla fall att gråta ÄN en gång. Varför? Glatt? Sorgset? Såklart var det glädjetårar. Vore rätt illa annars.

Ni förstår, han har alltid sagt: Jag förstår inte hur du kanske skiva så jävla mycket känslor. Hur kan du få ner allt i text, hur fan kan du formulera om känslor till ord. Jag kan inte sånt.

Sure bacon han kan ta sig i arslet efter detta sms:
Du är min värld, du är mitt allt, jag vill inte ut för där är de kallt. Jag vill vara hos dej, jag vill vara där nu. Och hör nu på, det är just DU! Jag blir så varm, jag blir så glad så fort jag ser dej en helt vanlig dag. Ditt leende är vacket, ditt leende är allt. Det värmer mig fast det är 30 grader kallt. Det är för dej som mitt hjärta slår, så jag hoppas att du aldrig går. Jag älskar dej Evelina ♥

Någon som kan påstå att han inte kan skriva ner sina känslor? Plus på allt så klarade han av att rimma ihop allt också. Det är illa, för nu ligger han snäppet före mig. I "skriva ner känslor"-racet. Ja nej, vi tävlar inte. Jag ville bara uttrycka det sådär. Haaaha.

Skit samma. Han är underbar min älskling och utan honom vet jag inte vart jag skulle ta vägen just nu eftersom att det till och med är han som inser att jag är sur, inte jag själv. Eftersom att det är han som får mig glad direkt efter våra tjafs. Även om det är sällan tjafs uppstår, haha. Men ni fattar. Han vägrar i alla fall att somna osams så med honom är jag säker på att allt blir bra igen. Oavsett vad det handlar om så VET jag att det här kommer gå vidare. Längre in i framtiden. Jag firade in mitt nya år med honom. Det jämna året 2010 firade jag in med honom. Det fick mig fanimej att inse att 2010 - det jämna året. Kommer bli ett av dom bästa. Och det menar jag till 1000.

Början var ju liksom toppen så varför ska inte fortsättningen bli lika? Jag är positiv idag. Jag skrev ju liksom redan imorse att idag skulle bli en bra dag.

Jag älskar min Sebastian Karlsson till 1000!


+
på allt så fick jag dehär idag också ;)


En fredag

Skolan idag var rätt slapp. Skönt. I vilket fall så hade vi ju en lektion, eller ja jag hade en. Sen satt jag och AnnIrene i datasalen och sen skrattade vi åt Emil.Som hade somnat så sött helt själv i ett hörn...

Sen stack jag i alla fall och mötte upp Amanda och vi fick skjuts att Carros Kim till Västanfors där jag köpte en cola för att jag höll på att dö, sen stack vi till bussen och for till Avesta. Jag testade lite söta klänningar och jag VILLE visa men inte fan finns dom heller någonstans på internet. Jävla skitgrejer. Och nej, jag hade inte pengar till att köpa något utan jag bara testade för skojs skull. Men nu vill jag ha dom bara för det.

Sak samma. Amanda fick med sig lite kläder hem och innan vi stack hem så ja.. gick vi till H&M.Höhöhö.

Menn nej fan jag orkar inte med min sega data mer så jag slutar skriva nu. Imorgon blir det i alla fall mys med mina tjejer.

Today is a good day

Lagom att försova sig på fredagen av alla dagar liksom, hihi. Men ja, pappa ska få käka upp sin frukost sen ska han få uppgiften att skjutsa mig till skolan. Så kan det gå när man bor i Kärrgruvan..

I vilket fall hörrni jag älskar min Sebastian Karlsson. Alltid och lite till ♥


Jag är allas morsa!

Idag så blev det lite mer kämpa kämpa än vad jag trodde att det skulle bli.

Morgonen skulle liksom ha bestått av typ badminton men det slutade istället med Kapten Krok? Vilket är, för er som inte vet, typ en hinderbana där alla lag ska springa runt, förutom ett lag som ska stå i mitten och försöka träffa alla som springer, med bollar. Fattar alla? Ja. I vilket fall så var det skapligt jobbigt, även om jag nu bara var så kass och kom runt banan en ändå gång men det ska vi inte prata om nå mer nu. Så det var i alla fall en uppiggande start på dagen för det om Cattis bröt båder en tå och en nagel. Men det är Cattis det <3

Sen blev det i alla fall att kolla klart på filmen till boken som vi har läst - Ninas Resa - och jag säger bara en sak. Ska ni fatta filmen så läs boken innan, vill ni inte bli besvikna så kolla inte på filmen. Bara så alla vet, bra.

Sen blev det i alla fall Kina med tjejerna + Emil då eftersom att han ville joina oss. Sen kom även Carros Kim och gjorde oss lite sällskap så vi blev inte bara tjejer ändå då, haha. Men ja, sen for vi till Pickaboo och sen till Hemtex sen back to school för lite brottarfys. Näääää, noway att det var jobbigt!

Säger vi.

I vilket fall så trodde jag att jag skulle kunna vara med i typ fem min eftersom att vi hade käkat Kina och jag i vanliga fall säkerligen också hade "latat" igenom lektionen. Men vet ni vad? Jag försökte med saker även om jag inte trodde jag skulle kunna det så med andra ord tog jag i liiite mer än vad jag brukar för jag brukar alltid backa undan. Men nej inte idag.

Skit samma. Nu är jag trött och jag är ehm, något? Haha happyface... jag vill typ duscha.

Föressten så käkade jag en lyckokaka på kinarestautanten eller hur det nu stavas? Ser väl bra ut va? Så länge det inte blir som Emil snacka om, men han kan ju ta sig i arslet ungefär ;)


Brist på fantasi

Goddag.

Nu har jag inget mer att skriva. Hejdå.

Eller ja, det känns väl så i alla fall. Men nej, några rader ska jag nog få till. Eller? I vilket fall så kan jag ju i alla fall börja med att säga Grattis IGEN, till Amanda som fyller (åter igen värdelösa) 19 år! Hoppas att hon kommer rullandes till skolan imorgon efter all tårta så vi får ut någon glädje av det hela också liksom. I alla fall så blir det bara för att fira henne och Orren lite, imorgon att käka Kina. Ska väl bli skoj det med om man bortser från att allt är fett, asså inte så man blir fet, för det kan inte jag. Men om man tar på det blir man helt fet om händerna. F.r.i.t.e.r.a.t alltså, ni hajjar? Klart ni gör.

Förutom det så blir det idrott och filmtittande imorgon - i skolan! Slapp dag? Ja. Vad mer då? Jo, på Fredag då blir det att sticka över till Avesta med Mändy då, varför? Jo för att hon ville ha sällskap. Jag vet att jag är en snäll vän. Det vet alla. Eller?

Ja det vet ni.

Sen är det dags för Lördag! Vilket innebär hem till AnnIrene och färga Pandans hår, hem till Cattis för att fixa käk och umgås och ev. utgång + sova kvar(?) Beror lite på min ork och sådant smått och gott.

Förövrigt hörrni så kan jag säga såhär; Den senaste veckan/tiden så har Linn införskaffat sig en ny tatto, sen även AnnIrene, Cattis har fyllt i sin och nu idag ska även Carro fixa sig en. Gissa vem som blir sugen? Klart som fan det är mig själv jag snackar om! Men vet ni vad? Jag har inte den blekaste om vad man - jag - kan tatuera så liksom, jaha?

Nu ska jag äta upp min feta grej här sen ska jag våffla mitt statiska hår! Pussen på er.

Btw så längtar jag till 6:e April. Studentkryssning för hela slanten. Kommer det blir bra eller kommer det bli kaos?


I will follow wherever it might take us

Idag blev det är kort men ändå lång dag. Känns i alla fall så. Kan bero på att jag haft bara tre lektioner men ändå.

Började i alla fall dagen med Träning & Hälsa, där hade vi cirkelträning, vilket innebar massa. Haha. Sen fick vi även reda på vårat betyg och shiiiiises att lilla lata Evelina fick VG där liksom. Men jaja, jag ska väl vara glad åt det inte "klaga"? Ja juste ;)

Sen fick vi även hem ett papper där vi under en dag ska skriva ALLT vi äter. Exakt hur mycket och exakt vilken tid. Men ja, jag överlever. Så mycket äter jag väl ändå inte? ;) Vet dock inte längre vad jag väger. 48 eller 51? Hm.. Kg fattade ni va? Ja, för jag väger ju inte direkt 48/51gram, hihi.

Sak samma, när dagen var slut stack jag, Cattis och Orren på möte på skolan breve för att prata om vårat projekt som ska bli av i April typ. Får se hur det kommer gå med det, men det blir säkerligen super.

En annan rolig sak, nu ska jag duscha. Hejdå.

Mycket-lite av allt

Kan ju börja med att skvallra om att min käre vän Orren idag fyller hela 19år. Dock känns dedär helt fel. Jag känner mig inte riktigt som i år fyller jag 19. Med andra ord fyller man liksom 20 nästa år. Systemet. Ja, det är det ända jag kan komma på som är speciellt med 20? Men ändå liksom, vad är så speciellt med 19 då? Jo, ingenting! Men grattis till henne i alla fall. Och på Onsdag är det Amandas tur - fast där ljög jag ju ;) (not)

I vilket fall. På sista lektionen idag fick jag lite sån där lagom ångest. Det såg ungefär ut såhär.

Idag är det vecka 2.
V. 9
är det sportlov.
V. 10-12 är det praktik.(Sista Fredagen firar jag och Sebbe även ett halvår ;o)
V. 14 är det påsklov.
Tisdagen v. 14 är det även studentkryssning.
Okänt datum är det bal(?)
V. 16(?) är det dags för mig, Orren&Cattis att ha vårat projektarbete.
V. 23. Den 12:e Juni 2010. Då tar jag - vi - studenten.

Ser ni vad detta innebär? Jo självklart att det ungefär är 18 veckor kvar tills jag tar studenten. Hur ska detta gå?!

Dessutom satt jag på bussen idag på vägen hem och jag hör hur busschaffören sitter och pratar med en passagerare och i backspegeln ser jag även att hon tittar en del på den hon pratar med (vilket man självklart ska men...), vilket gör att hon kör lite krokigare än vanligt. Liksom hallå, kan hon inte kolla på vägen och prata istället? Jag blev i vilket fall lite lagom nervös, antingen för att jag är lagom rädd för trafik i vanligt fall. Men vad spelar det egentligen för roll. Hon har(som jag råkade höra) ramlat in på detta jobb - som busschafför. Men om hon vill behålla det kanske hon ska se till och hålla ögonen på vägen så att hon även kan behålla livet på alla sina passagerare?

Jag kan i alla fall säga att jag aldrig skulle kunna vara busschafför(eller tåg/flyg/taxi och allt som finns, för den delen heller) för att man vet hur många liv man, just under den tiden, har i sina händer. Förstå själva vilken ångest att krocka och alla/någon skulle skadas/några ev. dö. Förstå vad dum man skulle känna sig. Eller man och man. JAG skulle i alla fall. Jag säger ju såklart inte att det är klart man kommer köra bort sig, krocka eller liknande. Nej nej. Det är inte säkert att det händer, men det kan hända och vad ska man då göra? Jo. Inte mycket. Ev. kanske byta jobb för att man inte kan vara kvar? Vissa kan väl såklart gå tillbaka till samma jobb, men jag vet inte jag om jag skulle klara av det.

Skit samma. Jag var i alla fall lite rädd-irriterad där. Glad att jag kom fram till Norberg utan att vi kört i diket en ända gång.

För övrigt så har jag en fråga. Varför förlova sig om man känner att ens förhållande inte är helt på topp? Jag är bra på att råka höra folk prata och idag på bussen var det just det jag hörde. Hm.. Alla bara förlovar sig hit och dit. Hur många ser vad det innebär? Men ja. Jag har ju sagt för att jag inte ska klaga på det, men att förlova sig när förhållandet inte är stabilt är väl kanske inte det smartaste?

Jaaaaa, nu har jag skrivit av mig så nu räcker det.

Black&White

Nu har en hel helg gått. Det betyder alltså att det är skola imorgon igen då. Nu är det lite mer seriöst än vad det var i fredags dock. Men ja, det ska bli skönt.

Vi vilket fall så blev det efter lite om och men att dra till Klackberg med Amanda&AnnIrene i fredags efter skolan. Vi drog med oss en bob, ett tefat och två stjärtlappar. Själv satt jag mest stilla och försökte värma mina händer eftersom att det var kallt! Brudarna åkte i alla fall några gånger tills vi efter en halvtimme ringde skjuts för att komma hem. Värme ♥ Hemma hos Amanda blev det i alla fall film, tjocka och lite mer tjocka innan jag sen vid nio blev hämtad av Sebbe som hade köpt med sig ännu mer tjockt som vi åt på tills det var dags att sova.

Resten av helgen har ungefär bestått av tjocka&slöa + att bli "dränkt" i snön av sin pojkvän...... Och ett big plus på mig nudå eftersom att jag så fort Sebbe åkte här ifrån satte mig och läste ut Ninas Resa - som förövrigt visst var skriven av hennes dotter ;p Höhö. I vilket fall så ja, ni kan väl ge mig lite beröm för det då. Nu slipper min lärare i alla fall strypa mig imorgon, jippi!

Rubriken kom jag förövrigt på när jag såg min fina säng som nu mer har fått sprillans nya sängkläder som alltså är svartvita. Dom är nice :)


If i were a boy

Just nu vill jag bara vara en kille. Finns många anledningar till varför. Ni får gärna undra varför. För jag orkar inte rabbla anledningarna. Är det någon annan som vill vara kille med mig?


Don't show that.

Det är torsdag. Klockan är fem i åtta på kvällen. Lär försöka sova i tid ikväll. Dags för skola imorgon - fast jag egentligen faktiskt inte behövde det från början. Men ja nu blev det så ändå ;p I vilket fall så blir det till å åka hem runt elva-tolv från skolan. Blir sen till att åka hem och hämta grejer som jag ska ha när jag sen ska leka med Amanda och AnnIrene (ev. Cattis?). Åka lite i backar och glo på nån film. Lite tjejmys sådär lagom efter skolstarten - även om nu Amanda och AnnIrene inte ska dit, hihi.

I vilket fall så kommer Sebbe på kvällen sen. Kan behövas.

Men ja, nu har jag bara ca 40 sidor kvar utav min Ninas Resa. Kan ni förstå ;)


.

My life be like oooo aaaa


:)

Har ni någonsing tänkt på hur mycket en smilis egentligen kan betyda?

För tänk er själva en konversation nu.

Hej:)
Hej
Allt bra med dig? :)
Ja, själv?
Så bra det ;D Jo det är fint med mig :p Gör du då?:p

Ni ser vem som låter sur och vem som låter glad va? Haha. Men egentligen, det är en smilis. Hur många har inte nån gång gjort en smilis fast man egentligen är hur förbannad som helst? Eller hur många har inte någon gång skippat den där glada gubben även om ni är överlyckliga? Ja jag tror det var många som kände igen sig.

Jag blir alltid så, om nån som ofta brukar göra smilisar helt plötsligt inte gör det, då tror jag att något är fel. Men jag kan erkänna, ibland struntar till och med jag i dom, för att jag är trött eller liknande. Så varför ska ingen annan kunna det? Hm. Jag är konstig.

Men lär er det, gör lite gubbar till mig lite då och då, annars får ni snart frågan "är du sur?" ;) Detta gäller såklart alla, även dig Cattis ♥ Haha! Men nej. Nu ska jag nog ta en clementin, jag känner mig lite nyttig.


Little

Jag har bara gjort en liten förändring..

Natten

Ja nu funderar jag på att hoppa i säng med mig själv. Imorgon blir det till att leka med Amanda i alla fall och sen vet jag inte. Förresten, var det idag man skulle kasta ut julen? Ojdå, det glömde jag i sånna fall. Den bor kvar i mitt rum och i hela vårat hus. Även om jag aldrig under hela jullovet har haft minsta lilla julkänsla, underligt.

Men ja, sova var det ja. Btw, jag tror jag ska kluddra ihop någon ny design på något vis nån dag snart. Trött på mitt black&white "tema".

Alltid

Min dag har bestått av att läsa ur boken Ninas Resa. Ni vet den som jag skulle läst ut under praktiken? Hihi jag var inte såpass duktig. Så istället fick jag i uppgift att läsa ut den nu under lovet, så ja. Jag kom på när jag var hos Sebbe att oj, varför tog jag inte med den? Istället för att sitta massa dötid när han är på jobbet så kunde jag ju ha läst?

Men i vilket fall så tog jag tag i saken idag. Så nu har jag läst från sidan 42 till 126. Duktigt av mig. I vilket fall är det mindre än halva kvar nu. Så det ska jag nog kunna fixa. Tror ni inte? Förresten så fattar jag lite mer nu än vad jag gjorde i början. Därför jag kunde läsa så långt som jag gjorde idag, haha.

Men jaja. Jag ska väl fortsätta nu då. Kanske ska jag göra något gott också? Men nej, får se. Orkar nog inte. Men ja, läsa måste jag!


Även denna sötnos-bild är tagen på nyår, utav Maddis :)


Lite sammanfattning?

Jag tänkte göra ett försök i att faktiskt sammanfatta mitt år 2009. Först kom tanken upp att varför sammanfatta, det har ju inte hänt något alls?! Men egentligen så jo, det har ju hänt en massa..

Mitt nyår 08-09 firades in i ett förhållande med Dennis. Ett förhållande som jag höll på att sabba då jag på Amandas 18-årsfest i Januari gjorde misstaget att vara otrogen. Misstaget lärde jag mig dock som satan utav och det kommer aldrig att göras om för skit mådde jag.

Jag och Cattis hade fika-mani år 09. I början av året hade vi temadagar på torsdagar och vi slutade alltid tidigare, så då stack vi till Vallonen och tog oss lite fika och snackade lite seriöst "vuxensnack".

Något annat som var en stor men ändå liten förändring var att min tandställning försvann, efter att ha setat på sin plats i ca 2år! Skönt kan jag bara säga om det.

Jag var totalt nerkärad och 100% på att det skulle hålla i sig. Förresten så var det då jag insåg vad kärlek var.

AnnIrene fyllde även hon 18 år och det firades genom en kväll med mat och skoj hemma hos henne.

Jag gick ut på praktik i en 2:a i 5 hela veckor. Jag hade lite halv ångest dagen innan och gick fnatt, men se, jag gick dit ändå. Och det slutade med att jag tillslut inte ville gå därifrån..

Dennis fyllde 18 år och jag blev happy (i hopp om att han äntligen kunde skaffa körkort och komma hem till mig litegranna - för det hade han aldrig gjort)

Jag insåg även detta år att jag var modigare än förr och tydligen så blir det bara bättre och bättre.

Åkte upp till Sälen med (då) 2BF! Vilket var toppen.

I April var det dags. Ett halvår skulle firas in mellan pojk- och flickvän. Men vad hände? Jo, jag blev dumpad dagen innan.... Men det tog ju bara fem timmar sen fick jag sms:et: Grattis till oss som firar ett halvår idag. Omtumlande. Sen en vecka senare så kom den där fighten som skakade om allt. Men det förstärkte även mina känslor.

Självklart så fick jag även reda på att en utav mina bästa vänner väntade barn!

Valborg med mina brudar - som förövrigt var rätt misslyckat, men vad ska man göra? Haha.

Maj kom, jag "såg" Sebbe för första gången och jag letade genast rätt på hans nr på Eniro och sms:ade honom "Kör du rallycross?" Svar: "Ja men vem är det?" Hihihi. Sicken bus. Frågan är bara, varför leta på en främlings nr och sms:a när man har pojkvän? Hm..

Skuttar vidare. Juni kom, jag skulle gå ur år 2 på gymnasiet och jag hade köpt den finaste klänningen. Dennis tog tåget - han sov hos mig. För första gången under vårat numer 8månders förhållande. Ojojoj.

Slutet av Juni. En vecka utan prat p.g.a jag inte längre "orkade" höra av mig till Dennis. Jag ville att han skulle höra av sig, som ett litet bevis på att han ville ha mig kvar - jag dumpas för andra gången av samma kille. For real this time.

En vecka av Juli bestod av något i stil med en familjesemester. Min hela familj var alltså på en veckas semeste uppe i Norrland nu vet. Det var en toppen vecka vill säga.

Som jag skrev tidigare så la jag märke till att mitt mod hade stigit och se, mer och mer börjar jag prata med Sebbe. Mer och mer börjar jag på något vis gå vidare trots att jag genom hela förhållandet med Dennis hade sagt "jag skulle aldrig klara mig om det skulle ta slut" Men se. Det gjorde jag.

I Augusti så insåg jag på riktigt att jag hade mer än vänskapskänslor för Sebbe då jag skakade som ett asplöv då han bara åkte förbi i sin bil. Liksom - jag såg bara hans arm...

Vi åkte även upp till fjällen i en vecka med nu mer 3BF. En rejäl upplevelse för den late Evelina. Men sjukt stolt man var då man blöt och trött kom fram till bussen sista dagen. Äntligen skulle vi hem! (men jag erkänner att jag hade en kanon tid där uppe!)

Modet igen. September bestod att att träffa den där "främlingen". Den 12:e så gällde det. Att ta stegen från dumpad till träffa någon ny. Att vända klacken mot honom. Han satt där lugnt och kollade när alla körde bil medans jag galet och med halvpanik i kroppen gick runt i cirklar med ett hårt och snabbt bultande hjärta. Men jag gick fram! Det resulterade i ett sms lite senare samma dag "Skulle du kunna tänka dig att träffas igen?" Och så blev det. Mer än for sure. Den 26:e September small det. Och det fick bli vårat datum. Oförglömligt.

Oktober kom och Elin - min bästa vän - fick sin skrutt. Molly föddes den 11:e.

Jag gick även ut på praktik för andra gången i samma klass! Fast nu i 4 veckor istället för 5 och barnen var nu ett år äldre.

Molly döptes även den 6:e November.

Och mer höjdpunkter för November lär väl vara att ja firade in mitt 18:e år!

I slutet på detta år så har de flesta helgerna bestått av Sebbe hos mig/jag hos honom. Och det resulterade även i att jag inte alls visste vad "äkta" kärlek var då, under förhållandet jag hade med Dennis. Nej, för den har jag inte upplevt förrän nu. Nu då jag ser allt som en självklarhet och nu då jag ser våra 3 månader som en del av vårat liv. Jag ser en framtid nu. En ljus en.

Och jullovet kom i år 3. Nu ser man framför sig den sista skolterminen för alltid.

Och hej, nyåret firades in i ett nytt förhållande. Vi hade precis firat våran 3:e månad och var inne på våran 4:e. Nu är det 2010 och mycket är sikte. Bl.a studentkryssning, bal, student, jobb?, flytt? Ojojoj säger jag bara. Det är liksom inte ens hälften om vad jag vill ska ske detta år. 2010 kommer vara den största delen av min framtid, det säger jag bara.

Och hej, mina vänner har gjort mitt år. Jag utan dom, never ever.

Vänner, familj & pojkvän. That's it.
Mitt 2009.


Bilder från nyår

Det kanske är på tiden? Fast okej, det är typ 5-10% av alla bilderna som togs så..


Avesta-shopping

..blev det idag.

Det började med att jag såg lite grejer jag villa ha från Jysk, så som duntofflor för 25kr samt örngott för 10kr. Och det följde med hem + en svart ram och ett bäddset. Sen efter Jysk for vi till Franzéns för att hitta någon rullgardin, men nej det finns inte i mitt mått. Så jag köpte bara med mig ännu ett bar mys-strumpor och ett nagellack, sen blev det Vero Moda och ett köp av en orange tunika och sen H&M för att glo, där hittade jag även en skjorta på rean - 50kr. Så nu har fick jag lite nytt med mig hem och ja, pengarna försvinner.

Dock var vi in på Coop så jag köpte en finfin grej till Sebbe också ;) Mohaha! Den passar min Sebastian så bra så.

Men nej, nu har jag inget mer att skriva så nu lär jag försöka leta på nå galgar så jag kan hänga upp mina kläder istället. FULLT!


mat <3


I think I love you

Nu ska jag snart hoppa i säng. Ja och lyssna nu noga, för första gången i år så ska jag få sova ensam! För första gången på en vecka så ska jag sova en hel natt utan en varm pojkvän bredvid mig. Känns underligt. Tomt. Kallt! Men vad ska jag göra då? Springa till Uppsala och smyga in under täcket hos honom? Hm, tror han hinner gå upp till jobbet innan jag är halvägs ens ju. Eller? Ja typ.

I vilket fall så ska jag som sagt va sova nu. På något vis är det skönt att vara hemma, men ändå inte. Mitt rum är i alla fall varmare än Sebbes, det är ju en fördel i alla fall. Hm.. Popcorn finns det också. Fast nu ska jag ju som sagt sova, inte käka popcorn, inte något annat heller för den delen, hihi.

I will love you until the day I die, you and me.

2010

Japp. Nu har jag bott hos min baby i en vecka och två dagar och ikväll är det dags för hemfärd. Kommer bli riktigt jävla tomt, men jag måste ju hem till min kära familj lite också. Hihi.

Men men, just nu är Sebbe ute och hjälper sin bror med bilen så jag satte mig här lite. Och nu sitter jag och babblar med Orren, så nu längtar jag tillbaka liiiiite till skolan, för jag saknar mina vänner. Men ja. Ändå inte. Jag börjar liksom på fredag.

Men nu är det sista terminen och det kommer vara fullt upp HELA tiden känner jag på mig. Men men, sen är det ju så att jag har studentkryssningen, balen(?) och studenten att se fram emot, sen är jag "fri". Även om jag hellre på något vis hade gått i skolan ett år till än å "kastas" in i real life - vuxenlivet är för komplicerat för mig just nu känns det som. Liksom... jobb. Vad fan ska jag jobba med? Hm... Återstår att se.

Nu ska jag kolla på hus. Haha!

Världens bästa nyår

Dagen började med att jag och Sebbe stack hem till Robin och smådrack lite, sen efter en stund åkte vi hem och käkade mat och fixade till oss och lyckat nog - precis i sista minuten där, jag ska sätta på mig klänningen sen ska vi åka direkt. Vad händer? Jo dragkedjan går sönder. Kuuuul.

Men men, kläder hade jag ju så jag fick helt enkelt komma på något annat att ha på mig. Sen åkte vi i alla fall och hämtade alla hos Robin och så stack vi till Lill-Kjäll och "förfestade" lite lagom innan jag fick sätta mig på ett tefat som Sebbe sen drog mig på ca 2km för att jag skulle kunna komma till lokalen. Ja mina skor var inte så gå-vänliga.

Runt åtta så var vi i alla fall vid lokalen där kvällens party skulle hålla till. Jag började med att sätta mig vid ett element och värma mig sen ramlade det in mer och mer folk och det blev full fart. Först tog vi det lite lugnt, satt och pratade och umgicks lite sen efter lite om och men, så fick jag upp Sebbe på dansgolvet och där var han fast sen heeeela kvällen.

Tolvslaget närmade sig. Mitt tolvslag bestod av att stå i Sebbes famn och glo på alla fyrverkerier. Det var toppen. Har aldrig någonsin haft ett sånt bra nyår som 09/10. Allt var toppen! Sen stack vi hemåt vid tre tror jag och sov. 

Idag har jag ont överallt och ångrar liiite att jag inveg klackskor mitt i vintern med alkohol i kroppen. Men det är smällar man får ta. Jag kunde i alla fall dansa i dom bättre än vad jag kunde gå i dom ;) Det var ju liksom bara 9cm klack och jag har ju aldrig gått i klackar så, hihi


Bilder kommer sen nån gång. 

RSS 2.0