E!

Nu tänker jag vara nörd. Jag fastnade nyss framför tv:n. Framför kanalen E!. Ni som inte vet, den handlar om kändisar. Rakt igenom, ungefär. I vilket fall så var det nedräkning, Topp 20. De tjugo paren som tjänat mest under ett år, 07-08. (om jag fattade det hela rätt?)

Dock var jag lite sen i hjärnan. Så istället tänker jag nu visa er en liten Topp 5 av de som visades.


Nr 5.
Brad Pitt och Angelina Jolie.

De tjänade $34.000.000

Under tiden jag tittade så var de dem första som faktiskt skänkte bort pengar. Liksom okej.. dom tjänar 34 miljiner DOLLAR och ja, då lär man fan skänka bort pengar. Så ett big plus till dom! Förhoppningsvis så var det något par innan som skänkte bort pengar också, bara att dom inte sa det.


Nr 4.
Faith Hill och Tim McGraw.

De tjänade $35.000.000

Jag vet knappt vilka dom är, kanske borde jag skämas nu men..


Nr 3.
David och Victoria Backham.

De tjänade $58.000.000

Av någon lustig anledning så fick de för sig att köpa ett hus värt $22.000.000. Det hade ju bara 9 sovrum så det kanske var lagom?


Nr 2.
Will Smith och Jada Pinkett Smith.

De tjänade $85.000.000

Som tur var så är ju deras hus bara värt $7.500.000. Men de har ju säkerligen flera hus, precis som resten av paren.


Och Nr 1.
Jay-Z och Beyonce Knowles.


Ännu ett par som, som tur är, skänker bort pengar! Fast vad ska jag säga, han friade med en ring som kostade $5.000.000, hur kan en ring en kosta så mycket?

De tjänade under ett år, ETT ÅR.. $162.000.000!

Hela grejen är sjuk. Visst, jag kan blir lite smått avundsjuk på parens årslön. Men ärligt? Hur skulle dom klara sig en dag här hemma i mitt hus? Dom skulle se huset som ett pyttelitet ruckel. Dom har så mycket pengar som jag inte ens kan tänka mig till. Vad gör dom med pengarna? Mer än att köpa runt tre hus värda flera miljonder dollar, köpa smycken värda även där flera miljonder dollar, köpa upp emot tio bilar. Bilar som självklart ska vara något i stil med Porsche, Ferrari, Bentley, Rolls Royce - som, jag tror det var Victoria, gav till David i julklapp. Ja, själv kanske man har råd med en parfym för 500kr om man har tur.

Ja, jag låter kanske avundsjuk just nu. Men nej, på riktigt. Pengarna dom har och ända är det så få som skänker bort. Det känns tragiskt att pengarna ska spenderas på att bara slösas bort. För ärligt, vem behöver tre hus och tio bilar? Jag tycker en miljon svenska kronor låter rätt dugligt mycket. "Normala" hus här omkring kan
kosta en miljon, lite mindre och även lite mer. Och då är husen alldeles lagom. Vad fan ska finnas i ett hus för att det ska bli värt t.ex. $7.500.000? Jag kan inte ens tänka mig..

Grejen är att ja, dom har allt, eller åtminstone kan dom få allt, förutom privatliv.. Ärligt tror jag det är värt mer än pengarna?

Men det är bra att dom finns, vad vore livet utan en bra film? :)

True love is harder and harder to find

Fredag idag. Kanske får jag träffa Elin en snabbis. Hon och hennes pojk ska nämligen till Leksand Sommarland så då har de ju en liten väg förbi mig, antar jag.. haha.

Nåja. Fredag betyder helg. För det om det är helg varje dag för mig nu för tiden. Förhoppningsvis inte föralltid, på måndag ska jag ju i alla fall träffa min jobbcoach från AF så det är ju alltid en början..

Men ja, imorgon kanske Amanda kommer och leker med mig. På söndag kommer min fina familj hem. Sen är det måndag. Kul å veta? Förstår det.

Jag har inte ett skit att skriva. Btw så dog våran hemtelefon igår efter åskan så det är ju dumt. Tänk om någon vill något viktigt? Hejdå.


Nu slog det mig..

Ja, nyss slog det mig vad som skedde i mitt liv för ett år sedan.

För ett år sedan.. I förrgår var det en perfekt dag. Då insåg jag att jag var helt fri. Fri till att göra precis vad jag ville! Sen gick det några dagar och ordet PUSS fick mig att le. Det skrämde mig.

Dagarna gick och sen la jag upp detta på bilddagboken



Det här betyder något. För det om Michelle och Tubbe tolkade den också då, haha. Jag kan ju påpeka att jag inte ens hade träffat Sebbe då. Det får mig i alla fall att minnas mina känslor i väntan på att det tillslut skulle bli vi. Visserligen hade jag inte en aning. Just då var han en kille att skriva "ragg"-sms med, vilket i sin tur ledde till något mer seriöst om vi säger så.

"Ragg"-sms lät dumt. Men jag var just då i ett stadie där jag skrev sms med flera killar. De flesta sms:en liknade varandra, förutom till Sebbe. Något stack ut i våra sms. Vi pratade mer seriöst tror jag. Än idag ställer jag fortfarande frågan; vad var det som fick han att falla för mig? Jag gjorde inte ett piss som var speciellt. Jag gjorde inte ett piss som kunde tyda på att jag skulle vara en bra flickvän. Kanske var det helt enkelt så att det var jag som fastnade för honom och han kunde inte bli av med mig? Ja, det är vad jag tror ;)

Fast det har nog ändrats med tiden. Jag glömmer inte första gången han sa vad han hade tänkt när vi satt i Strängnes, när vi träffades första gången. Han sa att det ända han tänkte va "fan vad söt hon är". Ja, nu kände jag mig lite mallig när jag skrev det där. Grejen är att jag tror att jag har skrivit det typ femtio gånger? Jag är bra på att upprepa allt som har med min kärlek till min kära fästman att göra. Haha, det låter bra fult alltså. Nöjer mig med att kalla honom pojkvän. Älskling duger bra det med. Sebbe. Sebastian. Snygg S. Snyggebastian. Min.

Skit samma. Tack för mig. Vet ni va? Jag saknar min bästavän. Elin Skogsberg :)


Dumma väder.

Ja imorse väckte åskan mig vid sex. Jag skyndade mig upp och drog ur tv och data och tänkte sen lägga mig för att sova igen. Men det var bara glömma! Jag brukar i vanliga fall tycka att åska är rätt mysigt, men inte idag. Varje gång det blinkade till så knäppte det i något (tror det var vägg-uttagen) och direkt efter så small det. Och då menar jag verkligen small. Det dundrade på såpass mycket att fönstrena skallrade. Ja, lite snuskigt var det faktiskt.

Så jag har inte sovit sen dess. Jag var tvungen att gå upp och sätta mig och spela kort istället. Kan min rädsla bero på att jag är ensam hemma? Maybe ;)

Nåja. Det är fortfarande kasst väder ute, regn. Så vad ska man hitta på idag? Visserligen har jag inte varit ute annars heller den här veckan, men ändå. Man blir ju i alla fall lite gladare av sol. Kanske ska jag sätta igång The Sims? Eller en film? Eller så fortsätter jag med mitt kortspel..



Boooring

Ja, ungefär såhär kan det se ut när jag har tråkigt..










Nellys nya skor? ;)

Ja, jag är inte så seriös, jag bara gjorde det mest för skojs skull :)



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Tisdag.

Andra dagen ensam hemma.

Det dryga med att vara själv är att man inte har så mycket att göra. Dock har jag ett helt hus för mig själv så samtidigt finns det trettio ton grejer jag kan göra, alltså typ tvätta kläder, diska, städa o.s.v. o.s.v. Dom där roliga sakerna.

I vilket fall blev det lätt mat igår. Det enda jag behövde göra var att sätta igång vattenkokaren och sen fixa pulvermos på det viset. Men idag blir det något annat, vad får vi se. Och nej, jag gjorde inte gårdagens mat för att jag var lat/inte kan annat, utan för att jag var tvungen å käka upp skinkan så den inte blev gammal.

Skit samma. Nu tror jag faktiskt att jag ska göra mamma en tjänst och tvätta lite. Dock blir det väl mest mina kläder eftersom att jag slängde ner en hel hög när jag kom hem i söndags, haha, elaka jag.

Jag vet att alla som läser min blogg vill veta det här..


Where goes the time?

Jag satt och läste lite inlägg i min blogg. Inlägg som jag skrev för tio månader sen.

Det var tio månader sen som Sebastian höll min han för första gången, det var första gången han kysste mig, första gången han höll om mig, första gången han rörde vid mig över huvudtaget. Ja, tio månader.

Mormor ringde mig i veckan. Hon hade hört av mamma att jag hade förlovat mig och var lite besviken (såklart) för att jag inte hade sagt något. I vårat samtal så frågade hon också hur längesen det var. Det slog mig då att det redan hade gått över en månad. I lördags (17/7) när Sebbe kom hem till mig (när jag låg och sov för den delen) så firade vi en månads förlovning utan att egentligen ens ha det i tankarna.

Det jag försöker få fram nu är att tiden har gått sjukt snabbt!

För tio månader sen så rörde vi vid varandra för första gången. Idag vet vi det mesta om varandra, både utan och innan. Tio månader är inte så mycket, men ändå så är det det.

Jag älskar min Sebastian. Även om jag inte alltid visar det. Jag kan vara sur och tvär, jag kan vara lat och dum. Det är något han verkligen vet. Men trots allt, så är han mitt allt. Jag skulle göra vad som helst för att få ha honom kvar.

Det är tio månader av lycka, blandade känslor, skratt och ja, ärlighet. Mitt allt. Tio månader är extremt lite, för det är bara början av resten av vårt liv. Eller åtminstone så känns det som det. L.O.V.E ♥

 





Pix!





På vägen ner.


Vår fina semesterplats.


En öl i solen vare va?












En dag vid stranden.




Och en dag vid banan..


Bada bada bada


Jag tror jag stjäl Mackes byxor till min pojk nästa gång!

Tyvärr är jag ju säsmt på att ta kort så ni får nöja er med dessa..


I'm home!

Nu är jag hemma. Kom hem igår vid tre tiden och sen stack min familj iväg vid sex-sju tiden. Ja då var det bara jag och älsklingen kvar hemma och nu har även han åkt hem, alltså är jag nu själv hemma. I en hel vecka! Blir å sköta hushållet helt själv nu då, haha ;)

Nåja. Veckan i Motala har varit bra. Den har bestått av allt från folkrace till supande. Kanske ska jag ge en kort beskrivning av vår vecka då?

Söndag (18/7): Idag packade vi in det sista i vagnen innan vi sen begav oss iväg vid kanske ett-två tiden. När vi kom fram så började vi med att sätta upp förtält och fixa i ordning allt innan vi sen begav oss iväg till affären för att handla mat och allt som skulle behövas för veckan.

Måndag (19/7): Idag hade vi mest sällskap av Keben och Susanne. Vi drack och hade trevligt och sprang runt bland lite annat folk också. Det pågick dock bara tills jag och Susanne vart trötta så då kastade jag ut dom så jag och Sebbe fick gå och sova, haha.

Tisdag (20/7): Vi var ner till stranden lite, badande och solande. Mot kvällen blev det än en gång lite folk hos oss med drickande och en hel del skratt.

Onsdag (21/7): Började dagen med att pysa iväg till banan. Kollade in folkracen tills det var slut och så fort vi kom till campingen igen så pös vi ner till stranden med lite folk igen. Mot kvällen blev det först lite lugnt med mig, Sebbe, Keben och Susanne i husvagnen, men med tiden trillade det in massa folk så förtältet blev fult och stolarna gick sönder ;p

Torsdag (22/7): Idag blev den banan igen. Efter att jag och Sebbe hade käkat så somnade han så då satte jag mig och spelade kort med mig själv tills Keben och Susanne kom och gjorde mig sällskap tillsammans med trötta Flaffy (deras hund). Vi satt och spelade några timmar tills folk kom och hämtade Sebbe och drog med honom ner till Sjövik (krog). Dock blev han inte borta så länge, så direkt efter att mitt sällskap hade gått hem för att sova så kom även Sebbe hem igen så vi också kunde sova.

Fredag (23/7): Idag så började vi med att åka in till stan för att hitta en bikini till mig, därifrån åkte jag istället med ett par skor och även ett par solbrillor. Efter det så åkte vi upp till banan igen. Mot kvällen blev det först till å umgås med lite folk och sen stack vi vidare till Sjövik. Mot kvällen så bad Macke om att få sova hos oss och självklart fick han ju det så vid tre så runt tre någon gång sov vi alla tre som stockar.

Lördag (24/7): Idag stack jag och Sebbe till banan tillsammans med Macke. Vi satt där i regnet och glodde och sen när vi kom hem så blev det bara en lugn kväll.

Söndag (25/7): Planen för idag var att pysa iväg till banan och kolla på finalerna. Men efter att ha hört regnet smattra mot taget hela natten och att det även regnade när vi vaknade så sket vi i det, istället började vi packa i ordning i vagnen och tolv så var vi utcheckade från campingen och påväg hemåt.

Kortfattat :)

Idag är det 26/7 och jag och min älskling firar hela tio månader! Kärlek.

Håll utkik för nästa inlägg blir bestående av lite bilder.

Now I have it

Nu är jag ägare utav en egen vågtång. Goodie.

Tillsammans med bröderna så var vi in på några bilaffärer för Johns skull, för skojs skull då kanske? I vilket fall så provsatte jag några bilar som skulle passa mig perfa. Varför är man inte rik?


Helgen närmar sig, än en gång.

Ja jag tyckte det nyss var helg. Men nu är det redan torsdag.

Idag har jag i alla fall hunnit med ett informationsmöte på Arbetsförmedlingen, vilket inte kändes så viktigt när jag satt där, men ja, har man en tid så ska man vara där då ;)

Resten av dagen är oklar i mitt huvud, mer än att jag och bror John troligtvis ska pysa till Västerås då. Han är ju skyldig mig en vågtång, höhö. På tal om storebror så kolla in denna kändis.. Han kallar sig inte kändis själv. Men alla andra som känner honom har nog en stark vilja till att byta ut John Fahlström mot typ; husvagns John, Saab John, störd John eller helt enkelt kändis John. Husvagn / Saab / störd kommer ifrån tv-grejen med Filip och Fredrik :) Ja, jag sa väl kändis?

Saab John kan vi visserligen kasta i sjön. Audi-freak John passar bäst och kommer alltid att göra det. Sen har ju jag hans namn som jag dagligen kallar honom, med kärlek, Tjockis. Ja, totalt sex olika namn då. Om man bara räknar dom lite mer seriösa..

Nu ska jag kasta lite pil i väntan på min bror :)


29.8

Sitter på altanen och där är det alltså 29.8 grader. AC:n är igång men den är inte så stakt jämfört med solens stålar så han får jobba hårt. Stackarn. Någon som har något förslag på vad man kan göra i denna värme? Mer än förslag som sola och bada. Något rolig? :)

Kan väl gissa på att ingen har något förslag, för vad man än gör så blir det lite för varmt..



Goddag i värmen

Nu sitter jag inne igen. Min dag har mest bestått av att kasta boll i poolen. Dock är den ju bara halvfull med vatten, men det dög.

Kasta boll = Volleyboll.

Körde först lite med bror Robert men sen kom mamma och fortsatte istället. Riktigt skönt faktiskt när det är så varmt, trots att vattnet nästan blir varmt när man vart där en liten stund, haha.

Men nej, nu vet jag inte vad jag ska hitta på? Ute är det inte alls lika mycket folk som det var igår. (Min farbror och min bror John var här och hälsade på) Dom var här ända till ca ett på natten! Ovanligt nog. Men trevligt var det, eftersom att det vart pilkastning och krocket och min farbror var bäst och gick rakt in i våra dörrar till altan, haha fy sjutton vad vi skrattade och det slutade med att tårarna rann. Ojojoj, haha!

Förresten så åker nog klänningen från Nelly tillbaka, tråkigt nog.

Nåja, nog om det. Nu tänker jag avrunda här..



Bilder tagna av bror Robert.


En hel helg

Nu tänker jag inte i någon detalj berätta om min helg. Men den har i alla fall bestått av powermeet, pilkastning, bus i pool, trötthet, skratt, krocket, ännu mer skratt och ja, en toppen helg helt enkelt! :)

I vilket fall så åkte min man hem igår. Så nu är det bara vänta tills han kommer i helgen igen och vi pyser iväg på våran efterlängtade semester.

Men nu ska jag bjuda på en vacker bild från PM i lördags. Resten kommer att ploppa upp på min bdb och säkerligen kommer det komma upp någon enstaka här då och då.

Men nu ska jag prova min klänning som kom från Nelly idag, sen ska jag nog dra mig utåt, eller ja, till något kallare ställe än mitt rum. Om det finns något?


I did it

Ja igår avslutade jag mitt inlägg med ett frågetecken, skulle jag beställa nytt eller inte? Och det gjorde jag. Sen får vi se om jag behåller den eller ej. 

I alla fall så har min dag idag bestått av att städa mestadels. För det var extremt mycket dammråttor. Men det blir ju lätt så när jag självmant valt att ha svarta hyllor i mitt rum. Bad choise.

I vilket fall så kommer som sagt Sebbesnygg hit ikväll. Eller Snygg S som jag alltid kallade honom här i början, haha. Han är just nu rättså söt genom sina sms som han skriver. Han är och köra gokart med jobbet och helt plötslit fick jag ett sms där det stod att han hade glömt sin ring hemma, eftersom att han hade tagit av den för att det inte skulle komma färg på den när han målade. Jag är glad åt att en människa som nästintill alltid vägrat smycken nu istället är så rädd om den så att den råkade hamna hemma. Nu är den stora frågan om han ska åka hit utan den eller ej? Söt han är min pojk

Nåja, nu ska jag gå ut och se hur det går för far min ute på altan :)


Some New?

Nu har jag gått in för dagen. Golvet är klart på altan. Eller i alla fall undergolvet, så att man i alla fall kan gå runt där som vanligt. Jag har till och med satt upp en lampa där ute som passade toppen. Perfekt för en altan var den.

Nåja. Mina vänner har frågat om jag ska med på Sommarfesten på lördag. Dock har jag inte alls vart nå sugen på det så jag har tackat nej. Min plan från första början var ju att pysa till Power Meet. Men det blir inte heller av. Istället, för att få någon sysselsättning eller liknande, så kommer min man hit imorgon, eller på lördag.

Men nej, nu ska jag nog vara busunge och klicka hem en klänning från Nelly. Eller ska jag?


Full rulle

Här pågår vårat altanbygge för fulla muggar. Golvet kommer sakta men säkert på sin plats. Och lite då och då så kliver mamma på något ställe hon inte borde så pappa tror att det kommer sluta med att hon bryter något ben.

Nyss skrev de även på en skiva vilka det var som byggde altanen och när. Så för den som tillslut tröttnar på den här altaten och ska riva allt, så kommer det i alla fall finnas ett bevis på vems bygge det är, fränt va, ja verkligen ;)

För den delen så sitter jag här ute på altanen just nu, med datan. Är bra med bärbar dator och mobilt internet ibland faktiskt.

GRATTIS förresten till min fd. svärmor, Sinikka. Som fyller år idag! Jag minns att jag förra året var där på hennes födelsedag och hennes kommentar vara bara "Det var guldvärt! På riktigt, det var det verkligen.." Ja det var väl kring den sista gången jag träffade henne. Tråkigt nog ♥ Grattis i alla fall till henne..

Men nej, nu ska jag sluta klottra ner massa ord här och klicka mig ut från bloggen. See ya!


Bad update

Dålig update de senaste dagarna men så kan det gå. Det slutade med att min pojkvän började påpeka att jag var dålig att skriva här så kanske är bäst man skärper sig ;)

Igår så stack hela familjen iväg till Västeårs. Hem kom vi med nytt golv, både till altanen och till köket. Ja jag vet inte, vi är bra på inpulshandling, höhö.

Grejen är såhär. Jag tror inte jag skriver blogg, för jag har inte ett piss att skriva. Därför slutar jag här.. too bad.

Men jag älskar min pojkvän och jag saknar honom..


WOHO

Hallo där.

Jag stack mot Fagersta tillsammans med Amanda vid 11. Efter en kort stund kom Cattis, sen trillade faktiskt resten av tjejerna in också! (AnnIrene, Carro och Orsida). Blev en trevlig stund där med hela tjejgänget alltså, trevlans :)

När jag kom hem så stoppade jag först i mig lite kycklingsallad och nyss även lite grillat. Lagom mums!

Nåja, bilder från dagen kanske kommer senare. Ska sno från AnnIrene när hon laddar upp dom ;)

En söndag.

Ja, idag är det söndag, en helt vanlig söndag. En varm söndag för den delen också. Dock har jag ändå spenderat hela min dag inomhus. Anledning, ja jag har inte så mycket att göra utomhus. Dock finns det många som säger att jag ska lägga mig på en filt på gräset. Eller ja, två st har sagt det, men ändå. Nej, vad ska jag ligga där å göra? Läsa har jag fått som förslag, visst det är sant. Kan inte klaga på att jag inte tycker om att läsa eller något för jag har faktiskt läst hela dagen idag. Dock så är inte filten på gräset så lockande. Tyvärrsan.

Imorgon blir det i alla fall en heldag ute. Tillsammans med mina fina tjejor Cattis och Amanda. Vad vi ska göra mer än att hålla ögonen öppna efter Cattis ögongodis vet jag inte? Steka i solen och förhoppningsvis babbla om massa roliga saker och skratta oss igenom timmarna. Låter som en bra dag :) Men vi får se, morgondagen går visa.

Kanske ska jag ta och hoppa in i duschen nu då? Utifall att vi ska åka iväg tidigt imorgon liksom, inte så smart att stressa in imorgon på morgonen i sådana fall. Men ja, än är ju klockan bara kvart över åtta så jag hinner nog. Min man är dock i duschen nu, skulle ju hellre vart med där än å hoppa in där själv liksom. Ja, jag tycker det är mysigt att duscha tillsammans med sin pojkvän. Finns säkert någon som känner igen sig. Jag behöver ju inte gå in på detaljer, men som sagt. Bättre två än en. Hur är det man säger? Spar vatten, duscha tillsammans! ;)

Men nej, nu ska jag nog kila. Lär kolla upp om det ens finns nå varmvatten så jag ens kan hoppa in i duschen nu? Hm..


Underligt

Vilken värme det har varit idag! Jag har spenderat hela min dag utomhus, dock vet jag inte vad jag har gjort hela dagen, det har jag nästan glömt bort. Eller kanske förträngt.

En sak är i alla fall att jag inte längre har min fina vän kvar. Min vän Mopeden.

Nyss satt jag i alla fall fastspikad framför tv:n. Fastnade helt för filmen Knowing som gick på TV1000+ Anledningen till att jag kollade på +kanalen var för att jag satte igång tv:n runt nio, sappede fram till TV1000 och såg en film där ett tåg kraschade i en tunnelbana. Den filmen hade börjat klockan åtta, med andra ord skulle den filmen börja då klockan nio på +kanalen (för er som inte vet så börjar filmerna en timme senare där ;p). Så jag böt fort kanal och sedan dess har jag alltså setat fast här. Dock har jag setat på en hård skitstol (den jag använder vid datan) så nu har jag ont i rumpan. Det jag försöker säga är, den var bra. Filmen alltså ;p

Sen klickade jag nyss in på Facebook och jag måste ju få lov att säga att det känns bra underligt när det jag skriver i min blogg faktiskt kan få vuxna människor att ändra sina tankar/tänka till. Att vuxna ens läser min blogg? Ja, det är det min rubrik talar för nu. Att det känns extremt underligt. Jag vart helt förvånad när jag läste det denne person skrev..

Och nej, jag tänker inte säga vad han/hon skrev och inte heller vem det var som skrev. Höhö.

Nu ropar nog magen efter något, även fast man inte ska äta den här tiden. Så antingen blir det en macka eller sova. Eller både och då. Godnatt :)

Outside

Sitter ute nu. Ute på vår halvfärdiga stora altan. Ska bli skönt sen när den är klar. Blir ju nästan som ett extra rum liksom. Med biljardbord och allt så kommer det som sagt bli som ett rum.

I vilket fall så åt jag nyss mat. Grillat. Såklart, det är ju sommar.

Dock finns det verkligen ingenting att göra, därför denna dumburk får vara min dagliga sysselsättning. Kan ju med det säga att jag längtar lite till nästa helg, då det är dags för PowerMeet. Ännu mer längtar jag såklart två veckor fram. Då är det dags för min och älsklingens egna semester. En vecka blir det. Sjukt skönt ska det bli säger jag bara. Får väl se vad som hittas på hela veckan också men några planer har man ju för veckan ;)

Men nej, vad ska jag ta och hitta på nu då? Spela mitt envisa kortspel som aldrig går att spela ut kanske? Eller ja vem vet, då kanske mina kort flyger iväg, det blåser ju här så. Men nej jag vet inte, jag hittar säkert på något. Jag kan i alla fall sluta skriva nu för jag har inte ens något att skriva, som ni kanske märker? 

They say

Tänk så lätt det skulle vara om man typ kunde knäppa med fingrarna och sen var allt EXAKT som man ville? Eller i alla fall någorlunda som man vill? Hm. Ja, jag har rätt mycket som jag vill ha, men vissa saker saknas faktiskt fortfarande..

Wild Young Hearts

Idag är det torsdag. Inte en ända plan för dagen. Mer än att kanske skriva in mitt CV på min sida på Arbetsförmedlingens hemsida. Men förutom det så ser dagen lugn ut, som alla andra. Jag sa till mamma att vi skulle gå igenom lite grejer här hemma för att kasta ungefär hälften, men hon var mindre sugen på att dra igång något sånt faktiskt, så antingen får jag tjata eller så kanske jag får dra igång själv? Tänk vad mycket skit man kan få på sig genom åren.. ojoj.

Men nej. Det är ännu en dag utan sol, så jag behöver inte känna mig dum för att jag sitter inne. Nej nej. Däremot tänker jag göra mer nytta än att skriva blogg nu då. Bye!



RSS 2.0