Crazy in love

Idag fick jag hem papper från SIFO. Jag fick typ 30 000 frågor jag skulle svara på, alltså ett helt häfte. Jag blev nyss klar med det... Och då började jag direkt efter min frukost?

Tog visserligen en-två timmars paus. Åkte över till Fagersta för att skriva in mig hos Arbetsförmedlingen. Så ska väl sysselsätta mig med att skriva in mitt CV och lite sånt på min sida nån dag också, men det ja. Nu var det gjort och nu väntar ett informationsmöte och en individuell träff, haha. Nåja. Nog om det.

Nu ska jag pysa in på Facebook och Bilddagboken istället, bye.


Det var något intressant som stod i tidningen idag ;)


Hos pandan

Är hos Amanda just nu, kollade nyss på Dear John tillsammans med lite cola och popcorn. Det underliga just nu är att hon är inne på toaletten och handtvättar sina shorts.. hm, ja heter man Amanda så :)

När jag kom hit var ju planen att vi skulle pysa till noren, men solen var inte på våran sida så vi envisades här hemma på studsmattan istället, men det funkade det med. Nu vet jag dock inte vad vi ska hitta på? Kommer väl på något.

Förövrigt så längtar jag lite till helgen då Elin äntligen kommer hit! Sen helgen efter, då är det dags för PowerMeet tillsammans med Sebbe och lite folk och förhoppningsvis så blir det rätt dag, så käre Amanda också kan hänga på :) Sen är nog nästa grej att se fram emot v. 29, då blir det en veckas husvagnssemester med min pojk. Visserligen till en folkrace-festival, men det ska bli mys ändå :)

Nej, nu ska jag sluta och hoppas på att hon tvättat klart för jag börjar bli lite för kissnödig nu!


Tisdag

Idag väntar en dag i solen och mer vet jag inte? Ska i alla fall leka med min vän Amanda, vilket var ett bra tag sen! Men aja, jag skriver kanske mer senare, nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen :)

Goodbye

Idag är det måndag. En kass måndag bara. Om ungefär en halvtimme så kommer jag vara hos tandläkaren eftersom att jag har tid där kl 14. Efter det vet jag inte vad som sker, är lite sugen på att åka över till Avesta. Får se om jag kan övertala min mor eller ej. I vilket fall så är min moppe till salu. Hur nu det kunde passa in i det samtalsämnet?

I vilket fall så är det den moppen som jag fick för exakt tre år, tre månader och en dag sen. Jag hann ha min moppe i exakt två månader sen small en bil in i mig och moppen försvann i kanske en vecka eller om det var en månad? Jag fick tillbaka den som sprillans ny i alla fall. Allt trasigt var utbytt alltså. Under dessa tre år så har min fina vän bara rullat lite mindre än 350 mil. Han är fortfarande hur fin som helst och han är såklart snällt körd eftersom att det är snälla jag som setat bakom styret. Kanske kommer jag sakna min vän lite, han har trots allt varit anledningen till mycket roliga saker som skedde under just 2007. Åhja, utan honom hade inte jag och min fina vän Elin haft så mycket sysselsättning som då. Haha, vilka tider.

Han kostade 24 000:- tror jag väl? Nu har han krympt ner till 18 500:- Stackarn..


Söndag idag

Söndag för ett år sedan? Ja gud vilket helvete. Tänk att jag tillslut kunde finna människan som verkligen skulle göra allt för att se mig le, ack vilken tur jag har. Sebastian, du är bäst :)

För tillfället så sitter jag och väntar på att den lockande maten ska bli klar, tacos. Innan jag satte mig här för att vänta på den, så satt jag vid mammas och pappas data. Jag byggde ett hus vid stranden, vid havet. Underbart. Ibland vill jag verkligen bo så. Utsikten skulle vara perfekt att äta frukost till ute på altanen/balkongen. Ja, jag är avudsjuk på dom som bor nära havet eller varför inte bara en större sjö? Jag tycker inte om vatten, men utsikten tycker jag om. Så det vore nice att bo i huset jag byggde, synd att det bara var spel då. The sims 3 ni vet.

Dock får jag vänta med att flytta ett tag överhuvudtaget. Mitt liv är inte som dom i Super Sweet 16. Inte för att jag vill ha ett sådant liv heller, men ändå. Vad är det för kul med att få ALLT man pekar på? Nejtack, inget för mig. Jag har så det duger i mitt liv. Förstår inte grejen med att tro att folk älskar en mer om dom ger en mer saker? Hm, vänner, familj, pojkvän.. det är det som behövs för mig :) Haha okej, visst jag vill gärna ha lite pengar också men det skiter jag i nu.

Som ni ser har jag inte ett enda vettigt skitord att skriva, men så kan det vara ibland. Nu ringde det i köket så i guess the food is DONE! Bye bye.

Lilla idioten

Jag kom fram till att om man håller på tillräckligt länge och om man låter bli att blanda så noga mellan omgångarna så gick det faktiskt att spela ut det! Helt sjukt. Dock förstår jag inte hur det går ihop, för nu fuskade jag lite. Antagligen? Det står i alla fall att man ska blanda leken noga, men vet ni va? Då är hela spelet HELT omöjligt. Kanske är det uppfunnet för att man (om man har rejält tråkigt) ska sitta i timmar, verkligen timmar!, och spela.. tills man verkligen klarar ut det. Eller så är det helt enkelt så att jag gör fel?

Skit samma, jag sysselsatte mig i alla fall med det framför tv:n med chips, popcorn och en underbart god dricka. Det fick bli ett bra avslut på min kväll tror jag. Nu ska jag nog stänga igen här och istället dricka upp min dricka och sen göra mig redo för sängen, han saknar mig säger han, han saknar min varma kropp ni vet ;)

Godnatt då!

Vad nu då?

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Kortspel som inte går att spela ut är inte kul längre, eller ja, dom är ju bra i alla fall för då får man ju sysselsättning ända tills man kan spela ut det. Kanske ska jag köra det, spela tills jag spelat ut det? Lilla idioten. Eller så kan jag kanske sätta igång tv:n och glo om det finns något bra att se där, troligtvis inte, men då finns det ju något som kallas filmer istället. Popcorn är i alla fall en plan jag ska följa, men sen får vi se om det blir film/tv eller kortspel? Kanske allt i ett? Haha, jag är ju bra rolig jag alltså.

Nej det är jag inte, men jag kan ju låtsas i alla fall. Hur som haver ska jag i alla fall pysa från datan. Den börjar bli lite uttjatad nu så..

Nio månader <3

Idag är det min och Sebbes dag. Idag var det nio månader sen som jag kysste hans läppar för första gången, det var också första gången jag somnade med han vid min sida. Nio månader.

Ibland känns det som om den här tiden har gått alldeles för fort. Som om det har gått såpass fort att vi inte riktigt har hängt med i svängarna. Liksom det är nio månader, på ett sätt känns det som om det var igår, fast samtidigt så känns det som om det är såhär det har varit i flera år. Allt är perfekt.

Vill i alla fall bara säga till min underbaraste att du är allt för mig. Lyckan som följde med dig in i mitt liv, den kommer jag aldrig kunna beskriva. Jag älskar dig, jag säger som du, jag älskar oss ♥


Jag kom på en sak

En sak som nästan var kul.

Min bästa vän, den fina vännen Elin. Hon blev tillsammans med sin pojk den 26:e Augusti och de förlovade sig den 17:e November. Tydligt nog så lyckades jag verkligen pricka in deras dagar. 26:e & 17:e alltså. Haha, tur att hon är min bästa vän då :)

Från och med du..

..så måste jag verkligen dunka musik när det är fest.

Igår så pös jag iväg till Västerås. Min bror har ju sagt att vi skulle åka dit så jag fick välja ut en studentpresent själv. Så igår åkte jag, John och Robert dit. Först så tänkte jag ta å be om en vågtång men sen visade det sig att det bara fanns en kvar och det var den som låg i hyllan, dock var den full av fula märken och dom kunde inte sänka priset mer än 50:- så det sket sig, jag sa nej tack och så fick det bli så jag åkte hem med lite kläder istället. Dock dock vart det inte kläder för hela summan jag fick handla för, så bror var ju så snäll så han sa att vi skulle åka och kolla efter en vågtång lite senare igen när det kommit in nya. Åh :)

Nåja, kläderna var ett par jeans, en tunnare jacka och en t-shirt. T-shirten kom självfallet från kill-avdelningen men det skiter jag i. Det är samma visa jämt, jag hittar alltid något jag vill ha där, elakt att det finns fler kläder som lockar på kill-avdelningen än tjej-avdelningen. Nåja, kläder som kläder.

Bror min bad mig följa med han å hans vänner idag och fira midsommar men icke sa nicke. Jag kände hellre för en hemma dag så jag sitter hemma idag på midsommar. Mor min hade dock varit söt nog att köpa en tårta för att fira min förlovning lite, det gillas ju, för tårta är mums! Inte för att jag vet vad jag ska göra mer, men det gör inget, lugna hemmakvällar är inte fel det heller.

Oh my!


♥ ♥
26/9 -09

17/6 -10
♥ ♥


17/6 -10

Den 17/6 så gick alla glitter-ringar bort, dom böts ut mot en real one.
Min pojk gav mig en förlovning i studentpresent.
Är det inte för underbart? Nej, bättre än så!

Jag älskar dig Sebastian Karlsson. Mitt allt ♥


One year back..

Jag satt precis och kollade tillbaka lite i min blogg. Jag kollade vad som hände i mitt liv för ett år sedan.

T.ex. så hade jag min fina vän Elin hos mig runt den 17:e, vilket för mig nu sa att jag hade en bra dag den 17:e Juni förra året och även i år en helt perfekt dag den 17:e Juni. Underbart.

Men det som var mest just ikring ett år sen är ju självklart just den 23:e Juni. Vad hände då? Ja då spenderade jag en hel vecka i min brors lägenhet, de flesta av dagarna så var Amanda hos mig medans jag kämpade för att inte skriva sms till Herr D. Amanda var mitt moraliska stöd och hon hjälpte mig att stå emot "viljan" att skriva sms. Det var en tuff vecka som mot slutet visade att han inte hade speciellt bra vänner. I alla fall en utav dom. Det var ord från den människan som gjorde mig sjukt förbannad, det var ord som gjorde att jag tillslut inte längre kunde stå emot mitt "låt-bli-att-skriv-sms". Jag skrev och hela veckan slutade med att jag på söndagen blev dumpad.

Det var den här veckan för ett år sen. Hm..

Kan ju säga att det känns rättså annorlunda att jag den här veckan i år istället har rentutsagt bott med min pojkvän och hans familj. Att jag rentutsagt har längtat med hjärtat skuttande och med ett leende på läpparna efter just idag. Att jag faktiskt firar nio månader med min älskade på lördag. Nio månader är det längsta jag varit i och dom här nio månaderna kommer inte att få ett slut på söndag. Dom här nio månaderna är en början.

Asså shit det är ett år, se hur mycket saker och ting faktiskt kan ändras på BARA ett år. Ett år kan låta mycket, men jag har lite blandade åsikter om den punkten faktiskt.

I vilket fall så kan jag ju i alla fall säga att denna vecka är lycklig, enkel och tvekfri gemfört med 2009:s jobbiga, envisa och stora frågetecken. Det var ett helvete, men nu är det fanimej precis tvärt om. I'm flying high in the SKY!



För ungefär ett år sen. 19/6 -09


Idag är det onsdag.

Idag är det en dag jag längtat efter i typ en veckas tid.

Varför? Ja, det får ni väl se.

Nåja, mamman i huset har pyst iväg till jobbet. Jag är därmed ensam hemma tillsammans med Jonas. Han sitter bakom och glor på tv medans jag nördar data för att få tiden att gå. Vore rättså bra om jag hade haft typ the sims här för då hade klockan redan varit 4-5 och då betyder det att min pojk skulle komma hem när som helst, kanske? När han kommer hem blir det stan en sväng i alla fall, sen blir det hemfärd för min del.

Men innan dess är det sysselsättning några timmar framåt som gäller. Men det ska nog gå bra, för den delen är det ju sjukt fint väder så det vore ju bra om den här familjen Karlsson/Larsson hade haft typ en studsmatta eller någon annan uteaktivitet.. kanske ska man springa över till grannen?


take me to the sky.

Idag är det tisdag. Britt-Marie är ledig så idag har jag både hon och Jonas som sällskap. Visserligen har ju Jonas en kompis hemma också då, men ändå. Jag har ju sån tur idag i alla fall så min snälla svärmor bestämde sig för att göra pannkakor till lunch bara för att hon vet att jag tycker om det så mycket, så nu längtar jag massa tills det är klart. Haha lät som om pannkakor var min störtsa kärlek men så är det också, nästan. Tråkigt att jag aldrig äter det hemma bara, haha.

Men ja, idag vet jag inte vad jag ska hitta på här hemma, blir väl snart till att äta då och sen ikväll blir det toppa håret och kanske klippa till luggen lite också. Men nej, nu ska jag springa och hämta posten så ska jag väl vänta in pannkakorna sen. Mums!


It's true

Hon är min bästa vän och kommer alltid att vara det. No matter what. Jag älskar dig Elin även om jag brukar kasta ner dig i rabatter och även om jag brukar ha ont i magen varje gång jag är med dig. Men vännen, du är bäst och oavsett vart jag är och vart du är, vad jag gör och vad du gör, så kommer jag alltid att finnas för dig. Jag kommer alltid att bry mig och jag kommer alltid att sitta fast i dig eftersom du lyckats suga dig fast på mig, min lilla blodigel var det ju. Utan dig vore det rättså illa. Jag vet att du är en av de vänner som kommer sitta med mig och våra barn och barn-barn, plus våra gubbar på det ;) Lät det inte lockande? Haha, ska bli så sjukt kul att få en helg med dig igen.

Är det någon som har en vän lite för långt bort för att kunna ses när man vill? Jag har, det är hemskt. Men är man äkta vänner så är man, inte fan finns det något avstånd eller annat skit som kommer i vägen för oss i alla fall, aldrig ;)




L.O.V.E


Måndag.

Som jag skrev i fredags så var jag sugen på bio. Dock blev det ingen bio i fredags utan istället i lördags. Dög lika bra det. Vi stack i alla fall in till stan och glodde på filmen Killers, den var bra och självklart så hade dom ju reklam för massa andra filmer innan filmen så jag och Sebbe vart genast sugna på två till filmer. Måste bara komma på vad dom hette och när dom går så kanske vi kan sticka iväg på nån av dom/båda. Haha.

Igår stack vi i alla fall ut i bilen tillsammans med familjen här, vi åkte ut mot kusten och käkade ute. Sen när vi kom hem så kom Robin och Maddis hit så då stack jag och Sebbe med dom och träffade lite annat folk. Trevlans det :)

Men ja, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jonas sitter inne på sitt rum nu, leker med nån bil eller något tror jag, en radiostyrd alltså, eller åtminstone så låter det så? Haha. Jag kanske ska gå ut för andra gången och kolla om det kommit någon post nu då, för sist så hade det inte det. Nåja, imorgon är även Britt-Marie ledig så då ska någon komma hit och klippa henne och Jonas, undrans om hon har lust att toppa mitt hår då också då kanske? Kan ju behövas innan det går av lika mycket som det hade gjort sist jag var och klippte mig, haha. Amanda kan vara ett vittne på att frisören faktiskt sa och visade att det på riktigt hade gått av, massa ;)

Nåja, sen är det onsdag och då åker jag nog hem. Om det inte blir torsdag? Men lutar mest åt onsdag. Förövrigt så kommer Elin till mig om två veckor, det längtar jag efter. Minns knappt sist jag träffade henne. Eller ja, det var väl kanske då hon fyllde 18 då, men ändå. Nu blir det egentid för me and mig BÄBY. Det ser jag fram emot enormt mycket! ♥

Jaja, nu ska jag springa ut till postlådan en andra gång då.


It's not easy.

Ibland önskar jag att jag kunde förflytta mig sexton mil på fem minuter, eller varför inte på en sekund? Jag hatar ibland att jag inte kan vara på flera ställen samtidigt eller varför inte överallt och ingenstans? Vore det bäst om jag var både hemma, här och hos mina vänner? Eller vore det bäst om jag var ingenstans? Typ mitt ute i skogen där ingen kan få tag på mig?

Börjar i alla fall bli trött på att jag får lite halvskit varje gång jag är på fel ställe vid fel tillfälle. Som nu, jag är hos min pojkvän när mina vänner vill att jag ska vara hos dom. Men kan jag förflytta mig på en dag då? Nej. På sätt och vis vill jag det. Jag vill kunna åka dit och fira min fina vän. Jag vill kunna åka dit och skratta och ha kul med resten av mina vänner också. Men när det ska bli skit mot mig för att jag inte kan förflytta mig, ja då vill jag nästan inte ens dit. Anledning, ja för att jag är trött på tjat. Ju mer tjat ju mindre vilja får jag. Låter illa men så är det faktiskt.

Vissa kanske tycker att jag prioriterar min pojkvän mest, men det håller jag inte med om. Mina vänner prioriteras lika mycket även om jag nu inte KAN ta mig hem nu, vilja är inte riktigt samma sak. Jag blir dock lite ledsen i ögat åt att det alltid ska bli såhär. Jag är i alla fall glad åt att jag har vissa kära vänner som stöttar och är fullt förstående för hur jag känner. Kan tacka Elin och Carro speciellt på den punkten eftersom att Carro är förstående till min situation och Elin för att hon är en sån som är glad åt att hennes vänner är glada.

Elin är den vännen jag träffar minst av alla men ändå är hon den som förstå mest och den som bryr sig mest. Känns ganska sjukt.

Men som sagt, kunde jag vara hos mina vänner nu så skulle jag det. Men jag kan ju säga i alla fall till er nu då (om ni ens läser) att jag kommer hem ons-tors, av olika anledningar, men då kommer jag i alla fall hem och stannar hemma ett tag.


Happynes

Jag är sugen att gå på bio. Kanske bara för att svärmor nyligen frågade svärfar om de inte skulle gå på bio, men nåja. Förövrigt så, varför säger man svärmor och svärfar och alla dessa konstiga namn? Vadå svär? 

Skit samma, jag stack i alla fall till datan på direkten och hittade en film jag vill se, nu är ju bara frågan om jag kan få med min man? Jag kan väl muta med att jag kan bjuda, han är faktiskt värd det ♥ Men nej, kanske ska jag umgås lite istället för att vara nörd? See ya!


För den delen så är jag i alla fall överlycklig, även om jag nu trodde att jag var det innan, men nej, tydligen så kunde jag bli gladare än så! Hihi..


Torsdag.

Idag slutar älsklingen mycket tidigare, redan halv två! Det gillas mycket mycket. Dock har jag inte den blekaste om vad vi ska hitta på sen när han är hemma, men vi kommer säkert på något. Visserligen tycker han att jag ska hoppa på en buss och åka in till stan och möta upp han där sen, men nja, aldrig åkt buss själv här ikring så tror jag skippar det, annars vet jag inte vart jag kommer ta vägen, haha. Sen vet jag inte vad jag skulle sysselsätta mig med i väntan på han? Haha jag förblir nog hemma i väntan på Sebbelinus istället.

Haha ibland är det bra smart att bli vän med folk här ikring på facebook för igår blev jag det och då blev jag genast taggad i två bilder varav en var;



Sunny day

Idag tittar solen fram. Dock har jag inte så mycket att göra utomhus? Nåja, ska väl snart gå och hämta posten i alla fall, den är ju en liiiiten promenad bort i alla fall, haha. Men ja, jag måste passa på att säga grattis till min fina vän Cattis som faktiskt fyller hela 20 år idag! Grattis ♥

Nej, nu ska jag göra lite nytta istället.

Bravo Evelina!

Jag damsög hela huset, tvättade de fönstrena jag orkade (på insidan) och städade hela vårt rum! Det kanske är ett nytt rum där borta just nu jag vet inte riktigt. Damsög och torkade hela pokalskåpet, damsög golvet, damsög och torkade av tv:n och tvbänken, tvättade fönstret (också bara på insidan då det faktiskt inte är så varmt ute idag), damsög till och med av soffan lite, gick även igen om alla hans lådor med kläder och hälften tog jag ut för dom använder han inte ens, hm.. ja sen böt jag sängkläder och lite sånt. Låter som om det inte var allt för mycket jag gjorde men det blev rätt stor skillnad i alla fall ;)

Nu sitter jag i alla fall här igen. Vill att Sebbe ska komma hem så vi kan lägga oss och kolla på nån film eller något tillsammans med chips, popcorn och cola. Mm, dedär lät gott! Men ja, innan han kommer så kommer ju svärmor(och Perra å Jonas) hem så då blir det väl dags för mat eller något. Men nåja, nu vet jag inte vad jag ska göra, ska väl glo runt lite på nätet här, se om det finns nå kul, annars kanske jag ska slänga mig ner i soffan och dra igång tv:n eller ska jag duscha? Nej det sistnämnda spar jag nog tills älsklingen kommer hem :)


Hos älsklingen

Gick upp för typ en timme sen, har käkat frukost och setat här en stund men nu ska jag nog göra något vettigt istället då jag faktiskt är själv här hemma. Jag ska vara snäll och städa. Speciellt på mitt å Sebbes rum... ojoj. Haha. Jag vet att det lät mysko när jag sa att rummet var vårt, men när jag bor här så blir det ju faktiskt vårt ;) Men ja, städa var det ja! :)


En bild från sist jag var här. Och nej, jag vet inte vad Sebbe gör?


Don't stop beliving!

Egentligen har jag nog inte förstått än. Det blir nog inte förrän jag börjar jobba eller något.

Min student började i alla fall med att vakna och höra regnet slå mot backen. Där brast rätt mycket. Men hem till Adina for jag och där väntade även resten av klassen. Blev en frukost med champange och mackor och massa skratt. Evelina&Johanna var även så söta att dom hade skrivit ett rim om var och en i klassen ♥ Sist men inte minst så skrev alla även i varandras mössor innan vi sen begav oss mot skolan. Väl i skolan så blev det först att samlas i klassrummet innan vi sen begav oss mot aulan där rekton höll tal, delade ut stipendium och mycket mycket mer innan vi äntligen fick sätta på oss våra mössor!

Sen stack vi alla tillbaka till klassrummet. Vi gav lärarna en sista present så att de alltid kan minnas oss men vi fick även betyg. Som jag för övrigt är helnöjd med. Men sen då, jo då började klockan närma sig 11.49 så vi begav oss mot balkongen. Vi stod innanför dörren och väntade medans klassen innan oss var inne. Shit vilken känsla. Alla var helt hyper, ingen kunde stå stilla men samtidigt var jag helt stel. Det var en blandning av allt och allt var verkligen helt ofattbart. Rektorn ropar sen ut 3BFa i högtalarna och grabbarna rusar ut, vi tjejer stod kvar och väntade tills det small till i låten och grabbarna sköt serpentin-raketer eller vad man nu kan kalla dom. Jag stod där och kunde inte sluta le. Sjukt mycket folk men jag tänkte knappt ens på att dom stod där. Vi alla var helt överlyckliga och ja.. finns inga ord.

Sen fick vi gå ut till familj, släkt, vänner.. ja alla som var där helt enkelt. Efter presenter så var det dags att bege sig mot stan och hoppa upp på flaket och samma där, känslan var ofattbar. Vi skrek, vi sjöng, vi skrattade vi gjorde allt. Där efter var det bara att åka hem tillsammans med sina familjer och firas.

Ända tills klockan närmade sig kvällen. Amanda kom och hämtade mig och sen for vi över till Carro. Istället för en trevlig samling under det nu mer trasiga partytältet så blev det en så kallad "garagefest" men inte fan hindrade det oss. Vi hade lika kul där som resten av dagen och tiden sprang iväg innan det var dags för GM. Där bestod det av dans, sjungande, ännu mer dans och ännu mer dans. En helt underbar kväll. Även om det ibland blev så att jag faktiskt stod utan mina vänner, varför? Jo för att alla sprang runt lite fram och tillbaka. Men mestadels så satt jag på räcket tillsammans med vännerna och sjöng och hade det helt enkelt helt perfekt. Dansen blev aldrig uttjatad och inte heller musiken.

Vid hemgång hade jag dock så ont i fötterna så att jag har det än idag, två dagar senare. Men det är smällar man får ta och ärligt så skit samma, dagen var så jävla underbar och att jag efter tolv år fick fira denna otroligt stora och viktiga dag med just 3BFa och även lite med 3BFb, ja det är ju helt ofattbart. Dessa människor kommer jag alltid att minnas mer eller mindre. Ni är guld värda allihopa och tro det eller ej men ni gjorde min dag till en av de bästa!


Det är över nu..

Förra inlägget skulle ha publicerats igår innan jag stack iväg igen men det ville tydligen inte.

I vilket fall så blev gårdagen heeelt underbar! Om jag bara bortser från vissa idioter, men jag lät inte dom förstöra min stora dag så som sagt.. helt underbart! Har inte ens så mycket mer att skriva, för det är för mycket jag vill skriva ;D

Bilder kommer nog upp på min bdb.

FYFAN VAD UNDERBART!

Nu är min studentDAG över, men än återstår en kväll av festande och mycket sjungande och glada miner. Fyfan vilken underbar dag. Fyfan...

Bjussar på en bild nu sen kommer resten nån annan dag. Ååååh!


ÄLSKADE 3BFa!  ♥



Thank you

Imorgon smäller det. Jag ska inte på någon utav mina bröders student, nej nej. För nu är det så att det är min tur. Förra året var det Sebbe som tog studenten då jag dock inte kände honom allt för väl, jag var visserligen på väg att åka dit för att se han göra det, men tyvärr blev det inte så. Imorgon är det min tur. Det är jag och alla mina vänner, min älskade klass, det är våran tur. Det är vi som i år, imorgon, får springa ut på balkonen med alla föräldrar och syskon nedanför oss. De kommer stolt titta upp på oss medans vi springer ut med stora leenden för vi kommer väl säkerligen vara tio gånger så stolta som dom. Ärligt så är det svårt att förstå att det är min tur. I år med helt klart betyg att vara stolt över, i alla fall för att vara mig. Jag kommer vakna imorgon och tro att allt är en dröm. Än så länge vet jag inte om jag verkligen kan sätta mig in i att det imorgon kommer vara sista gången jag sätter mina fötter på Brinellskolan. Idag ska vi fixa flaket. Vi ska fixa texten som ska hänga på sidorna och vi ska helt enkelt bara fixa det sista tills imorgon. Kanske kommer jag då förstå att det verkligen är nära nu..

Morgonen kommer bestå av en champangefrukost hos Adina, tusen kort ska tas under den och även under resten av dagen. Sen ska vi till skolan, vi ska få sätta på oss mössorna i aulan tillsammans med resten av skolan, vi ska lyssna på rektorns tal, vi ska springa ut på balkongen, vi ska få våra betyg och krama våra lärare hejdå ♥ Vi ska sen gå mot stan och hoppa upp på våran lastbil och åka runt där. Jag känner på mig att helt klart så kommer min röst vara rättså långt bort efter att vi åkt flak ett tag. Sen blir det till att åka hem. Alla får åka hem och käka och fira med släkt och familj sen efter det så blir det förfest hos våran underbara Carro innan alla sen ska dra ut på årets femte och sista, SISTA studentfest. Ja där sprack ju min plan eftersom jag dissar allt när jag är hos Carro. Så kan det gå..

Men i vilket fall, imorgon kommer det bli en helt oförglömlig dag och en låång dag.. Ohja.

Jag vill också passa på att säga tack till underbara 3BFa för dessa tre år, då vi gått från 1BFa till 3BFa. Jag kan inte säga annat än att alla har förändrats sjukt mycket under dessa tre år. Men bara till bättre personer. Ni är helt underbara allihopa och jag kommer alltid att minnas den här klassen. Perfekt. ♥


Just one day left...

Usch ja, imorgon är det fredag och den dagen kommer bestå av pappa snickrandes en massa på altan för att försöka få den någorlunda klar till lördag, jag kommer pyssla lite med dekoration på smörgåstårtan och ja vad ska mer ske? Lite allt möjligt. Finns det tid över så kommer jag pysa över till Fagersta vid fem för att umgås med vänner och klass men om inte så lär jag i alla fall till Fagersta senare för att pynta och fixa med vårat flak. Shit nu är det fan nära..

Förövrigt så har dagen idag bestått av en sista Träning&Hälsa lektion som bestod av Kubb BF mot resten och sen lite Volleyboll som mitt lag överlägset vann vid första spelet då det ärligt blev 25-0.. ehm våran underbara lärare som alltid ger positiva ord kastade ur sig att det andra laget sög, se där ja ;) Höhö. Dock var det en rolig sista lektion och underbar som Johanna är så bjöd hon även på glass och sa några väl valda ord till oss innan vi för sista gången skiljdes åt.. usch... ♥

Men nej, sluta prata sorgliga saker. Nu är det så att jag ska göra något vettigare istället, kanske typ äta? Eller nu måste jag fundera lite.. hm.. haha nä det ska jag inte, skrev det bara för att min älskade sötnos nyss började påpeka att jag funderar för mycket, haha nöt. But I still love you!

Nåja, käka får det nog bli för jag förtjänar det efter att ha damsugit hela nedre våningen plus att ha målat lite på altanen, nice bajs!


They can fly









Se där ja ;)


Ready

Nu är det ju så att det om tre dagar smäller!

Idag blev det till att kolla på bilder från Alla Barnens Dag men också fika och få veta de sista betygen. Efter det slutade vi så då stack nästan hela klassen till Kina och käkade, ja vi åkte till Kina ;) Eller inte, men aja. Det var med andra ord sista gången jag var i skolan som en skoldag och det var även sista grejen tillsammans med klassen, förutom själva studentdagen då. Det känns sjukt. Sorgligt egentligen..

Men fortfarande glädjande!

I vilket fall som helst så ska jag visa lite bilder från igår snart, för igår var det en BF-dag ute vid eskiln med klasskamper, 5-kamper och även dragkamp mellan år ett, år två och år tre och självfallet så vann ju vi i år tre med tanke på att vi ville gå ur skolan med revanch! Men nåja, efter dragkampen så begav vi oss mot vattenskidsstugan för att några ville åka tube så jag och Amanda hoppade i båten och tog lite kort istället, alltså dom som ni ska få se snart men först och främst så ska jag hoppa in i duschen.

I will take everything..

..and throw it away.

Nu närmar det sig allt mer. Idag är det tisdag, onsdag, torsdag, fredag sen pang! Alltså fyra dagar kvar. Blandade känslor kring det här steget men samtidigt som allt är så underbart så är det lite läskigt. 

I tolv år så har jag haft en skola att gå till från ettan till tredje ring, det är sjukt. Liksom tre olika skolor. Och ingen av skolorna kommer längre vara min skola utan bara en helt vanlig skola. En skola som det stannar tusen olika perfekta minnen i, en skola där tusen olika saker har hänt och ja, vad mer måste jag säga. Skolor som bara är skolor där hur många elever som helst har gått men inte längre går, skolor som hur många som helst har chansen att gå i och kanske även kommer att göra. Men frågan är ju liksom bara vart jag ska gå nu resten av livet när jag inte har någon av dom skolorna kvar att med lugna steg gå till..

Det är blandade känslor kring skolan. På riktigt. Skolan har varit ett helvete med miljarders uppgifter som skulle lämnas in samtidigt, men den har också varit helt underbar då jag lärt mig sjukt mycket och träffat massor med folk. Dock är inte alla människorna några som kommer följa med mig till nästa steg. Men jag vet att det finns sådana vänner också. Men nog om det här. Mina år är slut om fyra dagar och jag tänker inte klaga. Jag tänker vara stolt åt att jag tagit mig igenom alla dessa tuffa sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader, år. Det är en stor utveckling för mig att kunna ta studenten utan ett enda IG och istället lite intryckta VG:n och ja nu tänker väl alla att jaha är det svårt eller? Och nej kanske inte, men för mig har det varit ett steg i sig att faktiskt vara godkänd i allt. Men jag tänker inte säga mer om det.

Mina år är snart slut och det är med ett leende på läpparna. Faktiskt så ska det blir skönt att få ställa sig på egna ben, jag kommer från och med lördag skita i det mesta och istället bara göra saker som jag vill. Och på tal om det så vill jag säga till min älskade vän Elin Skogsberg att du är perfekt, du är en äkta vän som dessutom alltid kommer att sitta klistrad vid mitt hjärta. Min lilla blodigel. Jag älskar dig ♥

Och Sebastian älskling, med ett leende på läpparna så kan jag säga att du och jag en dag också kommer stå på egna ben. Det är med ett leende på läpparna som jag kan säga att du är min och jag kan inte annat än längta. Jag älskar dig så sjukt mycket och jag skulle inte vara så här glad åt min student om jag inte visste att jag hade dig där och väntade på mitt stora kliv ut i livet. Klivet tar jag nästan för din skull, för det är med dig jag vill leva. Det är du och jag älskling och jag står för att jag en dag kommer leva med dig, helt. Sen skiter väl jag i vad alla tycker och tänker om det. Vi har våra planer och dom ska vi fanimig leva efter, det vi idag drömmer om kommer snart vara vårt liv. ♥


Bild från förra studentfesten med Temat Oj jag kom fel.
Vem har sagt att man måste vara snygg på alla fester? :)


Little

Bilder dyker upp på Facebook hela tiden, men är det någon utav mina fotografer som uppdaterar eller? Nej inte direkt. Blir ledsen i ögat, jag får bara se hur alla andra blev på kort men inte hur jag själv blev :(

I vilket fall så bjussar jag på en bild på mig och Amanda's dejt/pojkvän :)


Beauty as we are, höhö!

Just nu är jag i alla fall hos Sebbe, anledningen till att jag fick tid och lust å ladda upp den här bilden var för att min man liksom försvann ut i garaget, kanske för att en bil måste bli klar tills imorgon då den tydligen ska vara skjuts till folk som tar sin efterlängtade student, men vad vet jag? Haha.

I vilket fall så går jag snart och sover själv om han inte kommer snart för jag är trötter i ögat och nej jag tänker inte dra in han för det vore ju elakt att låta studenterna stå utan bil imorgon ;)


Time for one of the big things

Idag är det dags för bal! Det blir för mig min första bal eftersom att jag inte kunde gå på "balen" som hölls i slutet av nian. Anledning? Jo jag hade ju precis blivit påkörd så, haha. Men nu är det dags och för den delen så är ju den här balen mer seriös än nians, men så kan det vara.

Ungefär halv två kommer benita hit och ska fixa mitt hår. Än sålänge så har jag fixat på mig mina lösnaglar och nästa steg är att sminka mig. Men det väntar jag med så länge jag kan. Nåja, ska bli kul att se hur fina alla är ikväll vid fem tiden då alla ska börja komma till Färna Herrgård och årets bal. Men nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ni får väl hålla er till nästa update som troligtvis kommer inehålla bilder, massa fina bilder!

Hej så länge..

RSS 2.0