New!

Som jag skrev igår så var vi hemma med en ny bil. Tänkte bara visa den :)


Dag 08 - Mål för denna månad och varför.

Jag tar väl december månads mål då eftersom att det är den sista november idag.

Egentligen vet jag inte om jag har speciellt mycket mål för månaden. Men jag lär nog faktiskt få lov och säga att månadens mål att att förflytta mig från mitt trygga hem där jag bott i hela mitt liv till en lägenhet och starta upp mitt egna liv tillsammans med Sebbe.

Målet i sig är väl kanske att helt enkelt klara mig lite på egna fötter. Det är ju mycket som krävs nu när man flyttar. Sköta ekonomi, tvätt, städning och självfallet mat och allt som hör till eget boende. Låter rätt lätt nu när jag skriver det. Men i alla fall :)

Dag 07 - En bild på den som påverkat dig mest.

Jag har faktiskt lite svårt att komma på någon annan än mina egnaste underbara föräldrar:


Jag och mamma.


Jag och pappa.


Fyfan vad skönt!

Hemma efter typ en heldag i Borlänge. Hemma med en ny bil och lite smått till lägenheten. Då menar jag verkligen lite också..

I vilket fall så ringde även Sebbe och berättade den goda nyheten att vi fick lägenhet nr 2 (den lite större alltså). Så jäkla skönt att allt är klart. Eller ja, typ i alla fall. Blir sen till å åka och välja tapeter och sånt, ska bli skoj!

Men nej. Nu ska jag kila in och glo om det är något kul med det nya spelet vi köpte hem Move till playstation. Dag 07 kommer upp senare.

Dag 06 - Favortit superhjälte och varför?

Haha asså den var nästan lite fånig. Vadå superhjälte? Jag har nog inte speciellt mycket favoriter bland sådana. Sen kommer jag knappt ens på vilka som finns nu?

Men okej. För att inte vara allt för tråkig och säga "ingen" så får jag nog lov och säga Spiderman. Haha. Anledning.. ja, kanske helt enkelt för att han är snäll och hjälper dom som behöver hjälp. Men det är väl superhjältarnas "jobb"? Men sen gillar jag sötheten som finns i honom och att han är mystisk med sin dräkt så ingen vet vem han är...


Loooove

Så, nu var helgen över också!

Sebbe kom hit igår mot kvällen och idag åkte han hem. Blev alltså inte mycket tid för oss, men vi ska ju ända snart flytta så det skadar väl inte ;)

I vilket fall så åkte jag iväg med pappa och bror innan Sebbe kom. Åkte till pappas jobbarkompis för att hämta en tv som han gav mig (för två ciggpaket, smart där) och efter det tänkte jag att vi kunde åka in och kolla på elgiganten om ett super bra paket fanns kvar där och tro det eller ej men det gjorde det så jag fick även med mig en vattenkokare, kaffebryggare och en brödrost hem. För ynka femhundringen. Nice!

Dock är alla skeptiska till dedär med vattenkokare. Vad ska man med den till? Men jag tycker dom kan vara bra och ha jag :)

Men ja. Jag och Sebbe har inte gjort mycket alls i helgen, för som sagt var han ju inte här speciellt länge heller. Men men.

Nej, nu ska jag fixa nästa punkt på listan och sen ska jag nog packa ner vissa grejer lite bättre i min kartong här bakom mig. Bye!


Dag 05 - En bild på något ställe du varit på.


Underbara fjällen :)


26:e

För er som inte minns datumet så firar ju jag och Sebbesnygg 14 månader idag ♥


Äntligen!

Idag så skrev Amanda på facebook att hon hade fått två trevliga och bra nyheter. Jag frågade vad och det ena var att hon hade fått en lägenhet (inte fått men ni förstår, den blev hennes av dom som var med och kollade). Skitkul ju!

Det roligaste av allt är att det är på samma dag som jag är säker på att vi på måndag också ha en lägenhet. Vi får självfallet inte flytta in på måndag men på måndag så är antingen nr1 eller nr2 våran. Vi har ett val, ifall dom två innan oss på nr2 säger nej så väljer vi den istället eftersom att den är lite större. Men säger någon av dom ja, då blir det nr1 som blir våran. Och det är antagligen till 100% haha, finns inget som skulle hindra nu :)

Så det är så bra det kan bli. Så när mamma kommer hem ska vi bege oss ner till Johns kompisar och hämta två soffor som dom snällt GER bort till mig eftersom att dom var tvungna att bli av med dom idag. Sen får vi se om Sebbe gillar dom eller ej annars får vi ta Mickes gamla istället. Men det är ju bättre med två soffor än en ellerhur?

Sen efter det kanske det blir å åka över till pappas jobbarkompis och hämta en gammal tv eftersom att jag inte har någon och eftersom att Sebbes är kass. Den är ju som sagt var gammal. Men vi kommer inte ha råd med att lägga ut massa pengar på tv och soffor och sånt. Kommer nog blir nog mycket ändå skulle jag tro. Är ju trots allt mycket som kommer behövas såhär i början. Är tur i alla fall att vi har Johns gammla köksbord och även Sebbes jobbarkompis sängstomme + lite andra skåp typ.

Åh, det känns så bra så :) Haha. Var bara tvungen att skriva av mig lite om det nu..


Dag 04 - En vana du önskar att du inte hade

Oj vad svårt.. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte på ett dugg! Så tyvärr får det bli ett tråkigt "jag vet inte". Aa okej.. min farbror och bror kom på - är alltid hungrig. Men det är väl kanske bra va? ;)

På jobbet.

Sitter här på jobbet nu. Har precis min rast och ja, den är ju visserligen snart slut.

I vilket fall så börjar min mage kurra som värsta åskan och det är fasen nästan en timme kvar till maten?! Men ajja. Efter maten slutar jag typ också, eller ja jag slutar halv två men tiden på eftermiddagen går ju så fort. Varför vet jag inte.

Som jag sa igår så var jag sjuuukt trött då. Idag var jag också trött men inte riktigt lika. Men när jag skulle släcka lampan på rummet och bege mig hit, ja då såg jag ju min säng.. då ville jag gärna bara krypa ner under täcket. Inte bra, haha.

Och idag har jag fått min första lön! Tammefan ;) haha. Visserligen bara från den gången då jag bara jobbade i två timmar.. Men ändå.

Men nej. Ett rörigt inlägg som ni märker. Därför tänker jag kila nu. Rasten är ju typ slut så..

Ojdå..

Jag kom precis på att jag inte ens har skrivit om dagen.

Imorse när klockan ringde så hade jag sååån stor lust att bara ligga kvar. Jag var svintrött! Men upp kom jag och iväg till jobbet kom jag också. Dagen i sig gick rätt fort och ungarna börjar bli vana med mig nu. Med andra ord vågar alla komma till mig nu tror jag, det gjorde dom inte i tisdags när jag var där. Det är ju skönt. Kanske är det lite negativt att dom blivit så bekväma med mig så att dom försöker brotta ner mig på golvet. Men ja, barn..

I vilket fall som helst så har jag nyligen slängt in en kladdkaka i ugnen. Var något nytt recept som jag hittade där man skulle ha vaniljsocker i också. På tal om det, är vanillinsocker samma sak? I vilket fall så tror jag inte att kakan kommer smaka ett dugg vanilj, kändes inte som det på smeten i alla fall. Men den är snart klar så får väl se då.

Men nej. Nu ska jag runda av. Bye!

Dag 03 - En bild på dig och dina vänner.Här var några bilder på mig och några vänner i alla fall. Har inte bild på mig tillsammans med resten tror jag.


Jag är stolt över min familj, i alla fall lite..


Tyvärr så är ju inte pappa med. ♥


Dag 02 - Meningen bakom din facebook-status.Egentligen så tror jag att det syns ganska så väl vad det betyder? Om inte så; S ringde lite innan 8 imorse och frågade om jag hade lust att jobba även idag. Mitt svar fick ju såklart bli ett Ja även om jag hellre låg kvar i sängen. Dock så skulle jag ju inte börja förrän 10 så jag låg kvar i sängen i en timme och myste lite med mig själv.

Detta är den enda enkla lilla förklaring som finns.


Dag 01 - Ett foto på dig och 15 intressanta saker om dig.

Vattnet var inte varmt nog så duschen får vänta..› Jag är rädd för vatten och avstår från att ha huvudet under vattenytan
› För mycket trafik på en gång gör mig nervös eftersom att jag blivit påkörd förut
› Jag har bara haft ont i huvudet en gång i hela mitt liv
› Jag tycker inte om min mage
› Inte min spätsiga näsa heller
› Trots det är mitt självförtroende på topp idag jämfört med mot tidigare
› Jag ha få favoritsaker (färg, mat, djur osv)
› När jag väl har pengar vill jag knappt spendera dom
› Jag älskar inredning och längtar extremt tills jag flyttar hemifrån
› Jag älskar barn och längtar efter egna (jag väntar..)
› Jag har haft tandställning och är idag mer än nöjd med mina tänder
› Min pojkvän är det bästa som hänt mig
› Jag slår bort alla fördomar och ger istället alla en chans att visa själv hur dom är
› Jag tycker om att baka
› Jag är tvilling med min 9 år äldre bror. Sug på den ni!


Funny thing!

Dagen har bestått av jobb och jag har även fått jobb på torsdag och fredag på samma ställe så det är ju sköönt! Lite pengar är ju aldrig fel ;)

Dagen har i alla fall varit rätt rörig för mig. Första gången jag var där plus att det har varit hela 21 barn där. Blev mycket namn på en gång plus att man måste lära sig alla regler som finns i den förskoleklassen - alla är ju trots allt inte lika.

Men nu tänkte jag pysa in i duschen. Men innan dess tänkte jag berätta vad jag ska göra den närmaste månaden. Jag har sett många olika listor, t.ex där man skulle skriva om någonting varje dag. Igår hittade jag dock en ny lista som verkade lite roligare och därför tänkte jag ta den. Listan ser ut såhär och jag kommer börja med Dag 01 när jag kommer tillbaka från duschen :)

Dag 01 - Ett foto på dig och 15 intressanta saker om dig.
Dag 02 - Meningen bakom din facebook-status.
Dag 03 - En bild på dig och dina vänner.
Dag 04 - En vana du önskar att du inte hade.
Dag 05 - En bild på något ställe du varit på.
Dag 06 - Favortit superhjälte och varför?
Dag 07 - En bild på den som påverkat dig mest.
Dag 08 - Mål för denna månad och varför.
Dag 09 - Något som hänt de senasta dagarna som du är stolt över.
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.
Dag 11 - Ännu en bild på dig och dina vänner.
Dag 12 - En bild på någon som du saknar.
Dag 13 - Ett brev till någon som sårat dig nyligen.
Dag 14 - En bild på dig och din familj.
Dag 15 - Sätt din musikspelare på blandning: Tio första låtarna som spelas.
Dag 16 - Ännu en bild på dig själv.
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har.
Dag 19 - Smeknamn du har; varför har du dom.
Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta dig med/leva ditt liv med.
Dag 21 - En bild på något som gör dig glad.
Dag 22 - Vad skiljer dig från mängden.
Dag 23 - Något du längtar eftet mycket.
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar.
Dag 25 - Vad hittar man i din väska.
Dag 26 - Vad tycker du om dina vänner.
Dag 27 - Varför gör du denna 30dagars-utmaning.
Dag 28 - En bild på dig för ett år sedan och nu, hur har du ändrats sen dess.
Dag 29 - Vad har du lärt dig den senaste månaden.
Dag 30 - Vem är du.


Jag älskar dig.

Måndag idag. Vart lite strul med tåg igår så min bror fick offra sig - snäll som han är - och komma till Uppsala och hämta mig.

Helgen bestod i alla fall av:
Fredag - shopping. Jag fick med mig två par nya jeansleggins, ett par lackleggins (som förövrigt vart för stora..), en jacka, en mössa, ett par vantar och ett linne. Och en tröja också då fast den fick jag från Sebbe (egentligen från hans jobb men det vet dom inte om ;)).

Lördag - förfest för och sen krogen för att fira Maddis som fyllde hela 18!

Söndagen blev slö och mot kvällen åkte jag ju hemåt också så. Idag blev jag även utringd så imorgon blir det jobb hela dagen. Skööönt! Inte att jobba, men att gå pengar ;)

Bjuder väl på lite bilder som fotografen på Kalas tog i lördags.

Alla bilder är väl kanske inte dom vackraste men vaffan..


Det är helg nu.

Eller ja. När Sebbe kommer hem från jobbet (han slutar ju redan halv två idag) då är det helg för honom och då  är det ju helt enkelt helg! ;)

Dock har jag inte den blekaste om vad som kommer hända i helgen. Jag har ju fått presentkort på Veromoda av svärmor som jag gärna skulle vilja använda mig utav, men nu är det ju så att jag är hemma hos min pojke och han är inte den mest shopping-sugna människan på jorden.

Jag har inget att skriva heller. Jag mest bara skriver för att ha något att göra. Men idag har jag trots allt plockat undan en del på rummet - smutstvätt! Och så har jag även bytt sängkläder. Så lite nytta har jag gjort ;)

Vissa har det ju bara för bra..

Efter lägenhetsvisningarna igår så stack vi ju som sagt till Sebbes jobbarkompis. Det tråkiga med att få saker av andra är väl oftast att saker man ger bort är lite halv gamla och fula. Men så fort jag kom in i hans hus så förstod jag nog att det inte skulle vara så. Utifrån var det ett litet mysigt hus men innuti var det hur jäkla fint som helst. Han vore jättesnäll om han kunde ge oss huset ;)

Med andra ord var det fina grejer för er som inte förstod. Så dom tackade vi ja till, nu är bara frågan vart vi ska göra av dom? haha.

Nåja, sitter här hemma nu. Väntar på att klockan ska gå. Sebbebus ringde mig nyss så vi tänkte prata lite men mitt i allt så dog hans mobil - antar jag? Så det var ju inge kul..

På tal om Sebbe så är det 5 månaders förlovning idag ♥ Snart ett halvår! Och på tal om förlovning så grattis till Elin och hennes pöjk som firar 3 års förlovning idag! Vi är bra coola vi ;)

Men nej. Nu ska jag klicka mig ut här ifrån och vänta på att Sebbe ringer upp mig igen.

Vänta vänta vänta..

Idag är det tisdag. Det betyder lägenhetsvisning. Även idag blir det till att kolla på två - en som vi redan sett men målarna var ju där och höll på då så sist var den inte ens halvklar! Med andra ord får vi se den färdig idag efter att vi kollat på en annan.

Fast det blir ju inte förrän runt tre då Sebbe kommer hem - han fick smita tidigare från jobbet idag. Efter det blir det i alla fall att åka till hans jobbarkompis(?) och kolla på nå grejer om det är något vi vill ha. Alltid snällt att folk erbjuder att ge saker och ting till oss, vi har liksom tre köksbord om vi vill ;)

Men nej, kilar nu. Bye!


Gammal bild som jag tog på någon typ julteater eller vad fan det heter ;D


Måndag

Helgen har gått fort. Kanske beror det på att det hänt något hela tiden.

I fredags var det ju lite fest och utgång. Dock vart det inte onyktert för min del med tanke på att jag bara drack två cider, haha! Under kvällen kom jag fram till att jag var tvungen att åka till Sebbe på lördagen och så blev det.

Efter att vi hade käkat och så var det bara å fixa sig innan vi sen behav oss ut till Maddis där det var dags för fest. Kvällen blev skitbra och hur kul som helst! Även om jag blev kallad för allt från kinky till att jag typ hade sexig dialekt? Ja, så det kan bli.

Bortsett från dom dagarna så blev det en extremt SEG söndag. Jag och Sebbe kom hem, duschade och sen sov vi några timme tills det blev dags för mat, sen vart det tv resten av kvällen. Inatt sov man ju skapligt gott i alla fall och kunde dra på sig en sovmorgon ända till halv tolv! Satan vad skönt det var ;)

Men nej, nu ska jag runda av och kolla något annat istället. Bye!

Full rulle!

Blev förfest hos Pernilla igår tillsammans med lite folk. Inget stort gäng utan bara ett litet så alla kunde prata med alla och självfallet blev det en hel del skratt pga bilder och diskussioner, haha ojoj säger jag bara!

Vid tio begav vi oss mot GM där vi umgicks, dansade och bara hade lite lagom kul. Vid tolv kom Hassle och hans band fram och tjejerna skrek, ja, dom flesta i alla fall. Okej han är bra, men nå måtta får det väl vara? ;)

Under kvällen så sa Sebbe att Maddis ska firas idag. Eller ja, hon ska ha fest i alla fall. Så istället för att åka till honom på måndag så åker jag till honom idag. Ska väl bara packa klart och se till att jag har allt med mig, blir ju trots allt borta en vecka ungefär. Men ja, ska väl kila nu då sen uppdaterar jag när jag har lust/tid. Tid finns det säkerligen massor av eftersom att han jobbar men ändå..


Dancefloor.


Lights off.

Tänka sig att jag aldrig kan ha tålarmod. Färdig fixad är jag. Både hår, kläder och smink. Ja, det är väl egentligen skit samma.

Sitter som vanligt vid mammas och pappas data fast denna gång sitter jag faktiskt inne på mitt rum istället för i köket, haha. Good work ;) Pappa lagat mat så det luktar mums just nu. Fast det är väl kanske inte klart riktigt än.

P sa att vi kunde komma till henne vid sex, ett tag kvar till dess. Fast vi åker inte här ifrån förrän i alla fall halv sju för då kommer mor hem med andra bilen. Den som är hemma låter illa, haha!

Men nej, bjussar på någon egoist sen ska jag göra något annat. Typ siiiiiims!

Nej jag satt inte och tog kort i tio minuter!


"Det här var ju inte så kul.."

Lägenhetsvisning kl. 11.00 - Enköping. Det tar en timme dit så mammas och min tanke var: Väglaget kan sega ner trafiken så vi åkte 1½ timme innan vi skulle vara där.  Seg trafik? Ja lite, en omkörning är ju ganska vanliga i sådana fall. Sen gled vi bara ner i diket och där var vi fast.

Trots detta så kom vi först till lägenheten. Haha! I vilket fall som helst så hade vi sådan tur så vi fick kolla på två lägenheter på en gång, skönt. Tackade nej till den ena och ja till den andra, bara vänta till onsdag eftermiddag så får vi se sen. Dock tänkte jag inte ens tänka en tanke åt att vi får den så som jag gjorde med den förra lägenheten. Kommer sitta och förbereda mig på att någon annan tackar ja före oss. Antagligen så blir det väl så också, höhö. Tur är väl att det kommer upp nya stup i kvarten och att vi redan är uppskriva på två nya :)

Men nej. Kanske ska jag leta fram nå kläder som jag kan ha på mig ikväll. Blir ju trots allt utgång då. Tråkigt nog börjar det känns som om jag är på G till att bli sjuk?! Hoppas bara inte denna utgång förvärra så jag blir sjuk på riktigt. Orkar inte vara sjuk just nu.. icke sa nicke.

Måste ju för den delen säga att jag fick två presenter idag också. En från svärmor och en från Sebbe och dom vart helt perfekta så dom tackar jag för!

På tal om Sebbe så var det bra underbart att få träffa honom idag ♥

Men ja, leta kläder var det ja och en dusch låter bra också!


Jag saknar Lollobus ♥


Baka en liten kaka.

Vart dock inga muffins nej. Tänkte ju fixa kladdkakemuffins. Men vi hade inge bra formar så vart bara en vanlig kladdkaka. Fast med en msk kaffe i som N tipsade om - ja jag hade faktiskt aldrig testat det men det vart riktigt gott det med faktiskt! Så tack till Nathalie för tipset ;)

Var nog bara det jag tänkte säga.. sitter i köket nu. Väntar på mat och kollar runt på nätet lite.


Last day..

Sista dagen på praktiken är över. Har gått rätt bra idag. Måste ju bara få lov och säga att det har blivit en HEL DEL fia med knuff under den här månaden, dock inte lika många vinster.. Jag tror barnen har någon sorts magi med tärningen..

Haha. Nåja, lär väl ta mig dit och hälsa på sen någon gång - lite då och då. Men inte än.

Imorgon är det visning och ev. utgång. Sen är det en helg av vila. Är lägenheten imorgon inte något i våran smak/någon annan säger ja innan oss så blir det ännu en visning på Tisdag istället, med andra ord pyser jag i sådana fall till Sebbe på måndag kanske? Annars blir det på torsdag som planerat. Orka tänka på det nu, kan ju börja med att överleva denna dag och sen morgondagen :)

Men nej, nu ska jag nog kladda ihop några muffins. Nathalie var ju snäll och skickade mig ett recept igår som jag nu vill testa att göra! :) Om det finns ingredienser..

Nåja, bye!

Hjärta.

Gud vad mycket jag har tänkt på min älskling den här veckan. Riktigt mycket. Hela, hela, hela tiden. Jag älskar dig Sebastian Karlsson. Dag in, dag ut.

BRA tänkte jag..

..men det skulle jag ju inte ha gjort.

Fick hem tröjan från Bubbleroom idag. Jippi tänkte jag, vilken perfekt present. Ända tills jag upptäcker det här:


Denna order var inte på min sida i alla fall :(


Värdelösa 19!

Ja, grattis till mig själv.

Nästa sista dagen på praktien är nu avklarad. Har fått några grattis, både av barn och vuxna. Har även fått några ledsna miner för att min sista dag är imorgon, haha.

Barnen har haft superkul idag - det är ju SNÖ! Haha ja, barn.. Dock är dom rätt bäst på att äta själva snön och det lärde man ju sig när man var liten, att man kan få mask i magen ;) Så jag fortsatte såklart i det spåret så när en flicka gick och käkade snö vräkte jag ur mig:

"Men du, du får mask i magen om du äter snön. Sen äter masken upp din mage inifrån..."
"Men det är ingen mask i den här snön ju?"
"Nej, men snön blir till maskar när dom hamnar i magen"

Resten av utflykten gick hon och spottade. "Jag måste ju få ut all snö!". Kanske ska jag tänka lite på vad jag säger, hihi!

Nåja. Ska kila, bege mig till duschen tror jag. Bye!

Wiho!

Tisdag idag. Praktiken gick bra. Dock var det svinkallt ute på rasten! Det är ju så att det blåst en massa exakt hela dagen, tror det varit så på många ställen och inte bara här? Mot mellis började snön falla och när det var dags för mig att bege mig hemåt hade pappa läst mina tankar - han kom och hämtade mig! Det tackar jag för, haha.

När jag kom hem blev det bara byta om lite och sen begav jag mig ner till pandan. Vi fixade lite pankakor och sen glodde vi på film. Sen vart det hemfärd och nu sitter jag här.

Idag är en sån dag då jag saknar Sebbe en massa. Har setat och tänkt på honom exakt hela tiden idag. Längtar extremt till nästa helg då jag får åka dit och mysa en massa! Massa hjärtan till min baby.

Sebbe gjorde mig nyss glad också. Blir visning på ännu en lägenhet på fredag, dock får vi se om det är något att ha eller ej. Kl 11 ska vi vara i Enköping på fredag i alla fall, lär bli till å ta ledigt från praktiken då. Wierdo då? Min sista dag är då ju! Kom jag på nu, haha. Då blir min sista dag på Torsdag istället då ♥

Men ja, när jag kommer hem blir det väl lite fix och sånt. Blir till å dra på utgång på kvällen. Erik Hassle kommer ju till GM och om inte alla TRÖKMÅNSAR backar ur så blir det i alla fall så. Annars vet jag inte vad som sker..


Your arms feel like home ♥

Ännu en dag klar. Första dagen av sista vecka. "Har du tänkt nå mer på hur du ska göra, om du ska vara kvar eller ej?" Den frågan fick jag idag. Tänkt har jag, men ännu har jag inte kommit fram till något svar. Dagen idag tog dock på krafterna. Första dagen efter lovet. Barnen som brukar vara där (förskoleklass och fem-årsgruppen) och det var inte längre bara-sitta-och-inte-ha-något-att-göra utan idag var det, dra-isär-alla-som-bråkar, skälla-på-dom-som-vägrar-förstå, skälla-på-dom-som-inte-lyssnar och allt dedär dryga.

Så med andra ord, för er som inte förstod, så är idag en sån där dag då jag nog är klar med praktiken på fredag. Jag orkar inte mer! Så känns det. Men sen är det ju dedär, tänk om det hade varit ett jobb, då kan man inte komma med några dumma jag-orkar-inte-förklaringar. Då är det bara att kämpa på. Dock har jag ett val, detta är ju inte ett jobb utan en praktik. Men kanske ska jag ta en break ett tag. Skriva upp mig på vikarie listan och istället bara ta en liten vila i någon vecka sen gå tillbaka? Eller kanske ta ett annat ställe?

Då blir dom väl avis, haha. Men praktiken är ju trots allt till för att jag ska får erfarenheter och inte kära ner mig i något speciellt ställe. Skit samma.

Just nu är mamma och pappa iväg till Västerås. Dom skulle åka iväg och leta rätt på någon present till mig. Dock får jag den ju såklart inte förrän på onsdag. Om dom nu hittar något ;)

Men nej, nu lär jag runda av. K är klant och sabbade sin blogg ;)


Someone like me

Fyfan vad segt det är med helger där man inte gör något. Visst, ibland kan det vara skönt. Men den här helgen har det bara blivit tråkigt. Igår tror jag att jag satt flera timmar (totalt sett) och bara satt. Alltså varken vid någon data eller tv utan bara på en stol i köket typ. Hahaha, fyfan vad dedär lät fult nu! I vilket fall, det är nog rätt nära sanningen i alla fall. Sen idag så kom jag på det, varför kunde jag inte bara ha städat mitt rum istället för att bara sitta och glo? Dumt av mig.

Idag orkar jag dock inte städa för idag är en slö-dag eftersom att det är måndag imorgon igen.

Inatt vid halv tre blev jag väckt än en gång av pojken min som ringde mig. Varför vet jag egentligen inte. Kanske för att berätta att han hade kommit hem från festen han var på. Kanske för att han ville säga godnatt och jag älskar dig över telefon istället för sms idag med. Kanske för att han helt enkelt ville vara söt så jag fick höra hans röst lite igen. Dock saknade jag honom lite extra bredvid mig i sängen när vi hade lagt på, men det är smällar man får ta.

Ja, idag har jag i alla fall inte hunnit gjort något speciellt heller. Har ätit frukost, jag har ätit ännu en bit utav min paj som jag gjorde igår, duschat och laft in ny musik på mobilen. Annars inte ett skit. Visst låter det kul? Ja, jag vet.


Du är mitt allt. Du är den enda jag vill ha. Trots alla mil som skiljer oss åt så känns det som om kärleken bara blir starkare och starkare för var dag som går. Du är den som betyder mest för mig och du är den som får mig att le. Jag älskar dig. Dag in, dag ut. Sebastian Karlsson ♥

Det luktar lök

Jag är inte dum angående min rubruk. Mamma stod nyss och skar massa lök här eftersom att hon håller på med maten och jag sitter i köket.

Ja, det är sant, jag sitter i köket med datan. Det är dock inte min egen data jag sitter på utan mammas och pappas bärbara. Den är lite snabbare än min så jag kan lika gärna stjäla den eftersom att dom aldrig använder den. Dumt av dom att skaffa något dom inte använder va? ;)

Men nej. Har inget speciellt att skriva. Har lust att handla på mig en massa nya kläder men har varken pengar eller riktig lust till det. Eller ja. Jag vill ju, det sa jag ju, men samtidigt så vill jag så himla gärna bara spara alla pengar jag kommer få den närmaste tiden. Dom behövs till vettigare saker än kläder. Nåja, en tröja klickade jag ju nyss hem plus att jag har sagt en massa förslag från Ellos som mamma kan välja bland till eventuella julklappar/födelsedagspresenter. Det är ju alltid bra. Om hon inte glömmer bort det och kastar katalogerna vill säga..

Svärmor har ju en present liggandes hemma hos dom som är till mig också. Dock får jag inte denna förrän helgen som är den 20:e. Ett bra tag kvar till dess känns det som, men antagligen så kommer tiden gå fast fast fast (snabbt snabbt snabbt - för er som inte förstod att jag skrev engelska mitt i allt). Undrar vad jag får av henne då? :)


När mamma fått in lasagnen i ugnen så ska jag börja med en paj. Blir blåbärs-/hallonpaj denna gång. Det lär nog duga :)

Jaja, jag skrev nyss att jag inte har något att skriva. Ändå så fortsätter jag klottra ner maasa ovärda ord. Onödiga jag då. Hejdå.


Gammal bild.


Oftast så blir mina rubriker på engelska.

Varför är det så? Bara för det så vart jag tvungen att skriva en svensk.

I vilket fall så är jag lite för snäll ibland. Knopade ihop en lite vackrare design än orginalet till Sebbes kusins flickvän - segt att förklara. Och den vart grön. Det har slagit mig att alla bloggdesigner jag gör, ser likadana ut. Kanske lite andra färger och något annan lite mini-ändring. Men säg mig varför jag ska göra om någons blogg? Dom blir inte direkt vackra? Dock är jag rätt nöjd med min egen faktiskt, den är trots allt min egen :)

En sak till, glömde att nämna DET HÄR i förra inlägget.. Hittade det inne hos Nathalie. Alltså finns det inte någon gräns någonstans? Här börjar folk klaga när tjejerna blir gravida vid 14 års ålder. Då kan jag säga att man kan sluta med det på en gång efter att man läst det där. Liksom 10 år.. shit.

Ja, jag har en liten dröm att bli ung mamma. Många nu för tiden har fått barn redan vid 16-18års ålder så 20år låter inte längre ungt i mina ögon. Dock så är det ju fortfarande rättså ungt faktiskt! Jag är rätt bombis på att jag inte kommer ha barn innan jag är 20 så det var därför jag sa just 20år. I vilket fall så kan jag ju bara säga att allt börjar gå över styr när man i Rumänien tydligen tillåter sina 10åriga barn föda egna barn. Skaffa egna barn. Dom är ju för fasen bara barn?! Nej.. nå måtta får det faktiskt vara. När man är tio ska man sitta hemma och be mamma och pappa läsa sagor åt en. Typ. Kanske är jag lite förvrängd i ålder? Nej det är jag inte. Hellre att en 10åring ber mamma/pappa att läsa saga än att de uppfostrar egna barn!

Jag blir ju nästan rädd. Kan dom ens föda ett barn? Att dom ens kan bli gravida?!

Oh forever, that's for sure

Nu är denna vecka över. Tredje veckan av fyra.

Personalen borta på praktiken var nog inte riktigt berädda på attmin sista vecka är nästa vecka. Dom började genast säga att dom vill ha mig kvar - "bara att förlänge och fortsätta komma hit!" typ. Samtidigt som det är skönt att ha något att göra så suger det att det liksom bara är en praktik! Jag får pengar ja, men det är från AF. Jag får dom pengarna även om jag INTE praktiserar.

Jag har lärt mig alla barn nu. Jag trivs bra, men samtidigt tar det massor på krafterna att gå runt där hela dagarna med barn som gapar och tjoar. Självfallet är det bara bra dehär. Jag får erfarenheter och allt sådan vettigt. Men jag har redan fått en hel del under den här tiden. En månad är trots allt rätt länge för att praktisera (enligt mig i alla fall, haha) fast det är klart, ändå är det ju inte allt för mycket..

Men ja, jag har i alla fall inte bestämt mig ännu, om jag ska förlänga praktiken eller ej? Kanske är det helt enkelt bara bättre att skriva upp sig på vikarie listan även för detta stället? Kanske blir jag utringd dit lite oftare eftersom att dom vet hur jag är + att dom så gärna vill ha mig kvar ju ;)

På tal om vikarie. Idag ringde en och frågade om jag kunde vara på en förskola från 10.30 till stängning. Perfekt tänkte jag för det är ju en hel dag typ (mycket pengar!). Men min glädje sabbades totalt när hon helt plötsligt säger att kök och stängning ingår. Ja, jag skulle alltså vara ensam vid stäning. Dumt nog blev jag tvungen att tacka nej eftersom att jag aldrig någonsin stängt och att göra det själv lockade mig inte så hon fick fortsätta leta runt. Kändes inte alls bra med tanke på att det var ett nytt ställe. Kanske vill dom aldrig mer ringa mig nu då? Får försöka ta igen dedär på något vis..

När jag kom hem idag så fick jag även lov att klicka mig in till bubbleroom.se igen. Jag skulle ju ha fått 50kr billigare om jag uppgav en kod i kassan igår - jag gjorde detta men fick ändå inte 50kr bortdraget. Jag skrev ju det igår. Med andra ord fick jag klicka in på bubbelroom. Dom är ju bra nog att ha en chatt. Med andra ord kunde jag skriva vad jag ville och fick hjälp direkt. Ungefär som att skriva på msn. Hjälp fick jag och eftersom att det inte hade dragits bort några 50kr så skulle jag återkomma när jag fått hem tröjan så skulle dom föra över 50kr då. Sånt gillas!

Måste ju bara ge en credit till bubbleroom som hade sån bra hjälp. Tackar för det :)

Btw så var min pojkvän söt igår. Han ringde mig innan han skulle sova(jag med för den delen). Pratade lite strunt och sånt innan han tillslut ville säga godnatt och jag älskar dig över telefon istället för sms. Jag älskar min pojkvän för er som inte har förstått det redan.


Men nej, nu blev det lite långt här så nu ska jag avrunda. Göra något roligt. Vad nu det är? Eller något vettigt. Om det finns något sånt? Hejdå.


Jo kanske..

..så hade jag lite tur ändå.

Klickade hem tröjan med hjälp av mamma sen ändå. Dock verkade det inte som om jag fick några 50kr bortdraget från priset? Skit i sådana fall. Sånt gillas inte. Ska klaga mega mycket till dom om jag får hem kläderna och det försvann 50kr för mycket från mammas konto.

Självfallet är inte 50kr mycket, men har man fått 50kr så har man!

En ny tröja lär väl i alla fall pysa hem till mig nästa vecka då. Hoppas den är bra också bara då. Men nu - sängen!


Inte min tur..

Hejsan hallå!

Idag på praktiken var vi ju i fagersta nästan hela dagen. Vissa hade jättesvårt att ens stå på skridskorna till en början, men i den vevan då vi skulle gå hade alla unga lärt sig och alla tog sig framåt riktigt bra! Dom lär sig snabbt dom små knotten :)

När vi kom tillbaka vid ett blev det mat - mycket senare än vanligt men inte ett ända barn har klagat. Dom hade väl annat att tänka på? Haha. Efter maten blev jag sittandes med C lite för att alla andra var ute. Hon frågade ut mig om min pojkvän och efter en stund hade hon en liten lapp där det stod ungefär:

"Sebbe 20 år
Per-Erik Britt-Marie
Uppsala 154
Micke Jonas Ring
Mörkbrun Gillar inte bröllop Kanske"

Den andra lappen stod det:

S♥E        P♥B        M♥M         J♥N

Haha ja ;)

När jag sen var påväg hem så hade jag fått en sms från Bubbleroom.se. Jag hade vunnit något? Men jag har ju inte tävlat så antagligen fick alla som är medlemmar ett sånt sms? I vilket fall fick jag 50kr av dom.  Ja men vad kul tänkte jag, jag har ju trots allt 54kr på mitt kort som suttit där i all evighet så varför inte köpa något? Klickar in på rean när jag kommer hem och hittar en söt liten tröjja för ynka 69kr. Men tror ni det räcker? Nej, för frakten ligger på hela 39kr. Jag hade räknat med 30kr. Ajaj. Det ända jag kanske kan köpa är strumpor. Kul...

Det gäller ju trots allt bara till 00.00 idag så där sprack mitt fina köp..Nej nu ska jag göra något annat och vänta på ett svar på mitt sms, från Sebbeboy - undrar vart han tog vägen?


Word Word Word

Jag vill skriva något. Men jag har inget att skriva! Hur gör jag då?

Just nu sitter jag och dunkar musik. Väntar på Bonde söker fru.

När jag spelar musik nu så kom jag precis på att förut en gång så lät jag dom sjunga en rad i låten sen böt jag låt, spelade en rad sen böt jag ännu en gång. Varje rad från varje låt fick bilda sin egna lilla text. Har hittat pappret med dessa texter på och tänkte bara visa litet smakprov ;)


"If you and I can be
I wanna love you like I can
Don't pull your love out on me, baby
I might go crazy"
♦ ♦ ♦ ♦ ♦
"Open up your eyes
Through every tear and every fear
In a different light
I can be everything"
♦ ♦ ♦ ♦ ♦
"Sometimes goodbye is a second chance
I hope they understand
This is my chance
I'm just saying"


Ja, ingen av dom är väl riktigt bra i sammanhang. Men tänk på att det liksom är en rad ur helt olika låtar och det var inge fusk att sitta och leta bland låtarna utan jag minns att jag hade uppspelningen på "blandning" och låten som kom efter låten jag lyssnade på fick helt enkelt ha en rad som passade till den innan. Ja så det kan bli.

Jag vet, ibland har jag bra roligt liv alltså.

Jag måste bara få säga att nummer tre(sista alltså) faktiskt är en text som passar mig. Ett hejdå i ett förhållande gav mig en andra chans, min chans är den jag lever i nu - med min Sebastian. Lite fränt är det faktiskt. Med tanke på att det står Dennis och liten hjärtan på pappret med alla texter på så var jag tillsammans med honom under tiden dessa texter blev av, se så passande då. Jag kanske var synsk?

I vilket fall så är jag glad att jag fick den här chansen, kanske ska jag rätta mig själv och säga TOG den här chansen. För jag kunde inte haft någon bättre än min älskade älskling. Min pojkvän, min fästman, min snygging, min sötnos, min saknade och allt annat han är ;p

Nej, packa ner lite grejor tills imorgon och glo bonde nu då.

Bra minne.

Idag efter mellis så gick jag in till tjejerna som byggde pärlplatta. Satt där och berättade för dom vilka tider jag slutade och sånt. Och med tanke på att en av tjejerna fyller år samma dag som mig så pekade hon på almenackan när det var - då slog det mig att vaffan det var ju onsdag idag, inte tisdag. Alltså satt jag kvar där på praktiken en halvtimme efter att jag slutat. Snacka borta man lär vara ibland alltså?

I vilket fall gick dagen snabbare idag än vad den gjorde igår. Vikarien kom förbi ett tag idag med så vart lite spelande tillsammans med henne och några ungar ett tag också. Annars har jag mestadels suttit vid datan och skrivit ut bilder och suttit och klippt lite. Tur att det finns sånt "pyssel"-göra för mig den här veckan annars skulle jag avlida av uttråkning. Imorgon blir det i alla fall grann"staden" och åka lite skridskor!

Men nej. Nu ska jag se vad som hände på facebook och sen ska jag bege mig ut till disken.. kul liv. Fan vad längesen jag bakade.. kanske skulle man göra det också? Vädret gör ju ändå så man kan tröstäta lite fettiga bakelser eller något i den stilen.. (det regnar för er som inte förstod det ;))

Och GRATTIS till min gamle vän Tubbe. 20 år fyller även han idag. Inte för att vi pratar så mycket nu för tiden, men ändå :p


Studentfest - Oj, jag kom fel!


Vad ska jag skriva?

Ja, det är en jäkla bra fråga det.

Finns inget att skriva om känns det som. Att skriva om dagen känns onödigt. Dagen idag var ju som alla andra. Förutom att jag och en av vikarierna satt och diskuterade namn på barn (vad vi vill att våra egna ska heta) och sen spelade vi lite memory. I köket såklart eftersom att det var det ända varma stället.

Bortsett från det så har jag duschat, setat här, kollat efter lägenhet, ätit mat, ätit någon godis, kollat på tv och ja, suttit här. Segt med andra ord. Trött är jag också, men än kan jag ju inte sova.

Som jag sa. Har ju inte ett skit att skriva. Får väl runda av nu så jag inte bara skriver massa skit. Vilket jag redan har gjort..

Jag älskar min Sebastian ♥


1 November

Helgen är förbi och jag har gjort ännu en dag av praktiken. Dock tror jag att denna vecka kommer bli seg och långtråkig då det inte alls finns mycket att göra när det bara är Fritids.

I helgen så har det väl inte hänt något speciellt tror jag. Fredagen bestod av att hjälpa Robin lite med bilen (Sebbe hjälpte, inte jag) sen åkte vi även hem och tjockade lite framför Idol. Dock fick jag kolla vem som åkte ut själv, Sebbe somnar ju så fort man ligger i sängen så. Fick i alla fall sova på helt nya sängkläder med tanke på att dom hade vart in till Ikea under dagen och då passade han på att köpa nya kuddar, nytt täcke och nytt lakan, påslakan och örngott.

Lördagen bestod av att först å främst åka in till stan med lillebror Jonas också. Började med JC där älsklingen köpte nya byxor, ny tröja och en ny t-shirt. Snyggt var det! Efter JC vart det även in på Ikea en sväng för Jonas ville ha ett nytt sängbord. Jag och Sebbe hittade även en säng som vi kom överens om att vi ville ha. Frågan är bara hur vi ska göra med det, den gick ju snart ur sortimentet. Sämst... Men kanske går att lösa :)

Mot kvällen ringde Maddis och undrade om vi hade lust å hänga med på bio. Och så blev det. Så när jag stod och fixade mig efter maten så bestämde sig Sebbe även för att fixa håret. Så med nya kläder och fixat hår blev han min lilla mumsbit där resten av kvällen. Ja, han brukar aldrig fixa håret :p

Filmen var i alla fall SAW och den var i 3D. Dock var det inte alls något speciellt med 3D till den filmen. Jag tyckte mest bara att det vart suddigt stup i kvarten och att texten aldrig gick att läsa samtidigt som man kollade på bilden. (Antingen kolla på bilen eller på texten alltså)

Nåja. Hemma igen. Glor på inspelade program som jag inte sett ännu. Men nu ska jag nog kila och ta lite glass!

RSS 2.0