Bikini

Så nu är min bikini hemma. Tänkte bara bjussa på lite bilder. En av dom bjuder jag på bara för att. Solen har tydligen åsikter och han tyckte inte att det skulle bli något foto på min kropp som ni kan se på bild nr 1.Jag är nöjd!


Jippi!

Nu har jag städat klart. Blev en liten såkallad storstädning. Jag har torkat massa damm, damsugit på ställen som ofta glöms bort, torkat golv, och ja.. massa sånt jox!

Jag har under tiden även kommit på att jag har lite för mycket småplock. Det stör mig. Saker som man på något sätt vill ha men nu är det nog dags att säga hejdå till dom, haha. Jag är dock lite ledsen över att bo i lägenhet, hyres dessutom. Det är mycket som gör att allt som är här påminner om mitt "flick"rum hemma hos mamma och pappa. Liksom jag har inte direkt nå nya grejor, mer än sånt som var nödvändigt då. När jag väl flyttar till hus en vacker dag så är jag ganska säker på att mycket kommer kastas och det kommer istället köpas in en hel del som kommer göra huset till vårat liksom. Så som man verkligen vill ha det!

Men nog om sakprat. Jag har ju beställt en bikini, ja en i två delar den här gången. Jag är typ expert på att köpa en överdel sen när jag kommer på "hm.. jag vill nog ha en underdel" - ja då finns dom inte kvar! Så nu tog jag tag i det hela och beställde mig en HEL bikini från H&M. Tidigare i veckan fick jag sms om att den var påväg till Posten för att sedan komma hem till mig. Tack vare det var jag nästan 100 på att jag skulle få den den här veckan - även om det stått tidigare att jag skulle få den i början på maj.

Så igår när jag kom hem och det endast låg ett kuvert till Sebbe innanför dörren blev jag ju lite ledsen i ögat. Detta vände dock idag när jag fick sms om att paketet tydligen inte kunde levereras hem till mig (har väl för litet brevinkast? haha) utan att det istället blev inlämnat på Coop där det finns att hämta nu, är det inte för bra?

Så nu tänkte jag plocka undan alla dom där smågrejerna som jag nyss nämnde att det är dags att säga hejdå till. Efter det blir det dusch och lite lunch. Sen kanske jag ska ta mig en liten promenad bort till coop då, om det inte får vänta till Sebbe kommer hem.. Nej, vi får se :)


Inte som det ska..

Tjo.

Idag ska jag ju som nämnt igår, städa. Ja det ska bli skitkul. Eller något sånt.

En annan sak som heller inte är så kul, det är att varje gång det är helg så ska jag alltid vakna tidigt. Ja jag vaknade halv nio - typ den tiden jag brukar gå upp på vardagar - och det var helt omöjligt att somna om. Samma visa varje helg ungrfär, kul va?

I vilket fall så hade jag tänkt ta tag i städningen direkt men nej, jag känner mig inte helt pigg så jag ska lägga mig på soffan och sappa lite på tv:n tills jag orkar istället :)

Hard to come by

Jag borde egentligen slutat praktiken nyligen (16.00). Men jag har hunnit med mycket sen jag kom hem. Tvättat kläder och så. Eller ja, dom är i torktumlaren nu. Med andra ord kanske ni kan räkna ut att jag fick sluta liiiite tidigare, typ sådär 1½ timme, haha!

I vilket fall så satt jag nyss här och kollade på lite gamla filmer som jag har på min hårddisk. Samtidigt som det gör lite ont i hjärtat att titta på dom så kan jag inte låta bli att glädjas åt hur mitt liv ser ut idag.

Det var filmer på mig och Elin. Det var filmer med alla mina tjejor och det var även filmer som jag gärna skulle kasta i sopen men som ändå alltid får stanna.

Men som sagt. Det gör lite ont att se på dom. Att se tillbaka och se alla vännerna som var dom bästa men som man inte alls har samma goda kontakt med. Jag tänker på mina tjejor. Vi försöker väl till en viss del. Men det är inte så lätt alla gånger. Vissa jobbar, andra flyttar, vissa gör allt på en gång och andra har bara allmänt fullt upp. Det känns ganska surt ändå. Att man skiljdes åt på studenten och lovade varandra att hålla en bra kontakt men sen så bröt vi det ändå. Eller ja, kanske är det bara jag som känner så eftersom att jag är den ända som flyttat 10 mil ifrån alla. Men man lär ju göra något för sin egen skull också, ellerhur?

Jag saknar mina vänner ibland. Men trots detta så är jag i full gång med mitt liv här nu. Mitt liv som tar stora kliv och gör stora framsteg. Jag är stolt över mig själv och kanske har jag all rätt att vara det också. Jag har flyttat till en stad där jag inte kände en enda människa. Jag har flyttat långt ifrån alla jag känner (lite närmare Elin dock, hihi ♥). Jag har fått gå till en ny arbetsförmedling och verka som en total nolla - eller åtminstone så har jag väl känt mig som en, liksom varför ska det ta sååån tid att få ett jobb?

Trots allt detta så är jag här idag. Lyckligare än någonsin. Jag har kommit hit utan att känna någon och ändå fått tag på ett jobb med folk som jag trivs med och som trivs med mig. Eller åtminstone så är det så det är sagt. Jag är glad åt det. Äntligen kan jag kanske börja försörja mig och Sebbe lite mer än med BARA mat, känns lite bättre. Äntligen kan jag sluta vara arbetslös, det är väl det som är skönast.

Skönast av allt är väl kanske bara att jag lyckats.

Dagarna innan studenten var jag rädd, orolig, fundersam. Vad fan skulle hända nu? Men se, allt löste sig. Bättre och snabbare än vad jag hade trott.

Kanske är inte detta något som varar resten av livet. Men det är inget jag räknar med. Jag vill ha något nu. Jag vill ha ett bevis på att jag kan lyckas och det har jag nu.

Jag längtar efter en bra och lycklig framtid med min sambo - jag längtar, fast den är ju egentligen redan här nu.

Min pojkvän. Han som stått vid min sida i över ett år nu. Han som stått där och puschat och peppat mig. Han trodde på mig och kanske är det en anledning till att jag faktiskt klarade det. Han har alltid velat mitt bästa och han har gett mig allt jag vill ha. Jag är glad över att jag kommit hit. Därför vill jag även ge ett stort tack till min underbaraste Sebastian som faktiskt gjort allt möjligt. Jag älskar dig!

Sen kan jag ju passa på och säga att det på söndag är hela två år sen som jag tog steget till att kontakta den där grabben i den blå S.Karlsson-volvon. Varför gör man sådana val när man har pojkvän? Jag kan inte svara på det själv, men jag är extremt glad över att jag gjorde det.

How soon is now?

Tjena morsen!

Är bara hemma på lunch just nu så blir bara ett litet snabbt inlägg. Ett bevis på att jag lever liksom.

I vilket fall så hade jag väl kanske inte så mycket att skriva om men jag kan ju i alla fall berätta att jag:

1. kommer att skriva mer när jag kommer hem. (antar jag, haha)
2. kommer att städa en maaaassa imorgon på dagen då älsk jobbar.
3. kommer skippa bloggen mestadels hela söndagen (tror jag) då jag och Sebbe åker till hans föräldrar på lördagkväll och sen vidare till Arboga på söndagmorgon (åker självfallet förbi här hemma och kollar till så missarna har mat och vatten och allt sånt)

Så nu vet ni lite om hur det kommer se ut här i helgen. Ni kanske undrar vad som händer i Arboga, enkelt svar - årets första Rallycross!


Highway man

Goddagens. I brist på något kul att skriva så får ni en lista som jag hittade hos min fina vän Cattis.

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?
Jag var ett lugnt barn vad jag har förstått ;)

2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
Sol. I alla fall just nu, haha. Men så är det väl nästan alltid, är det vinter vill man ha sommar - är det sommar vill man ha vinter? Men ja, när det gäller semester så tror jag att sommar är det bästa!

3. Vad tror du att du gör om 5 år?
Förhoppningsvis så jobbar jag väl och uppfostrar mina bebisar, haha!

4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
Lite olika dedär. Vill nog ha lite nya böcker..

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Hm.. vad ska jag svara nu då? Vet tyvärr inte sådär.

6. Hur är du klädd just nu?
Mjukis och linne.

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Inte som jag minns i alla fall, haha

8. Har du åkt ambulans?
Nej

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Drink? Dricker jag alkohol så är det oftast groggar.

10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
Inte en aning, haha

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
Bara småsaker. Men minns inga namn.

12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
Jooodu!

13. Vad är det mest konstia du har fått som present?
Hm, vad kan det vara? Kan tyävrr inte komma på något just nu :/

14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Om dom är trevliga och inte drar ut på tjatandet så ja.

15. Vilken film såg du senast på bio?
Hm.. kan det ha vart SAW 3D tror jag

16. Kan du nämna tre skånska ord?
Nej.

17. När känner du dig som snyggast?
Det är väl lite olika det. Beror ju på vilken nivå självförtroendet ligger på ;)

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
Lever på "extrainkomst", haha.

19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
Sällan jag gör sånt :p

20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
LMFAO - Party Rock AnthemMen nu ska jag kila. Dags för lite kladdkakebak och sen blir det mat!


You're everything!

Idag är det den 26:e och det betyder 1 år och 7 månader med min underbara. Helt ovärt med 7 månader men grejen är att jag älskar min pojkvän mest av allt och varje dag med honom är det bästa som hänt mig. Jag är tacksam att han finns, att han bryr sig och att han älskar mig för den jag är. Men mest glad är jag åt att han fortfarande vill ha mig i sitt liv. Hans svar när jag berättade det var "klart jag vill det kommer jag alltid att vilja". Min bästa ♥


I vilket fall så var jag berädd på att klicka in här och berätta hur glad jag var åt en positiv nyhet. Men sen fick jag ett mejl och nu vet jag inte längre hur det är. Därav kommer jag inte skriva om någon positiv nyhet för jag vet inte om det blir något av det. Återkommer när jag vet mer, om jag har lust.

En annan sak är ju att denna lånhelg med paus från praktik och allt tydligen också blev en paus från bloggen. För ni ser, jag har ju inte dött eller något, jag skriver ju nu. Jag tänkte i alla fall berätta om helgen lite kort då - även om det inte hänt något speciellt.

I fredags vet ni redan vad som hände. I lördags skrev jag lite snabbt att det skulle bli mat hos svärföräldrarna och det blev det ju såklart. Var inte hemma förrän kanske halv tio på kvällen. Lagom kort dag det blev där borta då.

Men när Sebbe sysselsatte sig med sitt - garage, cross, leka med sina bröder osv. - så sysselsatte jag mig med att sitta i solen. Höll på att skicka in ett inlägg från mobilen då men bilden jag tänkte lägga upp ville bara lägga sig på sida så det vart inget av med det. I vilket fall så var det en varm dag. Jag fick årets första bränna och det är nog rekord för såhär tidigt har jag aldrig någonsin fått det tror jag. Det tråkiga var bara mitt val av kläder, men det är alltid lätt att vara efterklok!

Söndagen var ju lite blandad "åh imorgon är det back to vardagen, vad tråkigt... nej juste det är det ju inte!". Så den dagen blev mest, sitta/ligga på balkongen med Sebbe och missarna och bara slöa och njuta av vädret. Mot kvällen blev det filmkväll med chips, dipp, popcorn och dricka. Mycket skönt kan jag säga.

Måndagen blev ungefär likadan, bortsätt från filmkvällen då.

Så där har ni min långhelg. En inte allt för händelserik helg men ändå så himmla skön! Men nu måste jag tyvärr kila, dags för mat!


Här är i alla fall bilden från i lördags. Det vårstädades och det vart massa fika ute i solen, är det inte för underbart?!


Vår

Här är det nästan sommar. Är det inte för underbart?

I vilket fall så var jag och Sebbe ner till Vänersborg igår, tog hela dagen - även fast vi bara åkte fram och tillbaka. Vi åkte dock inte dit själva utan vi åkte med Sebbes pappa och lillebror eftersom att det var Sebbes pappa som skulle köpa en motor.

Idag kommer jag dock inte skriva mycket mer än detta inlägg heller. Jag ska fixa mina naglar nu och sen efter det ska vi bege oss hem till Sebbes föräldrar där vi ska äta godmat och sen vet jag inte :)

Så nu vet ni, bye!


Långhelg

Fick sluta lite tidigare idag och så fort jag kom hem gick jag ut på balkongen och gjorde Sebbe sällskap eftersom att det var sjuuuukt varmt och skönt ute! Det har ni väl känt?

Måste ju föresten tacka dom på selma eftersom att jag fick ett jättefint påskägg av dom! Tackar :) (alla som jobbar där fick)

Men nej, ska jag vara ärlig så har jag inte mycket att skriva. Tänker därför runda av så det inte blir en massa onödigt skrivet.

Glad påsk på er alla i alla fall och hoppas ni får en riktigt trevlig långhelg!


Bild från förra sommaren.


Everytime we kiss, I swear I could fly

Blev en liten kort dag idag. Alltid skönt att det kommer sådana ibland också. Dock var kanske anledningen till varför jag kunde gå, mindre glädjande. Men vi får väl hoppas på att det löser sig på något vis i alla fall.


Nu har jag bara en grej som stör mig lite för tillfället. Min söta pojkvän här har nämligen lite grejer ute på blocket som han inte har så stor nytta av länge.

Då är det alltså så att det är en snubbe som skickat ett mejl och sagt att han är jätteintresserad av grejerna då han behöver sånt just nu. Han frågade vad han skulle få ge för allt om han kom och hämtade de så fort som möjligt. Sebbe gav ett pris och frågade vart han bodde.

Nästa svar Sebbe fick var ett Enköping (det var ett exempel men jag behöver ju inte skriva vart ifrån han kom) men ingenting mer. Eeh jaha tänkte Sebbe, är han intresserad eller inte? Så Sebbe ställde självfallet frågan om han var intresserad eller ej eftersom att det var en till som var intresserad på EN utav grejerna, han skrev också att det vore bäst om han ringde så att allting skulle gå snabbare.

Detta skrev han i fredags. Egentligen ganska lång tid om man VERKLIGEN vill ha sakerna väl?

Kort sagt så är det detta jag stör mig på. Att man skriver att man är intresserad. Att man vill få sänkt pris för att det blir en snabb affär - men sen visar man inget angagemang alls för att köpa grejerna.

Jag skulle hellre ringa om jag verkligen ville ha grejerna. Hade jag förhinder på något vis så att jag inte kunde ringa så skulle jag i alla fall kolla min mejl minst en gång om dagen. Liksom ofta man inte kollar på flera dagar om man vill ha det?

Nej, diss på det säger jag bara!Tisdag

Jag ber om ursäkt till min fina vän Elin som klickade in på min blogg "typ 76 gånger" igår utan att det kom upp något nytt.

Kan bara säga att gårdagen blev lång. Började på praktiken 8.30 och blev kvar ända till strax innan sex. Så när jag kom hem var det bara att börja med maten direkt så igår han jag inte göra mycket för mig själv heller, haha.

Idag däremot blev det halv nio till fyra. Jag var nämligen själv där på eftermiddagen så jag stack den tiden vi brukar sluta. Dock hann jag inte klart med allt som "skulle" göras (var mer grejer jag skulle göra för att ha något att göra) så det får jag fortsätta med imorgon eller någon annan dag :)

Men nej, nu tror jag faktiskt att jag ska sätta på lite katte och sätta mig med min bok tills det är dags att börja med mat. Idag blir det i alla fall kyckling och ris om ni ville veta. Fast eftersom att jag i början alltid körde Currykyckling så steker jag även bacon till för att det är gott. Så ni vet bara, haha!

Ni har väl föresten sätt vad annorlunda min blogg ser ut? Jag är ju bra duktig ibland alltså.


17:e


Det var 10 månader sen idag. Jag älskar min gubbe ♥


Musik

Goddagens!

Min pojkvän gapade nyss åt mig att jag sjunger falskt. Elakt. Eller ja, det kanske är sant med tanke på att jag sitter här med hörlurar och lyssnar och sjunger med i alla fina låter medans han bara får höra en lite annorlunda version utav dom. Min underbara stämma fast utan musik. Lär ju vara helt underbart!

Men jaja, jag ska i alla fall dra bort honom från sitt nördande framför tv-spelet nu så vi kan åka till ÖB för att köpa kattsand. Nej, vi brukar inte köpa kattsand där, men det är nämligen så att djuraffären har stängt och det hanns inte med varken igår eller i fredags. Så nu ska vi försöka inviga någon ÖB kattsand också, för det är panik = dom kissar och bajsar i duschen. Jag älskar mina katter. ♥

Fast vi kommer säkert köpa något annat smått och gott också. Lika varje gång. Hejsvejs!

Recept hej och hå

Ja hejsan hejsan!

Som jag skrev imorse så skulle det inte bli mycket update. Därav har jag tänkt på min kära blogg i alla fall.. ända sen jag kom hem, haha!

Det är nämligen så att vi käkade tacopaj till middag och till efterrätt blev det lite Cheesecake. Därför så ska ni få två recept tillsammans med lite mysiga bilder. (ironi för det sistnämnda)

Btw så gick det bättre och bättre för John med åkandet. Kanske kommer upp någon bild sen. Beror på om jag får tag på någon. Bara pappa som fotade ju :)

Tacopaj

Pajdeg:
4 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gram smält smör
1½ dl mjölk

Rör ihop och grädda på 200° i 10 minuter

Fyllning 1:
300 gram köttfärs
1 lök
1 påse med taco kryddmix
1 dl vatten

Bryn lök och köttfärs i stekpanna. Låt koka(?) i ???????? (det är amanda som skrivit receptet ;))

Fyllning 2:
4 tomater
2-3 feferonin
2 dl crème fraiche
4 msk majonäs
1 kryddmått vitpeppar
2 dl riven ost

Blanda detta i och på köttfärsen. Sen in med allt i ugnen i 10-15 minuter till.

Enkelt, gott och ja... fyllning nr 2 är väl kanske helt och hållet upp till en själv. Som vi, vi hade inte någon feferoni eller majonäs men däremot la vi till gurka och majs. Ja, som sagt helt till var och en själva :)


Ser väl kanske inte så gott ut och ser dårakt inte ut som en paj, men vaffan!Cheesecake

Botten:
250 gram digestivekex
100 gram smält smör

Fyllning:
1 dl socker
3 st ägg
400 gram philiadelphiaost
1 tsk vaniljsocker
1 msk pressad citron

Topping:
3 dl créme fraiche
1½ msk socker
1½ msk vaniljsocker
1 dl lingon, tinade eller färska (vilket bär man vill)

Gör så här:
1. Förberedelser:
Ta ut lingonen ur frysen och låt dom tina på hushållspapper. (Jag hade hallon så jag tog bara ut dom ur frysen ett tag innan så dom inte skulle vara frusna)

2. Botten: Sätt ugnen på 200°. Smält smöret. Mixa digestivekexen till smulor och bred ut på botten av en form med löstagbar botten. Häll över det smälta smöret. Blanda runt så att smöret fördelar sig jämt bland smulorna. Platta till så det blir en jämn blotten.

3. Fyllning: Ta fram philiadelphiaosten så den blir rumsvarm. Vispa ägg och socker pösigt. Rör osten mjuk och rör sedan ner den i äggvispet, vispa tills det blir en slät smet. Tillsätt vaniljsocker och citronsaft.

4. Häll smeten i formen och ställ in i ugnen. Grädda i 40 minuter till smeten har stelnat och kakan har fått en fin brun färg. Ta ut kakan och låt den svalna. (den fick stå både på balkongen och i kylen här hemma, tar ju hundra åååår! Undrar bara varför den måste vara kall?)

5. Topping: Rör ihop créme fraiche, socker och vaniljsocker. Bred över toppingen när kakan har svalnat helt. Strö över bären.

Done! Visserligen var det receptet jag gott efter tänkt till jul så istället för digestivekex står det att det ska vara pepparkakor, as you want!Sista bilden är ju allmänt kass och äcklig men batteriet dog precis så den duger :D


Strängnäs

Tänker bara informera er om att det inte kommer bli speciellt mycket uppdatering idag. Fixar och donar här hemma nu sen åker vi så fort som möjligt. Med andra ord så skriver jag dethär bara för att varna er ;)

Men ja, hejdå!


Jiddra inte med Zohan

Sebbe kom hem i samma sekund som jag åt min andra portion och efter att han hade ätit upp så stack vi till Willys och handlade upp alla mina pengar. Nästan. I hate it.

Ska bli skönt med ett jobb kan jag säga.

I vilket fall som helst. Receptet jag en gång tog hem för Chili con carne är lite annorlunda mot vad jag en gång var van vid. I skolan fick man alltid ris till. Därav trodde jag ju självfallet att det var så man åt det. På receptet står det att det gärna kan serveras med nachos. Sebbe där emot sa första gången vi åt det att man inte behöver äta något till bara lite bröd. Nu minns vi inte vad det var för bröd men den gången åt vi baguette till eftersom att brödet inte fanns på ica när Sebbe skulle bort och köpa det.

Så nu tänkte jag fråga er; Hur äter ni eran Chili con carne? Bara som den är eller har ni något till?
Imorgon imorgon imorgon!

Imorgon sticker jag och Sebbe över till Strängnäs då det är dags för Johns första tur i bilen! Med andra ord är det lite rallycrossträning imorgon så vi ska självfallet vara där och se hur det går för honom. Själva tävlandet kör dock inte igång än, det drar igång den 1:a maj :) Åh vad det ska bli funny funny, för då hoppas jag ju självfallet att min underbara pojkvän också kommer kunna vara med. Trippelt så kul. Kusin, bror och pojkvän. Är det inte för kul? Speciellt att John och Sebbe kör i samma klass, mohaha!

Nåja. Ska bli kul att se hur John kör imorgon i alla fall med tanke på att han aldrig har kört förut. En sak som mer ska bli kul är självfallet och se bilen, jag har inte sett den sen han fick hem den tror jag? Den var långt ifrån lika snygg som den är nu, då. Detdär blev en konstig mening... Den är snyggare nu än vad den var då. För jag har ju sett den på bild, så det vet jag. Ni ska också få se!


Här är alltså min bror och bilen, redo för Strängnäs! Wihi.
Good luck ♥


Är det inte för kul att hela planen för idag har sabbats totalt? Jo jävla kul.

Sebbe är ju vanligtvis hemma hela fredagarna och har döötråkigt för att jag jobbar till fyra och han är ledig. Så planen för idag var ju typ "Sebbe sitter hemma och spelar ps3 tills jag kommer hem från praktiken, då sticker vi till affären och handlar en massa mat och massa nödvändigheter som vid det här laget behövs, sen åker vi hem och äter tacopaj." Sen var det slut på planer.

Hur blev dagen då?

Sebbe åkte bort imorse. Han är inte hemma än. Köttfärsen är frusen. Jag är döhungrig (det börjar gå över nu). Ingen ny mat finns i frysen. Troligtvis får jag äta själv (idag igeeeen). Jag får äta Chilli Con Carne istället för tacopaj för annars får jag ju ingen mat förrän vi har handlat.

Undrar om vi ens kommer hinna handla? Vore ju bra med tanke på att vi måste ha med oss något ätbart imorgon! Hm.. hur ska detta gååå? Poor me. Eller något :)

Mitt svar.

Tjena morsen!

Kul att så många ville svara på min fråga igår. Okej lite ironi. Kul att hela sex stycken människor var snälla och svarade på min fråga som jag så gärna ville ha svar på. Hade ju kanske vart snäppet roligare om alla jag skrev till kunde svara. Men ja, de kanske ansåg att mina "raggnings-komentarer" var reklam för min blogg? Svårt att veta. Jag som var desperat. Hm..

I vilket fall så skrev ni alla som svarade ett enkelt nej. För majoriteten av er så behövdes det visst också skrivas dit ett aldrig med stora bokstäver och utropstecken men så kan det vara, haha! I vilket fall så är jag tacksam för era svar. Alltid kul att se hur andra tänker och känner.

Tanken slog mig efteråt att jag skrev ju inte direkt vad jag själv tycker. Skulle jag kunna vara med på tv när det gäller ett sådant program?

Svaret blir ganska så lika som era. Jag skulle till en viss del kanske vilja ha en film på min förslossning. Även om jag kanske inte alls vill det. Ganska svår fråga för mig. Kanske är det kul att ha att kolla på men kanske är det också helt hemskt att kolla på? Haha. Men tillbaka till frågan. Vill jag nu ha allt på film så skulle jag ju hellre be Sebbe ställa upp en kamera som filmade allt lite på håll, jag skulle ju aldrig i min vildaste fantasi dra in ett helt kamerateam - även om dom lyckats få kamerateamet till en enda person. Jag vill inte ha en stod kamera som filmar och spelar in allt jag säger och gör och sedan visar det för hela svenska folket på tv.

Är det inte lite för privat? Är inte ens förlossning den vackraste stunden i ens liv? (även om den lär vara förjävla hemsk innan bebis kommer) Vill man verkligen dela den med alla? Kanske. Ja, vissa vill ju det med tanke på att programet finns, men jag skulle aldrig. Den stunden är min stund, min och min partners (wounderbara Sebastian ofc).

Men jag är på något vis tacksam att program som dessa finns. Man kan ju lära sig en hel del. Man kan få en annan syn på allt. Visserligen kan det få fler effekter. Kanske längtar man efter barn, ända tills man ser hur ont personerna har och blir rädd? Kanske tänker man knappt tanken på att skaffa barn, ända tills man ser hur lyckan bara sprider sig i allas ansikten när bebisen kommer ut - detdär vill jag också vara med om! Det kan med andra ord bli hur som helst.

Men mitt enkla svar. Jag är glad åt att det faktiskt finns folk som vill och vågar visa upp den stunden, men jag - jag skulle aldrig göra det själv.
Dagens fråga!

Vet inte om jag ska ta det som en dagens, det var ju 100 år sen och ingen läser min blogg. Men kanske får jag ragga upp lite folk så jag får svar. För jag är nyfikon!

En grej jag har tänk på när det gäller programmet "En unge i minuten" som går på TV4.

De som är med i programet gör ju kanske oss som en dag ska ha barn en liten tjänst. Jag själv tycker det är rätt intressant att se på. Man lär sig ju kanske en del och ja, jag tycker helt enkelt att det är bra att vissa människor vågar och vill ställa upp i sådana program. Det som filmas är ju ändå en ganska så privat grej som kanske inte alla vill visa upp på tv. Min fråga är alltså:14 april 2011

Goddag.

Hemma har jag varit sen fyra. Men vad gör det liksom?

I vilket fall så är jag ensam hemma här massa timmar till. Sebbe brukar ju vara hemma vid det här laget, men inte idag. Har blivit en liten udda vecka detta. Har ätit själv två gånger - tredje gången blir idag. Är det inte för roligt? Haha, kanske fel ord.

I vilket fall så har jag inte så mycket att skriva just nu. Jag känner att jag är lite för hungrig. Men kommer ett till inlägg senare, ska bara käka först. Kanske duscha och damsuga också. Vi får se. Jag lovar i alla fall att det kommer ett till!


Bild tagen 19:e oktober 2009


Svar till Linn:

Linn om Sunny!:
Hemnet? Ska ni kolla efter nytt eller vad?

Jag antar att det är Linn H från Hallstahammar nu då? Haha. I vilket fall så spelar det väl ingen roll vilken Linn det är. Mitt svar är enkelt, nej. Vi ska inte flytta någonstans :) Vi bor bra här i våran lilla lagom tvåa än så länge. Vi har ju bara bott här i snart 4 månader så det får dröja ett tag till innan vi beger oss någon annanstans, haha.

Anledningen till att jag kollade på hemnet var för att jag tycker det är så kul bara :)

Över till min dåliga uppdatering.

Ja, som ni märkte så kom det aldrig någon uppdatering igår. Varför kanske vissa undrar? Vi bryr oss inte kanske vissa säger? I vilket fall så tänker jag ändå förklara varför.

Gårdagen på praktiken blev visst lite lång. Var väl tänkt från början att jag skulle sticka vid fyra som jag brukar. Men eftersom att vi fick leverans så drog det ut lite på tiden. A och L var även där och berättade om lite roliga nyheter för företaget (och kanske något annat) så vi åkte även iväg och fixade lite annat och kollade på en grej. Därför kom jag inte hem förrän ja.. sex! Haha. Då blev det bara till att springa in i duschen och sen börja med maten direkt. Så det kan gå.

Idag däremot så får ni ju eran uppdatering, även om den kanske inte är bäst (det är den aldrig). Men vilket fall så blev jag kvar på praktiken till kvart över fyra idag, alltså inte så länge, haha.

Just nu sitter jag här och är hungrig. Men maten får ju vänta ett tag till med tanke på att kl. bara är strax efter fem. Så istället för att tänka på mat ska jag ta en bulle och fortsätta kolla runt lite på datan! Hejsvejs!


Tråkigt!

Vid det här laget skulle jag stå och diska medans Sebbe stod i duschen. Eller ja, det brukar väl se ut ungefär så på vardagarna vid den här tiden i alla fall. Nu däremot har jag redan diskat min tallrik som jag använde när jag åt, ensam. Sebbe har inte kommit hem ännu med andra ord. Han ringde jag typ var klar med maten, kul.

Minst kul är väl att bilen är paj. Varför inte liksom?

Nog om det. Ska kolla om det är något kul på tv ikväll sen ska jag nog spela lite Move igen. Alltid lika kul ensam ;)


If you go I go.

Hej på er!

Har suttit här vid datan i typ 1½ timme nu och ändå har jag inte uppdaterat bloggen. Är jag inte ganska kass då? Jo :)

I vilket fall så har jag ändå inte så mycket att skriva. Kan ju i alla fall berätta att jag har en mysande kissemisse i knät nu som nyss kom hit och började gosa en massa. = nu ska jag mysa med henne istället för att skriva onödiga saker här! Haha...

Rolig jag är va?


Skönt.


Sunny!

Idag efter att Sebbe nördat klart sitt GTA för ett par timmar så stack vi ut på en promenad i solen. Jag inveg(skriver man så?) min nya jacka även om jag var osäker på att det kanske skulle vara för kallt ännu. Helt fel av mig, det var verkligen VARMT ute! Sommarkänslor ja ♥

Sen tog vi bilen upp mot Willys mm. och när vi kom hem körde jag/vi lite Move. Efter det så tog jag och öppnade balkongdörrarna - men nu var värmen borta, buhu! Men men. Sebbe slog sig ner framför sitt GTA igen (ska han blir nörd nu?) så det är dels lite därför jag satte mig här och gav er några rader :)

Men mer än så har jag nog inte att säga er så nu rundar jag av igen och klickar mig in på hemnet.se istället.

Kladdkaka.

Nu kommer mitt inlägg på den mycket svåra kladdkakan. Typ alla vet väl hur man gör en? Haha, men i alla fall ;)

Jag använde i alla fall:
2 ägg
2½ dl socker
5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör (smält)
1 dl mjöl
½ tsk salt

Enligt receptet så ska du göra såhär:
1. Sätt ugnen på 175°
2. Smält smöret
3. Vispa ägg och socker
4. Blanda samman med resten av ingredienserna
5. Häll ner smeten i en smörad och bröad form
6. Grädda i 15-20 minuter (beroende på hur kladdig du vill ha den)
7. Låt svalna och servera med grädde/glass

Sista punkten följde jag lite, jag hade grädde. Fast jag hade även bär till! Blåbär&Hallon.


Inte världens bästa bild men, haha!


Pengarna bara försvinner!

Nu har jag varit sådär dålig med uppdatering igen ser jag!

Jag kan ju börja med att säga att jag kommer lägga upp receptet jag använde mig av när jag bakade kladdkakan i torsdags och en bild på den. Detta för att Nathalie gav mig tipset om att jag kan lägga ut bilder och recept på det jag bakar - när jag nu bakar. Men detta kommer senare. (ev. imorgon då)

I vilket fall så blev det ju praktik igår. När jag kom hem så körde jag och älsk igång med städning för jag kan ju säga att sånt behövs rätt ofta när det finns två misseunga i huset! Runt åtta så kom mina päron hit och drack lite kaffe, ja dom stannade här till halv tio så efter det blev det typ sängen. Därav ingen uppdatering igår.

Idag så stack vi över till Uppsala så fort vi vaknat typ eftersom att vi skulle hem till Sebbes föräldrar. Innan vi åkte hem dit så åkte vi dock in till Elgiganten och köpte ett PS3. Efter det blev det en sväng in till Cubus så jag kunde få tag på en vårjacka - som kanske snart får invigas? (om det bara kan sluta blåsa!) Efter det åkte vi i alla fall hem till föräldrarna för att Sebbe skulle få mecka lite med sin bil.

Nu är vi hemma sen halv tio och Sebbe spelar sitt efterlängtade GTA. Jag lånade dock med mig Move utav Sebbes lillebror eftersom att jag tycker det är lite roligare än bil/vad-det-nu-är-spel :)

Men nej, nu ska jag kila. Lägger bara upp en liten bild på jackan - dock från hemsidan då.


Bara det att jag valde en ljusare färg en denna. Men skit samma ;p


I lost my heart

Goddag så här på torsdags-eftermiddagen. Eller vad ni nu kallar det?

Idag blev det en kort dag på praktiken eftersom att S var hemma idag också. Rättare sagt så gick jag dit till tio och gick hem runt elva. Lagom dag eller? Hm. Om ni undrar varför jag var där så kort bara för att S var hemma så kan jag ju informera er om att jag inte har mycket att göra där just nu.

Imorse när jag gick hemifrån så var det varmt ute och då menar jag verkligen varmt(!) Men det varade ju inte länge med tanke på att det blåste is sen när jag gick hem igen. Tråkigt! Jag kan bara säga att jag längtar sjukt till sommaren jag, mys :)

Men men. Gubben min är hemma om lite mer än en timme. Då lär vi nog sticka till affären. Kan ju gå bort till Ica men lika bra att spara det tills han kommer hem så vi kan ta bilen till Willys istället, visserligen har vi inte så mycket att köpa. Men lite i alla fall. Eller ja, det kanske blir Ica ändå? Sebbe får avgöra när han kommer hem ;) Lär i alla fall köpa lite margarin så vi kan steka pannkakor och jag lär ju baka en kladdkaka eftersom att Sebbe påpekade här om dagen att det var längesen jag gjorde en. Är det inte då man är lite skyldig och vara en snäll-söt flickvän och bara göra en så han blir glad? Haha! Han är glad ändå, tro inget annat ;P

Men nej. Har inte speciellt mycket mer att skriva. Kanske skriver något mer senare :)Två bilder från sommaren 09.
Översta tagen av bror Robert.
Understa tagen av bror John.

Är det inte för underbart att bara kunna gå ut i shorts och linne istället för att pälsa på sig massa tröjor och en fet jacka?


Hej.

Vad kul att typ tre helt nya människor har bestämt sig för att kommentera hos mig! Visserligen så vet jag nästan till 100% att ni inte kommer bli kvar här speciellt länge, tråkigt nog :/ haha!

I vilket fall som helst - jag är helt slut! Som jag skrev igår så skulle det komma en leverans idag. Och ja, det gjorde det. Den skulle visserligen bara innehålla 70st kartonger den här gången (istället för som de senaste gångerna runt 140st). Det tråkiga med hela grejen var ju bara att kartongerna som i vanliga fall kommer är kanske runt 15cm höga - med andra ord väldigt enkla att bära. Dagens kartonger var dubbelt - med andra ord nästan omögliga att hålla i + att dom väger ju trettio ton mer!

Som tur var så var några tjejor nere från Scoop mycket snälla och hjälpte till. Vi var med andra ord fyra stycken och tack vare det så gick allt väldigt fort! Jag hann till och med gå igenom allt och kunde gå hem en timme tidigare. Snacka om att flyta på bra! Men som sagt, slut är jag i alla fall.

Men nej. Nu har datan strulat och segat sjukt mycket, bara för det så fick jag skriva om halva dehär inlägget, men ändå, så nu vart det inte mycket mer tid över till att skriva. Jag ska nämligen kila ut i köket och börja med maten, som vanligt vid den här tiden. Idag blir det i alla fall köttfärssås och spagetti.

En sak jag tänkt på bara; När jag bodde hemma och mina föräldrar lagade mat, då verkade den mesta maten väldigt dryg/komplecerad att göra. T.ex. köttfärsås, köttfärslimpa eller lasagne kanske? Ja sådana lite mer komplicerade saker än köttblullar och mos. Nu är det ju jag som lagar sån mat och inte fan är den nå dryg eller komplicerad heller. Fasen vad man lär sig mycket av att flytta hemifrån.

Eller ni som fortfarande bor hemma kanske redan visste det? Kanske bara är jag som inte lagat speciellt mycket mat innan min debut i eget place?

Blev inte som tänkt.

Jag hade tänkt uppdatera nu efter att jag hade läst alla mina bloggar och innan jag begav mig ut i köket. Men det blev inte så bra. Blogg-läsningen drog visst ut på tiden märker jag, för klockan är ju redan sex! Med andra ord borde jag bege mig ut i köket. Men det är klart, pyttipanna tar ju inte direkt 40min så jag kan väl klämma in en uppdatering. Vilket behövs.

Michelle var snäll och tipsade om ett smart tips - skriv om något som är jag. Vissa har ju sina t.ex. fotobloggar, modebloggar, "mamma"-bloggar eller kanske matbloggar?Ooch så finns det ju en drös massa annat också men det var exempel. Tråkigt nog så kan jag inte alls följa hennes exempel eftersom att jag har noll intresse för något specifikt. Tråkigt men sant, får helt enkelt fortsätta med mina sämsta inlägg som finns. Dvs. sådant som jag skriver nu.

Praktiken idag blev rätt händelselös. Vid lunch gick S hem eftersom att hon inte mådde så bra (egentligen får man ju inte som praktikant vara utan sin handledare, men med tanke på att vi skulle få leverans och det jobbar massa andra människor en trappa ner - som även skulle hjälpa mig när leveransen kom - så fixade det sig ändå) så istället fick jag lov att vara ensam resten av dagen. Leveransen kom dock aldrig så vi får väl se om den kommer imorgon. Måste ändå få lov att säga att det var rätt skönt att den inte kom, inte så kul när man är själv ;)

Nåja, nu drog det ut ännu mer på tiden med tanke på att det kom en snubbe och babblade med mig. Så nu lär jag tyvärr runda av. Men ge mig lite credit för att jag faktiskt mosade in ett inlägg (relativt långt?) mellan allt jag ska göra nu va? ;)

Jag är lite dålig på dethär..

..med att blogga alltså.

Grejen är att jag egentligen är helt tom. Alltså noll fantasi om vad jag ska skriva om. Förslag?!

I vilket fall så kom det ingen update igår eftersom att jag var otroligt seg efter lördagen. Då - som skrivet tidigare - var det party. Började med lite förfest hos Keben och sen stack vi till lokalen där Robin och Hansson hade sin dubbel-20-års fest. Det vart full rulle och jag vet inte vad jag gjorde hela kvällen, känns det som, men det vet jag typ visste. Dagen efter (igår) var i alla fall mindre kul.

Men ja, kul var det i alla fall :)

Nu är det dock måndag och jag har hunnit med ännu en dag av praktiken. Nu är det ju visserligen så att jag sitter och skriver samtidigt som jag försöker kolla på Mamma byter bo - vilket inte går så bra. Därför; hejdå!

-

Blir ingen update idag. Är segt här. Blir väl några rader imorgon. Hejdå.


Finely Friday.

Elin väntar på ett inlägg så här kommer det. Om det blir kul det vet jag visserligen inte, haha.

Som skrivet i rubriken, idag är det fredag. Är det inte för underbart? Dock kommer ju helgen bara flyga iväg för min del eftersom att fredagen i stortsätt liksom är över snart och imorgon blir det party och sen är det ju redan söndag igen? Nåja, alla helgen kan ju inte vara långa och händelselösa.

Vad ska ni hitta på i helgen? :)

Sebbe och Matte ligger här i soffan bakom och glor på.. kan ni gissa? Dom är killar och det går på 6:an? I vilket fall så var dom nyss ute och gick en sväng, eller ja, dom gick upp till godisbutiken eftersom att dom ville leta på några presenter till Robin och Hansson - som ska firas imorgon. Dom kom i alla fall hem med två grejer så dom hittade väl antagligen något.

Men nej, nu har jag uppdaterat nog. Nu måste jag tänka ut vad jag ska ha för kläder på mig imorgon så jag kan packa ner allt som ska med + att jag ska måla om mina naglar. Är inte snyggt med halva utan nagellack och halva utan.

Förresten så kollar dom på Bajs-Simpson om ni inte kom på det själva.


RSS 2.0