Maya

Exakt såhär står hon när hon vill upp! Visserligen passade hon på att sträcka på sig precis nu när jag tog kortet också och så ser hon lite arg ut, men annars brukar hon jama och vara söt ;)


Mina älskade bebisar!

Haha, skratta om ni vill men katterna är faktiskt mina bebisar ;)

Så nu ska ni få se hur det såg ut här för en liten stund sen:
Burken lär ju ha snyggaste vilostilen? Som sen gick över till modellande ser det ut som..


Och Maya i min famn.

Nu ska jag minnsan förklara hur söt hon är. Stolen jag sitter på när jag sitter vid datan är väl en såkallad barstol - alltså en lite högre stol än vanliga - så Maya når upp alldeles lagom till "sittdynan" när hon står på bakbenen. Så när jag sitter här så kommer hon ibland (ganska ofta) och går runt nere på backen och jamar och sen så ställer hon sig alltid på bakbenen upp mot sittdynan för att hon vill komma upp! Är det inte för sött?

Sen när jag lyfter upp henne så lägger hon sig i knät som på bilen ovan. Skulle jag putta omkull henne från när hon ställer sig sådär på bakbenen så ställer hon sig alltid så igen, ända tills jag lyfter upp henne. Sötan ♥

Men nej, dags för disken!


Måndag

Goddag!

Kan ju bara börja med att påpeka att jag helt glömt att berätta hur det gått för kusinen i rallycrossen (han kör ju visserligen mest SM och försöker inte prestera så bra i Svealandscupen utan kör mest bara för att!) (och sen vet jag ju att typ inte ett öga läser denna blogg i intresse för rallycrossen men ändå...)

I vilket fall så hamnade han på 3:e plats i A-finalen.

Kan också påpeka att bror min inte fått igång sin bil ännu och det är därför det bara kommit uppdateringar om hur det går för Sebbe. John kommer troligtvis köra nu i Strängnäs och två veckor.

Vem bryr sig säg? Höhö

I alla fall så blev resten av helgen inte speciellt speciell. Jag och sambon stack in på Willys innan vi kom hem i lördags så vi kunde köpa gottis, planerade alltså att ha filmkväll. Riktigt så blev det visserligen inte eftersom att vi kollade på Fångarna på fortet istället, men ändå. Sen var vi så trötta så vi la oss typ efter det. Halv tio!

Söndagen fick bli en tvätt och städdag. Eller ja, tvätta och sen medans jag städade så fick Sebbe gå och panta  och handla lite småsaker. Bl.a. så fick han köpa strössel i min önskan för att jag skulle kunna baka. Fick nämligen lust att baka mockarutor/kärleksmums/allt-vad-dom-nu-kallas så så fick det bli! :)

Idag då? Ja idag så har jag jobbat. 8-15 och vi har även haft A & L på besök eftersom att det var dags för J att börja praktisera! Mycket väl passande att hon kom precis nu kan jag ju säga, guuu vad skönt att slippa sköta all packning själv - går så mycket enklare och snabbare när man är två! :)

Efter jobbet vandrade jag till AF för att skriva under mitt papper (som tydligen snart inte kommer behövas längre, utan nu räcker det med min underskrift - så skönt!) och efter det gick jag hem och satte mig här, intressant? ;)


Allt för idag. Vill skriva så mycket men har inget att skriva, haha!

Rallycross Borlänge 27/8

Ja. Som jag skrev igår så skulle jag skriva lite mer idag, om gårdagen :)

Kan ju börja såhär. Ni kanske minns hur bilen såg ut förra helgen? Om inte så; såhär. Och då kan jag ju säga att, att bilen ens var hel till den här helgen är ju bara WOHO! Skitbra gjort!

Nåja, nu var det helgen jag skulle prata om.

I fredags så hoppade jag på bussen mot Uppsala så fort jag hade slutat jobbet. Sebbe plockade upp mig och sen åkte vi hem till hans föräldrar och lastade bilen. Tror vi började åka mot Borlänge runt sex-tiden. I vilket fall så var vi framme runt nio. Så på kvällen blev det inte mycket gjort, satt mest och babblade i vagnen med mor och far tills det var dags att sova.

lördagen så började det först med träning, som vanligt. Kan väl inte säga så mycket om den, men den gick bra :)

Sen väntade vi till första heatet. Där åkte han på för fullt. Tvåa ut i starten och låg bra till hela tiden, men sen vart det punktering så han fick lite snurr på bilen vilket ledde till att han fick puttra in i mål lite sakta. I andra heatet vart han också tvåa ut i starten och där gick allt också bra ändå tills han blev vänd, men han fortsatte köra på för fullt i alla fall :)

Sen blev det lite paus innan det var dags för tredje heatet. Det heatet gick bra hela vägen, ingen punktering, ingen vändning och ja. Han kom i mål med en hel bil och ett riktigt snabbt heat blev det!

Sen var det bara att vänta. Vänta och se hur han låg till. Det var nämligen en störande grej under hela dagen - ingen speaker! Så vi hade ingen koll på tider eller något alls. Vilket är det avgörande - tiderna. Men sen kom pappret upp och där stod det en riktigt bra sak! Sebbe var i final! Finns ju en A en B och en C och Sebbe kom till C-final :)

Därav gårdagens bilder. För er som inte såg så stod han på pallen på en fin 3:e plats! Min fina älskling!

Kändes så jävla bra, för så mycket skit den där bilen har gett Sebbe så var det fasen på tiden att bilen höll! Skit kul! :)

Säger inte detta allt?
Skriver mer imorgon.


ops (a)

Nu har jag bara råkat tagit hem ett nytt plagg från jobbet. Köpt alltså, inte så jag direkt tog det.. Hade tänkt att köpa två men nej, inte denna månad. Får nämligen ingen lön, som alla andra faktiskt får idag ju! Åh...

Anledningen till att jag inte får någon är ju såklart för att jag inte ens jobbade på hela Juli.

Men men. Tog hem tunikan idag så sitter med den på mig nu, är så himla glad att mitt jobb har så bekväma kläder! Och nej, jag försökte inte göra reklam nu, det är faktiskt så. De första dagarna då jag var där (när jag skulle börja praktiser) då tyckte jag inte rikigt att kläderna var i min smak, men ju längre jag vart där och när man testat några kläder och så så har jag faktiskt fattat lite tycke för en hel del :) Så det är ju skönt, finns ju inte så mycket bekvämare än att ha en butik bakom ryggen/framför ögonen hela dagarna ;)

Nåja, blir till att jobba imorgon också. Ska börja med det från och med nu vad jag har förstått, kanske nämner mer om det en annan gång. Men det blir som förra fredagen - bara till kl 15, men tror det räcker bra. Det är ju trots allt fredag och vi behöver inte göra så mycket mer än sådana saker som inte hinns med just nu annars + att jag ska ta tag i de returerna som jag har också, så de blir klara. Ett måste!

Men nej, nu ska jag visa tunikan jag köpte och sen ska jag kolla vidare på True Talent och ringa sambon och höra när han kommer hem, vill ju hinna träffa honom innan jag går och sover. Pussas och kramas lite. Är så glad för att jag har honom, hihi. Och för massa annat i mitt liv också för den delen!

Saknar min bästa
Elin förresten! ♥


Finns även i färgen Darkgrey - lite blå-grå-svart

(Det där var reklam ;))


Mitt i veckan..

Jag skulle kunna skriva något. Men är dags att börja med maten nu så jag tar det en annan gång. Hejs :)


Bild från i Lördags när älsklingen bergades bort från banan.


Bilder från senaste tiden

Bortsett från Rallycross bilder så kommer här någon enstaka till :)


Ett par av mina strumpor från 2-packet jag köpte på jobbet :)


Present som vi köpte till svärmor när hon fyllde. En glaspingvin.


Och Maya idag :)


Nyköping

Hej och hå.

Torsdag:
I tordags så kom Sebbe och hämtade mig från jobbet vid fem, blev raka vägen hem till svärföräldrarna eftersom att jag skulle klippa mig, toppning rättare sagt eftersom att jag nu måste se till att försöka sköta mitt hår - ska faktiskt spara ut det igen, saknar det långa :)


Fredag:
Blev även lite jobb i fredags, i vanliga fall så jobbar jag inte på fredagar då jag bara jobbar 60% men har man mycket och göra så får man faktiskt ta och hoppa in lite extra när det behövs!

För just nu har vi haft en del att göra eftersom att vi byter till höstkollektionen. Ska bli riktigt kul faktiskt, att på något sätt verkligen börja på nytt nu efter flytten. Få allt precis i den ordningen man vill och allt sånt, svårt att förklara för er som inte vet hur det är men ändå :) Imorgon den 22:a så startar i alla fall webshoppen med de nya kläderna! Oj vad vi kommer ha full upp!

Nåja, efter jobbet så kom sambon och hämtade mig och vi stack hem så vi fick i oss lite tacopaj som älsk hade lagat och så vi fick duscha innan vi sen begav oss hem mot svärföräldrarna igen. Väl där så böt de batteri på rcbilen och sen var det bara att lasta och åka mot Nyköping.

Det mest värdelösa var väl antagligen att det regnade hela vägen, blev mörkare och mörkare och ja. Ni som någon gång åkt igenom Stockholm kanske kan tänka er att den vägen är värre när det är mörkt och det regnar OCH med en trailer som faktiskt kan råka börja vobla lite ibland. Någon kanske till och med har åkt exakt vid dessa tillfällen? Inte kul....

När vi väl kommit dit GPS:en var ställd så kom det en buss som även den kör rallycross, bra tänkte vi så när vi blev osäkra i en rondell så åkte vi ett extra varv för att sedan kunna åka efter den så vi kunde hitta. Vi åkte sen en bit, jag började misstänka att skylten vi åkte förbi kanske var en skylt vi skulle åkt av vid? Mycket riktigt slutade det med att bussen visade tydliga tecken på att den inte alls hade någon koll - människor, ni kanske ska lära er av oss? - tillslut var vi tillbaka på rätt väg, stannade till vid coop båda två. Det visades sig att de hade tänkt exakt som oss när dom såg oss "fan vad bra, då kan vi följa efter dom, dom hittar säkert" - dom förstod alltså vid rondellen att nej, vi visste inte. Istället fick en av dom gå in och höra på Coop vart det låg, mycket riktigt vid skylten som jag hade känt lite vibbar vid.

Så ja, vi kom fram tillslut, i mörkret och i regnet. Men väl där och väl med en avlastad bil, så var det bara att sätta sig i bilen och vänta in vårat boende - mamma, pappa och Robert. Som kom strax efter tio med ett samtal:

Mamma: Vart är ni? Vi är här nu men det är någon bom..
Jag: Bom? Men vadå vart är ni då?
Mamma: Skroten sägen pappa
Sebbe: Men vadå skrot, har inte sett någon skrot..
Jag och Sebbe kollar på klockan, inser att den är efter tio - ja jävlar ja, alla depåer stänger ju klockan tio!
Jag: Ja, det är stängt då, klockan är ju efter tio.
Mamma: Men vadå... ja vi såg ju en bil..
Jag: Men äh, vi kommer ner så får vi se hur vi gör..

Vi börjar sen gå ner på ingången och ser några lysen där ner och tillslut ser vi att bilen kör in. Skönt, bomen var inte låst! Kan man ha mer tur? Nåja, de parkerade och sen gick vi in i nya vagnen (ja de har köpt sig en ny vagn igen - inte ny ny men ny för dom) för att äta och när vi efter ett tag insåg att kl. var tolv så blev det till att skynda i säng så att vi skulle orka upp dagen efter.


Lördag:
Vaknar. Kollar ut och inser att det fortfarande inte är så kul väder. Efter att Sebbe anmält sig, besiktat bilen och att vi ätit frukost så blev det till att byta däck på bilen. Vem vill åka med slicks när det är blött liksom? Efter det blev det bara att vänta in träningen. 

Träningen gick bra trots att det kanske var lite väl halt på vissa ställen, men det blev bättre och bättre ju fler bilar som åkte så väl till första heatet var det nog ganska dugligt på banan trots allt. Första heatet gick i alla fall bra, tror det blev trea i mål men inte den bästa bästa tiden. In i depån kom han med en lite intryckt sida då vissa på något sätt vill försöka "pressa" sig förbi om man kan fast det egentligen inte finns plats, lite som i folkrace. Han upptäckte även att fälgen var knölig på höger fram så blev att skynda till däckbussen och kränga om däcket till annan fälg.

Andra heatet slutade med en bättre tid än första men den här gången kom han in i depån med för lite luft i däcket, alltså hade det blivit lite för dåligt pumpat så det kändes väl en del i körningen också. Så det blev till att pumpa och vänta in heatet tre.

I tredje heatet så började allt så bra, låg trea bakom två riktigt snabba bilar, med andra ord väntade en riktigt bra tid! Väl i en kurva vart det lite för trångt och ivägen stod ett räcke så där tog det tvärstopp och där var det även slutkört för min fina med en mindre fin bil.

Tråkigt är det, men det är bara att ta nya tag. Detta är rallycross..

Men sen blev det hemåt. Ännu mer regn och jag kan lova att jag var nervös och halvt rädd där igenom Sthlm igen. Är det inte vattenblaningar som skrämer mig så är det att man ligger i mitten och på vänster sidan kommer det en fet buss medans det på höger sidan kommer bilar i fullfart som kör i vattenpölar och svätter ner rutan som man inte ser en millileter. Okej, allt kanske inte var på en gång men skit samma. Fan var jag hatar Stockholm!

Nu tänker jag istället visa upp den "fina" bilen som Sebbe förövrigt är hemma och fixar med idag.Men nej, nu ska jag bege mig ut i köket för att försöka mig på att laga någon mat till mig själv.


Måndag 15:e augusti

Jag har precis setat och läst lite gamla inlägg här i bloggen, känns som jag gör det ganska ofta? Tror inte så många andra gör så i alla fall. Vad läste jag då?

Jo typ där i juli-augusti 09. Alltså då jag började sms:a mer och mer med Sebbe, då när man insåg att man hade lite extra känslor, då när smsandet med honom var lite halvt beroendeframkallande och "dagens glädje". Vi skrev från morgon till kväll.

Ett under att han ens ville bli tillsammans med mig, men jag hade tur. Han blev väl visst kär i mig också. Åh.

I vilket fall så får det mig att sakna det lite. De där nykär-smsen och allt dedär. Att man liksom pirrade till av små söta ord och att se honom åka förbi i en bil. Nykär är väl bland det bästa och mysigaste som finns? Det slutade i alla fall med att Sebbe fick ett litet spontant "jag älskar dig" sms nu bara för det.

Jag är fortfarande lycklig tillsammans med min Sebbelajnus och jag är fortfarande hur kär som helst. Mitt liv hade nog varit ganska meningslöst idag om jag inte hade blivit tillsammans med honom. Helt sjukt. Inte trodde jag väl det innerst inne - att det skulle hålla i sig såhär länge.

Då när jag var sådär dryg-"kär" i början, då jag liksom skrev sms till flera olika killar samtidigt bara för att jag nyss blivit singel, då trodde jag nog inte riktigt att det skulle sluta såhär. Det fortsatte ju liksom, men tillslut var det bara med Sebbe jag smsade och inte flera killar samtidigt. Dagarna gick, vi träffades och tillslut så var vi även tillsammans.

MEN, inte trodde jag att det skulle vara vi än idag. Snart två år senare.

På onsdag har vi varit förlovade 1år och 2månader.
Nästa fredag så är det 1år och 11månader för oss, med andra ord - snart 2 år!


Bild tagen av bror John på Power Meet

Helt sjukt. Men helt underbart. Jag är fortfarande lycklig och kär.
Han är det bästa som hänt mig.
Jag älskar dig Sebastian Karlsson ♥


Grattis!

Goddag allesammans, ett tag sen jag skrev nu, igen.

I fredags så stack vi hem till Sebbes föräldrar eftersom att Sebbe skulle mecka lite med Rallycrossbilen + att han skulle åka lite cross. Så så blev det, vi åkte hemåt igen vid åtta.

Igår så var vi bara hemma. Tvättade och gick lite på torget. Vi var och köpte present till svärmor och efter det tog vi faktisk en lunch ute - första gången vi gjorede det sen vi flyttade hit, haha! Jag har gjort det med Amanda en gång men inte med min kära sambo. Men nu har vi gjort det också ;)

Efter det så stack vi upp till djuraffären för att köpa sånt där medel som man ska ha där man vill att katterna ska klösa, funkar det? Inte än så länge.. dom håller sig till kartongbiten i hallen. Efter det blir det till att handla en massa mat! Kan ju säga att det behövdes.

En annan sak som hände igår var ju att en vän gifte sig! Så ett stort grattis till Emelie och Kim! :)

Men men, nu ska vi nog börja göra oss redo här hemma, ta upp lite tvätt från troktummlaren och sen bege oss mot Sebbe föräldrar eftersom att svärmor fyller år idag, GRATTIS! ♥


Sebbe ♥

Sebbe och Robin


17.55

Eftersom att jag är ganska sämst på att skriva så jag kan ju bara säga att det kanske lite är pga. att jag är trött när jag kommer hem från jobbet men också så är det ju en annan stor anledning... nämligen... vad ska jag skriva? Jag skriver ju bara om vanliga tråkiga vardagsgrejer. Men det är ju det som händer i mitt kära lilla liv just nu så.

I vilket fall som helst. Igår var jag själv på jobbet (eller ja, S stack vid 10tiden) och försökte så gott jag kunde få ihop någon enstaka kollektion till säljarna. Det resulterade i att när jag gick hem vid fyra, ja då hade jag packat två st! Lite lite låter det som, eller ja, det var lite också om man jämför med dagens. Men jag kan ju försvara mig med att jag var ensam, osmart och även så tar det faktiskt tid!

Idag i alla fall så packade vi hela två team (vart ca 22st tror jag) och då kändes det faktiskt skönt att åka hem där vid halv fyra. Men än är vi inte klara, ska ju fortsätta imorgon såklart. Få se när det blir klart, på fredag måste de skickas i alla fall.

Har jag något annat kul att berätta då? Hm, antagligen inte. Så nu ska jag in på CDON och kolla om det finns någon kul film att beställa hem, annars sätter jag mig och läser tills det är dags att börja med maten.


Gammal bild på mig och älsk (maj 2010)
Helt sjukt vad tiden går
Snart är det två år sen
Två år sen som vi blev vi
Jag älskar min underbaraste ♥
Den bästa som finns!

Sebastian Karlsson ♥


foto!

Igår på jobbet så var cheferna + en vän till dom och hälsade på hos oss. Eller ja, hälsa på och hälsa på. De jobbade väl på lika mycket som jag och S.

Jag och S började dagen med att skruva ihop en hylla med hjälpa av Sebbes pappas skruvdragere, den var till mycket god hjälp kan jag säga - utan den vet jag inte om det hade slutat lika bra? I vilket fall, under tiden vi höll på så komm A & A först och efter en stund kom även L. När alla var på plats så var det faktiskt dags för fotografering, ja det var dags att fota höstens kollektion!

De hade faktiskt en hel del fina kläder som kommer nu till hösten! Så ni vet ;) Ja för ni vet väl vart jag jobbar? Om inte så här!

Nåja. Här om dagen så beställde till och med jag lite kläder därifrån, eller ja, en tröja och ett par strumpor ;) Bild på tröjan kommer här;


Är det någon annan som vart sugen så kan jag ju tipsa om att det faktiskt är REA på den just nu!
Den och en del andra plagg är det nu 50% på!Men nej, nu är det faktiskt dags gör mat - pannkakor såklart!

Bilder från helgen

Jag kom på att jag undanhöll en hel den i förra inlägget, eller ja.. rättare sagt glömde jag nog bort det!

Först kan jag ju börja med att säga att våra kära katter skulle bo hos svärföräldrarna i helgen då vi var borta. De är ju inte det roligaste som finns att åka bil tycker dom, blir bara svårare och svårare att få in dom i kattkorgen - men måste man så måste man. I vilket fall så hade Sebbes pappa kommit med ideén att ha dom löst i bilen, kanske är det bara korgen som är så jobbig liksom? Så vi bestämde oss för att testa, bar in korgen i bilen och sen öppnade vi luckan så dom fick gå ut.

Ja, kanske hade allt varit bra om det bara var så att bilen kunde stå still. Liksom om dom pratar när dom åker i korgen så skrek dom nu. Jamade hela tiden, sprang runt överallt och det dög inte heller att sitta still i mitt knä. Lite kul var det att sitta i skuffen och titta ut (det var en kombi vi åkte i) men det varade inte så länge de heller. Burken fick till och med för sig att springa runt på instrumentbrädan så vi insåg efter att kommit någon kilometer att det inte skulle funka. Buken gick in i korgen under tiden vi körde så jag stängde in honom där tills vi kunde stanna och stänga in Maya också.

Så bara så ni vet, funderar ni på att ha katter löst i bilen när ni kör så är mitt svar; Inte så smart. Kanske funkar med vissa katter, men inte med våra i alla fall.


Maya på ryggstödet i baksätet - ja inte för att det syns så bra att det är en katt men..

 
Sen så, till det sista som hände under helgen. Vi begav oss hemåt i bilen (hade lånat Sebbes pappas då Sebbes var i garaget för fix med växellådan) och efter en stund så märker Sebbe att bilen inte har någon ork alls. Han får upp bilen i 70-80km/h och det är max. Vi inser att det kommer ta lååång tid att komma hem på detta vis om vi ens skulle komma hem med tanke på hur många mördarbackar det fanns på vägen.

Vi stannar till och Sebbe ringer sin pappa för lite hjälp på traven. Han kollar också efter om han kan se vad som är fel.Det blir bestämt att Sebbes pappa ska komma dit och försöka hjälpa till och fixa det som var fel och ev. annars dra hem släpet med rallycrossbilen då det blir för tungt för bilen annars. (skulle ju bara ta tre timmar så skulle ju bli en kul väntan....) Vi bestämmer oss för att åka till någon bättre parkering och på vägen dit så orkar bilen som den ska! Sebbe ringer upp sin pappa och säger att vi testar att åka ett tag.

Tillslut insåg vi att det funkade ena stunden och ena stunden inte. Om det inte funkade så startade vi om bilen och då funkade det på något mysko vis igen. Så tro det eller ej men vi lyckades ta oss hem!

Men lite motgångar har väl aldrig skadat? Liksom Sebbe, hans bror och hans far är lite halft förföljda med otur när det gäller bilar och det menar jag verkligen!
Som jag nämnde igår så skulle det komma bilder så nu ska ni få se några (fick en ovan också om ni inte ser det ;))


Sebbe som kör, inte så jävla bra bild men jag såg till att mestadels filma så :)


En snygg mamma har jag!


Sebbe som fixar/kollar lite.Nåja. Nu har ni fått massa bilder och massa text. Nu tänkte jag gå och fixa lite käk. Men innan dess;

Min stackars Maya har slitit av sig en klo!


Helgen är över

Tjo.

Dag två i rallycrossen gick ännu bättre, men inte heller där nog bra. Slutade två platser från finalen, min fina ♥ Men sjukt duktig var han :)

Nåja. Tänkte bjussa på bilder, la in dom i datan och sen på hårddisken men smart som jag är så tog jag sen bort bilderna från datan... liksom jaha? Bjussar någon annan gång då.

Vill ni veta en sak? Idag när jag satt här hemma så ringde det på dörren, jag smög mig tyst till dörren (gör alltid så utifall att personen ser läskig ut så jag inte vågar öppna, hah!) Ser sen att hon som står utanför inte ser så farlig ut (haha), öppnar och säger hej men får bara en lapp utav henne.

På lappen så stod det att hon var döv och att hon samlade in pengar för att kunna göra en öronoperation. Jag sa (ja jag pratade även om hon var döv) Jaha... (Alltså; okej sen då? Ni fattar?) Då tog hon ur fina små figurer i trä - tror det var sånna man skulle hänga på dörren eller något - ur sin väska. Jag ryckte på axlarna i fråga om hur mycket de kostade och hon vände på lappen jag läst på tidigare, de kostade 130-150kr.

Så jag gick in och kollade i min plånbok men insåg att ja.. jag har ju aldrig kontanter. Visade mitt kort och hon suckade och såg "ledsen" ut, som att det hade hänt 100 gånger förut. Så hon skakade hand och vinkade hejdå.

Jag hoppas i alla fall att hon var döv på riktigt, skulle bli lagom irriterad om man fick reda på att hon gick runt och ljög. Men ja, klart det finns sådana också. Men jag hoppas hon var det och jag hoppas att någon här i världen har kontanter hemma så hon får ihop några pengar!

Nu ska jag runda av, glo vidare på Halv åtta hos mig. Bye!

RSS 2.0