Bilder från juldagen

Ja, här kommer fyra små bilder från juldagen. Typ bara jag och Meja, haha!




Ser ni att hon håller själv! Hihi


26e december

Hoppas ni haft en trevlig jul allesammans, för det har jag :)

Pappa och bror kom och hämtade mig i fredags och då åkte vi hem till mor och far. Åt lite smörgåstårta och vanlig tårta som var kvar från dagen innan då mamma fyllde. Senare när mamma kom hem så kom även farbror och hans familj (sambo och en av mina kusiner). De skulle nämligen fira mamma.

Senare kom John och Ann-Sofie upp för att hämta en frys så då blev det så dom hämtade mig också. Bestämde mig nämligen för att sova nere hos dom, så så fick det bli :)

På julafton så vaknade jag ensam i huset eftersom att Ann-Sofie och John jobbade. Så jag dushade och fixade mig lite tills bror kom hem som kom rund halv ett och strax efter det kom även resten av familjen tillsammans med mormor. Sen kom Ann-Sofie vid tre och då satte vi oss för att äta.

Orkar inte riktigt skriva vad vi gjorde men ja, vad gör man inte på julafton liksom? haha. Var i alla fall riktigt trevligt!

Sov kvar där en natt till också, fast på söndagen skulle jag ju hem igen så runt halv två kom mor och far och hämtade mig så åkte vi över en snabbis till mormor för att byta julklappar med mammas bröder med familjer. Så jag fick gå runt och mysa med lilla Meja hela tiden, mys. Bäst var ju att hon började gnälla lite lagom tills vi skulle åka, spottade ut nappen så fort man stoppade in den och så, ni som har barn fattar, så jag stoppade in nappen - höll kvar den - tittade upp på Åse som kollade på kläderna hon fick från oss - tittar ner igen, då sover hon! Mysis, fast hon vaknade typ direkt igen som tur var :)

Sen åkte vi över till Sebbes föräldrar eftersom att han fortfarande var kvar där. Drack lite kaffe och öppnade lite julklappar och sen blev det hemfärd till våra ensama kissar. Men dom levde ;)

Igår var det även ett år sen som käre morfar gick bort ♥

Och idag firar jag och älsklingen 2 år och ett ½ halvår ;) (tre månader alltså, höhö)

Nåja. Kanske kommer bilder sen :) Tjohejdå!


*


Kanske så förstår ni vad det står på andra handen?
GOD JUL ALLESAMMANS!


Ett år sedan!

Vet ni vad som hände då? Minns ni vad som hände då?



Jo, jag och älskade Sebbe flyttade hit. Exakt ett år sedan. Min mor fyllde år. Det var massa snö. Det var -26°. Inte mycket som är sig likt idag alltså, bortsätt från att mamma fyller år även idag ;)

Hela 50 år! Grattis världens bästa mamma ♥

Nåja. Ovan har ni mig och bebiskissarna när vi hade bott här någon vecka. Så små!

Imorgon åker jag över till Norberg. Dags för att fira jul, i år blir det hemma hos min käre bror och hans sambo :)


Tisdag

Hej, jag glömde säga en sak om lördagen. Jag ock Sebbe hade även varit förlovade i 1,5 år då ;) Tiden bara rinner, höhö.

Snart är det julledighet! Sista dagen imorgon sen är man ledig till den 10e. Love it ♥

19e December

Hej och goddag!

Ska väl rabbla lite om vad som hänt sen sist (tisdag 13e).

På onsdagen (14e) så jobbade jag ju, hade mestadels möten hela dagen med tanke på att vi skulle ha julmys och möten hela dagen, hihi. Alltså var cheferna på jobbet + resten av de anställda - två då de var sjuka :( Men men, inte mycket att göra åt. I vilket fall så blev det till att käka på restaurant sen på kvällen med jobbet, trevlans!

På torsdagen var det också jobb och efter det så åkte vi direkt hem till Sebbes föräldrar för att jag skulle klippa mig. Blev även lite tårta eftersom att svärfar fyllde år. Mums!

I fredags då? Ja då hände väl inget speciellt egentligen, jobb som vanligt. Fast då jobbade jag själv men det gick ju bra det med. Efter jobbat så åkte jag och älsk till ÖB (ja hade ingen lust att lägga så mycket pengar, höhö) och köpte oss en gran, mys! Katterna älskar den också, den är tydligen god.. Fast dom har börjat tröttna på den nu :)

I lördags så åkte vi över till svärföräldrarna igen, fast först åkte vi till Thuns så jag kunde köpa en liten julklapp till min minikusin, hihi! Efter det så åkte vi i alla fall över det Sebbes moster för lite julmat, första för mig i år! Fick även träffa ett litet kusinbarn som är typ 1-2 veckor (tror jag) så liten så! :)

Sen så var det söndag. Då åkte vi över till bror och sambon för att kolla in deras hus nu när de renoverat en del, målat om och rivit vägg och så, blir skita bra! :) Fick även Sebbes andra julklapp som hittils har varit hos John, då det är han som fixat fram den åt mig, höhö. Men men, det var trevligt i alla fall!

Hann även åka förbi mor&far en snabbis, bara pappa och andra brodern hemma visserligen, men ändå, höhö.

Men ja, nu är det måndag. Har jobbat och köpt en liten julklapp till mormor + en present till mor som fyller 50 på torsdag! Vi köpte även en julskinka, MUMS!



Debut av mixern som sambon köpte till mig. Blåbärs/jordgubbs smootihe


Soffmys ♥


Julklapparna! Fast har kommit till några fler sen bilden togs.


Julgranen och Burken..


Tisdag

Ja idag är det tisdag. Dagen på jobbet har gått bra. Idag har jag dock inte setat med mina byten&returer som jag ska utan har hjälpt sandra att plocka och packa. Jelena är ju sjuk just nu så det är bara jag och S där på jobbet :)

Fast idag hade vi sällskap utav våra kära chefer. Vi fick se massa nytt av vårkollektionen, jiho! Alltid lika kul och jag hittade en favorit. Men men, än är det ju ett tag kvar tills dessa kommer ut så vill jag ha något får jag allt stå ut med att vänta, hihi!

Men nej ni. Ska förvarna er att det i alla fall, MEDVETET, inte kommer någon update imorgon. Ska jobba hela dagen, med massa roliga människor där - chefer + andra anställda som vi sällan träffar. Sen efter jobbet så blir det direkt till Uppsala för att äta lite god middag med jobbet :) Lite julavslut tillsammans.

Så nu ska jag runda av. Rulla vidare in på facet istället. Bye!


Förresten, så ni vet - jag ger upp utmaningen, orkar inte mer.. det slog mig också att jag har gjort det förr. Hah!

Jag ber om ursäkt!

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.
Jag oroar mig väl inte för någonting speciellt egentligen. Just nu känns allt rättså lugnt :)

Dag 10– En bild på ett ställe jag vart på.


Dag 11 – Mitt drömbröllop.
Åh, detta är väl lite svårt. Jag har en sambo som egentligen inte vill gifta sig, kanske ändrar han sig, men ändå blir det lite svårt att sätta tankarna på hur jag vill ha det då. Men det blir nog något lagom, släkt, närmaste vännen/vännerna och en fin klänning, höhö.

Dag 12 – En bild på mig själv för ett år sen.



Ja vad ska jag säga? Min blogg är död. I vilket fall, alla julklappar är klara, en kvar till Sebbe att slå in, men annars så.. om jag inte ska köpa något till lillkusinen då, men det får vi se :)

Men jag måste få lov att säga att det är skönt att ha de klart i alla fall, är ju trots allt exakt två veckor kvar idag. Ska bli mys med jul, julskinka och janson och allt annat gott!

Nåja. Idag har jag och älsk vart över till svärföräldrarna, umgåts lite och ätit mat. Men nu är vi hemma och Sebbe ligger framför Family Guy......... Blir nog att kolla Jumping the Broom sen, kanske. Är hyrfilm från Lovefilm så den finns ju hemma så länge jag vill ha den hemma ;)

Men nej. Nu ska jag kila. Baysvays.



Dag 8 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Här har jag inte ens någonting att komma med. Liksom vem tar kort på sig själv en helt vanlig dag i "vanliga" kläder? Inte jag i alla fall.

I vilket fall så kom det en big big leverans på jobbet idag, den hade kommit redan när jag kom imorse (jag är där 8) så så fort Jelena kom så började hon och jag att köra ner alla 16 pallar i källaren eftersom att det var våran Vårkollektion - den ska upp i början på nästa år, ska blir såååå spännande! ;)

Men men. Det är typ vad som hänt idag känns det som, så så mycket mer har jag inte att komma med idag. Nu blir det duschen, hejs!

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Tråkigt nog så är detta något jag aldrig lyckas komma på?

Idag när jag har jobbat så har min kära pojkvän varit hos Handkirurgen, han har nu även till och med opererat sin hand! Aj aj.. Men han är klar, han mår bra och han kommer hem någon gång idag tack vare far sin och bror sin sa han :)

Men nej. Vet inte vad jag ska ta och hitta på då. Någon som har filmtips förresten? Säg dom!

Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Lätt. Köpa ett hus, hihi!

Långt svar va?

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Åh.. detta var svårt.. (egentligen kanske inte, men svårt att skriva om ;)) Ja, vad vill jag ha? Nu är jag väl lite rolig här och säger att jag vill ha god mat. Det kan jag tyvärr inte få heller för vi har inget kul i frysen och vi kan inte handla, eller kan vi?


Sebbe var på julbord igår. Skulle ta en buss hem runt elva, han orkade inte gå ut efter så han skulle ta det lugnt. Sen ringer han. "Du jag kommer hem lite senare". Varför tror ni det? Bara gissa.

"Jag är på sjukhuset för ja har brutit handen, högerhanden" Liksom vad är oddsen för att det är SEBBE som råkar ut för detta? Inte direkt ovanligt...

Men men, idag kom han hem, tackvare snälla vännen Robin som skjutsade hit honom. Vi plastade nyss in hans arm för att han skulle duscha.. åh vad jag ser fram emot de närmaste veckorna (eller hur länge man nu har gips?)
Älskling, vill du gör det?
Älskling, vill du hämta det?
Älskling, jag kan inte göra si eller så, tänk på att jag har brutit handen
.

Åh underbart.. :)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Åh.. Detta är svårt men ändå inte.

Jag önskar att jag var miljonär. Jag drömmer om ett hus där jag och Sebbe ska bo tillsammans med glada katter och bebis. Jag önskar att jag var miljonär för att jag skulle kunna bygga ett eget hus, rejäl dröm ;) Sådan som aldrig slår in. Men ja, flytta till hus med Sebbe, katter och barn, det kommer slå in. Så småningom.

Annars har jag väl egentligen inga speciella mål. Bara att fortsätta lyckas i mitt liv som jag gjort det senaste året. För mig har de senaste åren (under tiden jag varit tillsammans med Sebbe) bara flytit på åt rätt håll. Kollar jag tillbaka är det inte mycket jag kan tänka på med en tår i ögat. Bortsätt från att min käre morfar lämnade oss kring förra julen - får se hur detta år blir!?

Jag blir bara glad för allt har bara gått uppåt det senaste året. Jag menar typ såhär:

INNAN FLYTT!
Jag tog studenten den 12e juni.
Den 17e förlovade jag mig med den bästa.
Jag gick med i Arbetförmedlingen den 30e
Och fick en Jobbcoach som jag började träffa den 2a augusti. (han var goodie och snällisch)
Firade ett år med Sebbe den 26e september.
Den 30e började jag få money från AF, glädje för mig ;)
Den 10e oktober så var jag på min första lägenhetsvisning. Självfallet med Sebbesöt.
Den 18e började jag en 3månades praktik (genom af)
(lite då och då nu så fick jag även jobba som tim.vik. på förskolor osv.)
12e november så var det dags för en ny lägenhetsvisning (den första stack iväg i priset så vi gav oss på hyres)
16e,22a,23e,25e & 26e var det ytterliggare visningar (dock var alla i Enköping så vissa var bara Sebbe på och vissa var ingen utav oss på) 
Den 29e så var en utav lägenheterna våran.
Så den 3e december åkte vi hit för att välja ut tapeter då den skulle tapetseras om.
Den 22a december flyttade vi hit. Även två missar.
Den 25e lämnade morfar ♥

EFTER FLYTT!
Den 27e december begav jag mig till AF här.
Den 3e januari började jag ringa förskolor.
(även här blev det nu jobb lite då och då)
Den 14e ringde AF och undrade om jag ville ha en praktik som kunde leda till jobb? Eh ja? Gick för att träffa L för att se vad det var för något.
Den 15e började min praktik som skulle vara i 3 månader.
Den 13e maj var pratiken slut.
Den 16e började jag jobba där, 60% (med ansvar för byten&returer!)
17e juni så hade jag haft en ring på fingret i ett år!
27e så flyttade jobbets lager till en större lokal (började bli kaos på andra stället)
Under augusti började jag jobba 80%.
Den 24e gjorde jag något som bara Elin och älsk vet om ;)
Den 26e september firade jag och älsk 2ÅR!

Okej ja nu kanske ni ser vad jag menar? Att allt bara ska fortsätta i samma rikting ;)


Jag i min kaoshörna på jobbet en helt vanlig dag. För någon dag sedan.
Bilden tog Jelena när jag satt i telefonen med Klarna ;)

Och tröjan FICK jag från jobbet ;) Annars kostar den 590kr, snälla chefer? Ohja!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Hm... Vad ska jag säga här. Sommaren är ju en klar favorit! Men jag måste ändå försvara att jag gillar vintern riktigt mycket också, den är mysig :)




Snart bär det av till Sandra på ljusparty. Var tänkt att Jelena också skulle med men hon ligger hemma i huvudvärk så jag får "våga" mig till läskiga Sandra själv ;) Hon kanske inte är lika farlig utanför jobbet, höhö! Nåja, får se om jag kommer hem med något roligt eller inte. Nu ska jag i alla fall kila. Bye!

RSS 2.0