Dag 1

Tjenamors. Nu är dag ett i Karlstad slut. Blev lite blandade resultat men att bilen är hel tills imorgon är ju en vinst i sig, helt klart! Resultatet vart i alla fall: Första heatet - Tog starten riktigt bra och ledde typ ända tills han åkte alternativet, han kom alltså två i mål men vad gör det när den som vann hade missat alternativet och fick 30 sekunders tillägg på sin tid? Bara bra för Sebbe för då vann han det heatet! Andra heatet - Kom fyra i mål men låg fortfarande bra till med tiderna. Sista heatet - Sist i mål pga lite stoppsladd tror jag, så tiden blev tyvärr inte den bästa. Blev alltså ingen final idag, men bilen är hel så ännu bättre lycka imorgon till min fina :) Förjävla rörigt när det är mobilskrivet, men jaja ni ser säkert ändå ;)

Pics


Burken tvättar sig, snyggaste stilen!


Nya sängkläder.
Köpte ett set (ett påslakan + ett örngott) på IKEA, kan ni gissa priset? 29kr!
Köpte två mörkblå örngott till också :) 35kr för ett tvåpack.


Lampa 99kr
Missarna hade nämligen ner min förra i golvet (rosa) så blev att köpa en ny då :)


Nya gardiner.
Syns inte så jäklans bra men skit samma. Tyckte det blev mycket bättre med de här än med de
förra.

Köpte ju även två par till gardiner - dom hänger i sovrummet, men fick ingen bra bild på dom.


Maya har en mysig säng med sänghimmel och allt :)


Så, nog med bilder. Dags för lite food.


Jippi!

Tjenamors i solen! För ni har väl också sol? ;)

Som jag skrev i måndags så hade jag en plan på att åka till Västerås, dock blev det inte så. Sebbe kom inte hem förrän runt 7-8 på kvällen! Men det gjorde inte så mycket, bestämde oss för att åka dit på tisdagen istället. Så nu serni ska jag berätta om gårdagen;

Börjar med att vakna runt tio, äter lite frukost och gör oss klara för att åka till Västerås. Åker iväg och efter ett tag märker vi att bilen inte växlar till mer än 3:an (det är en automat). Sebbe börjar ringa lite folk för att höra vad som kan vara fel.

Väl i Västerås börjar vi med att gå in på Mediamarkt, känna och klämma på mobilerna är typ ett måste innan man köper något! Hittar en som känns bra efter mycket tänkande, ca 3400kr - den var slut. Åker vidare till Elgiganten och ja, den koster ca 400 kr mer och är även den slut. Tar sen en paus i mobilletande och åker till IKEA istället, åkte sen till nästa Elgiganten, där kostar den ca 100kr mer(alltså ca 500kr mer) och är även där - SLUT! Jävla populär mobil..

Sen blev det annat i tankarna. Bilen var ju liksom inte normal. Blev därför att åka ända till Hedemora för att köpa en ny växellåda till bilen. Sen vidare mot Sebbes föräldrar för att byta den. På väg dit så ringde jag till Mediamarkt i Uppsala för att kolla om dom hade mobilen inne - det hade dom! Så väl i Uppsala svängde vi in dit för att jag skulle kunna köpa min käre mobil, men vi vände lika snabbt när vi såg vad den kostade - nästan 5000! Varför så stor prisskillnad från Västerås när det är samma butikskedja?

Bestämde istället för att testa Elgiganten i Uppsala innan vi skulle bege oss till svärföräldrarna, sista chansen nu eftersom att tiden rann iväg. Kan man ha mer tur än att det fanns EN telefon kvar? Med andra ord har jag nu en ny telefon, I like!

Idag så är vi hemma hos Sebbes föräldrar igen, växellådsbytet blev inte klart igår så får hoppas det blir något bra av det hela idag! :)

Förresten, på IKEA så köptes väl inget speciellt men i alla fall; Gardiner (tre par), sängkläder, en lampa, grytunderlägg och hm... vet inte om det var något mer? Haha! Kommer bilder på det någon annan dag tror jag :) Men nu, min mobil!



HTC Incredible S
Jag valde den röda istället för den svarta.


Home!

Goddag!

Nu är vi äntligen hemma igen!

Har haft en bra vecka i Motala men som man säger så "borta bra men hemma bäst". Började i alla fall med att hämta hem våra missar igår och sen blev det soffan restern av kvällen - skönt!

Nåja, har inte så mycket att säga om veckan om jag ska vara härlig. Har inte hänt något speciellt, kollat på folkrace, spelat minigolf (äventyrsgolf), varit på sjövik, lyssnat på åska och regn, umgåts, handlat 100 gånger och ja, lite sånt.

Idag är älsk hemma hos sina föräldrar, fixar det sista med rc bilen inför helgen och när han kommer hem ska vi nog åka över till Västerås - jag ska nämligen kika efter en ny mobil hade jag tänkt. Är ganska sugen på en sån som min ena bror har, men ska kolla lite i alla fall, får se vad det slutar med :)

Men nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Bye!

Lördag

Jag tror det blir så att vi beger oss hem till svärföräldrarna idag. Sebbe har nämligen lite grejer att göra på rallycrossbilen innan vi åker bort så då känns det bättre att åka dit ikväll än att åka iväg tidigt imorgonbitti, smart va? ;)

Så idag blir det med andra ord att packa ner allt, ta ut alla sopor (inte så kul att ha dom ligga och mögla i en vecka liksom...) duscha, sen ja.. ta med oss kissarna och fara till Tuna.

Så nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen så jag kan packa klart alla grejer :) Skriver kanske någon annan gång, vet inte riktigt hur jag ska kunna uppdatera från Motala för datan blir troligtvis kvar hemma? Hm, får se. Hejdå.


Förövrigt så tycker jag att min kära pojkvän är duktig på jobbet ;)


It's been awhile

Oh, idag är det redan fredag! Vilket betyder att snart kommer mor och far hem från deras norrlands-semester och jag och älsk sticker iväg på våran semester med lite vänner - fast våran blir ju till Motala inte till norrland. I vilket fall så åker vi troligtvis iväg på söndag, det beror lite på när mina föräldrar kommer hem :)

Men eftersom att det börjar närma sig så tänkte jag faktiskt bege mig till sovrummet och börja packa lite. Lite kläder och annat som inte kommer att användas innan vi åker. Får se vad jag kommer på. Anledningen till att jag redan tänker göra det är för att jag inte vill vara ute i sista sekund = samma dag, då glömmer jag säkert något som jag gärna vill ha.

Nåja, över till något annat. Som jag skrev sist så hade jag ju klickat hem lite kläder från GinaTricot i måndags, igår kom dom. Tur var väl att jag var hemma för jag hörde att det knölades i påstlådan men han fick inte riktigt in paketet så jag öppnade dörren och tog emot det på det viset istället. Annars hade jag väl troligtvis fått ett sms imorse om att det låg på Coop om inte det hade dröjt ända til måndag då!

I vilket fall så tänkte jag visa nu vad jag beställde. Men har inte tagit kort på kläderna så lånade från gt's hemsida istället;


49kr (rea)                            129kr                                   79kr   

Som ni ser så blev det mest vanliga "tråkiga" linnen men jag känner att jag behöver baskläder då mina linnen här hemma börjar bli lite för utnötta, haha. Mitt svarta (sånt till vänster) t.ex. det har jag kastat för att det var mer hål i det än vad det var helt. Ska köpa ett nytt svart sen också men blev lite för dyrt med allt på en gång (dom kostar ju 99kr i vanliga fall) så får ta det en annan gång.

Skulle gärna ha ett i varje fall ;) Rolig jag är va?

Nåja, över till packningen. Har ett tag på mig, Sebbe är hemma hos sina päron och meckar med rallycrossbilen idag så :)


New in

Goddag goddag!

Vad har jag gjort sen sist? Hm, inte mycket.

Måndag; Städa lite. Ni vet, damsuga, torka golv, damma och damsuga lite extra (t.ex "bokhyllan" som vi har.. mmmm den är svart!) och sen vet jag inte, jo en cheesecake gjorde jag också, men massa hallon. Mumma! Fast den är slut nu :(

Innan dagen var slut, ja typ halv tolv på kvällen så kom jag på ideén att beställa kläder. Eller rättare sagt så kollade jag efter något jag behöver - ett tublinne eller en tubtopp eller vad man nu kallar det. Kollade på GinaTricot och på H&M men hittade inget. Slutade med att jag beställde tre linnen från Gina istället. Tre olika dock. Imorse hade jag fått mail om att de var skickade. Får se när det kommer, skulle ta 2-3 dagar. Antagligen så har vi åkt hemifrån på måndag så jag hoppas innerligt att jag får dom på fredag! Vill ju gärna ha dom med mig liksom + att jag inte vet hur länge de ligger kvar på posten om de inte kommer hem hit (troligtvis inte).

Tisdag; Ja igår kan jag inte säga att jag gjorde något speciellt alls. Hade tvätttid så ja, jag tvättade. Vilket behövdes. Fick knappt plats med grejerna i maskinen. Eller ja, inte den ljusa tvätten i alla fall. Var även tvungen att tvätta hallmattan eftersom att någon dum kisse hade pissat på den sist vi kom hem, liksom hallå - ska inte dom vara rumsrena vid det här laget? Haha. Tydligen inte för det stank kattpiss ut tvättkorgen när jag tömde den också.. snacka om att jag tröttnar på våra katter ibland....  Gissar dock på att det är Burken.

Idag då? Ja idag så har jag inte heller gjort såå mycket. Kollat lite på tv, diskat, damsugit efter att någon hade ner en lampa i golvet - ja det var ju självklart glas också, duschat och tillslut begav jag mig ut på stan i hopp om att hitta ett tublinne. Började med JC, men där fanns det inget kul. Sen vidare till H&M där jag trot eller ej hittade ett! Så jag köpte med mig ett sånt + två par trosor. Ångrar lite att jag inte köpte ett till linne nu men det fanns bara en färg i min storlek så kanske inte sååå kul? Haha.

Efter H&M gick jag vidare till Åhlens. Där köpte jag tre nagellack, lite somriga sådär och sen även en plånbok! Kan ju säga att det var på tiden, haha. Börjar bli drygt med plåtetui eftersom att det inte ens går att ha pengar i den utan bara kort, började till och med bli för trångt för kort nu.

Så nu tänkte jag bjuda på lite bilder.

Kan ju först visa vad Maya gör när sambon är i duschen...


Jo, myser med hans kalsonger!

 
Mintgrön - nr 116, 50kr
Neonrosa - nr 034, 25kr 
Babyblå - nr 246, 25kr


Den blå på.


Plånbok, 129kr


Linne - ljusljusrosa/hudfärgat/beige? hahah, 49.50kr
Trosa, 59.50kr
Trosa, 59.50kr


Power Meet

Tjenamors!

Har inte skrivit på ett tag nu. Sist jag skrev så skrev jag ett halv inlägg om saker som inte ens blev av, skulle ut och åka men det blev inte så. Istället åkte Sebbe själv med lillebror som sällskap medans jag satt hemma, kollade på tv och film med lite popcorn. När dom kom hem kollade vi klart på filmen och sen la vi oss för att sova direkt. Ja Sebbes lillebror sov här och dom var hemma vid tio på kvällen.

Dagen efter hade vi klockan på strax efter sex. Gick upp och ser att tv:n i rummet är på.. J hade varit vaken sen kl 4 och kanske sovit max en timme på hela natten! Stackas pojk.. men allt var våra katters fel. Först kraffsade dom på dörren (så gör dom alltid när dom vill komma in i sovrummet men nu gick dom tydligen till vardagsrumsdörren istället. Han släppte in dom och stax efter det hade Buken varit dum och bajsat på golvet i badrummet så då hade det med andra ord börjat lukta illa och ja, så höll det på så han hade inte sovit mycket..

Vi begav oss mot Uppsala, Sebbe skulle lämna in en grej till Ralycrossbilen och efter det åkte vi hem till svärföräldrarna. J gick och la sig direkt och sov igen lite timmar. Jag och Sebbe däremot gick ut och städade hans bil, den var inte städdad sen han köpte den! Sjuuuukt länge! Så nu är den ren och fin.  Sen så fick vi grillat och smultrontårta, mumma. Dock råkade vi bli sovandes kvar där för Sebbe blev sugen på öl.

Nåja. Upp tidigt på lördagmorgon igen för att åka hemåt. Jag hoppade in i duschen direkt och sen började jag fixa mig för att vi skulle över till Västerås. Sebbes föräldrar + lillebror kom sen med en av deras "raggarbilar" och plockade upp oss. Åkte först till marknaden som dom har där och efter några timmar där hoppade vi in i bilen med Sebbes storebror och två till. Då begav vi oss till Burger King för lite käk (första gången jag åt på BK) och sen vidare in mot centrum! Stannade till en sväng för att kolla in bilarna men sen åkte vi in liten bit igen innan vi sen stannade till vid bror min och hans vänner. Satte oss där en stund innan vi fick lov att åka vidare.

Nåja. Kvällen fortsatte och vi var hemma lite efter ett på natten. Sova gottt!

Idag då? Bränd som en kräfta, set ut som en rejäl tönt. Det svider och jag hade en klänning som gjorde världens fulaste bränna - inte direkt så man kan ta av sig en klänning så lätt... Även om många tjejer gick runt i bh, men nja.. bh och trosor kanske är lite väl? Haha.

Men men. Nu är det söndag. Sebbe ska jobba lite nu i vecka också och jag vet inte än vad jag ska göra. Men skit samma, nu har jag skrivit av mig massa om helgen. Tänker istället hoppa över till tv:n, se om det är något kul. Sen blir det sova, sjukt trött idag!

Ut

Idag blir det ut och åka lite bil. Sambon är väl hemma vilken minut som helst sen bär det av mot Järbo ganska så på en gång skulle jag tro. Lite grejer till rallycrossbilen som ska fixas med andra ord.

Ska faktiskt bli skönt att få komma ut lite. Har mest setat hemma hela veckan. Data, tv, data, tv, kanske någon dusch, mysa med katterna och så data igen. Haha typ. Igår tog jag dock en promenad, fint väder och jag kände att jag var tvungen att göra något. Satte på mig mina nya skor och kom hem med skavsår.

Ja jag vet, det är inte smart att ta på sig nya skor när man ska ut och GÅ... dumt av mig, men det var ju mitt eget fel också så. Nu får jag i alla fall hålla mig till mina flipflops ett tag, klarar nog inte riktigt av vanliga skor mot min ena häl, ajaj..

Och idag gjorde jag också något vettigare. Jag fixade ett sparkonto. Ja, det var väl kanske på tiden. Men varför skulle jag haft ett tidigare när jag ändå inte haft pengar att spara utav? Haha! Men nu är det fixat så nu kanske man kan börja spara någon slant i månaden, hoppas vi på ;)

Men nåja. Nu ska jag runda av och se om Sebbe kommer hem snart eller ej :)


Så här har jag suttit x antal gånger denna vecka..


Svar på en fråga :)

katarina om :
hej :) så söta kissar, njuter av att ligga och rulla sig på balkogen :P hehe :) jag undrar vad programet heter som du rediekerar(stavingen e kass ) jag hade det på min dator förut men så blev jag av med den datorn, och nu har jag en egen bärbar dator och funderar på göra en blogg och då vill jag gärna ha en header :)
kram katarina


Svar: Jag redigerar ju inte direkt mycket, men när jag väl gör det så använder jag mig utav Picasa. Funkar bra till så små/enkla saker som jag gör plus att det är enkelt! :)

När jag gör en header får jag dock använda mig utav både Picasa och Paint, haha cool jag är liksom. Jag är ingen Photoshop människa så då får man lösa det på sitt egna lilla vis :) Hoppas du lyckas fixa en blogg nu!

Våra älskade små missar älskar balkongen. Är man i vardagsrummet och ksss-ksss:ar på dom så brukar dom oftast komma springandes, drar man lite i handtaget på balkongdörren då kommer dom alltid rusandes. Med andra ord så har dom lärt sig att det ljudet betyder att dörren öppnas, finurligt.

Varför kommer dom springandes för då? Jo, för att dom självfallet vill lägga sig och njuta på betonggolvet där ute. Rulla runt lite och bara ligga och mysa. Våra mysgummor ♥


Lista

1. Gillar du någon person just nu? - Jag älskar någon just nu!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - S på jobbet, annars Sebbe hemma :)
3. Hur lång är du? - 162 tror jag
4. Vilken är den senaste filmen du sett? - Disturbia

5. Vem ringde du senast? - Linneah, frågade om de hade donken i Sala men dom var ju sämst så det hade dom inte....
6. Vem ringde dig senast? - E på jobbet
7. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - Grattis på födelsedagen :) - Marcus
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Sms :p
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Förlovade sambos ;)
10. När såg du senast din mamma? - Lördagskväll
11. Vilken ögonfärg har du? - Brun-grön typ :)

12. När vaknade du idag? - Strax efter tio tror jag det var, skönt att få sova uuut!
13. Vilken är din favoritjulsång? - Haha kommer inte på någon nu :p
14. Vilken är din favorit plats? - Vet inte det jag, sängen :D
15. Vilken plats föredrar du minst? - Vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - I ett hus med en liten familj :)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? - Minns jag inte, om det nu var något ;)
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? - Sebbe, haha
19. Hur stor är din säng? - VÅR säng är 180 <3
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Bärbar



21. Sover du med eller utan kläder på dig? - Trosor :p
22. Hur många kuddar har du i sängen? - Fyra stycken :)
23. Hur många landskap har du bott i? - Jag vet ju knappt vad landskap är, pinsamt nog.. hahah! 2 tror jag det blir nu i alla fall.
24. Vilka städer har du bott i? - Om nu Norberg räknas som stad så två, annars en och en halv då, haha! Norberg och Enköping.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - Är nog en strumpmänniska. Men jag tänker på mina fötter så försöker vara rätt mycket barfota också :)

27. Vilken är din favoritglass? - Det vet jag inte
28. Vilken är din favoritefterrätt? - Vet jag inte heller, haha
29. Tycker du om kinamat? - Jodå
30. Tycker du om kaffe? - Nja, duger ;)
31. Vad dricker du till frukost? - Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? - Rör mig hela tiden, men är nog mest mage :)
33. Kan du spela poker? - Ja, men jag minns inte nu hur man gör
34. Tycker du om att mysa/kela? - Jaaa <3
35. Är du beroendemänniska? - Inte riktigt skulle jag säga
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - Hm.. tror inte det?
37. Vill du ha barn? - Ja, såklart. En pojke och en flicka :p
38. Kan du några andra språk än svenska? - Lite engelska då kanske, haha
39. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? - Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? - Helst? Roliga saker
42. Äger du dyrbara smycken? - Ja, speciellt ringen på fingret <3 Men finns mer, så som halsband från farmor som inte längre lever och sådana saker :)

43. Vilket är ditt favorit program på tv? - Har nog inget speciellt
44. Vem är den roligaste männsikan du känner? - Hm, bra fråga :p
46. Sover du med gosedjur? - Ibland sover våra kissar med oss, dom är gosiga djur

47. Vad har du för ringsignal? - Från och med du - Oskar Linnros
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten - Jodå det finns lite hemma hos mor och far
49. Flirtar du mycket? - Nej
50. Kan du byta olja på bilen? - Min pojkvän kan :D
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? - Nej
52. Senaste bok du läste? - En dag. Läser den just nu, eller inte nu nu men jag har inte läst ut den liksom..
53. Läser du dagstidningen? - Läser Brott&Straff i en tidning vi får, haha
54. Prenumererar du på någon veckotidning? - Nej
55. Dansar du i bilen? - Haha va?
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? - Rix FM tror jag, annars var det Sebbe som hade P3 på
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - Arbetstider
58. När var du i kyrkan senast? - Januari, på morfars begravning - eller kapell kanske det kallas dom där lite mindre grejorna.
59. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - Hm, Marit tror jag? Inte den ena Marit, men den andra
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? - 4 nätter blir det väl då tror jag. Fjällen med några från 3BF :) (är inte säker på om det är fyra, sov stuga någon natt)

61. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? - Min pojk sa jag älskar dig när han gick hemifrån imorse. Men nej, det gör vi varje dag så det var nog här om dagen när han kom hem med lite blommor till mig :)
62. Från vem fick du senast sms och va stog det? - Sebbe, "Gör du då:p"


Så, dags för lunch! :)

Semester

Nu äntligen har jag semester! Vet dock inte vad som kommer hända hela Juli månad ännu.

Något som i alla fall är planerat är;
♦ Åka till Motala v.29
♦ Rallycross i Karlstad 30:e-31:a (bara grabbarna får klart bilarna, annars jävlar! haha)
♦ Träffa Elin någon gång, dock inte bestämt NÄR

Känns som att det inte blir mycket mer än så med tanke på att vi inte hinner mycket mer. Får se om Elin kanske kan komma i helgen eller om hon får komma nästa vecka då det är Powermeet i helgen, vet inte om vi ska dit eller ej - återstår att se!

Sen får vi se om vi kommer bo i mammas och pappas hus veckan innan motala för att vara där när dom kommer hem med husvagnen och så, beror lite på. I sådana fall blir det mamma och pappa som åker med våra små bebisar till svärföräldrarna där dom ska bo när vi är borta.

Nåja. Innan allt detta så lär ju Sebbe få semester och det får han på torsdag! Så innan det blir det inte mycket speciellt att göra. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med på dagarna; Städa? Baka? Läsa? Film? Haha ja, det finns ju säkert något - är ju inte så många dagar till torsdag direkt, haha!

Men nej. Nu ska jag runda av här, har ju ändå inget speciellt att skriva om. Men innan det ska jag bjuda på lite blandade bilder från senaste tiden :)



Så här såg jag ut när vi skulle ut och äta med jobbet, haha..
Kanske lite väl "uppklädd" med tanke på att vi jobbade också, hm.


Här är tårtan som jag skrev om för ett tag sen.
Jordgubbar och maränger - mmums!


Och sist men inte minst dom fina somriga blommorna som älsk kom hem med för några dagar sen ♥
Och ja nu tog ju jag bilden idag så nu är dom påväg att vissna lite :( haha.


Maya

Idag när min käre sambo kom hem (han har varit hos sina föräldrar eftersom att jag jobbat) så var han en gullesnutt, han hade först och främst med sig chips - dom såg jag redan när han kom gåendes från bilen - och sen hade han även en liten bukett men fina sommriga blommor till mig! Sånt gillar jag :)

I vilket fall som helst, ställde blommorna på köksbordet, man vill ju ha dom där dom syns. Efter ett tag hoppade Maya upp, sniffade som Ferdinand - Jag lät henne sniffa, hon var ju så söt. Men jag höll koll på henne för jag vet hur blommorna kan må annars, efter en liten stund av sniffande så tog hon ett naffs! FY! Självklart var jag snabb och putta ner henne så hon hann aldrig ha sönder blomman, men ändå..

Ställde då upp blommorna på en hylla i vardagsrummet (en såndär lackhylla som sitter på väggen med två pinnar, från ikea) efter ett tag upptäcker Maya det så hon hoppar upp på högtalaren och sträcker sig och nästan hänger sig i hyllan, men SHI fick hon, hon kom inte upp!

På tal om Maya och äta så tror jag hon är lite fet, ibland kan man hitta henne liggandes på köksgolvet - ätandes! Men men, knubbig är söt ♥


Åh så tragiskt...

Nu hade jag semester för en sekund, tills jag upptäckte att jag glömde bort lite saker i all hast idag på jobbet.

Med andra ord måste jag bort till jobbet en sväng på måndag också, men blir nog bara lite snabbt för jag måste till AF då också, men sen, sen är det SEMESTER! :D

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, tänkte bara visa att jag lever. Nu måste jag nämligen ringa min man och se om han lever.

RSS 2.0