Slut!

Nu vill jag bara börja med att säga att; Jag är heeelt slut!

Gårdagen bestod av flytt (som jag nämnt tidigare) flytt och flytt. Började kl 8 med att plocka lite på gamla lagret, plockade och plockade tills S stack till stationen och hämtade P som skulle hjälpa oss med flytten. När dom kom tillbaka började vi med att lasta in kartonger i lastbilen, smockfullt vart det! Men vi fick i alla fall plats med alla kartonger i lastbilen, som tur var.

När vi väl hade packat den så stack vi bort och beställde lite käk, hoppade in i lastbilen och begav oss till nya lagret. Där började vi med att äta. Sen skulle vi ner till lokalen och börja lassa in men oj.... där var det ju inte klart! Det låg lister på golvet, det stod skivor mot väggarna och sladdar hängde lite här och var, hm? Som tur var hade vi snälla människor där borta som hjälpte oss och plocka undan allt och även sopa och skura golvet som var fullt av slipdam. Medans dom städade så åkte vi tillbaka till gamla lagret (med full lastbil) för att fixa med lite sånt som vi kunde.

Men efter en timme var det dags att åka tillbaka så då gjorde vi det, skjutsade in alla kartonger och sen när det var klart begav vi oss tillbaka till gamla lagret igen. Väl där hade vi hyllor, en bänk med lådor och plastbackar med kläder i, som vi skulle ha med oss - det var liksom ett prio att få med dessa igår eftersom att det var då vi hade lastbil. Så det var bara börja bära. Men eftersom att vi hela tiden var tvungen att ha någon som stod vid lastbilen så försvann en massa tid! Tillslut var S's lillebror snäll och kom och var lastbilsvakt! Mot slutet hjälpte han även till att bära lite grejor.

Vi det här laget så kan jag ju säga att vi alla tre var rejält slut, trötta i både huvud och kropp. Klockan var ju liksom runt åtta när vi började närma oss klara med att packa in i lastbilen. (det var egentligen tänkt att lastbilen skulle lämnas tillbaka då!) Kanske skulle vi vara klara runt halv nio? När vi kommer fram och öppnar "hissen" bak på lasbilen så upptäcker vi något som man egentligen bara ville dö utav - allt hade vickat! Liksom vad fan är det här? Ska vi aldrig få komma hem?! Tur var väl att bänken med lådorna stod längst bak i lastbilen annars hade alla hyllor och backar flugit ut över oss så fort vi öppnade.. not good!

Men men, vi fick göra så gott vi kunde, men helt själva kände vi att det inte riktigt funkade.. Den här gånger ringde S sin pojkvän som var snäll och självklart kom och hjälpte till så efter mycket om och men så lyckades vi stå där med en helt tom lasbil och utan allvarligt skadade människor, haha.

Kl nio, då skrev Sebbe till mig och funderade vart jag var? Jag skulle ju sluta runt åtta? När jag kom hem så sov han. Jag fick stoppa i mig en tårtbit innan jag begav mig in i duschen (egentligen orkade jag inte men det behövdes...) och äntligen fick slänga mig i sängen! Ååååh! Där låg jag, men kunde jag sova? Nej. Jag kände ontet i fötterna, i ryggen, i händerna, ja jag hade ont överallt! Men efter någon timme somnade jag. Och nej, jag sov inte så bra på hela natten trots allt.

Sen? Upp kl 7 igen!

Med andra ord är jag ännu inte utvilad. Jag har ont i fötterna, jag har ont i fingrarna, jag har ont i benen, träningsvärk här och var.. åh, inatt hoppas jag på att kunna sova.

Imorgon är det inventering som gäller, dags att trötta ut hjärnan rejält också.

Hoppas ni överlevde mitt långa intessanta inlägg, jag var bara tvungen!


what are words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close




21 månader.

Goddagens!

Först vill jag börja med att säga grattis till mig och min underbara sambo, idag är det 1år och 9 månader sen som vi blev vi. Jag älskar min Sebastian, mest! ♥



Sen vill jag säga att jag saknar min bästavän! Min underbara Elin. Men vi ska nog ses snart, hihi. Hon är bäst i världen och jag kommer alltid att finns där för henne, precis som hon alltid finns för mig. Jag älskar dig bästavän! ♥



Kommer ni ihåg att rösta? Snart är det kört ändåså....

Svar, igen..

amanda om Svar::
haha , ja det är jag amanda din vän ;)
men nu hänger jag inte med, är det jobbet som ska flytta eller är det du och sebbe? haha.

När har du ledigt i sommar? om du har ngn ledghet vill säga :)


Svar; Haha, bra, kan vara bra att veta ;)
Haha nej det är klart, inte så lätt att veta kanske när jag skrev jag och S, men det är jobbet som flyttar :) Försöker skriva Sebbe om jag skriver om honom, så nu vet du, hihi.

Jag har ledigt hela juli :) Fast åker bort i alla fall en vecka, 29 :) Du då?

Svar:

Här kommer ett litet svar till Amanda eftersom att hon tagit bort sin blogg, dum! (om det nu är min vän amanda och ingen annan, haha!)

amanda om Helg:
vad vare för fel på trappan? :P
vart ska n flytta då? :)

Svar: Enkelt, felet var att trappan fanns liksom, haha. När man får leverans på typ 400 kartonger så vill man inte bära alla upp för trappan, speciellt inte när vissa är så otympliga (stora och megatunga) att man knappt orkar bära dom en meter ;) Vi ska flytta till en lokal som ligger lite längre ut mot motorvägen :) Svårt att förklara..

Midsommar igår blev hemma hos Jessica och Niklas i deras hus. Myste med deras ena misse lite snabbt också, super söt, ville typ stjäla den! Bortsett från mys med katt blev det brännboll, grill och några grabbar stod och sköt iväg golfbollar ;) haha.

Blev kvar där ett tag innan vi tillslut cyklade hemåt och stannade till och kollade vad Robin och Maddis gjorde. Men efter ett tag blev det kallt så vi cyklade hem, runt tjugo i två eller något var vi hemma tror jag. Trevlans :)

NI GLÖMMER VÄL INTE!? RÖSTA!

Helg

Ni glömmer väl inte att rösta?

Nu har det råkat blivit så jag jobbat till kl. 17 två dagar i rad! Ska annars sluta kl 16 (15.30 idag). Anledning? Jo, för att det varit lite att göra, haha, smart..

Men då ska vi ju inte ens tala om nästa vecka.. ojojoj! Då är det ju nämligen dags för flytt, joho säger jag och S i alla fall eftersom att vi bara kommer älska att SLIPPA den där jävliga trappan, usch! I vilket fall som helst, kommer bli en del övertid då för då kommer vi ha sjuuukt mycket att göra, men det ska bli så skönt alltig. Inte riktigt allt, men det mesta :)

Nåja. Håller på och bränner ut filmer nu. Kollade nämligen på Death race 1 här om dagen eller när du nu va så nu ska vi se på 2an :) Hejsan svejsan!

Oj..

Jag bara råkade klicka hem lite nytt till min söta sambo igår. Och jag bara råkade köpa ett par nya kalsonger till honom idag. (Med andra ord har han snart två par nya kalsoner och en ny t-shirt).

En fråga bara, varför har jag inte köpt något åt mig själv?






Glöm inte att rösta på min vackra;) klänning! HÄR!

nelly.com - tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jordgubbar är gott. Cheesecake är gott.

Är det någon som har smakat Marabous Strawberry Cheesecake? Jag köpte den idag men ska vänta med att smaka till älsk kommer hem från jobbet ;) Generös va?


Skit!

Vet ni vad jag avskyr? I alla fall just nu.

Ni vet när man står i kassan och ska betala, med kort, sen helt plötsligt så står det medges ej. Man vet att det finns pengar, men ändå funkar det inte, liksom halååååå? Pinsamt..

Ja, det hände idag. Stod där i kassan på Willys efter storhandlingen. Medges ej. Okej? Ingen panik, provar en gång till. Medges ej. Men okej, ändå inte så mycket panik, Sebbe är ju med - han får prova. Medges ej. Vaffan! Han fick ju typ runt 20.000 eller något för någon dag sen! Vet ni hur det slutade?

"Det kanske är för stort belopp, ska ni dela på det?" Man gör väl vad som behövs, Sebbe betalade hälften och jag hälften. Skitgrejer säger jag bara!


SM

Har precis fått i mig lite mat som älsk fixade så fort vi kom hem. Vi har nämligen varit i Strängnäs idag eftersom att det var Rallcross SM där. Sebbe ville mest dit för att se Tiger och hans vrålbil men jag följde med och höll mig lite updaterad om hur det går för kusin, han kör ju faktiskt SM också den här säsongen, alltså inte bara Svealandscupen som bror och Sebbe kör.

• Efter första heatet hade han i alla fall bästa tid - Han kom även etta.
• Andra heatet vet jag dock inte någon tidsplacering men han kom trea i heatet.
• Tredje heatet så ledde han stort enda tills han bara vek av och ställde sig breve banan, ja något var fel. Alltså kom han då sist i det heatet. Men han var redan klar för final som tur var.
• I B-finalen hamnade han på en tredje plats, grattis till honom :) Riktigt snyggt kört av honom hela dagen tyckte jag!



Bild på kusin från Bollnäs för några veckor sedan. Bild tagen av bror John.

Nåja, solen har legat på lite halvt hela dagen, jag som trodde det skulle vara kallt så jag drog på mig vinterjacka.. kul.. Känns ju i ansiktet nu att solen har vart vid liv!

Igår så firade vi även ett helt års förlovning! Vart fan tar all tid vägen? Åren bara flyger.. Men jag är glad ändå :) ♥

Ikväll blir det nog filmmys med nya filmen! För nej, det blev aldrig av i torsdags.

Slott!

Tjohej Tjohej!

Som jag skrev igår skulle det bli lunch med jobbet. Skrev också att dom hade bett oss ta på oss lite finare klädsel, varför? Joo för att vi tydligen skulle bli bjudna på lunch på Haga Slott! Opsi, sicken torsdagslyx!

God mat, skratt och en del fina ord av våra "chefer" eller vad man nu ska kalla dom ;) Känns kul att jag lyckats komma in på ett företag som bara blir större och större, ska bli skitakul att få vara hos dom ett tag nu, får väl se hur länge det varar ;D

För någon dag sen så tänkte jag tanken att jag skulle köpa en bok eller något då alla mina nyaste är utlästa, men då bestämde jag mig för att; Nej, nu ska jag läsa ut ALLA de böcker jag har sen tidigare - ungdomsböcker som kommit i från sådana "Tjej-bokklubbar" som jag var med i för x antal år sedan, kanske är dom löjliga, men jag bestämde i alla fall att jag ska ge alla ett försök INNAN jag köper någon ny. Vad hände då? Jo, kära A & L hade varit gulliga och köpt en varsin bok till oss som vi fick idag! Så se, nu fick jag en bok trots allt ;) Och nej, jag kommer inte spara den till sist utan den kommer jag läsa ut innan jag börjar med någon annan gammal skrutt..

Men nej, nu ska jag minsan väcka gubben min som råkade somna på sängen efter maten. Han sa att jag skulle säga till när jag diskat klar, det är nämligen så att vi ska vandra bort till ICA och köpa lite gottis. Ska kolla på filmen jag nämnde igår, ikväll :) Hoppas hoppas hoppas(!) att den är bra :)

Hejsvejs.

Oj..

Goddagens!

Jag har typ blivit sämst på att uppdatera, för jag kan inte riktigt kalla gårdagens inlägg så intressant? Mest fina bilder.

FÖRST vill jag säga bigbigbig grattis till finaste Nathalie som i förrgår fick en lite tös! Ja, mer än så vet jag egentligen inte eftersom att hon är kvar på BB. Skit samma, GRATTIS! ♥

I vilket fall som helst. Gårdagen på jobbet bestod mestadels av att vara ute vid blivande lagret (dock inte i just våran lokal) eftersom att vi fick leverans. Ja det var runt 420 kartonger. Skulle varit 12 pallar tror jag, men eftersom att dom som skickar leveransen typ är sämst på att packa allt så packar dom hellre på höjden än att skicka några fler pallar. Vet ni vad det resulterar i? Jo, att allt vickar! Inte nog med det, alla pallar var vi typ tvugna att packa om för att kunna köra ner dom till ett annat lager. Inte så kul om allt skulle vicka när vi höll på och flytta liksom..

Jag tror att det kom 12 pall, om inte så vet jag inte, i slutändan tror jag i alla fall att vi fick ihop det till 16 pall. Hm.. Blev en del med andra ord.

Nåja. Idag har jag bara setat med returer hela dagen så det är inte så intressant. Imorgon då? Jo, då ska jag ut och äta med jobbet på lunchen. Dom har bett mig och S ta på oss lite finare klädsel, undrar vart vi ska äta egentligen? Återstår väl att se kanske ;P I vilket fall så har jag haft liiiite problem att välja klädsel. Inte så lätt att hitta något snyggt som ändå går att ha på jobbet, visserligen funkar det ju med ombyte, men nej, jag tror jag har hittat på något dugligt nu :)

Fick hem en film idag också eftersom att dom hade något specialerbjudande där jag kunde få en film för 9kr!! hos CDON.COM. Helt sjukt lågt pris. Visserligen på utvalda filmer så hälfen av filmerna hade jag redan sett/hade dom redan, andra hälfen hade jag ingen aning om vad det var för något. Så jag utnyttjade youtube lite och kollade på massa trailers (hur man nu stavar). Kom i alla fall fram till några filmer som verkade bra så jag beställde en av dom. Men den ska jag spara till på fredag! Då är det ju nämligen så att jag och älsk firar 1 års förlovning så jag hoppas på myskväll!

Filmen heter i alla fall The taking of pelham 123, någon som sett?

Bildregn


Gick ut 1:an                                   Sundbo i 2:an

Skoldag i 2:an                            Sälen i 2:an

Skoldag i 2:an                         Gick ut 2:an
 
Helags i 3:an                           Skoldag i 3:an

Skoldagar i 3:an

Öppet hus i 3:an                     Mässa i sthlm i 3:an

Studentkryssning i 3:an                       Studentfest 1 i 3:an

Studentfest 2 i 3:an                      Studentfest 3 i 3:an

Studentfest 4 i 3:an                               Bal i 3:an

Sist men inte minst; STUDENTEN!


Shit vad tiden har gått egentligen! Jag kan knappt förstå att det redan gått ett år sedan vi tog studenten nu. Ovan kan ni se bilder från hela gymnasietiden! Då tyckte man allt gick så sjuuukt sakta - allt var segt och värdelöst. Nu har allt bara svischat förbi och nu är det redan ett år sen man tog sista stegen där. Oh, fan vad jag är bra ;)

Det kanske är som dom säger, tiden går bara snabbare och snabbare ju äldre man blir..


Biljard

Tjo hallå.

Nu var det väl en typ 100 år sedan som jag uppdaterade.

Fredag: Pös först iväg hem till Sebbes föräldrar för att Sebbe skulle hjälpa sin bror med hans bil. Sen for vi över till Sthlm för att lämna in lite grejor till Sebbes rallycrossbil. Och nej, som tur var var det inte inne i cetrum för dit hade vi väl säkerligen inte kommit ens med tanke på att de tog studenten där då ;)

Mot kvällningen sen så begav vi oss hem mot mina föräldrar. Satte ihop biljardboret på "några" timmar, innan vi tillslut kunde spela! Ja..


Spelade till det blev kolsvart ute..
Bild tagen av bror Robert.


.. till och med tills det råkade hamna lite morgonsol på bordet.. oj. Ja ärligt så kom vi inte i säng förrän 7-8.30 på morgonen!
Bild tagen av bror John.


Men kul var det! :) Lördagen bestod också av massa biljard och sen åt vi innan vi begav oss hemåt innan katterna skulle sakna ihjäl sig efter oss. Hihi.

Men ja, vart en trevlig helg i alla fall. Idag har vi inte gjort mycket alls, bara varit över till Västerås en snabbis.


Oooh, idag var det EXAKT ett år sen som jag tog den underbara studeeeenten!


6/6-11

Blev visst en heldag ute i Tuna idag också (sebbes föräldrar bor där ute).


Det var det ända jag orkade ta. Stod långt ifrån och ja, jag lever med en liten bajsig digitalkamera. Funkar inte att ta sådan bilder med den.

baby


Cross.

Hejsan tjosan.

Blivit lite kasst med update här, men vad gör det? Fint väder!

Igår stack vi i alla fall hem till Sebbes föräldrar för att Sebbe skulle ut och åka lite cross med hans vänner.


Inte för att jag, efter att stått och hållt i den, förstår hur folk kan åka runt på sådana där höga och tunga saker men... det är väl lite hothot och se sin gubbe sitta där ändå ;) Inte för att jag ser så mycket för jag ser ju bara när han åker hemifrån. Men ja, farligt är det..

Efter att dom hade åkte klart så blev det i alla fall käka lite grillat tillsammans med svärföräldrarna. Gubbarna med öl och jag och Britt-Marie med några glas vin. Trevlans. Efter maten for vi vidare hem till Robin där kvällen fortsatte med lite drickande och mycket skratt. Slutade med att Sebbe somnade på soffan och jag kollade på film, med andra ord var vi först med att lägga oss - kanske var det därför han väckte alla sina vänner med lite stänk med vatten i ansiktet imorse då? Haha! Eller ja, Robin kanske fick ett halvt glas, men är man vänner så är man. Vet inte hur många brottningsmatcher dom hade igårkväll.

En sak till som hände under kvällen igår var väl att grabbarna "fula" rakade bort allt sitt hår. Aj vad jag tycker synd om mig och Maddis just nu.. Men men, innerst inne älskar jag pojken min ändå ♥

Men nej. Nu ska jag runda av. Tänkte bara berätta lite kort om helgen. En annan sak, jag har ätit årets första jordgubbar idag! MUUUUUUMS! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lovely

Ååååh vilket väder! :)

Det första jag såg imorse;

Ser ni vad den visar? 35°! Okej, det var sol. Okej, jag vet inte hur ärlig den där termometern är med tanke på att den satt där när vi flyttade hit men hallåå klockan var tio över nio på morgonen! Åh vad underbart.

Började dagen lite lugnt framför datan innan jag sen begav mig till Scoop för att lämna in ett par shorts och få ett par nya. Ja, jag har råkat köpa på mig tre par shorts! Eller ja, inte betalda ännu, blir när lönen kommer :) Efter det gick jag hem med mina shorts och sen begav jag mig ut på en liten promenad. Man lär ju ta vara på vädret liksom. Jag tror att jag var ute i ungefär 45 minuter, vilket var riktigt skönt!

Väl hemma blev det att slänga sig ner på golvet/balkongen med en film på datan. Det är ju perfekt, för jag  måste liksom har sysselsättning för att kunna ligga och få färg på kroppen. Sen om det blev någon färg, det tvekar jag på, haha. I alla fall så har jag även damsugit här hemma och tvättat lite, det sista är i tummlaren nu som jag faktiskt tänkte gå ner och hämta upp nu, men innan det;



Jeans, röda & svarta.


Minnen

Igår tog folket i den här staden studenten. Även uppsala så två fina Maddelenor tog sin efterlängtade student igår, grattis till dom! :)

I vilket fall som helst. Stod och glodde lite när dom åkte runt med sina traktorer/lastbilar. Guuud vad man längtade tillbaka! Kände glädjen i kroppen så man hade lust att hoppa och sjunga i takt med studenterna. Vilken lycka!

Just då var man lite ledsen för att man redan hade tagit studenten, just då hade men hellre vart med och gjort det igår. Jag har många gånger sagt att självklart är studenten något som bara ska ske en gång. Men när man stod där så ville jag gärna gör det igen! Så kände vi nog alla när vi stod där i dörren till Scoop och kollade. En av Maddelenorna jobbar ju lite på Scoop :)

Det jag vill komma till just nu är nog, lyckostar! Hoppas alla hade en lite amazing dag igår, som jag hade för snart ett år sen! Vilka minnen. Dom kommer nog alltid att finnas kvar inom mig ♥

 



Champangefrukost + skriva i varandras mössor


I klassrummet, få betyg och gråta lite.


Springa ut på balgongen. Vilken nervositet, vilken känsla!


Springa ut och säga hej till släkt och familj.




Åka runt och tjoa en massa.


Möta upp familjen än en gång och bege sig hemåt.




Förfest.



Och sen krogen resten av natten ;)
Åh vilken dag ♥

Sist men inte minst, den bästa studentpresenten!


RSS 2.0