Bilder

Hej hallå. Någon annorlunda glassbil var här nyss. Aldrig sett någon sån. Det stod inte Hemglassbilen det stod Glassbilen. Men vet ni vad ja såg när dom skulle åka här ifrån? Jo, dom hade den där glassen..kulorna i en förpackning ni vet? Åh, dom finns ju ingenstans. Dom hade dom! Hade nästan lust att springa ut på balkongen och stoppa dom ;)


Nu kommer det lite bilder från helgen:


Först lite på älsklingen ♥ Som det förövrigt inte gick så bra för (som vanligt jävla bil) då bilen gick sönder. Men nu är det två månader till nästa tävling så vi hoppas att bilen fått en rejäl genomgång då och även kan funka då! :)


I samma träningsheat som Sebbe så hände det något precis vid publik-rakan;Illa illa.


Sist men inte minst lite bilder på kusin som förövrigt kom 5:a och 2:a i sin nybyggda bil, i fel klass dessutom.
Bilderna är tagna av bror John Fahlström.
Och ja, dom är sunkigt redigerade av mig också..


Nej

Jag är trött. Ingen ork till update idag så alltså - jag skriver någon annan gång.

Studenten..

Ja jag lever.

Jag har enkelt sagt inte orkat uppdatera, varför uppdatera när man inte har något att uppdatera om? Hah!

Idag betalade jag i alla fall min klänning nere på Scoop, vilket var skööönt. Inte kul att vara "skyldig" pengar liksom, så nu är det ur världen i alla fall :)


Igår var det mösspåtagning (vad jag fattat det som i alla fall?) här i stan, åh vad man tänker tillbaka! När jag låg i sängen strax efter nio igår så gick det förbi några gäng som tjoade och sjöng, tutade i sina tutor och visslade i sina visselpipor. Där låg jag och log för mig själv och var så glad för deras skull, snart är det ju deras tur! Deras tur att ha en av de bästa dagarna i deras liv som dom alltid kommer att minnas! Wounderbart! Jag låg och log, dom gick runt och tjoade och helt plötsligt; Håll käften ungjävlar! Från porten brevid(?) Där dog allt ut.

Ja dom som tjoade sket väl typ i det. Varför bry sig om någon gubbe bli sur för att dom är överlyckliga och förväntasfulla strax efter klockan nio på kvällen? Jag blev mest irriterad. Varför ska man bli sur? Visst, det var vardag. Men kollar man och ser flera gäng med vita mössor på huvudet så kanske man förstår vad det är frågan om? Varför inte bara låta dom tjoa förbi ens fönster och låta dom vara glada. Det är inte speciellt ofta detta händer i ens liv. Rättare sakt så händer det bara EN gång!

Åh vad drygt. Men men, gubbisen kanske bara var avundsjuk? :)


Måndag!

Tjossan!

Måndag idag. Arbetsdag: 9-15.30. Endast returer. Imorgon blir det endast plock och pack, men det för ju inget.

Är jag dum om jag slår min misse lite löst på nosen eller något? Den där skitkatten ska bita på alla jävla sladdar som finns! En mobilladdare är redan trasig, snart är datasladden också paj. I don't like.. Men jag gillar dom ändå, mina bebisar som jag säger till Sebbe. Han tycker dock att jag är löjlig, snälla gubben..

På tal om gubbe så älskar jag min Sebastian. Han är alltid lika bäst. Jag vore ingenting utan honom. ♥ ♥ ♥

Men nej. Nu ska jag gå och äta en såndär halvgod kaka. Sen ska jag nog sätta mig vid tv:n tills det är dags för mat! Hejsvejs.


Bullmamma?

Det var inte många som gissade vad jag skulle baka heller. Kanske inte ens är någon som läst? ;) höhö.

I vilket fall så bakade jag detta:


Jäst och mjölk köptes för att jag skulle kunna baka;


Kanelbullar.

Ska jag vara ärlig så tänker jag inte lägga någon energi på att lägga ut något recept. Tror de flesta vet hur man gör? Om ni inte vet så köp ett mjölpaket.


Sen så köpte jag ju center också! För att kunna baka;


Chokladkolakakor.

Anledningen till varför jag tagit kort på bilden i min receptbok är för att dom jag bakade inte alls blev sådär!

Men till dessa så behövdes det i alla fall;Och hur gör man? Jo såhär;Ja, jag orkade inte riktigt skriva idag.


När jag stod där och bakade när älsk kom hem så var hans fråga; Ska du bli en bullmamma sen? Haha! Återstår väl och se det ;)

Baktime!

Nu har jag städat klart. Damsugit och torkat golven. Dammat lite slarvigt också och gjort rent lite på toaletten, typ toalettstol och handfat ni vet. Men nu är det dags för bakning!

Men innan bakning. Handling. Med andra ord finns det lite grejer jag ska köpa - Center, jäst och mjölk. Kan ni gissa vad jag ska baka?

En ledtråd; Center ska inte användas tillsammans med jäst och mjölk så jag ska baka två olika grejor!

Så nu, byta om. Sen, affären. Bye :)


Lite nytt

Tjenamorsen!

Nu var det ju ett tag sen jag skrev igen. Idag är det dagen D så kanske är lika bra att säga adjö? Haha..

I vilket fall så kan jag väl berätta vad som har hänt i helgen, hittils i alla fall, har ju trots allt haft mesta delen av helgen redan.

Torsdag: Först var det ju jobb fram till halv två. Höll på med returer men när dom tog slut så stack jag upp till S och hjälpte henne en liten stund också. I vilket fall så stack jag hem, åt lite och väntade på att Sebbe skulle komma hem.

När han väl kom så satte vi oss i bilen och började åka mot Järbo. Åkte alla möjliga vägar eftersom att vi åkte efter GPS och hade valt kortast väg, haha, inte alltid så smart ;) I vilket fall så kom vi fram tillslut. Efter att Sebbe berätta vad som skulle göras med grejerna så tog vi en kopp kaffe och strax efter fem så började vi åka hemåt. Dock inte hemåt hit, ställa in GPS:en på hem till mor och far så åkte hem dit istället. Fick lite mat och sen vart det en massa massa prat och tro't eller ej men vi kom inte därifrån förrän halv elva på kvällen! Vet ni vad det betyder? Vi var inte hemma förrän tolv! Då var vi ju i alla fall lagom trötta så vi la oss direkt. Men det vart en skön dag :)

Fredag: Ja igår började vi med att tvätta 7-9 och när det var klart så kastade vi oss in i bilen tillsammans med missarna för att bege oss hem till svärföräldrarna. Anledningen till att missarna fick följa med var för att jag tycker synd om dom är dom får vara ensama hela dagarna, haha! På vägen dit satt dom och flåsade som små hundar i korgen stackarna.

Väl där var dom inte lugna för fem öre. Sprang runt och kollade på allt nytt, luktade en massa. Sebbes föräldrar har ju också katt så det luktade ju liksom katt överallt! Kattmat stod framme, vatten och mjölk fanns också. Åt dom eller drack dom nå då? Nja inte direkt. Lite mjölk i mellan åt men annars var flugor och allt nytt mycket intressantare!

Ni kan ju bara tänka er hur spända dom var med alla läten och alla kryp som fanns över allt. Dock gick väl ut på gräset lite grann men nja, det var lite för läskigt.
Efter ett par timmar där så kom ju även deras katt hem! Ett stort lejon tyckte våra småttingar då dom hade stora svansar som tvättbjörnar och maja fräste och morrade som en liten jag vet inte vad! Det var ingen hitt. Men förhoppningsvis så blir dom vänner nästa helg eftersom att dom kommer bo där då. Annars blir det inte bra, för dom ska ju bo där en hel vecka sen senare i sommar, haha! Nåja, söta var dom i alla fall

Mot kvällen efter att vi ätit lite grillat så började det bli lite kyligt så då fick katterna hållas inne eftersom att vi stängde dörren. Då tog dom väl kanske någon liten kattmatsbit men inte mycket heller. Sebbe han höll dock till ute på gården för att mecka med sin rallycrossbil.


Hm.. Vad gör man inte för att komma åt? ;)

Men men. Sen begav vi oss hemåt med ett par trötta missar, låg ner i korgen hela vägen hem, men dom vågade inte riktigt stänga igen ögonen och sova. När vi kom hem somnade dom dock på direkten efter att ha gjort lite behov i lådan. För nej det är sant, jag tror inte dom gick på toa på hela dagen!


Nu är det i alla fall lördag. Ungefär sex timmar kvar tills jorden går under så jag ska nog ta tag i städandet här hemma, kanske lite bakande också. Kan vara skönt att få rent här hemma nu. Och ja, jag är ensam hemma, älsk jobbar ♥

Snart en vecka gjord och snart är det jordens undergång.

Ni vet väl att jorden går under på lördag? Ta vara på era sista dagar :)

Idag har jag också varit uppe och hjälpt S med plock och pack, men imorgon ska jag sätta mig ner med lite returer igen. Skönt :) Ja jag tycker det är skönt för då vet jag att jag gör en stor nytta. Vilket jag gör även om jag packar men ändå. Sen blir det ju ingen lunch imorgon eftersom att jag ska gå hem redan halv två, tar lunchen då istället, det överlever jag ju.

Men ja.. vad ska jag nu säga då?

Kan väl prata lite om lördag då - jordens undergång alltså. För det har ni väl hört? Om inte så gör ju inte det så mycket. Men vill ni hör det så klicka här. Det är nämligen så att en snubbe litar på Bibelns alla ord och det är enligt den som det kommer ske på lördag, den 21:a maj. Han låter också riktigt säker på sin sak. I en intervju så fick han frågan; "Vad ska du göra om du vaknar upp på Söndag och inget har hänt? Vad är din plan B?" Hans svar var ganska så enkelt "det behövs inte någon plan B för det finns så många bevis och tecken. Så det finns ingen tvivel på att det inte ska hända."


1. Jag själv tror inte på fem öre att man kan förutspå när något sånt här kommer att ske. Ingen vet något om framtiden. Att någon kommer och tror att man tydligen kan veta att allt kommer dö ut på ett eller annat vis på en dag så nej, det kommer jag aldrig någonsin tro på. Ska jag vara ärlig så tror jag inte ens att min tanke skulle gå till "fan han hade rätt" om det nu skulle ske rejäla jordbävningar över hela världen som tillslut skulle leda till att jorden går under. Kanske hade han rätt, men kanske hade han bara lyckats pricka in sitt skitsnack precis på rätt dag? Det är det ju ingen som vet.

2. Hur många gånger har det inte vart snack om sånt här? Sist jorden skulle gå under så hände det ju inget. Inte ett skit! Men ni vet, går den inte under på lördag så ska den ju ändå gå under 2012.

3. Vad är anledningen till att börja rabbla om massa sånt här skit? Om nu jorden ska gå under på lördag så är det väl så, det märks väl då. Varför ska vi få veta det några dagar innan? Ska vi kunna hinna göra allt vi vill hinna med innan vi dör eller vad är tanken? Allt är bara idiotiskt. Finns ingen anledning till att "skrämma upp" människor, för antagligen så finns det ju vissa som tror på det dom säger. Men varför? Varför ska det bli en sån stor hysteri och massa prat om sånna allvarliga saker. Jag blir mest bara irriterad på att det ens finns folk som "vågar" kasta ur sig alla dessa ord. Är det för uppmärksamhet eller tror dom verkligen så jäkla mycket på det själva? Liksom dom lär ju fatta att "säger jag det här och inget händer så kommer hela världen vara emot mig"? Kanske så förstår dom det inte själva.

4. Vad kommer han tänka när han vaknar upp på söndag egentligen? Han är ju så säker på sin sak? Kanske dör han av skräck när han inser att han fortfarande lever?

5. Lite skrämmande är det ändå. Hur kan folk påstå sig vara så säkra på sin sak? Varför går man ut med något sånt här över hela världen trots att det kan vara fel? Man blir nästan rädd. Att han kan vara så säker.

Men trots allt, stackars gubbe - jag tror du har fel.

Nog om det här nu, ville bara skriva av mig lite.

Muller

Goddag.

Har varit tråk väder hela dagen, regn alltså. Nu började det nog komma lite åska också med tanke på att det mullrat två gånger. Ja jag har dragit ur sladden ur datan så den lever på sitt batteri. Annars är jag ganska noga med att dra ur sladdar när det åskar. Vågar inte riskera att något går sönder, sånt är ju inge kul liksom.

Men vad ska jag skriva om idag då tro? Är ju tisdag, vilket betyer att det är två dagar kvar av arbetsveckan. I alla fall i det här hushållet med tanke på att både jag och älsk tar helg redan på torsdagar, jätteskönt för mig kan jag säga att äntligen kunna vara hemma med Sebbe som annars alltid får sitta själv här hemma hela dagen. Visserligen brukar han ju åka någonstans, typ hem till sina föräldrar. Men då kan ju jag följa med, om det nu är så att jag vill ;)

Men men. På torsdag ska jag sluta redan kl 14 har jag bestämmt. Och nej, jag jobbar inte hur jag vill bara för att jag kan utan jag håller ju självfallet koll på mina timmar, därav kan jag gå redan kl 14 på torsdag. Då kommer jag hem ganska samtidigt som Sebbe, vilket är tanken eftersom att vi ska åka till Järbo då. Sebbe ska lämna lite grejer till RC bilen som ska fixas så att den blir körbar till Bollnäs - hoppas vi! Detsamma gäller Johns, han skulle göra en liten enkel lösning på sitt bilproblem nu för att kunna köra i Bollnäs så troligtvis blir det en borta helg nästa helg och missarna får bo hos Sebbes päron :)

Hm, vet inte om jag har något mer att säga just nu. Hejdå :)

Från i lördags


Bild tagen av racebilder.se


Första arbetsdagen

Så. Då var första dagen på jobbet avklarad. Great!

Ja, allt känns bra. Visst, ingen större skillnad känns det väl kanske som änsålänge med tanke på att jag är på samma ställe och gör samma saker. Jag har inte fått någon lön ännu liksom, svårt att känna skillnaden då liksom, ni kanske förstår?

I vilket fall så kom jag ikapp med alla returer idag så nu finns det inga datum kvar! Finns några enstaka som ligger kvar som jag väntar på svar angående, men då finns det ju inte mycket man kan göra med dom liksom. Så nu ska jag vara uppe hos S någon dag och hjälpa henne att packa istället, kan vara bra med lite variation också :)

För er som inte läst det i min "profil" till vänster här så jobbar jag alltså nu mera på lagret till House of Lola. Inte alls det som jag trodde att jag en dag skulle jobba med, haha!

Nåja. Idag är det måndag. Har fått in mina pengar från AF idag så idag efter maten blir det att åka direkt till Willys för storhandling - lite drygt att det är måndag bara men men. Måste handla, måste! Men som sagt, har ju mat för dagen i alla fall så idag blir det scnitzel med klyftpotatis och bea. Yummi!

Men innan dess ska jag diska och ehm.. Något finns det säkert :)

Rallycross dag 2/2


Johns bil.
(hör väl kanske till dag 1/2 men skit samma)


Sebbes bil.


Allt kan ju inte sluta bra kanske? Bättre lycka nästa gång! :)

Rallycross dag 1/2

Ang. Johns dag har jag tyvärr inte mycket att säga. Tro't eller ej, men turen vände totalt!

Träningen började kl. nio. Sebbe var först ut och allt gick bra. John körde heatet efter men kom inte mer än startrakan - kanske 100meter - sen var hans dag över. (får hoppas det hinner bli fixat till Bollnäs) Skitsynd såklart men istället för att gråta över det så fick vi glädjas åt att det idag gick sjukt mycket bättre för Sebbe.

Trots att Sebbes växellåda lät väldigt oroväckande igår så lyckades han klara hela dagen utan problem!

Första heatet så mötte han inte riktigt rätt personer och slutade på 23:e bästa tid. Andra heatet gick det snäppet bättre men inte riktigt rätt möte denna gång heller, slutade 15:e bästa tid. Med andra ord var sista heatet avgörande om han skulle komma till någon final eller ej. Då en av tre tider(den sämsta) väljs bort så behövde han alltså en bättre tid än 23 för att komma vidare till final, mycket bättre. I tredje heatet så slutade han på 13:e plats! Helt sjukt bra!

Dock räckte det inte ändå utan han slutade på 18:e plats, vilket är sjukt surt med tanke på att 16:e plats hade räckt till C-final. Men vi är nöjda med dagen ändå, ja Sebbe också alltså.

Hoppas på en lika lyckad dag imorgon! :)

Nu ska jag kolla på tv, bye!


Helg!

Tjena mors!

Ska jag vara ärlig nu så är mitt svar ang. utebliven update igår - jag orkade inte.

Idag har jag suttit med returer. Inte alls mycket kvar nu! Skönt. Skönast av allt? Idag var min sista praktikdag! På måndag går jag dit och då är det inte längre en praktik utan ett jobb! Åh vad jag har det bra ibland!

Egentligen har jag inte mycket ork att uppdatera nu heller. Ville bara skriva av mig lite glädje. När Sebbe kommer hem från sina päron (han har varit hemma och åkt cross hela dagen) så ska vi fara över till Västerås ganska så direkt. Ska lämna dit rallycrossbilen - orka åka och hämta den imorgon på morgonen liksom? - och även besikta bilen så att det är gjort. Skönt att slippa det imorgon på morgonen också. Sen när vi har gjort det så åker vi självfallet hem hit igen, vet dock inte om det händer något speciellt då. Jag är faktiskt trött.

Så imorgon, blir kanske inte mycket uppdatering då. Ev. någon på kvällen eller något från mobilen. Men hoppas inte på för mycket. Ställ in er på att det inte kommer upp något, för troligtvis blir det ju så.

Nåja, nu måste jag äta något. Jag är ganska dålig på det känner jag, bye!


John i den vita, Sebbe i den blåa.
Starten på träningen från Aboga.


Onsdag mitt i veckan!

Ja snart är det helg igen, sköööönt!

Min dag. Returer. Ja det är det ända jag har gjort, hihihi. Men det känns bra och på måndag börjar det på allvar! Även om det redan känns som om det gjort det ;)

Vad har jag mer att berätta? Jo, jag är fattig. Jag menar allvar. Jag måste ha pengar annars svälter vi. Problemet är bara att jag troligtvis inte får dom förrän på måndag. Vilket betyder att jag och Sebbe kanske måste åka och handla på måndag kväll för vi kan ju inte vänta ÄNNU en vecka. För då svälter vi på riktigt. Frysen är tom. Imrorgon är det ju pannkaksdag och vet ni? Vi har inte nog med mjöl ens, nu är det illa, hahaha! Men nejdå. Vi överlever :)

Ville bara klaga lite. Men snart så, snart så får jag lön på riktigt. Inga 2800 från AF - på ett ungefär. Riktig lön. Fast det är ju bara 60%, men det är mycket för mig. Lovely!

Hm.. nu har jag kladdat klart för idag. Dags att tvätta bort sminket och bara ta det lugnt, bye!

Åh vilket väder!

Och jag och S är instängda inomhus heela dagarna, haha!

I vilket fall. Praktiken idag; Returer näästan hela dagen. Sista timmen packade jag dock lite paket eftersom att internet gav upp och började leva när det var för sent för att göra något :)

Hm, mer då? Som jag nämnde igår. Det positiva med att jag inte är ute i solen är att i alla fall att min sambo är det. Igår kom han hem, knall röd-brun på hela ryggen. Mhmmums.. Liksom fusk? Skit samma, idag är det väl ännu mer!

Nog om det. Jag ska få sol på mig i helgen - fan ta dig solen om du inte skiner då också!

Snart är det dags för mat också. Kul att det blev lite panik nu nyss. Hade planerat att fixa en kebabgryta som Elin har tipsat om. Sen slog det mig att fan, har ju typ ingenting att ha i den hemma, hur kul blir det med typ kebab, kryddor och lite majs? Typ, höhö. Ändrade mig, får köra på köttfärsås och spagetti, men hm.. köttfärsen ligger ju i frysen! Får se om den hinner tina till kl. 18 på ett ungefär, la den i varmt vatten så jag hoppas. Håll era tummar för min skull! Annars..!

Men vill ni veta en annan kul sak? ;)


Om jag minns rätt nu så var det 2008 jag gjorde en sist, då stannade siffrorna på 119.
En liten ökning serni!


Sommaren är här

.. eller i alla fall just nu :) Det är ju för underbart! Även om jag visserligen jobbar inomhus men jag får väl se något positivt med att det är sol ute ändå då.. typ att min pojkvän går runt och blir brun och fin, det är väl bra? Haha! ;)

Nåja. Igår gjorde jag flera försök till att uppdatera min blogg. Inte speciellt mycket text men med tre bilder. Dock gick det ju aldrig men tror inte så många led av det eftersom att det tydligen var många som hade problem dom också. Så jag var inte ensam.

I vilket fall så var en bild på min fina paj eftersom att jag bestämde mig för att baka en hallon/blåbärs paj med vaniljsås, alltid lika mums! Och jag bara ääälskar hallon! Bjussar väl på bilden nu med så ni inte blir ledsna:


Tänkte även bjussa på två bilder på missarna. Endast för att visa vad dom sysselsatte sig med när jag bakade. Ja dom jagade insekter, det tycker dom är skitkul! Visserligen tycker dom att det är lika kul att käka upp dom så. Bjussar på dom också,  bara för att jag vill:


Och idag då? Ja idag så har jag ju vart på praktiken. Har börjat ta hand om returer redan nu, det är delvis det som kommer vara min del sen när jag börjar där på måndag, så är väl kanske bra att ha startat lite i förväg. Eller ja, inte kanske. Det är bra! Sjukt mycket att kunna kan jag ju bara informera er om, om ni vill veta eller ej det skiter jag i för nu fick ni veta det i alla fall, höhö. Men jag tror det kommer gå bra sen så fort jag kommit igång lite :)

Nu sitter jag i alla fall är med balkongdörrarna på vidgavel - känns nästan som att bygga ut vardagsrummet liiite - och missarna sitter där ute och njuter medans jag sitter inne här och nördar. Varför sitter jag inte på balkongen, i solen? Ja det kan jag svara på ganska enkelt. 1. har inget bord och stolar där ute. 2. känns inte direkt bra att ha datan i direkt solljus. Istället ska jag väl bege mig ditt, nöta solstrålar mot mina vita ben. Men innan dess, kissekattbild.. igen..


"Vi tycker om att ligga här. Fast mest sitter vi och tittar ut genom "gallret" som ni ser bakom oss"
Typ så säger dom.


Här ligger jag på golvet..

..och dunkar spotify. Blev tvungen att stänga ut katterna ur vardagsrummet.

Grannen ovanför gjorde något så det flög massa skit i luften och sötmissarna vill ju gärna jaga saker som flyger så jag ville inte ta någon risk att dom skulle hoppa ut. Liksom vad gör jag då? ;o Kan ju inte direkt hoppa över räcket jag också..

Men men. Sambon är på jobb nu igen. Tråkigt. Men idag skulle han sluta tidigare, det är alltid bra.

I vilket fall som helst så har jag värsta baksug. Kanske får slå igen dörrarna här och behe mig ut i köket och se om vi har ingredienser till något intressant. Återkommer kanske senare. See ya!

Tråkigt

Jag måste ju bara säga att det är sjukt tråkigt här hemma utan min gubbe.

Jag la mig på golvet/balkongen för att avnjuta det underbara vädret. Dock tröttnade jag. Kul att ligga där själv liksom? Nej. Då tänkte jag att jag skulle kolla på tv, finns det något på tv? Nej.

Fast jo, jag kom in mitt i programmet "Det blir bättre" när Magdalena Graaf var med så istället för att bara se slutet på det hela så kollade jag på tv3.se. Hemsk historia.. Någon annan som sett det? Var ju visserligen repris nudå men skit samma.

En annan tråkig sak är ju att jag nu börjar bli hungrig! Men eftersom att jag vaknade kl 11 så blev det ju inte någon lunch vid lunch tid och hur kul är det att äta lunch när klockan är fyra? Det är ju liksom snart dags för mat. Middag alltså. Ja, jag får väl gå ut i köket och kolla om jag hittar något enkelt. Middag blir det ju inte förrän Sebbeskrutt kommer hem.

Ni ser, hade inte mycket att skriva.

Sovmorgon

Gud vad skönt det var att vakna och se att klockan var 11! Ja riktigt jävla skönt var det. Annars lyckas jag alltid vakna runt en 8-9 något sånt, ja det gör jag automatiskt även om det är helg.. surt. Men trots att Sebbes klocka ringde 06.20 och att han var uppe och donade tills klockan var kvart i då han åkte hemifrån, ja trots detta så kunde jag somna om och vakna upp några timmar senare, I like!

I vilket fall så tänker jag damsuga idag. Kul? Kanske, om inte så är det i alla fall behövligt! Dessa katter alltså, ligger kattmat över hela köksgolvet. Nu kanske ni undrar varför men då kan jag ju bara säga att dom gärna leker med sin mat. Det är nästan så dom hellre leker med den än äter den, hm? Dom är lite udda :)

Men som sagt. Damsuga var det ja. Men innan dess ska jag nog diska lite och gå ut med soporna. Men jag skriver säkert mer senare, jag är ju trots allt ensam hela dagen så kommer väl inte ha ALLT för mycket att göra. Så vi hörs!


Från Arboga förra helgen :)
Och ja, jag sitter med vinterjacka, mössa och vantar, haha!


Sisters Point

Goddagens!

På praktiken så är all inventering klar! Rätt så skönt kanske. Så idag fick vi inte så mycket att göra så vart till att gå hem strax innan tre, ännu en skön sak!

Min man är dock hemma hos sina päron. Rallycrossbilen skulle ju fixas och nu är den fixad, fanimig om den inte håller nu. Då blir jag ledsen i ögat. När det krånglar vet jag att Sebbe på något vis vill sälja bilen, men jag vet också att han verkligen älskar att köra när allt väl funkar som det ska. Därav vill jag vara lite envis med att försöka få honom att fortsätta, men nu blir det i alla fall Västerås nästa helg, sen får vi väl se hur det blir efter den tävlingen. Med Sebbes bil kan man tyvärr inte drömma för mycket, tråkigt nog, haha.

Nåja. Igår såg jag en fin sak nere på Scoop. Kanske minns ni klänningen jag tänkte beställa från Bubbleroom till morfars begravning? Den som inte gick att beställa för att jag inte hade gjort min adressändring så som man "ska" (vilket jag kollade upp och det var visst ändrat på så vis som det skulle!). Ni kanske inte minns, men klicka på länken ovan så ser ni.

Den hittade jag. På scoop då alltså. Fanns i ljusgrå och i svart. Det var svart jag tänkte beställa. Men idag efter att jag hade provat den så stod jag där i dörren och funderade, så jag frågade S & M vad dom tyckte, skulle jag ta den grå eller den svarta? Kom fram till att grå kan vara fint i sommar + att svart har man väl nog ofta ändå? Kanske ångrar jag mig den dagen det är dags att ha svart på sig igen men det är då det.

Med andra ord så skrev jag upp den. Jag har den här hemma, men den är inte betald. Jag har liksom ja.. några små kronor på mitt kära kort. Man är fattig om man lever på Arbetsförmedlingen. Ska blir sååå skönt med ett jobb, hihi!

Bild kommer är, i like it :)


Så nu är jag glad, hihi!

Nu väntar jag bara på att min sambo ska komma hem, bye! ♥


Dåliga jag

Jag vet jag vet, jag skrev ingenting igår. Kan bara säga att det beror på att jag helt enkelt inte har mycket att skriva om. Samma saker händer ju varje dag. Förutom igår då, då var det något som hände som aldrig någonsin har hänt förr. Vi skrev på Anställningsavtalet, det känns ju bara för grymt!

Nåja. Jag har väl inte mycket att skriva nu heller. Klockan är ju liksom bara 8.45 - nu ringer min väckerklocka! Vet ni varför? Jo för att katterna stod och gapade på mig kl 8 och sen var det omöjligt att somna om. Tack missar..

Nåja. Hejdå!

Vart är jag?

Fast nu tänkte jag ju lite fel. Maten ska ju inte göras förrän om en timme, haha!

Tisdag

Jag har inte mycket att berätta om dagen. Började med att packa lite grejer som skulle skickas - dom stod kvar sen igår då jag inte vart klar eftersom att jag gick en timme tidigare. Jag var nämligen hos AF och babblade lite. I vilket fall så har resten av dagen gått åt att inventera. Alltså räkna alla grejerna som finns. Dock hann vi bara med barnavdelningen och imorgon blir det paus från räknandet så då ska det plockas och packas lite grejer som ska skickas på torsdag istället.

Fast imorgon blir det även lunch med några från praktiken eftersom att J ska sluta. Hon jobbar nämligen sin sista vecka. Så det som hon håller på men kommer jag ta över när jag har börjat jobba där. Får väl se hur det kommer gå. Vet inte ens hur det funkar men lär väl hinna gå igenom det med någon innan det är dags, haha!

Men nej, nu ska jag bege mig. Dags för mat, idag igen..


I love you ♥


Helgen

Goddag!

Som jag nämnde tidigare. Så skulle jag bort till Arboga på rallycross. När Sebbe kom hem i lördags så tog vi och käkade lite och begav oss sen hem mot hans föräldrar. Alltså sov vi där eftersom att det skulle bli alldeles för mycket åka om vi skulle vara tvungna att åka dit och hämta bilden på söndagmorgon. Och med tanke på att vi gick upp tjugo i fyra på morgonen TROTS att vi sov där så kan ni ju räkna ut själva att det hade blivit idiotiskt att sova här hemma, liksom när hade vi vart tvugna att gå upp då? Två på natten? Något sånt.

I vilket fall. Vi gick som sagt upp så vi kunde åka därifrån vid 04.00 och det gjorde vi också. Väl i Arboga var det bara att ställa upp bilen brevid Johns där mamma, pappa och John hade lagt ut pressening och alltså gjort plats för mig och Sebbe också. Sebbe började med att anmäla sig och besikta sin bil (vilket alltid görs innan träning & tävling börjar). Han fick en liten grej att göra som hade glömts bort hemma, en liten och enkel grej men Sebbe skulle inte få en bra dag för han började med att såga sig i fingret. Vilket aldrig är bra!

När träningen sen satte igång så köre ju John och Sebbe i samma heat, dock är det ju som sagt bara träning då så alla bilar får starta var för sig. Sebbe körde riktigt bra för att inte ha kört sen i slutet på 2009 (han körde en backtävling för ett år sedan men är inte samma sak). Detsamma gäller John, även han körde riktigt bra och han har ju dessutom aldrig kört förr - endast sina träningar men dom gör ju bra nytta. I vilket fall så körde båda riktigt bra!

Sen var det dags för tävlingen att dra igång och Sebbe skulle köra i heat fem och John i heat tio (tror jag?). Sebbe körde även där väldigt bra ända tills bilen stejkade och kastade ur sig en plugg så att bilen blev alldeles för varm och segade ner sig lite lagom. I depån (där dom märke vad som var felet) så konstaderades det alltså att Sebbe inte skulle kunna köra mer. Kan man ha mer oflyt? Jag tyckte extremt synd om min bästa som hade sett fram emot tävlingen och ja, vi får se hur det blir med tävlingarna resten av säsongen - förhoppningsvis så fixar det sig så han får köra en gång till i Västerås. Funkar allt som det ska då så kanske han kan fortsätta :)

Johns heat där emot gick riktigt bra. Ingen otur med sig (vilket han aldrig har...). Eller ja, på något vis kanske det var lite otur med tanke på att han riktigt snyggt tog starten och även körde riktigt bra, ända tills han först hamnade bakom en som hade fel på bilen på ett ställe där han inte kunde köra om (tiden blir alltså sämre då för er som inte förstår) - när han väl kom om så rödflaggades heatet för att dom hade räknat fel på varv på ett ställe och hade tagit ut bärgaren på banan, hm? Heatet fick alltså köras om och då var det bara John och en till som kunde komma till start. John kom sist av dom - vilket alltså räknas som två totalt där. Med andra ord riktigt bra!

Dom två sista heaten gick också riktigt bra! Han missade dock C-finalen med EN placering, ganska surt. Men men, man kan ju inte lyckas med allt första gången man kör?

Nu hoppas jag bara på att Sebbes bil går att fixa utan större krångel och att det blir en mer lyckad tävling i Västerås den 14-15:e!


Men ja, nu har jag rabblat massa om endast rallycross och tyvärr har jag inte tid att skriva om så mycket annat just nu. Ska nämligen skriva upp lite viktiga grejer som ska tas med till praktiken imorgon så att man kan få lön utan problem sen när det går över till jobb. Vorde ju ganska bra, haha.

Men innan avrundning så bjuder jag på två mysmissar!I lördagskväll


Och alldeles nyss.


RSS 2.0