Lördag.


Här sitter jag och myser med min nya filt som inhandlades på IKEA igår.. för ojsan, 10kr! Haha!

Nåja. Åkte dit gör att köpa en gryta och kom hem med;

Visningsexet....


Men men. Fick även med oss en ny liten lampa hem, den här gången var det Sebbe som hade ner den i golvet. Vad blev det mer? Vet inte om det var något speciellt, bara köpte på oss något :)

Sen åkte vi hela vägen till Laxå för att Sebbe skulle köpa en grej till RC-bilen. Sen hem (äta på mcdonken på vägen..) och kolla på Idol typ :)

Idag då? Sebbe är hemma hos päronen och jag sitter här. Kanske ska jag ta och baka något? Duscha ska jag nog också bara för sakens skull, skönt ju.. haha. Men men, nu vet ni vad jag sysselsätter mig med idag = inget speciellt :) Tjohej!

Jag har en bästa vän.

(egentligen två, för min pojkvän är också en)

Hon heter Elin Skogsberg och hon är alltså bäst. Hon är en väldigt onormal människa. Men hon är en väldigt bra människa. Hon är en väldigt envis, udda, rolig och glad person. Att hon har en pojkvän sen mer än 7 år tillbaka säger ju ganska mycket - hon är underbar!

Hon väntar sitt andra barn, det säger också en hel del - väldigt kåt.. nej oj.... ; väldigt duktig och EXTREMT DUKTIG! Kan inte säga annat. Är ibland avundsjuk på hur bra hon lyckats. Min lilla skogsmulle.

Anledningen till att jag skriver detta är för att hon ska veta hur jag känner. Jag har vart vän med henne ända sedan slutet av 06 - alltså snart 4 år. Kanske inte så länge enligt alla och nej, det är väl heller inte så lång tid om man tänker på att vi snart är 20 år. Men hallå. Trots motgångar och fåniga "bråk" som varat någon månad max så har vi ju fortfarande varandra, det säger ju rätt mycket. Att vi är fast i varandra.

Jag skulle inte klara mig utan hennes glada humör och hennes dryga sms ibland. Och hon skulle inte klara sig utan min hjärna - det kan jag lova er!

Skit samma. Hon är bäst. Värt allt i mina ögon. Den som skadar henne skadar på något vis mig. Hon är ju trots allt min bästa vän - hur många gånger har jag sagt det nu?

Jag älskar dig Elin. Du är faktiskt någon som alltid kommer stanna hos mig, annars jävlar ;)



Pics

Aloha!

Ännu en arbetsdag är avklarad. Idag kom våran leverans, löv it! Dock bara en liten, men ändå.

S var ju även tillbaka på jobbet idag efter sin två dagars ledighet (från jobbet ja, annars har hon inte varit ledig en ända sekund i helgen ska ni veta...), det var mycket skönt! Hon berättade även att ljusen som jag beställt genom henne hade kommit, jippi! Hoppas hon tar med dom imorgon för jag vill ha dom nuuuuu! Haha.

Sen då? Ja. Kan bara informera er om att JAG fick gå till posten imorse med någon grej som min pojkvän ville få iväg skickad fort. Den vägde 10kg. Kul. Jag är snäll.

Men nej, dags att börja skala lite potäter kanske. Hejsvejs! Btw, imorgon är det lön ♥


Mayabus i lördags. Hennes lilla gömställe som hon ofta ligger på :)
(för er som inte ser så ligger hon bakom dvd och liknande i tv-bänken)


En snygg...... jag i lördags
(där i bakgrunden ser ni tv-bänken som Maya ligger i)


Bländad Burken - även hon i lördags ;)


JC

Ja, som jag nämde tidigare så skulle jag bege mig till JC.

Fick med mig något i alla fall;


En tröja till mig själv t.ex (dock för mina egna pengar, haha!)



2 för 249kr. Sen om han tycker dom duger det vet man aldrig ;)


2 för 199 + en liten en där för 65kr också, REA är alltid bra!

Så det var det jag fick med mig, tror ni han godkänner det? ;)


Söndag

Goddag goddag.

Igår hade vi besök här från mina föräldrar + en bror och Sebbes föräldrar + en bror. Trevlans. Sebbes föräldrar kom först och dom kom kanske runt halv tre, mina föräldrar åkte härifrån sist och dom åkte kanske hem runt tio på kvällen - alltså blev det besök HELA dagen lång!

Blev i alla fall tjocka tårta, cheesecake och tigerkaka. Plus att vi beställde hem tjockis mat så som pizza. Med andra ord blev det massa äta! Haha! Men gott var det och min cheesecake uppskattades då både min familj och Sebbes fick receptet ;) Den ni!

Nåja. Idag är det söndag. Sebbe är hemma hos sina förädrar och byter lite bomsar på bilen då dom var helt slutt. Så medans han är hemma där ska jag nog börja min dag med att duscha, sen nörda data i form av - trixa med lite bloggdesign till Elin och ev. lite sims spelande - men jag ska även bege mig till JC för att kolla om jag kan hitta något till Sebbe. Han fick nämligen ett presentkort igår och han sa att jag fick gå och köpa något snyggt om jag kunde hitta något :)

Hittar jag inte något så får vi väl gå tillsammans nästa helg eller något. Men nej. Nu ska jag nog bege mig till duschen! Hejsvejs!

Fina du ♥

Idag fyller min älskade år. Hela 21. Jag började dagen med att ge honom en liten present. En, i mina ögon, vääldigt tråkig men han nöjer sig allt - han önskar sig aldrig saker ju.. kanske är alla killar så?

I vilket fall. Var ett par "långkalsonger" till rallycrossen - alltså ett par underställsbyxor. Varför köpte jag det? Jo för att jag tycker att han behöver lite nytt, haha.

Vad mer då? Ja jag och J dog på jobbet idag. Våran kära "chef" har varit ledig både igår och idag och ingenting - då menar jag INGENTING - funkar som det ska utan henne. Vi skulle få en leverans och nej den kom inte. Tänker inte prata mer om det, usch nej denna dag har bara varit sämst!

När söta pojken kom och hämtade oss på jobbet så blev det i alla fall till att åka och handla lite. När vi kom hem fixade jag även cheesecaken och lagade lite lasagne dagen i ära, under tiden den var inne i ugnen så gjorde jag även tårtan. Eller ja, hade inte på någon grädde eller så, det tar jag imorgon :) Men men. Nu ska jag glo vidare på IDOL här och se vem som åker, hoppas Emil..


Myspys.

Hallosan.

Nu är helgen över, även om jag imorse gärna hade haft ännu en skön sovmorgon.. Men ja, har ju liksom varit bortskämd med tre dagars ledigt nu istället för två så bäst jag slutar "klaga" ;)

I vilket fall så kom ju Mandapanda hit i lördags. Vi började med att gå ner på stan här, började med Scoop eftersom att Amanda gillar den butiken lite sen sist hon var här ;) Så där plockade hon på sig lite grejer medans jag var duktig och höll fast i mina pengar.

Sen efter det blev det H&M där hon också köpte på sig några grejer och jag var lika duktig även där, jiho! Sen då.. Ja sen blev det Lindex för att jag bad om det och då blev det faktiskt jag som handlade istället för Amanda. Jag köpte nämligen lite nya underkläder + att jag var snäll och köpte ett sånt där rosa band så man bidrar till Cancerfonden :) Och sen gick vi ner på Åhlens, även där vart det Amanda som handlade men inte jag.

Sen var det hem och käka lite sen lunch och bara umgås tills vi tillslut satte oss framför tv:n och kollade på Linas kvällsbok. Efter det beställde vi hem tjockis mat som kom tio minuter sent och var lite för ljummen. Sen blev det att kolla på Miss march.

Sen var det söndag. Började med att vandra ner till Åhlens. Amanda skulle köpa lite mer + att även jag skulle köpa på mig lite smink. Gick även in på JC för att kolla lite där och ja, Amanda handlade där också ;) haha! Efter det gick vi hemåt igen. Blev till att kolla på Jag saknar dig - mycket bra, men snyft snyft kan vi också säga om den!

Sebbe kom hem mitt under filmen också och fattade ju inte rikitgt ett skit av filmen så han bara satt och klagade på att "det var en jävla dålig film då.." hm, killar.. Men sen serni, ja sen åkte min fina vän hemåt. Men det var trevligt så länge det varade :)

Så vad nu? Ja nu sa jag bjuda på en kass lista istället - har inte så mycket annat att skriva:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Amanda och min söt pojkvän och katterna! Haha.. Har inget speciellt.
Vad gjorde du kl 08 i morse? Satt på bussen till jobbet
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt här vid datan :p
Det sista du sa högt? Hej gumman, till min Maya - HAH!
Det senaste någon sa till dig: Var väl hon i kassan på ICA som sa vad jag skulle betala :p
Vad har du druckit idag? Mjölk och vatten
Vad var det senaste du åt? En godis
Vad var det senaste du köpte? Mjölk ;)
Vad är det för färg på din ytterdörr? Trä - alltså typ brun då :p
Vad är det för väder hos dig nu? Hm, mulet..
Godaste glassmaken? Jag har lite svårt att bestämma.. beror på hur man äter och vad det är för glass :p
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske :)
Sover du tungt? Är nog lite olika dedär, haha
Drömmer du mardrömmar? Inte som jag minns i alla fall, haha
Trivs du med ditt jobb? Japp! :)
Favoritklädsel? Något skönt!
Vad ser du om du tittar till höger? Resten av vardagsrummet och typ balkongdörren
Vad gör dig glad just nu? Ehm inget speciellt just nu
Vad ska du göra härnäst? Laga mat blir det väl, eller kanske diska lite först :p
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Inget alls? haha
Favoritgodis? Kan inte svara på det 
Kläder just nu? Jeans, linne och tröja
Sommarplaner? Sommar? Fasen bara höst just nu ju..
Hur många kuddar sover du med? Har fyra i sängen, två till Sebbe två till mig.
Vad är viktigast för dig? Familj, vänner och min kära gubbe ♥
Är du kittlig? Lite (a)
Snarkar du? Kanske händer om jag typ är sjuk eller nå
Stjärntecken? Skorpion
Stökigt eller välstädat? Städade ju i fredags, storstädade. Men nu ser det väl rätt normalt ut med tanke på att man har skitmissar som stökar till direkt......
Vad längtar du mest efter just nu? Mat och min kära sambo, haha




Så, nu ska jag knalla vidare. Hejdå.


HELG!

Nu är det såhär, jag har helg.

Jag har nämligen jobbat ganska mycket men den här veckan har vi inte så mycket att göra så jag bestämde mig helt enkelt för att ta ledigt imorgon, smart va? ;)

Så vad händer i helgen? Imorgon vet jag inte, Sebbe kanske ska bort. Jag kanske får ha någon sorts städdag då.. Sen på lördag så kommer Amanda hit för att umgås lite, för sen kanske det kan dröja lite ett tag igen eftersom att hon och Victor ska flytta till större och eftersom att hon snart ska ut och resa lite. Så vi får passa på nu.

Men men. Har inte mycket att skriva. Kan ju bara informera er om att jag har börjat fundera vad jag ska köpa till alla i julklapp? Börjar faktiskt bli lite dags för det nu. Har oktoberlönen och novemberlönen att handla för så jag måste faktiskt prioritera lite så jag har råd, haha!

Men nej, nu ska jag nog bege mig in i simsvärlden, hejs!

Mys ♥









Var och hälsade på min nya lilla kusin Meja idag. Lillplutten :)


Hos mor och far ♥

Hej och hallo!

Den här helgen bor jag hemma hos mina kära föräldrar. Åkte hit igår efter jobbet och hann även umgås med min fina vän Amanda under kvällen, hade tacomys framför Idol :) Alltid lika trevligt, det är ju inte direkt ofta vi ses liksom, tråkigt nog :(

Får se om jag kanske åker över till Fagersta idag med, har pratat med Orsida om att försöka träffa henne också så får se om det lyckas bli något. Har även bett mamma om att vi ska åka över till min nya lille kusin så får se om det blir av också kanske :)

Men ja, nu har jag inte mycket mer att skriva. Ville bara berätta vad som händer denna helg :)

Puss på Sebastian ♥


Varför skriver jag typ alltid på onsdagar?

Har lagt märke till att sist jag skrev var på en onsdag. En vecka sen. Ja, sen minns jag att det är fler gånger också. Nåja, nu är det i alla fall onsdag igen..

Nu har jag varit sådär rolig igen, inte alls många inlägg. Vad har hänt sen sist då? Egentligen inte så himmlans mycket heller, det är liksom som vanligt.

I fredags kom i alla fall min bästaste bästa vän Elin äntligen hit! När jag kom hem från jobbet så hade dom ganska precis kommit fram, Jocke (Elins pojkvän) skjutsade hit henne så deras lilla tös var ju med också, var ju liksom x antal månader (typ år?) sen som jag träffade henne så det var kul! Hon hade även en liten söt kjol på sig, hihi - nämligen en som jag köpte till henne på jobbet som tidig födelsedagspresent, hon fyller ju trots allt 2 år snart :) Sen hade Elin även lite söta bilder från samma morgon då hon hade hittat Molly sittandes i köket med mössan som jag också hade köpt, så det var ju kul att hon gillade mina kläder! Hihi.

Vad har jag och Elin gjort då? Egentligen inte så himla mycket, tagit igen lite tid som vi missat bara, babblat en massa, kollat film, glott i lite affärer - bebiskläder ♥ Ja, Elin har ju trots allt en liten skrutt i magen så då är det tillåtet att kolla på dessa söta små plagg - heeelt underbara! I vilket fall som helst så gjorde vi inte så mycket mer.

Sebbesöt jobbade ju i helgen så han kom hem först på lördagkväll. Då satt vi framför en film, Friends with benefits, så han slog sig ner med oss och tittade på den innan han var trött och gick och la sig. Jag och Elin däremot satt kvar uppe ett tag, glodde tv och babblade lite. Sen begav även vi oss till sängen och sov.

Vi sov faktiskt tre stycken i sängen, deni ;) Men det gick bra det med, hade visserligen lagt mig och "hållt om" Elin lite men vaffasen, hon låg ju där Sebbe alltid brukar ligga och jag låg imitten = inte mycket space att röra sig på ;)

Men nej. Nu vill Sebbe låna datan. På tal om det har jag köpt en ny, så vi har nu två, men tyvärr har vi ju bara ett internet änså länge så nu får vi samsas, men ja. Hejsvejs!

RSS 2.0