Onsdag

Vet att jag inte har skrivit något sen i måndags.

Men tänker inte skriva något nu heller för nu ska jag kolla på lite Ensam mamma söker som jag missar eftersom jag kollar på Idol istället, så nu vet ni. Hejs!

♥ 2 ÅR! ♥

Idag har jag och min älskade bästa vän, pojkvän, fästman och sambo varit tillsammans i ännu ett år! Alltså firar vi idag hela två år tillsammans - sjukt vad tiden tillsammans med han går fort.. himla fort..

Men mysigt är det. Han är fortfarande det bästa som hänt mig ;)

Jag älskar dig Sebastian Karlsson ♥


Bland de första bilderna som togs på oss, så hittar jag denna.
Vi hade varit tillsammans runt 1 månad här, haha sweet ♥

Men nej, nu är det dags för mat, blir lite lyx så som Lövbiff, klyftpotatis och bea-sås, MUMS!

Hejs!


För en vecka sedan




Så här såg det ut på jobbet för en vecka sen. Jag och J fick skynda skynda med all packning för att det skulle hinna packas innan posten kom. Då visade det ju sig såklart att posten skulle vara försenad - alltså fick man sen vänta en timme på den efter att man packat klart. Men så kan det ju vara ibland ;)

Idag så så kom posten när vi stod och packade så vi skynda skynda skynda för att hinna med idag med. Dock så har vi ju en snäll postman så han väntade så vi hann klart de sista :)

Men men, var bara det jag tänkte bjuda på för den här gången. Nu ska jag ner i tvättstugan för att slänga över lite plagg till torktummlaren, hejsvejs!


Förlåt?

Ja.. vad ska jag denna gång skylla på? Kanske helt enkelt det senaste;

Torsdag (15:e) jobbade jag hela dagen lång typ, kanske inte riktigt så länge men ja, blev inge blogg då i alla fall.

Fredag så jobbade jag ända till kl 18! Ja, skulle ju egentligen åkt till Haninge där på kvällen då eftersom att Sebbe skulle tävla, men blev aldrig av då bilen har gett upp igen, så istället så var Sebbe hemma och meckade hela dagen och jag jobbade. När han sen kom hem på kvällen kom han med donkenmat till mig och vi satte oss framför idol :)

Lördag så åkte vi först hem till Sebbes föräldrar för han skulle mecka lite och efter det begav vi oss hem till mina föräldrar. Spelade biljard och umgicks lite, sov även kvar där.

Söndagen så spelade pappa och Sebbe en match i biljard och sen egav vi oss hemåt - eller ja, Sebbe skjutsade hem mig sen åkte han mot sina föräldrar då han skulle till en kompis och kolla på en buss. Sen när han kom hem så blev det ju även då, idol :)

I måndags så var det också då, jobb. Jobbade ända till halv sex och började med att sticka in på affären innan jag skyndade hem och började med maten - lasagne. Ja jag brukar alltid ha maten klar tills Sebbe kommer hem då han kommer hem tjugo i sju på kvällarna..

Igår så jobbade jag till.. kl fem tror jag det var. Sen har inte mycket mer hänt kan jag ju säga.

Idag så har det blivit jobb, lite data, lite mat, lite wordfeud och ja. Nu sitter jag här framför tv:n, själv. Varför? Jo för att min söta pojke ligger i sängen för att sova. Han gick nämligen och la sig strax efter att vi hade ätit mat. Stackarn har ju gått och blivit sjuk ♥

Nåja, till helgen så kommer min finaste vän hit! Så jag längtar! OCH... på fredag får jag löööön ;) Kanske är ganska bra, måste nämligen köpa något till min bästa, vi firar ju trots allt två hela år på måndag ♥

Men nej.. Nu skrev jag en massa onödigt så nu ska jag kolla vidare på Bonde söker fru här (som just nu har reklam då men ändå...). Hejdå.

17.22

Snart är det fredag!

Ja, än så länge är det ju bara onsdag men eftersom att dagarna går så fort, så är det ju faktiskt fredag snart, haha. I vilket fall så har jag inte så mycket att skriva om idag heller.

Kan ju bara hjälpa min fina vän att sprida en liten annons, de ska nämligen sälja två små vovsingar! Jag har aldrig träffat dom, men jag har träffat några andra i "famlijen" där hemma, haha. Så mysiga så! I vilket fall, självklart - det är ju Elin det hanlar om - så är det chihuahua's (hur skriver man om det är flera? chihuahuaor?) som ska säljas så här har ni dom!

Men nu då? Ja, hejdå!

Kusin vitamin ♥

Nu tänkte jag bjussa på ännu en bild. Min lilla myskusin. Jag har dock inte träffat henne ännu så får väl se till att sticka iväg och köpa något sött så att jag har någon liten present när jag väl träffar dom, kanske blir det inte förrän på julafton? I vilket fall, här kommer hon!



Ska stjäla en liten bild från Åse's facebook också för den var så söt/fin!


Jag bara älskar den och ser ni inte vilken söt säng hon har! Åh ♥


Idag fick vi leverans på jobbet och jag är inte död! Fyfasen så skönt det är att vi har flyttat! Vi fick trots allt 234 kartonger så det är ju skönt att vi slapp bära all upp för en trappa och krångla allt in genom en butik...... usch... bara tanken gör mig knäpp i huvudet typ... Idag var det bara att låna en palldragare från "grannarna" så drog vi in de kanske 10 pallarna genom dörren - så lätt var det :)

Det var nog allt för idag. Hejs!


Måndag!

Nu är jag nog mer glad än vad jag varit på sjukt länge. Jag har ärligt talat inte känt äkta lycka på månder tror jag. Helt ärligt. Om någon såg mig för någon minut sen så tro mig, ni skulle tro att jag var en sol för jag verkligen skeeeeeeeeeen!

Åååh, snälla nån jag tror jag avlider. Jag är så glad så jag är helt varm. Jag är så varm så asså ååååh... Och nej, det är inte min taklampa som värmer mig, det är glädjen som gör det.

Hihihi. Fyfan nu jävlar Elin får du komma å krama mig så jag vet om jag drömmer eller ej :)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Detta skrevs för exakt två år sedan. Alltså är det redan två år sen som jag åkte till Strängnäs på Rallycross för att få träffa killen som var så underbar över sms, Sebastian. Ja, två år sen som vi träffades idag :) Snart har vi även varit tillsammans i två år! Sjukt vad tiden går.. ♥

Nåja. Vad ska jag nu säga? Vet inte. Tänkte bjussa på lite bilder bara, har inget annat att berätta. Bye.



En mys Burken.


Och den här bilen tog jag nyss. Ja, jag har faktiskt stängt ut henne! Gud vad hon kan vara jobbig ibland (Maya är dock också på andra sidan dörren så hon är ju inte ensam)


Dagens vill ha: Pengar och helg
Dagens klädsel: Jeansleggings, linne och tröja
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Tråkig.
Dagens händelse: Jobb
Dagens låt: Ingen speciell
Dagens planer: Laga mat och kolla tv
Dagens saknad: Elin som alla andra dagar
Dagens dummaste: Kan inte komma på något
Dagens drog: Mobilen? ;)
Dagens favorit: Ehm.. vet inte?
Dagens köp: Inte köpt något  
Dagens humör: Lite sådär mittimellan? Seg

11:e september

Goddagens!

Vad har hänt sen sist? Jobb torsdag och fredag. På fredagkväll så begav vi oss bort till Strängnäs då det var dags för Rallycross igen. Blev dock att vänta där ett tag innan vårat kära boende kom på plats. Men när mamma och pappa väl hade kommit och vi hade parkerat upp vagnen så kom även bror och hans flickvän eftersom att dom skulle sova med oss och kolla på tävligen på lördagen (John skulle ju också köra egentligen men hans bil ville tydligen inte så den sabbade allt).

På kvällen satt vi alla fall och fikade och pratade innan det sen var dags för att sova. Lördagen började kanske inte så bra då Sebbe bara hann köra tävlingen innan hans bil sa ifrån och kastade ur sig en frostplugg. Med andra ord blev det inge mer åka - men vi stannade kvar hela dagen trots allt. Kollade hur det gick för kusinen och så :)

Tror han slutade på 2:a plats i A-finalen om jag inte minns fel.

Igår på kvällen så blev det till att titta på Flight 93, kanske var extremt passande då denna film handlar om 11:e september och idag är det ju 10 år sen. Konstigt vad tiden kan gå fort ibland alltså, jag minns det fortfarande så väl och liksom 10 år? Jag var ju bara 9 skulle fylla 10 då! Litet barn, haha!

Men men. Mamma ringde igår på kvällen också för att hon fått ett samtal från morbror Marco - jag har fått en liten kusin! En liten Meja :)

Och idag? Ja idag är Sebbe hemma, ska fixa bilen och jag ska nog städa. Ingen direkt ork eller lust men det behövs väl. Borde även handla men min kära sambo är ju inte hemma så kanske hinner det ikväll, annars blir det kaos. Har varken mjölk eller smör (visserligen kan jag ju gå bort till ICA och köpa det men i alla fall ;) haha!

Men nej, nu ska jag nörda mig med telefonen. John och Ann-Sofie lurade ju liksom på mig någon App som dom sa var beroendeframkallande - kul är den och lite dryg ;)

På tal om App så la ju Sebbe en komisk kommentar om det i helgen också, haha!

Besök på jobbet

 


Våran kära praktikant hade fin sällskap med sig idag :)
 En liten pluttis som vart lite kaxig i mellan åt, haha!


Är det inte för underbart? ♥



Erkänn nu att det var många som trodde att det var bilder från insidan av min mage? Att det var jag som var gravid?

Men nej, så är det inte. Det är min fina vän. Som jag skrev igår så fick jag fina bilder i mms igår. För att virra bort er lite då för att hon inte hade gått ut med något ännu, så skrev jag att hon har söta hundar.. Smart va? ;)

I vilket fall så är det alltså så att min bästa bästa vän nu ska ha en lite skrutt! En andra skrutt med tanke på att hon redan har en Molly där hemma :) Helt underbart! Jag är så himmla glad för min väns skull! Vet knappt ens vad jag ska skriva :)

Kan ju i alla fall säga att det är så himla sjukt! Ni ser bilden till höger? Kanske ser ni att det sticker ut ben där med små fossingar på? Hur är det ens möjligt!? Den lilla varelsen i magen är liksom mm stor.. alltså extremt liten. Hon är i vecka 12 (+2 idag antar jag? Stämmer det Elin? Tror jag börjar förstå mig på sånt där nu ;)) nu så för er som kan lite om sånt här, ni vet att dom inte är så stora vid den tiden. Hur är det då möjligt att man kan se dom små små små små små fossingarna? Åh. Vad fint :)

Nåja. Nu får vi bara hålla tummar och längta tills det är dags ♥ Men nog om det för annars kommer jag aldrig att sluta skriva, haha.

Idag hade filmen kommit hem - Fast & Furious 5. Men när ska vi titta på den? Nu är det faktiskt så att det är Idol som gäller på kvällarna och innan det hinner vi inte och efter det sover vi oftast. Nåja, hinner säkert kolla någon dag :) Har ju trots allt väntat på den bra länge nu!

Vad mer då? Hm, ja.. har inte så mycket mer att skriva. Ville mest bara skriva om bebis :)

Så jag tackar för mig nu, hejs!

Måndag 5:e september 2011

Ja tänk att det redan är september!

Nåja. Ber väl lite om ursäkt för att jag inte har skrivit något den senaste tiden. Men ärligt talat så har jag inget att skriva, så finns ingen lust att skriva heller faktiskt.

Men men. I lördags var vi ute vid Sebbes föräldrars trakter, Sebbe åkte cross med typ 10 andra grabbar - varav kanske 3 hade jag lite koll på vilka dom var ;) Och efter det så åkte vi hemåt och satte oss framför tv:n istället.

Har kollat på lite fast and the furious filmer nu i helgen eftersom att vi får hem den femte filmen någon gång i veckan (hoppas jag) :)

Och igår vad vi bara hemma och gjorde ingenting! Men min bror fyllde år, hela 26 år. Så grattis till honom!

Och idag är det måndag. Har jobbat och handlat. Kan ju säga att det börjar bli liiiite tight om mat här hemma med tanke på att jag inte fick någon lön denna månad - mer än runt 3000 från AF. Men man får göra det bästa utav situationen, man lär sig vara lite mer sparsam om inte annat :)

Men nej, nu ska jag spara en fin bild på datan som jag fick i ett mms utav min fina vän Elin idag. Helt underbar :) ♥ Har ni förresten sett vilka söta så vovsingvalpar hon har? (bilder finns på hennes blogg)

RSS 2.0