Strängnäs

Idag blev det en kort arbetsdag - vilket var skönt! Och sen blir det även en lång helg - vilket är ännu skönare! För som ni alla vet så är det ju röd dag på tisdag och eftersom att jag hade så mycket övertidstimmar (igen ja) att ta ut så passade jag på att ta ledigt på måndagen också :)

Men det lär nog behövas. Helgen kommer nog ändå bara flyga iväg. Ikväll ska vi nämligen bege oss till Strängnäs för att börja Rallycross säsongen. Dock börjar ju inte allt förrän imorgon, men det finns ju inget skönare än att vara där i tid och bara kunna ta det lite lugnt! Visserligen är det inte den riktiga starten på säsongen med tanke på att det bara är träning och parallrace, men det är våran början i alla fall :) Den riktiga början blir nästa helg.

Nåja, vet inte rikigt vilken tid vi beger oss ännu. Sebbe är fortfarande hemma hos sina päron, fixar det sista med bilen och lite sånt. Så jag tänkte istället nu börjar packa ihop lite grejer som ska med och byta sängkläder.

Men ha en fin helg allesammans!


Your arms are my castle, Your heart is my sky

Jag satt och kollade tillbaka i min gamla bilddagbok och det är så mycket som får mig att inte kunna sluta le.

Att sitta och kolla tillbaka på tiden då jag precis hade börjat prata med Sebbe och att sitta och kolla under tiden då vi började träffas, då känslor började krypa fram. Ja då blir man som lite nykär igen, när man bara sitter här och känner samma känsla som fanns då. Inte för att samma känsla inte finns idag, för de gör det verkligen, ännu mer!

Men det är så underbart, att kunna sitta här och se små texter under någon bild och än idag kunna minnas min tanke bakom texten.

Det kanske är du.

I'm happy.

The days go by.

You've become a piece of me.

Ja och sen ska jag ju inte ens nämna alla dessa långa texter som verkligen beskriver varenda liten detalj, då när man likom officielt var ett par. Dessa texter kunde jag skriva dagligen och ändå skriva helt olika saker i dom.

Jag är så glad för att jag lyckas komma hit där jag är idag. Att jag lyckas fånga upp just Sebastian, just den här Sebastian och inte någon annan med samma namn. Det är ju den killen som bor här under samma tak som jag vill dela allt med. Det är ju den här killen som jag faktiskt föll för och såg framtid med ganska direkt. Trots alla mil. Ja, alla mil...

Kanske är jag glad för att dom fanns där i början. För att man skulle få känna all den där hemska men ändå helt underbara saknaden. För att man skulle få se fram emot något speciellt. Inte bara ännu en helg som man lär hitta på något i, nu visste man alltid. Han fanns ju liksom där. Den där Sebastian.

Så ja.. Jag tror ni har förstått min tanke med detta. Jag vill bara förklara hur glad jag är åt att jag fått just min kärlek funnen och att det faktiskt gått så bra som det gjort. Att vi ganska tidigt förlovade oss och ganska tidigt flytta långt ifrån alla vi känner för att skapa vårat egna, ja det kanske bara var ett tecken på att vi verkligen ville vara med varandra och jag kan ju inte vara mer lycklig åt att det är så vi känner än idag.

Jag älskar dig Sebastian. Du är mitt allt och utan dig hade jag varit långt ifrån där jag, vi, är idag. Du och jag ♥


Det stör mig lite..

För er som följer Big Brother så kanske detta inlägg blir lite lättare att hänga med i. Så ni vet, haha.

Hur som helt, ni alla vet vem Marcelo är och hans lilla Annica. Som min rubrik lyder så är det lite grejer jag stör mig på. Man ser ju och hör ju tydligt att Marcelo är lite svår, alltså förstå mig rätt där, men hans prat gör att allt blir så på något sett.. svårt att tro på.

I början har jag känt lite att fine, han kanske ÄR kär - eller förälskad kanske man säger såhär tidigt i början - bara att han liksom är för kaxig för att kunna visa det riktigt? Förstår ni? Att han liksom vill mena allt han säger men ändå låter extremt osäker på det han säger.

Att dom ska vara förlovade och, som Annica säger, prata om framtiden och sen så bryr han sig knappt om henne? Det liksom funkar inte i mina ögon.

Bara förklara lite; Annica hade tydligen fått dragkedjan på en kudde i ögat och det var hans fel (fattade det jag som) men han kan inte fråga om det gick bra eller något utan han ligger kvar i sängen medans hon går iväg.. är det inte liite dumt? Ja, kanske en dum sak att påpeka men jag tycker det är taskigt och dåligt. Som Annica även nämnde i bikten så är han tydligen alltid kass på att säga förlåt eller bara bry sig om hur det gick om han råkar slå henne eller något.

Bara en fråga, vem skulle vid den här korta tiden med honom välja att leva sitt liv med honom? Fine, man kan inte styra om man skulle falla för den lite tomhjärnade människan. Men ändå..

Sen kan jag kanske påpeka också att jag ju inte har någon aning om det här faktiskt är sant, det vi ser kan ju förvrängas hur som, det är inget jag har någon koll på. Men ändå, jag stör mig, på det VI får se.

Men hur som helst. Igår åkte vi iväg till Stockholm efter jobbet. Vi har bott på hotel med jobbet och bara haft det bra. Men även om vi knappt gjort någonting under tiden vi var där så kom jag hem tröttare än tröttast, det är väl ganska konstigt?


Min huvudrätt som kanske inte ser så god ut, men det var den
Friterad kycklig och ris, sen var det som ni ser sallad och sås till. Mums!
Sen valde jag även Friterad ananas med glass till efterätt, ännu mer mums!


Spaaa!


Vad f*n är det frågan om?

Jag har ju inte den blekaste om vad detta handlar om, med tanke på att jag inte kan språket och inte heller har läst eller hört mer en vad en person skrev som la upp videon där jag hittade den;

"Enligt en tjej på min facebook så slår han barnen för att förklara för dom att män inte ska gråta. Enligt mig är det så fel det kan bli, självklart ska män kunna gråta lika mycket som kvinnor. Usch för barnmisshandel."

Jag blir bara så arg.. och ledsen


Mamma och pappa

I lördags så skrev jag ju att jag skulle ringa hem och kolla vilken tid vi kunde komma. Så det blev bestämt att vi skulle vara där till fem, då skulle maten vara klar också ;)

Så strax innan fyra kom Sebbe hem och sen begav vi oss mot Norberg. Väl där hände väl inte så mycket, blev lite biljard och tv-titt mot kvällen, men annars hände inte så mycket :)

Men sen sov vi ju kvar där också så under lördagen så var Sebbe snäll och hjälpte mor och far med veden där hemma så dom skulle bli klara med allt innan helgen var över - det hade dom nog blivit ändå men det gick ju i alla fall snabbare när de var fyra än när de var tre. Sen stoppade vi i oss lite mat innan vi sen åkte hemåt igen. Så det blev i alla fall en trevlig liten helg där hemma :)

Och Sebbe var nöjd att han fick jobba lite ;)

Nåja, nu ska jag bjussa på tre små bilder och sen ska jag bara sysselsätta mig till älsk kommer hem så vi kan åka mot svärföräldrarna. Tjohej!


Vem har sagt att det är lätt att synka tre ungar på ett foto?

Här är ju i alla fall jag glad, men bröderna då?


Här jobbar mamma, pappa och Sebbe på i morgonsolen (kl var typ halv tio tror jag ;P)


Fina vänner

Goddag.

Idag är det redan lördag. Fredagen liksom bara försvann.

I vilket fall, jag jobbade enda till halv 4 igår, alltså en timme längre än vad jag brukar på fredagar, men ibland blir det så. Sen när jag kom hem satt jag och samlade kraft till att gå till ICA för att köpa lite grejer så jag kunde laga någon lite annorlunda mat med min kyckling och bacon - men när jag väl hade gett upp tanken och istället bestämt att Nej, det får blir kyckling med ris och currysås - inte alls lite special ;) - så ringer Jelena som varit hemma från jobbet hela veckan och frågar om jag vill gå med henne till affären, är det inte för toppen ;)

Så ja, jag begav mig till affären och mötte J där, köpte även en massa gottis till senare på kvällen - känner mig dock dum för att äta så mycket onyttigheter, men aja - och fick prata ut lite med min fina vän ♥

På tal om vänner så saknar jag även alla utspridda vänner. Sambon tycker inte jag ska klaga, jag får väl skylla mig lite själv för att jag inte ser till att träffa dom, och jo, kanske är det väl lite så. Men nu är jag lite komplicerad av mig tror jag ;P

Först har vi ju fina Cattis som nu mera bor ända uppe i Gävle - hela 147,3 km dit enligt eniro och när man heller inte har körkort så blir det liksom som en hel prosedur (heter det så) för att ta sig dit ju.. Vilket sabbar suget att ta sig dit.. Men jag saknar henne ändå, så någon gång lär vi ju ses!

Sen har vi min underbara Amanda, hon bor ju visserligen inte så långt bort, men för att säga så är det 97,8 km enligt Eniro och även här blir det ju lite mycket byten och dittan och dattan om man ska ta sig dit med tåg/buss. Men ja, nu har jag sagt till henne att vi måste planera in en helg så får man helt enkelt se till att lösa det!

Och Elin saknar jag ju alltid också, nu var det ju inte länge sen vi sågs men det var så kort stund och det var inte mycket you and me time så det räknas inte ;) Fast jag fick träffa bebis och det var värt ♥ Hur som helst så är det 63,7 km dit enligt Eniro, så det är ju egentligen inte alls långt, haha! Men ja, nu har hon två bebisar och det krävs planering för att allt ska funka!

Men men, inte alltid så måste man väl träffas. Jag försöker så gott jag kan att hålla mina vänner nära och kära ändå och tyvärr måste jag få lov att säga att jag inte lyckats så bra, eller ja, VI. Det är väl från båda parter det ska finnas en tanke att höra av sig ibland, så jag ska inte bara skylla på mig själv, haha.

Hur som helst. Jag hade nog inte räknat med mycket annat när jag bestämmde mig för att flytta exakt 105,8 km, enligt Eniro, hemifrån och x-antal mil ifrån alla mina vänner - i alla fall inte i min omotiverade värld till att skaffa ett körkort. Men det ska komma det med, så småningom. Jag gav ju min man ett löfte och det vill jag försöka hålla, både för min egen och för hans skull. För våran skull ♥

Men nej ni, nu ska jag ringa lite hem - på tal om det så gjorde jag det igår och satt i telefonen med mamma i 3minuter mindre än 2timmar! Vad hade vi att prata om egentligen? Haha! Var nog allt ifrån gamla gosedjur till pengar till mat + allt däremellan - och höra vilken tid vi kan komma dit OM vi ska åka dit idag, vi får se :)

Sen blir det dush och disk och kanske lite sims eller film, är nämligen själv hemma just nu :)


Älskade vänner ♥


Elin tycker att jag ska uppdatera.

Kanske är det på tiden också.

Som jag skrev sist så skulle Elin komma över, och så blev det, fast inte direkt bara hon och lillebebis utan hela hennes lilla familj! Alltså Jocke och Molly också, så det var ju trevlig :) Dom blev inte kvar så länge men det blev lite fika och så innan dom åkte hemåt igen.

Sen har väl inte så mycket annat roligt hänt i helgen. Har varit hos Sebbes föräldrar både i lördags och i söndags och umgåts lite. Eller ja, jag umgicks och Sebbe höll sig sysselsatt ;)

Men det var i alla fall huuur skönt som helst med en lång helg. Och ännu skönare är det ju att det snart är helg igen! Hihi.

En annan skön sak - gud vad allt är skönt? - är att nästa torsdag ska vi (efter jobbet) åka till Sthlm för att bo på hotel och få lyx fram till fredagen. Så även nästa vecka blir en lite kortare vecka ;) Haha!

Något annat kul som hänt då? Nej, troligvis inte. Så nu har jag uppdaterat lite. Finns massa jag kan skriva, men ändå inte. Så Elin får nöja sig med en påhittig update.


Fina Lolla, saknade vovve! 


Helg

Gud vad det ska bli skönt med en liten långhelg!

Alltså från och med nu till måndag (börjar på tisdag om ni inte förstod vad jag menade). Men vad jag ska göra hela helgen vet jag inte, fast det är skönt att inte alltid ha en massa måsten. Imorgon är det i alla fall tänkt att Elin och lilla Eddie ska komma förbi och hälsa på, myspys

Så bortsett från det hade jag tänkte ta och damsuga lite här idag men än så länge har jag bara suttit fast här i soffan i en halvliggande ställning med datan i famnen. Och bortsätt från det hade jag tänkt bege mig till lite affärer och kolla lite, för skojs skull. Men tänkte höra om Jelenish ville följa med mig också men hon skulle höra av sig om hon skulle hinna, hon skulle nämligen få lite omvårdnad av sin mor - massage alltså. Så vi får se :)

Annars går jag snart själv, innan sambon kommer hem och innan jag ska börja med maten och såklart, innan affärerna stänger! Haha.

Men nej. Nu ska jag lyfta mitt lilla arsle och dra fram damsugaren.. tror jag ;)


Jag tror..

..att jag har blivit sämst på dehär med att blogga!

Kom nyss hem i alla fall. Slutade vid halv 4 idag och har sen dess varit hem och ätit och kollat lite på datan, men nyss var jag iväg och mötte upp Jelena för att följa med henne som lite sällskap till tandläkaren och efter det stack vi in på ICA och handlade lite. Så nu har jag som sagt precis kommit hem och sitter framför BB.

Sambon är inte hemma ännu men han skulle ringa när han var påväg.. vilket inte blir än på ett tag tror jag. Men ändå :)

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother här och så får ni ha en bra dag!

RSS 2.0