Kasst

Ja, här har det ju stått still än en gång. Men så blir det lätt när jag egentligen inte gör någonting av värde om dagarna. Jag jobbar, lagar mat, kollar på tv.. ungefär så.. Inte så intressant att läsa om alltså.
 
Men, snart börjar det bli dags att packa ner lite för flytten, okej.. Är en månad kvar tills vi flyttar så jag behöver kanske inte stressa, för SÅ mycket saker har vi inte. Men kan vara skönt ändå att börja lite smått med saker som inte används speciellt mycket egentligen. Men det är sjukt vad jag längtar tills vi flyttar för då ska bl.a.
 
Spjälsäng monteras upp
Barnvagn hämtas ut
Så med andra ord ska massa bebisstuff fixas! Åh så mysigt, hihi. Men men, en månad kvar som sagt. Så än får jag fortsätta längta och istället får jag sysselsätta mig med att jobba för att fördröja tiden ;)
 
I helgen kanske det blir så vi åker över till Norberg, (har inte frågat min fina pojke ännu, men är han snäll, så kanske det blir så ;)) för att byta däck på min kära bil som liksom inte ens används, men hur som. Däcken var sämst på den så jag bad min bror fixa fram nya plus fälgar till. Så kanske blir att åka dit och fixa det. Annars får det bli någon annan gång. Vi får se :)
 
En sista sak bara. Kan inte alla hålla tummar och tår för att jag ska slippa bli sjuk. Vaknade nämligen igår-natt med halsont och det har suttit sen dess och idag har jag börjat nysa en massa och just nu sitter jag med en lite snuvig näsa. Jag orkar inte bli sjuk nu.. har inte råd heller ;)
 
Nu; mat + disk
 
Planlösningen på nya boendet. Dock är den spegelvänd den här ritningen så ja, ni får tänka om lite ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie!

Ååh va mysigt att börja fixa bebissakerna! :) Minns när vi gjorde det, allt känns så himla overkligt!
Och ert nya hem verkar kanon till er TRE! :)

2012-08-22 @ 19:38:20
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se
Postat av: Linn

Ska ni flytta till hus, eller är det etagelägenhet?? :) Såg ut att vara härligt stort iallafall :)

2012-09-10 @ 10:21:40
URL: http://liho-linn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0