Finaste älsk och Melissa nere i Motala. Ja, de sitter och diskuterar folkrace, så sött var det med det! Men nu ska jag ta med mig mina kära katter och bädda ner oss i sängen. Något sällskap lär jag ju ha när Sebbe är iväg och dricker öl och sover borta. Fast innerst inne älskar jag honom ändå ;)

Jag som aldrig trodde..

Intensivkursen har kommit igång, hade fyra lektioner igår (blev egentligen två då två 40min efter varandra sattes ihop till en 80min ;)) och idag har jag också haft en. Så ja, den är igång. Vilket känns bra, allt blir väl sakta men säkert bättre och bättre, höhö..
 
Imorgon är det dags för Riskettan 13-16.30, kul jul ;) Sen är jag "ledig" till på måndag då det är dags för en 80minutare igen.. Så ja, intensivt blir det! Men det är väl bara se till att jag fixar dehär nu också, inte direkt värt att gå en sån här kurs om jag inte går därifrån med ett kort i handen, haha. Sen kommer jag behöva det nu också så :)
 
Men men. Idag när jag kom hem hade det kommit fin post till mig när Sebbe var hemma, kan ni gissa vad det var? Något jag själv aldrig trodde att jag skulle köpa, men det råkade visst bli så.. En OnePiece, eller okej.. det är ju inte en äkta, så den heter ju Ziperall ;p
 
Sen blev visst Sebbe lite sugen han också, så idag klickade jag hem en till han också, likadan som ovan, fast blå. Varför? Jo, för dom hade ju självklart denna nedsatt med 100kr...... typiskt?

Men nej. Nu ska jag kolla runt lite här sen kanske jag ska fixa lite käk.
 

Vecka 24 ♥

Kroppen: Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Taget från familjeliv.se
Egna tankar: Har väl inte mycket att tillägga sedan förra veckan. Ryggen är dock lite känsligare, att köra intensivkursen just precis nu är alltså kanske inte det mest passande med tanke på att ryggen inte gillar att sitta i 80min i sträck ;) Men men. Det är som det är, som alla säger, det kommer ju ut något fint av detta ♥

Gokart

Känns som om de senaste dagarna bestått av att stå och kolla när sambon m.f. kört gokart, haha.. Okej, kanske överdrev jag, men ändå :)

Som jag skrev igår så var Sebbe med sin far och bror och körde, sen när han kom hit så var mamma, pappa och ena bror på besök, vi käkade lite mat och fikade lite innan Sebbe sen upptäckte att en gokartbana i Västerås hade öppet, så vi ringde upp John och Ann-Sofie som tog sig dit så alla tog sig ett race, där John och Sebbe självfallet fightades om vinnartiteln, haha. Sen när vi var klara så bestämde vi oss för att bege oss hem till mamma och pappa för lite biljard.

Så jag och Sebbe åkte hem och gav katterna mat innan vi sen åkte vidare till Norberg. Dock blev det aldrig någon biljard utan vi satt bara uppe och pratade (kanske mer grabbarna som pratade om gokart, crosskart och allt sånt ;)) tills vi gick och la oss.

Sen idag blev det att åka till Sala och köra ännu mer gokart innan vi sen begav oss hemåt :)

Bilder kanske kommer senare. Men det var i alla fall min helg ;) 

Vecka 23 ♥

Som ni vet, inlägget brukar ju komma upp på torsdagar så idag är det ju alltså 23+3 :)
 
Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Egna tankar: Ja, nu har jag börjat känna bebis mycket oftare. Jag kan riktigt tyda att det är h*n som sparkas/boxas, så är inte längre osäker på vad det är jag känner. Sebbe ha dock inte fått känna någonting ännu, han trodde han kände en spark en gång, men eftersom att det bara var en som visste han inte säkert, men jag hoppas att även han får känna dom snart :)

Annars har jag det rätt lugnt, får lite ont /blir lite trött i ryggen när jag sitter för långa stunder, men annars knallar allt på rättså lugnt :)

Bjuder på en magbild som togs igår, alltså v.23+2 ♥

Semester

Ojoj, nu har jag inte skrivit på nästan en vecka och jag har inte ens gett er någon "info" om att det skulle bli så ;)

Förra helgen blev det bestämt att vi skulle bege oss till Motala som vi brukar - var lite osäkert innan för Sebbe kanske skulle jobbat och så vidare, men så blev det inte - så på söndagen slog det oss att oj, vi måste ju köpa dop-present till lilla Melissa som skulle döpas på lördagen, när skulle vi annars hinna det liksom? Haha. Så ja, vi tog en tripp till Västerås då för att leta på något, plus att vi köpte lite kläder till Sebbe eftersom att han fick äran att vara gudfar ♥

Fick även med oss en åkpåse till vagnen och sen en gratisbox från Barnens Hus + att vi köpte hörselskydd till busungen så hon inte skulle bli döv i Motala. Och så råkade det blir lite kläder till våran bebis också, hihi ♥ Så det var våran söndag.

Sen jobbade Sebbe på måndagen och jag spenderade den dagen med att packa och städa lite. Sen åkte vi - tillsammans med Robin, Maddis och Melissa - till Motala på tisdagmorgon och spenderade några dagar där innan vi åkte hemåt igen på fredagmorgon :)

Hämtade ut ännu en gratisbox, fast från Apoteksgruppen och sen hämtade jag ut ett paket som kom till mig på tisdagen när vi var på väg till Motala, sen åkte vi hem och tvättade ;) Så så har den senaste veckan sett ut för oss, haha.

Fast förra lördagen var vi i Norrtälje också på American car show, inte så länge, men några timmar i alla fall :) Och igårkväll var det crousing här i stan så då var både mina och Sebbes föräldrar här + min bror. Först var vi ute och kollade lite och åkte runt lite men sen avslutade vi kvällen med lite kaffe här hemma innan alla begav sig hemåt.

Nu sitter jag här hemma ensam, väntar på att mina päron ska komma på besök igen. Sebbe spenderar sin dag med sin far och lillebror med att åka gokart.

Men ja, här kommer lite blandade bilder sen senste veckan sen ska jag lägga upp texten om v.23 som skulle kommit upp i torsdags!
Mitt fredagsmys förra veckan, mest uppskattar var dock spetten, MUMS!

En kass bild från Norrtälje

Påväg till Motala

Sebbe och lilla Melissa

Sebbe i kvällssolen

Melissa myser i vagnen

Kvällssol i väntan på mat

Melissa busar hos Sebbe vid banan

Bus hos Sebbe igen

Sist men inte mins, bild från dopet igår :)

Fyra månader ♥

Idag är det exakt fyra små månader kvar tills en skrutt ska titta ut, helt underbart :) Än känns ju allt faktiskt rätt overkliget, men verkligheten kanske kommer ikapp snart ♥

Sebastian Karlsson, tack för allt <3

Svensk sommar :)

Jag gick ut precis rätt stund.. eller fel? Beror på hur man ser på det ;)
 
Jag skrev ju att jag skulle gå till ICA, gick därför ut på balkongen, kände efter om det var varmt eller ej. Böt om, såg ett mörkt moln och stoppade ner ett paraply - man vet ju aldrig. Gick sen iväg till affären, plockade på mig allt jag ville ha. Står i kassan och ser i fönstret att det öser ner. Jaha.. hur ska jag lyckas med paraply när jag har två kassar? Äh, är ju bara typ 500 meter så jag får väl bli blöt då..

Sen när jag har packat mina kassar så regnar det inte mer. Liksom tur eller vad? Så det ända blöta som blev på mig var droppar från "jordgubbs-stånd-taket" när jag skulle fiska fram pengar för att köpa en butt jordgubbar, sen blev jag blöt när jag gick under alla träd och sen om fötterna då eftersom att backen var blöt. Och så fick jag njuta av lite muller på vägen hem istället för av solen som jag fick påvägen dit, haha. Lite komiskt ;)
 

Du finns ju där inne!

Igårkväll när jag satt här i soffan, smsade lite med min fina vän och bara satt liksom. Då helt plötsligt ser jag magen skutta till och inte vilka "skutt" som helst utan det var typ tre puffar inifrån, från våran älskade skrutte ♥ Blev lite ledsen över att Sebbe missade det eftersom att han låg och sov, men snart får nog han också se/känna dom :) Hihi!

Men men, ikväll tänkte jag inte mysa med popcorn/chips som jag brukar utan jag tänkte slå till med något nyttigare alternativ - jag är ju trots allt gravid ;) Har aldrig testat det visserligen, men så farligt kan det ju inte vara. Dippa grönsaker :)

Googlade det igår för att få förslag till vad man kan ha att dippa för något, mer än typ morötter och gurka och lyckades hitta en blogg som hade fleeera saker som såg mycket goda ut.... Kolla bara på den nedersta bilden, enkekt, men såå frestande!
 
Men ja, förutom det hade jag köra på tacos till middag ikväll, det var ett tag sen. Så nu hade jag väl tänkt bege mig till ICA för att köpa hem lite gottis.
 
 

Mannen i mitt liv, jag älskar dig

Vecka 22 ♥

Kroppen: I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet: Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

Egna tankar:

Opppsss

Jag bara råkade..

Jag hittade nämligen toppen som jag visade, den där rosa. Jag beställde den... och en blå. Vi får se om dom kommer passa bra, jag ska känna efter noga. Annars skickar jag tillbaka dom :)

Sen har jag nyss fixat Elins header på bloggen, den behöve ju liksom förnyas lite med tanke på att hon inte längre har någon liten knodd i magen utan numera har en Eddie utanför magen :) Så nu blev det såhär;


Gamla

Nya

Jag vet nåt som inte du vet

Goddagens!

Toppen som jag skrev om sist, ja den kunde man "ställa sig i kö på". Med andra ord, om plagget kommer in i min storlek, så får jag ett mejl. Det var ju smart :) Fast jag tror inte att det kommer komma in, men ändå ;) Får tänka positivt då, jag spar pengar ;)

Jag beställde i alla fall hem ett par byxor idag, jeans med "mamma-mud", så får se om dom blir bra eller inte. Vill ju kunna gå runt i någorlunda snygga kläder och inte bara byxor från jobbet som är mjuka och sköna för magen. Hihi.

En annan sak, kolla dessa söton!



Det är denna tjej som gör dessa, alltså kan man beställa utav henne (i vilken färg man nu känner för utav dessa). Tyckte dom var riktigt söta så jag bestämde mig för att lägga en liten beställning på ett par :) Inte för att bebis kommer behöva skor, men det är trots allt vinter när h*n kommer och då kan ju dessa värma de små fossingarna!

En annan mysig sak är att våran barnvagn har kommit ♥ Fast än är det ju ett tag kvar tills bebis kommer så den får stå kvar hos Barnens Hus tills det blir lite närmare. Vill inte ha den här hemma så katterna hårar/river sönder den innan vi ens hinner använda den + att vi har faktiskt inte SÅ mycket plats här hemma, haha. Men mysigt ändå att den är klar att hämta nu :)

Men nej. Nu ska jag svara pandan på FB sen blir det nog, kanske.. lite sims innan älsk hör av sig om att han är påväg hem och det är dags för mat :)

Jag är kär, bara liiite

Jag har hittat en supersöt liten topp. Men är det kul att den bara finns i M och XL? NEJ!
 

Testlektion

Hej på er!

Har inte blivit så mycket skrivet här, men vad gör väl det? Hihi.

Vill börja med att säga ett stort grattis till min bror John och hans Ann-Sofie som igår, på deras 1-årsdag, förlovade sig! Så glad för deras skull :) ♥

Sen då? Ja.. var ju på Power Meet i lördags, började med att gå runt på marknanden, trött i fötterna jaaa! Och sen begav  vi oss ut till Hälla för att spendera resten av kvällen där :) Det var trevligt men vi blev väl inte kvar allt för länge, men det var bara skönt för det blev ganska segt där mot slutet, tyckte vi alla.. haha.

Men nej, nu ska jag nog runda av lite. Ska snart börja göra mig redo att gå upp till trafikskolan, ska nämligen ha en Testlektion idag - alltså köra lite bil så dom får se hur mycket lektioner jag kommer behöva, typ ;) Haha. Eller det är i alla fall vad jag har fattat det som, så vi får väl se :)

Skriver kanske mer senare.

Power meet

Snart kommer jag bege mig till Västerås tillsammans med älsk och hans kill-del utav familjen (alltså bröder och pappa). Så min dag kommer alltså att spenderas på Power meet. Så nu vet ni vart jag håller hus idag :)
 

Tjockis

Hej på er!
 
Som jag nämnde tidigare så skulle jag ta mig till ICA. Hem kom jag med;

Strössel
Kokos
Mandariner (på burk)
Grädde
Sylt
Vindruvor
Chips
Popcorn
Tårtbotten

Kokos och strössel för att kunna göra mockarutor (hade hälften hälften, gjorde inte två stycken, haha!) Vindruvor för att bara äta, chips till Sebbe och popcorn till mig, resten för att göra en tårta. Liksom vad har jag att fira? Ja, kanske att jag har semester, kanske att jag har en bebis i magen, eller så har jag gjort en tårta med ett fult hjärta på för att jag älskar Sebbe ;) Får se om vi ens kommer äta något av allt detta ikväll, tror jag verkligen försöker göra Sebbe fet också, liksom... räcker det inte med EN god sak? Nej tydligen inte, haha!

Men men, minns att jag sa att jag skulle lägga upp bevis på att jag vann minigolfen med mina vänner förra helgen, så here it comes!


♥ The first time that I looked into your eyes ♥

Det här med att läsa tillbaka i bloggen är för mig ett sätt att minnas, minns på ett annat sätt än vad jag gör i vanliga fall. Jag har just suttit och läst vad som hände runt omkring mig under 2009, alltså för tre år sedan. Det året är för mig ett år som jag minns helt utan att läsa om det, men det är så mycket små detaljer som kommer tillbaka, som får en att glädjas på nytt.

Att året började väldigt upp och ner, med både snedsteg och tråkigheter är något som inte är lika starkt i mitt minne idag, det positiva väger liksom över.

Självfallet minns jag att året började med en helt annan person. På något sätt var det som ett annat liv, för ingenting där - var likt det jag har nu. Jag minns också att jag mådde sjukt dåligt då, då när jag fick besked om att känslor svalnat. Jag levde vidare min bubbla då, i hopp om att allt skulle komma tillbaka - i hopp om att allt skulle bli som det var innan. Men tiden gick och tillslut var beskedet - att det aldrig mer kommer bli som förr, att det från och med då skulle förbli vänner och aldrig någonting mer - väldigt glädjande för mig. Jag skrev mycket i min blogg om att Jag var inte ensam utan Jag var fri. Alltså vände allt inom en väldigt kort period.

Att bli dumpad var ju rena helvetet, vi hade ju varit tillsammans i strax över åtta månader. Allt var rena helvetet för mig, för jag visste inget bättre. Jag hade fått mina känslor besvarade av en person, som jag hade ett förhållande med, det var för mig väldigt stort. Sen tog allt slut. Klart det kändes jobbigt. Men tänker jag på det nu så, vad är egentligen åtta månader? Ingenting egentligen, allt som man vill ha - kommer senare. Den där första tiden är för ny, för osäker..

Samtidigt som jag fick besked om att vi skulle förbli vänner så hade jag redan börjat prata med mina fina Sebastian. För mig var han nog lite för långt bort egentligen, lite för långt bort för att det skulle kunna bli någonting mer än en person att skriva "flörtiga" grejer till. Jag var nog samtidigt väldigt osäker, liksom varför skulle han av alla människor ens vilja vara nära mig på det viset? Han visste ingenting om mig.

Men ja, jag har skrivit väldigt mycket nedräknande i bloggen också. Jag räknade ner till dagar då jag kunde få se honom, jag räknade ner till dagar då jag skulle få se honom och ja, jag räknade ner till dagar då jag skulle få träffa honom. Jag minns än idag hur bra jag mådde, men samtidigt hur jobbigt jag hade det i min mage. Så närvös man va.

En annan del av allt är väl att jag skrev ett inlägg där jag var så orolig, rädd och helt enkelt extremt förvirrad över vad som skulle ske med mitt liv efter studenten. Jag hade ju också drömmar i mitt liv. Att bilda en familj, att ha ett jobb, allt dedär som man liksom gör när man växer upp. Men vad skulle jag göra? Jag hade Sebbe, men samtidigt som jag mer än allt ville leva resten av livet med honom så hade vi just vid detta inlägg bara varit tillsammans i snart två månader, alltså väldigt kort tid för att ens kunna drömma om så lång tid framåt.

Det är det jag syftar på med detta inlägg. Även om tre år nu inte är så himla mycket, så är det ändå på något sätt som ett helt liv för mig. Jag fick som jag ville med att skapa allt i mitt liv tillsammans med just Han. Jag fick ganska fort en ring på mitt finger och så fort studenten var klar och jag satt där i mitt "vad-kommer-hända-sen"-tillfälle, ja då satt jag och letade för fullt, letade efter ett boende som skulle kunna få mig och Sebbe närmare varandra. 15 mil var trots allt väldigt jobbiga vissa dagar. Även om jag väldigt ofta tackar dom där milen, kanske hade vi inte varit där vi är idag om det inte vore för dom.

Tillslut lyckades vi få tag på en lägenhet. Men det var inte vart som helst utan ca 10mil ifrån våra egna vänner och våra egna familjer. Men trots detta fanns det aldrig ens en tvekan inom mig. Så fort vi hade chansen att ta lägenheten så tackade vi ja och några månader efter våran ett-års dag så flyttade vi ihop. Till vårat eget.

Det är ju rätt sjukt egentligen. Men idag sitter vi här, vi har bott här i över 1½ år med våra katter och vi har bott här genom både glada och sura dagar. Men det kanke är det som är så bra. Vi sitter här och väntar på något som vi skapat tillsammans. Vårat älskade barn.

Jag tackar dig Sebastian, för allt du gett mig under dessa år och för allt du ger mig varje dag! Din kärlek till mig kan jag aldrig tröttna på. Jag är lyckligt lottad som fått just dig att tillbringa livet med. Som alltid så kan man aldrig se in i framtiden, men har vi klarat oss hit så varför skulle vi inte klara mer? Du har gett mig den finaste gåvan man kan ge en annan person. Du har gett mig ett barn och det är inte bara mitt utan det är vårat. Jag kan inte vara annat än lycklig åt att du dagligen kan se på min mage och le, även om den blir större och jag inte längre ser ut som första gången du såg mig. Jag kan inte vara annat än lycklig åt att du varje dag säger att du älskar just mig. Jag kan heller inte vara mer lycklig än vad jag idag är, åt att du alltid påminner mig om att det är mig du vill leva ditt liv med och ingen annan. Aldrig skulle jag klarat mig hit om det inte vore för dig. Du har hjälpt mig med nästintill allt sen jag tog min student och sen du första gången sa att du och jag var Vi. Jag älskar dig!


Fredag den 6:e Juli

Idag är det fredag. Andra dagen på min semster. Härligt!

Hur som, dagen började men att ha tvättid 8-11, passade på att ta det på förmiddagen innan Sebbe skulle bege sig till sina päron så att han kunde hjälpa mig lite. Med tanke på att vi blivit rätt kassa på att tvätta en gång i veckan så resulterar det också i att det blir massa tvätt, vilket är rätt tungt att bära ner för lilla mig ;) Så ja, Sebbe var snäll och var hemma här tills det var klart och fixade sen lite varma mackor till lunch innan han begav sig hemåt eller ja, han var ju söt och tog med sig alla sopor ut också, för komposten t.ex. den kan typ döda mig...

Så sen han åkte har jag dammsugit och torkat lite golv här hemma. Vad jag ska göra härnäst vet jag inte riktigt. Troligtvis tar jag disken och sen kanske jag beger mig till ICA för att köpa hem lite grejer. Är nämligen sugen på att baka lite mockarrutor men har insett att vi inte har något att ha uppepå, varken kokos eller strössel, så det måste jag inhandla.

Sen blev jag sugen på vindruvor och kex med ost eftersom att Stina-Lee la upp en frästbild på sin blogg. Illa illa. Sen igår kväll skulle jag och Sebbe kolla på film, då satt jag och tänkte på att det hade varit såå mycket bättre med någonting gott till filmen! Så vem vet, kanske måste köpa hem någonting gott till ikväll också.. fast å andra sidan så kanske bebis hellre vill ha lite nyttigheter än chips och gottis som h*n fått väldigt mycket av den senaste tiden. Får ta mig en funderare på det ;)

Men jaja, nu ska jag gå och fixa lite mer här hemma, byta sängkläder och ta hand om disken.

Vecka 21 ♥

Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.

Egna tankar: Veckorna knatar på, men själv har jag väl inte märkt så stor skillnad sen förra veckan. Har i alla fall kommit fram till att Turkisk yoghurt är något som bebis inte tycker om. Käkade det nämligen här om dagen till min frukost (åt smörgås också) men så fort jag kämpat mig till jobbet, riktigt illamående, så kom den upp. Trevlig information för er ;) Men det är ju bra att bebis säger till, hihi..

Annars är det bara en jobbig del i hela graviditeten, att försöka komma på pojknamn! Varför är det så sjukt svårt? Flicknamn har både jag och Sebbe kommit fram till namn som vi båda gillar som vi kan tänka oss att h*n kan heta om det är en liten flicka, men pojknamn är helt tomt.. Hjälp.. Men men, några månader kvar att tänka så ;)

Svar på en fråga;

pauliina Om: Vecka 20 ♥                                          
Av ren nyfikenhet, var graviditeten planerad? :)
 
Svar: Det kan jag nog säga att den var. Vi bestämde oss för att jag skulle sluta med mina p-piller sen fick det komma när det kom :) Alltså inte så att vi gjorde allt för att pricka in dagar eller liknande utan jag slutade med p-piller och sen levde vi som vanligt tills vi en dag hade ett positivt test hos oss ♥

Helgen

Helgen bestod av att umgås med min fina vän Amanda, som jag nämnde för några dagar sen. Jobbade lite senare i fredags så blev så jag åkte iväg till henne på lördagen. Så den dagen bestod av lite minigolf med henne och en annan gammal vän som jag inte träffat på huuuur länge som helst, älskade Orreborre! Sen träffade vi även på Carro en lite snabbis där, så jag hann träffa tre av mina kära "skolkamrater" och "dagarna-i-ändan-vänner" haha ;)
 
Minigolfen vann i alla fall jag, kan visa bevis sen. Dom andra var sämst... Och sen, när vi hade spelat klart så skjutsade O hem oss igen, då blev det till att beställa hem lite käk och även köpa hem lite gottis för att kunna spendera kvällen framför film/tv :)

Och sen var det söndag och då begav jag mig hemåt igen. Så jag hann ju tyvärr inte vara där så länge, men bättre än ingenting och sen ska vi försöka passa in en helg snart igen då hon kan komma hit. Vi är ju trots allt sämst på att träffas regelbundet. Haha!
 
Sen igårkväll så begav jag och Sebbe oss till Coop, hade två paket att hämta ut plus att vi skulle köpa hem lite smågrejer. Råkade även köpa med oss en Sodastream, men vad gör väl det?! Den invegs redan igår och jag tror den kommer användas rätt flitigt, jag hoppas det i alla fall. Vill inte att det skulle bli bortkastade pengar såklart, haha..
 
Men men. Nu har jag inte mycket mer att säga för idag. Ska börja göra mig redo för att gå till bussen nu, ska nämligen åka iväg till trafikskolan för att sitta på Teori i två timmar, härligt!

 


RSS 2.0