Semester

Ojoj, nu har jag inte skrivit på nästan en vecka och jag har inte ens gett er någon "info" om att det skulle bli så ;)

Förra helgen blev det bestämt att vi skulle bege oss till Motala som vi brukar - var lite osäkert innan för Sebbe kanske skulle jobbat och så vidare, men så blev det inte - så på söndagen slog det oss att oj, vi måste ju köpa dop-present till lilla Melissa som skulle döpas på lördagen, när skulle vi annars hinna det liksom? Haha. Så ja, vi tog en tripp till Västerås då för att leta på något, plus att vi köpte lite kläder till Sebbe eftersom att han fick äran att vara gudfar ♥

Fick även med oss en åkpåse till vagnen och sen en gratisbox från Barnens Hus + att vi köpte hörselskydd till busungen så hon inte skulle bli döv i Motala. Och så råkade det blir lite kläder till våran bebis också, hihi ♥ Så det var våran söndag.

Sen jobbade Sebbe på måndagen och jag spenderade den dagen med att packa och städa lite. Sen åkte vi - tillsammans med Robin, Maddis och Melissa - till Motala på tisdagmorgon och spenderade några dagar där innan vi åkte hemåt igen på fredagmorgon :)

Hämtade ut ännu en gratisbox, fast från Apoteksgruppen och sen hämtade jag ut ett paket som kom till mig på tisdagen när vi var på väg till Motala, sen åkte vi hem och tvättade ;) Så så har den senaste veckan sett ut för oss, haha.

Fast förra lördagen var vi i Norrtälje också på American car show, inte så länge, men några timmar i alla fall :) Och igårkväll var det crousing här i stan så då var både mina och Sebbes föräldrar här + min bror. Först var vi ute och kollade lite och åkte runt lite men sen avslutade vi kvällen med lite kaffe här hemma innan alla begav sig hemåt.

Nu sitter jag här hemma ensam, väntar på att mina päron ska komma på besök igen. Sebbe spenderar sin dag med sin far och lillebror med att åka gokart.

Men ja, här kommer lite blandade bilder sen senste veckan sen ska jag lägga upp texten om v.23 som skulle kommit upp i torsdags!
Mitt fredagsmys förra veckan, mest uppskattar var dock spetten, MUMS!

En kass bild från Norrtälje

Påväg till Motala

Sebbe och lilla Melissa

Sebbe i kvällssolen

Melissa myser i vagnen

Kvällssol i väntan på mat

Melissa busar hos Sebbe vid banan

Bus hos Sebbe igen

Sist men inte mins, bild från dopet igår :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0