En bebis ♥

Som tillhör min bästa vän.


En rättså nykläckt en ;)


ÄNNU ETT GRATTIS! ♥

Min bästaste bästa vän har fått sin bebis! En pojke pluppade ut kvart i sex i morse efter att ha haft lite brottom. Är det inte för underbart!

Alltså gick båda paren som väntade bebis nu i mars över exakt 6 dagar, lite kul, hihi!

Hur som helst så blir det alltså ett grattis till min Elin också! :)

En bild vill jag dock inte lägga upp förren hon sagt att det är okej (även om jag är rätt säker på att jag får, men hon kanske vill lägga upp en först ;)). Men jag lovar att ni ska få se senare :) Pluttepojken ♥

Men nej, det var allt för idag. Blir ju bara bebisprat nu för tiden. Men nu har alla fått sina bebisar så nu kan jag vara tyst, tills Cattis ska ha sin bebis ;) haha!


Bjuder på mina bebisar istället.
(Burken är suddig i huvudet för att hon tvättar Maya om ni inte ser det ;))


Ett grattis igen!

I fredags skrev jag att jag skulle städa och tvätta och det gjorde jag. När Sebbe kom hem från jobbet så stack vi och handlade och sen spenderade vi någon timme på balkongen eftersom att det var så soligt och skönt!

På lördagen så for vi hem till Sebbes föräldrar. Mot kvällen så åkte vi även över till en vän och grillade och hade det trevligt :) Och därför så sov vi även kvar hos Sebbes föräldrar och åkte inte hem förrän efter de goda våfflorna hos svärisarna, hihi.

Det var våran helg det!

MEN! Igår(sönda) - vet inte exakta tiden, men det är väl inte så noga för er del - så kom det tillökning i en familj. Inte min kära bästas familj dock (den ungen är fortfarande envis) men hos Robin och Maddis. Där kom det ut en liten (okej egentligen var hon inte liten, 4180g!) flicka som fick namet Melissa, så ett stort grattis till dom! Underbart ♥

Ledig dag

Pga väldigt många övertids-timmar på jobbet så fick det bli en ledig fredag idag. Skönt! En lite extra lång helg liksom.

Men men, ledig fredag för mig betyder att jag ska storstäda hela lägenheten, fyfasen vad det behövs just nu. Inte städat eller tvättat på två veckor och det brukar vi vanligvis göra en gång i veckan, för helvete hur det ser ut när man två katter som drar ihop sjuuukt många damråttor.....

Så nu vet ni vad jag kommer göra idag.

Två grattis!
Grattis till bästavän Elin som idag fyller hela 20år! (ingen bebis ännu :()
Ännu ett stort grattis till min gamle vän Cattis som ska ha en bebis! Åh ♥




BF idag.......

Ja, Elin tjatar på mig. Jag är kass att skriva alltså.

Som ni såg sist jag visade att jag levde så hade jag och sambon varit och köpt oss en ny bil. Väl behövligt säger jag om det. Vi är nöjda :)

Hur som helst. Elins bebis är beräknad att komma idag, känner hon av något? Nej! R & M's bebis skulle ha kommit i måndags och även där står det helt stilla.. är det något med marsbebisar och bli envisa? Elins har ju i alla fall några timmar på sig ännu, men annars om dom ska hålla sig inom mars så har dom 1½ vecka till på sig, kom igen nu skruttungar, pluppa ut ;)

Vad mer har hänt sen sist då? Ja, ingenting speciellt egentligen. När jag la in bilden på bilen så var vi hemma hos svärföräldrarna - det var alltså vad vi gjorde i lördags. Sen på söndagen så begav vi oss hem till mina föräldrar, visade upp bilen och drack lite kaffe och sen när vi åkt hem därifrån så kom även bror och Ann-Sofie förbi hit och hälsade på lite snabbt eftersom att dom var påväg hem från Stockholm. Så så har våran helg sett ut.

Nu står det i alla fall lite fiskgratäng i ugnen, sugen på det och har egentligen inte stor lust att stå och laga mat. Så det är ju perfekt. Gott och enkelt! Då får man lösa matlådor med panpizzor ;) haha!

Men nej. Nu ska jag bläddra lite i en tidning som jag fick hem idag och sen ska jag väl bara fortsätta glädjas åt att solen lyser ute.

Ha det bra!

New in!


F I V E D A Y S . . . .

Åååh vad dagarna går. Vi väntar på dig bebis! Säger jag som om det är min egen, hahah!

Nu är det i alla fall helg. Vilket känns skönt. Behöver lite tid och bara göra ingenting alls känner jag. Idag tror jag inte att det händer något speciellt.. Sebbe sover just nu på soffan men funderar på att dra iväg oss till godisbutiken senare för lite fredagsgotti.. men bara lite :)

Resten av helgen vet jag inte. Sebbe ska hem och mecka så jag funderar på att följa med, hans mor är nämligen ledig i helgen så kan passa på att umgås lite med hennes. Men nej, nu ska jag klicka runt lite på internet. Bye!

6dagar..

Jag kan inte ana hur Elin lär må just nu? Alltså att det måste vara en sjukt jobbig väntan? Hon själv är visserligen fortfarande helt 100 på att hon kommer att gå över två veckor och hon har ännu inte känt av ett enda teckan på att det är på gång.. sex dagar liksom.. ojoj!

Men men, idag blir det inte mycket mer skrivet än såhär.. som om det blir det någon dag?! Tänkte nämligen hoppa in i duschen nu och resten av kvällen ska jag spendera med min sambo och våra bebisar för att jag är så jäkla glad att jag lever det liv jag gör. Katterna är våra bebisar. Det får dom förbli ett tag, haha.


Jag älskar dig ♥


EN VECKA!

Idag är det sju dagar kvar till bästas bebis! ♥

Efter jobbet idag så gick jag och Jelena till ica, köpte en varsin glass för att ta i solen.. slutade med att vi satt där lite för länge, helt plötsligt var klockan halv fem liksom?!

Men eftersom att jag inte har så mycket annat att säga just nu så ska jag göra något annat nu.. typ kolla på tv ;)

8 dagar!

Idag är det åtta dagar kvar till bästas bebis! Märks att det liksom är bebisnoja, alla jag ser går ju med barnvagn? Haha!

Sen tror jag att alla på jobbet tror att jag är med barn/planerar det med tanke på att jag alltid nämner något om gravida/bebisar, hahaha! Men så är inte fallet som om ni ser detta inlägg vet ni det nu ♥


Bästa och sin familj när Molly var liten plutte!


Djurdoktor

Idag ska våra bebisar (ja varför inte kalla dom våra bebisar när man inte har någon annan bebis? ;)) till doktorn. Dags för vaccination och sen ska vi höra lite angående Mayas vikt, bara så att allt är okej med henne - vilket jag vet att det är, men vetrinärer kan ju ha en annan syn på det hela, haha..

Nåja. Mycket mer är inte planerat för dagen. Ska snart börja med lite lasagne här hemma vilket ska bli mums! Men innan dess ska jag kolla mina bloggar lite snabbt.

Nu ska jag nog börja räkna ner dagarna till bästaväns BF, kul va? Ska bli så spännande tycker jag. Får dom en till flicka eller får dom kanske en pojke? Jag tror det blir en pojke den här gången.. bara för att det är så svårt att komma på pojknamn ;) Höhö skadeglädje..

Igår var det i alla fall 10dagar enligt Elin själv så kan ju tänka själv att det lär vara 9dagar idag då? Haha. Onsdagen den 21;a.. ♥



Jag och Mejabus på hennes dop


Redo för dop


Nöjd

Nu är jag hemma från coop. Fick blir en promenad med Jelena och Alfie ♥ Skorna var inte alls tunga eller otympliga så jag behövde ju inte ens Jelena. Fast jag behövde henne ändå, som sällskap :)

Nåja. Nu sitter jag här, med nya skor - kilklackarna ska invigas imorgon på dopet! - och en RAMLÖSA ananas.. sen när dricker jag kolsyrat vatten liksom? Usch.. men men, ananas var god så jag får väl tack S på jobbet.

Nej, nu ska jag kolla vidare på Minuten och leta på något nagelack för morgondagen :)


Fina kärleksparet på jobbet för ett bra tag sen ♥


Hoppsan (a)

Eftersom att vi har så underbara chefer så fick vi helt plötsligt ett varsit kuvert på jobbet, alla med ett presentkort på en butik här i stan. Lovely! (cheferna är underbara även om dom inte ger oss saker, så ni inte missförstår mig ;))

Så idag efter jobbet - vi slutade redan kl 12 för den delen, sköööönt - så släppte Sandra av mig och Jelenis här hemma så jag kunde hämta mitt presentkort och sen begav vi oss ner på stan och kollade lite. Jag fick i alla fall med mig två plagg hem, som jag är nöjd med :) Ett par vita Jeansleggnigs som blir toppen sen till våren/sommaren och ett par leggings med spetsdetaljer som nog invigs imorgon på dopet.

Sen efter det så begav jag mig till guldfynd för att köpa någon dop-present. Köpte med mig.. kom på att jag kanske inte ska skriva UTIFALL att mamman läser här någon gång?

En annan kul sak är ju att mina skor har kommit! Har dock inte hämtat dom ännu :) Jag har inte ens skrivit att jag beställt några, men det är i alla fall dom jag la upp i inlägget tidigare (inte conversen) så jag hoppas dom passar bra! Ska hämta dom senare :) Får se om det blir med hjälp av Sebbe och bilen när han kommer hem eller om Jelena blir mitt sällskap utifall att dom är tunga/otympliga att bära ;)


Ungefär sånna leggings fast med bara två spetsdetaljer och inte tre


Och här är nog något ganska lika dom jag köpte.. haha


Sugen på våriga skor

Nu när snön försvinnen och det bara är massa grus ute på backen så får jag alltid vårkänslor.. sen är det ju typ sol hela dagarna också så det är ju ännu bättre ;)

Hur som helst. Tack vare alla vårkänslor så börjar jag bli sugen på att köpa lite vårskor. Sitter i köket här just nu och såg nyligen en tjej gå förbi med ett par färgglada converse på sig. Jag har aldrig någonsin ägt ett par, men jag börjar bli sugen. Liksom i en fin färg, varför inte? Får se hur det blir med det i alla fall..

Så mycket mer än såhär har jag egentigen inte att säga. Förutom, vad ska jag köpa till lilla kusinen som det är dop för på Lördag? Förslag?!


Converse från Spartoo



Båda från Skopunkten


Nytt för min fina vän

Sista dagen på helgen idag. Varför försvinner dom alltid? Oavsett om jag bara sitter och glod eller om jag gör någonting kul så bara POFF så är den borta.. faktiskt ganska tråkigt. Fast det är klart, om möjligt, så har jag ju faktiskt x antal övertidstimmar som kan tas ut så helgerna kanske blir lite längre? Hihi..

En sak till, vi har inte riktigt den tiden för att ta ut lediga dagar på jobbet, så vi får se hur det blir med det. Haha!

Vad har hänt den här helgen då? Jo.. i fredags så blev det väl inget speciellt, satt i soffan hela kvällen med gottis som glass och nyponsoppa - tillsammans med min sambo.

Igår däremot så ville Sebbe hem, igen.. Men eftersom att han tvättade på fredagen när han kom hem så valde jag den här gången att följa med honom hem. Jag kan faktiskt inte sitta hemma varje helg. Så vi begav oss hem till Sebbes föräldrar och där försvann Sebbe ut i garaget medans jag hade det trevligt med svärmor som var hemma för att hon inte var helt pigg och kry.

Så efter lite fika och middag så begav vi oss sen över till Robin och Maddis för att umgås lite. Åkte sen vidare till Ludde och spelade lite spel och umgicks så vi kom inte hemmåt förren runt halv tolv på natten.

Lugnt på vägarna var det också så jag gjorde något busigt och något jag egentligen inte får.. men vad gjorde det, vi lever ;)

Men nej, med min rubrik menar jag att jag har hjälpt Amanda att fixa till hennes blogg då hon ville ha lite nytt där, så nu är hennes - numera träningsinriktade - blogg lite mer passande till innehållet :) Kan tyvärr inte länka till hennes blogg då hon har lösenord.

Dags att laga lite mat säger magen, see ya!


Jag vill ha sommar nu ♥


Ojojoj!

Här står det väääldigt stilla ser jag! Haha..

Kan bero på sjukt mycket på jobbet, allmänt trött på bloggen och ja, lite sånt.

Snart är det dags för dop i alla fall, lilla kusin Meja ska döpa sig. Och sen är det ju två gravidmagar som ska försvinna nu i Mars också.. Först Maddis som ska ha den 19:e och sen bästavän som ska ha den 21:a. Ska bli kul att se vem som får först! Hihi

Men nej. Hade inte mycket mer att bjuda på, nu ska jag njuta av min glass med varm nyponsoppa - MUMS!


RSS 2.0