Intensivt

Som ni kanske minns så skrev jag för någon dag sen att jag kanske kommer hålla mitt löfte. Just då hade väl ingen den blekaste om vad jag snackade om.. Kanske det som var halva grejen också ;)

Hur som. Nu har jag fått okej från jobbet så nu är det klart att jag kan göra det. Jag ska alltså i slutet av sommaren ta en sån där underbar Intensivkurs! Underbar och underbar? Ja, kanske blir det skönt sen när den är över och jag sitter där med ett körkort i handen och faktiskt kan ta mig vart jag vill utan att någon kan säga någon / hindra mig. Det däremot kanske är underbart!

Så så var det med det.

Anledningen till att jag var tvungen att få ok från jobbet först var att det tyvärr inte fanns några intensivkursen just under hela Juli då jag är HELT ledig, surt? JA! Men det löste sig ju ändå.. kommer gå in i en vecka då vi börjat jobba men nu skulle det lösa sig ändå. Så nu kommer jag bli några kronor fattigare, men det är det nog värt.

Mest värt är det kanske för att jag kommer kunna åka till mina kära vänner som befinner sig så långt bort. Utan några problem alls!

Bara hoppas att jag lyckas sen också.. Men är ju ett tag kvar än :)


Tack för att du alltid stöttar och puschar mig älskling ♥


Nya tvättider

Faktiskt rätt skönt att de bytt tvättider här hos oss. Tidigare hade man två timmar på sig att tvätta (+ en timme tork) men nu har vi hela fyra timmar på oss! Är det inte för härligt?! Det betyder ju bara att jag inte behöver springa upp och ner hela tiden utan kan ta lite "pauser"..

Ja.. kanske är det bara jag som är lat,  haha! Men ja. Tvätten är igång för fullt nu. Ska väl snart ner för sista gången, eller näst sista kanske det blir då. Får se ;) Intressant?

Annars då? Kära Jelena på jobbet har farit iväg till Gran Canaria! Kommer vara tomt utan henne... Och hon är inte den enda, Amanda är i Grekland.. Alla bara reser... hihi. Men jag klagar inte. Snart är det dags för semester för oss och som vanligt så kommer vi bege oss till Motala i en vecka för att komma bort lite. Fast blir lite kortare än en vecka eftersom att lilla Melissa ska döpas på lördagen och Sebbe har ju fått den hedrande uppgiften att vara Gudfar! Fint ♥

Men men. Nog om semester och sommar. Nu ska jag nog ta och bege mig ner i tvättstugan igen, hoppas att tvätten är klar den här gången för känner att jag bara vill sitta ner resten av kvällen. Här hemma är det ju tv som gäller på kvällarna så då vill man ju inte hålla på med massa annat ;)

Nyyyttt

Eftersom att H&M haft (har till imorgon) clubdagar så kände jag att jag kanske skulle unna mig något nytt, var ju ett tag sen.. Eller nej kanske inte, men ändå. Något lite sommrigare kände jag att jag ville ha, så så fick det bli.

Gick dit idag och fick med mig en Neongul blus hem. Tror den kommer bli toppen i sommar ;) I alla fall om jag lyckas bli brun eller inte, men som det känns nu så kommer jag inte lyckas med det med tanke på att sambon redan är rejält BRUN!


Sen råkade jag köpa matchande underkläder också, haha!


Anonym kommentar;

Jag har fått en anonym kommentar från någon söt liten person där ute. Skulle du kunna skriva vem du är, så att jag vet? :)

Kanske är det lika bra...

Verkar som om jag håller mitt löfte som jag lovat både mig själv och min älskade pojkvän, som varje dag under tiden vi levt tillsammans påminnt mig om att det är ett viktigt måste.

Kan dock inte hoppas på att det kommer lösa sig helt. Har ju ett jobb att gå till också..


Får jag säga att det är ganska drygt att man jobbar inomhus hela dagarna när det är så fint väder utanför fönstena? Det är det i alla fall! Tur är väl att jag kan sitta här på vardagsrumsgolvet/balkongen och njuta innan solen försvinner, än är den inte borta här ifrån och klockan är ju trots allt efter fem på eftermiddagen! Skönt..

Men nej, nu börjar det kanske blir dags att bege sig ut i köket. Puss på er!


Bild tagen för några veckor sedan.


Varför så sega?

Ni vet när man ringer till vissa ställen, då får man en röst som säger; Tala in ditt personnr, namn, mobilnr och ärende så ringer vi upp dig. Ja ni vet?

Igår ringde jag ett samtal kl 10 och fick denna röst. Jag glömde hälften av vad hon sa (hon sa grejerna ovan så vet inte varför jag minns dom idag) så jag sa bara mitt namn och mobilnr, det är väl det som är viktigast ;) Hur som helst. Förr när jag ringt så har jag antingen fått en röst som sa "vi kommer att ringa dig runt kl 9" exempelvis alltså, men nu fick jag ingen sådan röst och istället fick jag bara gå och vänta och när ringde dom upp, joo runt kl 14! Bara 4 timmar senare..

Sen kl 11 ringde jag till ett annat ställe.. pratade med en person men en sak kunde han inte hjälpa mig med så han fick mitt nr och sa att han skulle be receptinisten skulle ringa upp mig under dagen, lugnt tänkte jag. När ringde hon då? Jo, klockan halv sex!

Det var liite jobbigt att liksom gå och smått vänta på dessa samtal och så dröjer det sådan tid. Ännu drygare var väl att samtalet halv sex inte gav mig mycket allt utan bara "jag fixar detta så ringer jag upp dig imorgon igen". Har hon ringt ännu? Nej.. hon ringer säkert halv sex idag också.

Och sist men inte minst, varför är folk så kassa på att svara på frågor/kommentarer när man skriver till dom på en blogg? Läser dom aldrig sina kommentarer? Haha..

Ja jag bara störde mig lite på att alla är så sega så var tvungen att "klaga" lite.. så nu ska jag diska lite för att fördriva tiden. Skulle ju passa bra om hon ringde då så att jag är helt blöt om händerna :)


För övrigt hade det ju varit jävlans gott med den där just nu....


Långhelg!

John om Älska mig:

Skrämmande värld vi lever i, hemskt att sådant händer varje dag. Filmen säger ju extremt mycket, hur lite som behövs för att göra något åt saken. Kanske skillnaden mellan liv och död. Att någon bara vågar stå på sig, och säga ifrån, att någon bara säger hej, eller att bara gympa läraren delar lagen. Skillnaden är så liten, men ändå så stor!

Svar: Kan inte annat än hålla med dig bror!

I onsdags var det fredag för mig och sambon. Alltså har vi varit lediga både i torsdags och i fredags, sköönt!

Men vad har vi då gjort hela helgen? Jo.. I torsags så åkte vi hem till Sebbes föräldrar, gjorde väl inget speciellt egentligen. Åkte över till Robin som höll på i garaget och sen minns jag inte vad vi gjorde mer, haha.

I fredags åkte vi också hem till svärisarna - mycket åkande. Sebbe började med att pilla lite på crossen och sen när det var klart så fick jag tvätta den medans han började pilla på rc-bilen istället. Snällt va?



I lördags åkte vi också dit, behöver jag ens säga det nu? Haha! Men då var det nämligen dags för dop så vi började dagen med att bege oss till Thuns och köpte med oss ett klädset till Sebbes kusinbarn som alltså skulle döpas. Sen begav vi oss till kyrkan. Efter dopet blev det paj och tårta hemma hos Sebbes kusin med familj. MUMS! Så det var skönt, att komma iväg på någonting :)

Sen efter det åkte vi direkt till Robin som höll till i garaget igen. Blev lite fika där och sen åkte vi vidare till Bromark och lånade lite grejer så Sebbe kunde fixa det sista på rc-bilen. Så sen begav vi oss alltså hem till garaget så det sista fixades på bilen, så nu är den redo för Västerås som är den 2-3e juni :) Skönt!

Sen åkte vi hemåt så vi var hemma ungefär tio på kvällen. Då blev det sängen direkt! Trötta i ögonen..

Nu sitter jag här själv hemma. Vet inte vad jag ska göra, men känner att det nog bara blir en slö dag i soffan så jag orkar tillbaka till vardagen imorgon ;)

Sebbe är i alla fall på samma ställe som resten av helgen, haha! Åka cross tror jag minsann han skulle göra idag, så jag hoppas han kommer hem oskadd även idag, hihi.


Bild från i sommras.


Älska mig

Igår såg jag att en person lagt upp ett klipp på facebook. Tydligen var det någon film som var uppdelad i 6 delar och det var en film som var värd att se!

Jag kollade och jag kollade klart på alla delarna igår, eftersom att det ju som sagt var en film och man liksom fastnade i den.

"Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. "

Kanske låter detta rätt lamt och tist att se på. Men jag tycker verkligen att det är något att kolla på då det är ett viktigt ämne, mobbning. Jag minns att när jag skulle börja 7an, då visade de upp en film i Aulan för hela skolan, en film som skulle få folk att inse vad olika handlingar kan ge för följer. Detta är en perfekt sådan film.

Då visade dom filmen Hipp Hipp Hora. Så vilka filmer dom än visar på skolorna idag så tycker jag att dom ska byta ut dom mot denna! Det är verkligen en perfekt film att visa upp - eftersom att det tragiskt nog händer sådan här saker runt om i sverige hela tiden, utan att folk ingriper och utan att folk ens ser. Vilket är tragiskt och idiotiskt!

Del 1
 Del 2
 Del 3
 Del 4
 Del 5
 Del 6

Filmen finns även att köpa här.

Här var det dött..

Får väl börja med att be om ursäkt för kass update. Men hur som helst så kan jag gottgöra det genom lite bilprat...



Som ni kanske läste sist så skulle vi till Strängnäs för att Rallycross säsongen drog igång lite halvhjärtat. Med halvhjärtat så menar jag att det, som jag också nämnde, inte var en vanlig tävling utan på lördagen var det träning hela dagen - de fick alltså åkta och träna hur mycket de ville - vilket Sebbe verkligen behövde efter allt sitt bilstrul! Och på söndagen var det paralellrace där de körde 2 åt gången. Alltså 2 personer som kör mot varandra, ni förstår? ;)

Så såhär blev den helgen;

Lördag: Vi inväntar att allt ska börja och så fort tiden är kommen så rullar Sebbe iväg med sin bil.. efter ett halvt varv hör vi att det låter konstigt. Nej, jag skojar inte. Det var faktiskt sant, några meter senare stannade Sebbe bilen då hans koplingspedal liksom bara försvann rakt ner i golvet. Ja.. för er som kan bilar så kommer bilden nedan säga en hel del. Men jag kan i alla fall med mina termer säga att växellådan och massa fler grejer vart kaputt och nej, det gick inte att köra något mer.

Sa jag inte nyss att Sebbe BEHÖVDE köra? Jo det sa jag..



Nåja. Sebbe begav sig hemåt. Jag stannade kvar i husvagnen med mamma och pappa för att få göra något annorlunda av helgen. Sebbe sa att han skulle komma tillbaka mot kvällningen och umgås, vilket ju var en trevlig sak att säga när han har ett nytt ras att fixa.

Senare på kvällen ringer han
S: Kan ni gå och kolla om jag kan anmäla mig till imorgon igen?
E: Vadå har ni fixat det?
S: Ja, ring upp när ni kollat om det går

Alltså, för er som är kunniga kanske ni fattar att det här inte alla gånger är något man fixar på några timmar? Jag vart helt paff och självfallet glad!

Så sen halv tolv på natten kommer han tillbaka till Strängnäs med en hel bil, som går att köra!

Så söndagen fick han köra sina två heat och fick istället se detta som sin lillla träning då tävlingen i sig är helt värdelös för honom då han inte hade en chans eftersom de flesta bilarna var i en klass värre än honom.

Sen kom Valborg. Vi åt god mat hemma hos svärföräldrarna och senare mot kvällen åkte vi till några vänner och umgicks och drack lite. Robin och Maddis hade även med sig sin lilla tösabit så tänkte bjussa på en kass bild på hennes och älsklingen ♥


Mysigast var väl att hon hela tiden satt där och flinade en massa när hon var hos honom, hih!


I helgen så har det åter igen varit Rallycross, denna gång i Arboga. Vi begav oss ditåt runt tre på fredagen för att åter igen vara där dagen innan, det är bara så att kan vi göra så då gör vi så - ni förstår. Under kvällen blev det bara äta lite, gå banan, bara umgås lite. Sen gick vi och la oss rätt tidigt för jag var dötrött och man vaknar alltid tidigare än sin egen väckerklocka när man är på sådan ställen.

T.ex. pappa ställde sin klocka på halv 8 och Sebbe ställde sin på 8. Innan sju vaknar alla av olika bilar och övriga ljud som kommer där utifrån. Fast det var visserligen bara Sebbe som gick upp - runt sju. Vi andra låg i alla fall kvar och drog oss tills pappas klocka ringde.

Kort sagt om dagen för nu börjar jag tröttna på att skriva och det börjar bli brottom med maten!

Träningen gick bra, bilen höll, han och en hel drös till råkade till och med köra ett extra varv - men vad gör det ;)

Första heatet gick också bra, dock blev han lite väl hindrad då en bil råkade ställa sig på sida mitt framför honom så han inte kom någonstans förrän bilen hade backat undan.

Andra heatet gick också bra men även där blev han lite hindrad då en bil fick lite fladder och körde rakt in i honom så dom kom lite långt ut och alla körde om dom på innern, suuurt. Haha.

Sista heatet gick mycket bättre och ja.. tiderna räckte inte till någon final men det är ju nästan final för oss att bilen höll hela helgen!

Så, nu måste jag skala potatis!

RSS 2.0