Älska mig

Igår såg jag att en person lagt upp ett klipp på facebook. Tydligen var det någon film som var uppdelad i 6 delar och det var en film som var värd att se!

Jag kollade och jag kollade klart på alla delarna igår, eftersom att det ju som sagt var en film och man liksom fastnade i den.

"Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. "

Kanske låter detta rätt lamt och tist att se på. Men jag tycker verkligen att det är något att kolla på då det är ett viktigt ämne, mobbning. Jag minns att när jag skulle börja 7an, då visade de upp en film i Aulan för hela skolan, en film som skulle få folk att inse vad olika handlingar kan ge för följer. Detta är en perfekt sådan film.

Då visade dom filmen Hipp Hipp Hora. Så vilka filmer dom än visar på skolorna idag så tycker jag att dom ska byta ut dom mot denna! Det är verkligen en perfekt film att visa upp - eftersom att det tragiskt nog händer sådan här saker runt om i sverige hela tiden, utan att folk ingriper och utan att folk ens ser. Vilket är tragiskt och idiotiskt!

Del 1
 Del 2
 Del 3
 Del 4
 Del 5
 Del 6

Filmen finns även att köpa här.

Kommentarer
Postat av: John

Skrämmande värld vi lever i, hemskt att sådant händer varje dag. Filmen säger ju extremt mycket, hur lite som behövs för att göra något åt saken. Kanske skillnaden mellan liv och död. Att någon bara vågar stå på sig, och säga ifrån, att någon bara säger hej, eller att bara gympa läraren delar lagen. Skillnaden är så liten, men ändå så stor!

2012-05-17 @ 04:20:49
Postat av: LILLA ELIN [DRÖMMEN OM ETT BARN]

Grattis då :)

2012-05-18 @ 11:56:25
URL: http://lillaelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0