00:17

Jag borde börja med att skriva i min egen blogg, innan jag sätter mig och läser igenom alla andras. Det slutar ju alltid med att klockan blir så jädrans mycket!
 
Men skit samma. Gör ett litet inlägg i alla fall.
 
I fredags var ju Sebbe som sagt på julbord, nämnde att jag trodde lördagen skulle bestå av en slö människa men så fel jag hade. Det första han sa på morgonen var istället "ska vi gå ut med Emil i snön idag". Men såklart vi ska!
 
Hade ju tänkt göra det på fredagen på dagen men det var ju bara liiiiite snöslask hos Sebbes föräldrar så det blev inge av med det. Så vi åt frukost och pälsade på Emil innan vi sen lät skrutten krypa ut. Var han nöjd och glad? Nä. Mest förbannad för att han inte kunde röra sig som han ville så det blev en extremt snabbvisit ute. Vi väntar spänt på pulkan som kommer med tomten på julafton istället! Hihi.
 
Idag tog vi också en sväng till svärföräldrarna. Sebbe ville mecka vidare med sin bil så jag och Emil spenderade dagen inne med farmorn (och även "faster" Tilde när hon och Micke kom dit).
 
Stackars Emil blev väckt vid halv nio imorse, helt trött såklart. Men somnade aldrig om i bilen förrän TIO minuter innan vi var framme, liksom vad fan. Såklart vaknade han när Sebbe lyfte ut honom i bilen och därefter var han kinkig, glad, ledsen, glad, kinkig och sen glad igen. Försökte x antal gånger att få honom att somna men nej. Övertröttheten hade smugit sig på.
 
Våran vagn hade lämnats hemma men som tur var så fanns farbror Jonas gamla sittvagn kvar där hemma så vi lånade den och efter en pytte bit ute i den så somnade Emil sött. Tjoho!
 
Men nej, nog om helgen. Bjuder på en första-snön-bild på Emil och även två Instagram's från idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0