Uppsala

Igår blev det som vanligt en sväng till Uppsala. Vi började med att gå igenom Barnens Land i hopp om att Stokkes Tripp Trapp skulle vara nedsatt nu i mellandags-tider, men nej. Fortfarande 1800kr för fina stolen. Men då vi fick lite pengar av min mormor som var till oss alla tre, så funderar vi på att köpa oss en ändå :) Vi får se hur vi gör.
 
Därefter blev det H&M i hopp om att hitta någonting för mina presentkort och det gjorde jag. Nu har jag ett kvar på 250kr men det ska nog gå åt det med, haha.
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Duschat, gått iväg med alla sopor som blev efter jul (alltså kartonger och papper ni vet) och mitt i allt plockande med kartonger så råkar jag tappa en bakom Sebbe och SJÄLVKLART så sitter ju Emil, just precis DÄR och får den mitt på näsan.. den vassa sidan av kartongen också liksom... Men det gick över och blev bara ett litet rivsår.

Men ändå, så elak jag kände mig, min lilla plutt!
 
Efter bortgång med sopor så tog vi alla en promenad och Emil somnade gott i vagnen och står kvar här utanför köksfönster just nu.
 
Men nejni, nu måste jag gå på toaletten och sen ska jag vänta in Sebbe som tog en sväng in till stan för att hämta ett paket. Senare kommer svärföräldrarna på besök för att hjälpa till att käka upp fikat! Haha..
 
 
Senaste Instagram
Rad 1.
Uppesittarkväll
Kollar filmen vi fick av John i julklapp
Emil var vill-vara-som-pappa-klädd i sina nya byxor :)
 
Rad 2.
Vi tre ♥
Emil lyssnar på musik ur nya sagoboken (från mig och Sebbe)
Sitter fint vid matbordet?
 
Rad 3.
Äter lunch hos farmor och farfar igår
Buspojke idag
Sista här är en film där Emil diggar till sagoboken ;)
 
Rad 4.
Från nyss när vi var på promenaden :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0