Svar till min bror!

Cool-bodyn är lite lång i armarna men annars perfekt.
Skjortan hade han på midsommar.
Röda t-shirten är perfekt.
Sportdressen (byxa å tröja) är lite stort men gå om han inte har andra kläder att använda.
Jeansen är suuupestora, konstigt nog.
 
Så så ligger det till :D Missade jag något plagg tro? hihi. T-shirten är min favorit! Och bodyn :)
 
Han tackar!
 
 

Kläder

Jaha. Kollar lite i bloggen här, ja jag har vart lite seg på sista tiden och har upptäckte också att jag inte nämnt att Emils andra tand nu mera är uppe! Så nu är tandborste och tandkräm inhandlad och småttingarna borstas morgon och kväll, oj så han växer!
 
I förrgår så kom min käre mor och ena brodern hit för att ta hand om Emil under några timmar. Jag hade nämligen tackat ja till att åka ut och hjälpa till på jobbet nu när de hat så mycket att göra innan de alla tar sin semester. Så jag åkte dit, utan min fina Emil, hjälpte S att inventera lite gamla plagg och fikade en snabbis med alla mysisar under lunchen innan jag sen, efter fyra timmar, åkte hemåt igen.
 
Annorlunda att jobba. Än mer annorlunda att vara ifrån min buse. Men det behövs kanske ibland det med.
 
Hur som helst så hade allt gått toppenbra här hemma, han hade fått gröt (eftersom att han vaknade samtidigt som dom kom typ), sovit och fått ett till mål mat precis innan jag kom hem. Alltså behövde inte jag göra mycket mer än att busa med honom när jag kom hem, haha.
 
Men bus blev det inte, vi tog en tripp in till stan istället eftersom att skrutten behövde ett gäng nya dregglisar. Köpte även med en tröja, t-shirt och två par byxor.
 
Dock är ju Åhlens lite dumma med sina 62-68 och 74-80 storlekar. Emil har just nu 68 men kan ha vissa 74, alltså HELT onödigt att köpa 68. Men då är ju frågan, 62-68 är för 4-6 månader och 74-80 är för 9-12 månader. Vad hände med 6-9 månader då? Hallååå! Men nåja, det dög - var bara ett par byxor som var way to big runt magen.
 
Kikade även in genom dörren på Scoop och fick se lite folk jag kände igen så de kom ut och sa hej och hälsade på Emil liten sväng innan vi sen åkte hemåt igen.
 
 
 
 
Googel-bilder funkar ju det med ;) Dock hittar man ju inte så lätt allting. Saknas sju dregglisar (tror jag?) och ett par byxor då.
 
Ikväll kommer förresten Sebbes lillebror och sover kvar här tills på lördag :)

Midsommar

Från gårdagens instagram.
 
Medans mamman i hushåller provade ut kläder så busade pappan med sonen. Mysigt kan man tycka ;)
 
Åkte först hem till svärisarna för en snabbfika innan vi sen åkte vidare till Robin och Maddis där Maddis och hennes mamma gjorde ett toppen jobb med massa god mat! Efter båda tipsrunda och kubb så blev det umgås med folket till sena kvällen, kanske ska jag säga natten? Höhö.
 
Halv tre på natten var vi hemma och sjukt skönt var det att lägga sig i sängen, men det förstår väl alla.
 
Emil var hur snäll som helst hela dagen och somnade som vanligt vid halv tio i vagnen och sov sen sött till klockan nio imorse. Alltså, åh vad mysigt att vakna SÅ tidigt när man knappt hunnit somna, kändes det som. Men vad gör man väl? Haha. Hur som helst så myste vi kvar i sängen och sen efter att han fått lite gröt så somnade han om en sväng och så gjorde även vi päron, haha.
 
Kan inte påstå att jag känner mig direkt utvilad än heller, men det får vi ta igen inatt istället. Vi hade ju hur som helst supertrevligt igår, så det var utan tvekan värt det.
 
Älskling med son och guddotter, R&M's dotter alltså :)
 

Finns inga ord för oss. Guld värt ♥

 
 
Jag saknar min finaste vän. Hon som alltid funnits och som alltid finns, trots att vi aldrig är nära varandra. Min bästa fina underbara dunderbara Elin. SHOOLA!
 
Jag hade tänkt att detta inlägg skulle bli massa bilder på allt möjligt sen några år tillbaka. Men det slutade med att det istället blir på endast oss. Jag och min Elin ♥
 
Jag hade också tänkt att alla jävla denna text skulle komma ovanför bilderna, men bilderna ville visst annat. Som om dom är levande.
 
 

Mätta...

Så var denna dagen över. Jag tror jag övermatade min sambo då han blev dömätt och trött som en gnu.
 
Nej, jag vet inte hur trött en gnu kan vara och jag vet inte heller om de ens är trötta? Nej jag vet att man inte kan vara dö-mätt? Hur går det ihop liksom?
 
Hur som helst. Efter att vi ätit och så, så hoppade S in i duschen och sen la vi oss på soffan, klockan blev åtta, Emil gapade i gåstolen. Då menar jag inte gapa som i "jag vill härifrån" utan mer, "jag har kommit på att jag kan skriiiiika såhär jobbigt så därför så gör jag det" - å herregud säger jag bara.
 
Strax efter nio låg Sebbe i sängen och Emil strax där efter. Bara jag vaken, som vanligt ;) Men inte gör väl det något. Jag får pata med min fina bästa vän. Som förövrigt dissade mig nyss för att hennes blivande man skulle kolla något på datorn. Vilken dissare.
 
Kort om våran dag. Emil har sprungit runt i gåstolen mest hela dagen nästan. Sovit lite, ätit lite och vi tog även en liten sväng in till stan för att handla blommor och ingredienser som saknades för att fullfölja min trerätters.
 
Maten uppskattades och här bjuder jag i alla fall på två små bilder. Ena - blom"buketten" jag köpte till Sebbe och andra - kladdkakan. Kul.
 
 

♥ ♥ ♥

 
Våran älskade fina son fyller idag sju månader! Ja, 7! Tiden går så fort så, knappt så man hänger med. Tand nr ett kom ju som ni vet upp för ett tag sen, tand nr två är på g så den är nog uppe när som helst den med! Älskade barn, grattis på din dag.
 
Och inte nog med det. Dagen är lite speciell, det är ju den 17e och det betyder att det är förlovningsdatum för våran del, men idag är det till och med årsdag! Vi firar tre års förlovning och det firar vi med att jag överraskar honom när han kommer hem.
 
Skulle inte tro att han läser här, händer väldigt sällan nu för tiden när vi bor under samma tak och än mer sällan när han är på jobbet.
 
Jag kommer att överraska honom med tre rätters, och nej men tjohej tro ingen lyx nu:
 
Toast med skagenröra (tonfisk röra till mig) till förrätt
Lasagne till varmrätt
Kladdkaka med grädde och bär till efterrätt.
 
Enkelt, men såå gott! Plus på allt har jag köpt en liten (med betoning på liten) bukett till honom och bredvid det får han även lite choklad.
 
Bjuder på bilder senare för nu måste jag hänga tvätt.
 
Bilden togs imorse då Emil slängde armen runt halsen på pappsen och somnade så gott direkt!
 

Fredag

Jag och Emil var idag över till grannen en sväng och käkade lite kladdkaka som hon hade bakat, eller okej - hon och jag åt. Emil och katten fick klara sig utan. Deras übersöta bebiskisse!
 
Bjuder på två bilder från instagram idag med. Sen säger jag godnatt!
 

Regn

Idag har det regnat exakt hela dagen! Vad vet jag, men Emil kanske blev trött utav det?
 
Började dagen med att få sova ända till kl. 9 innan första målet mat - normalt sett brukar han vakna 5-7 någon gång men idag dröjde det visst lite. Vi gick ner och han fick i sig lite gröt men sen kröp vi ner i sängen igen och när jag vaknar är klockan helt plötsligt runt 12!
 
Gick ner och åt frukost i lugn och ro och fick tillslut gå upp och väcka bebis eftersom att klockan började närma sig ett! Efter kanske två timmar så började han bli trött igen! Så han somnade så sött. Sen blev det sängen igen redan halv tio, hihi!
 
Sen vill jag skryta lite om en sån underbar sambo jag har. Idag kom han hem med en blombukett, bara sådär! Helt utan någon speciell anledning, fina hjärtat ♥
 
Från instagram idag.
 
 
Där såg ni förresten lite av nya sängkläderna.

Massa

Har en fin vän som tycker att jag måste skriva något och hon har väl lite rätt den där Elin ;)
 
Igår kom min mor och en utav bröderna hit. De hade tänkt åka till Jysk i Västerås och sen komma och hälsa på oss en sväng eftersom att det är så nära. Men det slutade med att vi tog Jysk här i Enköping tillsammans istället. Emil fick så fint sitta i en kundvagn medans vi kollade runt lite. Fick med mig nya sängkläder i en härlig lila färg, tänk - Sebbe har inte ens påpekat det ;)
 
Hur som helst, när sängkläderna skulle packas upp så upptäcker jag en lite rispa i tyget som även är ett hål då, inte alls stor men ändå sååå surt! Som tur var så hade inte kvittot försvunnit i soptunnan så idag tog jag och Emil en tripp in dit igen för att byta det och det var inga problem alls. Snälla Jysk, hihi!
 
Så nu är våran säng lila och fin! Kanske kan visa bild en annan dag ;)
 
Tillbaka till Emil så går gåstolen på högvarv här hemma! Han börjar också bli superduktig på att gå i den istället för att hoppa, så nu går han nästan i den mer än hoppar, duktiga bebis!
 
Så nu ikväll satt vi här i soffan och Emil sprang runt, sen stickar han ut i köket och sen när jag går dit och kollar så hade han kommit på att jahaaa, man kunde ju dra ut kökslådorna också! Så nu blir det till att sätta en pinne ett tag tror jag det ;)
 
Nej, avslutar med att säga JAG SAKNAR DIG BÄSTA UNDERBARA VÄÄÄÄÄN! (se bild nedan så fattar ni resterande människor ;))
 
 
 

Våran bebis är inte längre en bebis!

Sebbe uttryckte sig så fint (och så sant) idag "fasen vad mycket det har hänt nu på så kort tid".
 
Att Emil är duktig har vi alltid vetat, han är ju våran lille plutt. Men nu är det så mycket på en gång så det känns som om man inte riktigt hänger med ibland. Han har ju kunnat sitta bra länge nu men på andra fronter har det väl stått rätt stilla.
 
Har trott flera månader att "snaaart kommer det tänder" eftersom att han bitit, drägglat, bitit lite mer å ännu mer och drägglat lite mer. Men se det kom ju aldrig nå tänder så tji fick jag. Förra veckan började jag känna att det visst var mycket hårdare där inne och man skymtade två vitingar under tandköttet, helt plötsligt i helgen så såg man att en av dom börjat spricka upp lite och idag så känner man att den kommit igenom och bara behöver en sista knuff för att vara uppe :)
 
Förr har Emil när han legat på mage velat få in benen lite så han kommer upp på knä, men det hände bara några gånger å sen blev det inget mer. Men nu idag har han börjat ställa sig i krypställning (som ni kanske såg på bild i förra inlägget) och gungar fram och tillbaka. Dock slutar det alltid med att han vickar framåt sen eftersom att han inte fattar hur han ska göra. Men nu ikväll när jag skulle visa Sebbe att han kan komma upp på sina knän själv, så gjorde han det och när han väl stod där på sina knän så tog han två "steg" framåt med sitt ena ben!
 
Och så den där gåstolen. Har haft läget på högsta (i torn om att den inte gick att sänka) jämt, men när han tillslut började nå ner i den så började han trycka sig lite bakåt. Segt men han flyttades i alla fall. Sen förra helgen när vi var hos R&M så såg jag att deras gåstol var sjukt mycket lägre och det är ju i princip samma modell så jag tänkte att det måste gå och sänka våran, så när vi kom hem kollade jag noggrannare och visst fan kunde man sänka den!
 
Då helt plötsligt nådde han ju golvet hur bra som helst och nu reser han sig i stolen och kommer på så sätt framåt. Så nu tar han sig mot sina mål och har börjat dra i sakerna han får tag i. Idag var det även debut på att försöka öppna kökslucka, spärrar nästa? ;)
 
Och skötbordet ska vi inte tala om. Fasen vad det börjar bli drygt att byta dessa blöjor när han inte längre vill ligga stilla på rygg! Haha..
 
Så ja.. här händer verkligen allt på en gång!
 
Bild tagen förra måndagen - 13-06-03 :)

Allt och inget

Och nu kommer ännu mer.
 
Som jag nämnde i förra inlägget så var vi över till mina föräldrar på Nationaldagen. Vi körde någon runda i biljard, fikade, körde krocket, invigde den nyrenoverade lekparken som finns där hemma, Emil fick gunga i nya gungan han fått hem till mormor och morfar, mamma och jag tog med oss Emil över till grannen för att hälsa på en gammal kompis barn som bara är 2 månader äldre än Emil, osv. Inget speciellt utan mest bara umgicks :)
 
Bilderna nedan är tagna utav bror Robert.
 
 
I fredags så jobbade Sebbe och jag och Emil gjorde ingenting speciellt. Men på lördagen så skulle R&M och lilla Melissa komma över och grilla så under dagen blev det till att städa och så eftersom att ja jag minns inte ens sist vi dammsög ;) När de kom så sattes maten igång och det blev en supertrevlig kväll som inte slutade förrän efter midnatt ;)
 
 
Så söndagen då? Trots att Sebbe inte hade någon speciell bakfylla eller någon annan anledning heller så spenderade vi exakt hela dagen i sängen! Vi gick ner och gjorde frukost, åt den i sängen till ljudet av regn och åska utanför fönstret och sen kollade vi på film under dagen, såklart också i sängen. Vi tog endast en tripp till pizzerian för att köpa hem mat, som även den åts i sängen ;)
 
Tänka sig, till och med Emil var med och myste i sängen hela dagen! Varvat med att han såklart sov sina tupplurer som vanligt :) Mysigt!
 
Idag gör jag och Emil ingenting speciellt, hans tänder är på G för fullt, en har spruckit igenom lite i alla fall så nu kan man känna den, den har dock en liten bit kvar ännu :) Duktiga Emil då som inte verkar lida ett dugg, mer än att han tuggar lite extra då :)
 
Och snart kryper vi iväg?!

Mobilbilder

Jag bjuder på ett gäng bilder som är från lite då och då.
 
 
Bilden då "Emil ligger på en filt på gräset" samt "gungande grabbar" och "Emil leker med biljardbollarna" är från Nationaldagen då vi var hemma hos mor och far :)
 
Sen de sista bilderna är från helgen.

Älskade du ♥


Tänder

Har inte gjort något speciellt alls den senaste tiden. I helgen var vi visserligen hem till R&M och kollade in deras nya boende efter att vart och snackat lite skit med folk här och där. Annars, ja ingenting speciellt.
 
Jag har även börjat skymta två gaddingar i Emils mun. Själv har man tänkt "nu kommer det nog tänder snart" i typ flera månader med tanke på hur mycket han bitit på saker. Men han har väl fått bitandet efter sin far... Får bara hoppas det växer bort på Emil ;)
 
Hur som helst. Nu skymtas det som sagt två småttingar så får hoppas det går så smärtfritt som möjligt när de kommer upp, för Emils skull.
 
Men nej, tanken slog mig just att jag måste hänga tvätten, var ett tag sen den pep. Ops!

Juni

Jaha, helgen är förbi och nu blev visst klockan lite mycket. Igen.. Bjuder på bilder från idag istället för text.
 
 
♦ Gunga är kul när man fattar grejen, alltså efter en stund ;)
♦ Rutschkana är ingenting, vem fattar vad som hände där liksom?
♦ Pappan med Emil på halsen och i famnen ♥
♦ Sitta i gräset för första gången
♦ Upp och stå
♦ På vift med pappsen
♦ Dags för hemfärd igen
 

RSS 2.0