Tomt

Våran lillkorv är fortfarande sjuk här hemma. Tror dock det börjar gå åt det bättre nu, hostan har lugnat sig lite idag under dagen i alla fall :)
 
Hur som helst så är det därför det blir lite tomt här. Oftast när han väl sover så vill han gärna sova i min famn så då skippar jag att skriva blogg. Men just nu sover han i sin säng i alla fall, får se hur länge det varar inatt.
 
Just nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel och så fort det är slut ska jag släng mig själv i sängen också. Jag känner verkligen av under dagarna, att Emil sovit i våran säng - speciellt nu när han sover så oroligt och gärna ligger på mig.
 
Men jag ska väl inte klaga, man kan ju ha det värre ;)
 
Nej, nu börjar Paradiset igen så hejsvejs!

Sjukling

Sitter just nu i soffan med en sovande sjukling i famnen. Emil har nu fått sin första förkylning.
 
Hittills har han bara varit småsnuvig någon gång men inget som påverkat honom. Men nu har han hosta, snor och är helt enkelt inte helt pigg hela tiden. Att sova är det jobbigaste.
 
Som ni kanske minns så satt familjen under täcken i soffan större delen av dagen och det är ju ingenting Emil gör om han är pigg och frisk. Så att han spenderade sin söndag med att mysa var ett gott täcken på sjukling.
 
Han somnade på söndagen redan vid åtta men sen när vi gick och la oss vid tio så vaknade han, vilket slutade med att han fick sova hos oss och där märkte vi att han sov väldigt oroligt, rörde sig mest hela natten.
 
Sen igår så somnade han sin middagsvila men vaknade efter en pyttestund och hostade en massa så var han så ledsen eftersom att han fortfarande var trött. Men tillslut somnade han om i min famn i en mer sittande ställning och sov ända till halv sex.
 
Inatt sov han också oroligt, dock sov han största delen av natten i sin säng men vid halv fyra vaknade han och sen sov han med huvudet på min arm/axel resten av tiden för att komma upp med huvudet (antar jag i alla fall). La jag han på en egen kudde dröjde det inte länge förrän han åter igen låg på mig. Plutten.
 
Och samma visa idag. Vaknade efter en stund på middagsvilan och har nu somnat om mer upprätt i min famn. Stackarn.
 
Men men, igår hade vi mamma/mormor på besök under dagen så vi åt lunch tillsammans här och fikade lite innan hon strax efter fyra åkte hemåt igen :)

Trötta

Igår hade vi besök av bästa Elin, hennes sambo Jocke och ett av barnen - Eddie. Vi åt god mat, spelade sprl5, skrattade och hade bara väldigt trevligt! Tyvärr fick Eddie feber under kvällens gång så det var ju väldigt synd, stackars plutten :(

Men dom åkte inte här ifrån förrän runt två på natten och sista gången jag kollade på klockan var strax innan fyra. Ops ;)

Tusen tack för igår hörni! ♥

Idag där emot är inte allt lika kul. Sebbe är bakis, jag är trött och Emil har även han varit lite slö så vi har allihopa spenderat största delen av dagen i soffan under täcken. Mysigt! Just nu är Emil igång lite igen och leker på golvet.

Men lite bilder kommer här sen ska jag sluta pilla på telefonen.












Säljer

Jag har fått fnatt och lagt ut massa småplock på köp och sälj sidan här i Enköping. Det har jag ju redan skrivit.
 
Men jag la hur som helst ut små porslinsfigurer, massa böcker och idag även lite lampor och en hemtelefon. Har även lagt ut en växarsäng men ingen tycktes vilja betala något för den så jag skrev bortskänkes då jag verkligen inte orkar ha den stående längre. Då nappade ju någon såklart direkt.
 
Hon bodde också här i Hummelsta så hon ska komma förbi imorgon.
 
Och idag, ja idag ska en kasse med 45böcker säljas till en kvinna och då ska även en annan tjej komma och köpa en utav lamporna jag la ut. Wiho!
 
Och på söndag ska en komma och hämta två utav porslinsfigurerna. Det går bra nu ;)
 
Det sämsta är ju att det inte blir värst mycket pengar, men något är väl bättre än inget?
 
Som idag, la ut lamporna ju och då skriver en 20kr för en utav taklamporna - 20kr? Liksom vad fan då kan jag väl lika gärna slänga den? Och sen skickar en ett pm. 25kr för båda taklamporna? Nej men vet ni va.
 
Sa minst 50kr styck och då skulle mannen som sa 20kr fundera på saken. Återstår att se där.
 
Kul inlägg va?
 
Men nej, nu ska jag fortsätta glo på datan och vänta på att min stora älskling ska komma hem ♥ Lillen sover :)

Godnatt

Det jag skulle säga om sängen var detta;
 
I kort version dock.
 
Sänggaveln är inte alls en sån som jag mest av allt vill ha, som jag skrev tidigare önskas en vit. Men då vi som det är just nu inte har plats för två sängbord så är denna den bästa lösningen. Surt att när man betalt, släpat hem och även ställt den som den ska, upptäcker att de (troligtvis) lite diskret har försökt laga en utan "lådorna". Hur? Jo för när jag ska dra ut min låda så vill liksom hela sidan släppa från själva hyllplanen. Ja.. allt kan ju inte vara positivt.
 
Plus på det så luktar vårat sovrum rök nu.
 
Meeen, det försvinner så snart är jag nöjd igen, haha.
 
Annars har jag försökt sälja iväg lite småplock här hemifrån. Gamla små porslinsprydnader och även lite böcker. Allt sägs ska hämtas i helgen så jag håller tummarna på att alla affärer slutförs.
 
På lördag kommer även min bästa med familj och myser hela dagen. Blir god mat, spelande, och helt enkelt bara massa umgås! Ska bli så underbar! :)
 
Men nu ska vi gå och sova här hemma, natti :)

.

Nu blev jag less! Hade precis skrivit klart ett helt inlägg om nya "sängen", råkade backa och där försvann allt. Skit samma, tar det en annan gång. Bild kommer här.

Pinsamt

Klart som fasen att jag visste att det heter och stavas OVERALL. Snacka hjärnsläpp! Tack Nathalie för att du hjälpte mig att komma på min sämsta hjärna :)
 
Sämst.
 
Hur som helst. Dagen har inte bjudit på så mycket, när Emil hade sovit middag drog jag på honom overallen(!) och gick till pizzerian/affären för att köpa mjölk. Har även tvättat två maskiner och sen när Sebbe kom hem stack jag iväg och köpte en begagnad sänggavel utav någon kvinna utanför Enköping.
 
Tyvärr IKEA's svartbruna färg - jag som vill byta ut alla svarta möbler här hemma till vita lär ju inte lyckas så bra om jag fortsätter köpa in svarta ;)
 
Hur som helst. Vita verkar knappt finnas, hittat någon enstaka på blocket typ i Alingsås - jo men tjena liksom.
 
Så det fick bli denna. Kan visa en bild imorgon :)
 
Men nej, nu ska jag väcka min stora älskling som sover på soffan här bredvid mig så vi kan gå och sova :)
 
Haha, på tal om sova. Nu har vi våra madrasser står direkt på golvet då vi inte satt några ben på ännu. Förstå vilken skillnad på höjd! Innan var sängen istället superhög - kanske sisådär 80cm eller något.. ojoj.
 
Skitsamma. Godnatt nu.

Födelsedagar

Det är sjukt vad det är många som fyller den här tiden på året, i alla fall som jag känner till. Det gäller liksom hela hösten/vintern. Vill ni se, annars får ni väl skita it.....
 
Om vi börjar i September redan, där har vi min bror Robert den 4e, min kusin Meja den 10e, sen även min pappa den 15e.
 
Sen kommer Oktober och där har vi först bästa vännens dotter Molly den 11e, sen min älskade den 21a och sista dagen är min kusin Molly den 31a
 
Och November då, håll i er nu. Min gamle vän Tubbe den 3e, jag den 10e, Emil den 17e, min bror John en 19e, och idag har jag en fin vän vars namn är Nathalie, sen även Maddis - alltså den 20e, sen har vi min kusin Hugo den 25e.
 
Sen lär jag ju lägga till att jag VET fler som fyller år vissa dagar jag inte nämnt också - men då är det ju liksom Facebook som påminner en ;)
 
Sen i December fortsätter också lite. Börjar med morbror Marco den 9e, sen svärfar den 15e, därefter skulle våran älskade morfar också fyllt den 17e men tyvärr så har han sluta fylla år från och med juldagen 2010 ♥, sen, sist men inte minst, kommer min älskade mamma den 22a :)
 
Ja, listan är ganska lång som ni märker. För att bara nämna de ALLDRA närmst, alltså min familj. Två i September, en i Oktober, tre i November och sen en i December. Ojoj..
 
Men men. Alltså då så fyllde ju min bästa äldsta-storebror år igår, hela 31 år och jag och Emil åkte därför dit för att fira lite. Spenderade hela dagen där med bus och massa tårta. Supertrevligt!
 
Måste ju lägga till att det är bra att vi fyller så tätt, nu har vi ju träffats rätt mycket på senaste tiden ändå :D Hihi!
 
Men annars då? Idag ser det ut att vara kallt ute. Bestämde mig därför för att ta fram Emils överrall (hur fan stavas det?!) också. Utifall att vi går ut något - termometern visade hur som helst på -1. Brr!
 
Men nej, lite bilder från gårdagen sen ska jag busa lite med korven som underhåller sig själv med att tömma lådorna i tv-bänken........
 
Bus, man kan ju liksom springa runt.. helt plötsligt är han där och sen helt plötsligt är han här! Hihi..
Ooh, den här såg ju spännande ut!
Men om morbror ska sitta där och hålla fast den då skiter jag fasen i den, guuud så tråkigt...
KRYPTÄVLING!

Svullet

Efter att ha haft en helt orörd tårta kvar från gårdagen så har jag hoppats på lite hjälp med att äta upp den.
 
Emil fick ju lite imorse, jag åt en bit till frukost (ja men vadå, man måste ju äta något ;)), sen åt jag en bit lite senare tillsammans med Sebbe och sen på kvällen när vi bar ut utemöblerna i förrådet så kom grannen och hade hört rykten om tårta så de fick komma förbi och käka lite dom med så nu är det faktiskt inte SÅ mycket kvar. Den klarar jag nog av att äta själv ;) haha!
 
Nog om tårta.
 
Skulle till och natta Emil nu på kvällen, tänkte att vi skulle lägga oss tillsammans med pappan så Emil fick lite mer sovkänsla och lite mysigare. Men så tänkte inte han, han vägrade ligga stilla och det slutade med att han skallade mig. Rakt på min tand och däremellan kom min läpp i kläm. Liksom vad fan?!
 
Men en svullen läpp har väl aldrig dödat någon.
 
Gav upp dedär med att natta tillsammans med Sebbe i alla fall, annars skulle ju aldrig Sebbe själv somna - haha! Men Emil somnade inne i sitt rum sen i alla fall.

Jag har tänkt på en sak. Detta med napp till barn. Satt och pratade med en på facebook nyligen då hennes son håller på (eller har;)) att sluta med sin.
 
Något jag själv inte gillar att se, är när barn på (t.ex) fyra år går runt med napp i munnen och liksom pratar bakom nappen. Det ser inte alls bra ut! Däremot, så tänker jag inte göra någon stor grej utav detta då jag innerst inne tror (och hoppas) att föräldrarna faktiskt kämpar på för att få barnet att sluta.
 
Jag tror ju inte att det går så bra att tvinga barnet att sluta? Men hur som helst. Nu till min sak.
 
Jag känner mig så glad just nu, glad åt tanken att det kanske kommer gå ganska smidigt att få bort nappen från Emil. Nej, jag ska inte ropa hej ännu, han är bara ett år, så allt kan hända. Men Emil har aldrig varit riktigt superberoende utav sin napp, oftast nu för tiden så används bara nappen vid sovtider och ev. om han blir väldigt superledsen/gnällig - vilket inte är så ofta. Trillar han och slår sig behöver han ju inte en napp direkt utan då tröstar mamma och pappa så gott vi kan och tillslut är ju pojken glad igen.
 
Men som sagt, att han just nu som 1 år bara använder napp vid sovtider, känns väldigt bra! :) Jag hoppas och håller tummarna åt att det håller i sig.
Bild lånad från google.
 

♥ VÅRAN SON FYLLER 1ÅR! ♥

För ett år sedan.
 
För ett år sedan så gick jag just nu runt och väntade på att mina värkar skulle komma igång lite mer, jag väntade på att vi skulle få åka in till förlossningen någon gång. Vi tog oss en promenad och jag ringde till förlossningen för att förklara hur jag mådde. Jag fick direktivet att ta en Alvedon och hoppa ner i badet.

Sagt och gjort men ingen skillnad gjorde det utan snarare tvärt om, badet orkade jag liksom inte sitta i, det lindrade inte ett smack utan var istället värre att bara sitta där uppe och bara sitta. Eller ligga eller vad man nu säger.
 
Hur som helst. Dagen gick sakta, men ändå rätt fort. Vid fem åkte vi hemifrån med rejäla värkar och genom telefonen fick jag bara höra "jaa.. men du vet, är det inte tillräckligt så får du ändå åka hem". Tur att man kan känna sin kropp i situationer man aldrig tidigare varit med om, så sjukt det är. Öppen sex centimeter och ca 3½ timme senare hade vi vårat perfekta barn hos oss.
 
Klockan 21.32 för exakt 1 år sedan så föddes du Emil. John Emil Mikael Karlsson. Våran älskade pojke. Våran älskade son.
 
Det är så sjukt. Att man kan glädjas så enormt av att få upp ett barn i famnen, att få upp ett barn som man egentligen inte ens känner! Trots att man burit barnet i nio månader och att man alltså varit barnet så nära man kan vara, under hela dennes liv, ja trots detta så är allt så overkligt när barnet väl kommer ut. Ut till sin mamma och pappa som längtat som tokar.
 
Och nu är Emil hos oss, han har idag varit hos oss i ett år och än idag så känns allt så overkligt. Som att man kan dela upp olika delar till helt olika liv. Graviditet, förlossning, bebistid, osv.
 
Men idag, som 1åring så har han trots allt hunnit lära sig allt han kan, helt själv. Att vända sig om, att sitta, att krypa, att äta ordentlig mat, att resa sig mot saker, att härma och ta efter på vad man säger och gör, att stå korta stunder, att ta upp till 18 steg och att nu även självförvållat flytta sig från en sak till en annan genom att gå - om avståndet tillåter. Det är så mycket framsteg han gjort, på så kort - men ändå lång - tid.
 
Mamma och pappa är så stolta över dig. Aldrig någonsin skulle det kunna komma någonting i världen som kan byta ut din plats, aldrig någonting som kan komma före dig. Vi älskar dig över allt annat på denna jord och det har vi gjort ända sen den dagen då du valde att komma ut till oss ♥
 
Finaste son, du är det finaste vi har. Grattis på din första födelsedag Emil, grattis på 1-års dagen!
 
En höggravid mamma, endast dagar innan du kom.
 
Nyfödd pojke.
Tre veckor.
Maya är en liten hemlig bästavän till Emil, tror jag i alla fall ;)
Liten pojke!
Mina ♥
Första julen!
Fyra generationer ♥
Dopet.
Jag kan sitta!
Jag älskar er så!
 
En liten, men lycklig familj ♥
Jag kan krypa!
Jag kan stå!
Idag, ett år gammal!
 
Än en gång, grattis på din dag! ♥
 

Födelsedagsfirande

Nu är denna lördag förbi. Blev full rulle hela dagen men allt har varit supermysigt så jag är glad.
 
När vi vaknade så bakades det, garnerades det, städades det, flyttades det möbler och mitt i alla (vilket vi visste ;)) kom John och Linda med paket till Emil och tog sig lite kaffe. Taskigt att dom inte ens fick någon tårta?!
 
(Så ni vet så finns en hel tårta kvar så ni kan få komma tillbaka imorgon, hihi!)
 
Hur som helst, när klockan blev strax efter tre-halv fyra något sånt så pyste dom hem och jag gick upp och la Emil. Så när Sebbes föräldrar kom klockan fyra, när morbror Ari med familj kom strax där efter, när Sebbes bror och sambo strax därefter igen och även när MIN familj kom kanske halv fem - ja då låg födelsedagsbarnet också sov! Snällt va? ;)
 
Men efter en stund vaknade han superledsen där uppe, så till en början var han kinkig och grät en massa, troligtvis för att han nog inte hade sovit klart. Men det gick över och efter lite tårta så blev det paket och sen leka med det nya :)
 
Sista gästerna (min och Sebbes familj) åkte hem efter att vi ätit lite mat tillsammans, så vi blev ensamma för dagen först vi halv tio.
 
Måste säga EN sak innan alla bilder. Efter att allt åkt hem så står jag och plockar i köket och Sebbe står i hallen och helt plötsligt kom Emil gåendes in i köket! Helt från ingenstans liksom, men han trillade ikull i samma sekund som jag såg honom typ.. men jag blev lite förvånad och vet tyvärr inte alls varifrån han gick, haha!
 
Troligtvis som Sebbe sa, från trappgrinden 1,5 meter därifrån :)
 
 
 
 
 
Lite bilder i alla fall :) Och nu precis slog klockan om, klockan slog om till våran sons första födelsedag! Vi älskar dig mest av allt finaste Emil! ♥
 
Mer grattis till världens finaste pojke kommer upp imorgon! ♥ (senare idag..)
 

Imorgon gäller det!

Idag har vi varit ute och gjort annat hela dagen, som vanligt? Haha.
 
Började med att bege oss till tandläkaren där Sebbe hade tid, sen efter det rullade vi till Uppsala då Sebbe skulle hämta en motor och även packa in den eftersom han sålt den och skulle skicka iväg den. Efter lite svordomar och så så åkte vi hemåt, lämnade in motorn på Bussgods och sen svängde vi in på Willys för lite handling tills imorgon :)
 
För imorgon gäller det, Emils första födelsedag ska firas! Kan ni förstå att min lilla bebis, förlåt - VÅRAN lilla bebis, fyller ETT ÅR(!!!!) på söndag! Det är ju helt sjukt...
 
Så imorgon kommer det folk för att äta gott och ge paket. Så mysigt :)
 
Men nejni. Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar och sen blir det sängen. Återkommer troligtvis med lite bilder en annan dag.

En typisk dag hos familjen Fahlström/Karlsson

En dag (läs: en stund utav en dag) hos oss, kommer här i bilder :)
 

Bus i soffan!

Slänga sig lite.
Kanske ska man gå upp på bordet lite?

Å hej å hå!
Slänga bort kudden...
Å upp i soffan.
Ännu mer buuuus
Ops, där trilla jag lite..
Nej, nu går jag ner.
Kanske ska man gå en sväng?
Japp, så blev det!
Ops, nu trillar jag igen....
Äta leksak..
Äta annan leksak..
Kast med leksak..
Bita mamma lite. Snäll son va?
Mamma säger att jag inte får vara här, HAHA!
Okej då, jag backar...
Men mamma, flyttar du bordet måste jag ju går ner...
Så jag kan busa vidare med bordet också liksom..
Kast med tv-dosa..
Vad ska jag nu hitta på?
Jihoooo, klättra gå-vagn!
Nej fasen så tråkigt det var!
 
Tack för visat intresse :)
 

Julklappar

Jag funderar och funderar. Med min kassa inkomst så är det väldigt supersvårt att köpa fina/roliga julklappar till folk i min omgivning. Jag kan liksom inte alltid köpa det jag faktiskt VILL köpa. Men man får ju göra det bästa av situationen helt enkelt. Något vill jag hur som helst ge bort, så ni som är duktiga - kom med billiga förslag till t.ex. mormor, mamma, pappa, svärföräldrar, syskon, pojkvän, osv.
 
Det är så kul att se Emils framsteg nu. Från att (som jag skrev igår) inte gått mer än två steg mot någonting så kan han nu gå steg iväg ut mot ingenting - ja, sålänge jag ställer honom upp vill säga.
 
Idag gick han dessutom över hela vardagsrummet! Var ju såklart inte smart så jag filmade och inte heller alert och räknade stegen. Men jag tog fram filmkameran och försökte igen och såklart så gick han hela vägen en gång till(!) så nu på kvällen visade vi filmen för pappan och vi passade även på att räkna upp till alla 18 steg. Åh så duktig han är!
 
Men bli så glad och så sjukt stolt. Det är så kul att se hans glädje och att se hans dagliga framsteg, för det är ju så det har blivit nu. Jag tycker minsann att han går fler och fler steg för var dag som går. Så att han går till på söndag är faktiskt inte helt omöjligt. MEN, sen ska han ju lära sig att resa sig upp själv också - lite svårare kruxedux!
 
Men det återstår helt enkelt att se hur det blir :)
 
Slog mig också att jag inte ens skrivit i hans "första bok" när hans första seg var.. hoppas verkligen att jag skrivit upp det här?!
 
Nej, nog babblar om proffsbebisen. Nu ska jag fundera på lite mer kring julen ;)
 

Jiho!

Idag kom äntligen mitt SIM-kort så nu kan jag sms:a och ringa bäst jag vill. Skönt ;)
 
Var bara det jag tänkte skriva och nu vaknade lillkorven också ;p

Väntar

Sitter precis och väntar in lite besök utav min familj. Jag bad dom komma hit eftersom att Sebbe ska iväg och tatuera sig efter jobbet, vilket alltså betyder att vi blir ensamma här hemma lite extra länge idag.
 
Med andra ord. Jag tiggde sällskap - och jag ska ju säga direkt också att dom inte var så svårövertalade ;)
 
Men nej. Ska se om jag ska stoppa något i magen nu innan dom plingar på dörren.

Går du snart?

I helgen har vi tjoat och tjimmat så fort Emil gått två-tre steg när jag ställt honom med ett litet avstånd från någonting - t.ex. hans gå-vagn. Men tröttnade fort och blev spagetti.
 
Idag har jag inte testat ställa honom på det viset så mycket utan jag kämpade ju så glatt med att dammsuga gräsfrön och bajs (om ni läste förra inlägget fattar ni ju). Okej, tro inte att jag gjorde det hela dagen så Emil inte fick någon uppmärksamhet, så var ju inte läget såklart.
 
Hur som helst. En gång idag i alla fall, då satt jag vid köksbordet och chattade med Tele2 och Emil sysselsatte sig på golvet. Han tog sin matstol och gick någon bit - det brukar han göra - men sen så släpper han den och tar två steg ut mot ingenting, helt själv! Framsteg ;)
 
Sen på kvällen när vi satt här hemma hela familjen så gick han mot mig flera gånger när jag ställde honom framför mig. Sååå duktig! Och han tycker det är så roligt, han blir ju så lycklig när han märker att han kan! :) Åh, det är så kul att se :)
 
Hur som helst, undrar om han hunnit lära sig gå tills han fyller ett år? Han har fem dagar på sig ;) Haha.
 
Som vanligt måste ni förstå att det inte är någon brådska, han lär sig i sin egen takt!
 
Men nejni, nu tänker jag gosa ner mig hos min älskade sambo ♥
 
Filmsnutt från minikliv finns på min Instagram.
evelinafahstrom heter jag där.

Ny

Vi har haft lite kattbus på våran altan. Nämligen så att någon katt (tror det är grannens kattunge, den är ju så liten liksom) har gått och gjort sina små behov i en hink med gräsfrön som stått i hyllan där ute. Sen en vacker dag hade någon även vält ikull denna hink så frön och behov (bajs.....) låg utspritt på altangolvet.
 
Kan inte svara på hur länge det legat, men idag tog jag tag i att få bort det. Plockade upp det värsta och skulle sen damsuga upp det sista fröna liksom. Mitt i allt blir damsugarpåsen full. Byter påse och fortsätter.
 
Alltså fan. När jag går in (damsugaren stod fortfarande i vardagsrummet när jag damsög) så ligger det fullt av gräsfrön på golvet... inne......
 
Öppnar damsugaren och ser att hälften av fröna har hamnat utanför damsugarpåsen. Skitgrej!
 
Blev så less så jag åkte och köpte en ny damsugare. Ja, jag är ju fattig så jag tog helt enkelt en 500lapp som jag fick av min mormor i födelsedags present. Får väl se hur bra denna damsugare från Rusta för ynka 499kr är. Den är i alla fall invigd så jag kunde dammsuga upp alla frön.

SIM-kort

Detta med SIM-kort till mobiler är ju inte alltid en dans på rosor. När min älskade kom hem med en underbar Samsung S4 till mig så saknades bara en Micro-SIM. Vi lyckades ju klippa till mitt förra kort och det har fungerat felfritt.
 
Tills idag.
 
Idag så stod det helt plötsligt att SIM-kortet inte längre fungerar så nu har jag kontaktat Tele2 (genom deras smarta Chatt) och de skulle skicka mig ett kort i rätt storlek och jag slipper till och med betala! :) Suuupersnällt!
 
Hur som helst. Får leva utan samtal och sms tills kortet hittat hit - ca 3 dagar. Hoppas på snabbare dock ;)

Bilder!

Bjuder på lite mobilbilder från helgen :)
































Garnering av cheesecake medans Amanda har fotostund med Emil, garnering klar, Emil äter bulle och är mobilnörd med tre mobiler! Får scones till frukost av pandan och sen har vi när Emil målar till pappa och sist men inte minst en bukett med rosor, mörkaste från Amanda och ljusaste kom sambon hem med :)

Grattis

Grattis till mig på 22-års dagen. Like I care ;)
 
Hur som helst. Amanda har varit här hela helgen, kom i fredags med blommor och paket. Supersurprice liksom! :) Senare blev det tacomys och sen även gottis framför Idol.
 
Under lördagen tog vi en promenad innan det kom besök för att fira min, min familj kom (mamma, pappa, bröder och mormor) med presenter och fika så de var här halva dagen och busade och umgicks.
 
Och (jag som sa att jag skulle sluta skriva om Emils rutiner) jag måste bara dela med mig av en sjukt knäpp sovdag var gällde Emil igår. Familjen kom typ i den vevan då Emil brukar somna middag, så han verkade inte alls sugen på att sova. Busade runt hela tiden och först vid fyra började han bete sig lite som om han vore trött, men sen så ångrade han sig och busade vidare.
 
Så jag sa bestämt att nu skiter vi i sova middag så han får somna för natten nu (klockan var sju då). Han fick välling och åt kanske 10ml så sov han. Ganska trött? ;) Kanon tänkte jag, men så tänkte INTE Emil.
 
2 timmar senare - klockan 21. Då vaknar han. Ger han mer välling, så han kan äta en hel flaska - men nej, nu hade han tydligen bestämt sig för att dedär bara var hans middagsvila - KLOCKAN SJU PÅ KVÄLLEN! Hallå......
 
Han somnade ett om ni vill veta..
 
Men idag hörni. Idag är det min stora älskling första Farsdag ♥ Han sa att han såklart inte ska ha någonting, you wish. Emil har gjort en fin tavla och den ska pappan såklart få nu när han kommer hem om en stund :)
 
Kan visa den här på en gång också så att ni får se vad fint det blev :) Sebbe kollar ju ändå inte här ;)
 
GRATTIS OCKSÅ TILL MIN ÄLSKADE BÄSTA PAPPA PÅ FARSDAG! ♥
 
Emil tog sig en bulle igår från bullfatet och åt upp hela! Haha, bus..
 
♥ ♥ ♥ ♥
 

Minne

Kom precis på att jag sa till Sebbe vid middagsbordet (strax innan sju) att han skulle påminna mig om att jag hade tvätt i maskinen som skulle hängas upp, eller det jag egentligen kom på var "justfan, jag har ju tvätt som måste hängas upp!"
 
Med andra ord glömde vi båda bort det och jag håller tummarna på att jag kommer ihåg det innan jag lägger mig ;)
 
Jag orkar ju inte resa på mig redan nu förstår ni, eftersom att jag ändå ska lägga mig typ.. nu.
 
Hur som helst. Imorgon kommer fina Amanda hit, stannar över helgen och på lördag blir det dubbelbesök då min familj + mormor kommer förbi för att gratta mig då jag fyller år på söndag. Ska bli trevligt :)
 
På tal om söndag, ni kommer väl ihåg att det är farsdag? Emil (läs jag) har dock inte köpt något till pappsen ännu, får kanske åka in till stan imorgon en sväng medans Sebbe jobba en snabbis. Återstår att se. Godnatt på er!

Inte ropa hej

Att jag sitter här och skriver när allt går bra med nattningen, då liksom vänder det. För nej, Emil har inte somnat sju och gett mamma och pappa någon egentid på kvällarna.
 
Jag har försökt lägga vid sju, han ligger helt lugnt och bara tittar, tills han drar ut nappen och börjar klättra runt på mig (ja han somnar bara i min famn för tillfället...) Alltså vill han inte sova. Har då gjort så att jag gått upp igen lite senare, säg åtta - men nej då vill han inte heller, sen är klockan halv nio och då är han i princip helt plötsligt övertrött? Liksom hallå? När fan är ungen sovtrött då?!
 
Inte så lätt alla gånger säger jag bara ;)
 
I tisdags blev klockan HALV TOLV! Alltså han skapar sådana jävlans onda cirklar så jag blir tokig. Imorse valde jag därför att sätta alarm och väcka honom, i hopp om att få lite ordning. Men nu tänker jag inte säga mer om hans nattning då det tydligen förstör rutinerna om jag skriver om det här ;)
 
Men nej, nu vaknade plutten så hejsvejs!
 

Bil

Nu sitter jag och drömmer mig bort. Bort till en tid då jag har lite mera pengar ;)
 
Varför är väl en bra fråga egentligen. I och med att jag tänker på en ny bil. Jag borde ju vara supernöjd med att jag kunna köpt en sån förstabil som jag gjort och ja, jag är nöjd med min fina Audi också. Jag saknar bara lite småsaker.
 
Så är det någon i världen som antingen vill ge mig en slant eller köpa mig en födelsedagspresent? Här har ni mitt förslag :)
 
Bilden är tagen från blocket.se (alltså annonsen jag länkade till ovan smartnissar)

Rutiner

Tillbaka i vardagen var vi idag och jag måste bara få säga att fy så skönt det är, när Emil går med på att somna klockan sju!
 
För mig är det ju helt amazing, aldrig haft en rutin med den pojken (jo någorlunda i övrigt, men aldrig nattningen) och det är ju självfallet helt och hållet mitt eget fel då jag kunde sett till att rikta in nattningen på bättre tider redan då han var bebis. Men så smart var jag inte.
 
Hur som helst, i fredags vet ni ju redan att han somnade och sen sov hela natten. Helgen har dock inte blivit bra då vi åkt bil runt sex-sju tiden = han vaknar när vi går ur bilen och somnar inte om. Men idag tänkte jag att jag skulle prova igen och vips så sov han och han har hittills sovit utan att ens gnytt minsta lilla. Så underbart!
 
Jag och min stora älskling får göra vad vi vill. Även om det bara blir sitta framför tv:n så är det bara så skönt, att få sitta och varva ner utan att ha en stojig pojke som ska upp i soffan, ner från soffan, kasta något, dra i lampan, trycka på tv-n, kasta något annat, gnälla, skratta, ja allt vad han nu må göra under kvällskvisten.
 
Men han sover nu ♥
 
Nu ska jag försöka se till att det håller i sig, att få han i säng vid sju. Jag vill ha en rutin så nu får jag fasen se till att skaffa en.
 
Och med det säger jag godnatt!
 
Dagens Instagram.
 
 

15:09

Emil sover och jag sitter ner och tar det lugnt - till ljudet av en centrifugerande tvättmaskin..... Lovely.. eller?
 
Hur som helst så bara sitter jag här, har läst igenom alla bloggar jag läser - folk är rätt dåliga på att uppdatera om dagarna.. tråkigt. Haha, men jag ska väl kanske inte klaga, inte direkt så att jag är så mycket bättre.
 
Annars då? Jag och Emil var ut en liten sväng, lekparken jag hade tänkt svänga förbi var full av förskolebarn - eller nej, dom lekte där i närheten så jag struntade i det utifall att dom också ville leka där ;) Så vi tog en svängom med vagnen istället, men mamman hade dumt glömt mössa så det blev lite kallt om huvudet så jag vända rätt snabbt och knatade hemåt istället.
 
Emil tyckte självfallet att han då kunde försöka sova men shi fick han för nej, han fick inte somna i vagnen då jag inte hade lust att ha honom ute just då. Sen när vi kom hem, tänkte jag skulle lägga honom - men han somnade ju bara sisådär 1,5 timme senare eller så.. Envisa unge.
 
Men nej, nu ska jag spela lite candy och se om jag hittar något annat kul att kolla på. Tvättmaskinen blev precis klar också, men den orkar jag inte bry mig om ;)
 
 

Mer

Fina Nathalie tigger om mer bilder och mer bloggande nu när jag fått en ny mobil. Ledsen men inlägg från mobilen kommer komma väldigt sällan, trivs bäst framför datan ;)

För hennes skull skrivs dock detta från mobilen nu. Konstigt, haha.

Emil sitter här bredvid och röjer bland dvd-filmerna. Det är väl antagligen roligt eftersom att det iprincip är hans favorit syssla ;)




Överraskning

Idag satt jag och skrev ett långt inlägg från mobilen (eller okej det kändes långt i alla fall) men mottagningen blev sämst så inlägget kunde aldrig publiceras, därför skriver jag lite på nytt nu istället.
 
Igår kväll kom mina fina killar hem strax efter sju. Sebbe kom in tillsammans med en nyvaken Emil först så jag tog honom för att mysa och kramas lite medans Sebbe gick ut för att hämta alla grejer (skötväska och sånt man måste ha med när man har barn ;))
 
När han sen kom in så gick han upp ganska direkt men det var väl inget jag tänkte något på. Gick därför upp strax efter och ser då att han lägger in något i sin garderob och förstår direkt att det var något som skulle gömmas för mig. Men ååh!
 
Förstod att det var en present då jag fyller år om en vecka och frågar dum som jag är, vad det var. "Ingenting" får jag som svar, vad annars.
 
Mot att jag byter Emils bajsblöja fick jag öppna presenten redan igår, annars fick den vänta till rätt dag. Skulle tro jag fått öppna ändå va? ;) Men killarna är väl "smarta" och tar vara på alla tillfällen att slippa blöjbyten. Hur som helst så böt jag såklart blöjan och öppnar ett slarvigt inslaget paket, lite mjukt men ändå rätt hårt.. hm..
 
Kan ni förstå att jag blev paff när jag sen öppnar paketet. Innuti en blöja (ren såklart ;)) ligger en underbar liten förpackning. Efter evigt tjat om hur värdelös min telefon är så hade min stora älskling gått och köpt sig en S4 åt mig!
 
Jag blev helt förvånad och trodde det knappt fastän jag tagit ur mobilen och höll i den. Överlycklig! :)
 
Hur som helst så hade stackaren haft problem på MediaMarkt. Han hade varit först in i butiken vid öppningsdags och även varit den första att få hjälp. Då hade de självfallet fel i systemet så de hade problem att få ut kvittot. Han fick vänta för det skulle väl "troligtvis snart funka igen".. Med Emil på armen vankade Sebbe runt runt i butiken. Han som i övrigt HATAR när saker tar tid och alltid blir fly förbannad och flyr butiken fort som attsingen.
 
Han väntar, gick runt med Emil - som förövrigt hade varit supersnäll - i två timmar!!!
 
Men jag är i alla fall såå nöjd och hoppas jag ska förbli det = att den inte krånglar för mig ;)
 
 
Men nej. Nu kallar sängen så god natt!
 

Love and other drugs

Jag har nu kollat på filmen Love and other drugs. Någon som sett filmen?
 
Jag tänker inte gå in mer på filmen. Men är det någon mer än jag som liksom får en liten sånhär kär-känsla i magen när man ser på filmer som involverar kärlek? Jag får liksom lust att bara slänga mig i Sebastian's famn och stå och krama honom hur länge som helst. Min fina älskling som jag älskar stort ♥
 
Annars har jag inte gjort så mycket annat än så länge, hängt upp lite tvätt och nu tänkte jag bänka mig framför Drömkåken, brukar aldrig kolla på det men någon gång lär ju vara den första ;)

Ensam

Min lilla familj har lämnat mig idag. Eller så sa jag lite smidigt att Sebbe kunde ta med sig Emil till farmor och farfar så fick jag lite ensamtid. Ja för ibland kan det vara skönt att bara vara också :)
 
Hur som helst. Igår blev en annorlunda kväll. Det började med att Emil sov sin middagsvila i min famn medans vi gick igenom Willys för lite småköp, sov i bilen tills vi kom hem men vaknade då jag skulle ta honom ut ur bilen. Med andra ord, en kort middagsvila.
 
Så vid sju började han kinka och jag tog med mig vällingen upp och se där somnade han. Klockan sju!
 
Men ja, inte hade jag väl tänk att det skulle förbli. Lagom till Idol hör jag honom börja gråta, driver du?! Gick upp och på en minut somnade han om i famnen, jag kunde lägga ner honom och han sov vidare. Sen sov han, hela kvällen! En gång till gnydde han till men jag hann bara gå fram till trappan sen var han tyst igen så jag han liksom inte ens gå upp, med andra ord var det bara lite gnyl å gnöl ;)
 
Hur som helst, imorse vaknade han strax efter åtta och hade alltså sovit en helt natt från klockan sju kvällen innan, helt sjukt! Men ändå skönt - att jag och min stora älskling kunde umgås helt själva - inte direkt ofta det sker om man säger så. Haha.
 
Dagen idag började jag i alla fall med att ta ett skönt bad och nu ska jag nog slå igång en film :) Återstår att se när mina killar kommer hem, men troligvis blir det inte förrän mot kvällen.
 
Klicka för större.
Emil smutsgris busar ute och sist men inte minst har han lärt sig hur han ska komma upp i soffan...

RSS 2.0