Nördhelg

Det kassa inlägget som kom upp sist var från mobilen för ovanlighetens skull så ni får ursäkt att bilderna liksom slank lite ut ur bild. Men men, man såg ju bra ändå ;)
 
Som jag nämnde så var vinterklädseln klar. Så skönt! Dock är det inte så lätt kan jag tycka, att hitta skor speciellt. Jag hade kollat in ett par på Staduims hemsida, från Everest, dock gav vi upp att kolla på dom skorna i butiken då det var mycket folk och ja, vi orkade inte helt enkelt. På håll kunde vi inte se dom stå någonstans i alla fall.
 
Så vi gick istället in på Intersport men började direkt med att fråga om deras minsta strl och det visade sig ju vara ungefär sisådär strl 23! Nej, han har inte så stor fötter ännu. Han har 19 på dom han haft hittills i sitt liv.
 
Vi trippade därför vidare till Dinsko. Jag ville ju gärna se till att det blev ett par ordentliga skor (t.ex Everest) så att plutten inte fryser om fossingarna, men jag plockade ut alla möjliga skor - både höst och vinter - och frågade en som jobbade om vilka som var bäst. Ett par utav dom var Kavat så troligen var väl dom bäst, men de är ju så satans dyra också.
 
Hur som helst hade hon en vän/kund som hade köpt ett par utav dom och hon hade varit supernöjd - varken kall eller blöt om fötterna, så dom fick det bli. Vinterskor alltså. Och så plockade vi ju med oss ett par fodrade gummistövlar som höstskor. Båda blev i strl 20 (minsta dom hade) och det blir nog perfekt :)
 
Men nog om skor. Resten utav helgen har varit rättså nördig. Sebbe har suttit fast i GTA och jag har slagit mig ner i min lilla The Sims värld, hur länge sen som helst! Men skönt var det, att bara sitta och umgås fast ändå inte ;) haha.. I lördags satt vi hur som helst uppe ända till klockan närmade sig två på natten, ops!
 
Bli inte rädda bara, Emil har också fått uppmärksamhet ;)
 
Sen igår så hoppade Sebbe och Emil in i Passaten och åkte mot Uppsala och därefter hoppade jag in i Audin och åkte efter. Så nu är min bil kvar där (Audin alltså) för att svärfar ska fixa lite rost på den nu innan vintern kommer :) Får hoppas allt går bra!
 
Men nej, nu ska jag ta och värma på en panpizza och kolla runt lite på internet.

Shopping








Blev lite shopping i hopp om att hitta något till Emil. Köpte mössa, vantar och skor så att hans vinterklädsel nu är klar. Överallen köptes utav farmorn redan förra vintern, hihi!

Köpte även höststövlar och sist men inte är en bild på lite födelsedagspresenter.

Just nu ligger jag är i soffan med min lilla plutt sovandes på mig. Bredvid mig har jag min älskling, fast i GTA 5 ;)

Men nej, nu ska jag kolla vidare på tv-spelandet :)


Sova?

Här sitter jag och på golvet busar en Emil omkring. Ja ni läste rätt, min lilla 10 månaders "bebis" är vaken nu, halv elva på kvällen! Men vad gör man inte, han vägrar sova, han är liksom inte trött.. så han får leka av sig sin sista energi innan det blir sängen.
 
Hur som helst. Idag har jag och Emil rullat in till stan en sväng, stack in på Rusta och köpte tre nya prydnadskuddar, in på Willys för lite nödvändigt, förbi en mack och tanka bilen och sen hem igen. Åh ja, alla pengar bara försvinner liksom. Inte alls kul, speciellt när man knappt har några, haha.
 
Annars har vi inte gjort mycket. Emil har fått inviga sina utebyxor så att han kunde få krypa runt i sanden utan att jag behövde bry mig om kläderna - sen är det ju faktiskt ganska kallt ute nu för tiden, tycker ni inte?!
 
Men det tyckte han var skoj i alla fall. Önskar verkligen att vi hade ett hus, egen tomt och med massa kul som Emil kan leka med. Så man slipper dessa tråkiga platser som finns ute.
 
Nåja, min käre sambo fick förresten GTA 5 i årsdagspresent, han blev glad - såklart ;) Vad fick jag? Än så länge ingenting, precis som väntat, höhö!
 
Nej, nu ska jag nog ta och betala lite räkningar, innan jag glömmer bort det!
 

Idag är det våran dag. Fyra år tillsammans!
 
 

Avundsjuk

En gammal vän har gått och gjort det som jag sååå länge velat göra. Hon, hennes sambo och deras två små kotteunga har gått och köpt sig ett hus!
 
Jag sitter verkligen och längtar till den dagen då vi kan köpa vårat hus. Dock är ju husen här ikring dubbelt så dyra som husen där uppe, alltså kanske till och med mer än dubbelt. Men en vacker dag så står vi också där, i samma lyckobubbla som Familjen Malmström :)
 
Minns inte alls om jag nämnde här i bloggen då jag och Sebbe var och kollade på ett hus förut? Det var helt perfekt, låg bra till, Sebbe hade fått sitt garage, huset var fint helt enkelt. Men sen, efter en visning och mycket ringande till banker osv. så gav vi ändå upp då vi kände att vi inte ska behöva fiska in varenda krona för att ha råd.
 
Kruxet handlade alltså om handpenningen. Den är riktigt dum tycker jag ;)
 
Men ja, en dag hittar vi det där finaste huset som vi vill ha, men i lite mer passande tid ekonomiskt :)
 
 

4 år.

Imorgon är det en sån där speciell dag. Jag och min fina har då varit tillsammans hela fyra år. Jag älskar ju att ge någonting (om jag har möjlighet) eller göra något gott så jag har självfallet beställt hem en liten present till S, som skulle komma på posten just imorgon.
 
Håller tummar och tår på att inget krånglar med posten :)
 
Fick ett litet tips om att ta höstigare färger på bloggen, utav Amanda. Får kolla och se om jag kommer fram till något fint.
 
Men nu blir det lite lunch innan lillen vaknar!
 
 
 

Dags att uppdatera

Går alltid in på min egen blogg titt som tätt - typ varje dag, haha - alltså som läsare för att se hur allt ser ut.
 
Så idag slog det mig att det kanske är dags att uppdatera min blogg lite. Troligtvis blir det inte mycket mer än att göra om lite (=byta bilder) i headern, mer än så blir det troligtvis inte.
 
Så jag ska väl försöka leta på lite bilder till att börja med. Sen får vi se hur det blir :)
 
Annars då? Kanske är det någon annan som tycker att något borde ändras? Bara säga till i så fall
 
Men nej. Nu känner jag sug efter att fixa header här så nu ska jag pilla runt lite! Haha...
 
 

Presentjakt!

Har suttit lite och kollat efter något kul vi kan köpa till Emil i födelsedagspresent, det är ju inte alls långt kvar tills han fyller ett helt år nu, tiden går alldeles för fort ibland.
 
Hur som helst, har kollat på internet och det finns ju så sjukt mycket att välja på! Men jag ska försöka övertala min stora älskling att vi ska ta en sväng förbi lite affärer i helgen och se om vi kan hitta något roligt.
 
Själv tycker jag att det känns som att det är smartast att vi kan köpa något nu redan så vi har det klart. Så kan vi meddela våra familjer vad vi köpt så inte dom köper samma saker, vore väl lite dumt? ;)
 
Men ja, ni får hålla tummar och tår på att käre Sebastian går med på att åka och shoppa lite ;)
 
Ska fortsätta kolla runt lite nu.
 
"Mamma, jag hjälper dig!"

Sovdags

I helgen hade vi besök här hemma, närmare bestämt min Amanda kom hit. I fredags lagades det tacopaj till middag och mot kvällen slog vi oss (även Sebbe) ner i soffan framför Idol. Jag själv missade lite här och lite där för att Emil krånglade och behövde nattas mitt i allt.
 
Men det har jag kollat ikapp, så det är lugnt ;)
 
Sen på lördagen stack Sebbe hem till sina päron (passade på att spela lite GTA 5 med lillebrorsan) och jag och Amanda mosade ner Emil i vagnen och tog en liten promenad. Däremot var Emil på väg att somna på vägen hem, vilket jag helst inte ville utan att han skulle få käka sin lunch först, så envisades med att hålla honom vaken och sen när vi kom hem blev det lunch och sova i sin säng istället.
 
Då glodde jag och Apandan på Extrema mammor.
 
När Sebbe kom hem så drog jag och A till affären för att shoppa loss. Handlade ingredienser för att S skulle kunna göra en smörgåstårta till middag och även för att jag och A skulle göra ananaspaj till efterrätt. Huuur gott som helst och inte lite mätta vi var efter det. Chipsen vi hade köpt var nästan bortkastade pengar liksom ;)
 
Men men, mellan varven har vi kollat på lite film. Baksmällan 3, The Call och 12 Rounds: Reloaded. Bra alla tre!
 
Det var våran helg och nu smyger sig tröttheten på så jag ska krypa ner bredvid min stora älskling och kramas lite med honom ♥
 
Världens finaste älskling, som vi älskar dig!

Fodrat

Idag har jag och Emil tagit en sväng förbi Intersport. Planen vad att kolla efter någon bra höstklädsel till lillkorven.
 
Och idag var ju en passande dag känner jag, det blåser rejält idag så ordentliga kläder börjar behövas, speciellt ett par byxor tycker jag så att Emil kan får krypa runt bäst han vill utan att jag ska behöva tänka på hans små ben som kan bli så kalla och blöta.
 
Hur som helst. Ut från affären kom vi med fodrat regnset och även ett fleeceset som kan vara bra att ha också. Allt i storlek 80 så lite stort är det, men vad gör väl det? ;)
 
Bjussar på Google bilder då jag inte orkar fota :)
 
 
Så nu är mamma Evelina fattig, innan jag ens fått föräldrapenningen, men vad gör man inte för sina barn? ;)

BVC

Och så var den här dagen förbi.
 
Det dummaste med hela dagen var väl att tiden hos BVC var just den tiden då Emil precis ska käka lunch läggas för att sova middag. Ja, men vad gör man inte.
 
Gav Emil lite mellis innan vi åkte iväg så att han skulle hålla sig (han skulle inte orka äta mycket mat redan innan) väl där var vi kanske tio minuter tidiga, men bara bra tänkte jag - tills en kvinna kommer in och tydligen är tio minuter sen - ja men kul, hon skulle ju alltså vara där med sin plutt innan oss och detta resulterade ju i att jag och Emil fick vänta tills dom var klar först innan vi fick komma in!
 
Men men, Emil lekte med de få grejer som fanns att leka med i väntrummet tills det var våran tur. Väl där inne stannade vågen på 9220g och måttet blev 71cm (har för mig hon sa 74 men hon skrev upp 71, så antar det är 71 ;)) Hur som helst så var Emil inte ett dugg gnällig utan var sitt vanliga glada jag, trots att han egentligen skulle ha sovit vid den tiden ;)
 
Sen när vi var klara var vi tvungna att svänga förbi affären innan vi åkte hemåt. Emil höll såklart på att somna så fort vi rullade ut från parkeringen, så jag fick lov å sitta å peta på honom så han inte skulle somna den lilla biten till affären - det gick väl okej, han somnade aldrig.
 
Men sen när vi åkte hemåt somnade han direkt och jag lät honom sova vidare, tanken var att jag bara kan bära in honom sen. Allt gick bra, tills jag kom till dörren och en granne går förbi, stannar, och börjar prata med mig! Fasen! Där vaknade han...
 
Men men, någon timme senare, med mat i magen, somnade han - kl. 16.20... Lite skillnad mot 13.30-14.
 
Men så kan det gå. Nu sover han för natten i alla fall :)
 
Imorgon så kommer mormorn och hämtar oss så ska vi åka över till Avesta och hälsa på Gammelmormorn! Det var längesen så det ska bli skoj :)
 
Nu ska jag prata vidare med min fina vän sen blir det sova.

10 månader!

Våran älskade son är redan tio månader! Förstår ni, det är endast två små ynka månader tills han fyller ett helt ÅR Vart fan tog tiden vägen?!
 
Hittills har Emil varit en lite fegis när det kommer till att släppa taget om våra händer då han är uppe och stapplar på sina små fötter. Liksom, släpper man en hand då smäller han sig ner på rumpan och kryper iväg istället, hihi!
 
Hur som helst, idag - dagen till ära - har han tagit några steg vidare trots att man släpper en hand! Wiho :) Duktiga skrutte.
 
Men men, går gör han ju när han själv vill det. Kanske är det bara bra att han än så länge bara kan krypa, tänk vad han skulle vara överallt och ingenstans om han kunde gå! Med tanke på att han nästintill är överallt och ingenstans fast han bara kan krypa, haha..
 
Imorgon är det även dags för BVC med 10-månaders besök. Ska bli så kul att se vad vikt och längd ligger på nu :)
 
 
 
 

?????

Fråga inte vad som hände med förra inlägget, allt vart ju liksom ihoptryckt?!

Husvagnsmässa

Ja, helgen blev en liten tripp neråt i landet. Mamma, pappa, bror Robert, bror John och hans vän Linda kom förbi Enköping med deras ekipage. John och Linda i grå bil och grå husvagn och mamma, pappa och Robert i vit bil och vit husvagn. Klart man måste matcha ;)  Hur som helst, vi spände fast bilstol och packade in alla grejer och oss själva sen for vi iväg. Väl på plats var klockan runt åtta på kvällen och det blev till att ställa i ordning vagnar och så innan tre stack ut på stan och röjde runt, ja inte så illa som det lät (John, Robert och Linda) och resterande spenderade kvällen i husvagnen och tillslut somnade gott.  På lördagen så gick vi runt inne på mässan mestadels, tog en paus då det var som mest folk och gick sen in en sväng till precis innan stängning, sååå lugnt och skönt var det!   Hur som helst, det är ju helt sjukt vad husvagnar har blivit lyxiga och fina invändigt i jämförelse mot tidigare vagnar. Nej, inte säger jag väl att mammas och pappas -08 är ful invändigt, men om ni såg så skulle ni förstå ;)  Blev lite lagom sugen på någon vagn där och någon vagn där medans andra var extremt udda, som att t.ex någon husbil har duschen helt öppet bredvid sängen? Ja okej, en duschdörr som skydd så det inte blir blött över allt, men ärligt, är det så kul att duscha om resterande personer i vagnen är där - måste alla se när man duschar? Än värre är väl kanske att sätta toalettstolen mitt i vagnen och inte ha någon riktigt TOALETT, alltså själva rummet toalett om ni förstår.. Dörrar?  Söndagen blev en snabbvisit in och sen käka lite innan vi rullade hemåt och var hemma hos pappa Sebastian vid åtta på kvällen. Som vi saknat våran fina man här hemma ♥  Emil var som vanligt snällaste pojken, klart han blev less på att sitta i barnvagnen mellan varven men då var det bara ta upp honom en stund, inget mer med det :)  
En utav allavagnar!  En till.     
Och en sista som jag fotade.  Synd att de inte alls känns lika på bilderna som när man går in i vagnarna, men vissa är helt enkelt sjuukt fina!  Men nej, sovdags!  

Bort

Som jag skrev igår funderade jag på att åka med familjen (alltså min mamma, pappa och bröder + en vän) till Jönköping. Så blir det och just nu sitter jag och väntar på att de ska komma förbi och plocka upp mig och Emil innan vi sen rullar neråt i landet :)
 
Emil ligger och sover, hade velat ha honom vaken tills dom kom så han kunde sova i bilen, men förhoppningsvis så somnar han om i bilen sen. Ja, alltså det gick inte att ha honom vaken, way to tired!
 
Men nej, nu ska jag se så allt är nedpackat och vänta in folket ;)
 
Gammal bild på mig och bror John.
 
 
 
UPDATE: Skulle ju meddela att det inte blir något bloggande i helgen som ni kanske förstår ;)

Besök

Och så var denna dagen över!
 
Idag har vi hunnit med att handla och tvättat lite. Sen satt vi ute på asfalten och pratat med grannen medans Emil lekte med klick-leksak (en sån man klick-tränar hundar - eller andra djur - med ni vet) och kröp runt där ute, medans vi satt där så brummade John in på parkeringen med sin motorcykel så han slog sig ner en sväng på asfalten han med innan vi sen gick in och fikade lite :)
 
Sen efter att John åkt hemåt så fick jag lov att börja med maten och sen har vi inte gjort så mycket mer. Just nu kollar jag på Hela Sverige bakar medans resterande av familjen ligger och sover.
 
Sitter även och pratar med John på facebook där han försöker få mig att åka med till Elmia i helgen på husvagnsmässa. Börjar väga över mer och mer på att åka med. Sebbe lyckas alltid underhålla sig själv (han ska hem och mecka ;)) på helger så kanske skulle jag och Emil åka med och hitta på något kul :)
 
Ska fundera vidare på det så får vi se :)
 
Sen pratar jag med min fina Elin och så ska fortsätta med det nu!
 
Provsitta motorcykel!
 

12 september

För fyra år sedan träffade jag min finaste. Mitt allt. Så sjukt tacksam att jag fick in Sebastian i mitt liv och än mer tacksam åt allt han gett mig under våra fina år tillsammans. ♥
 
Nej, det är inte idag vi blev tillsammans för fyra år sen, det är bara idag vi träffades!
 
Och så en sak till, mitt körkort fyller redan 1 år!
 
 

Tand

Idag har jag och Emil inte gjort så mycket. Vi har haft lite fulla tvättkorgar, så en maskin med Emils kläder och en 40° maskin med våra kläder. Mer blir det imorgon med tanke på att vi inte har någon mer stans att hänga kläder. Haha. Inte alltid det lättaste, men det funkar :)
 
Som sagt, annars har inget gjorts. Var tänkt att vi skulle ta en sväng in till stan för att köpa potatis, men en viss man försov sig (två timmar?!) imorse så han hann därför inte plocka ur bilbarnstolen och vi kunde därför inte åka någonstans. Hur gjorde jag då med maten? Ja men det löste sig lätt, hemmagjord pizza ;)
 
Men men, nu är stolen i min bil och imorgon kan vi åka vart fasen vi vill, om vi vill, höhö!
 
En sak är att Emil dregglat satan huuuur länge som helst, bitit extra på allt och inget och den senaste veckan varit toksvullen i munnen. I tandköttet alltså... Men idag hade svullnaden minsann gått ner och istället kan man nu känna en utan hans små framtänder, snart är den framme, tjoho!
 
Hittills gått lika problemfritt som de två förra tänderna. Vad jag märker på Emil värkar de inte göra allt för ont heller? Vi hoppas på det :)
 
Men nej ni, nu ska jag läsa Elins blogg (om hon skrivit klart någon gång idag ;)) och sen prata vidare med henne innan jag hoppar i sängs. Godnatt.

Stor pojke

Väldigt ofta slås jag av hur stor våran bebis börjar bli. Det är småsaker, men som ändå gör honom lite större, hihi.
 
Ett exempel var när vi var ute och åkte bil, Emil satt och åt smörgåsrån och råkade tappa en bit ner bredvid sig. Han satt i sin bilbarnstol så när han tappade biten så åkte den liksom ner i ett hörn bakom/bredvid rumpan om ni förstår?
 
Hur som helst, då började han fiska efter den där kexbiten, liksom bakåt med armen och försöka fiska upp något som han inte såg, men som han visste låg där nere. Men nej, han fick aldrig tag på den, gav upp och tog upp sin napp som låg vid fötterna istället och tjopp in i munnen.
 
Låter väl inte så mycket för världen, men bara grejen att han förstod att kexet låg där och att han skulle försöka ta upp den genom att sträcka bak armen och försöka leta på det utan att se det, är inte det och vara lite större? ;) haha.
 
Ett annat exempel var när han satt och slängde ur sina träklossar ur deras lilla låda och istället slängde dom på golvet. Jag hade precis plocka in alla klossar så varje kloss han slängde ur la jag istället i hans gå-vagn. Helt plötsligt såg han vad sjutton jag gjorde, så då tog han ur en kloss ur lådan, kröp till gå-vagnen och la i klossen där. Hallå!? Lilla bebis, stanna upp ett tag nu är du snäll :)
 
Annars då, igår var min fina mamma här och busade med Emil medans jag ställde upp för jobbet och kom dit och jobbade mellan 9-15. Skönt att komma ut lite, träffa lite folk och göra någonting annat, men ännu mer skönt att komma hem och se Emil bli så glad och komma krypandes mot en när man kom innanför dörren, min finaste favoritpojke ♥
 
Jag och tokis ♥
 
Lär jag bara förtydliga direkt att det inte är någon bebismage som döljer sig där under utan att jag bara står i en extremt konstig ställning ;)
 

Trött

Hela min familj sover (kanske inte Maya för hon är fortfarande ute, hoppas hon kommer in nu när jag ropar) och jag tänker nu göra detsamma. Dock tänker jag sno Sebbes sista skvätt cola och lite godis utav honom, han får skylla sig själv när han köper hem gottis på vägen hem från jobbet men inget till mig ;)
 
Godnatt.

Mamma

Åh här står det stilla. Bjuder på en lista då jag inte har så mycket annat på hjärtat just nu.
 

Hur gammal var du när du blev mamma? 21 hann jag bli innan Emil kom till oss.
Hur många barn har du? Än så länge har vi bara ett :)
Hur många barn vill du ha? Åh, har alltid sagt tre förr, men kanske nöjer jag mig med två? Ärligt talat så vet jag inte det ännu, en självklarhet är ju att Emil får syskon, men hur många återstår att se :)
Har könet någon betydelse för dig? Jag har alltid önskat mig att få ett av varje, men innerst inne så är det ju utan tvekan skit samma! Oavsett kön så kommer jag älska mitt barn över allt annat. Tror det mer är en grej jag tänkt bara; att jag vill att min dotter ska få ha en storebror liksom ;)
Vad tycker du om att ta reda på kön vid ultraljud? Jag själv har alltid tänkt att jag inte vill ta reda på det utan istället få det som en överraskning. Dock kan det till andra barnet kanske vara mer av praktiska skäl om man tänker på att ärva utav första barnet (ja man kan ärva blått till tjejer också men ni fattar vad jag menar..)
Hur var din reaktion när du fick ett positivt graviditetstest? Eftersom att mensen var seg och vi planerade Emil så var det ganska väntat, men självfallet blev vi väldigt glada! :)
Har graviditeten/graviditeterna varit planerade? Som skrivet ovan så var den ju det ja.
Hur har din omgivning reagerat? Endast glada reaktioner :)
Vad kan jämföras med en förlossning? Hmm, finns det ens någonting som kan jämföra det? Vissa säger att skita ut en melon, men vad vet dom, har dom testat ;) höhöh. Nej men ärligt talat, även om jag (som jag också sagt förr) trodde att allt skulle göra 10 gånger ondare så finner jag inget som kan beskriva en förlossning, inte bara smärtmässigt utan även känslomässigt. Det är något utöver det vanliga!
Vilka tips kan du ge till andra gällande en graviditet? Oj, tyvärr har inte jag många knep då jag hade allt så lindrigt och enkelt.. MEN, under tiden jag hade pytte till illamående så var mariekex värsta grejen ;) Och ryggen var ju envis ibland och sa ifrån, så ja tipset är väl kanske mer lyssna på din kropp! Säger den ifrån så släpp allt och lägg dig och vila :) Helt okej med magen i vädret ;)
Vilka tips kan du ge till andra gällande en förlossning? Åh, jag skulle säga att inte bestämma för mycket, att låta det bli lite som det blir. Att punkta upp en lista innan att såhär och såhär vill jag ha det, kanske inte alltid funkar. Så låt det komma vart efter när allt väl är igång! :)
Har du planerat namn till dina barn redan innan du fött eller är det något som fått komma efteråt? Dessa satans pojknamn alltså, så sjuuukt svårt att komma på någonting hade vi. Men, Emil var vi överrens om och det var också det namnet han fick när han väl var ute. Att helt 100% bestämma innan skulle vi nog inte kunna, tänk om barnet inte alls ser ut som en vad-man-nu-kommer-på-för-namn?
Vad är det värsta/bästa med att vara gravid? Bästa; Känslan. Att ha någon som buffar, som påminner om att det faktiskt ÄR någon där inne. Så omöjligt att tro på det annars, haha. Värsta; Det skulle väl vara alla komplikationer som kan tillkomma, illamående, ryggont, ja you name it!
Vad är det värsta/bästa med att vara mamma? Bästa är på ett eller annat sätt allt. Men, för att vara lite realistisk här så självfallet finns det negativa saker, som t.ex. att inte kunna trösta sitt eget barn. Finns fasen inget värre..
Tycker du att det är orättvist att människor som inte vill ha barn blir gravida jätte enkelt medan par som längtar efter barn måste försöka jätte mycket och ibland utan resultat? Ja men självklart! Vet inte vad jag ska skriva, men jag lider så med personer som verkligen kämpar men aldrig får det att funka.. Och att det sen finns dessa som använder abort som "skydd", liksom ja det säger ju sig självt…
Är det fel eller rätt att adoptera? Rätt självfallet, tänk om alternativet inte fanns?
Vad är dina bästa tips när det kommer till trotsåldern? Tyvärr inga då jag inte kommit dit själv ännu. Men i mina tankar så skulle det väl vara att kämpa på och envisas. Har du sagt en sak så håll kvar det oavsett vad ditt barn har att komma med.
När är det okej att skaffa barn och när är man för gammal? Självfallet kan jag ha åsikter innerst inne, men samtidigt så skiter jag fullständig i hur gamla andra är när de får sina barn. Vad har jag med den saken att göra? Dock kan jag sätta en gräns på mig och Sebbe då jag inte vill att våra barn ska få "för gamla föräldrar". Jag har dock inte tänkt själv att efter (t.ex) 35 vill jag inte ha fler barn, men eftersom att jag fortfarande är så ung och vill ha relativt tätt mellan barnen och max tre så kan jag ju inte bli allt för gammal ;)


Finaste ♥


Så var helgen över, redan....

Jaha, helgen svischar alltid förbi. Känns så tråkigt, att Sebbe knappt hinner komma hem innan han måste iväg till jobbet igen. Men så är det när de har mycket och göra, vi håller tummar och tår för att det lugnar ner sig snart!
 
Igår, lördag, så rullade vi i alla fall hem till min bästa vän med familj, vi spenderade hela dagen där med god mat, bus med barn och spel. Jag, Sebbe och Emil var inte hemma förrän två på natten.. Men vi hade supertrevligt och det måste snart göras om tycker i alla fall jag! Hihi :)
 
Bjuder på lite bilder sen trippar jag upp i sängen och kramas med min stora älskling.
 
Emil var finklädd i sin nya skjorta och matchande chinos :)
Eddie hjälper Emil med kexätande ;)
Två av mina absoluta favoriter ♥
 
Godnatt!

RSS 2.0