Ensiffrigt ♥

Idag har vi gått från tresiffrigt, till tvåsiffrigt och nu även ensiffrigt. Vi är nere på nio dagar kvar, vilket känns rätt långt borta nu trots allt. Från nio månader till nio dagar kanske borde kännas nära? Haha..
 
Men men, igår blev det en sväng till Västerås i hopp om att hitta lite födelsedagspresenter/julklappar till den stora pojken utifall att bebis faktiskt kommer snart så vill man ju gärna ha det klart! Hittade lite i alla fall men lär hitta någonting mer :)
 
Hittade även en mössa till bebis och lite grejer till hemmet. Konstigt dock att gå runt helt ensam, inget sällskap, ingen barnvagn och helt enkelt helt ensam.
 
Idag blev det en sväng in till stan här för jag kom på att vi inte har några strumpor till bebisen! Eller ja, vi har väl några kvar sen Emil var liten, men vet inte ens om dom sitter kvar på någons fötter nu med tanke på hur dåliga dom var då ;) Haha.
 
Men nej, tänkte mest bara visa att vi lever och att det ännu inte kommit någon bebis i alla fall, hihi.
 
Senaste från instagram. Klickbara bilder.

Vecka 38 (37+0) ♥

Så hade vi bara tre veckor kvar. Bebisen håller sig fixerad också och ligger lika "gräsligt långt ner" som förr.
 
Babyskyddet är framtaget och monterat i bilen idag för att se om det skulle passa även i denna bil och självklart så gjorde det. Sängen är också ihop skruvad nu, men inte bäddad ännu. Sängkläderna behövde tvättas först tyckte jag, så jag tänkte ta och bädda den tillsammans med Emil sen när han vaknar.
 
Annars då? Inget mer är förberätt, haha. Tänkte ta en liten sväng idag faktiskt, kanske packa lite i en väska till BB, lägga iordning lite vid skötbordet då det numera ska ligga blöjor för två barn osv. Mys ♥
 
Men nej, nu ska jag bjussa på dagens mage och kolla runt här lite snabbt innan korvis vaknar - får väcka honom snart annars..
 
 

Ensamma..

Ikväll spenderas kvällen här hemma utan våran Emil.
 
Det började med att han kräktes imorse och vi stannade hemma från dagis. Där har dom ju också 48timmars-regeln så jag slog en signal till min käre mor för att se om hon var ledig imorgon och eventuellt komma hit och passa Emil (om det inte skulle visa sig vara magsjuka vill säga).
 
Någon magsjuka tror jag i alla fall inte då han varit precis som vanligt och ätit precis som vanligt här hemma. Så min käre mor kom och hämtade honom och tog med honom hem. Alltså sover han borta i natt, konstigt, väldigt tomt MEN samtidigt väldigt skönt. Jag tror jag och mitt stora hjärta kan behöva en kväll bara han och jag också, en vardagskväll liksom. Ska bli mysigt :)
 
Men vi kommer samtidigt att sakna våran lilla korv ♥
 
Men nåja, nu ska jag fixa lite käk här hemma.
 

Tisdag 14/10

Idag har vi redan gått två veckor in i oktober, tiden flyger verkligen fram. Inte bara i graviditetsperspektiv utan annars också, det lär ni ju hålla med om? Haha.
 
Annars då? Jag jobbar på, Emil går på dagis, Sebbe jobbar och våra kissar spenderar sina dagar ute eller inne. Spännande jag vet.
 
Just idag har graviditeten kommit till 91,4%. Vilket innebär vecka 36+3 och alltså 24 dagar kvar. På torsdag är det dags för nästa barnmorskebesök och vi går mest bara väntar här hemma. Eller så kanske jag inte ska säga med tanke på att ingenting är förberätt. Sängen är inte ihop monterad, bilstolen är inte uttagen i bilen och ingenting annat är heller fixat. Eller okej, något enstaka klädesplagg har inhandlats - mer får bli senare i så fall med tanke på att vi har så mycket kvar sen Emil var bebis.
 
Så lite småsaker ska väl fixas och inhandlas. T.ex. en till åkpåse eftersom att vi bara har en.
 
Plus på allt så babblar Emil på mer och mer. Vill försöka härma allt man säger och gör sig förstådd allt mer. Helt sjukt vad mycket utveckling det kommer på en gång :)
 
Men nej, nu rundar jag av. Dags att börja med maten här hemma.
 
Litet blandat från senaste tiden ♥
 

Gissning av BF hittils.

Här kommer en lista som det ser ut just nu. Kommer självklart att uppdatera den så fort det händer något.

Gissning utav BF-datum:

30/10: Lillkjell
1/11 Linn
4/11: Svahn, Rebecka (pojke 3879g 51cm), Putte
5/11: Lee, Elin (flicka), Mamma (3400g 51cm)
6/11: Pauliina (pojke), Frida (pojke), Ellinor (pojke)
7/11: Linda E (pojke 3250g 52cm), Malin (pojke 3200g)
8/11: Josephine (pojke), Theresa
9/11: Linda W, John
10/11: Lisa (flicka), Katarina (flicka 3230g)
11/11: Gudrun, Gunilla (flicka)
14/11: Svärmor (flicka)
15/11: Sara
17/11: Veronica (flicka)

 

En månad kvar ♡

Idag har vi exakt en månad kvar tills bebisen är beräknad att komma. Alltså 7/11. Tänkte därför köra samma grej som när jag väntade Emil. Gissa datum!

Så när tror du att bebisen kommer komma ut? Kan tillägga att Emil föddes två dagar över tiden om det skulle göra någon skillnad ;)
Kass på det här!

Nu börjar min fina vän Amanda klaga på att det aldrig kommer upp inlägg här, så jag slänger in ett litet ett nu i alla fall.
 
Sen sist har det hänt en del. Våran Maya har kommit hem, eller rättare sagt så hämtade Sebbe hem henne efter att jag fick sms från en som hade sett henne. Hon var bara här i närheten så frågan är varför hon inte kommit hem? Väl hemma var hon nöjd med all mat och kärlek och jag ville hålla henne inne resten av livet, dock ville hon annat så vi släppte ut henne och därefter kom hon in om nätterna som vanligt.
 
Men nu? Ja nu är det andra natten hon inte kommer in igen så vi får väl se...
 
Jag och Sebbe har firat in vårat femte år tillsammans. Vi firade det med att skaffa barnvakt, gå ut och äta och därefter gå på bio. Mellan mat och bio råkade det hamna dötid på typ tre timmar, så vi fick lov att gå runt i Uppsala och bara vara. Vilket var underbart såklart! Välbehövligt :)
 
Annars då? Inte mycket egentligen. Dagarna rullar på, bebis buffas - inte lika sparkig längre dock utan mer bökande, tryckande osv. Börjar bli lite trångt kan jag tänka, haha. Imorgon är det dags för nytt besök hos barnmorskan också :)
 
Men nej, nu bjussar jag på en bild från 34+0 (i lördags) och ska sen gå och sova. God natt!
 
 
 

RSS 2.0