Till salu!

Nu när nya åket har kommit hem så blir det därför så att vi ju måste sälja den andra vagnen 😉

Emmaljunga Citycross pp black/lime 2012 http://www.blocket.se/vi/60172159.htm


Det ligger även Stokke newborn set i annonsen plus vårat extra chassi vi haft. Kom och köp! 😃👍

Om våran dag också...

Kanske ska berätta lite om dagen också, och inte bara rabbla om nya vagnen ;)
 
Dagen började i alla fall med att jag fick lov att hoppa in i duschen medans Ellie satt i babysittern och Emil satt utanför på golvet och lekte med sitt lego, tur för dom att dom är snälla ibland, haha.
 
Sen gick vi och lämnade Emil på dagis och sen hem en sväng innan jag och Ellie hoppade in i bilen och åkte till Uppsala för att hämta vagnen. Väl på plats så ser jag att vagnen ser sned ut men ser att sittdelen inte är riktigt i klickad, så jag frågar en som jobbar där och hon kommer och kollar och provar sen att klicka i den helt men det går inte! Förstå min känsla där, när hon säger "neej... ska vi bli tvungna att reklamera den direkt....." Sen visade det sig bara vara lite tyg som kommit i kläm, så allt var okej och vagnen fick åka med oss hem. Pjuh!
 
Väl hemma fotade jag vagnen, satte i dynan, gav mig själv och Ellie mat och sen gick vi till dagis för att hämta Emil. Men innan det hade jag ett litet samtal om hur det går för Emil. De hade en massa positivt att säga och tyckte att han lärde sig nya ord och saker för varje dag som går. Så himla kul att höra! Fick även se lite bilder på honom från dagarna, ett självporträtt han hade ritat och så hade han blivit intervjuad och det var ju så himla kul att få läsa hans svar, goplutten. Dessutom hade han "skrivit under" pappret med sin namntäckning och allt. ♥
 
Sen blev det hemåt - en sväng i gungan, en sväng i sandlådan, någon vända på motorcykeln och sen ut på baksidan. En liten stund i sällskap av grannen men sen blev barnen för trötta så dom inte orkade leka längre. Mormor och morbror Robert kom förbi på eftermiddagen och vid det laget var Emil helt slut och kunde ha somnat var som helst kändes det som.
 
Efter att vi slängt i oss mat så byttes det om till pyjamas och borstades tänder och då märkte jag även att Emil minsann hade 39,1 i feber. Så att han blev trött var ju inte så konstigt. Han somnade snabbt i soffan vid sju och strax efter halv åtta så somnade Ellie mitt i maten och sover än. Emil kom dock nyss ner smygandes och sitter här och gosar med mig just nu ♥ Så jag ska ta med mig honom upp nu, ta tempen igen och troligtvis blir det en Alvedon då min arm just nu håller på att brinna upp (den som ligger runt Emil alltså....)
 
God natt på er!

Sååå fin!

Idag har vagnen hämtats hem och strax efter jag kom hem så tog vi premiär åkningen och rullade för att hämta hem brorsan (efter ett samtal om Emil med en utav pedagogerna). Ellie satt så nöjt och tittade omkring sig och jag trivdes sååå bra med att köra den. Helt kanon och är en så länge helt klart nöjd!
 
Att den sen är helt överdrivet fin och att Ellie sitter så fint i den gör ju bara saken ännu bättre ;)
 
Vill ni se hur det blev? Här kommer den!
 
I grund och botten föll tillslut valet på den svarta sittdelen med lufthjulschassi.
 
 
Sen beställde jag till denna underbara sittdyna (som på bilden är vänd med den lite varmare sidan uppåt - den andra sidan är annars helt i mönstret som är på fotstödet)
 
 
Och så blev det även en sufflett i detsamma.
 
 
Se så gott hon somnade ♥
 
Vi är hur som helst hur nöjda som helst med nya åket och hoppas att det får fortsätta så :)
 

Äntligen!

I lördags så hoppade jag och ungarna in i bilen så åkte vi över till Norberg för att spendera dagen hos mormor och morfar. Blev en sväng ner på byn där också för att gå igenom marknaden som var, Emil var superduktig och gick in hela vägen själv trots att det var så mycket folk. Men han gick så fint och höll i vagnen hela vägen.
 
Sen när vi kom in till alla karuseller så hoppade han upp till mormor och gick runt med henne och kikade på alla snurrande saker. Mötte även några grannar till mamma och pappa där och de hade ett litet gosedjur som Emil fick och han blev så glad så (i efterhand i alla fall, just där och då rörde han inte en min utan funderade mest vad det var för folk ;))
 
Sen på kvällen så kom grannarna över och det åts mat och efterrätt tillsammans. Barnen slocknade och det slutade med att även jag sov kvar. Sebbe sov därför kvar hos sina föräldrar också.
 
Sen kom söndagen och innan vi åkte hemåt så fick Emil leka av sig lite i lekparken.
 
Men sen vettni. Sen skedde våran värsta handling någonsin. Våra barn brukar faktiskt sköta sig helt okej i affärer. Ellie sitter ju där hon sitter och har aldrig varit ledsen eller gnällt hittils. Emil brukar sitta i kundvagnen och brukar även han vara snäll, kan väl ha låtit för högt någon gång men inget som varit för mycket. OCH han har slutat när man sagt åt honom.
 
Den här gången blev allt bara kaos. Om det inte vore för att vi verkligen behövde handla då det var HELT tomt hemma på ALLT, så hade vi utan tvekan tagit ungarna under armarna och gått ut igen.
 
Det hela började när vi kom in, Emil ville ha en egen liten vagn men vi hade tyvärr inga mynt på oss. En snäll kvinna hade en smart grej som hon bara stack in och drog ut igen så fick man loss vagnen, så Emil fick sin vagn i alla fall. Han gick till en början fint och tog det jag gav eller det jag bad honom att ta och la i sin vagn. Men sen började det gå ut för, så fort jag tog något och la i stora vagnen så skulle han också ta samma sak och lägga i sin vagn (som var överfull). Vi förklarade om och om igen vad som gällde och han verkade inte höra ett dugg. Tillslut var det grinfest och ingenting dög åt honom mellan varven. Jag försökte vilseleda genom att säga "kom ska vi gå och hämta det och det" (saker han tycker om dessutom) och då funkade det, men sen blev han sur igen.
 
Tillslut ledsnade även Ellie ur, liksom varför då?! Och grinar på, nappen duger inte ens. Så där står vi i kassan, men en stor kundvagn överfylld till bredden och detsamma även på Emils lilla vagn som han tillslut vägrade dra med sig. Emil ska promt vara i mammas famn. Men se det går ju inte om jag ska kunna packa upp alla varor... så där står Emil på golvet och grinar så mycket han bara kan och i babyskyddet sitter Ellie och grinar minst lika högt. Kassorna vi står vid har båda kö och jag ville bara sjunka genom marken. Sebbe står och packar ner alla varor för fullt och jag packar upp för fullt samtidigt som jag om vartannat försöker ge Ellie nappen och prata med Emil.
 
Jag kan ju säga att detta verkligen var ett rejält test för mammanerverna. Herre min gud.
 
Men detta var sista gången, kommer Emil bete sig som han gjorde igår en gång till i affären så kommer vi släppa allt och gå ut. Antingen får en stanna kvar och handla klart själv eller så får vi gå ut tillsammans och prata med Emil och sen gå in igen. Det var inte alls okej och självklart så förklarade vi det för Emil när vi kom ut också.
 
Över till något mycket roligare. Idag ringde dom om att vagnen har kommit!! ÄNTLIGEN! Så imorgon medans Emil är på dagis ska jag och lillan rulla över till Uppsala och hämta ut den. Sååå spännande! Jag längtar :) Hihi.
 
Men nej, dags att hoppa i säng så jag orkar upp med mina busungar imorgon.
 
Från idag. De två sista är en film på dom älskade små som busar lite ♥
evelinafahlstrom på instagram
 

En enorm tacksamhet åt livet jag har.

Nu sitter jag här igen, kollade igenom lite bilder och förundras över hur bra liv jag har. Att jag är uppväxt i en familj med mycket kärlek och glädje, vi spenderade mycket tid tillsammans och jag minns inte många negativa saker från min uppväxt. Klart att tjafs uppstod mellan oss barn, men vilka syskon tjafsar inte och gnager på varandra lite? Och ändå så har mina bröder alltid funnits där för mig och stöttat upp mig i motgångar.
 
Sen kom Sebbe in i mitt liv och jag blev så lycklig över att hitta någon som gav mig allt som han gav mig. Att han fick mig att le varje dag trots alla mil mellan oss, att han fick mig att känna mig trygg inför framtiden genom att ha en extrem drivkraft och kunskap. Att jag sen skulle få en familj på den sidan som var lite utav en motsats mot mig men ändå så bra var ju helt perfekt. Bara se på min svärmor som jag fått extremt bra kontakt med, som från dag ett visat en sån kärlek mot mig och som visat sig vara en genomfin person som alltid kommer att vara just världens bästa svärmor. Och idag även världens bästa farmor. Att resten av familjen sen är helt med på noterna när man pikar och skämtar om saker är ju bara helt kanon, aldrig tar någon illa upp utav det man säger och jag vet att dom i princip skiter fullständigt i vad jag säger ;)
 
Sen flyttade vi. Vi flyttade till en stad där vi inte kände någon och vi flyttade flera mil i från alla vänner och våra familjer. Men det blev aldrig något problem med det, snarare tvärt om. Jag fick ju mitt jobb som där också tog med sig ett helt gäng med helt underbara kollegor som man alltid har nära till skratt med, finns inte en dag då det inte skrattas på jobbet och det känns helt perfekt att gå dit. Sen finns det såklart tuffa dagar då man gärna gömmer sig under täcket, men även dessa dagar muntras upp utav ett helt perfekt Lola-gäng.
 
Sen hände det. Emil föddes och världen blev så enormt mycket större. Att få genomgå en förlossning med mannen jag älskar bredvid mig kunde inte ha varit bättre och att få se en ny sorts kärlek som aldrig går att övervinna på något vis kändes helt overkligt. Men sen kom även Ellie och då fördubblades allt. Glädjen, kärleken, tröttheten och tålamodet har byggts upp nå enormt samtidigt som det beprövas varje dag. Att ha fått gå igenom två förlossningar som var relativt lika men ändå så olika är överväldigande. Jag är stolt över mig själv att jag har burit dom och fött dom till världen. Att sen få se syskonens kärlek sinsemellan är helt underbart. Att se Emil busa mot Ellie och Ellie skiner upp som en sol slår bort varenda negativ tanke för stunden och jag vill bara pussa och krama på dom i alla evighet.
 
Som idag, jag ligger och sover med dessa två små liv i sängen och både jag och Emil blir väckta utav Ellies läten och babblande. För mig finns det inget bättre sätt att vakna på. Att få slå upp sina ögon och det första man ser är ens dyrbaraste personer i livet. Mina barn.
 
Plus på allt detta, att jag fått ha äran att få ha alla fina människor runt mig så sitter jag nu här och ser mina barn få exakt samma kärlek och glädje som jag alltid fått. Från sina mor- och farföräldrar, från sina mor- och farbröder och flera människor ändå. Jag blir varm i hjärtat varje gång någon annan håller om, busar och kramar våra barn. Att kärleken sen är besvarad utav dom små gör allt bara ännu bättre.
 
Sen får jag inte glömma bort att det faktiskt finns några vänner kvar i mitt liv också. Trots en flytt så finns några kvar och det är jag extremt tacksam för. Ett speciellt stort hjärta skickar jag såklart till min bästa vän som varit det i en evighet och som dessutom gett mig och min familj en extra familj att umgås med. Barnen får busa omkring och vi föräldrar får bara vara oss själva.
 
Ett extremt stort tack till alla som finns i min närhet och förgyller varje dag med kärlek och glädje. Trots upp och nedgångar så hålls man kvar på banan tack vare er alla. Tusen tack! Jag älskar er och skickar en liten kram till er alla ♥ Ingen nämnd ingen glömd, ni alla vet ju vilka ni är ändå ;)
 
Ett speciellt tack till mina föräldrar som gett mig min uppväxt, till våra barn bara för att ni är ni och till min sambo för att du är allt jag någonsin önskat ♥
 

Ännu en helt perfekt dag.

Även idag sken solen och man kan ju inte bli annat än glad. Vad mycket lite sol kan göra.
 
Jag och Ellie spenderade våran ensamtid i soffan. Hon somnar i princip alltid när vi går med Emil till dagis och sover oftast tills det börjar bli dags för mat (strax innan vi ska gå och hämta hem Emil igen). Idag vaknade hon dock till efter en ganska kort stund i vagnen så jag tog upp henne men så somnade hon om i min famn så jag slog mig ner i soffan med en bok istället. Man kan ju inte göra nytta varje dag heller!
 
Fast okej, jag har tvättat en maskin och drog fram dammsugaren lite snabbt även idag (behövs nu igen).
 
När vi sen hämtat Emil så fick han först gunga lite, sen gick vi hem till sandlådan som grannarna så fint satt upp utanför våran länga. Där grävdes det, lagades det mat men sen tröttnade han och skulle åka motorcykel istället. Upp för backar och ner för backar så hade han så roligt så.
 
Tillslut gick vi in på baksidan istället och där lekte han på i sin ensamhet eftersom att granntjejen går längre dagar på förskolan än Emil. Dock överlevde han det ändå med tanke på att vi hade en traktor som rullade förbi utanför tomten eftersom att dom varit här och sopat upp allt grus, ÄNTLIGEN.
 
Sen kom Alice (granntjejen alltså) hem från förskolan så då kom hon över och lekte sen hoppade dom över staket och lekte lite där och hade fruktstund. Sen blev det dags att gå in och ta en snabb bad och börja med maten. Dock blev Emil supertrött och höll på att somna medans jag lagade maten så jag fick upp och hoppa med honom och försöka busa liv i honom. Han var dock inte på humör för det men höll sig i alla fall vaken ;)
 
Men nej, nu ska jag läsa lite bok innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det dags för 5-månadersbesök på BVC, ska bli sååå spännande att se hur hon växt sen sist!
 

Fem månader ♥

Vilket underbart väder vi har fått!
 
Redan igår var det ju helt amazing. Dagen började dock grå och tråkig så när vi tog bilen för att åka på lite ärenden var det bara "synd att det är så tråkigt väder" som snurrade i skallen. Men när vi hade vart ute  och rullat ett tag så började solen krypa fram och när vi var hemma igen så lät vi Emil vara ute och busa med grannen i sandlådan medans Sebbe fixade lunch och jag började städa lite.
 
Vi var nämligen och köpte oss en ny dammsugare då jag avskydde våran nödlösning från Rusta (för 500kr) som vi haft allt för länge nu. Hur som helst så är jag supernöjd med den nya och att ungarna sprang in med skor direkt efter att jag dammsugit klart fick helt enkelt vara no big deal ;)
 
Vi spenderade hur som helst hela eftermiddagen ute med grannarna tills vi alla skulle in och laga middag. Hur underbart som helst!
 
Idag har jag tagit fram dammsugaren igen medans Emil var på dagis och Ellie sov (nästan hela tiden i alla fall) Dammsög om nedrevåningen och tog sen övre plan också. Kan ju säga att den fick godkänt även idag. Haha. När Emil hämtats på dagis så blev det också utebus resten av eftermiddagen. Först lekte Emil själv ute i sandlådan, lånade grannens trehjuling och rullade omkring lite. Sen kom även grannarna ut så då lekte Emil och Alice tillsammans för fullt igen, så härligt att se dom leka då dom verkligen verkar trivas med varandra!
 
Vi var ute ända tills det var dags att gå in för att börja med middagen idag igen och innan dess hann Emil även med att ta en sväng i badet - behövs ju efter lek i sandlåda och dylikt. Haha..
 
Emil var snäll och hjälpte mig att laga mat också men sen började han bli sur och ledsen (suuupertrött) så han fick sätta sig med paddan vid köksbordet medans jag fortsatte laga mat. Sen blev det äta och sitta i soffan och Emil somnade på direkten. Helt slut efter dagen :)
 
Ellie har även sovit sen ungefär åttatiden så jag har fått njuta av lite lugn och ro här på kvällskvisten.
 
Plus på allt så blir våran minsta skatt FEM månader idag, vart fasen tar tiden vägen?!
 
Såhär ser nya pärlan ut!
 
Utebus från igår och sen även en massa från idag ♥
 
Och här har vi Emil på sin fem månaders dag också :D

2½ år och massa babbel..

Oj vad jag missar att skriva här nu för tiden. Jag försöker ju så gott jag kan i alla fall, haha.
 
Hur som helst. Inte mycket har ju hänt så finns ju inte mycket att skriva om. I onsdags var jag i alla fall och tog cellprov medans Emil var tillbaka på dagis. På kvällen sen så åkte vi över till Uppsala för att lämna min bil till Sebbes bror och istället ta hans bil hem sen. Han skulle nämligen ta med den till jobbet och göra storservice på den så då tog vi hans bil så länge. Vi stannade kvar hos han och sambon och tog en kaffe också innan vi sen rullade hemåt igen.
 
I torsdags var jag ensam med barnen mest hela dagen eftersom att Sebbe först jobbade och sen åkte han direkt till Uppsala för att hjälp Micke med bilen och han var väl hemma första vid halv tio eller vad nu klockan blev. Men jag överlevde väl ändå, barnen hade ju så snällt somnat så jag satt i min ensamhet och åt popcorn i soffan ;)
 
Igår åkte vi över till Sebbes föräldrar en sväng efter att Sebbe kom hem från jobbet, Sebbe skulle byta till sommardäcken på sin bil och vi skulle lämna tillbaka Mickes bil också.
 
Och idag är Sebbe och fyller i lite tatueringar och när han kommer hem är det väl tänkt att vi ska rulla över till Sebbes föräldrar igen. Går väl ingen nöd på barnen att åka så mycket bil heller, de är glad och nöjda eller sover så länge vi åker bil och väl på plats så är de ju bara glada att få vara hos farmor och farfar :)
 
Men nej, nu ska jag dra på Emil lite kläder och släppa ut honom på baksidan för ute ser det ju ut att vara kanon väder!
 
Plus på allt så blev Emil 2år och 5 månader igår. En månad kvar till 2½ år!! Fasen vad tiden flyger iväg....
 
De två sista bilderna är från i torsdags. Jag tvättade alla fönster och bytte gardiner till ett snäpp ljusare, det betyder vår för mig ;) Sen så är det jag och mysbarnen som satte på oss myskläder efter att dom badat ♥

Förkylda busar

Dagarna rullar på. En hel helg har kommit och gått åter igen. I fredags gjordes ingenting speciellt, vi var bara hemma och pappan jobbade ju halva dagen som vanligt. Dock var vi ute på baksidan lite så Emil och grannbarnet busade som tokar. Dom sprang "klara, färdiga, gå", åkte motorcykel/bil, sprang och råkade ramla (med flit) och ja, hade allmänt roligt helt enkelt. Då och då bytte de dessutom sida att leka på, bara klättra över staketet så var dom hos grannen och bara klättra över igen så var dom här hemma. Haha!
 
Sen kom lördagen och då rullade vi till våran andra halva utav familjen. Vi spenderade halva dagen utomhus så barnen fick busa omkring (för det om Emil var lite seg, men det gick bra ändå ;)) och resten av dagen var vi inomhus, åt god mat, skrattade gott och hade det allmänt trevligt som vi alltid har. Ja, vi var hemma strax innan fem på söndagsmorgonen. Helt lagom tid eller? Nja, kanske inte. Men det bara blir så när vi umgås, haha!
 
Barnen var i alla fall snälla och lät oss sova tills halv elva och sen rullade vi över till Norberg. Skulle byta däck på min bil eftersom att sommardäcken från förra året var extremt dåliga. Snälla bror beställde därför hem ett par nya så vi åkte sen dit för att byta då. Passade även på att både städa och tvätta bilen hemma hos mamma och pappa. Kan ju säga att det verkligen behövdes!
 
Sen kom måndagen. Emil hade hostat mest hela helgen och fortsatt under natten så han fick vara hemma från dagis då. MEN, det första han började tjata om var att bygga lego med "tupert o suffa". Så vi rullade helt enkelt över till Norberg igen och spenderade hela dagen hos mormor och morfarn.
 
Sen på måndagskvällen så kom Emil ner smygandes för trappan eftersom att han vaknat av sin egen hosta gör 111 gången, så då fick han lite hostmedicin så gick vi upp och lade oss tillsammans. Med andra ord fick han vara hemma även idag. Dock är hostan borta nu så imorgon ska han nog kunna gå tillbaka till dagis, då blir han nog glad :)
 
Även lillan har gått massa snuva och slemmig hosta så hon har det inte så kul just nu. Är gnällig mest hela tiden då hon vill till att sova men inte riktigt klarar av att slappna av ordentligt. Men nu har hon i alla fall somnat för natten så vi hoppas att hon kommer sova okej under natten (vilken hon konstigt nog lyckats med hittills i alla fall).
 
Men nej, dags att hoppa i säng!
 
 

15-04-09

Igårkväll såg jag på Facebook att babyproffsen i Uppsala skulle ha 20% rabatt idag. Just idag. Vi som skulle åka in imorgon när Sebbe slutat jobbet och bestämma oss för vagn och beställa den.
 
MEN, när jag såg den reklamen så kände jag mig rätt tvungen att dra över till Uppsala medans Emil var på dagis. Så nu äntligen är en vagn beställd. Så vad tror ni? Vad valde jag tillslut för färg? Vad tror ni jag valde för färg på sufflett och sittdyna som jag beställde på samma gång? Nyfikna? Haha... Hur som helst så får ni allt vänta och se tills vi hämtat vagnen. Jag längtar!
 
Och så hoppas jag så ini tusan att Ellie kommer trivas i den! Vad gör man annars? Haha..
 
Annars har inte så mycket hänt idag. Emil busade här på baksidan medans jag tog av klädseln från Emils gamla vagn för en tvätt. Så nu är allt tvättat så gott det gick, nu är det bara chassit som måste få sig en liten tvätt sen också. Sen får den stå och vänta på att säljas tillsammans med liggdelen som Ellie använder just nu.
 
Från idag. Klickbara bilder.

Babbel

Idag fick vi besök igen, ja.. barnens mormor tycker om att åka bil helt enkelt ;) Haha nejdå. De skulle till Västerås för att hämta en grej så då passade dom på att komma förbi här en snabbis. Kul tycker vi, jag för att få någon att prata med och Emil för att få någon att busa med. Ja, Ellie tycker säkert att det är kul hon med.
 
Mitt i allt bus med Lilly så halkade Emil och slog munnen i trappan på något vis, men det verkade gå bra ändå. Blödde lite under överläppen och lite i näsan men det gick snabbt över. Han blev ju superledsen och ville ha nappen när jag hade tröstat honom en stund. Han fick den, gick och tog det lite lugnt i Roberts knä men kom snabbt på att han inte behövde nappen längre. Tjoho!
 
Idag gjorde jag även lite pannacotta till mig och Sebbe, eller okej. Gjorde och gjorde. Det var en påse med färdig krydda som skulle kokas upp i grädde och mjölk. Men de blev helt klart godkända ändå. Två var fick vi så vi åt en med hjortron på och en med hallon på. Mums!
 
Förövrigt så har vi (kanske mest jag) nu bestämt oss för att det blir en Emmaljunga Viking till Ellie. Nu är det bara nästa problem. Ska det bli en Black eller en White Leatherette? Oavsett vilken så kommer det köpas till en färgglad sufflett och sittdyna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskhelg

Oj vad dagarna rullar på här. Emil var hemma hela förra veckan från dagis ju, sen kom fredagen som ju ändå är hans lediga dag. Då var även pappan i huset ledig så vi tog oss en liten tripp i bilen. Sebbe skulle köpa grejer till bilen så vi åkte till Sandviken och köpte det som skulle köpas, åt på mc Donalds och rullade sen hemåt igen. Allt gick bra, barnen både sov och var vakna så det var ju tur att dom inte tröttnade :)
 
Eller okej, Emil började klaga på ont i rumpan på vägen hem, men det är väl fullt förståeligt. Haha.
 
På lördagen så åkte vi till Sebbes föräldrar för påskmiddag. Emil fick även en t-shirt av farmor och Ellie fick två par strumpor - vilket var bra då många är urväxta nu. Vi åkte hemåt runt elva på kvällen och Emil somnade ganska snabbt i bilen eftersom att han inte hade sovit någonting på hela dagen.
 
Sen var det söndag och då kom barnens mormor, morfar, morbror Robert och gammelmormor på besök. Vi fikade, åt mat och Emil var ute och busade med morfar och morbror innan det var dags för dom att rulla hemåt och Emil somnade sittandes i soffan.
 
Även idag har vi varit ute och åkt. Ja, man kan ju tro att vi inte tycker om att vara hemma. Hur som helst så var vi hem till Sebbes föräldrar åter igen. Sebbe skulle mecka så jag och barnen följde med för att slippa sitta hemma hela dagen själva. Han träffa farmorn en snabbis innan hon åkte till jobbet och så var vi ute mestadels.
 
Men nej. Nu ska jag nog läsa lite bok innan jag kryper ner i sängen bredvid mina grabbar. Ja, Ellie sover ju i sin egna säng hon, haha.
 
 
Det senaste från instagram. Ja, jag ligger lite efter tror jag ;)
Sista bilden är från idag, världens finaste flicka sover så sött så ♥
 

RSS 2.0