En massa bilder

Nu står det lite stilla här igen. Sebbe har gått hem på semester så blir inte så mycket sittande vid dumburken ;)
 
Så vad har hänt sen sist? Jag och barnen har vart hos deras mormor och morfar (och morbror Robert), vi har  varit på Powermeet, vi tog Pontiacen till Elin och Jocke, en sväng till Sebbes föräldrar, en sväng till John, köpt en babyvakt till Ellie, servat barnvagnen, haft Sebbes föräldrar över på mat en sväng och äntligen - så har vi köpt en bilbarnstol till Ellie :)
 
Istället för en massa text så bjuder jag på lite bilder.
 
 
 
 
 

Sol

Nu börjar det äntligen bli sommar på riktigt ute. Så pass att det är varmt fastän man är i skuggan eller solen är i moln. Skönt!
 
Dock blir det ju jobbigt om det är FÖR varmt, jag tänker för våran minsting speciellt. Att sätta henne i vagnen känns inte alltid snällt det heller + att det ju faktiskt blir extremt varmt i vagnar också. Men men, vi ska nog överleva ändå va ;)
 
Idag har vi inte gjort något speciellt i alla fall. Spenderade lite tid ute på baksidan först så Emil fick leka med Alice, sen lekte dom lite på framsidan innan Alice (och hennes familj då ;)) åkte iväg med husvagnen. Efter det så gick vi en snabbis till lekparken, men eftersom att båda lekparkerna ligger mitt i gassande sol så blev det kortvarigt. Istället gick vi hem och gjorde chokladbollar medans Ellie låg uppe i sin säng och sov. Överlycklig Emil sen när han väl fick smaka dom!
 
Fick även sms om att jag fått ett paket att hämta ut. Så får ta och hämta det imorgon, återstår att se om det är klänningen eller underkjolen eller om det är båda i ett och samma paket. Det stod nämligen på sidan att det ibland kan komma separat. Hoppas hur som helst innerligt att det kommer passa! Det visar sig i alla fall imorgon..
 
Men nej, bjuder på lite bilder från dagen sen ska jag försöka väcka mannen som somnat på soffan så han kan lägga sig i sängen istället.
 
Emil har lärt sig sparka sig fram! Dock är det ju Alice sparkcykel, men ändå.. här lånas sakerna fram och tillbaka ;)
När Alice hade åkt iväg så tog Emil med sig hennes docka. Jag vet inte om han fått någon hemlig uppgift om att vara barnvakt kanske? Hon har fått gunga, åka rutschkana, sovit i vagnen här hemma, åkt gåstol, ätit mat och mycket mer :)
Här ser ni en skymt av att dockan fick gunga tillsammans med Ellie ;)
Sitter i gräset för första gången!
Gungar dockan :)
 
Förresten! Idag kröp Ellie typ en meter! Haha.. hon ställer sig upp mest hela tiden, börjar ta sig fram men sen är det som att hon tänker "äh det går snabbare såhär" så lägger hon sig ner och drar sig fram med armarna istället, det är hon snabb på nu i alla fall. Men det blev några krypsteg idag så tjoho. Hon kan krypa! :)
 

RSS 2.0