Våran helg!

I fredags så spenderades i princip hela dagen ute. Efter en stund i lekparken med grannarna så tog jag och Nina (grannmamman) med oss våra små busar till pizzerian för att köpa glass och sitta ute i fina vädret och äta. Så glada barn vi hade som var så nöjda så. Efter det så gick vi hemåt igen och fortsatte med massa utelek.
 
Ellie brukar ju alltid få sitta i vagnen när vi är ute eftersom att det inte finns något för henne att göra ännu, men idag när barnen gick in för att vara på baksidan istället så fick Ellie läggas på en filt på altanen eftersom att vi hade skugga då. Hon blev ju såklart supernöjd över att få ligga ute i friska luften och snurra omkring.
 
Sen skulle grannarna till och äta mat så då tog jag med mig busarna in så Emil fick bada av sig allt skit efter uteleken. Sen väntade vi bara in pappan som jobbade senare, som hade med sig mums mat hem.
 
Sen kom lördagen och då kom både mormor, morfar, morbror Robert, farmor och farfar på besök. Till Emils stora förtjusning. Vi satte oss ute på altan och fikade och lagom fick Ellie att somna, sen tog vi och hoppade in i bilen (inte mamma och Robert dock då de stannade och tog hand om barnen) för att åka på husvisning. Ett mysigt hus med stort fint kök och en stoooor härlig tomt, plus enligt Sebbes önskan såklart även massa garage.
 
Vi har bestämt oss för att nog lägga in ett bud på det men sen får vi se vart det slutar. Än vågar vi inte tro och hoppas på något då besvikelsen ändå alltid sköljer över en så fort man gillar något - oavsett om man budar eller ej. Så vi får se helt enkelt. Eventuell budgivning skulle hur som helst inte dra igång förrän efter midsommar.
 
Efter visningen så åkte vi hem lite snabbt, sa hejdå till alla och tog med oss barnen över till Eskilstuna för att spendera resten av dagen/kvällen hos Elin, Jocke och barnen. Emil fick premiär bada - om man nu kan kalla det bara att sitta på pappas axlar ;) Men vi fick en trevlig dag återigen och var som vanligt hemma alldeles för sent (tidigt ;)) så söndagen blev alldeles för trött. Men vad gör väl det om det händer ibland, haha.
 
Idag har inget speciellt hänt. Emil har lekt lite med Alice som vanligt men sen skulle dom iväg så då gick vi in eftersom att det ändå kom massa moln så det blev kallt ute. Lite senare kom även morbror John och då minsann blev det liv på herren, sån energi han får så fort John kommer. Helt överlycklig. Han skulle berätta en massa, leka en massa och att vi satt och drack lite kaffe var inte riktigt okej, haha!
 
Men men, han fick vara vaken ända till nio ikväll så han överlevde nog ändå. Hihi.
 
Men nej, bjuda på lite bilder sen ska jag hoppa i säng så jag hinner sova ikapp lite innan lillan ska vakna ;)
 

Två första från i fredags och sista från i lördags.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0