Dagar som dessa ♥

Idag vaknade vi upp till gassade sol. Vi åt våran frukost och sen begav vi oss ut på gården direkt. Dagar som dessa så älskar man verkligen att bo såhär.
 
Vi började med att montera ihop studsmattan, nåja, nästan helt i alla fall. Skyddsnätet är inte uppsatt ännu då det saknas lite fästen, men hoppa kan man ju ändå ;) Sen blev det till och ta en lite fika där ute på studsmattan, haha. Sebbe började riva en vägg i garaget och sen kom Micke och Tilde på besök en sväng också. Bortsett från det så har dagen varit lugn. Lite tvätt och damsugning (som alla andra dagar ;)) och njutning av solen så länge det varade. Tråkigt nog så dök det upp en hel hög med moln lite senare.
 
Fram mot kvällen så gick jag upp och la Ellie och när jag kom ner igen så skulle Emil minsann inte sova utan han kom springandes i kalsonger och skulle visst med pappsen in och basta, haha. Där satte han sig en stund och när han kom ut sen, rödrosig och svettig, så var han nöjd och glad. Det var skönt, men lite varmt sa han i alla fall. Haha. En liten dusch och sen fick han hoppa i säng, lite senare än vanligt.
 
Sjukstugan börjar vända i alla fall. Bara Ellie som måste bli helt bra. Dock är hon långt ifrån sig själv ännu då hon mestadels gnäller och vill att man ska bära runt på henne. Hennes middagsvila idag varade från kanske 12.30(?) till ca 16.30 och då gick jag upp och väckte henne då. Tänkte att ja, nu blir det ju svårt att lägga henne ikväll, men se hon somnade så sött vid 19 i alla fall. Så helt pigg är hon minsann inte. Hoppas på bättre mående imorgon helt enkelt!
 
Men nej, nu ska jag läsa ikapp lite bloggar innan jag hoppar i säng. Bjuder på lite bilder från dagen också.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0