IKEA

I natt fick jag inte ta igen direkt mycket sömn i alla fall. Emil kom in till oss som han oftast brukar, problemet denna gång var bara att han gnydde och gnällde och tillslut grät för att han hade ont örat. Han brukar ju ha det och tidigare när vi varit till vårdcentralen pga. det så har hon sagt att han har ganska mycket vax och ganska trånga öron. Så denna gången vet vi ju vad det beror på, nämligen att det antagligen blir som ett tryck i hans små öron, som för honom blir väldigt obekvämt.
 
Men vi har i alla fall gett honom Vaxol för att lösa upp lite och senare idag hade han inte längre ont i öronen, så vi hoppas på en lugnare natt i natt. Nu ska vi bara försöka komma ihåg att försöka spraya i Vaxol ganska regelbundet, så det slipper bli såhär för stackarn.
 
Vi tog i alla fall en tripp till Uppsala idag för att besöka IKEA. Nu när man fick lite skattepengar så tyckte vi att det var dags att handla hem lite grejer. Blev gardinstänger till alla rum (nu måste jag bara hitta gardiner också, ge mig gärna tips!), barstolar till köksön, vitrinskåp, sko- och hatthyllor, handdukskrokar till badrumet nere, lite glas och några ljuslyktor. Finns fortfarande en hel del kvar att fylla detta hus med, men det var ju i alla fall en bit på väg.
 
Bjussar på lite bilder sen ska jag läsa lite bloggar.
 
Fick lov att prova hänga upp ett par gardiner i alla fall, så vi vet hur det ser ut, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0