7 år och kommande födelsedagar

Oj så tiden flyger iväg! Imorgon hoppar vi redan in i Oktober. Är det inte lite galet, att tiden alltid ska gå så himla fort alltså?
 
Hur som helst. Sen sist så har jag och min kära karl hunnit fira sju år tillsammans, vi är nu inne på ett åttonde år och än en gång slås man av hur fort tiden går.. på vägen har det ju även kommit en förlovning, två barn och ett hus... Hihi. Och på tal om barn, ja.. så fort Oktober har flugit förbi (vilket lär vara ganska snart det med) så är vi ju inne i November och då fyller våra små hjärtan år! Emil fyller alltså fyra år och Ellie fyller två. Mina små bebisar!

(Ja, Sebbe fyller ju år i oktober också + att jag ju helt plötsligt fyller 25 i november också.. men det var inte lika viktigt ;))
 
Just nu sitter jag och kikar på utrösningen på Idol och väntar på att torktumlaren ska bli klar. Sen blir det hopp i sängen, som resten av familjen. Ganska skönt ändå, att få sitta vaken själv i ett helt tyst hus. Få lugna ner hjärnan lite efter en dag med jobb och stimmiga barn. Man får passa på att njuta av det lilla.
 
Imorgon ska Sebbe iväg på kryssning med några kompisar. Jag och barnen blir hemma men mina föräldrar kommer över som sällskap, vilket barnen lär vara lagom nöjda över.
 
Men nej, nog babblat om helt ovettiga grejer. Nu ska jag glo klart på Idol så jag får gå och sova sen.
 
 
1. Från förra fredagens idolmys. 2 och 3. Glömde visst nämna att Sebbe köpt hem en fyrhjuling också, för att kunna ploga snö i vinter alltså ;)

16-09-19

Vi spenderade hela våran helg i Eskilstuna. Sebbe åkte dit tidigt på lördagsmorgonen, medans jag och barnen skulle ta egen bil lite senare (Sebbe skulle dit för att hjälpa Jocke att svetsa). Så på vägen dit så stannade vi till i Västerås för att kika in på Stadium för att prova en overall till Emil. Så nu vet jag vilken jag vill ha till honom också! Men köper den lite senare :)
 
Så vad gjorde vi i helgen då? Ja.. samma gamla vanliga ;) Spela skip-bo, äta mat, skratta och prata. Grabbarna spenderade hela dagen ute med svetsningen. Men mot kvällen kom dom in och umgicks lite i alla fall, innan dom somnade! Haha. Jag och Elin drack vin och käkade ost och kex också, så vi hade det supermysigt (efter min utdragna nattning med övertrötta barn....)
 
På söndagen så var vi mest bara trötta, men skip-bo, mat och bråkiga barn hanns med innan jag tog med mig Emil och Ellie och åkte hem igen. Återigen så stannade vi på Stadium, haha. Emils sko hade lyckats gå sönder så jag gick in för att göra en reklamation på dom och ut kom vi med ett par nya. Sen blev det en snabb sväng in på Willys också innan vi åkte hem.
 
Men nej, nu ska jag ta och kolla på omröstningen av Idol här sen ska jag hoppa i säng!
 
Från i helgen
Från idag. Promenad innan nattning av barn och soffmys med Tussen just vid detta nu :)

En snabb vecka

Nu har ännu en vecka flugit förbi. Ja, för mig har den verkligen flugit då jag varit hemma större delen av den.
 
I tisdags lämnade jag barnen på förskolan men när jag hämtade dom så visade det sig att Ellies mage inte var okej ännu. Så på onsdagen fick dom vara hemma igen. Sen på torsdagen så var dom också hemma, men då kom min kära mor hit och tog hand om dom halva dagen, så att jag kunde åka in och hjälpa till lite på jobbet.
 
Sen idag, så fick dom åter igen åka tillbaka till förskolan för Ellie hade inte visat något tecken mer på att vara dålig i magen. Varför hon var dålig vet jag dock inte, om det kan vara tänder eller rent av bara en förkylning som spökat med magen vet jag inte? Någon magsjuka blev det i alla fall inte som tur var!
 
Annars då. Dagarna rullar mest på här hemma med vardagsbestyr av alla dess slag. Men imorgon tar vi och rullar över till Eskilstuna för att umgås med andra halvan av "familjen", haha. Vad vi hittar på återstår att se.
 
Men nu ska jag nog ta och hoppa i säng minsann. God natt på er!
 

Ny familjemedlem, babyshower och besök

I fredags efter jobbet så rullade vi över till Uppsala för att kika på en liten katt som fick följa med oss hem. En liten hankatt på 14 veckor. Än så länge har han bara kallats Tussen/Tussis av mig (Räv Olle av Sebbe, men det behöver man ju inte ens nämna nästan ;)) men han har inte fått något riktigt namn som vi kommer överrens om än.. lite synd!
 
Hur som helst så hade Burken varit ute i två eller tre dagar så jag blev ju lite besviken på att hon inte var inne när vi skulle komma hem med nya katten. Blev lite rädd att hon skulle känna att det kommit en ny katt och tagit hennes plats medans hon var borta. Men, igår så hade Burken kommit hem och hon hade knappt brytt sig om kattungen. Han hade däremot rest lite ragg, men nu går det bättre och bättre.
 
I lördags så hämtade jag Amanda vid tåget, vi handlade lite och sen åkte vi hem hit och umgicks, spelade Skip-bo och åt tacos. När barnen hade somnat så kollade vi på film och spelade Skip-bo igen.
 
Sen på söndagen fick vi lov att ställa klockan för att vi skulle vara i Fagesta 10.30. Vi hade nämligen planerat in en babyshower för Linn som ska ha bebis i oktober. Så för mig som aldrig varit på en babyshower förr så var det kul att få vara med på detta.
 
Linns mamma hade lurat i henne att Linn och hennes familj (sambo och dotter) skulle komma hem dit på lunch kl 12. Så vi åkte dit i tid, dekorerade, fixade ihop blöjtårta och fika mm. Sen väntade vi bara in tiden och att dom skulle komma. Linn blev lagom överraskad när hon kom innanför dörren och vi alla ropade surprice! Haha.
 
Blev lite lekar, fika och paketöppning under dagen innan jag och Amanda gick därifrån strax innan tre. Sen rullade jag hemåt igen.
 
Idag är jag däremot hemma med mina kottar, igen.... Sebbe hade fått bytt ganska många blöjor på Ellie igår så idag när jag ringde förskolan så tyckte dom att jag kunde ha henne hemma idag, så får vi se hur det ser ut senare/imorgon.
 
  
 
 

En massa babbel bara

Så dålig jag börjar bli på att skriva här inne nu, dagarna rullar liksom på i full fart och jag glömmer lite halvt bort bloggen. Men vad gör det? ;)
 
Just för tillfället har vi gått från tre till en katt. Som jag skrivit förr så har ju våran Lilly (troligen) blivit påkörd och nu har även Maya varit borta i snart fem veckor... Burken är alltså ensam med oss just nu, känns som om hon tycker det är lite sådär lagom tråkigt.. Stackarn. Bara hoppas att Maya snart kommer hem!
 
I helgen så hade vi lite besök också. Först på lördagen så kom Sebbes föräldrar över på lite fika och för att kolla in garaget nu när Sebbe pysslat massa där ute (nu har han även fått upp lysrör och kopplat in lite uttag och sånt) och strax efter att dom hade åkt hem så kom även Elin, Jocke och barnen. Åt mat, spelade skip-bo, lite twister och bara umgicks. Sen sov dom kvar här så vi fick ses lite även på söndagen innan dom var tvungna att åka hemåt.
 
Sen när dom hade åkt hem så rullade vi över till Västerås. Sebbe skulle köpa lite kabel och annat småpill till garaget och jag ville in på Club Xprs för att kolla efter byxor. Dom har nämligen ett erbjudande just nu där man får köpa två par byxor/jeans för 150 kr. Alltså ett galet kap. Dock hade dom inte så mycket att välja på tråkigt nog så jag köpte med mig två par likadana svarta byxor hem, man lär ju passa på när priset är så bra ;)
 
Sen på vägen hem så svängde vi förbi Stadium för att köpa vinterskor till ungarna, så nu är den punkten avprickad också.
 
Sen har veckan rullat på som vanligt. Från första september nu så har vi nytt schema på jobbet så varje tisdag jobbar jag numer till klockan 17. Sen får jag skynda mig för att få hämta hem våra "stackars" barn som sitter själva kvar på förskolan och väntar på mig. Känns inte så bra att veta att dom är sist kvar, verkligen inte. Men jag får tänka positivt, dom får all uppmärksamhet från en pedagog och dom har ju varandra :) Sen självklart, det är ju faktiskt bara EN dag i veckan!
 
I tisdags när jag nattade barnen så stack Sebbe över till Västerås också och köpte hem nya skor till Emil. Känns lite surt nu när det snart är dags för höstskor, men hans förra skor har gått sönder så vi fick helt enkelt ta och köpa ett par nya så han kan springa runt och leka ordentligt. Som tur var hade jag ju precis fått tipset från Elin om ett par gympaskor på Stadium för 199kr, inga pengar alls ju! :)
 
Men nej, nu ska jag ta och hoppa i säng. God natt!
 

RSS 2.0