7 år och kommande födelsedagar

Oj så tiden flyger iväg! Imorgon hoppar vi redan in i Oktober. Är det inte lite galet, att tiden alltid ska gå så himla fort alltså?
 
Hur som helst. Sen sist så har jag och min kära karl hunnit fira sju år tillsammans, vi är nu inne på ett åttonde år och än en gång slås man av hur fort tiden går.. på vägen har det ju även kommit en förlovning, två barn och ett hus... Hihi. Och på tal om barn, ja.. så fort Oktober har flugit förbi (vilket lär vara ganska snart det med) så är vi ju inne i November och då fyller våra små hjärtan år! Emil fyller alltså fyra år och Ellie fyller två. Mina små bebisar!

(Ja, Sebbe fyller ju år i oktober också + att jag ju helt plötsligt fyller 25 i november också.. men det var inte lika viktigt ;))
 
Just nu sitter jag och kikar på utrösningen på Idol och väntar på att torktumlaren ska bli klar. Sen blir det hopp i sängen, som resten av familjen. Ganska skönt ändå, att få sitta vaken själv i ett helt tyst hus. Få lugna ner hjärnan lite efter en dag med jobb och stimmiga barn. Man får passa på att njuta av det lilla.
 
Imorgon ska Sebbe iväg på kryssning med några kompisar. Jag och barnen blir hemma men mina föräldrar kommer över som sällskap, vilket barnen lär vara lagom nöjda över.
 
Men nej, nog babblat om helt ovettiga grejer. Nu ska jag glo klart på Idol så jag får gå och sova sen.
 
 
1. Från förra fredagens idolmys. 2 och 3. Glömde visst nämna att Sebbe köpt hem en fyrhjuling också, för att kunna ploga snö i vinter alltså ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0