Tjejträff, motorcykel, tvättstuga och allt däremellan..

Nu har det visst gått en hel månad sen jag skrev sist, tiden flyger ju iväg?!
 
Igår hade jag halva tjejgänget med barn på besök. Alldeles för sällan som vi ses men nu slog vi ihop en liten lunch i alla fall och även en liten lekdejt för barnen då ;)
 
Det var Linn med Måns och Elsa, Carro med Matheus och Amanda med Eddy som kom. Så Ellie och Elsa lekte för fullt och sen små grabbarna "lekte" väl på sitt sätt, haha. Det blev några trevliga timmar tillsammans i alla fall :)
 
Sen på kvällen så kom Elin och Jocke med barnen förbi en snabbis på lite kaffe, då dom åkte förbi här påväg hem från deras semester och samtidigt som dom var här så kom mamma och pappa och lämnade Emil då han hade fått sova där en natt.
 
Innan allt detta så har det hunnits med lite annat också. Sebbe och Jocke har t.ex varit på Gelleråsen motorstadion och kört motorcykel då dom hade anordnat en bandag där :) Då åkte jag och Elin dit och kikade och kvällen innan hade hon och jag en kväll tillsammans bara hon och jag, supermys! Vi har firat midsommar här hemma tillsammans med båda våra familjer. Vi har varit på Summermeet i Västerås en sväng. Och lite smått däremellan. 
 
Tvättstugan är också klar nu! Eller i alla fall alldeles strax. Sebbe har byggt trappor som ska sättas på plats och sen ska det dit lite dörrfoder och andra små lister, annars är allting klart!
 
Före och efterbilder kommer. Det finns några på instagram/facebook men inte tagit några med kameran än och det gör jag sen när trapporna är på plats också :)
 
Men nej, nu ska jag ta mina små bråkstakar och åka in och handla lite.
 
 
 

Sebbe är på röd hoj och Jocke på blå.

RSS 2.0