17-03-02

Ja, nu har jag spenderat hela veckan hemma i form av VAB. Ja, förutom igår för då kom min snälla mor hit och tog hand om barnen så jag fick jobba en dag i alla fall. Ellies ögon har alltså inte blivit ett dugg bättre kan jag tycka..
 
Men så idag så bokade jag in en tid på vårdcentralen så dom fick kika på henne, detta var ju trots allt hennes femte dag och det hade inte visat minsta lilla tecken på att bli bättre. Väl där så skrev dom ut ett recept på en salva som vi får ge henne nu morgon och kväll. Så nu hoppas vi verkligen att detta ska bli bättre! Dock kändes det som att svullnaden på det värsta ögat hade gått ner en aning redan några timmar efter första dropparna hon fick. Men det återstår nog att se imorgon först om man får se någon ordentlig skillnad.
 
Annars då? Vi närmar oss Sälen-avfärd. Så idag efter läkarbesök + apotekshopping så åkte vi in till förskolan och hämtade hem lite grejer som vi kommer behöva. Sen har tvättmaskinen och torktumlaren fått snurra sina varv och imorgon lär det bli lite till.
 
Ja, vi kör en ordentlig städning i hela huset innan vi åker och jag försöker tömma tvättkorgarna så gott det går så man slipper komma hem till sånt. Handdukar kommer det dock ligga i tvättkorgen när vi åker, för det sista jag kommer göra är att byta ut alla så vi inte kommer hem med en frisk Ellie och helt glömt att byta handdukar och hoppsan så kommer ögoninflammationen tillbaka..... Nej tack.
 
Sen blir det väl lite handling imorgon, tanka och tvätta bilarna lite. Och sist men inte minst såklart packning!
 
Men nej, nog babblat. Nu ska jag ta och hoppa i säng som resten av familjen. God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0